עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by shoshana,

כתבתי קוד בc# בעזרת random והמספר לא יוצא רנדומלי: direct = new Random(); ..... int direction = direct.Next(directions.Count); SizeDirect = directions[direction]; BuildByDirect();

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eninyo,

שלום, יש לי תוכנית עם סיומת C ששם עובדת לי הפונקציה _msize. פונקציה זו מחזירה את גודל הפוינטר בבתים של הפויינטר ששולחים לה (ואם זה מערך אז את כל גודל המערך בבתים). לדוגמה אם יש לי מערך מסויים int *arr והקצתי לו מקום אחד עם malloc אז כאשר אני יעשה _msize (arr) אני יקבל 4 (גודל int בבתים) - אם היו 3 תאים אני יקבל 12. יש לכלול את malloc.h כשמשתמשים בפונקציה זו. עכשיו התחלתי לעשות פרוייקט של סוקטים בvisuall C++ (6) ולשם רק עשיתי cut&paste לפונקציה מהקובץ הקודם. כמובן שעכשיו הקובץ שלי הוא עם סיומת C++ (כמו כל שאר הקבצים בפרוייקט). בכל אופן, עכשיו הפונקציה של _ msize לא עובדת!!! אני מקבל שגיאה של undeclared identifier... (וכן הוספתי את malloc.h לתוכנית הזו גם כן). מישהו יוד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by HaEsrimVeArba,

לכתוב תכנית שמנהלת מכירות ממחסן פריטים מחסן מיוצג כמערך דו ממדי בו 100 שורות ו- 2 עמודות. קוד פריט הוא אינדקס של שורה. עמודות: כמות במלאי ומחיר. פעולות: 1. קניית מוצר: הקלט הוא: קוד פריט וכמות לקנייה הפלט הוא : סכום לתשלום. יש לעדכן מלאי בהתאם 2. סכום פריטים: פלט סכום שווי כספי של כל המלאי ליצור 5 תהליכונים שמייצגים 5 לקוחות שיכולים לבצע אחת משתי הפעולות ולהציג תוצאה של כל פעולה בהתאם. הנה מה שניסיתי לעשות. זה כמעט עובד אבל הקניה לא מצליחה. [left]public class Main { public static void main(String[] args) { Mahsan b = new Mahsan(); int i; for (i = 0; i < 5; i++) { BuyRunnable r = new BuyRunnable(b); Thread t = new Thread(r); t.start()…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by bluemail,

האם יש אפשרות לקבוע זמן לפתיחת קובץ שמע (או כמה )בזמן מסויים ותוך כדי שישנה את הווליום ויעשה הפסקות ??? יש לי "מטרידים" שצריך להפחיד

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pazer005,

יש לי על המחשב שרת XAMPP. לאחר שקניתי רישיון, קיבלתי קוד SSL מוצפן ואין לי מושג איפה בדיוק אני מכניס אותו ואיך אני מגדיר את כל העניין הזה על השרת. ניסיתי לחפש בגוגל אבל אני לא מוצא משהו רלוונטי או שאני לא יודע מה בדיוק לחפש...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by orelzion,

אני לא מבין כלום בVB, אבל הייתי צריך לכתוב קוד לאקסל, אז למדתי משהו אבל משום מההוא כותב לי overlow ומפסיק הנה הקוד מה הטעות? Private Sub replace() Dim vl As String Dim char As String Dim str As String Dim repeat As String For i = 1 To 3000 str = "" repeat = "2342" vl = Cells(i, "K").Text For j = 1 To Len(vl) char = "" Select Case Mid(vl, j, 1) Case repeat char = "Z" Case 1 char = "B" Case 2 char = "E" Case 3 char = "L" Case 4 char = "F" Case 5 char = "A" Case 6 char = "C" Case 7 char = "T" Case 8 char = "O" Case 9 char = "R" Case 0 char = "S" …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by barp12,

איך אפשר להעביר פונקציה כפרמטר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by anatoli,

שלום לכולם, אני לא מצליח לחשוב על דרך לפתור אחת מהשאלות בעבודה האחרונה בקורס C (רקורסיות). בשאלה מקבלים לפונקציה מערך, מספר תלמידים K, ומספר כיסאות N, ואם רוצים אפשר לקלוט עוד נתונים לפי איך שרוצים. כך ש-N גדול או שווה ל-2K-1. צריך להושיב את התלמידים כך שיהיה בינהם לפחות רווח אחד, ולהדפיס את כל האפשרויות, כך ש-0 מסמן כיסא ריק, 1 מסמן כיסא תפוס. לדוגמא, עבור K=2 N=5, נקבל: אני בטוח שזה לא תרגיל קשה במיוחד, אבל מסיבה כלשהי, אני לא מצליח לחשוב על דרך שתפתור את זה לכל המיקרים. (ד"א, N לא יעבור את 100 לעולם, זה תנאי בקלט). אודה לכם במידה ותעזרו, Anatoli.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם יש שתי שאלות מהשיעורי בית שלא הצלחתי לפתור, ואף אחד בכיתה שלי גם לא, וזה להגשה לשיעורי בית.. בבקשה תעזרו לפתור זה מאוד חשוב לי! שאלה ראשונה "מסגרת" במערך דו- מימדי בגודל M*M היא ריבוע של אפסים בתוך המערך שפינתו השמאלית עליונה היא המשבצת I*I (הריבוע הוא רק המסגרת) . כתוב פונקציה המקבלת מערך דו מימדי בגודל M*M ומחזירה "אמת", אם במערך יש "מסגרת", אחרת תחזיר הפונקציה "שקר". דוגמה : מטריצה עם "מסגרת" שפינתה העליונה השמאלית במשבצת 1,1 3 0 9 2 0 0 0 0 0 7 1 0 7 0 3 8 0 0 0 9 0 7 6 4 5 את השאלה השנייה אני לא מצליח להעתיק לפה אז נוותר עליה ונראה מה נעשה.. בבקשה מכל מי שיכול שיעזור!! תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by byn007,

העליתי לאתר שלי WWW.TIMTUM.CO.IL לינק עם קובץ להורדה שאי נכנס אחרי זה ומנסה להוריד את הקובץ הוא משום מה מבקש ממני שם וסיסמא. ניסיתי להכניס את הפרטם של ה FTP שהוא האתר מאוכסן אבל הוא לא מקבל את זה. ב FRONT PAGE אני לא מוצא איפה מבטלים את זה את האופצייה של הסיסמא. למישהו פתרון לעניין?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by TheSlider,

היי חברים, יש לי בעיה בפונקציה שמוחקת את המחסנית. כל התכנית טובה פרט לפונקציה שמוחקת את המחסנית. אני שובר את הראש ולא עולה על הבעיה למה זה מוציא פלט ואז בסוף זורק אותי. אשמח לעזרתכם זה הקוד של הפונקציה הבעייתית: void delete_stack(stack s) { free(s.items); } זה הקוד של כל התכנית #include <stdio.h> #include <stdlib.h> typedef struct stack_t { int *items; int number_of_items; int max_size; }stack; stack create_stack(void) { stack *s = (stack*)malloc( sizeof(stack) ); if ( s == NULL ) exit(1); s->items=((int*) malloc(1 * sizeof(int))); if ( s->items == NULL ) { free(s->items); free(s); exit(1); } s->max_siz…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by מתנחל,
    • 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gatoGT,

pless write in hebrow.....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם אני מפתח תוכנית הקראת טקסט אוטמטית בC# ויש בוינדוס 10 הקראת טקטס בעברית, רק אני לא יודע איך מגיעים אליו מישהו כאן אולי יודע

15. Started by iakovl,

האוביקט בקובץ טקסט והנה הטעות שהוא כותב לי --------------------Configuration: meir - Win32 Debug-------------------- Compiling... driver.cpp E:\doc\meir\driver.cpp(12) : error C2629: unexpected 'class driver (' E:\doc\meir\driver.cpp(12) : error C2334: unexpected token(s) preceding '{'; skipping apparent function body Error executing cl.exe. driver.obj - 2 error(s), 0 warning(s) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MasteRoi,

אשמח לקבל מדריך/ספר אלקטרוני (חינמי כמובן) ללימוד מהבסיס של אחת השפות הנ"ל. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היינו: על איזו בעייה היא מנסה להתמודד ובאיזה דרך פיתרון התוכנית משתמשת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by 114508534,

אני מחפש ספר טוב בעיברית ללימוד השפה C למתחילים .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by mataNzi,

Someone here ever programed a robot with one of this softwares? if so i need your help but before ill write and explain i want to know if there are people who used\ing those softwares

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by skywalker13,

תראו את הקטע הבא, זה בדיקה של תופס הרשמה באתר שלי: <script language="javaScript"> function chackForm() { var msg; var num = 0; msg=" " ; if(document.club.firstname.value.length == 0) { msg = msg + "First name field is empty" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length == 0) { msg = msg + "last name field is empty" ; num = 1; } if(document.club.email.value.length == 0) { msg = msg + "eMail field is empty" ; num = 1; } else { if(document.club.email.value.indexOf("@") == -1) { msg = msg + "shtrudel is missing in the eMail" ; num = 1; } if(document.club.email.value.indexOf(".") == -1) { msg = msg + "Dot is missing …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by 11moshiko11,

שלום האם ניתן לקלוט תו בודד ללא GETCH)(, אלא באחת מהפעולות הבסיסיות של ספריה IOSTREAM? תודה ושבת שלום, מושיקו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by redead,

הפנקציה שאני אמור לכתוב היא : * כתוב פונקציה סטטית המחשבת והמחזירה מהו היחס האסימפטוטי בין גודל המערך לבין ההחלפות שיש לבצע כדי שהיה ממוין בסדר עולה השמח לקבל הדרכה כי אין לי מושג מה אני אמור לעשות כאן.. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Amit_S,

שלום לכולם, החלטתי להתחיל ללמוד את שפת התכנות הראשונה שלי- C הורדתי את המהדר של מייקרוסופט VISUAL C++ , הבנתי שצריך לפתוח פרוייקט חדש בקונסול. פתחתי את הספר שפת C מההתחלה וניסיתי את התוכנית הראשונה לדוגמא בספר: #include<stdio.h> main(); { printf<"hello">; } לחצתי F5 והתוכנה אומרת שיש לי שגיאות. מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לדוגמא: בMSGBOX אתה חייב לתת רק את הPrompt ואם אתה רוצה את השאר אתה לא חייב.. השאלה שלי איך אני עושה פונקציה כזו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אנשים אני צריך עזרה בתת שיגרה הבאה: ITCHUL: MOV IE,#10000011B MOV IP,#00000010B MOV TMOD,#00000101B RET אני מעוניין לדעת מהו השינוי שאני אמור לעשות בתת השיגרה הנ"ל, ע"מ שתת השיגרה תפעיל את TIMER1 במקום את TIMER0 ??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.