עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by kisin,

אני שולף נתונים ממסד נתונים באמצעות שאילתת SQL כשאת התוצאות אני מנסה למיין (ORDER BY) לפי הא-ב. העניין הוא שבעמודה שלפיה אני מנסה למיין יש גם עברית וגם, לפעמים, גרשיים ואז קורה שהשורות הראשונות שאני מקבל במיון הן שורות כמו: 'בן-חיים סרג, 'פרידמן משה פרופ, ... ורק אחרי כל השורות שמכילות: גרש, גרשיים, סוגריים. אני מקבל את התוצאות ממוינות לפי הא-ב. האם יש אפשרות איך שהוא לגרום לSQL להתעלם מכל הסימנים הללו בעת מיון?

2. Started by gmb,

שלום אני כותב תוכנה שתרוץ על כמה מחשבים ורציתי שכולם ישתמשו בקובץ נתונים אחד מה שחשבתי לעשות זה שמחש אחד יהיה מוגדר בתור ה"שרת" וכל שאר המחשבים בתור קליינטים. ואז הם יבצעו את הפעולות ע"י פניה למחשב השרת וממנו יתקבלו הנתונים מקובץ הנתונים. איך אני בעצם יכול ליישם בC# מימשוק בין תוכנות, סה"כ אני מעביר נתונים ברמה של STRINGING, INTEGERS, ו DATETIME יש איזושהי ספריה מוכנה שתומכת בדברים כאלה או שצריך לכתוב לבד? בתודה מראש רמי

3. Started by attiass,

שלום לכולם אני עובד בסביבת eclipse של java ופיתחתי אפלט עבור יישום באינטרנט. התוכנה שלי עובדת ב eclipse מצויין אבל כאשר אני מסתכל באינטרנט התוכנה לא עובדת באופן זהה בתוכנה שלי אני נותן אופציה להכניס קובץ input ולבצע עליו פעולה כלשהי, כאשר אני לוחץ על כפתור ה browse באמת נפתח לי dialog box שמבקש קובץ, אבל לאחר שאני בוחר קובץ שום דבר לא קורה. והתוכנה לא מציגה את מה שהיא אמורה להציג. יש למישהו מושג מה הבעיה? קישור לאפליקציה אפשר למצוא כאן: http://www.eng.biu.ac.il/~attiass/BDD/MTBDD/index.html בגדול , הכנסת הקובץ אמורה להראות כמו סוג של עץ בינארי. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  4. כשאני בא לפתוח web app או web service חדש בvs.net 2003 , חשוב לציין זה רק בשרותי אינטרנט באפלקציות רגילות זה פועל חלק לגמרה (ניסיתי את זה בשפות c# ו j#) זה רושם את הבעיה הבאה: visual studio .net has detected that the specified web server is not running ASP.NET version 1.1. you will be unable to run ASP.NET web applications or services אני חושב שהבעיה היא שיש לי IIS 5.1 ולא 6.0... ניתן להוריד אותו מהאינטרנט? כי ההתקנה של הIIS באה עם הדיסק של הווינדוס קשה לי להאמין שיהיה על הדיסק שתי גרסאות שונות של אותו תוכנה.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by G.P.S,

עליי לכתוב פעולה אשר מקבל מערך מסדרת אותו מהמספר הקן לגדול ומחיזרה את המערך המסודר static int[] Da(int[] a, int x) { int[] b = new int[a.Length - 1]; for(int i=0;i<a.Length;i++) { if (i == x) break; else b[i] = a[i]; } return b; } static int[] Ma(int[] a) { int[] b = new int[a.Length]; int[] c = a; int p=0; for (int i = 0; i < a.Length; i++) { int min = c[0]; for (int j = 0; j < c.Length; j++) { if (c[j] < min) { min = c[j]; p = j; } } c = Da(c, p); b[i] = min; } return b; } static void Main(string[] args) { int[] t = { 2, 3, 1,4,5,7,6 }; t = Ma(t); for (int i = 0; i < t.Length; i++) Console.Write(t[i] + " "); } זה…

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by luk,

אני צריכה להפוך כל זוג ספרות הקסה בעזרת פקודת הזזה ובלי להשתמש בלולאה, לדוגמה: לפני - EAX = F542EBCA אחרי - EAX = 5F24BEAC יש פקודת הזזה שיכולה לעזור?? אין לי מושג איך פותרים את זה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by roey8,

מישהו מכיר תוכנת שעושה גרף UML אוטמטית על קוד קיים? יש לציין כי סביבת העבודה היא VS6

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  8. 1.התוכנית צריכה לקלוט מחיר כרטיס טיסה בדולר ואת שער הדולר הנוכחי ולפלוט את המחיר בשקל ומחיר אחרי הנחה של 17% 2.התוכנית צריכה לקלוט 2 תוצאות של שני שחקנים ולפלוט מי ניצח או אם יש תיקו . המרחק בין השחקן לבור הוא 10 ס"מ והבור באורך 1 ס"מ. תודה רבה<:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by forMR,

אני מבין בHTML, אבל ראיתי לאחרונה כל מיני מקומות בהם משתמשים בNOWRAP, בצורות שונות ואף פעם לא יצא לי לפגוש את הפקודה... ולפי דוגמה שמצאתי בגוגל, לא הבנתי כל כך מה זה עושה. אודה מאוד אם תוכלו, במילים שלכם, להסביר לי מה זה עושה ובאיזה מצבים טוב להשתמש בזה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by elay007,

אני עושה lyrics באתר שלי כשאני מייבא אותו מקובץ ו"זורק" אותו בתוך LABEL הוא לא יורד שורות כמו שבקובץ טקסט למרות שה-string עצמו שהוא מחזיר יש /r/n כלומר הוא יודע שיורד שורה אבל הוא לא עושה את זה.. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by s_b54,

<html> <head> <title> JavaScript no. #4 </title> <script language = "javascript"> var k=20; function countDown() { for (var k=20; k>=1; k--) { document.write(k*1+" "); } } </script> </head> <body bgcolor = "#3D3D3D" text = "#D3D3D3" link="#D3D3D3" alink="#FFFFFF" vlink="#D3D3D3"> <font size = "4"> <center> <br /> <h4>What's that up in the sky? it's a bird, it's a plane... no - it's</h4> <h1>JAVASCRIPT World!</h1> <table border="0" align="center" cellspacing="3"> <tr> <td bgcolor="#FFFFFF" alig…

12. Started by luk,

היי,שאלה בקשר לפקודות באסמבלי בפקודות SHR , SAR, SHL/SAL : מתי הדגלים OF ו-CF נדלקים? ???

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. קצת רקע ואחרי ההסבר. אני כרגע בשלבים מאוד מתקדמים בפרוייקט שלי, שעוסק במשחק תוך שימוש בAI. נתקלתי כרגע בבעיה מאוד מאוד מוזרה ומשונה(וכרגע נראה בלתי אפשרית). אני עובר בDEBUG על הקוד שלי כדי לזהות בעיה עכשיו אני מגיע לשורה כלשהי שהיא הכי גדולה ומורכבת. היא קוראת למלא פונקציות ומלא שטויות, עכשיו נגיד אני עובר עליה ב STEP OVER אחד מהמשתנים שאמורים להשתנות לא משתנים. אבל אם אני עובר על השורה הזו ב STEP INTO ואז STEP OVER על מה שרשום בפונקציה המשתנה שאני עוקב אחריו כן משתנה. אני יודע שזה הסבר באוויר כזה ובלי קוד, אבל להביא פה את כל הקוד שקשור לשורה הזו רק יסבך מאוד. מקווה שהבנתם ותוכלו לעזור. אם זה משנה אני עובד בJAVA.

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by AsDoNaTiOn,

שלום, אני יודע Pascal ו-Delphi, אבל בא לי גם ללמוד Visual C++. אם יש למישהו ספרי לימוד מומלצים (אפשר ורצוי גם באנגלית), אז בבקשה רק כתבו את שם הספר והמחבר/ים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SMAZ,

שלום אני לומד במגמת אלקטרוניקה כתה י' כן אני יודע שעכשיו כמה דברים שאני אומר לא קשורים לנושא ואני חפרתי :'( התחלנו ללמוד במחשבים שפת C++. המורה הזה ,בכללי כול מורי האלקטרוניקה, אתה מבקש מהם שיסבירו לך הם אומרים בסוף או פשוט אין להם זמן בשיעור[ ובבית הספר נראה לי שהם לקחות את כול העבודות האפשריים שם הם רצים ממקום למקום כמו משוגעים] בסוף אני נתקע אם סימני שאלה מעל הראש. 1.עכשיו לנושא אז התחלתי ללמוד C++ ואני פשוט לא מבין כלום כמעט הוא הסביר לנו על דברים פשוטים על : && ועוד כמה דברים כאלו ועל תרשים זרימה וגם על התחלה בשביל לעשות מחשבון ואני לא הבנתי כלום הכול לא מתקשר לי מישהו מכם יכול להסביר לי בבקשה. 2.וכול המקצועות האחרים[תורת החשמל פיזיקה ומיתוג]הכול …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Alex89,

כרגע אני כותב (מסיים) תוכנה בדלפי בעתיד אני רוצה לשפר אותה ולכתוב אותה בג'אוה תוכנה זו כוללת בסיס נתונים( DATA BASE) השאלה שלי האם אני יוכל להעביר את הנתונים האלה אחכ לתוכנה ב JAVA? הערה: המסד נתונים בדלפי הוא בוני דרך Database Desktop (למי שמכיר) שזה קבצים עם הסיומת DB

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by asihiz,

1. In what way the Java Script code of the JSP page enters the sevlet?Meanin how doe's it transfer to the Res object? 2. HTML question - what is the meaning of submiting only one form and not the entire page? 3. Do I have to define a JSP page name in my HTML submit command? 4. If I submit via Post command (sending params via body of message) the header remains empty? 5. Is a JSP page can be loaded without a servlet? 6. If the answer to 5 is no, how do I know which JSP page belongs to which servlet? 7. Is the HTML in a JSP page is also loaded to a servlet? and if yes, how? 8. Saying I have a JSP page loaded to my servlet, and in a doGet method I enter a HTML code to the re…

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  18. Started by QQQ,

אני בכיתה י' אז זה בטח יהיה לכם קל... התרגיל בכל אופן: תוכנית הקולטת 10 מס' למערך ומוצאת את המס' הגדול ביותר ומדפיסה אותו ואת מיקומו. אם המספר מופיע יותר מפעם אחת יודפס מיקומו האחרון. אני יודע שזה מתחיל ככה: import java.util.Scanner; public class ArrayHW1 { public static void main(String[]args) { Scanner input=new Scanner(System.in); int[] A=new int[10]; int I; for(I=0; I<10; I++) { System.out.println("נא הכנס את איבר מס' "+(I+1)); A[I]=input.nextInt(); אבל לא הצלחתי לעשות את הקטע עם להוציא את המספר הכי גבוה, כלומר איך בכלל לעשות את זה. תודה..

• 14 תגובות
    • 998 צפיות
  19. יש בעיה מפורסמת במדעי המחשב , והיא מיון מערך בסיבוכיות של n נתון מערך של תווים שהם או כחול או אדום או לבן ויש למיין אותן לפי דגל הולנד התווים הכחולים יש להצמיד לסוף המערך , התווים האדומים יש להצמיד לתחילת המערך , והתווים הלבנים באמצע כתבתי קוד כזה : public class Test { public static void main(String[] args) { char[] array= {'r','w','b','r','w','b','r','w','b','r','w','b','r','w','r','w','b'}; int BlueP=array.length-1 , RedP=0; char temp ; for (int i=0; i<array.length;i++) { if ( array[i]=='b' ) { temp=array[i]; array[i]=array[BlueP]; array[BlueP]=temp; BlueP--; } else …

• 44 תגובות
    • 6.8k צפיות
  20. שלום, לפני שבוע לערך בניתי משחק סנייק מאוד בסיסי ב-C++. זה המשחק הראשון שאני בונה ב-C++ שמצריך תזוזה כלשהי. כדי לעשות את ההצגה של המשחק עשיתי לולאה ראשית שכל עוד השחקן לא נפסל, הנחש מוחק את עצמו, זז לפי הצעד הבא ואז מצייר את עצמו בחזרה למסך. הבעיה עם זה היא שאני רואה את הנחש מהבהב ואני בטוח שאפשר לסדר את זה איכשהו אבל אני לא יודע איך. איך אני יכול לעשות שהוא לא יהבהב? עריכה: 1. הנה המשחק אם זה יעזור לכם: http://www.fileflyer.com/view/I8VLoAa (מקשים: WASD). .2 במחשב שלי זה עובד בסדר אבל במחשבים של בית ספר זה עבד על הפנים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by neogod,

היה לי מבחן אתמול ואחת השאלות הייתה : כתוב שיטה המקבלת רשימה מקושרת ומוסיפה אותה לרשימה מקושרת אחרת . הרשימה צריכה להתווסף אחרי הרשימה הכי קצרההאחרונה של של איברים זהים עוקבים!!! דוגמה : _head->1->2->2 list->4->4->4 אז הפלט אמור להיות : 1->4->4->4->2->2 עכשיו כל זה אמור להעשות במעבר אחד על הרשימה הרשימה המקורית !!! ולא היה לי מושג איך בכלל לגשת לזהההההההההההה!!!!!!! כמובן שניתן להניח שכל הרשימות תקינות אין רשימה שהיא מעגלית ולא NULL בלה בלה בלה.....

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Aviv C,

אני מחפש שרת איחסון חינמי טוב שתומך ב- PHP, ASP ו- mySQL ביחד. אתם יכולים להמליץ לי על אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  23. Started by krabby,

---

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by Alex89,

בניתי תוכנה/משלק ב JAVA איך אני הופך אותו לתוכנה השניתן להריץ (EXE או הסיומת של JAVA)???

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. כמו בכותרת.. קולטים אורך (נגיד 5) ואז צריך להיות ריבוע כזה: * * * * * * * * * * * * * * * * הידע שנדרש זה לולאות מקוננות.. עם העדפה לרק 2. מי שיכול לעזור זה יהיה מעולה! בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים