עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מחפש תוכנה טובה (קומפיילר?) לכתיבה בשפת C שהתחלתי ללמוד באוניברסיטה השנה. תודה!

2. אני מחפש חומר על שימוש בסוקטים בסביבת ה asp.net, מה זה? איך משתמשים עם זה? איך כותבים וכו'. כמו כן אם למישהו יש אולי מדריך טוב שמסביר על כתיבת צ'אט אשמח גם כן לקבל. אודה לעזרה בנידון.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. אני התחלתי ללמוד תכנות מספר ועוד כמה ספרים אלקטרוניים, אז אני דיי צריך את עזרתכם. אז ככה, אני מנסה להוציא פקודה לדוס ע"י הפעולות הבאות : #include <stdio.h> void main () { system("netstat -n"); system("PAUSE"); } המטרה הסופית שלי היא לעשות לולאה שתפעיל את ה נטסטאת מספר פעמים ותשלח את המידע לקובץ TXT, אבל פה לא הבעיה, כאשר אני מפעיל את התכנית היא ככל הנראה לא מפעילה נכון את ה netstat -n, אלא רק netstat, כך גם כן עם פקודות אחרות בעלות רווח (כגון del וכו'). לפי ההגיון הפשוט זה אמור לעבוד, למה זה לא עובד ?? כנראה צריך לכתוב עוד משהו ואני לא יודע מה זה, ומכיוון שאני נוב גמור אני צריך את עזרתכם, ושתסבירו לי למה צריך לעשות את מה שצריך (זה הכי חשוב), תודה …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי.. אני רוצה לדעת את מספר שורות הקוד שתוכנה מסויימת שכתבתי. התוכנה מן הסתם כוללת הרבה מאוד מודולים והרבה מאוד קבצים נפרדים, כך שלפתוח את כל הקובצים ולחשב את זה ידנית זה לא נחמד בכלל, ולא ממש מעשי.. אני מחפש תוכנה שתוכל לקרוא את כל הקבצים בסיפריה מסויימת (אם היא יכולה גם לבד להיכנס לתת-סיפריות, מצויין), לפתוח את כל קבצי הטקסט שבה (או כל הקבצים שאני מגדיר לה, נניח *.php), ולהציג לי מספר סופי של כלל שורות הקוד בכל הקבצים ביחד.. מישהו מכיר דרך לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. זה אמור להיות לכם ממש בקטנה : כתוב תרשים זרימה שקולט מספר שלם חיובי N ,הדפס את סכום כל המספרים הטבעיים מ- 1 עד המספר שנקלט כולל. אשמח אם משהו יעזור לי לראות את הדרך שהוא הגיע לפתרון . תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי תרגיל לחשב איבר הגדול ביותר באלכסון ראשי ומשני של מטריצה בגודל 6*6 כאשר את 20 האברים מזינים בצורה רנדומלית . להלן הקוד #include <stdio.h> void main() { int i ,j = 0; randomize ( ); int matrix[6][6] matrix[i][j] = random (20); /* choose 20 random number */ for (i = 0; i < 6; i++) { for (j = 0; j < 6; j++) { if (matrix[i][j] != matrix [j][i]) ;

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by idofr,

אז קניתי שטח אחסון חדש, העברתי את כל הקבצים ועכשיו אני רוצה להעביר את הכתובת. איך עושים את זה? כמה בלאגן זה? תודה וחג שמח

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ranran,

שלום אני רוצה לשלוף ממסד את כל האנשים שנולדו בחודש מסוים ויש אובייקט BIRTHDAY במסד מסוג DATETIME (SQL שנראה ככה 20/05/1991 00:00:00 מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה? (אני מניח שאני יכול אולי לשלוף את כולם ואז לעבור עם SPLIT ולסנן חודש אבל זה נראה לי מתוסבך

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by barhanin87,

חברים שלום. נניח ויש לי מערך של איברים מסוג int בגודל size. השאלה שהוטלה עליי היא לכתוב קוד אשר מוצא במערך את המחלק הגבוהה ביותר מבין כל שני אברים במערך. למשל אם המערך הוא 117 95 18. אז המחלק הגבוהה הוא 9 . בניתי כבר פונק' שנקראת gcd אשר מקבלת שתי מספרים ונותנת לי את המחלק הגבוהה מבניהם. והתחלתי לבנות את הקוד כך שיקוץ ברקורסיה על כל המערך. עכשיו הבעיה שלי היא כזו: שאני מריץ את הקוד הבא הוא מחזיר לי שהמחלק הגבוהה הוא 1 . והבעיה נעוצה בכך שהוא לא בודק את המספר 18 עם 117 ז"א איך אני גורם לו אחרי החזרה של הריקורסיה לבדוק גם את הראשון עם האחרון. int largestgcd(int arr[],int size, int index){ int now; if(index==size-1) return 0; now=gcd(arr[index],arr…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by attiass,

שלום לכולם, השאלה שלי מתחלקת לשתי תתי שאלות: אני עובד ב -visual studio 2005 בפרוייקט מסוג visual C++ . אני מנסה להמיר פרוייקט שנבנה ע"י קומפיילר metaware , לפרוייקט עם הקומפיילר של מייקרוסופט אבל יש לי בעיות תאימות : 1 . בקומפיילר metaware יש אפשרות להגדיר משתנים גם באמצע פונקציה , שלא כמו ב - visual 2 . בקומפיילר metaware יש טיפוס משתנה (data type) שיודע להתאים את גודלו לגודל המינימלי הדרוש : כלומר אם למשל מבצעים השמת ביטים אז הוא יודע להקצות את המינימום הדרוש , ואין צורך להגדיר מה גודלו, אלא הוא קובע אותו לבד - כמובן עם alignment לגודל של byte. למשל: FIELD הוא ה- data type : FIELD a:7; גודל a יהיה byte אחד FIELD b:13; גודל b יהיה 2 בתים השאלה שלי היא כזו: האם יש אפשר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. האם אפשר להכניס לטבלה ב-DB שורה של -HTML ולהציג את ה-HTML בדפדפן? http://img144.imageshack.us/img144/8581/87826786ro2.jpg האם יש אפשרות להציג את VIDEO LINK כ-HTML??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, התקנתי שרת אפאצ'י מתוכנת התקנה הכורכת באגודה אחת התקנת php , mysql ו apache בשם xampp. הונחיתי להוסיף קובץ בשם my.cnf המכיל: [mysqld] basedir = C:/xampp/mysql/ datadir = C:/xampp/mysql/data/ כשאני מאתחל את המחשב עולה התוכנית: mySQLadmin1.4 והיא משגרת הודעות שגיאה בקצב של הודעה ל 5 שניות בזו הלשון: כותרת: winMySQLADMIN1.4 גוף ההודעה: Access violation at address 10009FBD in module LIBMYSQL.dll. read of address 00000000 מישהו יודע מה פשר השגיאה וכיצד מתפטרים ממנה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ranran,

היי, אני צריך עזרה עם כמה בדיקות. אני אומנם יודע איך לעשות את הבדיקות אבל הדרך שלי תיהיה מסורבלת (לולאות וכו') הבדיקות הן: - בדיקה שבסטרינג אין מספרים וסימנים - בדיקת תקינות אימייל (שמעתי על משהו עם רגולר אקספרשן אלב אין לי מושג..) - סטרינג מכיל רק מספרים תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Dolmiti,

איך מבצעים sigh out מחשבון gmail ב- vbs? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. כשמתייחסים לכל מיני עצמים (שיורשים מאבא אחד) עם מצביע מטיפוס האבא , זה נקרא UPCASTING ? עדיין יש אפשרות לגשת לפונקציה שקיימת אצל בן מסוים שאין אותה לאבא ? או רק לפונ' הוירטואליות של האבא ואז זה יפעיל לי בעזרת VTBL את של הבן ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by lionjs,

אני רוצה לבנות בוט שיעבוד בשרת משחק פרטי שלי, הבוט אמור ללחוץ על המקלדת על מקשים שאני אגדיר לו מראש... השתמשתי במחלקה ROBOT ב- JAVA וזה מה שיצא לי: import java.awt.AWTException; import java.awt.Robot; import java.awt.event.KeyEvent; public class RobotExp { public static void main(String[] args) { try { Robot robot = new Robot(); robot.delay(5000); for(int i=0;i<2;i++) { robot.keyPress(KeyEvent.VK_Q); robot.delay(1000); robot.keyPress(KeyEvent.VK_R); robot.delay(1000); } } catch (AWTException e) { e.printStackTrace(); } } } הקוד עובד בתוך NOTEPAD ואכן כותב שם וכביכול לוחץ על המקשים, הבע…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by man with no name,

האם יש פה מישהו כזה שמבין ממש טוב ויכול לייעץ לי על דרך פיתרון לשאלה?

18. בקוד דלהלן אני מעביר לפונקציה מערך מסוג int ובפונקציה מוסיף לו איבר עם ערך: void myFunc(int *); int main() { int *myArr; myFunc(myArr); return 0; } void myFunc(int *myA) { myA[0] = 1; } התכנית עוברת הידור ללא הודעות שגיאה. התכנית רצה אך ניתקעת בפונקציה ולא מוציאה שום הודעת שגיאה. מערכת ההפעלה xp מודיעה שהתרחש משהו לא טוב ושואלת אם להודיע על השגיאה למיקרוסופט. יש למישהו הצעה מוצלחת יותר מזו של ה XP ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by rodb1,

שלום, האם לPLC יש קשר לכאן? במידה וכן, אני מעוניין ללמוד אבל מאוד קשה למצוא חומר על זה בעברית מכירים אתר כלשהו ללימוד בעברית? כל חומר בנושא הזה יתקבל בברכה רבה תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by DoctorBurp,

משהו יודע כיצד ניתן לפנות ל INDEX מסויים של STRING ב VISUAL BASIC ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by the_lighting,

שלום חברים, נתקלתי בבעיה , אני צריך לכתוב תוכנית כך שתקבל משפט אותו תעביר לפונקציה והיא תחזיר את מספר המילים במשפט כתבת תוכנית כזו אך הבעיה שלי היא כשאני מכניס משפט התוכנית קולטת רק את המילה הראשונה ולא את כל המשפט, כאשר אני מגדיר מראש את המשפט בתוכנית הכל עובד מצויין אבל כקלט זה לא עובד לי, אשמח לעזרה. זאת התוכנית: כאשר אני מדביק לכאן הכל מתבלגן אז העלתי קובץ טקסט

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by bdoron,

אני מנסה לעדכן תאריך והטופס כל הזמן קורס לי, זאת השגיאה שהוא רושם לי [h=2]String was not recognized as a valid DateTime.[/h]זה הקוד: Line 27: // string date = "2000-02-02"; Line 28: // string date = string.Format("'{0}'"+"-"+"02-02", Request.Form["year"].ToString()); [COLOR=red]Line 29: DateTime time = DateTime.Parse(date); [/COLOR]Line 30: /* *************** check if person exists ***************/ Line 31: bool isExistence = person.isExistence(Request.Form["id"], comm); חשוב לציין שאם אני מכניס ערך בצורה הזאת [COLOR=#000000][FONT=Consolas]Line 27: // string date = "200…

23. Started by blabla2002,

שלום פתחתי פורום www.lexzone.com אשר נפתח רק אתמול וכאשר אני שולח הודעה פרטית לאחד הusers יש חלון pop up (דבר התמון במערכת) ובו מספר errors ענה עזרו לי למצוא את הפיתרון

24. Started by artv8,

שלום לכם נתקלתי בקובץ עם סיומת eac_pak. קובץ זה כחלק מקבצים נוספים נועד לעשות Autorun. איך ניתן לפתוח קובץ זה (באיזו שפה) ולערוך אותו ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by שריה 24,

השתמשתי בכונטרול asp:SqlDataSource, ויש לו תכונה: selectcommand אם אני נותן לתכונה זו משפט SELECT בתוך הצד HTML, אז זה מסתדר לי, שה GridView1.SelectedValue עובד. והוא נותן לי את הערך הנבחר בגריד. אבל כשנתתי לתכונה selectcommand ערך בקוד #C : SqlDataSource6.SelectCommand = "select ... אז ה GridView1.SelectedValue לא עובד, הוא לא מצליח לתת לי את הערך הנבחר. ואני מקבל שגיאה: Object reference not set to an instance of an object איך אני פותר את הבעיה? תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.