עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by RonCohen,

אני צריך לעשות הוק למקלדת ושולח בעזרת או SendInput או keybd_event כמה מקשים אחד אחרי השני (שיראה כמו מחרוזת) אבל כאשר אני שולח יותר מכפתור אחד זה עושה לופ של ההוק בגלל ששני כפתורים נלחצו. איך אני אמור לעשות את זה? למשל פה אני מנסה לעשות SHIFT+R אבל בכללי זה אמור להיות גם Hello וכדומה if (wParam == WM_KEYDOWN) { keybd_event(VK_LSHIFT, 0xAA, 0, 0); keybd_event('R', 0x93, 0, 0); return (-1); } if (wParam == WM_KEYUP) { keybd_event('R', 0x93, WM_KEYUP, 0); keybd_event(VK_LSHIFT, 0xAA, WM_KEYUP, 0); return (-1); } …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by assaf990,

אני מנסה לקחת קוד JS ולשים אותו בתוך דף HTML אצלי (או בתוך פרויקט web form אצלי) אבל אני מקבל שגיאה. איך אני משתמש בקוד? האתר: http://jsfromhell.com/forms/restrict

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by QQQ,

כשהיה לי XP פשוט הלכתי ל: http://127.0.0.1/'filename'.asp וזה עבד. אבל עכשיו, כשאני משתמש במ"ה VISTA ULTIMATE x86 אני מקבל את השגיאה הבאה: http://i26.tinypic.com/2qtwncj.jpg אגב, לקבצי html. אני כן יכול להיכנס. פתרון, מישהו? עריכה: במחשבה שנייה, אולי זה יותר מתאים לפורום 'תוכנה'.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by raiman1,

אני בכיתה י"א ובשנה שעברה עשיתי 3 יחידות. מתוכם אחת באקסס. למדתי את הספר "יסודות מדעי המחשב 1/2 בשפת C#" לצערי המגמה נסגרה בגלל שלא היו מספיק תלמידים... אני רוצה להשלים את הבגרות לבד. האם זה אפשרי? או שזה קשה מדי?? בנוסף, מהו ספר ההמשך לסדרת הספרים שאתה למדתי??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by stalbetman,

שלום רב, אני מחפש שרת שתומך ב-asp ושהוא בחינם אם יש לכם שרתים שתומכים ב-10 מגה או יותר אני אודע לכם... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by נעמה.,

מספרים אקראיים בJAVA, כיצד? <random> באיזו ספריה נמצאת? מהי הפקודה? <כיצד בוחרים מספרים בין 0 ל1>??? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shoshana,

איך ניגשים למי שקרה לאירוע בJavaScript?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  8. אהלן בזמן האחרון עלו לי רעיונות לגבי הקמת רשת חברתית חדשה אך אין לי מושג לגבי העלות האמיתית של פרוייקט כזה. בתור בנאדם שטכנולוגיה זה לא הצד החזק שלו, אשמח לעזרתכם הבנת מרכיבי המערכת ועל מה צריך בעצם לשלם על בנייה של אתר או רעיון(מעצב, מתכנת, שרת, דומיין וכו'בהנחה שהאנשים איתם אני עובד הם פרילנסרים ) כמה מאפיינים של הרשת שיש לי בראש : היא תכלול בסיס משתמשים גבוה, עיצוב קל, צטים, העלאת תמונות, תשלום, חלוקה לתתי אזורים או פורומים. אם צריך עוד קווים כלליים על מנת לעזור להעריך על מה צריך לשלם בעצם, אשמח אם תבהירו לי שכן, הפן הטכנולוגי אינו החזק ביותר אצלי (: . תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by roma4k,

צהריים טובים, אשמח אם תוכלו לעזור לי, איך אפשר לממש בצורה רקורסיבית הדפסת כל הסידורים האפשריים של רצף ספרות אשר ניצא במערך. למשל אם יש לי מערך שמכיל באינדקס 0 את הספרה 1, באינדקס 1 את 2 ובאינדקס 2 את 3, התוצאה צריכה להיות: 123 132 213 231 312 321 תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  10. אני רוצה להוסיף לטקסט שנמצא בסתם דף HTML ראשי פרקים שיהיו בראש הדף. וכאשר אני אלחץ עליהם זה יעבור לראש הפרק בטקסט, אבל בלי לטעון מחדש, אלא רק שירד למטה... איך עושים את זה? ממה שהבנתי לראש הפרק צריך לשים קישור עם כוכבית ומספר, אבל איך אני מגדיר לאן הוא ילך? תודה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by Lior4543,

שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב, והתקנתי את כל התכונות שאני צריך, אבל עם SQL Server Management Studio אני נתקל בבעיה, שאני מנסה להתחבר לשרת הlocal, אני מקבל את השגיאה הבאה =================================== Cannot connect to (local). =================================== אירעה שגיאה הקשורה לרשת או שגיאה ספציפית למופע במהלך יצירת חיבור ל- SQL Server. השרת לא נמצא או שאינו נגיש. ודא כי שם המופע נכון וכי SQL Server מוגדר לאפשר חיבורים מרוחקים. (provider: ספק רכיבי Named Pipe, error: 40 - לא הייתה אפשרות לפתוח חיבור ל- SQL Server) (.Net SqlClient Data Provider) ------------------------------ For help, click: [url]http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Serve…

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by Shalom Alkobi,

היי לכולם אני נתקעתי בתרגיל בג'אווה שעוסק בירושה אם תוכלו להסביר לי מה אני צריך לעשות אני אשמח(: ביקשו ממני ליצור מחלקה בשם XDate שיורשת מהמחלקה Date ונתקעתי קצת בשאלה 3.4 ו3.5

13. יש לי קוד שמציג את התפריט מהMYSQL באמצעות השאילתה הזאת function get_all_subjects() { global $connection; // get id and linkpage from page database $sqlCommand="SELECT id,linklabel FROM pages ORDER BY pageorder ASC"; $query=mysql_query($sqlCommand,$connection) or die(mysql_error()); // Use returned data $menuDisplay=''; while ($row= mysql_fetch_array($query)){ $pid=$row["id"]; $linklabel=$row["linklabel"]; $menuDisplay .='<li><a href="index.php?pid=' . $pid . '">' .$linklabel . '</a></li>'; } return $menuDisplay; } וקוד שמציד את התוכן של אותו נושא באתר באמצעות השאילתה הזאת …

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by FastJack,

שלום. אני מתחיל בעוד זמן קצר פרוייקט באוניברסיטה שכולל תכנות מקבילי בשפת CUDA של NVIDIA. באופן עקרוני זה שפת C עם פונקציות ספרייה נוספות של השפה. יש למישהו מקורות מומלצים ללימוד השפה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by stav_ser,

יש פה שורה מאוד פשוטה, שמטרתה להכניס ספרה בודדת ממספר num בעל מספר ספרות i .לתוך num_chk אך כשJ=1 אני מקבל ערך 0 בNUM_CHK מישהו מבין למה? (++for (j=1; j<i; j (num_chk=(num%(10^j)-num%(10^(j-1)))/10^(j-1);

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  16. שלום לכולם, מטרת דיון זה היא לרכז את כל חומרי הלימוד שצריך כדי לפתח משחקים ואפליקציות שלמים שאפשר למכור, ולא סתם תוכנות או חצאי תוכנות של מתחילים ומתלמדים. כלומר כל חומרי הלימוד החל משלב המתחיל החסר כל ידע ורקע בתכנות, ועד לשלב הסופי בו הלומד נהיה מקצועי ויכול להתפרנס מזה, ויכול לפתח תוכנות רציניות שהוא יכול למכור. אם בסך-הכל הייתי יודע רק את שפת התכנות כמו משתנים, לולאות, מחלקות וכד' -- אז זה הרי לא מספיק וככה לא אוכל לבנות שום אפליקציות ומשחקים. איפה מישהו יתחיל ככה לבנות אפליקציות ומשחקים?! גם קצת לא יתחיל. צריך לדעת יותר מרק את שפת התכנות, כלומר שצריך גם לדעת ספריות (API בג'אווה) ואולי גם עוד דברים. אם כן, מהם כל אותם דבר…

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by Get-Process,

היי אני מנסה לקמפל בVisual studio את התוכנית הזאת: http://pastebin.com/L1eC0aTq אך עשיתי בדיוק מה שהיה כתוב בספר , ונותן לי שגיאה: bulid failed.

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  18. שלום, אני צריך סקריפט שמריץ הודעות על חדשות כלכלה ובורסה (לא חדשות רגילות), לא מצליח למצוא, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by guy81,

טוב, אני חדש בתחום של האסמבלי. כתבתי תוכנית במחשב אחד(בלימודים), התקמפל ורץ. העברתי את הקבצים למחשב בבית, התוכנית רצה אבל כשאני מקמפל שוב מופיעה לי השגיאה: make: nasm: Command not found קובץ הmakefile המלאתתעלמו מההערות)- זוי תוכנית c שקוראת לתוכנית באסמבלי #format is target-name: target dependencies #{-tab-}actions # All Targets all: hello # Tool invocations # Executable "hello" depends on the files hello.o and run.o. hello: main.o ass0.o gcc -m32 -g -Wall -o hello main.o ass0.o # Depends on the source and header files main.o: main.c gcc -g -Wall -m32 -c -o main.o main.c ass0.o: ass0.s nasm -g -f elf -w+all -o ass0.o ass0.s #tell make that "clean" is…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ishai82,

שלום לכולם! בדפי jsp: אם אני רוצה להגדיר תיבה או חלון בתוך הדף. (זה בעצם יוצא דף בתוך דף) כאשר: גודל התיבה במאוזן הוא קבוע וגודל התיבה במאונך משתנה בהתאם לתוכן הדף. איך אני עושה את זה? תודה מראש על עזרתכם המעולה.. אתם אחלה

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  21. שלום רב, אני בן 12 ואני רוצה להקים אתר. עוד לא חשבתי על איזה אתר אני רוצה להקים, אבל לדעתי זה יכול להיות אחלה דבר שילמד אותי המון על תכנות (וזה גם מעניין אותי). האתר הוא לצרכי לימוד. אין לי ידע בתכנות חוץ מכמה אתרים שמלמדים HTML ברמה נמוכה. יש לי המון מוטיבציה ואין לי בעייה להשקיע בלימוד לאורך זמן. הקטע הוא שאני לא יודע מאיפה ללמוד להקים אתרים. מצאתי ברשת כל מני אתרים שמלמדים HTML ו- PHP אבל הם ברמה נמוכה ומלמדים את הבסיס בלבד. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר/פורום/תוכנה שמלמדת להקים אתרים ברמה גבוהה (אומנם אני צעיר, אבל יש לי הרבה זמן ואני חושב שאני מסוגל לעמוד בזה). תודה רבה, YOSDA-BOY.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by יוסי 123,

היי שלום אני עובד על פרויקט שבודק מילים פלינדרום(שנקראות משני כיונים אותו הדבר) בשפת הjavascript ונתקלתי בבעיה שניסית לשלב html אשמח שתעזרו לי בשילוב שני השפות let input = document.getElementById('input'); let button = document.getElementById('Button'); const word = input.Value; //console.log(content); //const word ='אבא'; const word1 = word.split(''); const reversed = word1.reverse(''); const word4 = reversed.join(''); //console.log(word); //console.log(word1); //console.log(reversed); //console.log(word4); if(word===word4){ console.log(`'המילה' ${word} 'היא מילה פלינדרום שניתן לקרותה משתי הכיונים אותו הדבר'`); }else{ console.log(`'המילה'…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by eliom,

שלום רב. אני קורא ספרים של לימוד שפת c. ובספרים רשומים דוגמאות של קודים. ואני רוצה לנסות אותם ב-vs. ואני רוצה להעתיק את הקודים האלה לעורך של vs הבעיה היא שאין לי כח להעתיק את הקודים ידנית לעורך. יש פתרון?. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. חיברתי שלט למחשב ואני שולט עליו באמצעות קוד של C# אבל יש לי 2 בעיות : 1. מקשים מסויים לא מוזהיים לי כגון: PALY,PAUSE,CHANNEL UP/DOWN 2. חלק מהמקשים מזוהים לי פעמיים למשל לכוכבית וה- 3 יש אותו ה KEYVALUE שנייהם מזוההים כאותו מקש. השאלה שלי היא כזו : 1. איך אני גורם לשאר הלחצנים במשלט להיות מזוהים. בעצם אם אני ידע להפריד את כל הלחצנים אז אני מאמין שגם השאלה השנייה כבר תיפתר .. תודה לכל עוזר.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by Da-Funk,

היי, אני מחפש פקד ל .net אני עובד בסביבת windows. הפקד שאני מחפש הוא פקד פשוט למדי שמציג את כל ימות השבוע ונותן אפשרות לסמן איזה ימים אני רוצה לשבץ (כלומר איזה מבין הימים אני רוצה לתת ערך TRUE) הפקד צריך להראות כך : SMTWTFS (אותיות של ימות השבוע) שכל אות תהיה לחיצה ותסומן בצבע. כלומר אם בחרתי בראשון שני חמישי : SMTWTFS כמובן משהו יותר מעוצב תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.