עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by 8us.co.il,

עשיתי תיקונים מאז פעם האחרונה שביקשתי חוות דעת... תביאו עוד הערות בבקשה http:\\mycomp.co.il

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by yk1,

אני מנסה להריץ את קטע הקוד הבא, ובשורת ההשמה ( 's = '5 ) התוכנית נתקעת. השגיאה: Unhandled exception at 0x76ed15de in ex4.exe: 0xC0000005: Access violation writing location 0x009a5798. מה לעשות? [size=78%]void my_itoa(int number, char s[]){[/size] int i = 0; for ( i = 0 ; number % 10 != 0 ; i++){ s[i] = '5'; number /= 10; } reverse(s); } void main(){ char *s; s = "0"; my_itoa(78689, s); printf("%s", s); }

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. כשבונים אתר, בין אם בכוחות עצמכם ובין אם בעזרת גורם מקצועי, יש לא מעט החלטות שצריך לקבל בתהליך. אחת ההחלטות הראשונות והחשובות ביותר היא האם לבנות את האתר בקוד סגור או בקוד פתוח, וכאן תוכלו לקרוא מה המשמעויות לכך קוד פתוח וקוד סגור – מה זה בכלל אומר? אתרים אשר נבנים בקוד פתוח, כדוגמת וורדפרס, ג'ומלה, Drupal ועוד, מאפשרים נגישות לקוד הליבה של המערכת, לייצר בו שינויים בהתאם לצורך, להוסיף לאתר תוספים, לתת מענה לבאגים, ובעצם לייצר רכיבים חדשים ולהפיץ אותו לשימוש של גורמים נוספים, אשר יכולים לעשות בו שימוש ללא עלות. מערכות קוד פתוח נהנות מקהילות גדולות של מפתחים (בהתאם לפופולאריות שלהן) אשר מייצרים תוספים ורכיבים שונים אותם ניתן "להלביש" על המערכת על מנת להוסיף פ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by מתנחל,
    • 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by 11moshiko11,

שלום האם ניתן לקלוט תו בודד ללא GETCH)(, אלא באחת מהפעולות הבסיסיות של ספריה IOSTREAM? תודה ושבת שלום, מושיקו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. ??? :user: מישהוא יודע איך אפשר להגדיר ב HTML ואו java script or vbscript שהחלון הנוכחי של האתר לא ניתן יהיה להגדילו או להקטינו? וזאת כמובן מבלי לדאוג שהחלון הזה יהיה חלון שנפתח ע"י דף אחר אשר משמש לו כ parent?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, חבר שלי ואני בנינו אתר, ואנחנו רוצים שהוא יופיע במנוע חיפוש, GOOGLE למשל. השאלה שלי היא איך עושים את הזה? איך אני יכול לגרום לאתר שלי להופיע מבין השמות כאשר אני מחפש במנוע חיפוש? מישהו אמר לי שיש איזה משפט ב HTML שאני צריך להוסיף אותו לדף הראשי שלי ואז האתר שלי יופיע במנוע חיפוש, האם זה נכון? אם כן משהו יכול לתרום לי את המשפט, בבקשה? תודה מראש על העזרה. Some Thing...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by HaEsrimVeArba,

לכתוב תכנית שמנהלת מכירות ממחסן פריטים מחסן מיוצג כמערך דו ממדי בו 100 שורות ו- 2 עמודות. קוד פריט הוא אינדקס של שורה. עמודות: כמות במלאי ומחיר. פעולות: 1. קניית מוצר: הקלט הוא: קוד פריט וכמות לקנייה הפלט הוא : סכום לתשלום. יש לעדכן מלאי בהתאם 2. סכום פריטים: פלט סכום שווי כספי של כל המלאי ליצור 5 תהליכונים שמייצגים 5 לקוחות שיכולים לבצע אחת משתי הפעולות ולהציג תוצאה של כל פעולה בהתאם. הנה מה שניסיתי לעשות. זה כמעט עובד אבל הקניה לא מצליחה. [left]public class Main { public static void main(String[] args) { Mahsan b = new Mahsan(); int i; for (i = 0; i < 5; i++) { BuyRunnable r = new BuyRunnable(b); Thread t = new Thread(r); t.start()…

9. שלום לכולם! אחרי חיפוש נואש ברשת אני לא מוצא משהוא שיעזור לי לבנות את התוכנה.... אני רוצה שהתוכנה תחזיר לי ערך מסויים מתוך הREGISTRY ממחשב מרוחק. אני יודע איך עושים את זה ב VBSCRIPT אבל אני צריך את זה ל VB.NET...2005 אני יודע לעבוד עם WMI אבל זה לא מצליח לי עם הREGISTRY CODE VBSCRIPT : strComputer = "idanash" Set oReg=GetObject("winmgmts:{impersonationLevel=impersonate}!\\" & strComputer & "\root\default:StdRegProv") oReg.GetStringValue &H80000002,"SOFTWARE\Network Associates\ePolicy Orchestrator\Application Plugins\VIRUSCAN8000","DATVersion",strValue Wscript.Echo "Current WSH Trust Policy Value: " & strValue תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, יש לי בעיה בשילוב של Web Custom Control ב User Control ב ASP.NET . כתבתי את ה Web Custome Control הבא אשר משמש כ RequiredFieldValidator לפקד Checkbox. using System.Web.UI; using System.Web.UI.WebControls; using System.ComponentModel; namespace CustomValidators //RequiredFieldValidatorForCheckBoxLists { /// <summary> /// Summary description for WebCustomControl1. /// </summary> public class RequiredFieldValidatorForCheckBoxLists : System.Web.UI.WebControls.BaseValidator { private ListControl _listctrl; private int _restrictionCount; private string _restrictionType; public int restrictionCount { get { return _restriction…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by asppsa,

שלום לכולם! בניתי מערכת פשוטה והוספתי עורך WYSIWYG של FCKeditor. הצלחתי לעשות שמה שאני אכתוב בעורך יכנס למסד אבל לא הצלחתי לעשות שבעריכה של הפרטים, הטקסט שאני רוצה לערוך יופיע בתוך העורך. * חשוב לציין שאני יודע איך לעשות שבעריכה הטקסט יופיע ב Texteare אבל ב FCK אני לא מצליח לעשות את זה בשום אופן... אשמח אם מישהו שמבין יוכל לתת לי דוגמת קוד. ודבר נוסף - כשאני מגדיר במסדר שהעמודה שבה יהיה הטקסט שהעורך מכניס תהיה "תזכיר" ולא "טקסט" (כדי שיהיה אפשר להכניס כמה תוכן שרוצים) העורך נותן לי ארור... אשמח לדעת אם ניתן לסדר את זה. תודה רבה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי דף שיש בו תפריט (בנוי מרשימה וקצת CSS) שהוא יהיה למעלה במרכז הדף, והתוכן יהיה על שאר הדף. הבעיה שלי היא עם התוכן, אני לא מצליח לDIV שלו להמתח על שאר העמוד עד התחתית. אני יכול לתת לו גובה קבוע, אבל זאת לא המטרה שלי. אני רוצה שהוא יגיע עד לתחתית העמוד תמיד. לא משנה באיזה רזולוציה האדם שגולש לאתר משתמש ולא משנה כמה תוכן יש בו (כמובן שאם יש יותר תוכן ממה שאפשר להציג על העמוד וצריך לגלול את העמוד למטה, אז שיגיע עד סוף התוכן, אבל עדיין שיגע בסוף העמוד.) דוגמה למה שאני רוצה אפשר לראות בתמונה למטה. מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by redead,

הפנקציה שאני אמור לכתוב היא : * כתוב פונקציה סטטית המחשבת והמחזירה מהו היחס האסימפטוטי בין גודל המערך לבין ההחלפות שיש לבצע כדי שהיה ממוין בסדר עולה השמח לקבל הדרכה כי אין לי מושג מה אני אמור לעשות כאן.. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by מאור247,

אני צריך עזרה דחוף!!!! מישהו יכול להעלות לי את המשחק איקס עיגול בשפת C אבל לא יותר מידי מסובך.... עד לרמה של פונקציות בסיסיות!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

היי כוסיות אני רק בן 17 כיתה י"א והשפות היחידות שלמדתי ואני לומד זה C# ואסמבלי. זה אתר סטטי לחלוטין, ללא שום פאנל ניהול, הכל דרך הקוד. עבודה מפרכת. בבקשה לא להעיר הערות מעליבות בכלל ועל הקידוד בפרט. '>http://www.d-designs.co.il]WWW.D-DESIGNS.CO.IL הבעיה: ב-FF יש כזה רווח ריק בצד ימין, כנראה משהו השתבש בקוד כשהתחלתי לבנות את העמודים. אני פשוט לא מצליח למצוא איפה הבעיה תודה על כל עזרה * ה-Images נטענים לאט אני יודע אבל זה בגלל שהשרת באמריקה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by bdoron,

יש לי div פנימי שיש לו scrollbar, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה . להעביר אותו לחיצוני.. זאת אומרת שבאמצע יראו דף שמתגלגל למטה, שהוא בעצם יושב בתוך div אחר שמוגדר כfixed ואז בעצם יהיה לי דף אמצעי שמתגלגל עם רקע בצדדים שלא זז אבל את הscrollbar אני רוצה לעשות בקצה של הbody יש למישהו מושג אם אני יכול לעשותscrollbar חיצוני ששולט על div פנימי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Nahum2,

אני צריך בQUERY לבדוק אילו שורות מקיימות תנאי מסויים , לשנות את הערך של שדה מסויים באותן שורות ולהחזיר את השורות הנל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם כשאני כותב סקריפט ואני משתמש ב document.write והפקודה נמצאת בין התגים <script> ל </script> אז הכל בסדר ובאמת נוצרת לי הדפסה בדף הנוכחי . לעומת זאת כשאני כותב אותה (document.write) בתוך פונקצייה ומפעיל נגיד עם onclick אז הדפדפן קופץ דף אחד קדימה ואז מבצע את הפקודה. איך אני מונע ממנו לקפוץ קדימה ז"א איך אני יוצר מצב כמו שהפקודה (document.write) נמצאת מחוץ לפונקציות .תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by eli_a2006,

שלום חברים אני רוצה ללמוד שפת c+ שאני לומד את זה לבד בלי מורה בלי כלום זקוק למדריכים מפורטים מ-א' עד ת' תודה רבה לעוזרים אלי .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by lordgod,

התקנתי את mingw וכל מה שצריך (GCC וכל השאר ) , אני כותב תוכנית פשוטה , מנסה להריץ וזה פשוט לא מריץ (בחרתי את mingw gcc ) שגיאה: launch failed no binaries

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by kisin,

אני מתכנת אינטרנט שמעוניין להתחיל ללמוד FLEX. יש לכם המלצות מאיפה להתחיל ללמוד? האם יש אתר שיכול ללמד אותי בעברית?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by שריה 24,

שלום! נתתי הגדרה לתגית ul: list-style-type: square ואז הריבועים שבצידי הרשימה נהיו למטה מידי, ולא ממש בתחילת פריט הרשימה - כשהפריט נפרס ל 2 שורות אשמח לפתרון :-) אני מצרף את הקישור לאתר: http://www.srayasite.stress-free-life.co.il/ זה בצד ימין ברקע הכחול, ברשימה, ראו את הפריט השני ! שריה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. התחלתי ללמוד html, ואני רוצה לפתוח לעצמי אתר... הייתי רוצה לדעת איך אני יכול עושה לפריים, שהרקע שלו יהיה חצי שקוף, ואני אראה דרכו את הרקע המקורי של האתר. יש למישהו פתרון?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Retaliator,

שלום איך אני מוסיף תמונה לחלון ב win32 api? השתמשתי בזה : Picture = LoadBitmap(GetModuleHandle(NULL), MAKEINTRESOURCE(IDB_BITMAP1)); והגדרתי Resource איך אני עכשיו מעלה את התמונה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by MasterDK,

זו בעיה דיי ידוע ואני מחפש אליה את הפתרון הפשוט ביותר והטוב ביותר. תיאור הבעיה: נתונה מחלקה BasePacket שממשת את האינטרפייס Serializable. למחלקה יש בנים כגון: LoginPacket, LoginFailPacket, PingPacket, PongPacket וכדומה (רמת ההורשה היא 1, כלומר ל BasePacket אין נכדים רק בנים). נתונים שתי לקוחות A ו B שיש ביניהם סוקט פתוח והם מדברים בפרוטוקול מסויים ששולח את אחת ממחלקות הבנים של BasePacket (היא עצמה אבסטרקטית ולכן לא ניתן לשלוח אותה). תהליך שליחת חבילה LoginPacket מ A ל B נראה ככה: LoginPacket login = new LoginPacket(.., .., ..); X x = Serialize(login); Send(x); בואו נצא מהחנה ש Serialize עושה סריאליזציה ומחזיר אובייקט מסוג מסויים אשר ניתן לשליחה בסוקט, ו Send שולח את הב…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.