תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להתחיל ללמוד c ואין לי שום ידע קודם מישהו יכול להמליץ לי על ספר אבל ספר שמסביר למתחילים ולא לאנשים שכבר יודעים כמה שפות יש לצייןן אני לא יודע שפות תכנות בכלל
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ידע בסיסי של Java מ-2 יחידות שלמדתי בבצפר - אחסון דינמי, פולימורפיזם,ירושה, תכנות מונחה עצמים וכמובן כל הסינטקס הבסיסי. בזמן האחרון אני ממשיך ללמוד בעצמי מהאינטרנט, אבל זה לא מתקדם בקצב שבו הייתי רוצה שזה יתקדם. לפעמים אני נתקע, וקשה לי למצוא את התשובה באינטרנט. בכל מקרה, התחלתי בחיפוש אחר ספרים ומצאתי שניים שיכולים להתאים. הראשון שנראה לי הכי מתאים http://www.amazon.com/Introduction-Java-Programming-Comprehensive-Version-6th/dp/0132221586/ref=pd_bbs_2/002-1243508-3228005?ie=UTF8&s=books&qid=1191496142&sr=8-2 ו- http://www.amazon.com/Head-First-Java-Kathy-Sierra/dp/0596009208/ref=pd_bbs_sr_1/002-1243508-3228005?ie=UTF8&s=books&qid=1191496142&…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה ללמוד את ASP.NET. מצאתי ספר ענק שהוא אך ורק על זה של הוד-עמי, אך שם מתואר על הASP.NET עם VB.NET ואני רוצה להשתמש בC# לא בVB.NET. בספרים על C# יש פרק על ASP.NET, אבל בכל מקרה אני רוצה המלצה לספר כשהמטרה העיקרית היא לימוד ASP.NET (בשימוש בC#), לא משנה מה הנושא העיקרי של הספר כל עוד הכיסוי לגבי הASP.NET מקיף. נ.ב. - איפה ניתן לברר ולקנות ספרי MICROSOFT PRESS בארץ? האם אתם ממליצים לקנות אחד אולי לגבי ASP.NET? יש מתורגמים לעברית?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, החלטתי ללמוד את שפת ה-PHP, ואני מחפש ספר טוב, שמלמד מא' עד ת'. בעברית. קראתי קצת בספר של הוצאת פוקוס והוא נראה סביר בהחלט. אשמח לשמוע על עוד המלצות לספרים. תודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אני רוצה לציין שאכן ערכתי חיפוש בפורום - אך מה שהמליצו עליו כבר לא מיוצר ולא נמכר יותר. אשמח להמלצה על ספר שאכן ניתן לרכישה ללימוד עצמי של C++ למתחילים ובעברית (הכרחי) אני תלמיד יב' , לומד 5 יח' מדעי המחשב, אנחנו לומדים java ואני רוצה ללמוד בעצמי C++ . אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 13k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין להתחיל ללמוד שפת C++ . אין לי ידע קודם בתכנות תוכנה או משהוא דומה (אולי קצת HTML שהלך קל *). רצוי שהספר יהיה בשפה העברית , אבל אפשר גם באנגלית. הספר אמור ללמד מההתחלה , ועד הבסיס / עד כמה שאפשר . תודה לכל העוזרים/ות
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אם יש פה מישהו שמבין איזה ספר ממולץ לרכוש לשפת התכנות C# באנגלית/עברית - אין לי בעיה להזמין מאמזון. העיקר שיהיה ספר לעניין שמסביר את השפה מההתחלה עד חלק מתקדם. מוכן לשמוע המלצות
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי באמזון את הספרים הנ"ל: http://www.amazon.com/Learning-MySQL-JavaScript-Step---Step/dp/0596157134/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1293278850&sr=8-2 http://www.amazon.com/PHP-MySQL-Dynamic-Web-Sites/dp/032152599X/ref=cm_cr_pr_product_top http://www.amazon.com/PHP-MySQL-Web-Development-4th/dp/0672329166/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1293278850&sr=8-1 אשמח לקבל הצעות נוספות
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי, אני עובד על פרויקט מסוים כבר זמן רב, ובקרוב אני אצטרך לכתוב את ה- BL\DAL שלו כמו שצריך. אני בונה איזושהי אפליקציה אינטרנטית שעובדת דרך Web Service עם שרת PHP Apache שכותב\קורא מ - MySQL DB. הצלחתי ליצור קשר בין שלושת הצדדים (Client-PHP-DB) אבל האפליקציה שלי צריכה להיות בנויה כך שתוכל להתמודד עם מספר גדול של משתמשים ובשביל זה אני צריך לשפר אותה ולהבין כמה דברים - 1. איך לנהל Connections ל- DB ככה שיוכל להתמודד עם נניח 100-200 משתמשים בו זמנית ולהחזיר להם תשובה במהירות. 2. איך לנהל Sessions. אני חושב שאני חייב לנהל Sessions כמו שצריך כדי שאני אוכל גם לנהל Connections בצורה נכונה. בנתיים השרת הוא פחות או יותר רק Web Service שמקל קריאות מה- Client ובד"כ מעביר אותן הלאה ל-…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנת תוכנות CONSOLE ב- Turbo C ואני מחפש ספריות שבעזרתן אפשר ליצור ממשק משתמש גרפי (GUI) דומה לזה שבשימוש ב- Turbo C עצמה. מי שלא הבין אני מתכוון לספרייה שמאפשרת ליצור חלונות, כפתורים, תפריטים וכו' והכל ל- DOS. אני יודע ש Turbo C משתמשת בספרייה שנקראת Turbo Vision אבל היא מסובכת מדי לשימוש. אם מישהו מכיר פרוייקט\תוכנה שיכולה לעזור לי שירשום פה בבקשה.. בתודה מראש, עומר שקדי. נ.ב. שמעתי שיש אפשרות (באמצעות תוכנה) לכתוב בעברית ב- Turbo C. עוד מישהו שמע על זה ויכול לפרט? ובאותו נושא - האם ניתן לתכנת את התוכנה כך שהטקסט יכתב מימין לשמאל במקום משמאל לימין? (בשביל העברית..)
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספרים הן באנגלית והן בעיברית עם תרגילים לשפת C ומסדי נתונים (שפת SQL, DIAGRAMS וכדומה). תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש קוד של סקריפט שהוא בעצם שורה שרצה עם עידכונים על האתר. איך קוראים לכזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ברשותי פורום IBHeb,כמו כן אני רוצה לעשות דבר כמו חדש בפורומים כמו שיש באתר שלנו,הבנתי שיש סקריפט כזה...מישהו יכול להביא לי כזה?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני יודע שזו אולי בקשה די גדולה, אבל מישהו מכיר סקריפט המגביל גודל תמונה בחתימה בפורומים?
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
סקריפט שיציג כפתורים של תחנות רדיו בארץ. ואיך שלוחצים זה ישמיע אבל לא בתוכנה חיצונית אלה בדף האתר כמו ברדיו פא"צ תודה לעוזרים וחיפשתי בגוגל לפני הת'רד הזה אבל לא מצאתי כלום זה מוצא לי רק שרתי רדיו
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש סקריפט שאחרי מספר שניות עובר לעמוד אחר אוטומטית. אם אפשר שהוא יעבור לעמוד אחר בתוך תוכנה של אתר אז זה יהיה מצוין (בתוך תוכנת: publication) תודה.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מחפש סקריפט שיהיה מן סטופר אחורי של ימים ,שעות ושניות לתאריך מסויים כלומר אם אני אכוון אותו לתאריך 21.5.05 אז הסטופר ירות אחורה, עם שניות שעות ימים וחודשים. בבקשה תעזרו לי- אני צריך את זה כמה שיותר מהר בתודה מנור
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש ליצור איזה שהיא תוכנית קטנה, שתקבע לפיירפוקס ולדפדפן אקפלורר דף בית שאני אתן לה. מעין פקודת CMD או משהו כזה, האם קיים דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
מחפש עורך TURBO PASCAL לממשק WIN32 כי נמאס לי מהדוס המסריח מה גם שלעבוד איתו יחד עם עוד דברים ברגע זה UBER לא נוח. בגוגל מצאתי רק דברים של פסקל לווינדוס, בעצם אני צריך עורך של פסקל כמו של הבית ספר (TP7) שעובד בווינ32. וNOTEPAD IS LAME כי אני רוצה יותר אפשרויות שקשורות לפסקל עצמו.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקרון אני בעל ידע בתכנות ופיתוח, אבל לא עוסק בזה באופן שוטף. בגלל זה בפיתוח אתרים עבדתי עד עכשיו עם Microsoft Expression Web 4, מאוד נוח לי הממשק למטומטמים שלהם, עם אפשרויות התצוגה והבדיקה של האתרים שהם מציעים. מכיוון שנראה שמיקרוסופט לא ממש מתכוונת להמשיך ולהשקיע בחבילה הזאת, אז הייתי רוצה לדעת אם יש המלצות לעורך כמו של מיקרוסופט כמובן אם יש חינמי אבל גם בתשלום אין בעיה.
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מישהו שיעזור לי להרכיב ולתכנת מיקרו צ׳יפ בסיגנון ארדואינו אבל של חברת electric Imp כולל אלקטרוניקה הפרוייקט דיי סודי ואשמח להודעה בפרטי - אופציה לעבודה בתשלום לרציניים! תודה, יונתן
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מתחיל לבנות את פרוייקט ההנדסאים של בויז'ואל בייסיק. אני מחפש אתר שיכול לתת לי רעיונות ועזרה בבניית הפרוייקט. התחלתי לבנות תוכנת הזמנת כרטיסים בתאטרון עם מנויים ואולמות בשילוב עם מסד נתונים של אקסס. מישהו יכול להפנות אותי לדברים נוספים דומים ?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-