תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ללחוץ על כפתור ושיישלח מייל לאנשהוא. עכשיו ביררתי באינטרנט והגעתי לטמפלט הבא: MailMessage msg = new MailMessage(); msg.Subject = "Tips Invantation"; msg.Body = "Submitted By: " + txtName.Text + "\n"; msg.Body = txtComment.Text; msg.From = txtSender.Text; msg.To = destination.text; SmtpClient SmtpMail = new SmtpClient(); SmtpMail.Host = "smtp.gmail.com"; SmtpMail.Port = 25; SmtpMail.Timeout = 50000; SmtpMail.EnableSsl = true; SmtpMail.Credentials = new System.Net.NetworkCredential(txtSender.Text, senderPass.Text); SmtpMail.Send(msg); השאלה שלי היא מה צריך להזין בשדות של : txtSender.Text, senderPass.Text (אני רוצה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב2 Threadים. הם עושים את אותה פונקצייה, אבל כל פעם עם מספר אחר.. לפעמים הפונקציה נתקעת. המטרה שלי שאם הפונקצייה תתקע אצל אחד, אז השני יעשה אותה, רק עם המספר הבא.. אז ככה: א. איך אני עושה שרק תהליכון אחד יהיה על הפונקצייה באותו זמן? ב. איך אני יכול לבדוק שתהליכון אחד יותר מידי זמן על אותה פונקציה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ואחרי זה להדביק אותו בword או כל דבר אחר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מאתחל תא זיכרון (אני זוכר משהוא עם db ואז כותבים את תא הזכרון)? אני יודע שכותבים את זה לפני הקוד עצמו איפו שהוא בתחילת התוכנית
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השגיאה הבאה מתקבלת בטעינה של כל דף ASP באתר של חברה שלי. זה בשבילה ולא בשבילי, לכל אופן. דפים שאין בהם ASP נטענים כהלכה דווקא. "Server Application Error The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance."
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה אתרי איחסון ישראלי יש שמאכסנים את האתר של בחינם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה ליצור עותק של תמונה כאשר עבור כל 9 פיקסלים של התמונה הקיימת - הם מומרים לערך אחד של שקלול ה- STD שלהם משהן ממש כמו מה שעושים בסרטון הזה הפרדתי את התמונה ל- 3 ערוצים BGR וניסיתי עבור כל ערוץ ליצור מערך של ערכי ה- std שלו כאשר אני מנסה להריץ אני נתקלת בשגיאה בפונקציית ה- append אבל כשניסיתי להריץ את הפונקציה על מערך קטן למשל אז זה כן עבד זה חלק מהקוד שרשמתי שבו אני מנסה ליצור מערך של ערכי std עבור החלק הכחול של התמונה אשמח ממש לעזרה אם למישהו יש רעיון לדרך יישום אחרת או איך אני יכולה לתקן את הקוד הנוכחי ניסיתי למצוא את הקוד באינטרנט אבל מצאתי רק איך ליישם אותו בתאוריה (כמו הסרטון שצירפתי...) אם מישהו יכול להפ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך ניגשים מדף js אחד לפרמטרים של דף js אחר. חשוב לציין שדף הaspx של הראשון(ראש המסך) מכיל את השני בתוכו בתור חוצץ.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך בשביל פרויקט למדוד תדר באמצעות המחשב- מהפורט של המדפסת LPT1. מצאתי רעיון לתכנון בקישור הבא: http://www.e-insite.net/ednmag/contents/images/42999di.pdf הבעיה שזה רשום ב C++ ,אני צריך לפרויקט שזה יהיה ב C. ובכל מקרה אני לא מצליח לקמפייל את התוכנית. אני צריך עזרה דחופה לסדר את הבעיה ואם אפשר לכתוב את התוכנית ב C. כל רעיון אחר למדוד תדר באמצעות המחשב יתקבל בברכה(משהו בסגנון אולי של מציאת פרק הזמן בין כל קצה אות עולה שמתקבל בפורט...). צירפתי את התוכנית רשומה למי שרוצה, כי אי אפשר להעתיק אותה מהקישור למעלה. תודה לכולם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. התחלתי מן קורס המשתמשים בו ב EJS לבניית מודלים מתמטיים. בינתיים התנסינו רק קצ וזה היה לפי הספר. למישהו יש נסיון עם התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בעזרת אילו פקודות ניתן להגביל מהירות של מנוע בעזרת assembler? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש למישהוא מושג איך ממירים בJS מפורמט תאריך רגיל:Wed Nov 19 10:12:53 2008 לפורמט:29/12/2008
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי מספר אובייקטים המופיעים על מפה (באדיבות גוגל) עכשיו לכל אובייקט יש פונ' fade. הבעיה היא שאם אני רוצה לפונ' כמה פעמים על אובייקטים שונים (בהפרש זמן קצר מאוד) אז הפונ' בצורה מובנת עובדת רק על האובייקט האחרון שהיא ניקראה עליו. השאלה היא איך אני משנה את זה? אני רוצה שברגע שקראתי לפונ' על אובייקט מסויים היא תרוץ עליו עד סופה ללא קשר למה שרץ ברקע. הפונ' מוגדרת כך: תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, בימים אלו אני עובד על בניית אתר כלשהו ורציתי להוסיף לאתר מסד נתונים של ACCESS אבל איני יודע איך בדיוק אני יכול לעשות זאת כי עד כה השתמשתי במסד הנתונים שנמצא בתוכנה בניתי מסד נתונים ב ACCESS ושמרתי אותו כ .accdb, עכשיו שאני מחבר אותו לאתר ומריץ הוא נותן לי את ההודעה הבאה : An attempt to attach an auto-named database for file (מיקום הקובץ). A database with the same name exists, or specified file cannot be opened, or it is located on UNC share אין לי מושג מה אני עושה לא נכון, איך בעצם אני מחבר מסד נתונים חיצוני לאתר שמיוצר ב WEB DEVELOPER אם תוכלו לעזור לי בנושא אני אודה לכם מאוד! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לבנות פונקציה שתשנה ותחזיר את המיקום של פוינטר בקובץ. בניתי פונקציה אבל קיבלתי ארור מוזר אשמח אם תוכלו לעזור לי לתקן אותו: void del(FILE *fin,char *name) { struct book b; char name2[80]; fseek(fin,-sizeof(b),SEEK_CUR); fread(&b,sizeof(b),1,fin); strcpy(name2,b.name); search(fin,name); fwrite(&b,sizeof(b),1,fin); search(fin,name2); } void* search(FILE *fin, char name[]) { struct book b; rewind(fin); do { fread(&b,sizeof(b),1,fin); fseek(fin,( b.indexName)*sizeof(b),SEEK_SET); } while( strcmp(b.name,name)!=0 && b.indexName!=-1 ); if(b.indexName==-1) puts("there is no such book"); fseek(fin,-sizeof(b),SEEK_CUR);…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלוםלכולם, אני מנסה להריץ שאילתא דרך קוד ב VB. לאחר שהמשתמש הזין ערך בתיבה משולבת אני מריץ שאילתה אשר אמורה לתת שדה אחד עם מספר דינמי של שורות אבל אני מקבל רק שורה אחת.לא מבין למה? אודה לכל מי שיוכל לעזור לי....
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם אפשר לבנות תוכנה בC# לקמפלה לקובץ EXE ולאחר מכן להריץ אותה על מחשב אחר שאין לו .net framework? אם כן אשמח ךדעת איך תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את התרגילים ב-php? כדי שאני יוכל לתרגל? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ציתי לשתף אתכם בextension חדש שהכנתי לכרום. התוסף הוא משחק שולה המוקשים (Mineweeper | Demineur) בתוך הדפדפן. לתוסף קוראים MineBlown - Minesweeper והוא הגרסא של האתר שלי MineBlown - Online Minesweeper - Demineur en ligne לכרום. אחרי שמתקינים אותו כל פעם שפותחים טאב חדש במקום לראות את החיפוש של גוגל, נפתח משחק שולה המוקשים שלי. אשמח מאוד מכל מי שיוריד ויחווה דעה! זה הקישור לתוסף:MineBlown Chrome Extension לכל מי שמתעניין קצת מה הולך שם, כתבתי הכל בreactjs שזאת ספריה שפייסבוק פיתחו שאיתה אפשר ליצור UI בצורה ממש נוחה.יש לי גם 2 repositories בgithub עם חלק מהקוד(כל repo הוא npm package שהextension משתמש בו)MineBlown-LogicMineBlown-GameUI
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מהו קוד הHTML שיפתח את החלון החדש בגודל התוכן? למשל כשלוחצים "גזור קופון" כמו באתר הזה אז החלון נפתח בגודל קטן http://www.rol.co.il/search/coupons/?by=restaurant&restaurant=
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב חברה יש לי בעיה עם האתר שלי זאת הכתובת אליו www.tsachibenezra.host7.co.cc זה יוזר שאתם יכולים להיכנס user וזאת הסיסמה password הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לעשות LOGOUT זה הקוד שלי <?php session_start(); session_unset(); session_destroy(); header('Location: ../index.php'); ?> ברגע שאני עושה לוגאוט זה לא מוחק לי את הסיישן וזה זורק אותי לאתר אחר. הערה חשובה על המחשב שלי הכל עובד טוב תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע מנסה ללמוד לבד שפת C דרך קורס שקניתי בudemy ורציתי לשאול אם יש איזשהם אתרים שנותנים תרגולים בנושא. איזה תרגולים קלים למתחילים של פעולות פשוטות בשביל מתחילים שאני אוכל לתרגל את מה שבינתיים למדתי. כמו כן אני אשמח לעוד מקורות ללימוד שפת C (הקורס שקניתי לפעמים מבלבל ואני לא הכי אוהב את איך שהמדריך מעביר את הנושאים) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, קראתי בדויונים קודמים על שני התוכנות אלו להרצה של תוכניות הנכתבות באסמבלר,אבל אין לי מושג איך עובדים איתן. מה השימוש שכל אחד מהן. אשמח לקבל תשובות מהירות כי זה נורא חשוב לי. בתודה מראש,גל.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-