עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום אנשים, הכנתי באקסס תוכנית קטנה שאמורה לנהל אירועים ולעדכן את הסטטוס שלהם פעם בחצי דקה. האירועים מופיעים בתוך 2 תתי-טפסים - אחד לארועים יזומים והשני לארועי תגובה. כדי לעדכן את הנתונים של האירועים יצרתי recordset שרץ על הטבלאות הרלוונטיות ומעדכן רשומה רשומה... עשיתי את זה ככה rst.edit rst!field_name=value rst.update rst.MoveNext משום מה אני ממשיך לקבל את השגיאה הבאה: Error 3188 "Couldn't update. Currently locked by another session on this machine" השגיאה מופיעה כל הזמן בשורה: rst!field_name=value כאשר אני מעדכן אובייקט OLE מאוגד. יש למישהו מושג איך אני מסדר את התקלה הזאת? ממה היא נגרמת? אני חייב פיתרון מהיר בבקשה... תודה אנשים!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. אני מנסה לכתוב תוכנה של מכונת הימורים (שלושה מספרים רנדומליים, אם שווים זוכים בכסף) ונתקלתי ב-2 בעיות: 1. שלושת המספרים יוצאים אותו דבר לדוגמא 9,9,9 5,5,5. 2. אם אני מוסיף return(sum) בסוף הוא כותב לי שגיאה. הנה הקטע: public static void gamble(int sum) { Random a = new Random(); Random b = new Random(); Random c = new Random(); int d = a.Next(10); int e = b.Next(10); int f = c.Next(10); Console.WriteLine("{0} {1} {2}", d, e, f); if (d == e && d == f) { Console.WriteLine("Congratulations! You won 20 NIS!"); sum = sum + 20; } else { Console.WriteLine("Too bad, you di…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Alex89,

מחפש אתר איכסון חינמי בלי פירסומות וכל מיני תוספות שתומך ב PHP

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  4. אני רוצה לגשת ל-TextBoxes שקיימים בתוך אפליקציות ב- Windows. אם זה החלון כתיבה ב- Notepad, ה- Address Bar ב- Explorer או סתם איזה TextBox. אני רוצה לגשת אליהם כאשר הם יהיו Focused והמשתמש יפעיל איזהשהו Trigger (כמו לחיצה על כפתור שנקבע מראש). האם זה בכלל אפשרי לגשת ל- Focused Text Boxes? אני רוצה לקרוא מהם מידע ולשנות אותו.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  5. Started by Kirma,

שלום יש לי קוד PHP וכאשר אני משתמש בפונקציה ALERT אני רוצה שזה יראה לי תשגיאה שהכנסתי באלרט ויחזיר אותי חזרה לדף שצפיתי בו ניסיתי את זה אבל לא עובד function alert($text) { print "<script>alert('$text')</script>"; document.location.href=history.go(-1); die; } [br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 16:25:28 מישהו ?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם פתיחה של קובץ gz מסוים ב- PHP. הכתובת של הקובץ הזה היא: http://en3.tribalwars.net/map/village.txt.gz זה קובץ גדול, וזאת כנראה הבעיה. כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו ככה: $lines = gzfile("[url]http://en3.tribalwars.net/map/village.txt.gz"[/url]); בדרך כלל זה לא פותח את הקובץ ונותן שגיאה, ולפעמים זה פותח רק חלק מהקובץ. רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לפתוח אותו. בבקשה תעזרו לי כי זה נורא חשוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אנשים, אני צריך מעט עזרה עם קוד ב-C# לעריכת טקסט. הייתי רוצה קוד שיקרא קובץ טקסט שאני יצרתי (להלן -C:\xxxxxx.txt) ולאחר מכן בכל שורה ישנה מספר מסויים לאחר. למשל, שישנה כל ספרה 9 לספרה 8. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בזה. זה בהחלט יקצר לי הרבה תהליכים. אפשר גם שהוא ישמור זאת באותו הקובץ, או שישמור זאת בקובץ חדש (את זה אני כבר יודע לעשות), אבל העיקר שיאכסן את הטקס המתוקן במשתנה כלשהו.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש סקריפט של randomizer שאני יוכל להכניס בו 22 ערכים בערך ושזה יוציא אחד מהם באקראי. תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by kiki666,

שלום אני בעל אתר אשר רץ על מערכת ניהול תוכן ג'ומלה מי שמכיר מבוססת PHP.. האתר מקודד יוניקוד UTF8 אך הסקריפ דורש windows-1225 עברית רגילה.. מה עושים במקרה כזה?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. boolean state= false ; DataNode current = _start; while (current != null | | ! state) מה לא בסדר פה ? עריכה : הסתדרתי ההקווים היו | | רחוקים ......

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by Shadowolf,

שלום, אני מחפש קוד מוכן של tree menu בג'אווהסקריפט, דיי כמו זה שנמצא ב-iqpc.co.il בצד ימין. חיפשתי בגוגל אבל הוא מצא לי תפריטים שלא ממש אהבתי, ואני רוצה אחד כמו זה שבאתר הנ"ל. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by the crazy boy,

יש לי כמה שאלות: אני פותר עכשיו תרגיל. בתרגיל יש משתנה מסוג שלם, אני צריך לקלוט מספר בין אחד לשמונה, ואז להוציא את מספר הנורית בפלט. לדוגמא: המשתנה N שווה 4, תדלק הנורה L4 (1000 בבינארי) איך אני הופך את המספר 4 למספר הקסא דצימלי שווה ל1000 בבינארי.... ויש קשר להזזה שמאלה\ימינה? (משהו אמר לי על זה משהו) תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by ip2pi,

היי, התקנתי לא מזמן את visual studio 2008 וברשימת הפרוייקטים שניתן לפתוח יש C?++ או C# אבל אין C. גם לאחר שפתחתי סתם קובץ טקסט שמרתי אותו עם סיומת .C ופתחתי עם ה VISUAL הוא לא נתן לי כלל אפשרות לקמפל אותו ? יש פתרון לזה? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. שיכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by shynet,

שלום לכולם! (-:, לאחרונה אני מאוד התעניינתי לבנות תוכנות ל-Symbian S60, הבנתי שאני צריך ידע ב-Python או ב-C++ , השאלה היא, האם זה קשה לבנות לפלאפונים עם המערכת הפעלה כזו תוכנות, שאף פעם לא בניתי לאף מכשיר אחר חוץ מ-Windows...? התחלתי להיתעמק בנושא והתחלתי להיתבלבל, דבר ראשון הורדתי את הSDK של Symbian, אחרי זה גילתי שאני צריך להוריד גם Carbide (משהו כזה), אחרי זה גילתי שאני צריך להוריד גםPeryl , וכאן אני מגיע לעוד שאלה, אין דרך יותר פשוט ? יש לי למשל את Microsoft Visual C++ 2008 ,אני לא יכול לעשות משהו עם זה? אני פשוט לא יודע איך להתחיל... אשמח אם תעזרו לי , ותגידו לי איזה שפה יותר מומלץ לי להתחיל. תודה!

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by alonezer,

אני רק התחלתי ללמוד ואני לא מבין איך לקמפל נגיד אני רוצה לעשות תוכנה כזאת: using System; public class CHello { public static int Main(string[] args) { Console.WriteLine("Hello World"); return 0; } } ואז שזה יופיע כתוכנה, מה אני צריך לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by HaEsrimVeArba,

אני כותב קונסולה משלי כחלק ממשחק תלת מימדי. אני תוהה איך אפשר לכתוב בקלות פונקציה זהה ל Console.Write כולל כל ה overloads ? במלים אחרות אני רוצה שבCLASS שלי יהיה METHOD WRITE שיעבוד בדיוק כמו Write הרגיל. חוץ מזה שהמידע ישלח למשתנה במקום למסך. איזו דרך לטרפד את המידע שנשלח למסך אל תוך משתנה? משהו יותר אלגנטי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by genia,

.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  19. Started by kritikal,

שלום, רוצה להגדיר תקייה ב-FTP שלי, שאני אתחבר אליה עם יוזר וסיסמה. ספציפית הדומיין המבוקש הוא www.gamerhost.com/dennis, יש תקייה בשם PRIVATE בתוך ה-FTP. עשיתי: בתוך הקובץ רשמתי - משום מה זה לא מביא לי לרשום, אז העליתי את הקובץ בתור TXT : http://www.gamerhost.net/dennis/htaccess.txt ואת הPASSWD, ENCRYPTED, העלתי את זה בתור ASCII, וזה לא נותן לי להיכנס עם הUSER NAME והסיסמה.. מה הגדרתי לא נכון?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  20. זה חלק מקוד שאמור לבדוק אם כתובת מייל שהוזנה היא חוקית. הוא אמור לבדוק קודם כל אם יש שטרודל במקום מעל השני במחרוזת. את זה הוא עושה תקין. אם הוא עבר את הבדיקה הראשונה (הבוליאני על "אמת") הוא ממשיך לבדיקה השניה: לבדוק האם יש נקודה בכל החלק שאחרי השטרודל. את זה הוא עושה. הבעיה היא שאני רוצה שיבדוק לא בכל השטח מחרוזת שאחרי השטרודל אלא מ-תוו אחד אחריהשטרודל ותו אחד לפני הסיום (הרעיון הוא שכתובת אימייל כזו "dsfs@.asd" או שהנקודה תהיה בסוף- יהיו לא חוקיים ויהפכו את הבוליאני לשקר) . כרגע הכל עובד חוץ מהחלק של התנאי האחרון-הוא מתעלם מהפלוס אחד והמינוס אחד, ולא משנה איפה יש נקודה אחרי השטרודל הוא מחזיר לי בוליאני "אמת".... אני חושב שהבעיה נעוצה בתחביר לא נכון... מישהו יכול לעזור ב…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by tdknight,

שלום, אני מעוניין לבצע שאילתת SELECT שבוחרת מס' עמודות מטבלאות שונות, נגיד את כל השדות של Messages ואת השדה User_Name של Users, איך זה מתבצע? בעיה נוספת היא שאני צריך לבצע התנייה של המידע משני הטבלאות. לדוגמא, מUsers אני בוחר רק איפה שהשדה User_ID שווה לשדה Sender_ID של Messages, איך אני כותב את ההתניה הזו/את כל השאילתא הזו? תודה נ.ב. ניסיתי לעשות זאת כך, האם זה האופן התקין: Select Messages.*, Users.User_Name From Messages,Users Where Messages.Sender_ID=Users.User_ID

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by spinchicken,

אני רוצה לכתוב תוכנה שתקליט ממצלמת (VEO) איך ניתן לדבר עם הדרייבר ולהורות לה להתחיל לשלוח מידע?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  23. Started by intel suck,

יש לי טופס שבו אני שולח סיסמא ואני אמור להיכנס לפאנל ניהול <html> <head> <title> מדור ניהול </title> </head> <body dir="rtl"> <a href="index.htm"> חזרה לאתר </a> </br> <%if Session("adminCheck")<>"true" then response.write "!! כניסה למורשים בלבד" else path=server.mappath ("data/db1.mdb") set con=server.createobject("ADODB.Connection") con.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & path set r=con.execute("select * from personal_data") response.write "<table border width='100%'>" do until r.eof response.write "<tr>" response.write "<td>"&r.fields("id")& "<…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  24. שלום לכולם. כרגע אני עובד על פרוייקטון (Java) המאפשר בין היתר להתחבר לשרת באמצעות שם משתמש וסיסמה. אני רוצה לאפשר למשתמש לשמור פרטים אלה כדי שיוכל לשחזר אותם בצורה נוחה (כתובת שרת, שם משתמש וסיסמה). את הסיסמה חשבתי לשמור ב-one-way encryption (ע"ע hashing) הבעיה היא שאין לי שום מקור נוסף להשוות אליו את ה-hash (המשתמש לא יקליד את הסיסמה כל פעם מחדש). מישהו יודע איך תוכנות "רציניות" מתמודדות עם הדבר הזה? למי שמכיר, כמו ב-Pspad למשל.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מנסה להתייחס לטפסים שהמשתמש יצר לבד במשך שהתוכנה פעלה, המשתנים שלי הם על שמות מספרים כמו 1 , 2 , 3 וכו.... יש לי משתנה בשם i , אני מנסה נגיד לגרום לטופס שקוראים לו נגיד 2 לשנות את השם שלו ל-1 הבעיה היא כזאת, שאני רושם i+1.name=i או (i+1).name=i הוא לא נותן לי הוא רושם לי Syntax error נכון לגבי עכשיו שהתוכנה לא רצה זה נכון, אבל שהתוכנה רצה והטפסים האלה אכן קיימים, אני רוצה שהם ישתנו, אין איזה אפשרות לגרום לכך שה-VB .NET יתייחס אל הטפסים האלה מבלי לתת שגיאה? או לפחות שיטה אחרת להיתייחס לטפסים בעזרת משתנה מסוג זה? תודה!

• 6 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים