תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
יש לי שלוש מחשבים בבית. כתבתי תוכנת צאט פשוטה ששולחת נתונים עם winsock. ניסיתי פורט 81, 2021 (זה שנתתם בדוגמא האחרונה בdotnet) וכל פורט אפשרי אחר. ממחשב נייד (Win7) למחשב נייח (Win7) הכל עובד בסדר. אבל כשאני מנסה להתחבר ממחשב נייד למחשב נייח ב' (WinXP), אין שום סימן לקבלת מידע. מה יכולה להיות הבעיה? במחשב הנייח ב' הבעייתי פתחתי פורטים ב: - NOD32 - TP Link port forwarding - WinXP Firewall שום דבר לא עזר. עשיתי אתחול לראוטר, גם לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן קיבלנו משימה לכתוב מחשבון גרפי בסי שארפ, המחשבון אמור להציג את כל סוגי הפונקציות לפני כן בנינו מחשבון מדעי שמחשב כבר את כל סוגי הפונקציות אשמח לטיפים ועצות כיצד להתחיל עם עניין המחשבון הגרפי מפני שכרגע אין לי שום מושג איך להתחיל תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
תחום מחשוב הענן הוא תחום חם מאוד וצומח בתעשייה. עד כמה באמת הוא שונה ממערכות Enterprise מסורתיות? מה מבדיל בין מערכת ענן למערכת מרוחקת אחרת? תוכלו למצוא זאת בפוסט הבא, 10 התכונות של שירותי ענן: http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/10-cloud-computing.html מקווה שתמצאו את המידע מועיל ומעניין. תגובות יתקבלו בברכה. יום טוב, ליאור
-
אהלן, אני מתכנת בC מזה כבר כמה שנים3. הידע שלי בC הוא יחסית רחב מאד. נכון לעכשיו הייתי רוצה להגדיל את הידע שלי בשפות תחנות לתכנות מונחה עצמים. בעקבות זה חשבתי להתחיל ללמוד שתי שפות ולכן אולי יש לכם ספרים להמליץ לי עליהם: [1] ספר ללמוד שפת C++ ותכנות מונחה עצמים. [2] ספר ללמוד שפת Java. אני יודע על ויקיספר בעברית ואנגלית. אבל שוב, הייתי יותר רציני. ראוי לציין שאין לי בעיות עם אנגלית לכן גם ספרים באנגלית יתקבלו בברכה. אשמח לקבל עזרה, תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה היא עושה? (ככה כתוב בספר void reverse(char*) { int c,i,j; for(i=0, j=strlen(s)-1; i<j; i++. j--) { c= s[i]; s[i]=s[j]; s[j]=c; } } void itoa(int n, char *s) { int i, sign; if((sign =n)<0) { n=-n; i=0; do { s[i++] = n%10+'0'; } while(n/=10)>0; if(sign<0) { s[i++]='-'; s[i]='\0'; reverse(s); } } }
-
- 11 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
למישהו יש רעיון מה אני צריך לעשות בלולאה? (בכדי לצייר את הקווים מקודקודי המשושה שמצוייר מראש לפני הלולאה עד נקודת הגובה) מצורפת השאלה. function peramida(n ,h) hold on; n=8; h=3; l=linspace(0,2*pi,n); x=cos(l); y=sin(l); plot3(x,y,l); for i=1 : n end [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי מבחן במטלב ביום ראשון ויש לי שאלה בנוגע לפקודה או לא כל כך הבנתי מה זה אומר בתחילת תוכנית רושמים את זה: function ו אז עוד משהו כל פעם זה משתנה. המטלב שלי נותן לדבר הזה באופן קבוע שגיאה. תרגיל לדוגמה שהיה זה כזה function X = myfun(n) X = 0; for i = 1:n X = X + i; end תשובה: myfun(3) אשמח להסבר על מה זה אומר...תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בכל קובץ עם מספרים יש כותרת כמחרוזת. כיצד ניתן לטעון את הקובץ כך שמטלב יתעלם ממנה? מצידי שימחק אותה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בתחום ואין לי שום ידע מקדים. ביקשו מאינו לכתוב תכנית שמקבלת מספר שלם כלשהו ומקבלת גם ספרה בין 1-9 ואז התכנית צריכה להוציא את הספרה מהמספר. לדוגמה אם הכנסתי את המספר 648 ואת הספרה 4 אז התכנית צריכה להדפיס 68. התוכנית צריכה להשתמש רק בלולאות while,for, do. זה אחד הניסיונות שלי הוא נכנס ללולאה אינסופית ולא ממש ברור לי למה. הצלחתי להגיע למצב שזה מדפיס לי את הספרות אבל אם במספר שהמשתמש מכניס יש אפס אז זה עשה לי בלאגן וגם זה הדפיס את הספרות הפוך. אשמח לעזרה...תודה מראש וחג שמח. while (num1 > 0) { while ((num1 % 10) == digit) { num1 = (num1 / 10); } while ((num1 % 10) != digit) printf(…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נתון תרגיל אשמח לתיקון......... הגדר מחלקה בשם PERSON למחלקה שלושה מאפיינים : שם (מחרוזת ),גיל (מספר שלם). הגדר פונקצית CONSTRUCTOR defualt שאינה מקבלת פרמטרים הגדר פונקציית CONSTRUCTOR המקבלת את ערכי הפרמטרים "שם" ו"גיל" במהלך ריצה של התוכנית. הגדר פונקציה SET וGET לכל מאפיים . הגדר פונקציה DISPLAY להצגת נתוני אובייקט מסויים . נתוני אובייקט יוצגו בשתי שורות .(כל שורה מכילה כותרת המאפיים וערך המאפיין). הגדר מחלקה בשם STUDENT שהנה בן של PERSON. למחלקה שני מאפיינים :שם פקולטה (מחרוזת),ציון (מספר שלם). הגדר פונקציית CONSTRUCTOR המקבלת את ערכי הפרמטרים "שם פקולטה" ו"ציון" במהלך ריצה של התוכנית .שים לב,פונקציית CONSTRUCTOR חייבת התייחסות למאפייני האב. הגדר פונקציה DISPLAY להצג…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
-
אני צריך לכתוב תכנית שבודקת האם מטריצה היא סימטרית ז"א: 9 0 8 6 4 2 5 8 1 5 2 0 6 1 4 9 היא מטריצה סימטרית, כתבתי תכנית לא יפה ולא נראה מתקבל על הדעת אנא נסו לעזור בשינוי התכנית. #include <stdio.h> #define N 4 int main() { int matrix[N][N] = { {6,8,0,9}, {8,5,2,4}, {0,2,5,1}, {9,4,1,6} }; int i ,j ,z = 0; for (i = 0; i < N; i++) { for (j = 0; j < N; j++) { printf("%d\t",matrix[j][i]); } printf("\n\n"); } printf("\n\n"); if (matrix[0][0] == matrix [3][3]) if (matrix[1][1] == matrix [2][2]) { z=2; } for (j = 1 ,i=0; j < N; j++) { if (matrix[j][i] == matrix [i][j]) { z+=1; } …
-
- 9 תגובות
- 23k צפיות
-
-
שלום רב, אני כותב משחק בC שמבוסס על לוח משחק ריבועי-דמקה. הייתי רוצה לכתוב את קוד המשחק עצמו בעזרת מטריצת כיוונים. אני מחפש חומר והסברים על מטריצת כיוונים. אשמח לכמה קישורים אם מישהו מכיר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה לעשות מטריצה שכל ערך יכיל רשומה. הגדרתי את המטריצה כך: typedef struct { char type[255]; char teacher[255]; int room; } lesson; typedef lesson lessons[days][hours]; לאחר מכן ניסיתי לכתוב אל כל תא בעזרת: for(i=0; i<days; i++) for(j=0; j<hours; j++) scanf("%s %s %d", &lessons[i][j].type, &lessons[i][j].teacher, &lessons[i][j].room); אך הקומפיילר מודיע על שגיאה. מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לבנות עץ מכוון בעל N צמתים שיהיה מיוצג על ידי מטריצת שכנויות בגודל N*N הבעיה של היא שאני צריך לקבל מהמשתמש שני צמתים ולהחזיר TRUE אם קיימת קשת מכוונת בניהם וFALSE אם לא קיימת(ממש כמו עץ בינארי רק שמיוצג על ידי מטריצת שכנויות) ואני לא מוצא דרך לעשות חיפוש כזה באופן יעיל. יש רעיונות? תודה
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
צריך מישהו שמבין בC++, זה פרוייקט ואני מעוניין לתת אחוזים מהפרוייקט שזה יעלה לאוויר. תשאירו הודעה או שלחו פרטית עם מסן/סקייפ.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אהלן...... http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=285&PagePosition=1 קבלו.... מי שיבנה סקריפט בעברית יקבל נגן MP3 חינם..... רגע.. אם הם מחפשים אנשים שיכתבו להם את הסקריפט..... זה אומר שאין להם עדיין עברית נכון? זה אומר שלא יהיה להם באוקטובר את העברית גם?? עריכה: זה קשור לפורום הזה.... אני מפרסם את בשביל אנשים יודעים לכתוב את הסקריפט
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה יש נגיד מערך של כפתורים צמודים אחד לשני, עכשיו אני גורר מחץ עליהם, איך אני יכול לגרום להם להלחץ גם כאשר החפץ עליהם וגם שאוכל לגרור את החפץ לאן שאחפוץ ? זה חשוב אני בונה משחק כבר סיימתי אחרי הרבה עבודה וזה משהו קריטי לי..תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי המקרה שלי הוא כזה: בעבר תחזקתי אתר אינטרנט של המתנ"ס המקומי. האתר בנוי על בסיס ג'ומלה. ג'ומלה = תחזוקת אתר נוחה שלא מצריכה ידע מתקדם בניהול/בניית אתרים. לאחרונה נתקלתי / נתוודעתי לפלטפורמה של WIX. אני בטוח שאתם יודעים כמוני שהרעיון שעומד מאחורי החברה הזו ומה שהיא מציעה לא שונה מג'ומלה. נוחיות בבניית האתר, תחזוקה וכו'.. חשבתי איך להעביר את האתר מג'ומלה ל WIX כי כך אוכל להנות ממראה יותר אטרקטיבי ועיצוב יותר מודרני מאיך שהאתר נראה היום. פלאש בכל זאת עושה את שלו הבעיה היא..שאני לא יודע ממש איך לעשות את זה כי זה דורש התעסקות עם כל העסק הפנימי של האתר וכו'..אני לא מבין בעיצוב/בניית אתרים. בג'ומלה פשוט הייתי נכנס מעלה תוכן וגמרנו. לא הייתי חייב לדעת שום שפה כמו HTML או PH…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל להתחבר לכל התחום של תכנות אתרים ואינטרנט. הידע שלי הוא מאוד בסיסי, נגעתי בעבר מעט מאוד ב HTML והידע שלי כיום מבוסס על C\C++ בלבד. רציתי לדעת בתור מתחיל כמה דברים: 1. עם אילו שפות מומלץ להתחיל ללמוד קודם כדי באמת להיכנס לתחום ולהבין אותו על הצד הטוב ביותר? 2. מהן השפות (העיקריות) שקיימות ולמה הן משמשות? (אם לכל אחת ייעוד משלה) 3. ובגדול, צריך הכוונה מאנשים עם ניסיון בתחום. אני ממש "רוקי" בעסק ואצטרך הכוונה מלאה. תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך עושים תוכנה בC# שיכולה לקלוט חיוג מטלפון? ולהכניס כניסה לעבודה למשל
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יצא התקן החדש: http://www2.research.att.com/~bs/C++0xFAQ.html
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני ממין נתונים במיון בסיס (RADIX) ? מה העיקרון מאחורי מיון זה ? מה התחביר של מיון זה ?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי 2 טבלאות (string type) שהם בעצם טבלה אחת מפוצלת, בטבלה הראשונה שם הפריט ובשנייה האחוז שאותו הפריט מופיע ואני רוצה למיין את 2 הטבלאות (יכולים להישאר בתצורה של 2 טבלאות) כאשר המיון צריך להיות לפי האחוז בסדר יורד, איך אני יכול לעשות את זה בצורה חכמה ?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להוסיף סימן של חץ/משולש לחלק מהעמודות בטבלה שכשלוחצים עליו מתמיינת הטבלה לפי העמודה הזו (מההתחלה לסוף, ולחיצה שניה מהסוף להתחלה)??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-