תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום, מספר שאלות.. 1. מהו buffer? (לפי מה שהבנתי עד עכשיו, באפר הוא מחיצה כלשהי בזיכרון שיכולה להיות בכל גודל ולהכיל כל סוג ערך). 2. מישהו יכול להסביר לי את ההגדרה הבאה: void* buffer איך משתנה יכול להיות void ומה זה אומר? האם במשתנה מסוג כזה אני יכול לשים כל ערך (מחרוזת, מספר וכו'..)? האם buffer חייב להיות מסוג void*? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה אני לא מבין את הנושא אוטמט מחסנית במודלים חישוביים בפסקל מישהו יכול לרשום לי איזה הסבר כללי? או לכוון אותי לאתר שיעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי להגיש פרוייקט אתר אישי משולב JAVASCRIPT SQL ASP HTML עכשיו יש לי טופס HTML אני צריך שהוא ישלח את הטופס ואני אקבל אותו על המחשב כקובץ אקסס מסד נתונים אני צריך מדריך לזה ואני צריך מדריך לזה שכל האתר יהיה נעול למתמשים לא רשומים אני צריך מדריך בעברית איך אני גם עושה א תכל זה בלי להציב את הקבצים בתיקיית WWWROOT תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בניתי משחק איקס עיגול ב JAVA P VS P (שחקן נגד שחקן) אני צריך עזרה בבניית האלגוריתם של שחקן נגד מחשב, יש מצב עוזרים לי?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני עובד ב-Microsoft Visual Web Developer, עם aspx. יש לי בעיה כזאת שאני משתמש בדף Masterpage, כל שאר הדפים באתר יורשים ממנו ויש דפים שהם לא בתיקיית ROOT, אלא נמצאים בתיקיות כמו User או Admin, והבעיה היא שהם לא יורשים את התמונות שנמצאות בדף Masterpage, בגלל שהתמונות נמצאות בתיקייה אחרת, צירפתי תמונה: באדום זה ה-Masterpage שכל הדפים יורשים ממנו, גם הדפים הירוקים-Admin, Guests, Users, ובכחול נמצאות התמונות - ב-Masterpage יש הרבה תמונות משם ובדפים הירוקים לא רואים את התמונות שנמצאות ב-Masterpage. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
יש איזו שהיא מחלקה או תוכנית בשפת JAVA שיודעת לקחת קובץ MIDI ולפרק אותו לאקורדים?? תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדוס VISTA ניסיתי לקמפל קוד של C עם Dev-C++ וזה פשוט לא עובד.. חיפשתי קצת בגוגל וגיליתי שאני לא היחידי עם הבעיה. אני אשמח לקבל רעיונות מה אני יכול לעשות? אני צריך את היכולת לקמפל קוד C על וינדוס VISTA.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את דף הההתקנה של הפורום (install.php) זה רושם לי את ההודעה הבאה: מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני צריך דחוף עזרה בסיסית ב- MySQL. לא מזמן הורדתי והתקנתי MySQL. עד עכשיו עבדתי עם Access והכל נראה לי נורא פשוט. כשהורדתי את MySQL וגם את הכלים הגרפיים שלה, אני לא מצליח להבין כמעט כלום כי זה נורא שונה מ- Access. הצלחתי להתחבר ל- MySQL Administrator עם עזרה של חבר שלי אבל עכשיו אני לא מבין איך לבנות טבלאות. לפי מה שהצלחתי להבין הגעתי לחלון שבתמונה המצורפת. הבנתי בערך איך לבנות טבלאות אבל איפה הן נשמרות ואיפה בדיוק אני בונה אותן? בבקשה תעזרו לי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איך אני יכול להפעיל על האתר שלי עיצוב מוכן ? האתר בנוי ב HTML+VB.NET יש לי קובץ psd/css/html ואת תיקיית התמונות
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
קיימת פונקציה שמחזירה לי את שם הUSER שנכנס לעמוד...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
החלטתי לשתף אתכם קצת בקישורים שהצטברו אצלי במועדפים בתקווה שזה יוכל לעזור למישהו. אז נתחיל.. 1. http://knowfree.net - אתר הכולל המון ספרים במגוון שפות ותחומים להורדה בחינם. 2. http://www.jobiq.co.il/work-in-cplusplus-1/ - אתר בעברית הכולל מגוון שאלות הנפוצות בראיונות עבודה. 3. http://www.eskimo.com/~scs/readings/voidmain.960823.html - הסבר int main vs. void main 4. http://www.programmerworld.net/books/c%2B%2B.htm - עוד אתר הכולל ספרים בחינם במגוון שפות (התפריט בצד שמאל, מעט למטה). 5. http://www.cs.princeton.edu/~rs/ - אתר של פרופסור מאוניבריסטת פרינסטון. 6. http://nehe.gamedev.net/ - הסברים על עבודה עם OPENGL בשפות שונות. 7. http://upload.co.il/ - אתר ישראלי מאוד נחמד הכו…
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אני רוצה לטעון יותר מ בפר אחד ...יש לי בפר ל כניסה ובפר ליציאה (התוצאה ..) שאלתי היא אין אני בונה את זה ב OPENGL דוגמה .. glGenBuffers( 2, vbo); glBindBuffer( GL_ARRAY_BUFFER, *vbo); // initialize buffer object unsigned int size = mesh_width * mesh_height * 4 * sizeof( float); glBufferData( GL_ARRAY_BUFFER, size, 0, GL_DYNAMIC_DRAW); glBindBuffer( GL_ARRAY_BUFFER, 0); // register buffer object with CUDA CUDA_SAFE_CALL(cudaGLRegisterBufferObject(*vbo)); CUT_CHECK_ERROR_GL(); כאן אתה טעון את ה בפר הראשון ומגדיר את הגודל שלו ... מה אני עושה עם הבפר השני ?שאותו אני גם רוצה לטעון ...
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
צריך לפתוח אלגוריתם שהקלט שלו הוא רשימה של עשרה ציונים והפלט שלו הוא רשימה הכוללת לכל ציון את מרחקו מהציון הממוצע using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int[] marks = new int[10]; int i; double avg,sumofmarks,efresh; sumofmarks = 0; for (i = 0; i < marks.Length; i++) { Console.WriteLine("enter mark {0}", i); marks[i] = int.Parse(Console.ReadLine()); } avg = sumofmarks / marks[i]; for (i = 0; i < marks.Length; i++) { efresh = avg - marks[i]; …
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי בעיה עכשיו כשהגעתי בפרויקט שלי לשלב האינטרנט... יש לי יותר מידי פרמטרים להעביר בין הצדדים שSTRING אחד יספיק בשבילהם... אז חשבתי על רעיון למה לא לשלוח כבר את כל המחלקות שאני צריך (נגיד לכל הקלינטים שלי אני כל פעם ישלח את הלוח וכל השחקנים). אני מודע שזה די גדול ולהעתיק אותם כל פעם גם דורש זמן, פשוט לא חשבתי על משהו יותר טוב מבלי לעשות שינוי מסיבי של כל הפרוייקט, בנוסף לקטע של הזמן שנשאר לי רק שבוע. בכל אופן עיניין אותי איך אני יכול לשלוח מחלקות שאני יצרתי ברשת.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כתבו שיטה רקורסיבית שבודקת האם במערך יש רשימה של איברים עוקבים ,אם כן השיטה צריכה להחזיר את אורך הרשימה הארוכה ביותר כשתבתי את הקוד הבא, מה אני צריך להוסיף על מנת שהתשובה שתוחזר תיהיה האורך של הרשימה הארוכה ביותר? public class Func { public static int func(int [] arr) // origianl method { return func(arr , 0 , arr.length-1); // overloading } private static int func( int [] arr , int lo ,int hi) { if(lo == hi) return 0; else if (arr[lo]+1 == arr[lo +1]) { return (1+func(arr , lo+1 , hi)); } else return func(arr , lo+1 , hi); } }
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה פרויקט ב-VB וובו אני גם מקפיץ הודעות למשתמש דרך תיבת הודעהאשר מוצגים בה מספר אפשרויות (כגון:כן , לא, בטל , OK וכו') ואני רוצה לעשות שעל כל אפשרות שהמשתמש ילחץ התוכנית תעשה דבר מסוים... כיצד אני יודע על איזה מאחת אפשרויות לחץ המשתמש ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי... אם אני יוצר new java class ומריץ אותה, אין לי אפשרות להשתמש בדיבאגר (האפשרות נחסמת). אני פשוט לא מבין למה, או איך כן להפעיל אותה. מישהו פעם אמר לי שבשביל להשתמש בדיבאגר חייבים להריץ java project, הבעיה היא שאני לא מבין בכלל מה זה java project, ואיך להפוך את הjava class שלי לproject. אם מישהו יודע להסביר לי אני אודה לו מאוד. עמית.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
שלום. הקובת FORM שלי מאוד אורך...אני מעוניין שהתוכנית תציג כל פעם חלק אחר ממנו.... מזתומרת: נגיד האורך של הFORM הוא 5 אלף... אני רוצה שכשהתוכנית תרוץ יוצג נגיד 100 מהאורך של הFORM ונגיד כל 3 שניות הוא יצויג עוד חמישים... התחלה > 100 אחרי 3 שניות > 150 אחרי 3 שניות נוספות (סה"כ6) > 200 וכך אלה... איך אני עושה אתזה?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג VISAL BASIC ולא דמו !! ? ? הבנתי שבאתר של מיקרוסופט יש שם דמו של התוכנה אבל יש מצב להשיג אותה בגרסא מלאה ?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מישהו יודע האם וכיצד ניתן לקבוע רקע שקוף ל-PICTUR BOX ב-VB ?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מחפש קומפלייר ל CPP .אני מצאתי מהדר של בורלנד גירסה 5.5 אך לא הצלחתי להתקינה על המחשב שלי .אולי מכיוון שהיא מ 2000 ואינה מתאימה לויסטה. לכן אני מבקש קישור להורדת קומפלייר ל-CPP (לא ויזואל) שלפי נסיונכם יעבוד בסביבת ויסטה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-