תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
פנחס בשבילך קצת פרטים על SMF היא מערכת פורומים מתקדמת אשר תופסת תאוצה רבה בכל העולם, אחת המערכות היציבות והמהירות ביותר ללא ספק עם עידכונים שוטפים, פיתוחים תמידיים של הקהילה והבטחה כי המערכת תישאר חינמית, הדבר היחיד שאסור בתכלית האיסור לשנות זה את הקרדיט למפתח בתחתית האתר. ההתקנה פשוטה ומהירה ובקרוב תהיה התקנה מלאה בעברית, ואולי אפילו Webinstall בעברית (פרטים בעתיד). קצת פרטים על TinyPortal היא בעצם מודול מורכב מאוד עבור מערכת SMF ובניגוד למערכות פורטל אשר נפרדות לחלוטין ממערכת הפורום כאן הסיפור בדיוק הפוך, ומערכת הפורומים היא החלק המרכזי בשילוב שני המערכות, אין צורך לבצע התאמות מרובות, ההתקנה פשוטה, ואני מאמין שכאשר הקהילה שלנו תגדל ותתפתח (והיא תתפתח) יהיו לנו הרב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כיצד אני יכל לשלוח דואר דרך ASP שבו יהיו תמונות כמו בדף HTML ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד ב-visual studio 2005 ויש לי בעיה די מעצבנת, הכי פשוט לתאר אותה עם דוגמא: הצהרתי על משתנה : signed short int a; עכשיו אני עושה השמה לערך: a = 0xae כעת אם אני מסתכל בערך של a אני רואה שהערך שלו: a=0xffffae , וזה לא הערך שאני רוצה. ברור לי ש- a בבינארתי מתחיל ב-1 ולכן הוא חושב שהמספר שלילי, יש דרך לעקוף את זה? מי שמציע פיתרון אז דבר אחד : אני לא יכול לשנות את הטיפוס ל unsigned , זה קוד חיצוני שאני קורא ממנו. תודה מראש, שי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לפתח תוכנה בC# שמחפשת ערכים באינטרנט, ומתוך התוצאות החיפוש להסיק משמעויות על אותו ערך שחופש. יש אפשרות להשתמש בגוגל בשביל זה? בעצם להתחבר לתיבת טקסט בGOOGLE.COM, להכניס לשם את הערך שברצוני לחפש, ולקבל חזרה את התוצאות? ואם לא אז איך עוד אני יכול לחפש ערך באינטרנט בתוכנה שלי? תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שנה שעברה לקראת סוף השנה המורה אמר שנבנה איזה תכנית נחמדה מה שבא לנו אז החלטתי לבנות איקס איגול, המשחק בנוי בצורה שכל אחת מ-9 המשבצות ממוספרת מ-1 עד-9 והמשתמש בוחר מספר ושם מופיע איקס, לאחר מכן התור עובר לשחקן עיגול, הוא בוחר מספר וכן הלאה עד שיש שורה או אלכסון והמשחק נגמר(כמו ה-NUMPAD במקלדת) למעשה זהו מערך חד מימדי בגודל 9, ונתונים הצירופים שצריך כדי לנצח (למשל 1,4,7 או 1,2,3) הכל עובד מצויין, אבל יש בעיה בבדיקת קלט, לפני שאני מכניס איקס או עיגול למשבצת, אני רוצה לוודא שהיא ריקה ואין שם איקס או עיגול, וכאן הבעיה. m הוא המערך שאותו אני רוצה לבדוק. N defined as 9 הנה שורות הקוד הרלוונטיות : void input_check(int m[N], int num); void main() { printf("Player X \n"); …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בסך הכל רציתי להוסיף עמודה לטבלה ! להלן הקוד: <?php$con=mysqli_connect("localhost","root","root4qpines","tigbur");// Check connectionif (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } else { echo "Connecting to server Localhost succeeded !!! ";}// Add column $sql="ALTER TABLE june2013 ADD time_interval (DECIMAL(5,2))";if (mysqli_query($con,$sql)) { echo "Column added successfully"; }else { echo "Error creating database: " . mysqli_error($con); } mysqli_close($con); ?> המשימה לא צלחה בידי וקיבלתי הודעת שגיאה בזו הלשון: מישהו יואיל בבקשה לחלץ אותי מזה? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הקוד נכתב בבורלנד טורבו בשפת C. בגדול הקוד שרציתי לרשום הוא שבוחרים ליגה א' או ב' כאשר לכל ליגה מוגדר 4 קבוצות שונות מראש ולאחר כתיבת שם כלשהו אותו שם מקבל קבוצה אקראית מהליגה שנבחרה. הבעיה היא שאני מריץ את הקוד ורושם תו כלשהו הקוד נתקע. תודה מראש לכל העוזרים #include<stdio.h> #include<stdlib.h> #include<string.h> #include<conio.h> void main() { int i,k,j=0; char league,name,team_A[4] [18]={"Juventus","Manchester City","Real Madrid","Barcelona"}, team_B[4] [18]={"Milan","Paris","Bayren","Manchester United"}; clrscr(); randomize(); printf("please enter a league(A/B)\n"); scanf("%c",&league); whil…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד ואני עושה תוכנה שעושה ממוצע של שלושה מספרים כאשר התוכנה קולטת שלושה מספרים שלמים ומדפיסה את הממוצע שלהם. הכל יוצא לי טוב חוץ מזה שאם הממוצע שלי הוא לא מספר שלם התוכנה לא מדפיסה לי את השארית למשל 1 + 4 + 6 זה 11 אז הממוצע שיוצא לי הוא 3.00 ולא עם מה שאמור לבוא אחרי הנקודה למרות שהשתמשתי ב-%1f. #include <stdio.h> int main(void) { int a, b, c, sum; double average = average; printf("please enter three numbers : \n"); scanf("%d%d%d" ,&a, &b, &c); sum = a + b + c; average = sum /3; printf("the everage number is : %2.2lf\n", average); fflush(stdin); getchar(); return 0; }
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עושה פרויקט ב C# משחק ואני רוצה לעשות אפשרות של שמירת המשחק הציעו לי לעשות את זה עם הפונקציה SERILIZE אבל הבעיה היא שמה שאני רוצה לשמור זה מסוג USER CONTROL והפונקציה הזאת לא שומרת USER CONTROL. למשהו יש תשובה בשבילי דחוף. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי יחידה באסמבלי לעשות ונתנו לנו שאלה כזו: כתוב תוכנית שתסכם את הנתונים מכתובת 2000h עד כתובת 204Fh ותשים את התוצאה ב2050h ו2051h האם כך אמור להיות הפתרון: mov ax, 0 mov SI, 2000 REPEAT: mov bl, [SI] add ax, bx inc SI cmp SI, 204f jbe REPEAT mov [SI], al inc SI mov [SI], ah end אני לא בטוח לגבי השורות: mov bl, [sI] add ax, bx עזרה תתקבל בשמחה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן , לאחרונה התחלתי לתכנת בפייתון וכחלק מתוכנה קטנה שאני מפתח לעצמי הגעתי לכך שאני צריך ליצור תהליך של cygwin. עם תהליך היצירה של התהליך לא הייתה בעיה , אבל כשניסיתי לכתוב אליו (דרך stdin) זה נותן לי שגיאה: cygwin.stdin.write('ssh') IOError: [Errno 22] Invalid argument הקוד של התוכנית עצמה (רק החלק הקשור) (כמובן שעשיתי פייפינג לstdin וstdout של התהליך שאני פותח) : import subprocess as sub #ייבוא המודל cygwin = sub.Popen('J:/cygwin/Cygwin.bat',shell=False,stdin=sub.PIPE,stdout=sub.PIPE) #יצירת התהליך cygwin.stdin.write('ssh') #כאן מתרחשת השגיאה מה אני עושה לא בסדר ? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי פרויקט (VB.NET) שמשתמש באחד הforms בדפדפן של Xulrunner. דפדפן זה לוקח כ40 מגה ואני לא מעוניין לשים אותו בהתקנה בסיסית של התוכנה אלא כפלאגין שאותו תהיה לי אפשרות אחרי זה להוריד דרך עדכוני התוכנה. השאלה שלי, איך אני יכול לטעון את הreference של הדפדפן בRuntime בלי להגדיר את אותו הreference בפרויקט עצמו? כלומר, אני עושה בדיקה - אם כל קבצי הDLL של אותו הreference קיימים אצלי בתיקיה, רק אז אני אומר לתוכנה להטעין את אותם הקבצים ורק אז להריץ את הform עם הפקד הרצוי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך ליצור שיטה שבודקת כמה מופעים יש למספר כלשהו במערך למשל {1,1,1,3,3,3,4,5,5,5,7,7,7,7,} וצריך לדעת כמה פעמים מופיע המספר 5 צריך לעשות את זה ביעילות מירבית! אני עשיתי חיפוש בינארי ואז בדקתי כמה פעמים הוא מופיע מעל וכמה מתחת הבעיה שבמקרה הגרוע שכל המספרים במערך שווים זה יוצא On אז כנראה יורידו לי נקודות....(במקרה הטוב O1 במקרה הממוצע Ologn איך אתם הייתם פותרים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה בתת שיגרה הבאה: ITCHUL: MOV IE,#10000011B MOV IP,#00000010B MOV TMOD,#00000101B RET אני מעוניין לדעת מהו השינוי שאני אמור לעשות בתת השיגרה הנ"ל, ע"מ שתת השיגרה תפעיל את TIMER1 במקום את TIMER0 ??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרתי קובץ exe מסוים ובו אני משתמש בתמונות שעל המחשב שלי. ואם אני שולח את הרובץ לחבר זה לא יפעל לו כי אין לו את התמונות. איזה פתרון אסתטי יש לנו בנושא?? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה הקוד: <script language="javaScript"> function chackForm() { var msg; var num = 0; msg=" " ; if(document.club.firstname.value.length == 0) { msg = msg + "Firstname field is empty\n" ; num = 1; } if(document.club.firstname.value.length > 15) { msg = msg + "First name is too long\n" ; num = 1; } if(document.club.firstname.value.length == 1) { msg = msg + "First name is too short\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length == 0) { msg = msg + "Last name field is empty\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length > 15) { msg = msg + "Last name is too long\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש טבלה DG של 100 עמודות. העמודה הכי ימנית זה "מחיר במבה". שאר העמודות משמאל זה מחירה של הבמבה ב-100 החודשים האחרונים. איך גוללים את הטבלה לרוחב כך שהעמודה "מחיר במבה" תשאר קבועה? הערה: קיבוע העמודה צריך להיות בזמן ריצה כי בטבלה מוגדר: AllowPaging="True" בלינק יש המחשה אבל זה לא בשפת HTML ולכן זה לא עוזר לי תודה http://blog.flexexamples.com/2007/08/15/locking-columns-in-a-horizontally-scrolling-datagrid-control/ אני כותב ב: Html vb.net
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תוכנית שיצרתי ב C# היא מכילה כמה פרוייקטים שכל אחד מהם הוא כמובן DLL ומשתמשת ב DLL חיצונים גם, כמו לדוגמא DLL של entity framework וכו' בקומפילציה נוצר לי EXE להרצה אבל יחד איתו יש עוד הרבה DLL איך אפשר לאחד הכל שיהיה לי רק EXE אחד ויחיד שמכיל את כל ה DLL ולא צריך יותר כלום? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תראו את הקטע הבא, זה בדיקה של תופס הרשמה באתר שלי: <script language="javaScript"> function chackForm() { var msg; var num = 0; msg=" " ; if(document.club.firstname.value.length == 0) { msg = msg + "First name field is empty" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length == 0) { msg = msg + "last name field is empty" ; num = 1; } if(document.club.email.value.length == 0) { msg = msg + "eMail field is empty" ; num = 1; } else { if(document.club.email.value.indexOf("@") == -1) { msg = msg + "shtrudel is missing in the eMail" ; num = 1; } if(document.club.email.value.indexOf(".") == -1) { msg = msg + "Dot is missing …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כותב תכנית בשפת C שמקבלת שני פרמטרים שכל אחד מהם מסוג size_t. כשאני מזין פרמטרים שליליים אז בדיקה רגילה לא עוזרת כי הפרמטרים הם unsigned לכן ההתחייסות אליהם כאל iteger-ים מאוד גדולים.. יש למישהו פתרון עבורי איך לבדוק אם הם שליליים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי אתר שכל תכולתו קצרה. דף אחד, עם מספר למעלה. אבל משום מה, הדפדפן מאפשר לגלול למטה. והרבה. אתר פשוט עם js בפנים. lbwbtc.com אני חובבן. אשמח לשמוע עצה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי קובץ טקסט הכולל שדות בעברית. ברצוני להציג את תוכן קובץ הטקסט ע"ג המסך. זה הקוד בו השתמשתי: <?php$myContacts = file('contact1south_1.txt');foreach($myContacts as $line){ echo $line;}?> השדות העבריים הופיעו ע"ג המסך בג'יבריש. כיצד ניתן להציג טקסט בעסרית ע"ג המסך? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שלי והתקנתי עליו מערכת הפעלה 64ביט. יחד עם זאת התקנתי JDK 64ביט ואקליפס 64ביט. עכשיו איך אני שולט על הארכטיקטורה של התוכניות שלי? איך אני אומר ל JAVA לקמפל ב 32 ביט? איך אומר לו לקמפל ב 64ביט? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-