עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Vega,

אני בונה אתר על חבר שלי, ובדף לפני הכניסה (מכירים ת'אתרים האלה שיש להם בפתור Enterance וכפתור Exit?) יש שני תמונות-לינקים תמונה/לינק אחד זה גלולה אדומה, ואחד זה גלולה כחולה. אני רוצה שכאשר לוחצים על הגלולה האדומה מופיע Message Box שאומר: I know what you're thinking. We all do. Why, oh why, didn't I take the _blue_ pill?! ויש רק כפתור אחד של "OK". ובבקשה תכתבו משהו ב-title של ה-Message Box כדי שאני אוכל לחפש ולערוך בתוך הקובץ HTML את הכותרת. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני חדש בכל העסק וצריך ספר שיכין אותי לתואר. תודה לכולם :]

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by rosesr,

אני מחפש IDE קל שיש לו סימון קוד אפשרות להריץ(בשרת) אבל נורא חשוב שתיהיה תמיכה מלאה בעברית ובבידי יש למישהו המלצות? תודה מראש מורוזס ;D

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by dekgol,

C# לא מצליח להבין מתי משתמשים בה , אם אפשר גם דוגמא או שניים להבנת הענין תודה.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  5. מי יכול להגיד לי בלינוקס, מה זה עושה ? touch a ln -s a b rm a ln -s b a cat a ומה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by IdoShamriz,

לא הבנתי מה זה אבל הבנתי שזה קשור איכשהו ל RPC. מישהו אולי יכול להסביר לי מה זה ולעשות לי קצת סדר בבלאגן? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. מישהו יכול לרשום איך ממיינים מחסנית בפסקל תוך שימוש ב- stack_empty stack_pop stack_push

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  8. אני חושב שהכותרת אומרת הכל... למי שלא הבין מהו התנאי המקוונן אז הכוונה ל-IF בתוך IF וכל השטויות האלה..

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. 1>------ Rebuild All started: Project: 3-94, Configuration: Debug Win32 ------ 1>Deleting intermediate and output files for project '3-94', configuration 'Debug|Win32' 1>Compiling... 1>stdafx.cpp 1>Compiling... 1>3-94.cpp 1>c:\users\q\documents\visual studio 2008\projects\3-94\3-94.cpp(12) : error C2784: 'std::basic_ostream<char,_Traits> &std::operator <<(std::basic_ostream<char,_Traits> &,unsigned char)' : could not deduce template argument for 'std::basic_ostream<char,_Traits> &' from 'std::istream' 1> c:\program files\microsoft visual studio 9.0\vc\include\ostream(930) : see declaration of 'std::operator &l…

10. אני רוצה להוסיף את האתר הזה למועדפים אבל שאני לוחץ יפתח לי חלון שבתוכו אני מכניס מילה http://www.babylon.com/definition/WORDHERE/Hebrew תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בהידור הקוד דלהלן אני מקבל הודעת שגיאה: קוד: // temp1.cpp #include <iostream> using std::cout; void myM(char *); int main() { myM("june"); return 0; } void myM(char *month) { switch(month) { case 'june': cout << "\nJune"; } } הודעת השגיאה אומרת: ציטוט: error e2383 switch selection expression must be of integral type in function myM(char *) מישהו יכול לעוץ לי מה לשנות בקוד כדי שיעבור הידור ? תודה !

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  12. אממ פתחתי מזמן הודעה בנושא של השתקת המאוררים וחשבתי שאולי מישהו חמוד יבנה לי תוכנה להדליק ולכבות את המאוררים .. תודה רבה רבה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  13. אני צריך תוכנה שכשנכנסים אליה אז אני אוכל לסמן כמה קבצי .html בctrl+a ואז היא תהפוך את השם נוכחי שלהם למה שבתוך ה <TITLE>***</TITLE> של הדף. אם זה לא אפשרי אז תגידו לי, ואם זה כן אז תגידו לי אם מישהו הכין או מתחיל להכין, או שתכינו בעצמכם (אם הייתי יודע תיכנות אני הייתי עושה)

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  14. מהו פורט...?..הגדרה של כמה שורות ברמה נחמדה..תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אהלן. יש לי קבצי xsd עם מבנה שאני צריך ליצור מהם אובייקטים, וקבצי xml שמהם אני צריך להזין ערכים לאובייקטים. הבנתי שהדרך הכי פשוטה לעשות את זה היא בעזרת JAXB. הבעיה שאני לא ממש מצליח להבין איך לעשות את זה. קראתי, הבנתי שמה שאני צריך לעשות הוא unmarshalling, אבל לא ממש הצלחתי למצוא הסבר טוב עם דוגמאות טובות בגוגל. אולי יש כאן מישהו שיכול לעזור לי בעזרת דוגמה פשוטה, לתת קוד פשוט שעושה את זה לקובץ מסוים, ולהסביר לי מה הוא עושה? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. מישהו יכול לתת לי סיריאל לתוכנה AllWebMenus5.1 PRO ?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  17. מישהו יכול לתת לי קוד שיהפוך לי דף אינטרנט עם סיסמא שאני אקבע?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ehud101,

יש לי שאלה בנוגע לclass ששייך למנוע עצמו

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי חיברתי את הארדואינו נאנו שקיבלתי או יותר נכון את הסטריפ לדים לרגל מספר 2 חיברתי גם את הGND מהארדואינו לסטריפ לדים ומהסטריפ , למקור מתח (5V ) חיברתי כמובן את הלדים גם למקור מתח של 5 החץ בכוון הנכון עכשיו אני מעתיק תוכנה רושם לה רגל 2 במקום 7 שהיה במקור ורושם 30 לדים כמו שיש , במקום 60 ומקבל הודעת שגיאה כזאתי , אחרי 10 נסיונות , הוא לא מצליח להעתיק את זה לארדואינו Arduino:1.8.13 (Windows Store 1.8.39.0) (Windows 10), לוח:"Arduino Nano, ATmega328P" In file included from C:\Users\אבירם אוחנה\Desktop\sketch_jul03a\sketch_jul03a\sketch_jul03a.ino:1:0: C:\Users\���…

20. אני מתכוון מתי אני שם CONST בחתימה של פונקציה , בערך המוחזר והערך שהיא מקבלת. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. אני לא מבין את ההבדל בין אם מבקשים ממני לכתוב "פעולה חיצונית" לבין "פעולה פנימית" תודה מראש

• 8 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. אני רוצה לקלוט מספר אקראי לתוך משתנה אינטג'ר, נניח i. מישהו יכול להסביר לי את ה-Syntax? תודה!

• 6 תגובות
    • 9.5k צפיות
  23. כתבתי צ'ט, וכאשר הclient מקבל הודעה פרטית אני רוצה שהכתוב יופיע בצבע שונה מהרגיל. גיליתי שJTextArea לא טוב לשם כך, כך שעלי לשנות את מה שהיה עד עכשיו ולשים במקום component חדש. מצאתי ברשת שJTextPane יכול להציג בצבעים אבל השימוש איתו מסורבל מעט כיוון שאין מתודה append שפשוט מקבלת string וצבע. אמנם מצאתי מתודה מוכנה כזו באתר הבא: http://www.java2s.com/Code/Java/Swing-JFC/ExtensionofJTextPanethatallowstheusertoeasilyappendcoloredtexttothedocument.htm אבל זה לא עובד משום מה ולא מוצג כלום בתוך הקומפוננט הזה. בכל מקרה, אם מישהו יוכל להסביר לי איך להשתמש בJTextPane או אולי מכיר קומפוננט אחרת שטובה למקרה שלי- אודה לו מאוד!

24. Started by Boaz_fr,

אמקד קצת את השאלה. אני מחפש דרך למנוע ממחשב להריץ קובץ מסוג מסוים או כאשר משתמש מנסה להפעיל קובץ מסוים נניח קובץ עם סיומת jpg התוכנית שלי תקבל הודעה מסוימת

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  25. נחמד שיהיה לו תמיכה גם ב SQL אבל לא חובה

• 1 תגובה
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים