עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by liran2003,

שלום, החלטתי ללמוד את שפת ה-PHP, ואני מחפש ספר טוב, שמלמד מא' עד ת'. בעברית. קראתי קצת בספר של הוצאת פוקוס והוא נראה סביר בהחלט. אשמח לשמוע על עוד המלצות לספרים. תודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום. רציתי לדעת איך אני ממקם טבלה [עם גבול נראה לעין] במיקום מסויים בדף, במקרה הזה ספציפית 200 פיקסלים שמאלה כאשר הטבלה מיושרת לימין. תודה רבה. שאלה חדשה - איך אני מיישר לימין קו אופקי מפריד (hr) בעזרת CSS? [לא בעזרת align בתגית עצמה]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

היי, אני מנסה להתחבר מיישום פלאש (swf) לשרת שכתבתי ב VB ע"י XMLSocket. אם אני מריץ את זה מתוך פלאש הכל עובד נהדר. שאני מעלה את זה לאתר זה לא מתחבר למחשב שלי למרות שאני לא מאחורי חומת אש או נתב. אני חושב שזה קשור לאבטחה אבל לא יודע בדיוק מה. יש למישהו מושג ? פתרון: קוד הפלאש צריך להכיל: System.security.loadPolicyFile("xmlsocket://<my_Server>:<my_port>"); ולאחר מכן השרת מחזיר לו את ההרשאות הדרושות בפורמט XML.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by 104952,

הבנתי שקודם אני צריך להוריד JAVA ולהתקין ורק אחרי זה להתקין את התוכנה שמריצה? זה נכון? אני משתמש ב JELIOT

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by Nurit2005,

משהו יכול לעזור לי אני מתחילה ללמוד את הקודים של CSS ונתגעתי בקוד זה משהו יכול להסביר לי מה הקוד הזה עושה?

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  6. Started by Runny,

מחפש אתרים/Manuals עם פתרונות קריאטיבים (שורות קוד) לתקשורת שרת-לקוח תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by lompy,

אני מחפש מקורות טובים ללימוד C# מצאתי מקורות כאלה ואחרים באנגלית (ב EMULE) ולמרות שאין לי בעיה עם אנגלית זה לא תענוג גדול לקרוא ספרים שלמים בשפה זרה יש לי ידע די נרחב ב JAVA והדמיון בין שנהם גדול מאד גם בצורת התכנות (OOP) וגם בסינטקס בעקרון אני צריך מקור מקיף שילמד אותי את הסינטקס של C# ואני חייב שזה יכלול פרקים בנושאי GUI ותיכנות מול מסדי נתונים (ADO) כמו SQL SERVER ן ORACLE אני אשמח לכל מקור טוב בכל שפה אבל אני מעדיף בעיברית ואפילו המלצות לספרים יתקבלו בברכה (אין לי בעיה לקנות ספר אם הוא באמת טוב) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. קודם כל, אם זה לא הפורום המתאים ליכתוב הודעה זו, אני מיתנצל מראש מפני כל הפורום, ומבקש מהמנהלים שיעבירו את זה לפורום המתאים. אז ככה, קוראים לי ליאור, ואני אחד ממנהלי אתר "נמלטים" הישראלי הרשמי. www.prisonbreak.co.il האתר מבוסס על מערכת התוכן PHPnuke ההותאמה בימיוחד לצורכי האתר. האתר זקוק למערכת קארמה (סטייל הפורומים של GAMER) למערכת הפורומים הבאה עם המערכת (PHPbb) שהמסד נתונים שלה קשור למסד הנתונים של האתר. אשמח אם מישהו שיכול לתכנת כזה דבר לנו, ישאיר פה דרכים ליצירת קשר, ואנחנו ניצור איתו קשר בהקדם האפשרי. תודה, ליאור. צוות אתר "נמלטים" הישראלי הרשמי. www.prisonbreak.co.il

9. Started by talgold,

מחפש קוד למשחק דמקה שחקן מחשב (AI) בסיס גם טוב .....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tom123,

שאוכל להפעיל אותו עם XP ותהיה בו תצוגה של התאים בזיכרון ובמעבד תודה P:

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by c3pu,

איך אני עושה ראנדום בC++??? (אם אפשר איזה תוכנית דוגמא קטנה קצרצרה שמראה את כל הראנדום) זה ממש דחוף יש לי מחר מבחן בזה

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by נעמה.,

מספרים אקראיים בJAVA, כיצד? <random> באיזו ספריה נמצאת? מהי הפקודה? <כיצד בוחרים מספרים בין 0 ל1>??? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ^Z^,

שלום יש לי כבל פרללי שאליו מחוברות 4 לדים. אני מנסה לתכנת אותן בVB כך שהלדים יהבהבו. יש לי ידע בסיסי בVB, אבל אפילו אחרי חיפוש בגוגל לא הצלחתי למצוא דרך קלה ויעילה לשליטה על הפורט. עזרה תתקבל בברכה. תודה, Zzzz

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by ex_,

היי אני מחפש מערכת התגובות לדף יעודי באתר קלה ונוחה לשימוש עם אפשרות ניהול כמובן ובלי צורך בהרשמה או משהו כזה... תודה רבה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  15. Started by creative,

עיצבתי אתר ויש לי בעיה שכשאני עובר מחשבים עם רזולוציה שונה המראה שונה. איך פותרים את זה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by נעמה.,

אני רוצה ליצור חלון אליו אני מוסיפה panel מסוג BorderLayout. לכל איזור בפאנל הזה, אני רוצה להוסיף פאנל מסוג אחר. איך עושים את זה???? הצהרתי על חלון Frame: Frame f = new Frame ("Good Morning"); מה עכשיו?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  17. צהריים טובים, איך אני מציג לצורך העניין נניח 5 ערכים הכי גבוהים ביותר בשאילתת SQL ... ניסיתי לחפש פונקציה שמגבילה את מספר שורות התוצאה כלומר שאני אעשה order by price ולאחר מכן להגביל את מספר השורות המוחזרות ל5 האם זה אפשרי ? מישהו יכול לעזור ? תודה

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  18. אני צריך COMBOBOX אבל אני לא רוצה שהמשתמש יוכל לכתוב מה שבא לו אלה רק שיוכל לבחור את מה שכבר הנכסתי לשם בלי שהוא יוכל לכתוב מה שהוא רוצה... יש דרך לעשות את זה? אולי איזשהי פונקציה של הCOMBOBOX או להוסיף איזה components...

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  19. שלום, יש לי בעיה בשילוב של Web Custom Control ב User Control ב ASP.NET . כתבתי את ה Web Custome Control הבא אשר משמש כ RequiredFieldValidator לפקד Checkbox. using System.Web.UI; using System.Web.UI.WebControls; using System.ComponentModel; namespace CustomValidators //RequiredFieldValidatorForCheckBoxLists { /// <summary> /// Summary description for WebCustomControl1. /// </summary> public class RequiredFieldValidatorForCheckBoxLists : System.Web.UI.WebControls.BaseValidator { private ListControl _listctrl; private int _restrictionCount; private string _restrictionType; public int restrictionCount { get { return _restriction…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by djzander,

מישהו יכול להראות לי איך אני מכין את סידרת פיבוצני בלולאה . ???

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. למדנו טיפוס נתונים מופשט ועכשיו עברנו לפונקציות רקורסיביות ויום חמישי יש מבחן מישהו יכול להביא לי איזה מדריך בעיצוב תוכנה?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  22. אני צריך להחזיר כבר למורה שלי תשובה כי הוא רוצה לרשום אותנו.. ואני צריך לדעת מה הדרישות מינימום אני לא רוצה לחרוג מהם יותר מדיי וסתם לשבור את הראש אז אם למישהו יש את המידע הזה זה מאוד יעזור. תהיו פתוחים ברעיונות ..לא רק משחקים.. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by rubiliani,

שלום.. בניתי שרת מולטיט'רד. כשאני מפעיל את אפליקציית הלקוח (מפעיל פעמיים) אני נתקל בבעיה כזו: הלקוח הראשון -> שולח הודעה לשרת והשרת מקבל. הלקוח השני -> שולח הודעה לשרת והשרת מקבל. הלקוח הראשון שוב -> הודעה לשרת והשרת לא מקבל. הלקוח השני -> שולח הודעה לשרת והשרת מקבל תמיד. הפעלתי עוד כמה לקוחות ורואים שמכולם אפשר לשלוח אחד והאחרון תמיד נשאר עם האפשרות לשלוח עוד. (האחרון זה האפליקציה האחרונה שהפעלתי ולא קשור סדר שליחת הודעות.) אני משתמש בSyncronized... מישו יש לו מושג?? או מישו הבין אותי בכלל?? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

נגיד 4 בריבוע... איך אני רושם את זה בVB?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  25. שלום לכולם! אני מעוניין להתחיל ללמוד VB,אין לי נסיון עבר באף שפת תיכנות. הייתי שמח אם מישהו מכיר אתר בעברית (למרות שגם באנגלית זה בסדר) שמלמד את השפה. הסתכלתי בסטיקי ולא מצאתי קישור ללימוד VB. תודה מראש! נועם

• 2 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים