תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, הקוד הרצ"ב מעלה פריט תפריט ותחתיו תפריט משנה. רציתי להקיף את התפריט המשני בקו אדום אך זה לא עולה בידי. מישהו יכול להצביע היכן בקוד אני טועה? <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255" /> <style type="text/css"> #menu ul #menu1 ul{border:solid 2px magenta;} </style> </head> <body> <div id="menu"> <ul> <div id="menu1"><li><a href="#">1</a></li><…
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
התוכנית קולטת מספר חיובי ושלם כלשהו ופולטת הספרות שלו כך ללא ספרות כפולות לדוגמא: קלט 134476676 פלט 13476 קלט 1234 פלט 1234 תודה מראש למי שיעזור הנה דוגמא http://www.cs.bgu.ac.il/~prog101/wiki.files/ass1c2010.pdf http://www.cs.bgu.ac.il/~prog101/wiki.files/ass1c2010.exe[br]פורסם בתאריך: 13.11.2009 בשעה 15:50:57 בתוכנית ניתן להשתמש רק בלולאות.
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1.אני יצרתי טופס בדיוק לפי המדריך המצורך בשביל ליצור טופס לא מרובע למשל עגול או צורה שאני יסדר אותה לזה אבל המדריך הזה לא עובד יכול להיות בגלל שהסביבת עבודה שלי היא 2005 http://www.codeguru.com/csharp/csharp/cs_graphics/customizinguserinterfaces/article.php/c10083/ במקרה גם רצתי את הדוגמאות שלהם וגם שלהם לא עובד יש מצב שהם שכחו משהו? 2.איך אני יכול ליצור כל מיני צורות של טפסים ולהימנע מפקודות ישירות בשפה אלה עם הממשק הויזואלי?
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי איזה רעיון שאני ליישם כתוכנה שמתאימה לפלא חכם/פאלם וכו' רק מה שאני לא יודע זה איזה תוכנה אני צריך ללמוד כדי לדעת לתכנת אותה? אני צריך שהיא תתחבר לאינטרנט, לGPS, לשרת שלי, ותהיה כמובן באבטחה מקסימלית. איזו שפה אני צריך ללמוד? תודה רבה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
מחפש שרת חינמי ותומך ASP כדי להעלות אתר לרשת... תודה מראש אלדד כהן.
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להפעיל קבצי ASP על המחשב שלי יש לי XP PRO היתקנתי IIS לפי המדריך אבל למרות שאני שם את הקבצים בWWWRUT (איך שכותבים את זה) קבצי הASP לא פועלים רק הקטע של הHTML מופעל וכל פעולות הASP לא פועלות בדפים כמו הרשמה מחיקה וכו' איך מפעילים קבצים של ASP? אני צריך להתקין עוד משהו?
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, שאלה מקצועית לגבי התחום, אני התנסיתי בJAVA במסגרת הלימודים וכבר שני קורסים עשיתי בנושא. לאן הולך התחום ? במה כדאי לי להתמקד? אני יודע שהשאלה אולי מנוסחת בכלליות אבל זו הכוונה.. עבדתי עם RESTFULצד שרת צד לקוח, פיתוח צד שרת עם בסיסי נתונים..
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
איזה פקודה אני צריך להשתמש כדי שהיא תהיה כמו F5 כלומר שתרענן את הדף
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הי, אני עוזר לחבר לבנות אתר לייעוץ משכנתאות. האתר הינו אתר פשוט בעברית עם בערך 4 דפים. רציתי לקבל המלצה באיזו מערכת ניהול תוכן כדאי להשתמש, כאשר השיקולים הם: 1. תומך עברית (תפריטי הניהול בעברית) 2. חבר שלי הוא ללא כל רקע במחשבים, כך שצריך שיהיה כמה שיותר קל ללמידה. 3. חינמי 4. ניתן לקיסטום (אני בונה את האתר מ -PSD שנבנה ע"י מעצב גראפי ולא מ - Template) תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין בקוד page redirect ב javascript אני מניח. אני רוצה הפנייה באם סרט שהינו embedded מיוטיוב למשל איננו מנגן. הווה אומר: דף html ובו embed code של יוטיוב. הסרט מנגן - הדף נשאר סטטי. הסרט איננו מנגן משך x שניות - מופעל redirect לדף x. תודה על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני בעבודה לצערי הרב חוזר לכתוב ב MFC כי לא מצאו פרייאר אחר שיעשה את זה הם מוכנים לתת לי קורס MFC ...אני השמח אם משהו יכול להמליץ לי על קורס כזה בזור המרכז.. תודה . .
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, כתבתי קוד המבצע את אלגוריתם הופמן ואני משום מה מקבל שהקובץ המקודד יותר גדול מהקובץ המקורי, נראה לי שיש לי איזה בעייה בשמירת הקובץ, אני מנסה לשמור אותו כקובץ בינארי אבל גם כבינארי הוא יוצא גדול יותר מהמקור. בנוסף יש לי בעייה אחרת שאני הכנתי קובץ Lookup table עם כל ערכי הASCII והערכים שלהם ע"פ העץ הבינארי שנבנה ע"פ האלגוריתם של הקוד. אין לי כלכך רעיון\דרך איך לפענח קובץ המקודד כבר וכשיש לי את הLookup Table של אותו הקובץ. אני כותב את כל הקוד בשפת C. להלן הפונקציות העיקריות בקוד: מאוד אודה לכם על קוד עזרה שהיא.
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שקשה לפתרון. אני עובד בסביבת visual studio 2005, פרויקט console , בשפת C. אני מנסה לקרוא קובץ בינארי בצורה הבאה: (Cnt = (fread(tmp_ptr,1,sizeof(STRCT),file_ptr כאשר STRCT הוא מבנה בגודדל 836. בתוך המבנה STRCT יש לי עוד מבנה בשם STR1 ערך ה-Cnt שמתקבל הוא באמת בגודל 836. אני מריץ את הקוד הזה בשתי אפליקציות שונות, אותו קטע קוד ממש, ואותו קובץ בינארי! באפליקציה אחת, כאשר אני בודק את ה-data ב- tmp_ptr אני רואה שכל המבנה מכיל ערכים והמבנה הפנימי STR1 - אותחל באפסים - שזה טוב, בעוד שבאפליקציה אחרת, ה- tmp_ptr דומה ב-data עד לנקודה של המבנה STR1, שם הdata שונה וחלקה לא מאותחלת אפילו. חקרתי ובדקתי, כל הגדלים של כל המבנים זהים בגודלם, מספר הבתים שנקראים בכל א…
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום תותחים. אני רוצה להתחבר ולהתנתק מהאינטרנט בקוד .. יש אפשרות כזו ? יש ל WINDOWS API לזה ?
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום חברים אני לא ממש מבין בקטע הזה ולא יודע עם זה מתאים לפורום זה! יש למישהו מדריך או דרך קצרה להסביר לי איך נכנסים לחשבון של ה |ADMINISTARTOR כאילו זה להפורום שלי אני רוצה לפרוץף ולשחרר שם כמה דברים אז יש דרך או מדריך או כל דבר כולשהו אז אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
כתבתי מערכת הפעלה בasm זה לא ממש מערכת שלמה אלא מדפיס string ואם לוחצים על w אז זה מדפיס את הגרסה אך זה לא עובד על מערכת הפעלה אחרת אלא כמערכת הפעלה עצמית שהיא רק מבצעת את האמור למעלה אני מצרף קובץ שהוא image של floppy כדי להשתמש בvmware : [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הקוד הבא: <script language="javascript"> function test() { alart("test123"); } </script> <?php include 'sqlfunc.php'; include 'UserClass.php'; $platform=get_platform(); session_start(); $user=$_SESSION['user']; echo"<div id=newbug><table border=0 cellspacing=20 valign=center><caption align=center> New Bug Form</caption> <form action=welcome.php method=post> <tr><td>Bug Id:<input type=text size=6 name=lname disabled=disabled value=";print_r(get_last_bug_number());echo"></td> <td>Project name:<SELECT NAME=project onchange=javascript:test();> <OPTION SELECTED>…
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק בדף הרשמה כלשהוא אם שם המשתמש שמישהו הזין לשדה כבר נמצא במסד הנתונים איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, בניתי כבר תוכנית שעושה את זה, אבל משום מה זה עושה לי כמה בעיות לא מובנות לאחר מס' קבצים שאני שולח אז הוא נתקע ויש בעיה . בכל אופן , אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מקום שאפשר לקרוא על זה או להדריך או כל דבר אחר שקשור יעזור. ;D
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
תכנתי תוכנה בעזרת העורך הויזואלי, של visual studio 2010' , בשפת C#. אני לא מצליח להבין איך אני מקפל אותה ביחד עם הWINDOWS FORM. אני יודע שתוכנה של דוס מקפלים בעזרת CSC.. עזרה בבקשה תודה
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני בונה פרויקט ASPX, וצריך ליצור גרפים שיוצגו באתר. למישהו יש רעיון איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
איך מישהו בכלל חושב על הדברים האלה? אני עכשיו עובר קצת על ROOTKIT ובהלם מ 90% מהדברים שם. תראו את זה: http://www.infoworld.com/archives/emailPrint.jsp?R=printThis&A=/article/07/04/05/HNembeddeddeviceattack_1.html
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אוקיי,אז יש לי שאלה בהוסט שלי נותנים לי 2 mySQL Databases. השאלה! אם נגיד התקנתי PHPBB על database אחד,אני יכול להתקין גם נגיד...WP על אותו DB,או שחייב על DB אחר?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-