תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
לדוגמא: בMSGBOX אתה חייב לתת רק את הPrompt ואם אתה רוצה את השאר אתה לא חייב.. השאלה שלי איך אני עושה פונקציה כזו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור תוכנית שתחשב FACTORIAL. אני יודע שהתוכנית לא מתאימה במקרי קצה אבל מבחינתי אני רק רוצה לבדוק שהיא עובדת כאשר צריך לחשב 10 ב 2 נימים, ומקרה נוסף של 100 ב 4 נימים. מסיבה כלשהיא יוצא לי תוצאות זבל, שלא לדבר על כך שבריצה ודיבוג התוצאות שונות לחלוטין. using System; using System.Collections.Generic; using System.Threading; namespace Factorial { static class Program { public static double TotalProduct = 1; public static int NumberOfThreadsThatFinished; static void Main() { //get number to check the facturial on Console.WriteLine("Please enter the number to calculate the facturial on: "); int number = int.Parse…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<% Set dbCon = Server.CreateObject("ADODB.Connection") dbCon.open "Provider=Microsoft.JET.OLEDB.4.0;Data source=" & Server.mappath("../Data/DataBase.mdb") mySQL = "UPDATE accounts" mySQL = "mySQL & SET UserName='"& Request.Form("username") &"', pass='"& Request.Form("pas1") &"', Email='"& Request.Form("mail1") &"', FirstName='"& Request.Form("firstname") &"', LastName='"& Request.Form("lastname") &"', Gender='"& Request.Form("gender") &"'" mySQL = "WHERE UserName='"& Request.Form("username") &"'" dbCon.Execute(mySQL) dbCon.Close SET dbCon = Nothing %> זה נותן לי שגיעה כזאת - משפט SQL לא חוק…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. במידה ואני רוצה לדעת איזה פונקציות נקראות ובאיזה תוכנה הן נקראות. כלומר - אני רוצה לכתוב תוכנת קונסול שאני אתן לך כתובת של הפוקציה/שמה של הפוקציה ויתן לי את התוכנות שמשתמשות בה. הסבר : נגיד ויש לי קילוגגר במחשב שהוא משתמש בGetKeyState כדי לקבל ערכי מקלדת , אז התוכנה שציינתי למעלה פשוט תזהה את הקריאה, ותסגור את הפרוסס. הדבר אפשרי?אם כן , מה שם הפונקציה שיכולה לבצע דבר כזה? נ.ב הפונקציה = פונקצית API. BTA
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
??? :user: מישהוא יודע איך אפשר להגדיר ב HTML ואו java script or vbscript שהחלון הנוכחי של האתר לא ניתן יהיה להגדילו או להקטינו? וזאת כמובן מבלי לדאוג שהחלון הזה יהיה חלון שנפתח ע"י דף אחר אשר משמש לו כ parent?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם כשאני כותב סקריפט ואני משתמש ב document.write והפקודה נמצאת בין התגים <script> ל </script> אז הכל בסדר ובאמת נוצרת לי הדפסה בדף הנוכחי . לעומת זאת כשאני כותב אותה (document.write) בתוך פונקצייה ומפעיל נגיד עם onclick אז הדפדפן קופץ דף אחד קדימה ואז מבצע את הפקודה. איך אני מונע ממנו לקפוץ קדימה ז"א איך אני יוצר מצב כמו שהפקודה (document.write) נמצאת מחוץ לפונקציות .תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה בתת שיגרה הבאה: ITCHUL: MOV IE,#10000011B MOV IP,#00000010B MOV TMOD,#00000101B RET אני מעוניין לדעת מהו השינוי שאני אמור לעשות בתת השיגרה הנ"ל, ע"מ שתת השיגרה תפעיל את TIMER1 במקום את TIMER0 ??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות קטנות אבל מציקות שאני לא מוצא להן תשובה בשום ספר, מודה מראש על העזרה. א. אם נגיד רשום לי int x=2, *p; x=sizeof(x); x=sizeof(p); כמה יהיה שווה בשני המקרים X? ב. האם שתי דרכי הכתיבה נכונות: void main() } char *s="bla"; והשנייה char *s; s="bla"; ג. מה עושות שתי הפקודות: int x=5, *p; x=(int)p; p=(int*)x; נגיד ש- x=5 והכתובת של x היא fff8 מה יהיה הערך של p לאחר הצבה זו? ד. פויינטר לפויינטר: int *ptr; int **ptr2; *ptr2=ptr האם זה בעצם אומר שהמצביע השני מקבל את הכתובת של הראשון??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך מקובל לצייר משפטי Switch Case, האם מציירים אותם כמספר תנאים ? האם יש דרך מקוצרת ? בתודה מראש, מייק.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה בפונקציה שמוחקת את המחסנית. כל התכנית טובה פרט לפונקציה שמוחקת את המחסנית. אני שובר את הראש ולא עולה על הבעיה למה זה מוציא פלט ואז בסוף זורק אותי. אשמח לעזרתכם זה הקוד של הפונקציה הבעייתית: void delete_stack(stack s) { free(s.items); } זה הקוד של כל התכנית #include <stdio.h> #include <stdlib.h> typedef struct stack_t { int *items; int number_of_items; int max_size; }stack; stack create_stack(void) { stack *s = (stack*)malloc( sizeof(stack) ); if ( s == NULL ) exit(1); s->items=((int*) malloc(1 * sizeof(int))); if ( s->items == NULL ) { free(s->items); free(s); exit(1); } s->max_siz…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דף שיש בו תפריט (בנוי מרשימה וקצת CSS) שהוא יהיה למעלה במרכז הדף, והתוכן יהיה על שאר הדף. הבעיה שלי היא עם התוכן, אני לא מצליח לDIV שלו להמתח על שאר העמוד עד התחתית. אני יכול לתת לו גובה קבוע, אבל זאת לא המטרה שלי. אני רוצה שהוא יגיע עד לתחתית העמוד תמיד. לא משנה באיזה רזולוציה האדם שגולש לאתר משתמש ולא משנה כמה תוכן יש בו (כמובן שאם יש יותר תוכן ממה שאפשר להציג על העמוד וצריך לגלול את העמוד למטה, אז שיגיע עד סוף התוכן, אבל עדיין שיגע בסוף העמוד.) דוגמה למה שאני רוצה אפשר לראות בתמונה למטה. מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין ללמוד ליצור תבניות בPHP. אני זוכר שקראתי איפשהו מדריך שמשתמש במעין עוגנים כאלו שמראים לדף לאן להכניס את התוכן,הכותרת, התפריט וכו. חיפשתי מדריכים בגוגל אבל כל מה שמצאתי היה בעיקר דברים שהם לא באמת תבניות והם משתמשים בincludeים כדי ליצור את הדף. מצאתי גם משהו דומה שמשתמש בiHTML שבחיים לא שמעתי על זה. http://ontosys.com/php/templates.html אם אני לא טועה המדריך שחיפשתי השתמש בפונקציה preg replace אבל אני לא בטוח. המטרה העיקרית שלי זה תבניות שאפשר להחליף לגמרי את המבנה והעיצוב של הדף. ולא רק לבצע שינויים קטנים באיזורים מסוימים של כל דף. שימו לב שאני מועניין לבנות את התבניות בעצמי ולא להשתמש בדברים כדוגמת סמארטי או וורדפרס- היה את האתר PHP ישראל\ איתן או משה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האוביקט בקובץ טקסט והנה הטעות שהוא כותב לי --------------------Configuration: meir - Win32 Debug-------------------- Compiling... driver.cpp E:\doc\meir\driver.cpp(12) : error C2629: unexpected 'class driver (' E:\doc\meir\driver.cpp(12) : error C2334: unexpected token(s) preceding '{'; skipping apparent function body Error executing cl.exe. driver.obj - 2 error(s), 0 warning(s) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בשילוב של Web Custom Control ב User Control ב ASP.NET . כתבתי את ה Web Custome Control הבא אשר משמש כ RequiredFieldValidator לפקד Checkbox. using System.Web.UI; using System.Web.UI.WebControls; using System.ComponentModel; namespace CustomValidators //RequiredFieldValidatorForCheckBoxLists { /// <summary> /// Summary description for WebCustomControl1. /// </summary> public class RequiredFieldValidatorForCheckBoxLists : System.Web.UI.WebControls.BaseValidator { private ListControl _listctrl; private int _restrictionCount; private string _restrictionType; public int restrictionCount { get { return _restriction…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את mingw וכל מה שצריך (GCC וכל השאר ) , אני כותב תוכנית פשוטה , מנסה להריץ וזה פשוט לא מריץ (בחרתי את mingw gcc ) שגיאה: launch failed no binaries
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
התחלתי ללמוד html, ואני רוצה לפתוח לעצמי אתר... הייתי רוצה לדעת איך אני יכול עושה לפריים, שהרקע שלו יהיה חצי שקוף, ואני אראה דרכו את הרקע המקורי של האתר. יש למישהו פתרון?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו את הקטע הבא, זה בדיקה של תופס הרשמה באתר שלי: <script language="javaScript"> function chackForm() { var msg; var num = 0; msg=" " ; if(document.club.firstname.value.length == 0) { msg = msg + "First name field is empty" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length == 0) { msg = msg + "last name field is empty" ; num = 1; } if(document.club.email.value.length == 0) { msg = msg + "eMail field is empty" ; num = 1; } else { if(document.club.email.value.indexOf("@") == -1) { msg = msg + "shtrudel is missing in the eMail" ; num = 1; } if(document.club.email.value.indexOf(".") == -1) { msg = msg + "Dot is missing …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בונה כרגע מערכת פורומים ונתקלתי בבעיה של ירידות שורה ב- HTML. את תוכן התגובה אני שומר באמצעות שדה טקסט (textarea ב- HTML) במסד נתונים בעזרת ASP. כשאני רוצה להציג את תוכן התגובה בתוך שדה טקסט ירידות השורה כן נראות (אני משתמש בזה לעריכה של תגובה). כשאני רוצה להציג את תוכן התגובה בתוך תא בטבלה (להצגה רגילה של הנושא) ירידות השורה לא נראות. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקרוב אני יתחיל את כל הבחינות של הצבא(ממרם וגאמא). אז החלטתי לחזור על הדברים שלמדתי מלפני שנה ושנתיים (ושלוש =] ) כי הבנתי שVB לא מעניין תצבא. אז התקנתי תתוכנה הנ"ל ואני לא מצליח להריץ תוכניות. כלומר, כאשר אני לוחץ על דיבאג/דיבילט(לא זוכר) אז הוא עובר קומפילציה ואז שהם בא להריץ את זה הוא שואל אותי עם מה להריץ את זה(executable for debug) ויש לי כמה אפשרויות: הדפדפן הראשי שלי(פיירפוקס), REGSVR32.EXE, activeX control test container, עיוון. ואת האפשרות הactiveX הוא לא נותן לי לבחור... מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, איך אפשר לשנות ציור גרפי שציירתי בפאנל מסויים ע"י לחיצה על לחצן שנמצא בפאנל אחר? יצרתי קלאס של ActionListener בתוך הקלאס של ה-Frame שלי (תת-קלאס) אבל הוא לא יכול לגשת למשתנים שנמצאים בפאנל עם הציור הגראפי. מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי קובץ טקסט הכולל שדות בעברית. ברצוני להציג את תוכן קובץ הטקסט ע"ג המסך. זה הקוד בו השתמשתי: <?php$myContacts = file('contact1south_1.txt');foreach($myContacts as $line){ echo $line;}?> השדות העבריים הופיעו ע"ג המסך בג'יבריש. כיצד ניתן להציג טקסט בעסרית ע"ג המסך? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היינו: על איזו בעייה היא מנסה להתמודד ובאיזה דרך פיתרון התוכנית משתמשת.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מתכנת אינטרנט שמעוניין להתחיל ללמוד FLEX. יש לכם המלצות מאיפה להתחיל ללמוד? האם יש אתר שיכול ללמד אותי בעברית?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-