תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני מקבל בVB את השגיאה שבכותרת, ואני לא מצליח להבין מה היא אומרת... Public Class Form1 Private Declare Function InPort Lib "example3.dll" (ByVal portaddress As Integer) As Integer Private Declare Function OutPort Lib "example3.dll" (ByVal portaddress As Integer, ByVal data As Integer) As Integer Private Sub Form1_Load(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load End Sub Private Sub Button2_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Button2.Click OutPort(888, 10) 'Val("&h" + TextBox2.Text), Val(TextBox1.Text) End Sub Private Sub TextBox1_TextChanged(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handle…
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
שלום, כתבתי PLUGIN ב-++C ל-IDA וכל פעם שאני מנסה לקמפל אותו ב-WINDOWS (בעזרת minGW) אני לא מצליחה לגרום לו למצוא את קבצי ה-(HEADER (HPP. גם כשאני מגדירה את התיקיה של ההדרים ב-PATH ואפילו כשאני שמה את ההדרים הנדרשים בתיקיה עם ה-PLUGIN. מה אפשר לעשות כדי להצליח בקימפול?
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני צריך לבנות פונקציה שתשנה ותחזיר את המיקום של פוינטר בקובץ. בניתי פונקציה אבל קיבלתי ארור מוזר אשמח אם תוכלו לעזור לי לתקן אותו: void del(FILE *fin,char *name) { struct book b; char name2[80]; fseek(fin,-sizeof(b),SEEK_CUR); fread(&b,sizeof(b),1,fin); strcpy(name2,b.name); search(fin,name); fwrite(&b,sizeof(b),1,fin); search(fin,name2); } void* search(FILE *fin, char name[]) { struct book b; rewind(fin); do { fread(&b,sizeof(b),1,fin); fseek(fin,( b.indexName)*sizeof(b),SEEK_SET); } while( strcmp(b.name,name)!=0 && b.indexName!=-1 ); if(b.indexName==-1) puts("there is no such book"); fseek(fin,-sizeof(b),SEEK_CUR);…
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
try, throw, catch מישהו יכול להסביר לי מה אומר כל פקודה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
הרכבתי ב-javascript קוד לחישוב זמן, שעות דקות ושניות, אשר אותו הייתי רוצה בתור אפלקציית C או VB ככלי לשימוש. הנה קוד ה-javascript, אשמח אם חבר כאן יוכל לשלב זאת. העניין הוא ליצור מחשבון זמן, לדוגמא 1:22:04 ועוד 00:01:15 יהיה שווה 1:23:19 גללו את הקוד על דף HTML. בתודה. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- <html dir=rtl> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" TYPE="text/javascript"> <!-- function addValues (value) { var myForm = document.timeCalculator; if(myForm.total_time.value.length > 0){ var the_hours = parseInt(myForm.total_time.value.substring(0,myForm.total_time.value.indexOf(…
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש תרגיל בו אני צריך להגיב למקרה שהמספר (X לצורך העניין) מקבל ערכים שונים. עד 2000, 2000 ומעלה עד 4000, 4000 ומעלה עד 6000, ו6000 ומעלה. עכשיו אני יודע שיש טווחים אז עשיתי Select Case X Case is < 2000 Case 2001 to 4000 וכו' העניין הוא כשאני עושה את זה אני מאבד את המספרים בין 2000 ל2001, לדוגמא 2000.5. איך אני רושם Case שהוא גם גדול מ2000 וגם קטן שווה ל4000 (כמו AND בIF). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני עובד בASP.NET. אז ככה אני רוצה ליצור כמה פקד בלולאה ובשביל זה אני צריך ID שונה בכל אחד, אז עשיתי איזה משהו והוא לא עובד... אני יכול להוריד את השדה ID והוא יצור כבר לבד ID משלו, אבל זה לא פותר לי את הבעיה כי אני כן צריך שדות אחרים.. ולקוד: <asp:GridView ID="GridView<% = i.ToString() %>" runat="server" AllowPaging="False" AutoGenerateColumns="False" DataSourceID="<% = (dtList.Rows[nNumOfRow][1].ToString() + i.ToString()) %>" PageSize="5"> <Columns> <asp:BoundField DataField="Title" HeaderText="sTitle" SortExpression="sTitle" /> <asp:BoundField DataField="Date" HeaderText="dDate" SortExpression="dDate" /> …
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ניסיתי לאתחל משתנה חדש במחלקה POINT ולהכניס לתוכו 2 ערכים מטיפוס INT using System.Drawing; class Point { static void Main(string[] args) { Point p1=new Point(1,2); Console.WriteLine(p1); } } וקיבלתי את השגיאה הבאה : 'Point.Point' does not contain a constructor that takes '2' arguments למרות שכן צריך להכניס 2 פרמטרים בשביל לאתחל את הטיפוס במחלקה. *ניסיתי לאתחל משתנים בעוד מחלקות ובכולם קיבלתי את השגיאה הזאת, זה עבר קימפול רק שהעצם נשלח בלי פרמטרים ובהדפסה נכתב : point.point. למישהו יש מושג מה הבעיה ? ???
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
בס"ד [code] // slider if(is_ie()) { var scroller = document.getElementById("product_images_slider_middle"); var scroller_inner = GetChildByClassName(scroller, "inner_scroller"); var total_w = 0; //for(var i = scroller_inner.childNodes.length - 1; i >= 0 ; i--) for(var i = 0; i < scroller_inner.childNodes.length; i++) { if(scroller_inner.childNodes[i].nodeName == "IMG") { if(scroller_inner.childNodes[i].id == "product_image" + id) { total_w += ( scroller_inner.childNodes[i].offsetWidth / 2 ); break; } total_w += scroller_inner.childNodes[i].offsetWidth; } } var new_offset = total_w…
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלוםל כולם. קראתי קצת על בניית מסדי נתונים(ואני מאד מאד חדש בתחום) והתעוררה לי בעיה: אני צריך מסד שבו יש טבלה שעפ"י מספר ID תוכל להעביר אותי לטבלה אחרת(לדוגמא עבור 1 לטבלה א' ועבור 3 לטבלה ג'). כלומר, לטבלא הנ"ל יש 2 טורים ומספר רב של שורות. הבעיה היא שעבור כל טור אפשר לקשר רק טבלה אחת לפי מה שקראתי. אין סיכוי שלאף אחד לא הייתה את הבעיה הזו ואני משוכנע שיש לה פתרון, רק שלא הצלחתי לגגל אותו.
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי sourcedictionary וכידוע לכם הxaml הזה אינו מכיל code behind מה שאומר שכאשר אני יוצר בתוך הדיקשנרי אוביקט מסוג controlTemplate ומושך לתוכו button אני לא יכול ליצור event לאותו הכפתור בשיטה הרגילה ולכן אני צריך לחבר לאותו resourceDictionary קובץ cs ממממ אני לא מצליח לעשות את זה מישהו יודע איך? ראיתי פקודות כמו : x:class="name of class " אבל שאני מקליד את השם של הclass שיצרתי הקומפיילר לא משלים לי, כאילו הוא לא מכיר את אותו קובץ הקובץ של הcs שיצרתי : namespace WebBrowser { public partial class Buttons { } } עשיתי אותו כpartial כי הבנתי שהקלאס אמור להיות partial.. האם זה נכון? וזה מה שרשמתי בxaml <ResourceDictionary xmlns="http://schemas.m…
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
חשבתי תחילה שהבעיה התכנית, אבל אז כדי לבדוק את זה רשמתי סתם איזה משהו #include <stdio.h> void main() { int i; for (i=0;i<9 ; i++) printf(“%d\n”,i); } מריץ , וזה מריץ לי בכלל תכנית אחרונה שעשיתי... שיניתי לתכנית בלי FOR, עובד בסדר, אחרי זה שוב ניסיתי עם FOR, שוב מריץ את התכנית האחרונה שעשיתי..
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי למחר עבודת הגשה , זה בעיקרון על לולאות אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפתור את התרגילים הבעים או חלקם: 1)בכיתה 20 תלמידים. כל תלמיד הגיש 3 עבודות ,הציון הוספי מחושב לפי השלבים: *המורה מחשב את הציון הממוצע של כל תלמיד בשלוש העבודות *אם הציון הסופי שהתקבל גבוה מ85,המורה יוסיף 5 נקודות לציון שחושב שבממוצע.אם לאחר ההוספה יתקבל ציון גבוה מ100,הציון הסופי יהיה 100. כתוב תוכנית שתקלוט לכל אחד מה20 תלמידים את ציוניו ב3 העבודות,התוכנית תחשב ותדפיס א ציונו הסופי במחצית. כמו כן התוכנית תמנה ותדפיס את מספר התלמידים שקיבלו 100 כציון סופי. 2)מספר תלת ספרתי יקרא "מספר מינורי" אם הערך המוחלט של ההפרש בין כל זוג ספרות אינו עולה על 3. כתוב תוכנית בC המציגה כפלט את כל המספרים התלת …
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
איך אני מדפיס נגיד ביטוי כזה: ST מחרוזת... הדפס (st-1) תמיד שאני כותב לו כך הוא מדפיס אותו כמספרים ולא כתו... תודה, Aviko
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי פרויקט בWPF שפתחתי עוד פרויקט תחת אותו solution והצהרתי בפרויקט את השורה הזאת xmlns:local="clr-namespace:Session" שתחת הפרוייקט Session קיים מחלקה בשם doron לדוגמא איך אני פונה אל אותה מחלקה? ראיתי דוגמאות שאומרות לי לעשות ככה : <local:Person> <x:Arguments> <x:String>Joe</x:String> <x:String>McDowell</x:String> </x:Arguments> </local:Person> על xmlns:local="clr-namespace:Session" הוא לא רושם לי הודעת שגיאה, אבל כאשר אני מנסה להשתמש בlocal:classname הוא רושם לי הודעת שגיאה איך אני פונה למחלקה עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
אני כותב תכנית בסי וכשאני רוצה לראות את הפלט התכנה מודיעה לי על שגיאה, וזה מסמן באדום את האות "S" במילה #include<stdio.h> אפילו תוכניות שעבדו ושמרתי ועכשיו אני מפעיל, מראות את אותו ארור. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אתרים בסגנון של האתר הזה: http://www.freeactionscript.com/ אתרים שנותנים עזרים לאקשן סקריפט, עם כול מני קודים והצעות. תודה רבה וחג שמח! אלון
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אוקי אז ככה.. יש לי איזה דף פשוט שאני רוצה לבנות על בסיס טאבים (tabs) כלומר ככה, כל טאב הוא למעשה תמונה לחיצה, שכשלוחצים עליה היא משתנה לתמונה אחרת (אותה תמונה/כפתור, אך בפייד) כל לחיצה על טאב מראה div שונה, ומסתירה את הקודם כמובן אני צריך שכשהעמוד נטען, הטאבים יתחלפו אוטומטית כל כמה שניות, עד שהמשתמש ילחץ על איזה שהוא טאב... את כל הקטע של ה-HTML אני יכול לעשות, הבעיה היא שאני לא כל כך יודע javascript אשמח אם מישהו יעזור לי! :-}
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני משלב בין אקסס לקוד VBA ורציתי לדעת איך אני בודק ב-VBA אם טופס מסוים פתוח? למשל: if (my form is open) then do some shit end if מהו הקוד הספציפי שבודק אם הטופס פתוח? תודה אנשים
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
בגרות של שתי יחידות בשפת JAVA.... השאלה היתה א': לכתוב תת תכנית שתקבל מערך דו מימדי 17*17 ושני משתנים אחד לעמודות ואחד לשורות ותבדוק אם התא במערך [שמקומו זה שני המשתנים הנוספים שהתת תוכנית מקבלת...] מקיים את התנאי הבא: סכום כל השורה שבה הוא נמצא שווה לסכום העמודה שבה הוא נמצא...אם כן התת תוכנית תחזיר אחד ואם לא היא תחזיר אפס..... אני עשיתי כך: public static int mk(a[][],x,y) { int zover1=0,zover2=0; for (int i=0;i<17;i++) zover1 = zover1 + a[i][y]; for (int j=0;j<17;j++) zover2=zover2 + a[x][j]; if (zover1==zover2) return 1; else return 0; } סעיף ב' צריך לכתוב תוכנית שנתו בה מערך דו מימדי 17*17 והיא תמנה כמה איברים כאלה [מה שיש בס…
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני מעוניין בלהוסיף SmartShader HDR לאלה שקיימים כבר בדרייברים של ATi, אך אין אפשרות כזאת בהגדרות של הדרייברים. כרגע אני עושה זאת עכשיו בעזרת RegHack שאני צריך ליישם כל פעם שאני רוצה להפעיל/לכבות את האפקט. לכן אני רוצה לבדוק האם אפשר בקלות(יחסית) להכניסו לצמיתות לGUI ע"י שינוי קוד המקור. יש לי את הSDK של הקטליסט, אבל לא בו, ולא בSDK של הSmartShader ישנה אפשרות להוסיף SmartShader לצערי לGUI של הדרייברים. :-\ דרך אגב אם אתם שואלים למה לכל הרוחות אני רוצה לעשות את זה, זה פשוט גורם למשחקים להראות מגניף ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנת בC++ והייתי מעונין להעביר את התוכנית שכתבתי, שעובדת כרגע בקונסול, לתוכנית בגרסה וויזואלית לווינדוס, אבל מעולם לא עבדתי עם ייצוג וויזואלי שהוא לא במצב טקסט. להלן הדרישות של התוכנית: *אציין שהקומפיילר המעודף עלי כרגע הוא codegear (יש לי גם VS2008 אבל פחות מעודף). 1. נדרשים שלושה כפתורים : 2 שמייצגים מצבים שונים בתוכנית ואחד ליציאה. לאחר שבוחרים מצב שני כפתורי בחירת המצבים צריכים להכנס למצב "רדום", כלומר שלא ניתן יהיה ללחוץ עליהם. 2. בתוכנית שלי אני משתמש במערך ,מבחינה ויזואלית הייתי מעונין ליצור רשת של ריבועים שכל תא במערך ייצג אחד מהם, וכאשר יש שינוי בתא מסוים במערך גם התא המתאים ברשת ישתנה לתמונה שתוגדר מראש. להמחשה אפשר לחשוב למשל על משחק איקס…
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום יש לי שבתוכו יש קלס (של אקספטיון במקרה) איך אני יכול לרשת את הקלס של האקספטיון?
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להתחיל ללמוד c. הבנתי שאני יכול לתכנת אפילו בדפדפן אבל אני צריך מהדר. איזה מהדר אני צריך? תודה
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ב-RMI כדי לבנות מערכת שרת-לקוח מסוימת, ונתקלתי בבעיה קטנה - כשהשרת עולה, הוא עושה לעצמו binding ב-rmiregistry שרץ על המכונה הלוקאלית שהוא יושב עליה. אבל כשהוא נסגר (אם אני פשוט עוצר את הריצה של הפרויקט ב-IDE למשל) הוא לא עושה unbinding, מה שגורם לכך שבפעם הבאה שהשרת עולה הוא לא מצליח לעשות binding, כי קיימת רשומה עם השם שלו ב-rmiregistry. זה מאלץ אותי לאתחל את ה-rmiregistry בכל פעם שאני מאתחל את השרת, וזה מייאש. יש דרך לגרום לשרת לעשות unbind כשהוא יורד?
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-