תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני רק מתחיל ללמוד, בכל מקרה אני לא מצליח לפתוח CLASS חדש בתוך הeclipse ,בתןך החלון של הnew java class אין לי אפשרות ללחוץ על הFINISH וליצור את הCLASS , אשמח לעזרה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://web.media.mit.edu/%7Ehugo/demos/metafor-bartender-simple.mov סרטון די מגניב שמדגים את היכולות הבסיסיות של זה (הנושא בפיתוח). הנה כתבה בנושא: http://www.trnmag.com/Stories/2005/032305/Tool_turns_English_to_code_032305.html
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עושה פרויקט באסמבלר אבל נתקעתי בבעיה, אני מנסה לקלוט מספר ולפיו לפנות לפעולה אחרת, אך בכל פעם ההוראה מתבצעת בצורה כזאת כאילו נקלט המספר 3, אני כמובן מנסה לקלוט עוד מספרים. שברתי את הראש כבר כמה שעות ולא הצלחתי להבין מה לא בסדר אני אודה לכם מאוד אם תצליחו לעזור לי. kelet3 proc mov ah,01h int 21h call clear ;פעולה לניקוי המסך mov bl,1 cmp al,bl jnz r call pd ;זאת הפעולה הראשונה שאני רוצה לקפוץ אליה. jmp w r: mov bl,2 cmp al,bl jnz t call pe ;זאת הפעולה השנייה שאני רוצה לקפוץ אליה. jmp w t: mov bl,3 cmp al,bl jnz y call pf ;זאת הפעולה השלישית שאני רוצה לקפוץ אליה, אבל הוא קופץ אליה בכל פעם לא משנה מה הקלט. jmp w y: call pg ;וזאת הפעולה הרביעית שאני רוצה לקפוץ אליה. w:…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לכתוב תוכנית מסוימת שבה אחד מהסעיפים הוא לדרג עובדים במפעל ע"פ התפוקה שלהם. עשיתי את כל התוכנית אבל נתקעתי בחלק הזה. למעשה חישבתי את נתוני התפוקה והכנסתי אותם למערך בגודל 100 תאים כשבכל אחד מהם רשומה התפוקה של העובד המתאים. השאלה שלי היא איך אני יכול למצוא את עשרת העובדים בעלי התפוקה הגבוהה ביותר, ואז להדפיס את הרשימה בסדר עולה של העשרה, כלומר הראשון שיודפס הוא בעל התפוקה הגבוהה ביותר. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברצוני להפוך מספר המופיע כ long ל char* או ל string. האם קיימת פונקציה built in ב ++c המבצעת זאת ? כנ"ל לגבי הפיכת string או *char ל int או long. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקבל שני משתנים מסוג כלשהו להשוות מי גדול ממי ולהחזיר 1/0/-1 בהתאם זאת תת משימה של השאלה הגדולה, אבל הבעיה הגדולה שלי זה ההבנה של הנושא הזה אני מאוד אשמח אם מישהו יבהיר לי טיפה את הרעיון הכללי פוינטרים לפונקציות כיצד מטפלים ב *void (זה יותר חשוב לי מהפתרון של המשימה כרגע) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום איך אני מוסיף תמונה לחלון ב win32 api? השתמשתי בזה : Picture = LoadBitmap(GetModuleHandle(NULL), MAKEINTRESOURCE(IDB_BITMAP1)); והגדרתי Resource איך אני עכשיו מעלה את התמונה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים, ניסיתי להתקין את התוסף של פייתון לאקליפס, והוא מזהה אותו בסדר. בנוסף, התקנתי בנפרד את הפייתון במחשב. הבעיה היא שכאשר אני נכנס לprefernces בשביל לעדכן את האינטרפטר של פייתון. אני לוחץ new ונכנס דרך סייר לתיקייה שבה התקנתי את הפייתון, ובוחר את הקובץ python.exe, הוא מריץ bar לכמה שניות ואח"כ זורק שגיאה כמצורף בתמונה. והשורה שכתובה שם למטה היא: See error log for details. com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.io.MalformedByteSequenceException: Invalid byte 2 of 3-byte UTF-8 sequence. אודה לכם על עזרה איך לפתור את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
$movie=file_get_contents('[url]http://youtu.be/QH2-TGUlwu4'[/url]); header("Content-type:application/x-shockwave-flash"); echo $movie; ?> <?php אני לא מבין למה זה לא עובד (((יש למשהו מושג למה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מכיר את הנושא הזה אבל אני צריך משתנה שמכיל את השעה והתאריך שבו הפעולה מתבצעת אז עשיתי import java.util.Date; וכתבתי את שתי השורות הבאות Date a = new Date(); System.out.println(a ); אני לא צריך יותר מזה אבל השעה שמתקבלת היא לא השעה שמופיע במחשב אלא השעה של המחשב פלוס שעה אחת אני מניח שזה קשור ל TIME ZONE אבל כמו שכתבתי אני לא מכיר את הנושא ואת המתודות הרלוונטיות. אם למשהוא יש מושג איך לסדר את זה אני אודה לו ----------עריכה ------------- טוב לא חשוב הסתדרתי וזה הקוד למי שזה מעניין אותו import java.util.Calendar; import java.util.TimeZone; import java.text.SimpleDateFormat; public class DateUtils { public static void main(String arg[]) { Calendar cal =…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי פלאפון דור3, (U8120), יש לי שורת קוד בג'אווה שהייתי רוצה להמיר כך שאני אוכל להריץ אותה בפלאפון, איך עושים את זה??? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תוכנית שיצרתי ב C# היא מכילה כמה פרוייקטים שכל אחד מהם הוא כמובן DLL ומשתמשת ב DLL חיצונים גם, כמו לדוגמא DLL של entity framework וכו' בקומפילציה נוצר לי EXE להרצה אבל יחד איתו יש עוד הרבה DLL איך אפשר לאחד הכל שיהיה לי רק EXE אחד ויחיד שמכיל את כל ה DLL ולא צריך יותר כלום? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, בסך הכל רציתי להוסיף עמודה לטבלה ! להלן הקוד: <?php$con=mysqli_connect("localhost","root","root4qpines","tigbur");// Check connectionif (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } else { echo "Connecting to server Localhost succeeded !!! ";}// Add column $sql="ALTER TABLE june2013 ADD time_interval (DECIMAL(5,2))";if (mysqli_query($con,$sql)) { echo "Column added successfully"; }else { echo "Error creating database: " . mysqli_error($con); } mysqli_close($con); ?> המשימה לא צלחה בידי וקיבלתי הודעת שגיאה בזו הלשון: מישהו יואיל בבקשה לחלץ אותי מזה? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי טקסט בכל מיני שפות שאני לוקח מ Database. בחלק מהמחשבים הוא מוצג כסימני שאלה ובחלק מהמחשבים רואים אותו בסדר. הפונט הוא Arial... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Cross thread invalid operation exception נגרם כתוצאה מהעלאת event של FileSystemWatcher. כאשר ה UI תופס את ה event ומנסה לעשות משהו (גם אם נתפס ע"י מישהו אחר ולאחר מכן מתחילה סדרה של קריאות לפונקציות כאשר מגיעים ל UI נזרק אקספשיין) פתרון שקיים שימוש ב invoke או שימוש SynchronizingObject delegate void CrossThreadOp(object param); private void ChangeControl(object param) { if (InvokeRequired) { Invoke(new CrossThreadOp(ChangeControl), param); } else { // Change controls here } } אני לא יכול לאתחל את המאפיין SynchronizingObject של FileSystemWatcher מהסיבה שהקוד שמרים את האירוע של ההודעה עם ה FileSystemWatcher נמצא בקוד שאינו נגיש ל UI או אפילו מבחוץ למחלקה שמשתמשת ב FileS…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי בתוכנה שלי אני פותח סרט ע"י הפונקצייה mciSendString שבwinmm.dll את הסרט אני מעוניין לשלוח דרך networkstream, וכאן אני נתקל בבעייה לא מצאתי, ולפי מה שהבנתי, לתוך mciSendString ניתן לטעון רק קבצים שמורים במחשב, לא דרך stream. הפתרון שמצאתי הוא לפרק את הסרט לתמונה וקול בנפרד. את התמונה אני מצליח לשלוח, הבעייה בצליל. קובץ קול שלם אני יודע לשלוח ולהשמיע, אך מכיוון שמדובר בסרט, ועוד מספר סיבות אישיות, אני מעוניין להזרים את הצליל בזמן אמת, או בחבילות קטנות, ולהשמיע אותו בצד השני. האם הפתרון היחיד הוא לשמור קטע קצר(נגיד שנייה) של הצליל, ועז לשלוח את הקטע כל פרק זמן מסויים(שנייה במקרא הזה)? או שיש פתרון יותר פשוט לשמירת קול בזמן אמת למערך bytes(על מנת לשלוח אותו), ולהשמיעו? אם…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר מדריך בעברית לתקן החדש? כי אני מכיר את הפרסום עצמו באנגלית, אבל אין לי כח לשבור על זה את השיניים. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך מציגים תמונה ל2 שניות ב#C לפני שהתוכנית מתחילה, אני עובד עם FORM ו PAINT, אני רוצה שלפני שמה שרשום בPAINT יופעי שץופיע ץמונה ל2 שנית ואז הPAINT ירוץ רגיל
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין שנתונים מה-data base יועברו לקובץ אקסל, ולקובץ csv. שהמשתמש ילחץ על כפתור והנתונים יהיו בקבצים האלו. מהי הדרך הפשוטה ביותר לעשות את זה? (ניסיתי את זה: http://aspsnippets.com/Articles/Export-GridView-To-Word-Excel-PDF-CSV-Formats-in-ASP.Net.aspx וקיבלתי הודעת שגיאה) תודה! אשמח לקבל קוד ברור שעובד.. שריה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התשובה צריכה להיות row=1 row=2 row=3 אצלי יוצא כל הזמן no כאשר אני מוריד את הwhile השני, התשובה שאני מקבל תקינה. כאשר אני מוריד את הwhile הראשון ומדפיס סכום כדי לבדוק שהתוכנית גוזרת נכון, זה גם תקין אך ביחד משום הם לא עובדים. #include<stdio.h> void main() { int mat[4][4]={{1,3,7,5},{3,2,35,8},{2,5,6,8},{3,6,5,16}}; int vec[3]={16,21,2},sum,sum2,s,s2,i,j,flag; flag=0; for(i=0;i<4;i++){ sum=sum2=0; for(j=0;j<4;j++){ while(mat[i][j]!=0){ s=mat[i][j]%10; sum=sum+s; mat[i][j]=mat[i][j]/10; } while(mat[j][i]!=0){ s2=mat[j][i]%10; sum2=sum2+s2; mat[j][i]=mat[j][i]/10; } } if(sum==vec[1]){ …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרתי תיבת טקסט שאותה לקחתי והמרתי את המשפט למערך של מילים : string[] words = searchResult.Split(' '); עכשיו יש לי database עם מספר טבלאות... האם מישהו מכיר אלגוריתם מהיר לחיפוש המילים האלה בטבלאות? אני משתמש באנטיטי אז החיפוש חייב להתבצע בעזרת DBcontext. עוד דבר, איך אני יכול לדעת שאחד מהמילים היא בעצם עיר שהמשתמש הקליד? ולא אני לא רוצה להפריד את התיבת טקסט ל2 תיבות טקסט שבאחד הוא מקליד את העיר ובשני הוא מקליד שם בן אדם או משהו בסיגנון האם יש דרך מהירה לעבור על המערך של המילים ולגלות מי מהם הוא עיר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת משפט מהמשתמש (מחרוזת) ומאכסנת את המילים במערך. מספר המילים במשפט לא ידוע. ידוע שאורך כל מילה מוגבל ל80 תוים. מה שמפריע לי זה חוסר האפשרות להכריז על המערך אחרי קבלת הקלט. האם קיימת דרך אחרת לבנות את המערך?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ת'תרגיל הזה קיצר עשיתי #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <math.h> int main(){ int num1, num2, num3, sec=0; char letter; float p,S,delta, x1, x2; printf("Please enter the letter: "); scanf("%c",&letter); printf("Please enter the numbers: "); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3); if(letter=='C'){ if(num1>23 || num1<0 || num2>59 || num2<0 || num3>59 || num3<0) printf("The time is illegal"); else{ sec=num1*3600+num2*60+num3; if(num1>=0 && num1<13) printf("By %02d:%02d:%02d AM, %d seconds have passed",num1,num2,num3,sec); else printf("By %02d:%02d:%02d PM, %d seconds h…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/beginner/default.aspx לפיתוח תחת חלונות ואינטרנט. כמובן שהם משתמשים בכלים שלהם (בגרסא החינמית). האתר אמור להסביר מאפס הרבה מהדברים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך מריצים פקודת מערכת מתוך התוכנית. רציתי לדעת איך מריצים פקודת מערכת מתוך התוכנית, ז"א לדוגמא, אם אני רוצה בשלב כלשהו בתוכנית להרית פקודת dir. איך עושים את זה? ב C/C++ עושים את זה למשל על פקודת system. בתודה מראש - ערן.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-