תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברצוני לבנות תוכנה שיודעת לדבר עם מחשב מסוים שהתוכנה שלו מבוססת SQL, ואם קפצה הודעת שגיאה אז תופיע בתוכנה שתיבנה ההודעה שקפצה במחשב היעד. אשמח לעזרה, תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה אז ככה יש לי שאלה משיעורי בית שלא מסתדרת לי ואשמח לעזרה: מצבו של אוגר בן 12 תאים הוא 110001011011. מצא את תוכנו אם הוא מייצג שלוש ספרות עשרוניות בקוד BCD מה שלא מסתדר לי כאן זה שאם נפרק את המספר ל3 חלקים (כדי לייצג 3 ספרות) ונסתכל למשל על החלק השמאלי 1100 אז נקבל את המספר 12 שהוא לא ספרה בבסיס העשרוני. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע כל התוכנות שרת שיש . ה cpanel וגם apache ויש עוד . תגידו לי מה שמן של תוכנות השרת וגם על איזה מעכת הפעלה עובדות ? עכשיו ה cpanel היא רק מאחסנת אתרים ולא משהו אחר לפי מה שאני יודע . והאפאצי איך היא עובדת על מה היא עובדת וגם היא עובדת על אחסון אתרים web hosting והשפה שהאפאצי תומך הוא תומך ב PHP לפי מה שאני יודע ? והשאר ? תסבירו לי קצת.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, מכירים את מסך הבחירה של איזה גרסאת פייתון להוריד ? לוחצים על גרסאות 2.7 למיניהן כבר כמה שנים רצופות ? מוזמנים לקרוא את הכתבה (ההומוריסטית) שכתבתי בנושא ובה פתרון שאני מציע http://dannysolutions.tech/i-know-why-youre-not-using-python-3/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני עושה קורס במערכות לוגיות ספרתיות (עובדים עם LOGISIM) ורציתי לדעת אם מישהו מכיר ויכול להפנות אותי לתוכנה שמתכננת עבורך מעגל ספרתי? תוכנה שאני מזין לה קלטים, פלטים, פונקציונליות והגבלות למיניהן והיא תתן לי אופציות לתכנון של המעגל הרצוי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תוכנה כלשהי (נקראת HOCR, והיא לוקחת תמונה עם כיתוב כלשהו או דף סרוק, ומחזירה דף טקסט וכך אפשר לשנות אותו), בכל אופן, אני צריכה לרשום קוד שידע "להשתלט" על התוכנה. כלומר, להצליח דרך הקוד לפתוח את התוכנה, לעלות אליה מסמך, ולהריץ אותה על המסמך הזה. (אני יודעת בגדול שפת JAVA, אבל גם C זה בסדר) אז - בתקוה שהשאלה שלי מופנית למקום הנכון - יש כאן מישהו שיודע איזה שורות פקודה צריך כדי להריץ אפליקציה כזו? אפשר עזרה, הכוונה בבקשה? מקווה לטוב ותודה מראש לכל המגיבים.... עינת
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לבנות בוט שיעבוד בשרת משחק פרטי שלי, הבוט אמור ללחוץ על המקלדת על מקשים שאני אגדיר לו מראש... השתמשתי במחלקה ROBOT ב- JAVA וזה מה שיצא לי: import java.awt.AWTException; import java.awt.Robot; import java.awt.event.KeyEvent; public class RobotExp { public static void main(String[] args) { try { Robot robot = new Robot(); robot.delay(5000); for(int i=0;i<2;i++) { robot.keyPress(KeyEvent.VK_Q); robot.delay(1000); robot.keyPress(KeyEvent.VK_R); robot.delay(1000); } } catch (AWTException e) { e.printStackTrace(); } } } הקוד עובד בתוך NOTEPAD ואכן כותב שם וכביכול לוחץ על המקשים, הבע…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
וmysql , צריך שהמערכת תכלול גם מערכת בדיקה מה שלא מצאתי בגוגל בכלל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובאיזה שפות בד"כ ? ואם אפשר איזה אתר עם דוגמאות הסברים וכו'. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה כללית,ב-headers אני רק מצהיר או שאני גם מכליל את התוכן של פונקציות (לדוגמא).אם אני רק מצהיר(בקובץ xxx.h) אז את התוכן של הפונקציות אני עושה בקובץ xxx.cpp נוסף ובו נמצא התוכן של הפונקצייה(בנוסף לקובץ הכולל את פונקציית הmain) תודה רבה על המענה אשמח להסבר או להפניה למאמר\מדריך\קטע המסביר על זה שוב תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבתי קוד ואני מנסה לעשות לו BUILD ואז להריץ אותו אבל אני מקבל הודעה שהקובץ לא קיים כשאני מנסה לשמור הוא מראה לי את ההודעה הזאת
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון מה זו בדיוק השפה הזאתי ולמה היא משמשת ו ואיפה אני יכול ללמוד אותה באינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את תרגיל 3 מהמבחן הנ"ל: http://www.cs.biu.ac.il/~kalechm/c_04/recursive7_math.pdf אני הצלחתי לעשות שהפונקציה תמנה את הדרכים אם הצעדים היו רק ימינה ולמטה. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לאפשר גם צעדים למעלה ושמאלה הפונקציה נכנסת ללולאה אינסופית כי היא עוברת לתא הבא אבל אז חוזרת לתא הקודם וכך הלאה. זאת הפונקציה שכתבתי ונכנסת ללולאה אינסופית: int CountPaths(matrix mat, const int SIZE, int x, int y) { //cout << "[" << x << "][" << y << "]\n"; if ( (x<0||x>=SIZE) || (y<0||y>=SIZE)) //if not in matrix bounds return 0; if (x==SIZE-1&&y==SIZE-1) //if is the end of the matrix return…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש מתכנת בשפת PHP ללא תשלום כרגע אתר חדש שנפתח ודי תקוע, המתכנת הקיים כבר בנה את רוב הקודים אבל מאז אין תזוזה מאחר שאין למתכנת זמן לעבוד על האתר עקב לימודים אשמח לקבל כול עזרה שתוכלו להציע
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנה תוכנה מסוימת, כאשר הינך מפעיל אותה היא מתחברת לשרת, כאשר היא יכולה לצלם תמונת מסך מהמחשב שלך ומעלה את התמונה לאינטרנט לאתר מסוים. זוהי בעצם תוכנת אנטי צ'יט, למשחקי FPS - FIRST PLAYER SHOOTER, לצורך העשרת הידע העצמי, האם יש דרך לעקוף זאת? בסך הכל היא מצלמת תמונת SNAPSHOT בנוסף בודקת את הפרוססים הרצים על מחשבך. תשובות אלו ינתנו למתכנת כחלק מאפיון לתוכנה דומה שאני מעוניין להשיק. תודה לכל העונים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם נתקלתי בקובץ עם סיומת eac_pak. קובץ זה כחלק מקבצים נוספים נועד לעשות Autorun. איך ניתן לפתוח קובץ זה (באיזו שפה) ולערוך אותו ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פרויקט ב-C# בויז'ואל סטודיו 2010 שבנוי על בסיס נתונים מסוג MySql. אני משתמש בתוסף של קריסטל ריפורטס לויז'ואל סטודיו כדי להציג דוחות, והוא מסרב להציג לי בקריסטל שדות בעברית. כל שדה בעברית מופיע כסימני שאלה. סתם טקסט בעברית (כלומר לא שדה מבסיס הנתונים, סתם טקסט שאני כותב בעצמי) אין לו בעיה להציג בעברית. כשאני מנסה את זה על מחשב אחר מאותו בסיס נתונים הכל נראה בסדר, וגם כשאני מוציא דוח קריסטל במחשב שלי מבסיס נתונים מסוג sql server העברית בסדר. לפי זה אני מנחש שמדובר בבעיה כלשהי בהגדרות של mysql על המחשב שלי, אבל אני לא מוצא פתרון שעובד. יש לכם רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
<--------- האווטר שלי, מתחלף בצורה רנדומלית ע"י קובץ PHP שמציג כל פעם קובץ JPEG אחר שאיתו באותה תיקיה. הבעיה היא, שלפעמים הוא לא מציג תמונה בכלל, זה קורה בערך פעם ב5 טעינות. כאילו שהוא מנסה לגשת לקובץ שישי שלא קיים או משהו כזה (יש 5 תמונות בתיקיה איתו). השאלה מה עושים בשביל שזה לא יקרה... הפלט שהדפדפן נותן הוא: The image LINK cannot be displayed, because it contains errors. ש-LINK זה כמובן הכתובת של ה PHP. עכשיו לשאלה קצת שונה, בגלל שזה מוצג ברנדומליות, לא לכל תמונה יש אחוז הצגה זהה, האם יש אפשרות להציג את התמונות לפי הסדר ? או שזה מסובך מידי ועדיף להשאר עם רנדומלי? רב תודות (דרך אגב זה רעיון ממש חביב למי שרוצה לשים יותר מחתימה אחת, Izikd כתב את הקוד!) אי א…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/pc/america_s_army/screenshots.html?id=36 כמו כאן אבל רק עם כפתור NEXT.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי קובץ wsdl של web service ועכשיו אני צריך להכין ממנו CRUD web api. המטרה הסופית היא שבעזרת javascript אני אוכל לפנות לapi שיספק נתונים מהweb service הזה. מישהו יכול לתת לי כיוון באיזה טכנולוגיה אני צריך להשתמש בעולם ה .net? web api? odata? asp.net mvc? אני ברמת מתחיל לגמרי בכל מה שקשור ל .net אז אני מקווה שהשאלה שלי מובנת. אני מאוד אודה לכל מי שיוכל לכוון אותי בכיוון הנכון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלנו תרגיל שאלו הסעיפים שלו: א. כתוב פונקציה למיון מערך בסדר יורד. השתמש בהעברת פונקצית החלטה לפי שם. ב. חשב והדפס מספר פעמים שקראו לפונקציית החלטה במהלך התוכנית הדרישות הן לעשות פונקציות החלטה ולהשתמש בשלב מסוים גם בuasort. בנוסף לזה, אני גם מנסה להבין איך אני יכול בעצם לקחת את כל הסיטואציות (לצורך העניין, אם יש לי מערך חד מימדי או רב מימדי וכו') לגבי כל השאר, אני די תקוע הקוד שלי עד עכשיו נראה ככה: <?php declare(strict_types=1); function swap(&$a, &$b) { $temp=$a; $a=$b; $b=$temp; } function mySort($a) { $size=count($a)-1; //array lenght for($i=0;$i<$size;$i++) for($j=0;$j<$size;$j++) if($a[$j]<$…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://Rar.Co.iL/files/Rar-1125756222.jpg אחרי שאתם מורידים תשנו את הסיומת ל EXE. תגידו לי מה דעתכם, התחלתי ללמוד פסקל אתמול בערב. אם אסור לשים כאן דברים שהכנתי אז תגידו לי..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-