עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by 11moshiko11,

שלום! מישהו יכול לעזור לי בתוכנית קצרה: תוכנית שקולטת מערך של מספרים שלמים ואח"כ גם מציגה אותם(קליטה והצגה בעזרת פוינטרים). תודה, מושיקו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Nahum2,

אני צריך בQUERY לבדוק אילו שורות מקיימות תנאי מסויים , לשנות את הערך של שדה מסויים באותן שורות ולהחזיר את השורות הנל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by D@nny,

שלום אני צריך לקבל שני משתנים מסוג כלשהו להשוות מי גדול ממי ולהחזיר 1/0/-1 בהתאם זאת תת משימה של השאלה הגדולה, אבל הבעיה הגדולה שלי זה ההבנה של הנושא הזה אני מאוד אשמח אם מישהו יבהיר לי טיפה את הרעיון הכללי פוינטרים לפונקציות כיצד מטפלים ב *void (זה יותר חשוב לי מהפתרון של המשימה כרגע) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by kisin,

אני מתכנת אינטרנט שמעוניין להתחיל ללמוד FLEX. יש לכם המלצות מאיפה להתחיל ללמוד? האם יש אתר שיכול ללמד אותי בעברית?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by bluemail,

האם יש אפשרות לקבוע זמן לפתיחת קובץ שמע (או כמה )בזמן מסויים ותוך כדי שישנה את הווליום ויעשה הפסקות ??? יש לי "מטרידים" שצריך להפחיד

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by skywalker13,

תראו את הקטע הבא, זה בדיקה של תופס הרשמה באתר שלי: <script language="javaScript"> function chackForm() { var msg; var num = 0; msg=" " ; if(document.club.firstname.value.length == 0) { msg = msg + "First name field is empty" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length == 0) { msg = msg + "last name field is empty" ; num = 1; } if(document.club.email.value.length == 0) { msg = msg + "eMail field is empty" ; num = 1; } else { if(document.club.email.value.indexOf("@") == -1) { msg = msg + "shtrudel is missing in the eMail" ; num = 1; } if(document.club.email.value.indexOf(".") == -1) { msg = msg + "Dot is missing …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by iakovl,

האוביקט בקובץ טקסט והנה הטעות שהוא כותב לי --------------------Configuration: meir - Win32 Debug-------------------- Compiling... driver.cpp E:\doc\meir\driver.cpp(12) : error C2629: unexpected 'class driver (' E:\doc\meir\driver.cpp(12) : error C2334: unexpected token(s) preceding '{'; skipping apparent function body Error executing cl.exe. driver.obj - 2 error(s), 0 warning(s) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by assaf990,

כתבתי פרוייקט שרץ ב C++ עם קבצי H וקבצי CPP כעת יש בקשה לשנות הכל לקובצי DLL ולהריץ את בכלל דרך GUI על ידי C#. השאלה: איך אני ממיר את הקבצים H ו CPP לקבצי DLL?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by 111SHAR,

הורדתי visual ל3 מחשבים שונים ובשלושתם כשאני מנסה להריץ קוד זה כותב לי " המערכת לא הצליחה למצוא את הקובץ הספציפי" - בc++ , זה כנראה בהגדרות של הויזואל יש לך במקרה ידע גם בזה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dani1999,

יש לי תוכנית שיצרתי ב C# היא מכילה כמה פרוייקטים שכל אחד מהם הוא כמובן DLL ומשתמשת ב DLL חיצונים גם, כמו לדוגמא DLL של entity framework וכו' בקומפילציה נוצר לי EXE להרצה אבל יחד איתו יש עוד הרבה DLL איך אפשר לאחד הכל שיהיה לי רק EXE אחד ויחיד שמכיל את כל ה DLL ולא צריך יותר כלום? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by avnet613,

אני לא בטוח זכאן המקום הכי מתאים לבקשה אבל לא ידעתי איפה לשים אותה. אני כותב בלוג על חיפוש טיסות ובתוכו כתבתי פוסט קצר על חיפוש טיסה זולה באופן אנונימי. כיוון שאני לא מבין גדול מאוד במחשבים הייתי שמח אם תוכלו להגיד לי אם יש לי אי דיוקים בדברים שכתבתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, רציתי לדעת איך מקובל לצייר משפטי Switch Case, האם מציירים אותם כמספר תנאים ? האם יש דרך מקוצרת ? בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי windows 7 64 ביט התקנתי אקליפס cdt כמו כן הורדתי MinGW. כתבתי את הקוד הבא #include <iostream> using namespace std; int main () { cout << "Hello World! "; cout << "I'm a C++ program"; return 0; } עשיתי save כמו שצריך ויש בעיה של בקימפול של Launch failed. Binary not found. אני ישמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by מאור247,

אני צריך עזרה דחוף!!!! מישהו יכול להעלות לי את המשחק איקס עיגול בשפת C אבל לא יותר מידי מסובך.... עד לרמה של פונקציות בסיסיות!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בקרוב אני יתחיל את כל הבחינות של הצבא(ממרם וגאמא). אז החלטתי לחזור על הדברים שלמדתי מלפני שנה ושנתיים (ושלוש =] ) כי הבנתי שVB לא מעניין תצבא. אז התקנתי תתוכנה הנ"ל ואני לא מצליח להריץ תוכניות. כלומר, כאשר אני לוחץ על דיבאג/דיבילט(לא זוכר) אז הוא עובר קומפילציה ואז שהם בא להריץ את זה הוא שואל אותי עם מה להריץ את זה(executable for debug) ויש לי כמה אפשרויות: הדפדפן הראשי שלי(פיירפוקס), REGSVR32.EXE, activeX control test container, עיוון. ואת האפשרות הactiveX הוא לא נותן לי לבחור... מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yk1,

אני מנסה להריץ את קטע הקוד הבא, ובשורת ההשמה ( 's = '5 ) התוכנית נתקעת. השגיאה: Unhandled exception at 0x76ed15de in ex4.exe: 0xC0000005: Access violation writing location 0x009a5798. מה לעשות? [size=78%]void my_itoa(int number, char s[]){[/size] int i = 0; for ( i = 0 ; number % 10 != 0 ; i++){ s[i] = '5'; number /= 10; } reverse(s); } void main(){ char *s; s = "0"; my_itoa(78689, s); printf("%s", s); }

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היינו: על איזו בעייה היא מנסה להתמודד ובאיזה דרך פיתרון התוכנית משתמשת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by b-a,

אני רוצה ליצור תוכנה שתפעל רק ברגע שיש חיבור לאינטרנט ! יש למישהו מושג איך אני עושה את זה ? אם אפשר גם איזה קישור לקוד לדוגמא זה יכול להיות נחמד... יש את האפשרות של לתת פינג לשרת מסויים וברגע שיש פינג אז התוכנה תעלה.. אבל אין לי שמץ של מושג מאיפה בכלל להתחיל בקטע...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן. יש לי פרויקט (VB.NET) שמשתמש באחד הforms בדפדפן של Xulrunner. דפדפן זה לוקח כ40 מגה ואני לא מעוניין לשים אותו בהתקנה בסיסית של התוכנה אלא כפלאגין שאותו תהיה לי אפשרות אחרי זה להוריד דרך עדכוני התוכנה. השאלה שלי, איך אני יכול לטעון את הreference של הדפדפן בRuntime בלי להגדיר את אותו הreference בפרויקט עצמו? כלומר, אני עושה בדיקה - אם כל קבצי הDLL של אותו הreference קיימים אצלי בתיקיה, רק אז אני אומר לתוכנה להטעין את אותם הקבצים ורק אז להריץ את הform עם הפקד הרצוי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Mishka87,

היי בתוכנה שלי אני פותח סרט ע"י הפונקצייה mciSendString שבwinmm.dll את הסרט אני מעוניין לשלוח דרך networkstream, וכאן אני נתקל בבעייה לא מצאתי, ולפי מה שהבנתי, לתוך mciSendString ניתן לטעון רק קבצים שמורים במחשב, לא דרך stream. הפתרון שמצאתי הוא לפרק את הסרט לתמונה וקול בנפרד. את התמונה אני מצליח לשלוח, הבעייה בצליל. קובץ קול שלם אני יודע לשלוח ולהשמיע, אך מכיוון שמדובר בסרט, ועוד מספר סיבות אישיות, אני מעוניין להזרים את הצליל בזמן אמת, או בחבילות קטנות, ולהשמיע אותו בצד השני. האם הפתרון היחיד הוא לשמור קטע קצר(נגיד שנייה) של הצליל, ועז לשלוח את הקטע כל פרק זמן מסויים(שנייה במקרא הזה)? או שיש פתרון יותר פשוט לשמירת קול בזמן אמת למערך bytes(על מנת לשלוח אותו), ולהשמיעו? אם…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eliom,

האם יש להורדה את המהדר zortech c .כי אני לומד מהספר. שמוסבר על המהדר הזה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. http://web.media.mit.edu/%7Ehugo/demos/metafor-bartender-simple.mov סרטון די מגניב שמדגים את היכולות הבסיסיות של זה (הנושא בפיתוח). הנה כתבה בנושא: http://www.trnmag.com/Stories/2005/032305/Tool_turns_English_to_code_032305.html

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Amit_S,

שלום לכולם, החלטתי להתחיל ללמוד את שפת התכנות הראשונה שלי- C הורדתי את המהדר של מייקרוסופט VISUAL C++ , הבנתי שצריך לפתוח פרוייקט חדש בקונסול. פתחתי את הספר שפת C מההתחלה וניסיתי את התוכנית הראשונה לדוגמא בספר: #include<stdio.h> main(); { printf<"hello">; } לחצתי F5 והתוכנה אומרת שיש לי שגיאות. מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by blank55,

הקוד נכתב בבורלנד טורבו בשפת C. בגדול הקוד שרציתי לרשום הוא שבוחרים ליגה א' או ב' כאשר לכל ליגה מוגדר 4 קבוצות שונות מראש ולאחר כתיבת שם כלשהו אותו שם מקבל קבוצה אקראית מהליגה שנבחרה. הבעיה היא שאני מריץ את הקוד ורושם תו כלשהו הקוד נתקע. תודה מראש לכל העוזרים #include<stdio.h> #include<stdlib.h> #include<string.h> #include<conio.h> void main() { int i,k,j=0; char league,name,team_A[4] [18]={"Juventus","Manchester City","Real Madrid","Barcelona"}, team_B[4] [18]={"Milan","Paris","Bayren","Manchester United"}; clrscr(); randomize(); printf("please enter a league(A/B)\n"); scanf("%c",&league); whil…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

היי כוסיות אני רק בן 17 כיתה י"א והשפות היחידות שלמדתי ואני לומד זה C# ואסמבלי. זה אתר סטטי לחלוטין, ללא שום פאנל ניהול, הכל דרך הקוד. עבודה מפרכת. בבקשה לא להעיר הערות מעליבות בכלל ועל הקידוד בפרט. '>http://www.d-designs.co.il]WWW.D-DESIGNS.CO.IL הבעיה: ב-FF יש כזה רווח ריק בצד ימין, כנראה משהו השתבש בקוד כשהתחלתי לבנות את העמודים. אני פשוט לא מצליח למצוא איפה הבעיה תודה על כל עזרה * ה-Images נטענים לאט אני יודע אבל זה בגלל שהשרת באמריקה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים