עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. האתר הוא ***נמחק*** אם מגדילים את האתר אפשר לראות את הקווים

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by Hacker1221,

כתבתי תוכנה, קימפלתי אותה, ויצאו לי מספר קבצי class. מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שאלה בכותרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by amit_amit,

שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל ללמוד דלפי, יש לי ידע נרחב מאוד בפסקל ואני מעוניין להתחיל דלפי (או שמא עדיף ג'אוה) יש איזשהו אתר טוב ללימוד עצמי, או ספר טוב שאתם יכולים להמליץ? עדיפות לעברית כמובן, ותודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני פשוט לא יודע איך לכתוב את זה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ^כמו שכתוב בכותרת אני פשוט חייב הסבר על אופן פעולתו (בעברית אם אפשר כי מצאתי באנגלית אבל לא הצלחתי להבין כלום :\) *בנוסף הודה מאוד אם מישו יוכל גם להביא לי דוגמא של תוכנית בה השתמשו בSCON *בבקשה אני חייב את זה למחרר תודה רבה רבה רבה לעוזרים בבקשה תעזרו לי!

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by SweeT_EviL,

זאת השאלה http://img207.imageshack.us/my.php?image=61097479ob8.jpg מה שסיבך אותי זה המשוואה שרשמו שם(ל J אין התקדמות). אני חושב שb[j] = לסכום כל המספרים מ0 ועד לJ במערך a. לדוגמא a= 1,2,3,-2,2 b=1,3,6,4,6 אני צודק?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by yehudaeitam,

איך עושים שתמונה תהיה מאחורי הכל. אפשר גם בCSS תודה רבה וערב טוב

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  9. אהלן, באתר שאני בונה יש גלריה שבתוכה קוד JS לא מסובך מדי, שנעזר בJQUERY. הקוד משנה את הסידור של התמונות ע"י משחק עם CSS, ובנוסף מכיל colorbox לתמונות (http://colorpowered.com/colorbox/) משום מה הדף הספציפי הזה רץ ממש גרוע* באקספלורר 8, בינוני למדי בפיירפוקס החדש, וללא רבב על CHROME. למישהו יש רעיון ממה יכול לנבוע דבר כזה? * הכוונה שאנימציות הJS איטיות בהרבה משהן אמורות להיות. תודה מראש לעוזרים, יונתן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אני מנסה ליצור ב- wordpress בנוסף לעמוד הראשי שבו מתפרסמים הפוסטים, עמוד שבו גם תהיה לי אפשרות זהה כמו בעמוד הראשי (הכוונה לא להחליף את העמוד הראשי לעמוד סטטי ולהשתמש בעמוד אחר לפוסטים, אלא ליצור עמוד שבמקביל לעמוד הראשי גם יהיה אפשר ליצור בו פוסטים). בנוסף אני מחפש דרך ליצור גלריה של תמונות, שאינן שמורות על השרת, אלא אני מביא לינק אליהן מ- skydrive. אני יודע שזה אפשרי להעלות את התמונות אחת אחת ככה ולפרסם בפוסט, אבל לא מצאתי דרך להעלות אותן בתור גלריה כמו שאפשר לעשות עם תמונות ששמורות על השרת ומופיעות ב- media library (התמונות מהלינק לא מופיעות ב- media library). תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  11. למי שקראה את ההודעה הקודמת שלי סיימתי לבנות את המישחק! חוז מדבר אחד קטן, אני לא יודע איך לבנות את לוח המישחק??? כלומר זה מציג לי את X ו- O בלי טבלה. מישהו יודע פקודה שמנקה מסך ב JAVA? אני רוצה גם לעשות את זה בצורה גרפית, אולי למישהוא יש מדריך שיוכל לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by MasteRoi,

האם יש למישהו הסברים או / ו מדריכים בנוגע לפונקציות ספריה וייצוגן.. כל ה: typedef struct xxx.h וכו'.. תודה מראש

13. Started by chen sliktar,

היי חיפשתי הרבה משהוא שיעזור לי עם הקוד שאני רושם ולא מצאתי אני מקווה שפה יהיה מענה. ככה אני מנסה לעשות מחשבון שברגע שאני מכניס לו נתון ראשון נתון שני נתון שלישי נתון רביעי נתון חמישי נתון שישי שיעה את החישוב הבא: נתון ראשון / הנתון שהני = נתון רביעי נתון רביעי * נתון שני = נתון חמישי נתון חמישי / נתון שלישי = נתון שישי שבסופו של דבר הוא יציג את התוצאה על המסך של הנתון הרביעי ושל הנתון השישי עכשיו בניתי קוד אבל נתקעתי בקטע של הנתון רביעי * נתון שני = נתון חמישי , שאני מריץ על התוצאה של הנתון החמישי הוא עושה לי כאילו נתון חמישי = נתון ראשון למה זה? אני מצרף לפה את הקוד שאולי תראו …

14. היי. הכנתי מערכת קטנה שבה אני יכול לעדכן בין היתר דברים. במסד יש לי 3 עמודות - title, page, id כאשר id זה מספור אוטומטי. הכנתי עמוד עריכה: <% IdNo = CLng(Request.QueryString("ID")) sq="select * from table_pages where id=" & IdNo set con=server.createobject("adodb.connection") con.open "DSN=db_pages" set r=con.execute(sq) %> <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> </head> <form action="update.asp" method="post"> כותרת <input type="text" name="title" value="<%=r.fields("title")%>"><br> תוכן <textarea name="page"><%=r.fields("page")%></textarea> <…

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by Pure-Gold,

כיצד אני יכל להוסיף שעות לתוצאה שאני מקבל ע"י now() כך שיתאים לזמן מקומי שלי. ניתן לכתוב פונקציה אך האם יש משהו פשוט יותר ? למשל: now() + 2 מוסיף לתוצאה עוד שני ימים. כיצד ניתן להוסיף שעות ?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by dragonXxX,

שלום, למדתי html ו javascript יש לי שאלה, איך אני מוריד\משנה, איך שלא עושים את זה, שיהיו לי כפתורים אחרים וטבלאות אחרות??? אפילו כמו פה באתר נגיד כמו הטבלה של הקישורים שלמעלה, "אשי, מדורים,ביקורות,כתבות......" איך עושים עיצוב יפה ולא קישור עלוב עם קן מתחת או כפתורים אפורים אחד מתחת לשני? תודה

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by Kirma,

צריך עזרה בבניית לולאה שתחזיר אחד או אפס בתנאים הבאים אז ככה, יש את המשתנה $var = $row['var']; שאמור להחזיר ממילה אחת עד לעשר מילים שמופרדים באמצעות רווח מילה שתיים שלוש .. המשתנה השני מכיל מילה אחד בלבד אני רוצה לולאה שתבדוק אם המשתנה הראשון (שאמור להכיל מס מילים) מכיל בתוכו את המשתנה השני (שמכיל מילה אחת בלבד) אם כן אז שיחזיר 1 אם לא שיחזיר 0 תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by Mamimo,

שלום, יש לי מספר רב של קבצי DATA (ענקיים) ואני צריך להמיר אותם לדאטא ב MYSQL (בעצם לטבלה אחת גדולה). מצאתי הסבר מסוים פה : http://www.flatmysql.com/help/putdelimited.htm אבל האם יש דרך יותר נייטיב או יותר יעילה? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, אני חושב על לכתוב פרוייקט בC#. את השפה עצמה על בסיסיה אני יודע. אני מחפש איך לעשות אפליקציה שתרוץ ברקע, תריץ מספר אפליקציות, ואם הן קורסות חס וחלילה, האפליקציה תפעיל אותן מחדש. אני רוצה לדעת איך אני בעצם מריץ תוכניות עם C# ואיך אני עושה את הפעולה של הניטור. אם זה יחסית פשוט, אפשר לתת לינקים או משהו ואני אלמד. אם זה ממש מסובך, אז תגידו, ואני ארד מהרעיון, כי זה כולה פרוייקט לבגרות ואני יכול למצוא דברים הרבה יותר טובים לעשות. תודה מראש, Ameralis Zaiir

20. אני כותב תוכנה שפותרת סודוקו ב-java, ואני רוצה שהאייקון של העכבר ישתנה בהתאם לתזוזת העכבר, כך שיהיה מעבר עכבר על הטבלה העכבר ישתנה ל-hand cursor, וכשהוא יצא מהטבלה הוא יחזור ל-custom cursor, אבל כשאני מזיז את העכבר אני מקבל הודעת שגיאה. זה הקוד: addMouseMotionListener ( new MouseMotionListener () { public void mouseDragged(MouseEvent e) { } public void mouseMoved(MouseEvent e) { if (e.getX()<551 && e.getY()<549 && e.getY()>99) setCursor(Cursor.getPredefinedCursor(Cursor.HAND_CURSOR)); else setCursor(Cursor.getPre…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by So-ReR,

כתבתי את הסקריפט הזה , והוא לא עובד משום מה , שאלתי כבר בכמה פורומים ועדיין לא קיבלתי תשובה טובה , QUEST1 מייצג קבוצה של 4 לחצני רדיו , מה שאני רוצה להשיג ע"י הסקריפט הזה זה לוודאות שאחד מהלחצנים סומן , כדי שאני יוכל להכניס את הנתונים שלו למסד נתונים .. <script language="javascript"> function SysCheck(frmElmnt) { var FirstName , LastName; FirstName = document.FirstForm.Text1.value; LastName = document.FirstForm.Text2.value; if((FirstName == "") || (LastName == "")) { alert("הקש שם מלא ונסה שנית!"); return(false); } for(var i=0;i<frmElmnt.Quest1.length;i++) { if(frmElmnt.Quest1.Checked == true) { alert("ok"); return true; } else { alert("no"); return false;…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by pazer005,

שלום לכם, יש לי אפליקצייה לפייסבוק שהעלתי שזה למעשה אתר פשוט מבוסס PHP. כחלק מהאפליקצייה יש אפשרויות לשלוח הודעות בין המשתמשים שלה. יש את הקטע הזה באפליקציות בפייסבוק שאם נשלחת הודעה או יש התראה, אז בפייסבוק מסומן ליד מספר ההודעות\התראות של זה. אני רוצה להטמיע את זה באתר וכמובן שלבקש ממישהו פה לעשות את זה אני לא יכול אבל אשמח אם תוכלו להגיד לי איפה אני מוצא כיוון לזה בגוגל. אני פשוט לא יודע איך קוראים לקאונטר הזה. תודה!

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  23. שלום כולם ברצוני לבנות מערכת הרשמה לאתר שלי ! האתר משתמש בהב ניוקר ואני צריך עזרה לדעת איך להוסיף הרשמה לטורנירים ! למשל שיבוא איש וילחץ על הקישור יכנס להרשמה ואז הוא יבחר איזה משחק הוא רוצה לעשות בטורנירים ואז הוא ימלא פרטים והאז לאחר המילוי פרטים המערכת תשלח אימיל לאימיל שלי האם זה אפשרי איך אני עושה את זה? אין לי בעיה גם לעשות את זה ב html רק איך!!! תודה לעזורים!!!

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לשאול: אם יש לי GRIDVIEW וכל שורה בGRIDVIEW יש נתיב של קובץ ,אני רוצה לדעת איך לוקחים את הנתיב ומכניסים לתוך משתנה STRING תודה מראש

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by JVT,

טוב אז ככה.. כל הפרויקט פה למטה. אני לא מבין למה שכשאני כותב את הסיסמה לאימות זה בפעם הראשונה כותב Password OK ואחרי זה כל סיסמה שאני יכתוב הוא יעשה Password OK ואז Login Failed..... משהו בבדיקה של הסיסמה לאימות לא טוב. מי שעוזר אני ןקאו'קראםקרטאיט לודע אבל אני יעריך את זה באמת באמת באמת הנה זה: [font=Courier][left] .MODEL small .stack 100h .data Header db '',10,13 db ' **********************************************************',10,13 db ' * ****************************************************** *',10,13 db ' * * * *',10,13 db ' * * DDDDDDDD PPPPPPPPPP C CCCCCCCCCCCC * *',10,13 db ' * * D…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.