עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by zoharbe,

אוקיי,אז יש לי שאלה בהוסט שלי נותנים לי 2 mySQL Databases. השאלה! אם נגיד התקנתי PHPBB על database אחד,אני יכול להתקין גם נגיד...WP על אותו DB,או שחייב על DB אחר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שאלה קצת מפדחת אבל אני לא זוכר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. איך אני מדפיס נגיד ביטוי כזה: ST מחרוזת... הדפס (st-1) תמיד שאני כותב לו כך הוא מדפיס אותו כמספרים ולא כתו... תודה, Aviko

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by gkman,

שלום. יש לי קוד בPHP שיוצר טבלה ממידע שנמצא בבסיס נתונים. אני מעוניין שעמודה אחת תתאים את רוחבה להתאים את הטקסט. זה קצת בעיה כי טקסט ככלל מתאים את עצמו לרוחב העמודה- ואני רוצה שכל הטקסט (תאריך עיברי) יהיה מוצג בשורה אחת. כרגע רוחב בעמודה קבוע. וזה נראה מוזר כשהתאריך הוא טקסט קצר. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Astralk,

אילו שפות צריך כדי ללמוד את אלה שבכותרת?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני עובד כרגע על דיסק bootable שמאפשר להעלות windows pe ודוס. יש לי כבר הכל וזה עובד מצויין, אבל אני חייב להשאיר את חותמי האישי איכשהו על הדיסק... האפשרויות כמעט בלתי מוגבלות כי עומדות לפני גם מערכת 32 ביט של windows xp וגם 16 ביט של דוס. מקום על הדיסק אין כ"כ הרבה ולכן פסלתי אפשרות של ניגון שיר בלחיצה על קומבינציית מקשים. נכון לעכשיו, הרעיון היחיד שייכנס הוא ציור קריקטורות שלי ושל הבנאדם שעובד איתי, כנראה בלחיצה על קומבינציית מקשים. איזה עוד רעיונות יש לכם? כמפתחים, ודאי כולכם מכניסים easter eggs לתוכנות שלכם... זה החלק הכי כיפי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום אני רוצה בבקשה לקבל המלצה על ספרים לתיכנות משחקים ב C++. ספרים שקשורוים לספריות SDL, OpenGL' DirectX ובכללי על הרעיון מאחורי משחק וכו'. תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by gkman,

שלום, יצרתי לעצמי אובייקט, נראה כרגע מאוד דומה ל- <?php class myobject1{ function __autoload($class){ echo 'test-string1'; include $class.php; } public function somthing(){ echo 'test-string 2'; return new myobject2(); } } $a = new myobject(); $b = $a->somthing(); ?> הפלט שאני מקבל מהדוגמא שכתבתי היא test-string 2 ושגיאה שהוא לא מוצא את ה-class של myobject2. אין בפלט את המחרוזת 'test -string1' כך שאני מבין שהפונקציה של autoload בכלל לא בשימוש. אני משתמש בPHP בגרסה 5.4.1. מישהו אולי מכיר את הבעיה ויכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לי פרויקט בWPF שפתחתי עוד פרויקט תחת אותו solution והצהרתי בפרויקט את השורה הזאת xmlns:local="clr-namespace:Session" שתחת הפרוייקט Session קיים מחלקה בשם doron לדוגמא איך אני פונה אל אותה מחלקה? ראיתי דוגמאות שאומרות לי לעשות ככה : <local:Person> <x:Arguments> <x:String>Joe</x:String> <x:String>McDowell</x:String> </x:Arguments> </local:Person> על xmlns:local="clr-namespace:Session" הוא לא רושם לי הודעת שגיאה, אבל כאשר אני מנסה להשתמש בlocal:classname הוא רושם לי הודעת שגיאה איך אני פונה למחלקה עכשיו?

10. צריך מדריך בעברית או קישור לאתר שמלמד oop בשפת java

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Alex89,

איך אני מאתחל תא זיכרון (אני זוכר משהוא עם db ואז כותבים את תא הזכרון)? אני יודע שכותבים את זה לפני הקוד עצמו איפו שהוא בתחילת התוכנית

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Argo013,

צריך סיוע במימוש התכנית הבאה: זה הקוד שלי, שהבעיה איתו, שהוא עובר על המערך 3 פעמים, אך מותר רק פעמיים: #include<stdio.h> #define N 5 void sort_array(int a[], int b[], int n); int main() { int a[N],b[N],i,j; printf("\nPlease insert the first array (5 numbers): \n"); for(i=0;i<N;i++) if (scanf("%d",&a[i])!=1) { printf("\nInput error!"); return 1; } printf("\The sorted array is: \n"); sort_array(a,b,N); return 0; } void sort_array(int a[], int b[], int n) { int i=0,j=0; for(i=0;i<n;i++) if (a[i]<0) { b[j]=a[i]; printf("%d ",b[j]);j++; } for(i=0;i<n;i++) if (a[i]==0) { b[j]=a[i]; printf("…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by iceman90,

טוב, נמאס לי לעבוד עם ה emacs ועם ה VI, ואחרי שהתנסתי ב visual וב visual.net אני מחפש משהו דומה (או לפחות קרוב) לזה בלינוקס. הצעות מכל הסוגים יתקבלו בברכה. מטי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by shoshana,

האם יש למישהוא מושג איך ממירים בJS מפורמט תאריך רגיל:Wed Nov 19 10:12:53 2008 לפורמט:29/12/2008

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by omer1595,

אני צריך לבנות פונקציה שתשנה ותחזיר את המיקום של פוינטר בקובץ. בניתי פונקציה אבל קיבלתי ארור מוזר אשמח אם תוכלו לעזור לי לתקן אותו: void del(FILE *fin,char *name) { struct book b; char name2[80]; fseek(fin,-sizeof(b),SEEK_CUR); fread(&b,sizeof(b),1,fin); strcpy(name2,b.name); search(fin,name); fwrite(&b,sizeof(b),1,fin); search(fin,name2); } void* search(FILE *fin, char name[]) { struct book b; rewind(fin); do { fread(&b,sizeof(b),1,fin); fseek(fin,( b.indexName)*sizeof(b),SEEK_SET); } while( strcmp(b.name,name)!=0 && b.indexName!=-1 ); if(b.indexName==-1) puts("there is no such book"); fseek(fin,-sizeof(b),SEEK_CUR);…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by MiniMizer,

אהלן, אני משתמש ב-RMI כדי לבנות מערכת שרת-לקוח מסוימת, ונתקלתי בבעיה קטנה - כשהשרת עולה, הוא עושה לעצמו binding ב-rmiregistry שרץ על המכונה הלוקאלית שהוא יושב עליה. אבל כשהוא נסגר (אם אני פשוט עוצר את הריצה של הפרויקט ב-IDE למשל) הוא לא עושה unbinding, מה שגורם לכך שבפעם הבאה שהשרת עולה הוא לא מצליח לעשות binding, כי קיימת רשומה עם השם שלו ב-rmiregistry. זה מאלץ אותי לאתחל את ה-rmiregistry בכל פעם שאני מאתחל את השרת, וזה מייאש. יש דרך לגרום לשרת לעשות unbind כשהוא יורד?

17. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני מחפש אתרים בסגנון של האתר הזה: http://www.freeactionscript.com/ אתרים שנותנים עזרים לאקשן סקריפט, עם כול מני קודים והצעות. תודה רבה וחג שמח! אלון

18. Started by Kobi-D,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלי לכן פירסמתי גם פה וגם בפורום שפות עיליות במסגרת פרוייקט גמר סטודנטיאלי אנחנו צריכים להוציא מידע מאתר מסויים וניסינו כל דרך אפשרית שקיימת אך ללא הצלחה (והעתקה ידנית מהאתר היא סיוט שלא ברא השטן). כרגע אנחנו צריכים להוציא מידע אודות מוצרים שנמצאים ברשתות שיווק ושני האתרים היחידים שכרגע מפרסמים מידע מלא אודות מוצרים הם שופרסל ומגה. האם מישהו יכול לעזור לי בהוצאת המידע הרלוונטי מאתרים אלו? כל עזרה תתקבל בברכה!

19. שלום לכולם, יש לי בעיה שקשה לפתרון. אני עובד בסביבת visual studio 2005, פרויקט console , בשפת C. אני מנסה לקרוא קובץ בינארי בצורה הבאה: (Cnt = (fread(tmp_ptr,1,sizeof(STRCT),file_ptr כאשר STRCT הוא מבנה בגודדל 836. בתוך המבנה STRCT יש לי עוד מבנה בשם STR1 ערך ה-Cnt שמתקבל הוא באמת בגודל 836. אני מריץ את הקוד הזה בשתי אפליקציות שונות, אותו קטע קוד ממש, ואותו קובץ בינארי! באפליקציה אחת, כאשר אני בודק את ה-data ב- tmp_ptr אני רואה שכל המבנה מכיל ערכים והמבנה הפנימי STR1 - אותחל באפסים - שזה טוב, בעוד שבאפליקציה אחרת, ה- tmp_ptr דומה ב-data עד לנקודה של המבנה STR1, שם הdata שונה וחלקה לא מאותחלת אפילו. חקרתי ובדקתי, כל הגדלים של כל המבנים זהים בגודלם, מספר הבתים שנקראים בכל א…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by deTiTan,

שלום התחלתי ללמוד סוקטים ואני צריך סיפריית SOCKET הבעיה שאני לא מוצא אותה ב TC.. יש לו בכלל ? ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Classic notion,

שלום לכולם, אני צריך באיזושהי דרך לגלול בעזרת ג'אווה סקריפט מידע שנמצא בתוך DIV, קיימת הפונקציה window.scrollBy(x,y) אבל היא רק לחלון הראשי. אם להיות יותר ספציפי, כשרוצים להזמין אנשים לאירוע בפייסבוק לוחצים על כפתור שפותח חלון קטן שנותן לסמן אנשים, בחלון הזה יש גלילה ואני רוצה לגלול למטה אוטומטית ע"י איזשהו סקריפט. אשמח לרעיונות, תודה ושבת שלום, תומר.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by --Adidas,

יש לי עוד מעט בגרות באלקטרוניקה ואני צריך לדעת שפת תיכנות ואנחנו לומדים с כרגע אני לא יודע כלום ואני רוצה להתחיל ללמוד אז כמה שאלות ובקשות .. 1.כמה זמן דרוש לי כדי ללמוד את השפה ?(אני חושב לא צריך גם רמה קשה ממש זה כולה מבחן 2 יחידות באלקטרוניקה) 2.תביאו לי בבקשה קישורים לאתרים שאפשר להתחיל ללמוד את השפה שמה...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by 8us.co.il,

שלום רב .. אני רוצה לפתוח חנות וירטואלית עם מערכת ניהול תוכן (מדריכים ,מאמרים).. כמובן שאני יזמין עיצוב יחודי . איזה מערכת הכי טובה לי בקוד הפתוח? virtuemart ,prestashop,maento וכו??? משהו יכול ליעץ מנסיון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by oba3k,

איפה אפשר למצוא דברים חביבים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים