עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by roma4k,

שלום, אני צריך לכתוב תוכנית מסוימת שבה אחד מהסעיפים הוא לדרג עובדים במפעל ע"פ התפוקה שלהם. עשיתי את כל התוכנית אבל נתקעתי בחלק הזה. למעשה חישבתי את נתוני התפוקה והכנסתי אותם למערך בגודל 100 תאים כשבכל אחד מהם רשומה התפוקה של העובד המתאים. השאלה שלי היא איך אני יכול למצוא את עשרת העובדים בעלי התפוקה הגבוהה ביותר, ואז להדפיס את הרשימה בסדר עולה של העשרה, כלומר הראשון שיודפס הוא בעל התפוקה הגבוהה ביותר. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, בסך הכל רציתי להוסיף עמודה לטבלה ! להלן הקוד: <?php$con=mysqli_connect("localhost","root","root4qpines","tigbur");// Check connectionif (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } else { echo "Connecting to server Localhost succeeded !!! ";}// Add column $sql="ALTER TABLE june2013 ADD time_interval (DECIMAL(5,2))";if (mysqli_query($con,$sql)) { echo "Column added successfully"; }else { echo "Error creating database: " . mysqli_error($con); } mysqli_close($con); ?> המשימה לא צלחה בידי וקיבלתי הודעת שגיאה בזו הלשון: מישהו יואיל בבקשה לחלץ אותי מזה? תודה !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Gregorian,

תשמעו אני צריך לבנות קובץ EXE של התקנה כמו של תוכנה קטנה.... איך אני עושה את זה??? אני לא מבין בשפות כאלו....בגלל זה פניתי לפה... אני צריך להכניס לשם קבצים או לינקים לקבצים כדי כיהיה אפשר להתקין אותם כמו Instal.... תודה רבה לכם....במיוחד למי שיעזור...

4. Started by Godmoney,

יש לי טקסט בכל מיני שפות שאני לוקח מ Database. בחלק מהמחשבים הוא מוצג כסימני שאלה ובחלק מהמחשבים רואים אותו בסדר. הפונט הוא Arial... מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by juicy,

הי חברים, יש לי פה איזה תרגיל שאני לא מצליח לפתור.. מישהו מוכן להשקיע כמה דקות? אני אשלח את התרגיל בהודעה פרטית.. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by mataNzi,

Someone here ever programed a robot with one of this softwares? if so i need your help but before ill write and explain i want to know if there are people who used\ing those softwares

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by haCIMAGNIV,

אני רק מתחיל ללמוד, בכל מקרה אני לא מצליח לפתוח CLASS חדש בתוך הeclipse ,בתןך החלון של הnew java class אין לי אפשרות ללחוץ על הFINISH וליצור את הCLASS , אשמח לעזרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. כתבתי Batch שמוחק את על ה-Temporary Internet Files מהתיקייה שלהם. כשאני מריץ אותו, נפתח לי חלון של CMD על המסך ואני רואה שהקבצים נמחקים אבל כשאני נכנס לתיקייה של ה Temporary Internet Files אני רואה שכל הקבצים שהיו שם לפני שהרצתי את הקובץ עדיין שם. הקוד שלי נראה ככה: cd %userprofile%\Local Settings\Temporary Internet Files del /s *.* /q מישהו יודע איפה הבעייה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, בניתי אתר קטן ואחסנתי אותו בשירות האחסון החינמי 000webhost. אני מעוניין שיבוצע כל שעה גיבוי מלא של מאגר הנתונים באתר אל המחשב שלי או לשרת אחר (-מדובר על כמה מגהבייט ). האם יש דרך לעשות זאת באמצעות תוכנת FTP כלשהי או בדרך אחרת. תודה לעוזרים.

10. Started by SaarD,

שלום רציתי לדעת, אם אני שולח קובץ מתוכנית #C איך אני מודד את מהירות העברתו לצד השני? מהירות שליחה ומהירות קבלה. גם בעבודה עם בינארי וגם בעבודה עם Serialization תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by evyatar813,

אהלן =] התחלתי בג'אווה... עד עכשיו למדתי PHP והיה סבבה אבל הגיע הזמן למשהו יותר רציני (בלי לזלזל ב- PHP כמובן - שמה עומד לפניה חח ). בכל מקרה... יש נגיד קוד 1: int num1 , num2; float avg; num1 = 2; num2 = 5; avg = num1 + num2; avg = avg / 2; לעומד זאת יש את הקוד המקוצר int num1 = 2 , num2 = 5; float avg = (num1 + num2) / 2.0F; מישהו יכול להסביר לי למה צריך לחלק ב- 2.0 עם הסימן F..? כאילו אני מבין למה באמת מבין את הקטע של 2.0 כדי שלא יתחלק בלי שארית ואת ה- F כדי כדי שלא יתן שגיאה כי המחשב יחשוב שמדובר בטיפוס duble אבל למה לעזאזל לא עשינו את זה בקוד 1? ולמה בקוד 1 חלוקה ב- 2 רגיל נותנת שארית עדיין בלי הוספת תוספות? תודה !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. פנחס בשבילך קצת פרטים על SMF היא מערכת פורומים מתקדמת אשר תופסת תאוצה רבה בכל העולם, אחת המערכות היציבות והמהירות ביותר ללא ספק עם עידכונים שוטפים, פיתוחים תמידיים של הקהילה והבטחה כי המערכת תישאר חינמית, הדבר היחיד שאסור בתכלית האיסור לשנות זה את הקרדיט למפתח בתחתית האתר. ההתקנה פשוטה ומהירה ובקרוב תהיה התקנה מלאה בעברית, ואולי אפילו Webinstall בעברית (פרטים בעתיד). קצת פרטים על TinyPortal היא בעצם מודול מורכב מאוד עבור מערכת SMF ובניגוד למערכות פורטל אשר נפרדות לחלוטין ממערכת הפורום כאן הסיפור בדיוק הפוך, ומערכת הפורומים היא החלק המרכזי בשילוב שני המערכות, אין צורך לבצע התאמות מרובות, ההתקנה פשוטה, ואני מאמין שכאשר הקהילה שלנו תגדל ותתפתח (והיא תתפתח) יהיו לנו הרב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום! ברצוני לפתח תוכנה בC# שמחפשת ערכים באינטרנט, ומתוך התוצאות החיפוש להסיק משמעויות על אותו ערך שחופש. יש אפשרות להשתמש בגוגל בשביל זה? בעצם להתחבר לתיבת טקסט בGOOGLE.COM, להכניס לשם את הערך שברצוני לחפש, ולקבל חזרה את התוצאות? ואם לא אז איך עוד אני יכול לחפש ערך באינטרנט בתוכנה שלי? תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by שריה 24,

שלום! אני מעוניין שנתונים מה-data base יועברו לקובץ אקסל, ולקובץ csv. שהמשתמש ילחץ על כפתור והנתונים יהיו בקבצים האלו. מהי הדרך הפשוטה ביותר לעשות את זה? (ניסיתי את זה: http://aspsnippets.com/Articles/Export-GridView-To-Word-Excel-PDF-CSV-Formats-in-ASP.Net.aspx וקיבלתי הודעת שגיאה) תודה! אשמח לקבל קוד ברור שעובד.. שריה

15. Started by amitsh,

שלום, אני מנתח מערכות מידע ואני רוצה להכנס לעולם התכנות. המטרה היא לדעת כיצד להקים אתר אינטרנט מורכב (לא פרסומי, אלא תפעולי). יש לי רקע כללי מאוד בשפת VB מתקופת הלימודים וידע כללי ב- SQL וזהו... א. מה צריך ללמוד על מנת להקים אתר אינטרנט ? HTML, JavaScript, C#, .NET ?? ב. אני רוצה ללמוד לבד, האם יש אתר שיכול ללוות אותי ? תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by byn007,

העליתי לאתר שלי WWW.TIMTUM.CO.IL לינק עם קובץ להורדה שאי נכנס אחרי זה ומנסה להוריד את הקובץ הוא משום מה מבקש ממני שם וסיסמא. ניסיתי להכניס את הפרטם של ה FTP שהוא האתר מאוכסן אבל הוא לא מקבל את זה. ב FRONT PAGE אני לא מוצא איפה מבטלים את זה את האופצייה של הסיסמא. למישהו פתרון לעניין?

17. שלום ברצוני להפוך מספר המופיע כ long ל char* או ל string. האם קיימת פונקציה built in ב ++c המבצעת זאת ? כנ"ל לגבי הפיכת string או *char ל int או long. תודה !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי ת'תרגיל הזה קיצר עשיתי #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <math.h> int main(){ int num1, num2, num3, sec=0; char letter; float p,S,delta, x1, x2; printf("Please enter the letter: "); scanf("%c",&letter); printf("Please enter the numbers: "); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3); if(letter=='C'){ if(num1>23 || num1<0 || num2>59 || num2<0 || num3>59 || num3<0) printf("The time is illegal"); else{ sec=num1*3600+num2*60+num3; if(num1>=0 && num1<13) printf("By %02d:%02d:%02d AM, %d seconds have passed",num1,num2,num3,sec); else printf("By %02d:%02d:%02d PM, %d seconds h…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. רציתי לדעת איך מריצים פקודת מערכת מתוך התוכנית. רציתי לדעת איך מריצים פקודת מערכת מתוך התוכנית, ז"א לדוגמא, אם אני רוצה בשלב כלשהו בתוכנית להרית פקודת dir. איך עושים את זה? ב C/C++ עושים את זה למשל על פקודת system. בתודה מראש - ערן.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by the crazy boy,

יש לי את השאלה הבאה: בהתחלה כתבתי 3 IF-ELSE אחד בתוך השני ובכל IF בדקתי אם משתנה מסויים הוא הגדול if ((a>b)&&(a>c)) אבל זה לא נכון :\ למשהו יש כיוון? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by c5123,

$movie=file_get_contents('[url]http://youtu.be/QH2-TGUlwu4'[/url]); header("Content-type:application/x-shockwave-flash"); echo $movie; ?>   <?php אני לא מבין למה זה לא עובד (((יש למשהו מושג למה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by dorlevi2,

קיבלתי את הקוד הזה: עם כמה שאלות הצלחתי את כולם חוץ מזאת שלא ידעתי מה לענות מה מטרת הקטע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי פלאפון דור3, (U8120), יש לי שורת קוד בג'אווה שהייתי רוצה להמיר כך שאני אוכל להריץ אותה בפלאפון, איך עושים את זה??? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by benx,

שנה שעברה לקראת סוף השנה המורה אמר שנבנה איזה תכנית נחמדה מה שבא לנו אז החלטתי לבנות איקס איגול, המשחק בנוי בצורה שכל אחת מ-9 המשבצות ממוספרת מ-1 עד-9 והמשתמש בוחר מספר ושם מופיע איקס, לאחר מכן התור עובר לשחקן עיגול, הוא בוחר מספר וכן הלאה עד שיש שורה או אלכסון והמשחק נגמר(כמו ה-NUMPAD במקלדת) למעשה זהו מערך חד מימדי בגודל 9, ונתונים הצירופים שצריך כדי לנצח (למשל 1,4,7 או 1,2,3) הכל עובד מצויין, אבל יש בעיה בבדיקת קלט, לפני שאני מכניס איקס או עיגול למשבצת, אני רוצה לוודא שהיא ריקה ואין שם איקס או עיגול, וכאן הבעיה. m הוא המערך שאותו אני רוצה לבדוק. N defined as 9 הנה שורות הקוד הרלוונטיות : void input_check(int m[N], int num); void main() { printf("Player X \n"); …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by blank55,

הקוד נכתב בבורלנד טורבו בשפת C. בגדול הקוד שרציתי לרשום הוא שבוחרים ליגה א' או ב' כאשר לכל ליגה מוגדר 4 קבוצות שונות מראש ולאחר כתיבת שם כלשהו אותו שם מקבל קבוצה אקראית מהליגה שנבחרה. הבעיה היא שאני מריץ את הקוד ורושם תו כלשהו הקוד נתקע. תודה מראש לכל העוזרים #include<stdio.h> #include<stdlib.h> #include<string.h> #include<conio.h> void main() { int i,k,j=0; char league,name,team_A[4] [18]={"Juventus","Manchester City","Real Madrid","Barcelona"}, team_B[4] [18]={"Milan","Paris","Bayren","Manchester United"}; clrscr(); randomize(); printf("please enter a league(A/B)\n"); scanf("%c",&league); whil…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.