עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ran1809,

טוב אז ככה אנ עומד לפני מבחן בשפת C ויש לי כמה שאלות: אחת השאלות שלנו היא בעצם מה ידפיס הביטוי הבא(לדומא) printf("%d", 'a');j (לא להתייחס ל j אחרי הסוגריים היא רק על מנת שהדפדפן ייתן לי לסגור את הסוגריים) במקרה של הפרינט הזה הוא ידפיס לי את הערך97 עד כאן הכל בסדר, אני עובד על המבחנים ורואה איזה מוטיב חוזר שאני לא מבין אותו של x% אני ייתן כמה דוגמאות מהמבחנים ואם תוכלו להסביר לי מה ואיך בדיוק ייקרה. כי הכנסתי את זה והרצתי וייצא לי ערך אבל לא הבנתי איך הם הגיעו אליו, אז אם אפשר בבקשה תשובה והסבר למה הפקודה עושה. כמה דוגמאות שאני לא מבין, (שוב לא להתייחס ל j זה רק לצורך סגירת הסוגריים): 1. printf("%x",'A'-33);j 2. printf("0x%x",'a'-'A');j 3. printf("this is the %x question.…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by s_b54,

יש לי שאלה קצת מוזרה אבל אני רק מתחיל בקטע של התיכנות אז מישהו יכול לתת לי מדריך בעיברית לשפת c וגם להגיד לי איפו כותבים את זה איך שומרים ואיך רואים את זה בתודה s_b54

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by guycnaan,

שלום...מה שלומכם...אני צריך עזרה... אנחנו בנינו אתר ללאן שלנו (וואי הזדמנות טובה לפרסם בואו בהמוניכם-תרד בפורום כללי...) אז מה שקרה שעשינו את האתר לגמרי בנוי מ-asp שהיה אופציה הכי חכמה כי למדנו את זה בבית ספר והיינו צריכים להגיש אתר ולכן צברנו ניסיון....אחרי שהשגנו הוסט גרוע למדיי מצאנו ישועה זמנית אצל קוויק סי או אי אל שהסכימו ברוב טובם לתת לנו הוסט חינם עם כל מה שרצינו...אבל שרצינו להעלות את האתר התבררה הבעיה..הוא לא תומך בasp אלא רק בphp.... לכן יש לי שאלה...ואני אשמח אם תענו לי עליה איך אני יכול להמיר את הasp ל php....כלומר מה ההבדל בין השפות האם זה יהיה בעייתי ויכרוח עבודה רבה....ואיפה אני יכול ללמוד את השפה במהירות (וכמה זמן ייקח לי בערך) בלי לקנות ספרות מקצועית יקר…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by robicon,

אם למשל יש לי מערך מאוביקט למשל של זמן hh:mm:ss המערך מכיל כ100 תאים לאכסון, 100 זמנים שונים איך אני יכול לדעת כמה זמנים שונים יש במערך אם למשל המשתמש הכניס רק 50 זמנים ולא 100 no_of_time=מספר הזמנים במערך אני יודע שאני צריך לעשות את זה על ידי לולאה אבל לא יודע איך......

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by idot,

צריך בדחיפות עזרה ב vb.net לפרויקט לימודי (כמובן בתשלום) idotamir@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. היי.. אני רוצה לדעת את מספר שורות הקוד שתוכנה מסויימת שכתבתי. התוכנה מן הסתם כוללת הרבה מאוד מודולים והרבה מאוד קבצים נפרדים, כך שלפתוח את כל הקובצים ולחשב את זה ידנית זה לא נחמד בכלל, ולא ממש מעשי.. אני מחפש תוכנה שתוכל לקרוא את כל הקבצים בסיפריה מסויימת (אם היא יכולה גם לבד להיכנס לתת-סיפריות, מצויין), לפתוח את כל קבצי הטקסט שבה (או כל הקבצים שאני מגדיר לה, נניח *.php), ולהציג לי מספר סופי של כלל שורות הקוד בכל הקבצים ביחד.. מישהו מכיר דרך לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, אני צריך לכתוב תוכנה לפרוייקט מסוים שאני עובד עליו, התוכנה צריכה לעבוד מול שרתים כמו ICQ בערך. זאת אומרת שזאת תוכנת קליינט שכל אחד שיתקין אותו על המחשב שלו יתחבר מול שרת מסויים וימשוך נתונים כלשהם.... איך ניגשים לתכנות כזה? באיזה שפת תכנות הכי טוב להשתמש כדי לממש את הרעיון הזה של תוכנת קליינט מול שרת? ועוד שאלה אם אני כבר באותו נושא - איך למעשה תכנתו את הICQ? באיזה שפת תכנות? אני אודה לכל מי שיוכל לתת לי קצת פרטים על הנושא...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by 8us.co.il,

מזמן לא הייתי פה ,עשיתי עיצוב חדש מעוניין בחוות דעת... עדיין לא מוחן 100% אבל באופן כללי השבלונה מוכנה : טכנאי מחשבים צור קשר מחירון טכנאי מחשבים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. האלגוריתם מקבל מערך דו ממדי בגודל 6 על 6 ובודק אם יש בו רביעייה k (זו רביעיה של מספרים שצמודים במערך בצורה של ריבוע לדוגמה יש מערך בגודל 6 על 6 אז האלגוריתם מחפש אם בתוך המערך יש תת מערך בגודל 2 על 2 שבו כל באיברים שווים). הנה האלגוריתם: #include<stdio.h> #include<conio.h> #include<stdlib.h> typedef int arr[6][6]; int chack(arr a) { int i,z,num; for(i = 0; i < 6; i++) { for(z = 0; z < 6; z++) { if((a[z] == a[z+1])&&(a[z+1] == a[i+1][z])&&(a[i+1][z] == a[i+1][z+1])) { num = 1; } else { num = 0; } } } return num; } void main() { clrscr(); int i,z,numb; arr mar; printf("enter 36 numbers\n"); for(i = 0; i < 6; …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by blabla2002,

שלום פתחתי פורום www.lexzone.com אשר נפתח רק אתמול וכאשר אני שולח הודעה פרטית לאחד הusers יש חלון pop up (דבר התמון במערכת) ובו מספר errors ענה עזרו לי למצוא את הפיתרון

11. Started by artv8,

שלום לכם נתקלתי בקובץ עם סיומת eac_pak. קובץ זה כחלק מקבצים נוספים נועד לעשות Autorun. איך ניתן לפתוח קובץ זה (באיזו שפה) ולערוך אותו ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי את הקובץ HEBREW.COM והעתקתי אותו ל-BIN שנמצא בתיקייה הראשית הפעלתי אותו.... וכלום אני לוחץ ctrl ומינוס ואין עברית! ועזבו אותי מאסקי אני מבקש, אין לי עצבים לזה וזה לא פיתרון. וגם לעבור לגירסה אחרת אני לא רוצה. מה עושים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. http://www.gamershell.com/pc/america_s_army/screenshots.html?id=36 כמו כאן אבל רק עם כפתור NEXT.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בדיוטי פרי בשדה תעופה בבן גוריון יש אינטרנט אלחוטי עם מסנן אתרים בשם FortiGuard שחוסם אתרים שהוא לא מכיר וחוסם כנראה גם עוד אתרים כשאתם בונים אתר אינטרנט והאתר מוכן עם כתובת דומיין, לאיזה מסננים אתם מוסיפים אותו כדי שלא יהיה מצב שהוא חסום במקומות כמו שדות תעופה או wifi במשרדים מסויימים אני אתן רשימה של אתרים שאני מכיר שאפשר לשלוח להם בקשה לעשות בדיקה ולהוסיף אתר חדש לקטגוריות שלהם כדי שהאתר לא יהיה חסום אוטומטית https://www.fortiguard.com/webfilter של Fortinet https://www.brightcloud.com/tools/change-request.php http://sitereview.bluecoat.com/ סימנטק Symantec https://www.trustedsource.org/ של Mcafee

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by pumba102,

שלום לכם, ייתכן שהשאלה הבאה תשמע צעירה: באיזה שפה נבנות/ייבנו תוכנות לאבחון עצמי כפי שניתן למצוא בסרטי מד"ב? למשל תוכנה שמאבחנת את המצב הרפואי של אדם כלשהו בהתבסס על מספר קריטריונים שהוא יכניס או בהתבסס על סריקה שלו וכו'. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by kobikal,

שלום לכולם , אני מנסה למדוד כמה זמן לוקח לסט פקודות שאני מבצע , אני צריך למדוד ברמת ה milisec או microsec אני רוצה להשתמש בשעון של ה PC יש למישהו איזה שהיא דוגמא איך לבצע את זה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by wow,

ובאיזה שפות בד"כ ? ואם אפשר איזה אתר עם דוגמאות הסברים וכו'. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. בקוד דלהלן אני מעביר לפונקציה מערך מסוג int ובפונקציה מוסיף לו איבר עם ערך: void myFunc(int *); int main() { int *myArr; myFunc(myArr); return 0; } void myFunc(int *myA) { myA[0] = 1; } התכנית עוברת הידור ללא הודעות שגיאה. התכנית רצה אך ניתקעת בפונקציה ולא מוציאה שום הודעת שגיאה. מערכת ההפעלה xp מודיעה שהתרחש משהו לא טוב ושואלת אם להודיע על השגיאה למיקרוסופט. יש למישהו הצעה מוצלחת יותר מזו של ה XP ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by אמתי,

יש לי שאלה: קלט לי הוא 10 מספרים הפלט הוא המספר החיובי הקטן ביותר והמספר השלילי הגדול ביותר ניסיתי לעשות קוד PHP: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { Double x1, x2=0, x3=0; Console.WriteLine("Enter a 10 msparim"); x1 = double.Parse(Console.ReadLine()); x1=x2; for (int i = 2; i <= 10; i++) { x2=double.Parse(Console.ReadLine()); if ((x2 > x1)&&(x2<0)) x2 = x3; if ((x2 > x1)) x1=x2; } …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by obaida123,

אני לא מצליח להריץ קבצי גאווה שנמצאים תחת אותו קובץ(package) . מישהו יכול להספיר לי איך עושים את זה בשורת הפקודה (cmd)?

21. Started by AreaDooM,

אממ חשבתי על איך MALLOC בC מקצה את הזיכרון בקריאה ואיך יודעים שקטע מסויים פנוי למשל במקרה כזה: לX מקצים 64B לYמקצים 256B עושים FREE לX ואז רוצים להקצות Z 64 איך MALLOC יודע למצא את ה64 בטים בהתחלה אם בכלל. תודה..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם אני רוצה להוסיך מס כתובות דואר אלקטרוני שיש לי שישלחו לי איך אני עושה את זה בסוגי טפסים לדוגמה: שליחת טופס מהאתר שם דואר אלקטרוני הערות שלח טופס נקה טופס אוקיי אז בשלח טופס ברגע שלוחצים אז הוא שולח לכתובת דואר אחת שלי איך אני מוסיף מספר כתובות דואר שיש לי שיגיעו אליי? ב html?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by HaEsrimVeArba,

היכן ניתן למצוא הסברים בעברית ברשת על: GDI Multi Threading , Attributes, Reflections, קבצים, Serializations, Exception handling וכו. אני מאד מתקשה למצוא כאלו..

24. Started by bdoron,

אני מנסה לעדכן תאריך והטופס כל הזמן קורס לי, זאת השגיאה שהוא רושם לי [h=2]String was not recognized as a valid DateTime.[/h]זה הקוד: Line 27: // string date = "2000-02-02"; Line 28: // string date = string.Format("'{0}'"+"-"+"02-02", Request.Form["year"].ToString()); [COLOR=red]Line 29: DateTime time = DateTime.Parse(date); [/COLOR]Line 30: /* *************** check if person exists ***************/ Line 31: bool isExistence = person.isExistence(Request.Form["id"], comm); חשוב לציין שאם אני מכניס ערך בצורה הזאת [COLOR=#000000][FONT=Consolas]Line 27: // string date = "200…

25. שלום לכולם! אני רוצה לבנות קיצור דרך לחשבון דוא"ל שלי בוואלה ככה שיכנס ישירות לחשבון שלי. אני כבר ממש מזמן לא השתמשתי בשפות אינטרנט ולכן אני לא ממש מצליח! השיתה בה אני רוצה להשתמש היא פשוט להעביר פרמטרים של שם משתמש וסיסמא לעמוד אליו נשלח המידע כשאני נכנס באופן רגיל. ניסיתי להכין לבד אך לא יצא לי! כותובת שניסיתי (לפי שמות המשתנים של תיבות הטקסת של קוד המקור בכתובת http://mail.walla.co.il): http://mail.walla.co.il/index.cgi?username=MyUserName&password=MyPassword במקום מה סמסומן באדום כתבתי את שם המשתמש שלי והסיסמא! בבקשה תעזרו לי להכין קיצור דרך כזה! תודה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים