עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Classic notion,

שלום לכולם, אני צריך באיזושהי דרך לגלול בעזרת ג'אווה סקריפט מידע שנמצא בתוך DIV, קיימת הפונקציה window.scrollBy(x,y) אבל היא רק לחלון הראשי. אם להיות יותר ספציפי, כשרוצים להזמין אנשים לאירוע בפייסבוק לוחצים על כפתור שפותח חלון קטן שנותן לסמן אנשים, בחלון הזה יש גלילה ואני רוצה לגלול למטה אוטומטית ע"י איזשהו סקריפט. אשמח לרעיונות, תודה ושבת שלום, תומר.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Proww,

אהלן. חבר ואני בנינו אתר PHP, אנחנו רוצים "לבחון" מקרוב לפני העלתו לרשת. יש תוכנה אשר מבצעת מן "מקום איחסון" על המחשב וניתן לראותו על המחשב? אני מתכוון לאחסן את האתר על המחשב שלי לדוגמה על מנת לראות את התוצאות בזמן אמת, כולל פתיחת בסיס נתונים. יש חיה כזאת? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by johnynardi,

שלום לכולם! אני מנסה לעביר מטריצה לתוך רשימה מקושרת הנה הקוד: typedef struct mode { char brd[3][3]; int scor; struct Modes *next; }Modes; Modes *add(Modes *head,char bord[3][3],int point) { Modes *new_mode; new_mode = (Modes*) malloc(sizeof(Modes)); new_mode->brd = bord; new_mode->scor = point; new_mode->next = head; return new_mode; } וכשאני מנסה להריץ את התוכנית אני מקבל הודעת שגיאה : error C2106: '=' : left operand must be l-value יש למישהוא מושג ? תודה רבה מראש :-)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי יישום שבניתי ויש בו פקד מסוים (Control). אני צריך למצוא את הקואורדינטות של הControl הזה (x שמאל, x ימין, y למעלה, y למטה). מה שאני רוצה לעשות זה שכל פעם שהעכבר יעבור מעל הפקד הזה, הוא יצייר קווים. אין לי בעיה עם הציור עצמו, אני פשוט לא מצליח למצוא את המלבן הנכון לצייר בו (המלבן של הפקד). הישום נבנה בMFC.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. התוכנית קולטת מספר חיובי ושלם כלשהו ופולטת הספרות שלו כך ללא ספרות כפולות לדוגמא: קלט 134476676 פלט 13476 קלט 1234 פלט 1234 תודה מראש למי שיעזור הנה דוגמא http://www.cs.bgu.ac.il/~prog101/wiki.files/ass1c2010.pdf http://www.cs.bgu.ac.il/~prog101/wiki.files/ass1c2010.exe[br]פורסם בתאריך: 13.11.2009 בשעה 15:50:57 בתוכנית ניתן להשתמש רק בלולאות.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. כרגע מדובר על C++ ,לפני שהתחלתי עם C++ חיפשתי ולא מצאתי אפשרות כזאת ל VB אז אם למישהו יש מושג באחת משתי שפות התיכנות שבבקשה יענה אני צריך שהפרמטרים ימוקמו בצורה מאוד ספציפית על דף A4... רועי

7. Started by deTiTan,

שלום התחלתי ללמוד סוקטים ואני צריך סיפריית SOCKET הבעיה שאני לא מוצא אותה ב TC.. יש לו בכלל ? ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by tecore,

כתבתי פונקציה פשוטה מאוד לחישוב שטח והיקף מעגל. כתבתי קובץ crc.m ובתוכו את הקוד הבא: function []=circles(r) x=2*pi*r; y=pi*r.^2; fprintf('the perimeter of the circle is: %g , and area is: %g' ,x,y) end הפונקציה מקבלת את r רדיוס המעגל ומדפיסה את המשפט עם ההיקף והשטח. אבל גם פותחת משתנה חדש ans ומזינה בו את הערך של x. 1. איך אני גורם לפונקציה רק להדפיס את המשפט הנ"ל ללא החזרת\פתיחת הערך ans? 2. האם בקובץ *.m ניתן לכתוב רק פונקציה אחת בלבד? כי אני קורא לפונקציה בחלון ה- command windows לפי שם הקובץ ורק ככה הוא מגיב, אז אם יש מספר פונקציות איך הוא ידע למי אני קורא? נשמע לי קצת לא הגיוני, שעבור כל פונקציה צריך לפתוח קובץ m חדש. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום השתמשתי ב- ObjectDataSource, כאשר GridView מציג את הנתונים באמצעות SelectMethod, מתודה שבניתי ב class מתאים. עד כאן הסתדרתי, אבל הבעיה, כשרציתי שיהיה לי כפתור מחיקה ב GridView, אז התברר לי שאני צריך לכתוב בעצמי מתודות שעושות delete. למשל, עיינתי בקישור: (יש שם דוגמא) http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.web.ui.webcontrols.objectdatasource.deletemethod.aspx וזה נראה לי די מסובך, לכתוב כל כך הרבה קוד בשביל למחוק שורה ב GridView. האם יש דרך אחרת, קצרה יותר? או שאולי לא הייתי צריך להשתמש ב ObjectDataSource ? תודה על העזרה! (וכמובן תודה לכל מי שעזר לי בשאלות הקודמות! ) שריה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by imac,

ראיתי פה בקשות לקובץ תרגום של YaBBSE .. אז אני וחבר מ hebscripts אם אתם מכירים הוצאנו גירסא מבוססת על 1.5.1 RC1 (מה שהפורום הזה משתמש) בהצלחה ... http://www.yardenkedar.sites.co.il/yabbhe.zip

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yosda-boy,

שלום רב, התחלתי ללמוד C# גראפיקה בבית הספר וכידוע לכם הקצב בכיתה יותר איטי משל צב, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מדריך טוב ללמידת C#. בתודה מראש Mystery

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by --Adidas,

יש לי עוד מעט בגרות באלקטרוניקה ואני צריך לדעת שפת תיכנות ואנחנו לומדים с כרגע אני לא יודע כלום ואני רוצה להתחיל ללמוד אז כמה שאלות ובקשות .. 1.כמה זמן דרוש לי כדי ללמוד את השפה ?(אני חושב לא צריך גם רמה קשה ממש זה כולה מבחן 2 יחידות באלקטרוניקה) 2.תביאו לי בבקשה קישורים לאתרים שאפשר להתחיל ללמוד את השפה שמה...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by Vol,

בעזרת אילו פקודות ניתן להגביל מהירות של מנוע בעזרת assembler? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני מחפש אתרים בסגנון של האתר הזה: http://www.freeactionscript.com/ אתרים שנותנים עזרים לאקשן סקריפט, עם כול מני קודים והצעות. תודה רבה וחג שמח! אלון

15. Write a program that allows a user to enter his or her two favorite foods. The program should then print out the name of a new food by joining the original food names together. האם אני אמור ליצור שני משתנים שונים לשני סוגי האוכל האהוב? ולא בדיוק הבנתי איך אני אמור לחבר אותם. מה אמור לצאת בסוף בדיוק? הסתבכתי עם זה בראש. עדיף לא לתת לי פיתרון מלא אלא רק להסביר ותודה מראש (שהסתבך) :)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by commander,

הרכבתי ב-javascript קוד לחישוב זמן, שעות דקות ושניות, אשר אותו הייתי רוצה בתור אפלקציית C או VB ככלי לשימוש. הנה קוד ה-javascript, אשמח אם חבר כאן יוכל לשלב זאת. העניין הוא ליצור מחשבון זמן, לדוגמא 1:22:04 ועוד 00:01:15 יהיה שווה 1:23:19 גללו את הקוד על דף HTML. בתודה. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- <html dir=rtl> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" TYPE="text/javascript"> <!-- function addValues (value) { var myForm = document.timeCalculator; if(myForm.total_time.value.length > 0){ var the_hours = parseInt(myForm.total_time.value.substring(0,myForm.total_time.value.indexOf(…

17. שלום לכולם, יש לי בעיה שקשה לפתרון. אני עובד בסביבת visual studio 2005, פרויקט console , בשפת C. אני מנסה לקרוא קובץ בינארי בצורה הבאה: (Cnt = (fread(tmp_ptr,1,sizeof(STRCT),file_ptr כאשר STRCT הוא מבנה בגודדל 836. בתוך המבנה STRCT יש לי עוד מבנה בשם STR1 ערך ה-Cnt שמתקבל הוא באמת בגודל 836. אני מריץ את הקוד הזה בשתי אפליקציות שונות, אותו קטע קוד ממש, ואותו קובץ בינארי! באפליקציה אחת, כאשר אני בודק את ה-data ב- tmp_ptr אני רואה שכל המבנה מכיל ערכים והמבנה הפנימי STR1 - אותחל באפסים - שזה טוב, בעוד שבאפליקציה אחרת, ה- tmp_ptr דומה ב-data עד לנקודה של המבנה STR1, שם הdata שונה וחלקה לא מאותחלת אפילו. חקרתי ובדקתי, כל הגדלים של כל המבנים זהים בגודלם, מספר הבתים שנקראים בכל א…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by mazam,

המשימה שלי לבנות תוכנית על פי התרגיל הבא: תוצאה של שחקן יכולה להיות אחת מתוך הערכים הבאים 0,15,30,40,60 ניקוד 60 הוא ניצחון במשחק משחק מסתים בניצחון של אחד השחקנים פתח וישם אלגורתים המקבל כקלט תוצאות משחק בין שתי שחקנים אם מספר הנקודות שצבר משיהו לא חוקי יש להדפיס לר חוקי אחרת יש להדפיס את ההפרש בין שני בשחקנים הנה מה שאני עשיתי הבעיה שאצלי אם אני מקיש אצל שתי השחקנים תוצאה לא חוקי לדוגמא 12,13 זה רושם לי אין סוף פעמים לא חוקי הנה מה שכתבתי תנסו לעזור לי עריכה הכול עובד אבל אם אתם מכניסים 60 בשתי השחקנים אז זה מסיים תתוכנית ואסור שלשתיהם יהיה תיקו חייב אחד 60 והשני 0 15 30 40 60 import java.util.*; class tanis { static Scanner reader = new Scanner(System.i…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום האם אפשר לבנות תוכנה בC# לקמפלה לקובץ EXE ולאחר מכן להריץ אותה על מחשב אחר שאין לו .net framework? אם כן אשמח ךדעת איך תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by mushi,

מה המצב חברה יש לי בעיה עם האתר שלי זאת הכתובת אליו www.tsachibenezra.host7.co.cc זה יוזר שאתם יכולים להיכנס user וזאת הסיסמה password הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לעשות LOGOUT זה הקוד שלי <?php session_start(); session_unset(); session_destroy(); header('Location: ../index.php'); ?> ברגע שאני עושה לוגאוט זה לא מוחק לי את הסיישן וזה זורק אותי לאתר אחר. הערה חשובה על המחשב שלי הכל עובד טוב תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by kisin,

אני לומד עכשיו c# 3.5 וראיתי שיש אפשרות בהגדרת משתנה להוסיף סימן שאלה אחרי סוג המשתנה. לדוגמא: public int? Value = null; מה ההבדל בין השורה הזאת לאותה השורה בלי סימן שאלה? מה נותן הסימן שאלה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי פרויקט בWPF שפתחתי עוד פרויקט תחת אותו solution והצהרתי בפרויקט את השורה הזאת xmlns:local="clr-namespace:Session" שתחת הפרוייקט Session קיים מחלקה בשם doron לדוגמא איך אני פונה אל אותה מחלקה? ראיתי דוגמאות שאומרות לי לעשות ככה : <local:Person> <x:Arguments> <x:String>Joe</x:String> <x:String>McDowell</x:String> </x:Arguments> </local:Person> על xmlns:local="clr-namespace:Session" הוא לא רושם לי הודעת שגיאה, אבל כאשר אני מנסה להשתמש בlocal:classname הוא רושם לי הודעת שגיאה איך אני פונה למחלקה עכשיו?

23. Started by omer1595,

אני צריך לבנות פונקציה שתשנה ותחזיר את המיקום של פוינטר בקובץ. בניתי פונקציה אבל קיבלתי ארור מוזר אשמח אם תוכלו לעזור לי לתקן אותו: void del(FILE *fin,char *name) { struct book b; char name2[80]; fseek(fin,-sizeof(b),SEEK_CUR); fread(&b,sizeof(b),1,fin); strcpy(name2,b.name); search(fin,name); fwrite(&b,sizeof(b),1,fin); search(fin,name2); } void* search(FILE *fin, char name[]) { struct book b; rewind(fin); do { fread(&b,sizeof(b),1,fin); fseek(fin,( b.indexName)*sizeof(b),SEEK_SET); } while( strcmp(b.name,name)!=0 && b.indexName!=-1 ); if(b.indexName==-1) puts("there is no such book"); fseek(fin,-sizeof(b),SEEK_CUR);…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יצא לי לדבר עם מישהו שבונה מערכות מידע מקוונות באינטרנט למכללות, בתי ספר , עסקים וכולי אז שאלתי אותו בתור בור גדול בנושא , "מה , אתה יושב וכותב את הקוד ממש מאפס ? " הוא אומר לי מה פתאום יש לי מערכת מוכנה לבניית כל סוגי מערכות מידע , ואני בונה מערכת ממש כמו לגו . כלומר לא נוגע בקוד בכלל ! אז חשבתי לעצמי , ידוע שפעם התקמצנו על כל קילו בייט וכל טיפה של כח עיבוד , והיו בונים קודים מתוחכמים ויעילים להפליא . למשל אם היו כותבים משחקים של פעם כמו שנהוג היום הם היו שוקלים פי 10 ו 20 ללא הגזמה . מישהו שמע ממתכנת עתיק מה דעתו על המתכנתים של היום ? לא שאני נגד נוחות עבודה , ההיפך אם אפשר לחסוך כאב ראש לאלפי אנשים מה טוב ומה נעים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by MiniMizer,

אהלן, אני משתמש ב-RMI כדי לבנות מערכת שרת-לקוח מסוימת, ונתקלתי בבעיה קטנה - כשהשרת עולה, הוא עושה לעצמו binding ב-rmiregistry שרץ על המכונה הלוקאלית שהוא יושב עליה. אבל כשהוא נסגר (אם אני פשוט עוצר את הריצה של הפרויקט ב-IDE למשל) הוא לא עושה unbinding, מה שגורם לכך שבפעם הבאה שהשרת עולה הוא לא מצליח לעשות binding, כי קיימת רשומה עם השם שלו ב-rmiregistry. זה מאלץ אותי לאתחל את ה-rmiregistry בכל פעם שאני מאתחל את השרת, וזה מייאש. יש דרך לגרום לשרת לעשות unbind כשהוא יורד?

דיונים חדשים בפורומים