תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
רוצה לממש את הלולאה הבאה: for (int i=0; i<5; i++( k[i= i+5;] אני יודעת לבדוק את התנאי i<5 ולבצע את הקפיצה. איך מבצעים את ההצבה? <i נמצא ברגיסטר $0, k נמצא ברגיסטר $1>
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי.. אני רוצה לדעת את מספר שורות הקוד שתוכנה מסויימת שכתבתי. התוכנה מן הסתם כוללת הרבה מאוד מודולים והרבה מאוד קבצים נפרדים, כך שלפתוח את כל הקובצים ולחשב את זה ידנית זה לא נחמד בכלל, ולא ממש מעשי.. אני מחפש תוכנה שתוכל לקרוא את כל הקבצים בסיפריה מסויימת (אם היא יכולה גם לבד להיכנס לתת-סיפריות, מצויין), לפתוח את כל קבצי הטקסט שבה (או כל הקבצים שאני מגדיר לה, נניח *.php), ולהציג לי מספר סופי של כלל שורות הקוד בכל הקבצים ביחד.. מישהו מכיר דרך לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה עם כמה בדיקות. אני אומנם יודע איך לעשות את הבדיקות אבל הדרך שלי תיהיה מסורבלת (לולאות וכו') הבדיקות הן: - בדיקה שבסטרינג אין מספרים וסימנים - בדיקת תקינות אימייל (שמעתי על משהו עם רגולר אקספרשן אלב אין לי מושג..) - סטרינג מכיל רק מספרים תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני בכיתה יב' וצריך עזרה בבחירת נושא פרוקיט גמר בגודל 5 יחידות בc# אשמח לשמוע על רעיונות לתוכנות משחקים ודברים מעניינים שניתן לעשות אך לא קשים במיוחד . תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Someone here ever programed a robot with one of this softwares? if so i need your help but before ill write and explain i want to know if there are people who used\ing those softwares
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי visual ל3 מחשבים שונים ובשלושתם כשאני מנסה להריץ קוד זה כותב לי " המערכת לא הצליחה למצוא את הקובץ הספציפי" - בc++ , זה כנראה בהגדרות של הויזואל יש לך במקרה ידע גם בזה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי שרת אפאצ'י מתוכנת התקנה הכורכת באגודה אחת התקנת php , mysql ו apache בשם xampp. הונחיתי להוסיף קובץ בשם my.cnf המכיל: [mysqld] basedir = C:/xampp/mysql/ datadir = C:/xampp/mysql/data/ כשאני מאתחל את המחשב עולה התוכנית: mySQLadmin1.4 והיא משגרת הודעות שגיאה בקצב של הודעה ל 5 שניות בזו הלשון: כותרת: winMySQLADMIN1.4 גוף ההודעה: Access violation at address 10009FBD in module LIBMYSQL.dll. read of address 00000000 מישהו יודע מה פשר השגיאה וכיצד מתפטרים ממנה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדוס VISTA ניסיתי לקמפל קוד של C עם Dev-C++ וזה פשוט לא עובד.. חיפשתי קצת בגוגל וגיליתי שאני לא היחידי עם הבעיה. אני אשמח לקבל רעיונות מה אני יכול לעשות? אני צריך את היכולת לקמפל קוד C על וינדוס VISTA.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3515191,00.html חיכיתי שנים שהם ישחררו את הקוד של זה מישהו התקין וניסה לשחק כבר ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה להוסיך מס כתובות דואר אלקטרוני שיש לי שישלחו לי איך אני עושה את זה בסוגי טפסים לדוגמה: שליחת טופס מהאתר שם דואר אלקטרוני הערות שלח טופס נקה טופס אוקיי אז בשלח טופס ברגע שלוחצים אז הוא שולח לכתובת דואר אחת שלי איך אני מוסיף מספר כתובות דואר שיש לי שיגיעו אליי? ב html?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה בעזרת נטבינס להשתמש ב datepicker הבא: DatePicker-V0.99-2006.09.01.jar הוספתי את הקובץ לתוכנה, יצרתי אובייקט שלו: DatePicker a=new DatePicker(null); a.run(); זה פותח לי את החלון של הלוח שנה ומאפשר לבחור תאריך, אבל אני לא מצליח לשמור את התאריך הזה. חיפשתי בגוגל/יוטיוב, לא מצאתי הסבר על התוסף הזה.. יש מצב מישהו יודע איך אני שומר את התאריך שנבחר? אם אתם לא מכירים את הdate picker הזה, ויש לכם המלצה על אחד אחר, גם טוב. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, נתקלתי בבעיה , אני צריך לכתוב תוכנית כך שתקבל משפט אותו תעביר לפונקציה והיא תחזיר את מספר המילים במשפט כתבת תוכנית כזו אך הבעיה שלי היא כשאני מכניס משפט התוכנית קולטת רק את המילה הראשונה ולא את כל המשפט, כאשר אני מגדיר מראש את המשפט בתוכנית הכל עובד מצויין אבל כקלט זה לא עובד לי, אשמח לעזרה. זאת התוכנית: כאשר אני מדביק לכאן הכל מתבלגן אז העלתי קובץ טקסט
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש חומר על שימוש בסוקטים בסביבת ה asp.net, מה זה? איך משתמשים עם זה? איך כותבים וכו'. כמו כן אם למישהו יש אולי מדריך טוב שמסביר על כתיבת צ'אט אשמח גם כן לקבל. אודה לעזרה בנידון.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להוסיף סימן של חץ/משולש לחלק מהעמודות בטבלה שכשלוחצים עליו מתמיינת הטבלה לפי העמודה הזו (מההתחלה לסוף, ולחיצה שניה מהסוף להתחלה)??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בעזרת httprequest מבצע פעולות באתר- ואני מקבל response שהמידע שלו הוא בעצם קוד JS(בצורת טקסט) שבאתר עצמו מוכנס למשתנה(ע"י eval) וכך יש גישה לנתונים. הבעיה שאני מקבל את זה בc# ואז אני לא יודע איך אוכל להוציא את המידע שנמצא שם. json לא פותר את הבעיה כי הטקסט מכיל גם פונקציות. אשמח לעזרה על דרך גישה, תודה מראש. דוגמה למידע: { date:nIDate(2,2012,1,21,5772,5,28,18,38,",0"), write:[69483], news:"",messages:[{id:48035320, from:0,hist:0, session:1583283, content:"/ הוזמנ/ה להצטרף לשיחה",date:nIDate(2,2012,1,21,5772,5,28,18,38,",0")}],postedMessage:0,eval:"Tabs.AddUser2(1583283,new O.User(40643,\"/\",\'211\',4841912,0,null,1));"}
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד Java ויש לי Class שיצרתי ואני אמור ליצור לו קובץ API מכל ההערות שהכנסתי בקוד, איך עושים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמנו פתחתי שרשור על איך להמיר קובץ לSWF מתוכנת Flash Slideshow Maker וניתקעתי בו. זה השרשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=489993.0 התשובות שקיבלתי בשרשור לא עזרו לי כל כך. לכן עם יש מישהו שמבין בהכנת פלאשים ובפיתוח אתרים יכול לעזור לי באופן אישי בתשלום אני יודה לו טלפון 0547127770 astangelov@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו יודע כיצד ניתן לפנות ל INDEX מסויים של STRING ב VISUAL BASIC ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב !! אני בונה מסד נתונים ללקוח והוספתי לו תפריט תחזוקה של המסד... שאלתי היא : כיצד אני יוצר כפתור של : 1. דחיסה ותיקון מסד הנתונים ? 2. גיבוי מסד הנתונים ? 3. חיבור למסד נתונים ? 4. שיחזור מסד הנתונים ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בכיתה י' אז זה בטח יהיה לכם קל... התרגיל בכל אופן: תוכנית הקולטת 10 מס' למערך ומוצאת את המס' הגדול ביותר ומדפיסה אותו ואת מיקומו. אם המספר מופיע יותר מפעם אחת יודפס מיקומו האחרון. אני יודע שזה מתחיל ככה: import java.util.Scanner; public class ArrayHW1 { public static void main(String[]args) { Scanner input=new Scanner(System.in); int[] A=new int[10]; int I; for(I=0; I<10; I++) { System.out.println("נא הכנס את איבר מס' "+(I+1)); A[I]=input.nextInt(); אבל לא הצלחתי לעשות את הקטע עם להוציא את המספר הכי גבוה, כלומר איך בכלל לעשות את זה. תודה..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, ייתכן שהשאלה הבאה תשמע צעירה: באיזה שפה נבנות/ייבנו תוכנות לאבחון עצמי כפי שניתן למצוא בסרטי מד"ב? למשל תוכנה שמאבחנת את המצב הרפואי של אדם כלשהו בהתבסס על מספר קריטריונים שהוא יכניס או בהתבסס על סריקה שלו וכו'. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
2 שאלות 1) יש לי data-view (הסרבר) שאני מציג אותה למשתמש (לתוך data-grid, בקליינט). העמודה הימנית של הטבלה(=dada-view) היא מסוג checkbox. אם המשתמש עושה וי בכמה checkboxes כאלה, והוא מדפדף בתוצאות וחוזר נגיד לדף הקודם, אז הסשן לא שומר לי את הסטאטוס של הסימונים של היוזר (שומר רק את התוצאות הקודמות). כיצד שומרים בכל זאת בסשן את הסטאטוס של הבחירות של המשתמש ב- checkboxes? 2) אני רוצה לעשות אופציה ל-"בחר הכל" ואז כל ה checkboxes של דף התוצאות הנוכחי בלבד יסומנו בוי. כיצד?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-