עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by pssheba,

שלום, כשאני מעלה אתר, "פיירבאג" מציג את שורת הקוד של האלמנט עליו מצביע העכבר. נניח שאני מקבל את ההגדרה בקובץ css. בנוסף, אני מקבל גם את שם קובץ ה css. השאלה שאני מפנה: האם אפשר לראות את מסלול התיקיות בו נמצא הקובץ ? למשל: /myDomain/public/myCss.css ? תודה

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by morbidangel,

שלום לכולם אני סטודנט שנה א' במדעי המחשב, נתקעתי בנושא מערכים: כתבו פונקציה יעילה המקבלת מערך בגודל n של מספרים שלמים ומחזירה 1 אם איברי המערך שונים זה מזה ו- 0 אחרת. זה הקוד שלי: #include <stdio.h> //ex2 void sort(int arr[], int size); int check (int arr[], int size); void main() { int size; int i; int *arr; int x; printf("enter size of the array \n"); scanf("%d", &size); arr=malloc (size * sizeof(int)); for (i=0;i<size;i++) { printf("enter array element\n"); scanf("%d", arr+i); } x=check(arr,size); if (x>0) printf(" there are no equal values in the array \n"); else printf( "there are %d eqaul values in the array \n",x); …

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by efratmiz,

היי, אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל... אודה לכם אם תעזרו לי בסוגיה המשונה הזו....... משום מה המסך שלי כבר לא נכבה כעבור 10 דקות המתנה, ושמתי לב שבכל כמה דקות - אם אני צופה במשהו לדוגמא, העכבר "כביכול" זז. אני אומרת כביכול, כי הוא לא באמת זז, וזה בהפרשים קבועים של 5 דקות (אשכרה מדדתי). screwy בקיצור, אני לא מצליחה לישון כמו בנאדם בגלל השטות הזו, כי המסך לא נכבה, וזה חירפן אותי כבר!!! לפני שתשאלו - לא, לא הורדתי איזו תוכנה מטורפת חדשה לאחרונה, וגם בדקתי כבר את ההגדרות של הסקרין סייבר וכיבוי המסך עדיין קבוע על 10 דקות. יש לי עכבר אלחוטי פצצתי, והחלפתי לו כבר את הבטריות, ועדיין זה נשאר כך. ויש לי כבר כריות מתחת לעיניים Sad

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני רוצה לבנות מודל fixed point של אלגוריתם מסויים. עד היום הייתי עושה זאת ב-C ע"י הגדרה של class שפיתחתי + כל האופרטורים הנדרשים. זה עובד מצויין ורץ מהר מאוד, אבל די מייגע לכתיבה ובדיקה. מכיוון שלרוב הרפרנס האלגוריתמי ב-MATLAB חשבתי להחליף את ה-C בשימוש ב-fixed point toolbox של MATLAB - החשש העיקרי שלי הוא שזה יהיה מסורבל לא פחות, איטי בהרבה ויצרוך הרבה מאוד זיכרון בהשוואה למימוש ב-C למשל. אשמח לעצות מבעלי ניסיון לפני שאני מתחיל לבדוק את הנושא לעומק כך שאמנע מליפול בטעויות של מתחילים בנושא. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by milgy,

שלום אני צריך סקריפט HTML+JAVA לטופס יצירת קשר השולח מייל לתיבת הדואר שלי עם פרטי ההודעה שם השולח, נושא, טלפון פלאפון וכו... מקווה שמישהו יוכל לעזור תודה שי

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ftom2,

הי, אני מעוניין להציג DIV ובזמן שהוא מוצג , שאר המסך יהיה בלתי נגיש. ניסיתי את modal dialog של jquery UI אבל יש איתו בעיה שהוא משתמש בעיצוב CSS משלו ולי יש DIV עם עיצוב שלי (אפשר לשנות את ה - CLASS של ה DIV העוטף אבל לא יותר מזה). האם אני יכול לחקות את הפעולה שלו עם JQUERY? אני יודע איך לשנות את ה OPACITY אבל אני לא יודע איך להפוך הכל ל -DISABLED תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by thejinji,

האם מישהו יכול לתרגם את שני השורות הבאות מ jQuery לפונקציה אנונימית בג'אווה סקריפט רגיל ללא jQuery core? $('body > :not(#mainArticle)').hide(); $('#mainArticle').appendTo('body'); אני זקוק לפונקציה אנונימית שתעלים את כל האתר למעט DIV מסויים וכל מה שבתוכו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום. אני יודע ליצור באמצעות winrar קובץ ארכיב אשר פורס את עצמו. בנוסף, יש באפשרויות SFX את האפשרות לבחור קובץ אחד מתוך הארכיב אשר בתום הפריסה יורץ אוטומטית. היות ואני בונה סקריפט שבין היתר יצטרך ליצור ולהשתמש בקובץ כזה, אני הייתי רוצה לדעת מה האופציה / סוויץ' בקונסול ע"מ ליצור ארכיב SFX שגם מריץ קובץ מתוך הארכיב בסוף הפריסה. כלומר, הGUI של winrar הוא לא אופציה במקרה הזה. תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ftom2,

הי, כאשר לוחצים על אלמנט בדף, הוא מסומן ע"י מלבן , האם יש דרך למנוע את ההתנהגות הזו או להסיר את המלבן, או שזה דיפולט של ה - BROWSER?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני רוצה ללמוד עיצוב אתרים. התחלתי לקרוא את הספרים: Head start web design ו The principles of beautiful web design אבל הספרים האלה מדברים בתאוריה על צבעים, וסידורי טקסט וכל מיני דברים כאלה... ואני צריך ספר או מדריך שמלמד את זה, וגם איך ליישם את זה בפוטושופ. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by fredi157,

איך אני יכול להפעיל אסבלי ב-WINDOWS 7? וגם באיזו תוכנה צריך להשתמש כדי להפעיל אותו?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. היי חבר'ס , לאחרונה הוספתי באתר שלי דף מסויים שמציין שהגולש הגיע למקום שלא קיים , רוצים לראות ? כנסו לאתר שלי : www.room4u.co.cc ותקליקו על הפרסומת למטה ( הקישור שם שבור ) זה יפנה אתכם ישירות לדף העניין הוא , שלקחתי את הפלטפורמה מהאתר : http://www.thebest404pageever.com/ עכשיו , אם תשימו לב , כל פעם שתלחצו REFRESH אתם תראו סרטון אחר , העניין הוא שגם אני רוצה לעשות את זה בדף השגיאה שלי , אך אינני מוצא את הקוד בשום מקום , הייתי רוצה לבצע זאת עם הקוד PHP ניסיתי עם הקוד הבא : <?php $swf_html[] = '[url]http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/grim_grinning_ghosts.swf';[/url] $swf_html[] = '[url]http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/dance_party.swf';[…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם , יש לי בעיה קטנה ב C שמונעת ממני להמשיך פרוייקט , אני מנסה לבצע חילוק פשוט 5/4096 כאשר ניסיתי להכניס את התוצאה ל Double וגם ל Float אבל משום מה תמיד הערך המוחזר הוא 0 , כאשר התוצאה אמורה להיות 0.000122 האם למישהו יש עצה ? אני בטוח שזה קשור לחילוק / משתנים רק שאני לא עולה על זה.... תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. טוב אז ככה, אני כבר מיואש לגמרי, אני מנסה לבדוק כבר שבוע איך אפשר לשלוח מייל באמצעות המסד נתונים PHPMYADMIN, בעצם יש לי טבלה ובה שמורים הנתונים (שם, אימייל וכו) ורציתי לדעת האם ואיך אפשר לשלוף את הנתון מייל ולשלוח אליו מייל. ממש תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by shaithebest,

הי חברים אני בונה אתר עם ג'ומלה ואני מתמקד בקידום האורגני בגוגל יש לי 2 שאלות נתקלתי בקטע קוד כזה: <meta name="robots" content="index, follow" /> האם זה טוב לקידום???כי כל מה שנשמע לי רובוטד לא בא לי טוב.... דבר שני, friendly url האם כדאי שהרווח בין המילים יהיה _ או- www.bla.com/contact-us.html או www.bla.com/contact_us.html מה אדון גוגל אוהב יותר?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by KaLimeRo-,

והשאלה שלי איפה אתם ממליצים ללמוד ולמה ? מכללות במרכז.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מריץ קוד שברקע רץ קובץ MP3 עם WMPLAYER. הבעיה שהקובץ ממשיך לרוץ גם אחרי שאני יוצא מהתוכנית. WinExec("wmplayer.exe -L -S\ c:\\uefa.mp3 ",SW_HIDE);// play the sound of project איך אני הורג את התהליך של ה- WMPLAYER כדי שיפסיק לנגן לי הקובץ אחרי היציאה מהתוכנית. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by orelzion,

כן אני יודע לחפש בגוגל, אבל לא הצלחתי להבין איך אני מתחבר לsql על גבי האינטרנט. בשרת יש לי מסד נתונים שהגדרתי כ network service, אפשרתי לו חיבור דרך tcp\ip וקבעתי לו פורט. עכשיו ניסיתי לבדוק אם החיבור עובד, דרך פקודת חיבור בc#, וזה לא עובד. אז אם מישהו יכול להסביר לי עאו לפחות לקשר למאמרים מוצלחים שיסבירו לי איך א. לאפשר חיבור לsql דרך tcp/ip ב. איך אמור להיראות connection string של דבר כזה ג. איך אני עושה את זה עם Linq to sql? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by gevAA,

שלום לכולם, יש לי טבלה שבה אני מציג נתונים מה Mysql הבעיה שיש הרבה טקסט כלומר בסביבות 500 תווים והטבלה נמתחת אל מחוץ לגבולות הדפדפן ולא נשארת ברוחב המקורי שלה כפי שהגדרתי לה width=80% איך ניתן להשאיר אותה ברוחבה מבלי שכמות הטקסט תשפיע עליה אלא פשוט תוריד את הטקסט ברגע שתגיע לסוף כל שורה ? http://img228.imageshack.us/img228/3876/12344s.jpg

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי.. יש לי בעיה מציקה שמונעת ממני לעבוד כמו שצריך על פרוייקט של הלימודים ... משום מה כשאני מנסה לצרף דטא בייס אני מקבל את השגיאה: Failed to generate a user instance of SQL Server due to a failure in starting the process for the user instance כל מה שניסיתי (כולל התקנה מחדש כמה פעמים של VS 2008 , נסיון להתקין את VS2010 הורדת כל מיני פאצ'ים מהאתר של מיקרוסופט) לא עזר.. במכללה אין בעיה לצרף את הדטא בייס הזה והבעיה היא רק אצלי בבית :-\ אין לי הרבה זמן לבזבז ואני ממש חייב לעבוד על הפרוייקט הזה בסופ"ש... אשמח אם מישהו יוכל להושיע אותי אני עובד על WIN XP SP3 אם זה משנה ואני עובד עם VS2008 (ומעדיף כרגע להשאר עם 2008 ולא לעבור ל 2010 אם זה אפשרי) חיפוש בגוגל הביא אותי לנו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by mish,

שאני להפעיל קובץ זה windows defender מופיעה הדעה זו תוכנית זו חסומה על ידי מדיניות קבוצתית לקבלת מידע נוסף פנה למנהל המערכת. קוד שגיאה 0x800704ec איפא נמצא מנהל המערכת ואיך אני משחרר אותה מחסימה. ox800704ec

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. הכוונה לא להדפיס , אלא לחליף "פיזית". :s05: תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by A2K,

אני כתבתי את הקוד הזה שאמור להדפיס את המחרוזת הפוכה והיא פשוט קורסת (את הprint ניסיתי עם %c ועם %s) קוד: [left]#include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> char reversed(char *pstr[]){ int i,length; length=strlen(*pstr); for(i=length;i>=0;i++){ printf("%s",*pstr[i]); } } int main(int argc, char *argv[]) { char str[0]; printf("Enter a String: "); scanf("%s",str); reversed(&str); system("PAUSE"); return 0; }[/left]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים