עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכולם! אני רוצה לבנות קיצור דרך לחשבון דוא"ל שלי בוואלה ככה שיכנס ישירות לחשבון שלי. אני כבר ממש מזמן לא השתמשתי בשפות אינטרנט ולכן אני לא ממש מצליח! השיתה בה אני רוצה להשתמש היא פשוט להעביר פרמטרים של שם משתמש וסיסמא לעמוד אליו נשלח המידע כשאני נכנס באופן רגיל. ניסיתי להכין לבד אך לא יצא לי! כותובת שניסיתי (לפי שמות המשתנים של תיבות הטקסת של קוד המקור בכתובת http://mail.walla.co.il): http://mail.walla.co.il/index.cgi?username=MyUserName&password=MyPassword במקום מה סמסומן באדום כתבתי את שם המשתמש שלי והסיסמא! בבקשה תעזרו לי להכין קיצור דרך כזה! תודה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. השנה אני מתחיל ללמוד Asp בבית ספר...עכשיו אני יודע שasp שפה מסורבלת ולא טובה. אני לומד אותה רק בשביל הבית ספר...האמת שהתחלתי לא מזמן ללמוד Php. אבל שמעתי על Asp.net ושמעתי עלייה הרבה דברים טובים... בכל מקרה אם אני אלמד Asp יהיה לי יותר קל להתחיל עם Asp.net?או שאין קשר? אם לא אז אני פשוט אלמד Asp בשביל הבית ספר אבל אני אלמד Php לבד.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yk1,

אני מנסה להריץ את קטע הקוד הבא, ובשורת ההשמה ( 's = '5 ) התוכנית נתקעת. השגיאה: Unhandled exception at 0x76ed15de in ex4.exe: 0xC0000005: Access violation writing location 0x009a5798. מה לעשות? [size=78%]void my_itoa(int number, char s[]){[/size] int i = 0; for ( i = 0 ; number % 10 != 0 ; i++){ s[i] = '5'; number /= 10; } reverse(s); } void main(){ char *s; s = "0"; my_itoa(78689, s); printf("%s", s); }

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום ברצוני להפוך מספר המופיע כ long ל char* או ל string. האם קיימת פונקציה built in ב ++c המבצעת זאת ? כנ"ל לגבי הפיכת string או *char ל int או long. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by 114508534,

אני מחפש ספר טוב בעיברית ללימוד השפה C למתחילים .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by issac,

מעוניין ללמוד על אחת הטכנולוגיות, מה מביניהם עדיף? לפי מה שידוע לי מיקרוסופט הפסיקה עם פיתוחה של asp. ומה השדרוג בינה לבין .net? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, אני הבת של רוני (אני כותבת על שם המשתמש שלו..), רציתי לשאול שאלה שהיא דחופה לי מאוד. אני למדתי מעט PHP ולא הכי הולך לי.. הצלחתי מעט דברים. אני צריכה עזרה דחופה, עוד מעט האתר שלי בן שנה, ולכבוד זה רציתי לעשות משהו יחודי ומקורי. השאלה שלי היא: אני צריכה ב-PHP. פשוט אני נתקלתי בבעיה עם העיצוב, שאפשר שיהיו בתוכו עמודים. ולמשל שאפשר להגיב להודעה בראשי שאני כותבת, אפשרות הרשמה לאתר וכל מיני דברים כאלו. אז תודה לכל מי שיעזור לי. ועם לא תבינו מה אני רוצה, אז יש לי אתר עם המדריכים למה שאני צריכה, אבל לא מצליח לי ובגלל זה אני זקוקה לעזרתכם. אז תודה לכל מי שיעזור לי מאלינור.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by redead,

הפנקציה שאני אמור לכתוב היא : * כתוב פונקציה סטטית המחשבת והמחזירה מהו היחס האסימפטוטי בין גודל המערך לבין ההחלפות שיש לבצע כדי שהיה ממוין בסדר עולה השמח לקבל הדרכה כי אין לי מושג מה אני אמור לעשות כאן.. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ברירת המחדל של ה checkbox היא משמאל לימין: choose * מה עושים כדי לשנות את זה שיהיה מימין לשמאל: * בחר ??????????????????????????????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Eled,

רציתי לדעת איך ניתן כאשר לא קיים הקובץ הראשי index.html למנוע מלראות את תוכן התיקייה כאשר נכנסים לדומיין בדפדפן? תודה,

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by 111SHAR,

הורדתי visual ל3 מחשבים שונים ובשלושתם כשאני מנסה להריץ קוד זה כותב לי " המערכת לא הצליחה למצוא את הקובץ הספציפי" - בc++ , זה כנראה בהגדרות של הויזואל יש לך במקרה ידע גם בזה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, חבר שלי ואני בנינו אתר, ואנחנו רוצים שהוא יופיע במנוע חיפוש, GOOGLE למשל. השאלה שלי היא איך עושים את הזה? איך אני יכול לגרום לאתר שלי להופיע מבין השמות כאשר אני מחפש במנוע חיפוש? מישהו אמר לי שיש איזה משפט ב HTML שאני צריך להוסיף אותו לדף הראשי שלי ואז האתר שלי יופיע במנוע חיפוש, האם זה נכון? אם כן משהו יכול לתרום לי את המשפט, בבקשה? תודה מראש על העזרה. Some Thing...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי windows 7 64 ביט התקנתי אקליפס cdt כמו כן הורדתי MinGW. כתבתי את הקוד הבא #include <iostream> using namespace std; int main () { cout << "Hello World! "; cout << "I'm a C++ program"; return 0; } עשיתי save כמו שצריך ויש בעיה של בקימפול של Launch failed. Binary not found. אני ישמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by D@nny,

שלום אני צריך לקבל שני משתנים מסוג כלשהו להשוות מי גדול ממי ולהחזיר 1/0/-1 בהתאם זאת תת משימה של השאלה הגדולה, אבל הבעיה הגדולה שלי זה ההבנה של הנושא הזה אני מאוד אשמח אם מישהו יבהיר לי טיפה את הרעיון הכללי פוינטרים לפונקציות כיצד מטפלים ב *void (זה יותר חשוב לי מהפתרון של המשימה כרגע) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, בניתי אתר קטן ואחסנתי אותו בשירות האחסון החינמי 000webhost. אני מעוניין שיבוצע כל שעה גיבוי מלא של מאגר הנתונים באתר אל המחשב שלי או לשרת אחר (-מדובר על כמה מגהבייט ). האם יש דרך לעשות זאת באמצעות תוכנת FTP כלשהי או בדרך אחרת. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by lordgod,

התקנתי את mingw וכל מה שצריך (GCC וכל השאר ) , אני כותב תוכנית פשוטה , מנסה להריץ וזה פשוט לא מריץ (בחרתי את mingw gcc ) שגיאה: launch failed no binaries

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Zeev86,

היי. פתחתי לפני מספר שבועות דיון ובו ביקשתי עזרה בנוגע לתקשורת בין client לhost באמצעות winsock. למרות שאנשים פה ניסו לעזור לי, שום דבר לא עבד. ואז חשבתי, אפשר לתקשר בין התוכנות באמצעות HTTP, כמו צאט. תוכנה אחת שולחת טקסט, והתוכנה האחרת טוענת אותו דרך HTTP ומתרגמת אותו לפקודה. עכשיו לשאלה. עד כמה זה יעיל ואיך לבצע? מסד נתונים, קובץ טקסט פשוט שמאוכסן בשרת? עוד דרכים? והאם הדרך הזאת לא כל כך חכמה ועדיף להשתמש בשיטה אחרת? (הכוונה שלי שלמחשבים תהיה אפשרות לתקשר בלי שמשהו יחסום אותן, אם זה אנטיוירוסים, חומות אש, ראוטרים וכו).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יצרתי תיבת טקסט שאותה לקחתי והמרתי את המשפט למערך של מילים : string[] words = searchResult.Split(' '); עכשיו יש לי database עם מספר טבלאות... האם מישהו מכיר אלגוריתם מהיר לחיפוש המילים האלה בטבלאות? אני משתמש באנטיטי אז החיפוש חייב להתבצע בעזרת DBcontext. עוד דבר, איך אני יכול לדעת שאחד מהמילים היא בעצם עיר שהמשתמש הקליד? ולא אני לא רוצה להפריד את התיבת טקסט ל2 תיבות טקסט שבאחד הוא מקליד את העיר ובשני הוא מקליד שם בן אדם או משהו בסיגנון האם יש דרך מהירה לעבור על המערך של המילים ולגלות מי מהם הוא עיר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by juicy,

הי חברים, יש לי פה איזה תרגיל שאני לא מצליח לפתור.. מישהו מוכן להשקיע כמה דקות? אני אשלח את התרגיל בהודעה פרטית.. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני צריך לקבל קובץ שכל שורה בו היא מחרוזת ואני צריך באמצעות מיון מהיר לכתוב לקובץ חדש בסדר עולה. הבעיה היא שהמיון מהיר מקבלת מערך חד מימדי ובשביל הדבר הזה אני צריך מערך דו מימדי שיכיל את כל המחרוזות. איך אני יעשה את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Nahum2,

אני צריך בQUERY לבדוק אילו שורות מקיימות תנאי מסויים , לשנות את הערך של שדה מסויים באותן שורות ולהחזיר את השורות הנל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן. יש לי פרויקט (VB.NET) שמשתמש באחד הforms בדפדפן של Xulrunner. דפדפן זה לוקח כ40 מגה ואני לא מעוניין לשים אותו בהתקנה בסיסית של התוכנה אלא כפלאגין שאותו תהיה לי אפשרות אחרי זה להוריד דרך עדכוני התוכנה. השאלה שלי, איך אני יכול לטעון את הreference של הדפדפן בRuntime בלי להגדיר את אותו הreference בפרויקט עצמו? כלומר, אני עושה בדיקה - אם כל קבצי הDLL של אותו הreference קיימים אצלי בתיקיה, רק אז אני אומר לתוכנה להטעין את אותם הקבצים ורק אז להריץ את הform עם הפקד הרצוי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by skywalker13,

תראו את הקטע הבא, זה בדיקה של תופס הרשמה באתר שלי: <script language="javaScript"> function chackForm() { var msg; var num = 0; msg=" " ; if(document.club.firstname.value.length == 0) { msg = msg + "First name field is empty" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length == 0) { msg = msg + "last name field is empty" ; num = 1; } if(document.club.email.value.length == 0) { msg = msg + "eMail field is empty" ; num = 1; } else { if(document.club.email.value.indexOf("@") == -1) { msg = msg + "shtrudel is missing in the eMail" ; num = 1; } if(document.club.email.value.indexOf(".") == -1) { msg = msg + "Dot is missing …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים