תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אפשר לעזור בתדרוך איך הופכים מערך דו מימדי. הכוונה היא למערך שקלטנו מהמשתמש עם מספר שורות ועמודות שהוא בחר (עד 50) וכרגע יש מטריצה מסויימת. צריך להפוך אותה. איך ניתן לעשות זאת? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות תוכנה שמתקשרת עם שרת.. על 2 מחשבים שונים ולכן יצרתי על אותו מחשב 2 תוכנות קטנות שאחד מעביר לשני מידע התוכנות באמת עובדות כל עוד אני עושה את זה על הכתובת הלוקלית שזה 127.0.0.1 עכשיו ניסיתי לעשות את זה ברמה אמיתית יותר ולכן שמתי בתוכנת השרת את כתובת הIP של המחשב, ( נכנסתי לcmd רשמתי ipconfig ולקחתי את הכתובת שרשומה שם שזה 10.195.32.231 ובתוכנת הקליינט הצבתי בדיוק את אותה כתובת גם כן אבל אין תקשורת בין 2 התוכנות, תוכנת הקליינט קרסה יש למישהו מושג למה לא מצליח לי? הבנתי שאני צריך לשים בכתובת הלקוח כתובת של המחשב שאני רוצה להתחבר אליו שזה כתובת השרת אינטרנט בשרת זה דרך סטיק כזה של אורנג ואת המחשב של הקליינט הוא מחובר דרך הפלאפון אשמח לעזרה שזה יעבוד
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בכלי ללימוד SQL. מישהו מכיר כלי שכזה ? נכנסתי לאתרים כמו http://www.w3schools.com ו http://beginner-sql-tutorial.com/sql-select-statement.htm. אתרים אלו לא הכי ידידותיים, האם מישהו מכיר אתר \ ספר כל חומר או מאגר מידע שאוכל ללמוד SQL ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מכין אתר אבל כאשר הפכת את ה"כפתורים" שבצד האתר לקישורים יש בסביביהם ריבוע קישור ,ואני רוצה לדעת איך אפשר שזה יעלם? שלא יראו את הריבוע קישור.. תודה צירפתי תמונה שזה יהיה ברור [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכנסתי לכל הנושא של התוכנות לפני כחודשיים שלוש ובתקופה זו גם בניתי אתר בסיסי, אשמח לעצות לשיפור וביקורת בונה תתקבל גם כן. http://www.mdmizug.co.il
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , האם האובייקט הנ"ל שמיש היום בתעשייה ובכלל בפורטלים שונים שקיימים היום באינטרנט ? כמו כן האם הוא באמת מביא לתוצאות ניכרות לעין בכל הקטע הקשור באופטימזציה ... תודה , נועם.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הבנתי שהפונקציה הזאת לוקחת תאריך בטקסט וממירה אותה למספר על פי ימים וככה אפשר למצוא הפרש ימים בין תאריכים . יש לי בתא F2 30/1/2009 אז רשמתי כך בתא אחר =datevalue(F2) משום מה מקבל שגיאת VALUE כלומר הארגומנט לא תקין מה הבעיה ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בוקר אור לכולם. פעם ראשונה שאני נתקל בבעית קומפילציה :\ החלטתי לממש מיני מערכת הפעלה משלי ואני נתקע בשלב של קומפילציה של הקרנל: יש לי קובץ floppy_boot.asm אותו אני מקמפל עם NASM לקובץ בינארי והכל טוב. הבעיות מתחילות פה: יש קובץ krnldr.asm שהוא ה BOOT LOADER של הקרנל יש קבצים gdt.h ו gdt.c והם משתמשים בפונקציה שמוגדרת ב krnldr.asm (ב ASM היא מוגדרת כ GLOBAL וב GDT.C היא מוגדרת כ EXTERN) כמו כן GDT.C מכיל קובץ מהספריה Include/ (ספריה משלי, לפי מה שאהבנתי אני צריך להוסיף -I include/) אני צריך לקמפל את 4 הקבצים לקובץ OUTPUT אחד ככה שה krnldr.asm יהיה בראש ה OUTPUT הזה. מעולם לא קימפלתי ב GCC ידנית רק דרך סביבת עבודה. אשמח לקבל עזרה. כמו כן אם אפשר מידע על MAKEFILES. תודה רבה …
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם אתחיל בזה שאומר שאין לי ידע או ניסיון בבנית אתרים אך מהמידע שהצלחתי לאסוף אני מבסס את השאלות/ההנחות אני מעוניין להקים אתר שיעסוק במכירת מוצרים ואני רק אהיה גורם מתווך 1.מה עלי לבקש ממפתח האתר? 2.האם עלי להביא לו דוגמאות מאתרים דומים? 3.אם אני מעוניין בפלטפורמה אשר דומה לאתר יד2 ולאתר איביי מה יותר פשוט יהיה וכתוצאה זול יותר לעיצוב 4.האם יש צורך בתחזוקה שוטפת לאתרים מהסוג הזה ? ואם כן האם יש צורך בידע בתכנות? 5.במידה וכן יש צורך בתחזוקה שוטפת מתי צריך לשקול העסקת עובד באופן קבוע (נפח מכירה? היקף תחזוקה? וכו'?) תודה מראש לעוזרים נ.ב לא יודע אם קשור לכאן אבל איך בעצם מרוויחים מאתר כמו יד 2?רק פרסום באתר?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מבין בכלל בתיעוד לצערי, ואני נצרך לזה יותר ויותר. אני מחפש כלי פשוט, או אם אין, אז הוראות לכתיבת מסמך שמציג את המחלקות שאני כותב. הנקודה היא שלפעמים אין לי עדיין מחלקות, אלא במידה ויש לי או למישהו אחר רעיון, אני רוצה לרשום אותו בצורה מסודרת: איזה אובייקטים אני משתמש, מה המאפיינים שלהם, התכונות, הקשרים ביניהם וכו'. בגלל שהרבה פעמים לאנשים יש איזה רעיון, והם בטוחים שזהו זה, רק נשאר לכתוב את התוכנה, והם שוכחים שהמימוש מעלה נקודות שלא שמת לב אליהם. אני מובן? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קובץ של מדריך של php בעיברית (מצורף כאן) והכיוון של הדף הפוך.... ניסיתי לערוך, לא עבד. ואז ראיתי שרשום בתוך כל הדפים את זה: <LINK REL="stylesheet" HREF="style.css"> אז שמתי באותה תיקייה קובץ של סטייל שיט עם אותו שם שאומר את זה: body { direction:rtl; } גם לא עבד מישהו יודע איך?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי תרגיל שבו אני מתבקש לכתוב תוכנית יעילה ככל האפשר שתחשב את המכפלה של 2 מספרים ללא שימוש באופרטור *. כתבתי את הקוד הבא: int multiply (int a, int b) { if (b == 1) return a; else return (a + multiply(a, b - 1)); { התרגיל נבדק ע"י סקריפט כלשהו שבודק את היעילות שלו, הנה פלט הסקריפט: Test 1: Compile answer (0.0 out of 0) Test 2: Test answer (2.0 out of 2)All tests completed successfully! Test 3: Check for use of * (2.0 out of 2) Test 4: Efficiency check (0.0 out of 6)379 * 268 solved in 267 steps, but there is also a recursive solution which only uses 10 steps 268 * 379 solved in 378 steps, but it could have been done in 268 steps למישהו יש מושג איך אפשר להגיע לב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שכדי לפתח לאנדרואיד צריך JAVA נכון? בכל מקרה , מה זה אומר לכתוב JAVA? יש לי PC סביר בחוזקו, אפשר לבנות עליו משחקים?(לבנות משהו עם גרפיקה פרימיטיבית מאוד רק להמחשת המשחק לגרפיקאי ) באיזה תוכנה אני כותב JAVA, אפשר סתם ב NOTPAD אני מניח שיש תוכנות לכתיבת תוכנות , אפשר כמה שמות? תודה יום טוב
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בונה תוכנית בVISUAL STUDIO 2008 בשפת #C ואחרי שאני מוסיף את פקד SQLDATASOURCE אני רוצה לקשר אותו ל SQL EXPRESS שמותקן לי באותו מחשב, כאשר אני נכנס למאפיינים של הפקד, הוא לא רואה את השרת הSQL בתודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טבלה שבה אני מציג נתונים מה Mysql הבעיה שיש הרבה טקסט כלומר בסביבות 500 תווים והטבלה נמתחת אל מחוץ לגבולות הדפדפן ולא נשארת ברוחב המקורי שלה כפי שהגדרתי לה width=80% איך ניתן להשאיר אותה ברוחבה מבלי שכמות הטקסט תשפיע עליה אלא פשוט תוריד את הטקסט ברגע שתגיע לסוף כל שורה ? http://img228.imageshack.us/img228/3876/12344s.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול להוסיף קובץ BAT. לרג'סטרי ככה שהוא יפעל ישר כשמפעילים את המחשב? ואיך אני יכול להוסיף גם הודעה לקובץ BAT?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש מקור להרבה תרגילים (ואם יש גם את התשובות) באסמבלר. הרמה צריכה להיות בסיסית מאוד. שימוש בפקודות: mov jmp, jnz, jc ומיניהם inc, dec, add, sub אני מחפש תרגילים קלים-בינוניים לתרגול של חשיבה תיכנותית למתחילים ברמה דיי בסיסית (לא אתגרים מתמטיים מתוחכמים). אפשר בנוסף עוד תרגילים המשלבים שימוש במחסנית (עם push ו pop). תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
ערב טוב, אני צריך עזרה בבקשה. איך אני מעביר (פיזית)ערכים של מערך שיופיעו בסדר הפוך. כלומר שהערך שהיה במקום האחרון יהיה בראשון וכך הלאה. מבלי להשתמש במערך נוסף?? int ReverseArray(int ar[],int) { int i,j,k,l; printf("the original array is:\n"); for(i=0;i<5;i++){ printf("%d ",ar[i]); } for(i=0;i<5;)for(k=4;k>=0;k--){ar[k]=ar[i];}i++; //for(i=0;i<5;i++)/*j=ar[i];/*ar[k]=j;*/for(k=4;k>=0;k--)ar[k]=ar[i];/*ar[k]=j;ar[i]=ar[k];*/ printf("\nthe reverse:\n"); for(i=0;i<5;i++) printf("%d ",ar[i]); return ar[i],5; } הנה חלק מהקוד שכתבתי. המערך מקבל מפונקציה קודמת ערך רנדומלי. מדפיסה אותו ואז מדפיסה אותו לאחר שינוי סדר הערכים. תודה לא משנ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי טופס שנראה ככה: עכשיו אני רוצה שמישהו ייכנס לטופס הזה, יכניס לשתי הtextbox-ים ערך של מוצא וערך של יעד וכאשר הוא ילחץ "חפש", יופיעו בdatagrid למטה כל השורות במסד הנתונים שלי (ACCESS) אשר בשדה ה"departure" שלהם מופיע הערך שהוזן לתיבה הראשונה ובשדה הdestination שלהם מופיעה הערך שהוזן לתיבה השנייה. אני כבר יודע איך להתחבר למסד נתונים ולשלוח ערכים וכל זה... והבנתי שכדי לעשות את מה שאני צריך אני צריך את השורה הבאה: Set rst = Flights.OpenRecordset("select * from Flights where departure=text1.text and destination=text2.text ") זה נכון לעשות ככה בכלל? עכשיו ברגע שבחרתי כבר הכל, איך אני יכול לגרום לכל מה שנבחר להופיע בdatagrid? תודה.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש איזה סקריפט שיוכל לעשות לי ריסטארט אוטומטי לסרביס של הפקס כל זמן מסוים.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
הי, אני מתכנן להתחיל ללמוד AS וראיתי שיש AS2 וגם 3, רציתי לדעת אם אני יכול ישר להתחיל ללמוד מ3 או שאני צריך ללמוד גם את 2? מה ההבדלים בניהם ? אשמח תגובות, תודה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קודם כל, אם זה לא הפורום המתאים ליכתוב הודעה זו, אני מיתנצל מראש מפני כל הפורום, ומבקש מהמנהלים שיעבירו את זה לפורום המתאים. אז ככה, קוראים לי ליאור, ואני אחד ממנהלי אתר "נמלטים" הישראלי הרשמי. www.prisonbreak.co.il האתר מבוסס על מערכת התוכן PHPnuke ההותאמה בימיוחד לצורכי האתר. האתר זקוק למערכת קארמה (סטייל הפורומים של GAMER) למערכת הפורומים הבאה עם המערכת (PHPbb) שהמסד נתונים שלה קשור למסד הנתונים של האתר. אשמח אם מישהו שיכול לתכנת כזה דבר לנו, ישאיר פה דרכים ליצירת קשר, ואנחנו ניצור איתו קשר בהקדם האפשרי. תודה, ליאור. צוות אתר "נמלטים" הישראלי הרשמי. www.prisonbreak.co.il
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-