עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by eli33,

איך אני משהה את התוכנית לכמה שניות אני כותב ב C++ CLR . חיפשתי בגוגל ומצאתי את Sleep אבל משום מה זה לא עובד וכן הוספתי את windows.h .

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by ~שירה,

אפשר עזרה? המחלקה Keypad מאפשרת הכנסת קוד ובדיקתו לשם כניסה למערכת, וכן שינוי הקוד. 1. הכנסת קוד: ספרה מגיעה למערכת ע"י אירוע evkey(int n) קוד הוא בן 4 ספרות אחרי שקוד הוכנס בודקים אם הוא מתאים לקוד שבתוקף. תוצאת הבדיקה תקפה/זמינה ל5 שניות. במהלך הכנסת הקוד אפשר לבטל את הפעולה ולהתחיל מחדש ע"י evoff תהליך של הכנסת קוד יתבטל אם עברו 20 שניות מהקשת הספרה הראשונה, והרביעית טרם הוקשה. 2. שינוי קוד: הקשה על on יוצר ארוע evon הכנס קוד ישן הקשה על on הכנס קוד חדש הקש על on הכנס קוד חדש פעם נוספת הקש על on צריך לסיים את התהליך תוך 30שניות, אחרת הוא יופםסק באמצע ללא שינוי הקוד. אפשר להפסיק את התהליך באמצע ללא שינוי הקוד, על ידי הקשה על off בציור הstatechart התהליכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מנסה להתייחס לטפסים שהמשתמש יצר לבד במשך שהתוכנה פעלה, המשתנים שלי הם על שמות מספרים כמו 1 , 2 , 3 וכו.... יש לי משתנה בשם i , אני מנסה נגיד לגרום לטופס שקוראים לו נגיד 2 לשנות את השם שלו ל-1 הבעיה היא כזאת, שאני רושם i+1.name=i או (i+1).name=i הוא לא נותן לי הוא רושם לי Syntax error נכון לגבי עכשיו שהתוכנה לא רצה זה נכון, אבל שהתוכנה רצה והטפסים האלה אכן קיימים, אני רוצה שהם ישתנו, אין איזה אפשרות לגרום לכך שה-VB .NET יתייחס אל הטפסים האלה מבלי לתת שגיאה? או לפחות שיטה אחרת להיתייחס לטפסים בעזרת משתנה מסוג זה? תודה!

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  4. יש לי קובץ מסויים שצירפתי לפרוייקט שלי לתוך תיקיה שנקראת temp. השם שלו לצורך הדוגמא הוא file.pcap, אם אני רושם את הנתיב אליו ככה: temp\file.doc אני לא מצליח להגיע אליו, האם אני צריך לתת לו את הנתיב שלו שאני רואה בפרופרטי שלו ? (הנתיב הוא על המחשב שלי אז מה קורה במקרה שאני לוקח את הקובץ exe שנוצר לי בסופו של דבר למחשב אחר ?)

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by cold fire,

יש לי מערך שמוגדר בצורה הבאה: <input type="checkbox" name="courses" value="English"> <input type="checkbox" name="courses" value="Math"> <input type="checkbox" name="courses" value="Hebrew"> הבעיה היא שהגדרת מערכים בJS נעשת בלי סוגרים מרובעות [] אז כשאני בודק את הערכים בJS אז יש לי שגיאה, כשאני עושה בלי הסוגרים הSCRIPT של הPHP מקבל רק ערך אחד(ולא את כל הערכים שסימנתי) משהו יודע אם קיימת דרך לפתרון של הבעיה?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  6. נחמד שיהיה לו תמיכה גם ב SQL אבל לא חובה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  7. Started by One Man Army,

התשובה צריכה להיות row=1 row=2 row=3 אצלי יוצא כל הזמן no כאשר אני מוריד את הwhile השני, התשובה שאני מקבל תקינה. כאשר אני מוריד את הwhile הראשון ומדפיס סכום כדי לבדוק שהתוכנית גוזרת נכון, זה גם תקין אך ביחד משום הם לא עובדים. #include<stdio.h> void main() { int mat[4][4]={{1,3,7,5},{3,2,35,8},{2,5,6,8},{3,6,5,16}}; int vec[3]={16,21,2},sum,sum2,s,s2,i,j,flag; flag=0; for(i=0;i<4;i++){ sum=sum2=0; for(j=0;j<4;j++){ while(mat[i][j]!=0){ s=mat[i][j]%10; sum=sum+s; mat[i][j]=mat[i][j]/10; } while(mat[j][i]!=0){ s2=mat[j][i]%10; sum2=sum2+s2; mat[j][i]=mat[j][i]/10; } } if(sum==vec[1]){ …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

אני מנסה לשלוח מקשים למשחק (Battlefield) ע"י SendKeys אבל מסיבה כלשהי זה לא עובד. ככל הנראה צריך איזה מגשר או שיטה אחרת לשלוח מקשים למשחקים מבוססי DirectX. יש למישהו מושג איך ?

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מנסה להוריד קובץ דרך ASP מכתובת אחרת כך שהקובץ יגיע למחשב שלי כאילו השרת מבקש אותו. לדוגמא. האתר שלי בכתובת a.com הקובץ שאני רוצה נמצא ב b.com כך שאם אני רוצה קובץ אני ארשום: http://a.com/getfile.asp?File=b.com/file.jpg ניסיתי עם ADODB.Stream וזה לא ממש עובד עם קבצים בשרתים אחרים רק על השרת שלי.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by imac,

היה לנו פעם נגד בבסיס שהיה בונה תוכנות ניהול ידע עם ACCESS. הנגד כבר לא כאן. אני חייב לציין שמה שהוא עשה עם התוכנה הזאת היה יוצא מן הכלל, הרי אני מאמין שרובכם יודעים מה יש במחשב צבאי כמעט כלום. דוגמה לתוכנה היה אישורי כניסה, היה חלון שבו הייתי מזין פרטים של בן אדם לוחץ אישור ואז יש לי אפשרות ללחוץ על הדפסה והוא מוציא לי את האישור שהתבסס ע"י תבנית שהכין. כמובן שאם אני רוצה לראות את כל האישורים הייתה אפשרות להדפיס דף מעקב שמראה לי את כל האישורים שהוצאנו ע"פ קטגוריות. אני ממש מעוניין לדעת מה צריך ללמוד כדי להתעסק עם התוכנה הזאת כי זה ממש שימושי בשבילי...

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  11. שלום לכולם , אני מנסה לתכנן מסד נתונים ב MSAcess כאשר לאחר הסיום אני אגש אליו מ C בעזרת SQL. אך הבעייה שלי היא בשלב התכנון , יש לי כמה עשרות מוצרים שאני אמור לבדוק ולייצר עבור כל אחד מהם דו"ח כאשר הדוח יהיה בן 50 שורות לערך.... הומצרים יבדקו על בסיס חצי שנתי , ההתלבטות היא איך לממש ? האם לעשות טבלה גדולה למוצרים וטבלה חדשה עבור כל בדיקה ? דבר שיצור לי בעוד כמה שנים כמה מאות של טבלאות ? או שיש איזה רעיון אחר ? האם בכלל כמה מאות טבלאות יעבדו בצורה טובה או שזה יהיה איטי ? תודה...

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני מחפש קומפיילר לשפת #C אבל אני לא רוצה את הזה של מייקרוסופט יש אחר חוץ משלהם? (עדיף משהו בחינם). הוא לא צריך להיות ממש מקצועי או משהו, למתחילים. אשמח לקבל קישורים. בתודה מראש Mystery.

13. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני משלב בין אקסס לקוד VBA ורציתי לדעת איך אני בודק ב-VBA אם טופס מסוים פתוח? למשל: if (my form is open) then do some shit end if מהו הקוד הספציפי שבודק אם הטופס פתוח? תודה אנשים

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  14. היי, למשהו יש מושג אם קיימים קורסים אשר מלמדים שפת תכנות כלשהי במתכונת אישית/פרטית באזור באר שבע?

15. קודם כל אקדים,ואספר שאין לי כמעט ידע בתחום הזה ככה שאני לא יודע את רמת הקושי בבניית כל מיני תוכנות על בסיס אותו רעיון כמו תוכנות מפורסמות.חשבתי על לבנות דפדפן, אבל הבנתי שבVS אפשר לבנות אחד ב10 דקות אבל חברות כמו גוגל כרום מתעמקות יותר מעבר לפונקציות וספריות מוכנות,וזה חלק הרבה יותר מעניין ומורכב,לא הצלחתי למצוא תשובה ובה אני יכול לקרוא מאמרים ומדריכים,אלא רק טיעונים שזה מסובך וכו'. חשבתי על אולי תוכנה הנותנת אופציה להתכתב משהו כמו סקייפ רק בסדר גודל קטן יותר, האם זה אפשרי? מה דרוש לצורך זה?אוכל לקבל הפניה למדריכים? עוד משוה שחשבתי עליו אולי אפלו כדאי לפנות לתחום המשחקים,שם יש לי רקע קטן,אולי לפנות לתחום האנדרואיד אם אפשר לפתח בC++ אם אפשר הכוונה לתחום כלשהו מעניין

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by cold fire,

שלום אני עושה את המשחק דיגר, יש לי שני אובייקטים לוח ואוייב(בהמשך יוסף גם האובייקט של הדיגר) בכל אופן ללוח יש שדה של אוייב והאובייקט של הלוח דואג לשם אותו עליו. עכשיו באובייקט של האוייב יש את הפונקציה של התזוזה, עכשיו כדי הוא יוכל לזוז הוא צריך שתיהיה לו אינדיקציה לגבי מצב הלוח האם יש לו קירות, יהלומים (וגם את הדיגר) עכשיו הבעיה שלי היא כזאת בקובץ board.h יש לי אינקלוד לenemy.h אך מצד שני בקובץ enemy.h יש לי אינקלוד לboard.h board.h #ifndef BOARDH #define BOARDH #include "enemy.h" class Board { public: Board(); private: Enemies *digger_Enemies ; int numEnemies; }; #endif enemy.h #ifndef ENEMYH #define ENEMYH #include "board.h" class Enemy { public: Enemy(Bo…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אני מנסה להפעיל את האפשרות enhanced view באתר שלי, ואני מקבל את הודעת השגיאה הבאה GDE Error: Unable to retrieve document contents. Please try again or switch to Standard Viewer. יש לי את הגרסה החדשה ביותר של התוסף, ואני לא מוצא בגוגל מידע עדכני על מהות התקלה. ב- standard view הקבצים אכן פועלים כמו שצריך, אבל כאשר אני מפעיל enhanced view או את אחד מהפרופילים השונים שמציע התוסף, אני ישר מקבל את הודעת השגיאה. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות/נתקל בבעיה הזאת בעצמו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by TAsraf,

אוקי אז נתנו לי את הקוד ליצירת קובץ.. אבל הבעיה היא שכשאני עושה $username == $_POST["username"]; $fopen = fopen('users/$username.user', 'w'); $filename = 'users/$username.user'; $somecontent = ""; זה שומר לי את השם קובץ בשם $username ולא מה שקבוע במשתנה $username איך אני מתקן את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by שחר זאבי,

היי, מישהו יודע איפה אפשר ללמוד יוניטי? או לחילופין איפה אפשר למצוא מישהו שמתעסק בזה?

20. בחלון של ה RUN נתקעה לי התוכנה בלואלה אין סופית, איך אני יכול לצאת לחלון של שורת הקוד בלי לסגור את פסקאל? מראש תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  21. שלום אשמח אם תכוונו אותי איך לעשות את הרקורסיה. באיזה פונקציות מומלץ לדעתכם לבנות להשתמש? תודה בן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי לא מצליח להבין את הבעיה של הפניה מעגלית במבנה הטבלאי הבא: אם יש קשר בין טבלת MEMBER CLAIMS לטבלת MEMBER דרך העמודה MEMBER KEY, ובנוסף לכך אם יש קשר בין טבלת MEMBER לטבלת POSTAL CODE דרך העמודה POSTAL CODE למה זה יוצר הפניה מעגלית - כל טבלה מקבלת נתונים רלוונטיים מטבלה אחרת. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את הבעיתיות הלוגית פה בנתונים? תודה 🙏

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום. אני רוצה לכתוב פונקציה ב- C (לא C++) שמקבלת פוינטר לתחילת רשימה מקושרת ומשחררת כל איבר ברשימה ולבסוף מחזירה את Head כ- NULL. תודה. רצ"ב פונקציה שכתבתי שלדעתי מוחקת הכל אך לא הצלחתי לבנות אותה כך שתחזיר NULL. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. הייתה לי אתמול שאלה במבחן בג'אווה והייתי רוצה לשמוע את דעתכם על הפיתרון שלי. השאלה היא בסיבוכיות. יש לי את המערך הממוין הבא: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 12, 20, 21, 22 ואת האובייקט הבא (אני לא זוכר איך הבנאי הלך אבל זה לא ממש משנה פה): public class Range{ private int big; private int small; public int[] arr; public int getBig() { return big; } public int getSmall() { return small; } } מהמערך המקורי נוצר מערך של אובייקטים מסוג Range: <1, 4>, <6, 9>, <12, 12>, <20, 22> כאשר לכל איבר במערך יש שדה מקסימום ושדה מינימום למשל האיבר הראשון במערך <1, 4> השדה מינימום שלו זה 1 והשדה מקסימום הוא 4. …

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by 11moshiko11,

שלום! במסגרת הלימודים שלי כתבתי משחק ב- C# שמשתמש ב- mySql. אני צריך להעלות אותו לשרת של המכללה. במכללה שאלו אותי איזה שרת אני צריך? איזה סביבת עבודה? לא ידעתי מה לענות. מה בדיוק אני צריך לבקש מהם? תודה!

• 8 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.