תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה לבנות מנוע חיפוש לאתר שלי אני לא רוצהלהשתמש בשירות כמו גוגל שיעשה את זה בשבילי אז מה אני צריך ללמוד ואיזה ספר\את אינטרנט אתם יכולים להמליץ לי עליו? תודה רבה מראש לכל העונים...
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קודם כל תמונה של ה-DB http://img100.imageshack.us/img100/2811/dbjc9.jpg אני מנסה ליצור דף של "בניית מחשב". אני רוצה שב-form יהיה תיבת select עבור כל קטגוריה ראשית שיש ב-DB, האופציות בתיבה הם כל המוצרים שמשתייכים לקטגוריה הראשית. הקוד הזה יוצר תיבה אחת של הקטגוריה הראשית הראשונה ומפסיק ברגע שהוא עבר לקטגוריה אחרת: <% m=rs.fields("mastertype") %> <tr > <td> <select> <% while m=rs.fields("mastertype") and not rs.eof%> <option value="<% =rs.fields("name")%>">מחיר: <% =rs.fields("price")%> <% =rs.fields("name")%></option> <% rs.movenext wend %>…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. כל הפרויקט פה למטה. אני לא מבין למה שכשאני כותב את הסיסמה לאימות זה בפעם הראשונה כותב Password OK ואחרי זה כל סיסמה שאני יכתוב הוא יעשה Password OK ואז Login Failed..... משהו בבדיקה של הסיסמה לאימות לא טוב. מי שעוזר אני ןקאו'קראםקרטאיט לודע אבל אני יעריך את זה באמת באמת באמת הנה זה: [font=Courier][left] .MODEL small .stack 100h .data Header db '',10,13 db ' **********************************************************',10,13 db ' * ****************************************************** *',10,13 db ' * * * *',10,13 db ' * * DDDDDDDD PPPPPPPPPP C CCCCCCCCCCCC * *',10,13 db ' * * D…
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
משיהו יודע כיצד אני מציג את מגש הצבעים בתוך FRAME ב - VB ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
האם ניתן להוריד סביבת פיתוח של visual studio.NET 2008 חינמית (נסיונית)? <וסליחה אם השאלה אסורה>
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהיה לי XP פשוט הלכתי ל: http://127.0.0.1/'filename'.asp וזה עבד. אבל עכשיו, כשאני משתמש במ"ה VISTA ULTIMATE x86 אני מקבל את השגיאה הבאה: http://i26.tinypic.com/2qtwncj.jpg אגב, לקבצי html. אני כן יכול להיכנס. פתרון, מישהו? עריכה: במחשבה שנייה, אולי זה יותר מתאים לפורום 'תוכנה'.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לבצע reboot מתוך אפליקציה ב C שרצה על linux. מצאתי את הפקודה(" system("reboot שאמורה לעשות את זה אבל כנראה שזה ריבוט של SW ולא של HW בנוסף כיוון שנראה כי המערכת עולה מזובלת אח"כ. מישהו מכיר אולי פקודה אחרת? ביצע של SW or HW reset בצורה מסודרת בקריאה סמתוך אפליקציה בזמן ריצה? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מישהו יודע איך וכיצד אני מוסיף פלאש (באנרים , כפתורים וכו') לאתר HTML ?
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
התקנתי מערכת פורומים של SMF ואני רוצה להוסיף למעלה את התפריט של האתר שלי (באנר + תפריט קישורים), אבל אני לא יודע איך עושים את זה.. יש כאן מישהו שמבין במערכת הפורום הזאת ויכול לומר לי איזה קובץ אני צריך לשנות או משהו?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
זה דף החיפוש לפי שם פרטי ושם משפחה: <% if session ("adminCheck")<>"true" then response.write "כניסה למורשים בלבד!" else%> <html> <head> <title> דף הניהול </title> </head> <body dir="rtl"> <h1> דף הניהול </h1> <h2> חיפוש לפי שם פרטי ושם משפחה </h2> <body background="images\850.gif" dir="rtl"> <% fname=Request.Form("firstname") sname=Request.Form("familyname") sq="select*from personal_data where (firstname='"&fname&"' and familyname='"&sname&"')" path=Server.mappath("data/db1.mdb") set con= Server.createobject("ADODB.Connection") con.mode=3 con.open "Provide…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום! אני לומד C++ ועדיין מתחיל. לא למדנו איך לעבוד עם קבצים. יש לי צורך אישי לכתוב תוכנה, שתפתח לי חלון בו אני אוכל לכתוב טקסט בעברית/אנגלית ולאחר מכן התוכנית תכנס ל"התחל-> הפעלה" ותוסיף את הטקסט שכתבתי לעוד 3 מילים שמפעילים תוכנית. יש אפשרות לעשות זאת ב C++? תודה, משיקו
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם נתונה לי השאלה הבאה: "רשום תוכנית שתקלוט 3 מערכים מטיפוס שלם. כל מערך בן 5 איברים. בעזרת מערך של מחוונים המקבל את הכתובת של 3 המערכים, מצא מיהו המספר הגדול בכל 3 המערכים וכמה פעמים הוא מופיע" הנה מה שכתבתי (לא בדקתי לעומק, עשוי להכיל טעות). #include <conio.h> #include <stdio.h> void main() { int *p[3],arr0[5]={50,60,70,80,90},arr1[5]={93,50,60,93,92},arr2[5]={93,92,90,50,30},big, count,i,*pi; //gets(arr0); gets(arr1); gets(arr2); p[0]=arr0; p[1]=arr1; p[2]=arr2; for(i=0,count=0,big=*p[0];i<3;i++) for(pi==p[i];pi-p[i]<5;pi++) if(*pi>big) { big=*pi; count=1; } else if(*pi==big) count++; printf("%d %d",big,count); …
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
//+---------------------------------------------------------------- // Start printing the page //+---------------------------------------------------------------- $this->output .= $this->html->PageTop($this->forum); //+---------------------------------------------------------------- // Annoucements? //+---------------------------------------------------------------- if ($ibforums->input['st'] < 1 or !$ibforums->input['st']) { $time_now = time(); $announce = $DB->query("SELECT a.*,m.name,m.title FROM ibf_announcements a, ibf_members m WHERE a.a_mid=m.id AND (a.a_forum='".$this->forum['id']."' OR a.a_forum='0') AND ((a.a_start …
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בגרות של שתי יחידות בשפת JAVA.... השאלה היתה א': לכתוב תת תכנית שתקבל מערך דו מימדי 17*17 ושני משתנים אחד לעמודות ואחד לשורות ותבדוק אם התא במערך [שמקומו זה שני המשתנים הנוספים שהתת תוכנית מקבלת...] מקיים את התנאי הבא: סכום כל השורה שבה הוא נמצא שווה לסכום העמודה שבה הוא נמצא...אם כן התת תוכנית תחזיר אחד ואם לא היא תחזיר אפס..... אני עשיתי כך: public static int mk(a[][],x,y) { int zover1=0,zover2=0; for (int i=0;i<17;i++) zover1 = zover1 + a[i][y]; for (int j=0;j<17;j++) zover2=zover2 + a[x][j]; if (zover1==zover2) return 1; else return 0; } סעיף ב' צריך לכתוב תוכנית שנתו בה מערך דו מימדי 17*17 והיא תמנה כמה איברים כאלה [מה שיש בס…
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי יש לי בגרות עוד שבוע ואני רוצה להיות מוכנה..את המגן עברתי בזכות המון מזל שהיה לי [=עזרה מאנשים אחרים וגם כי ידעתי בערך מה ישאלו..] אני רוצה לקבל 100 (: אילו שאלות שאלו אתכם בבגרות? אילו שאלות אתם חושבים שישאלו? [אני איכשהו צריכה לשנן את כל המושגים..יש איפשהו באינטרנט את רשימת המושגים שצריך לדעת ומה כל מושג אומר?] תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
struct data1 { int size ; char *Data1 ; char Data2[1000] ; }; int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[]) { data1 mydata ; mydata.Data1 = (char *) malloc(100*sizeof(char)); printf("size of data is %d",sizeof(mydata)); int stam=getchar() ; return 0; } הגודל שאני יקבל זה 1008 כאשר אני יריץ את הקוד האם יש דרך להגיר שגם הפוינטר הראשון DATA1 יכניס גם בגודל של ה STRUCT או שזה חייב להיות סטטי .
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
להפתעתי היו לי מספר מועט של בעיות והנה הם: 1. אני לא מצליח לגשת לפונקציה של מחלקה ככה: Deck.newDeck(stock); המחלקה: #include "Card.h" #include <list> #include <algorithm> using namespace std; class Deck{ private: static list<Card> deck; static int integration; public: static const int NUM_OF_CARDS=60; Deck(); ~Deck(); static void newDeck(list<Card> &d); }; קוד הפונקציה: void Deck::newDeck(list<Card> &d){ d=deck; } 2. מאותה מחלקה אני מנסה לאתחל את המשתנה בקובץ CPP ככה Deck::integration=0; לא נותן, הוא רוצה שאני יכתוב INT בהתחלה, אבל אז אני מגדיר משתנה חדש לא? 3. מאותה מחלקה, המימוש של הדיסטרקטור: Deck::~Deck(){ ~list(…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת, לאחר שאני מכניס שם משתמש וסיסמה ומתחבר לאתר, זה מוביל אותי לדף מסוים (אי אפשר לראות את הדף הזה אם לא מתחברים). וזה מראה לי אותו, זה אומר שהסשן עובד. אבל אם אני לוחץ F5 (רענן). זה מרענן את הדף ושוב צריך להקליד שם משתמש וסיסמא. משהו יודע מה הבעיה? זה הקוד של הדף main.asp <html> <head> <title> אתר מלחמת לבנון השניה </title> </head> <body bgcolor="#d8d8d8" dir="rtl" link="darkblue" alink="darkblue" vlink="darkblue"> <% if (session("login_u") <> "true") then %> <form action="chek_login.asp" method="post" name="conect"> כינוי <input type="text" name="nickname" size="15"> סיסמא <input type…
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי מסד נתונים ואני צריך לעשות לו פילטר מורכב כלומר איפה ש וש וש תציג אני אסמך אם מישהו יוכל לתת דוגמא או איך לשלב SQL תודה רבה רז
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
זה דף ההתחברות <html> <body background="images\850.gif" dir="rtl"> <div align="center"> <% Session("p")=Request.Form("passworda") Session("f")=Request.Form("firstname") sq="select*from personal_data where (firstname='"&session ("f")&"' and passa='"&session ("p")&"')" path=Server.mappath("data/db1.mdb") set con= Server.createobject("ADODB.Connection") con.mode=3 con.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source=" &path set R=con.execute(sq) if R.eof then response.redirect "form.htm" Session("found")="false" else response.redirect "home.asp" Session("found")="true" end if %> </html> וזה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אני מקווה שזה המקום לפרסם את זה, את המשחק הזה הכנתי בעזרת C++ ובעזרת הספריה SDL. (תכנתתי והכנתי גם את הגרפיקות). אני דיי מתחיל עכשיו במשחקים עם גרפיקה,ובמשחקי אונליין בכלל. אז הכנתי משחק איקס עיגול נחמד,עם אפשרויות צ'אט, (להורדה בלינק בסוף ההודעה), בשביל לשחק,צריך שמחשב אחד ישמש כSERVER בתפריט ואחד כCLIENT, בקובץ Configure.txt השורה הראשונה היא הIP של הסרבר והשורה השניה היא הפורט(הייתי ממליץ להשאיר על 2000). אז תהנו ותנו ביקורת (אבל לרחם קצת,משחק ראשון שלי ) http://rapidshare.com/files/116125724/Tic_Tac_Toe_Online.zip.html *תצפו בקרוב גם לשולה המוקשים אונליין .
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, איך אני מיישם קובץ שכתבתי בJAVA? כלומר, אני משתמש בתוכנה Eclipse כדי לכתוב בJAVA אבל איך אני משתמש במה שרשמתי לתוכנה ממשית בXP ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בונה משחק "סיימון" לפרוייקט שלי באסמבלי בסביבת 8086 (16 ביט)... וכשאני מדליק כל פעם "אור" בצבע שצריך אז תחת האמולטור (emu8086) בזמן הרצת התוכנית רואים את ההדלקה והכיבוי אבל מן הסתם אחרי ההידור לקובץ EXE\COM הפעולות נעשות כל כך מהר שבכלל לא רואים את ההדלקה והכיבוי.... רציתי לדעת אם יש איזשהי פקודה/מנגנון קטן שיוכל ליצור דילאי אונבירסלי - ככה שתחת P1 ותחת CORE2 זה ימתין את אותו הזמן... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום =] אני מתכנת אתר לפרויקט שאמור להיות הפרויקט בגרות S: והדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה הרשאות גישה. כלומר שיהיו דפים שמשתמשים לא רשומים לא יכולים להיכנס אליהם. המטרה היא להשתמש בsession. ואני לא יודע איך עושים את זה. ניסיתי הכל, זה פשוט לא עובד. אוקי אז עשיתי טופס הרשמה שעובד והפרטים הולכים למסד נתונים. עכשיו בניתי את הדבר הבא: זה טופס ההתחברות: <html> <head></head> <body dir="rtl" bgcolor="#d8d8d8"> <b><u><font size="5" color="black"> התחברות </font></u></b> <br> <form action="chek_login.asp" method="post" name="conect"> <table cellspacing=5"> <tr> <td>כינוי </td> </tr…
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-