עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by uzana2004,

שלום לכולם...אני צריך לעשות menu לתוכנית מסויימת(בחירה של מספרים בין 1 ל 5) כך שאם המשתמש מכניס מספר אחר הוא יאלץ לעשות זאת שוב ושוב... עד כאן הכל קל...עשיתי את זה עם SWITCH ו CASE ועם תנאי לפני הלולאה...הבעיה היא כאשר המשתמש מכניס 46 ואז ENTER...משום מה הוא לא מקבל את כתו בודד אלא כ2 מה שגורם לו להיכנס לתוכנית כ-4 וזה טעות!!! איך אני יכול לשנות את זה כך שהוא יכנס ללואה בכל מספר שונה מ 1-5? אך ורק על ידי CHAR...בלי מחרוזת או מערכים..ובלי getch....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by avivlyaviv,

שלום! התלחתי ללמוד CSS י1. ש בשפה הרבה מאוד דרכים כדי למקם פריט. איך אני יודע במה אני צריך להשתמש? נגיד MENU BAR באיזה דרך כדאי לי להשתמש ? 2. מה ההבדל בין A:hover ל onmouseover/onmouseout? הדבל היחידי שאני יכל לחשוב עליו זה שבA:HOVER תמיד יהיה שינוי ובONMUOSE.... יהיה שינוי רק במקום שאני רוצה... אבל יש עוד הבדל?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  3. שלום. אני מחפש סקריפט שאחרי מספר שניות עובר לעמוד אחר אוטומטית. אם אפשר שהוא יעבור לעמוד אחר בתוך תוכנה של אתר אז זה יהיה מצוין (בתוך תוכנת: publication) תודה.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by mdmdmd,

שלום חברים. מה שיש בקוד לא משנה (את הקוד קיבלתי פחות או יותר כמו שהוא לתרגיל בית) מה שבמודגש כרגע הם הדברים הרלוונטיים. סך הכל מה שאני מנסה לעשות הוא להעתיק מחרוזת הנקלטת ע"י המשתמש לתוך מחרוזת הנמצאת בתוך STRUCT הנקרא PIC אבל משום מה כל נסיונותיי להעתיק את המחרוזת המתקבלת ע"י המשתמש למחרוזת ב STRUCT כושלים בהודעת קריסה תוך כדי התכנית. רוב הדברים שיש בקוד הם רק לבדיקה והרבה דברים מיורקים כי הם לא חשובים כרגע, אבל אם מישהו יוכל להגיד לי את הסיבה (סביר להניח האידיוטית) למה הוא קורס אני אודה לו מאד!!!! להלן הקוד הבא: #include <conio.h> #include <string.h> #pragma warning (disable : 4996) #define SIZE 256 ///The Structs ///Creating the Picture [b]…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by borg,

איזה include צריך לעשות ב-Visual C++ 6.0 כדי להשתמש בפונקצית הספריה sleep בשפת C? עריכה: מצאתי את זה. צריך לעשות include לקובץ <windows.h>, ולהשתמש בפונקצית הספריה Sleep.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by Runny,

שלום לכולם אני מנסה לכתוב PlugIn לשלט שלי (RemoteWonder II). הSDK שלו במקור כתוב ב C וברצוני לתרגם את העניין לC# בכדי שאוכל להוסיף לו פונקציונאליות רבה - הרעיון ליצור Plugin שיוכל לבצע סט של פעולות בלחיצה אחת (Plugin כזה לא קיים לצערי). לצערי אינני זוכר כ"כ C כך שאני דיי מתקשה לבצע את התיכנות בשפה הזאת. הבעיה היא : איך לתרגם את הקוד לC# כך שהתוכנה של השלט תמצא את הפונקציות שהיא זקוקה להן (זהו DLL ... כמובן). פעם השתמשתי בקובץ "Proxy" לעשות משהו דומה (מצד אחד הוא קיבל את הקוד המתאים מהC ומצד שני שלח בקשות לC#). האם ניתן לפתור את הבעיה מבלי להזדקק לקובץ הנוסף והבעיות שהוא יוצר ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by leonid_1988,

אם יש פה אנשים שהם תותחים במטלאב אשמח מאוד שהם יגידו פה ואני אשאל את השאלה....דחוף ביותר

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by barashken,

שלום. במסגרת פרוייקט בבית הספר התבקשתי לרשום פונקציה שבודקת את הטופס ע"י onsubmit. והפונקציה צריכה להציג את הערכים שהוקלדו בטופס. כאשר אני מריץ את הפונקציה וממלא את שדות הטופס ולוחץ על כפתור שלח זה לא נותן לי שום הודעת alert. אני חושב שיש לי בעיה בפונקציה, אבל אני לא יודע מה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. תודה לעוזרים (: הקוד: <html> <head> <script type="text/javascript"> var msg = ""; function myfunc() { var nick = document.tofes.nick.value; var pass = document.tofes.password.value; var pass1 = document.tofes.password1.value; var mail = document.tofes.email.value; var gen = document.tofes.gender.checked; …

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by FRT,

היי. רציתי לקבל חוות דעת - איך python בתור התחלה? בנוסף- יש משהו מיוחד שצריך שיהיה במחשב בשביל זה? תודה!

10. Started by refael111,

מחפש תוכנה או לכתוב משהו שאני יוכל לרשום את שמות המשתמשים בארגון שלי ובנוסף גם את שם המחשב והכתובת IP ושיהיה בממשק גם אפשרות לחיפוש רוצה לעזור למוקדן שלנו שכשמתקשר עובד הוא מיד יידע מה השם מחשב או ה-IP כדי להתחבר אליו תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Raamses,

השאלה היא "קלוט מס', הצג את השורש הריבועי שלו בדיוק של 1% ללא שימוש בפועל החזקה... עכשיו פחות או יותר אני יודע לרשום את האלגוריתם הבעיה היא המטמתיקה של איך לעזאזל מוצאים את השורש, ברור שאני יכול לעלות ב0.01 בכל פעם עד שאני אגיד למספר הרצוי אבל אני דיי בטוח שיש דרך טובה יותר עם הרבה פחות איטרציות, אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by D-M-X,

איך אפשר לעשות שבעמוד ASP שיש בו טבלה שהכותרות ישארו למעלה וכל שאר העמוד יגלל? הציעו לי עם DIV אבל DIV מוגדר לפי פיקסלים ובמסך עם רזולוציה אחרת זה לא עובד יש מישהו הצעה אחרת?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  13. איך מחפשים רשומות עם תאים רקים כאשר התא הוא מספר/מטבע/תאריך SELECT * FROM tbl WHERE fld... מה ההמשך??

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  14. שאני רוצה לבדוק רק תקינות ? לא מספיק בדיקה של OPEN ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  15. היי, למה אין לי עברית בהרצת JAVA SCRIPT? הוא מראה לי ריבועים, אני עובד עם VISUAL STUDIO 2005 וכל סקריפט שאני רוצה להריץ ען כתוביות בעברית הוא מראה לי ריבועים.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by frame it,

שלום לכולם, אני כותב משחק ברשת בשפת C#, אני מנסה לשחק במחשב הפרטי שלי דרך הרשת (כלומר אני שולח ל LOCALHOST "SERVER")וזה כותב לי את השגיאה הבאה: (מצורף בקובץ למטה) אשמח אם מישהוא יוכל להסביר לי מה הטעות, (הקלאס של ה-NETWORK הוא משההו כללי שלקחתי ומוגדר שם פורט ברירת המחדל 12790) אולי זאת הטעות? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by Chanan291,

נכון כשכותבים תוכנה כלשהי בתוך סביבת עבודה ואז מקמפלים נוצר קובץ EXE שאותו אפשר להריץ ישר אם כך למה כשאני מוריד תוכנה אני צריך להתקין אותה במקום להריץ קובץ EXE?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום לכולם ! אני מעוניין להפוך את קובץ הזה http://us.media.blizzard.com/1901200114/_flash/frontpage.swf של האתר של BLIZZARD עך DIBALO III לקובץ ווידאו כדי שאני יוכל לשים אותו בתור רקע בשולחן עבדוה שלי ב Windows Vista Sp1 בתור רקע זז ... אני לא ממש מצליח וכל תוכנה שהצליחה לעשות את זה הרסה את האיכות של הווידאו ... מקווה שתוכלו לעזור לי אני ממש רוצה את זה ושברתי על זה את הראש .... תודה מראש ...

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by iem,

מישהו יכול לומר לי מהי הפקודה לדירוג מטריצה במטלב ? הכוונה היא מהי הפקודה לדירוג רגיל ומהי הפקודה לדירוג קנוני? תודה

• 2 תגובות
    • 8.4k צפיות
  20. Started by skywalker13,

שלום. אני בונה אתר (לבגרות אל תתייחסו לנושא). עכשיו הקוד הבא זה התפריט של האתר (menu). עכשיו אני רוצה להגדיר את הפונט פעם אחת לכל המסמך במקום להגדיר את זה בכל שורה בטבלה. כבר הגדרתי את ה-class ב-css וניסיתי למחוק את תגיות ה-font מהשורות ולשים את התגית אחרי body אבל זה לא עובד. הנה הקוד שלי: <html> <head> <title>welcome to the ark of orphaned land</title> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="./izuv.css" /> <script language="javascript"> function changeTextSize() { document.all.main_page.style.fontSize = "20" ; } function returnTextSize() { document.all.main_page.style.fontSize = "16" ; } function change…

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by frame it,

שלום, אני מעונין לכתוב משחק שיעבוד ברשת מחשבים (לא אינטרנטית) אם מישהו יודע איפה יש משהו טוב בעברית שמסביר בצורה ברורה ויסודית אודה לו מאד.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by matu89,

שלום , התרגיל : צריך לקלוט מערך דוד מימדי ולהדפיס את האלכסון הראשי בסדר יורד . זה מה שהגעתי עד עכשיו : int matrix[100][100]; int i, j, n, m,k; printf("enter dem of matrix: \n"); scanf("%d%d", &n, &m); printf("enter values to %dx%d matrix:\n ", n, m); for (i = 0; i < n; i++) { for (j = 0; j < m; j++) scanf("%d", &matrix[i][j]); } for (i = 0; i < n; i++) { for (j = 0; j < m; j++) printf("%4d", matrix[i][j]); printf("\n"); } for (i = 0; i < n; i++) { for (j = 0; j < m; j++) if (i == j) k = matrix[0][0]; …

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. Started by Danman,

שלום, אני מחפש מידע לבניית אתרים בASP.NET בין אם מדובר בספר טוב או במקור כלשהו באינטרנט למדתי C# וj2ee בקורס תכנות בממר"ם, אז אני מניח שאני לא אצטרך ללמוד יותר מדי, מעבר לsyntax. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  24. היי אני עכשיו עובד על פרויקט ואני צריך לכלול בו master page. הגדרתי ב- master page אזור של content ואני רוצה שבלחיצה על image button ב- master page יתחלף ה- content ל- content שנמצא בקובץ aspx אחר. איך עושים את זה? חיפשתי מדריכים באינטרנט ופשוט לא מצאתי משהו שעזר. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אנחנו לומדים עכשיו מחרוזות (STRING) ובשיעור של היום למדנו את הפונקציה strcpy ונתנו לנו שני תרגילים לעשות בבית על זה ואמרו שמי שמצליח מקבל בונוס במבחן אז בבקשה תעזרו לי בשני התוכנות, תכתבו אותן ואם יש לכם כח גם תזבירו מה עשיתם במחרוזות תרגיל 1: כתוב תוכנית שקולטת חמש מחרוזות מהמשתמש ופולטת אותן בסדר הפוך לסדר בו נקלטו. תרגיל 2: כתוב תוכנית שתקלוט 2 מחרוזות מהמשתמש ותפלוט אותם על-פי הא' ב' תורה ענקית לעוזרים ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.