עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. כותרת.. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. השאלה היא ככה: נתון עץ חיפוש בינארי שמפתחותיו שונים זה מזה ובו שני מפתחות x ו-y. אם ל- x בן ימני ול-y בן שמאלי אזי y אינו העוקב של x. נכון\לא נכון. התשובה היא כמובן לא נכון עשיתי ציור של עץ בינארי לפי הדרישה השאלה אם ציירתי את זה נכון או לא ?? הצלחתי לבלבל את עצמי אפילו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. איך הוא מחשב את התו מהASCII ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

היי כוסיות אני רק בן 17 כיתה י"א והשפות היחידות שלמדתי ואני לומד זה C# ואסמבלי. זה אתר סטטי לחלוטין, ללא שום פאנל ניהול, הכל דרך הקוד. עבודה מפרכת. בבקשה לא להעיר הערות מעליבות בכלל ועל הקידוד בפרט. '>http://www.d-designs.co.il]WWW.D-DESIGNS.CO.IL הבעיה: ב-FF יש כזה רווח ריק בצד ימין, כנראה משהו השתבש בקוד כשהתחלתי לבנות את העמודים. אני פשוט לא מצליח למצוא איפה הבעיה תודה על כל עזרה * ה-Images נטענים לאט אני יודע אבל זה בגלל שהשרת באמריקה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש איזה עבודה שאני צריך להגיש עוד שעתיים,של מלא שאלות,כמעט סיימתי אותה אבל יש עדיין שאלה שאני לא מצליח! כתבו פעולה לבדיקה האם תאריך חוקי הוא בשנת הלימודים הנוכחית. הפעולה תקבל 3 מספרים שלמים (יום, חודש ושנה) שידוע שהם מהווים תאריך חוקי, תבדוק ותודיע האם הם יכולים לייצג תאריך בשנת הלימודים הנוכחית. תזכורת: שנת הלימודים בבתי הספר התיכוניים מתחילה ב 1.9 ומסתיימת ב- 20.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם. אני רוצה להכיר לכם מערכת חדשה ושמה phpSB או phpShoutBox. זו מערכת שאני בניתי וזה גם במערכת הראשונה שלי בכלל ב php שבניתי בנתיים יש רק דמו אם יהיו בקשות אני ישחרר את הבטא לציבור הרחב. קצת על המערכת: מערכת זו היא מערת של תיבת צעקות או אפשר לומר צ'אט. התקנת המערכת: נכון לעכשיו בגירא 1.0 בטא ההתקנה היא ידנית כלומר צריך להריץ את הקובץ sql_db.sql דרך לוח הניהול של בסיס הנתונים והוא יצור את כל הטבלאות הדרושות. מבנה בקבצים: phpSB: install sql_db.sql language lang_english lang_main.php lang_about.php templates vix images about.gif cellpic.gif cellpic1.gif log…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. עליי ליצור משחק של הטלת קוביית כאשר יש להכניס מספר שחקנים ולחשב להם את תוצאות הקוביות ל10 סיבובים כאשר בכל סיבוב יש להציג את התוצאות של הקוביית ולחשב אותם שלא יעברו סכום מסוים בגוף העבודה יש לי את שלושה רנדומים שמחשבים תוצות לאחר שקיבלתי תוצאות עליי לשמור אותם ולהציגם במערכים צריך עזרה כיצד ליצור מערכים + תוצאות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by LazyBoy,

אהלן, אני מנסה ליצור Deque בjava אבל יש לי בעיות עם popFront() (אני לא יכול להשתמש בספריות המובנות) זה מה שיש לי כרגע public E popFront() throws DequeException { if ( isEmpty() ) throw new DequeException("Non-empty deque expected in call to popFront()."); Node tmpNode = new Node(); tmpNode.data = head.data; if ( size() == 1) head = rear = null; else { . . . } length--; return tmpNode.data; } אשמח אם מישהו יוכל להשלים את החסר/לעזור כי אני כבר משתגע. (לא פרסמתי את הקוד שיש לי שם כי הוא פשוט לא נכון) בעיקרון צריך לסדר שם את הרפרנטציות. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by N.S,

אני חייב שמישהו יעזור לי להתקין את זה... וליז חייב שילמדו אותי לבנות אתר עם זה .. icq-161371997

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by orstav,

התחלתי ללמוד JAVA עם ספר שהשגתי מחבר הספר נקרא "JAVA על כוס קפה" הבעיה היא שלא ממש אהבתי את הספר והוא לא היה מובן דרך אגב אין לי בעיה עם אנגלית אז אני אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לספר או מקור אינטרנטי מומלץ כדיי להתחיל ללמוד כמו שצריך

11. Started by AdiR^SiNaI,

אני לומד פסקל עברתי יחידה אחת בציון 91 השנה אני עושה עוד 2 סכה' 3 יח' בפסקל מה יעזור לי פסקל בעתיד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Sarlula,

אהלן! אני נבחן על מבחן מסויים, וישנן כמה שאלות שלא פתרתי: 1. בC++, מה מבצעים new ו-delete על מחלקה? א. קוראים לconstructor ול-destructor שלה ב. הקצאה/שחרור זיכרון בגודל המתאים למחלקה ג. גם הקצאה/שחרור זיכרון, וגם קריאה לctor ול-dtor ד. new מבצע את שתי הפעולות (הקצאה וקריאה לctor), בעוד delete משחרר את הזיכרון בלבד ---------------------------------------------------------------------------------------------- 2. מה יוצא דופן? א. MFC ב. XML ג. ATL ד. dotNET ---------------------------------------------------------------------------------------------- 3. מה ההבדל בין ODBMS ל-RDBMS? א. ODBMS כתוב ב-.NET בעוד ש-RDBMS כתוב בשפת C. ב. ב-RDBMS עושים שימוש ב-SQL בעוד שב-ODBMS משתמש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מחפש חומר על שימוש בסוקטים בסביבת ה asp.net, מה זה? איך משתמשים עם זה? איך כותבים וכו'. כמו כן אם למישהו יש אולי מדריך טוב שמסביר על כתיבת צ'אט אשמח גם כן לקבל. אודה לעזרה בנידון.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by 11moshiko11,

שלום! מישהו יכול לעזור לי בתוכנית קצרה: תוכנית שקולטת מערך של מספרים שלמים ואח"כ גם מציגה אותם(קליטה והצגה בעזרת פוינטרים). תודה, מושיקו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by bdoron,

התחלתי ללמוד בעזרת מדריך WPF והם מסבירים פה על הקידומת X שלא הכי נפל לי האסימון אשמח לעזרה זה מה שהם רושמים על זה <Window x:Class="WindowsApplication1.Window1" The x namespace prefix places the Class attribute in the XAML namespace, which means this is a more general part of the XAML language לא הבנתי בדיוק מה התפקיד שלו.... ועוד דבר גם לא הבנתי כל כך מה התפקיד של השורות האלה xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" 3 xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" לפי מה שהבנתי השורות האלה זה כמו לעשות using system? אני בעצם מקשר את הטופס שלי לספריות על מנת שהוא יבין את התגיות שבטופס? ומה ההבדל בנ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mudale222,

היי כשאני לוחץ כל F5 רצוף בשביל לרוץ עד לקטע "המעניין", אם אני לוחץ ארוך מדי, קופץ לי הודעת שגיאה והמשתנים שאחריהם הדביאגר עוקב נעלמים מהמסך העליון. התכנית ממשיכה לרוץ אבל זה כבר לא שווה מבחינתי כי אני לא יכול לעקוב מה הולך בתוך המשתנים. מערכת הפעלה UBUNTU. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by pssheba,

שלום, ברשותי קובץ טקסט הכולל שדות בעברית. ברצוני להציג את תוכן קובץ הטקסט ע"ג המסך. זה הקוד בו השתמשתי: <?php$myContacts = file('contact1south_1.txt');foreach($myContacts as $line){ echo $line;}?> השדות העבריים הופיעו ע"ג המסך בג'יבריש. כיצד ניתן להציג טקסט בעסרית ע"ג המסך? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ori2694,

שלום לכולם, אני בונה אתר מתכונים ואני רוצה שכשמשתמש יוסיף מתכון זה יצור דף חדש ויכניס לתוכו את המתכון. יש אפשרות כזו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eninyo,

שלום, יש לי תוכנית עם סיומת C ששם עובדת לי הפונקציה _msize. פונקציה זו מחזירה את גודל הפוינטר בבתים של הפויינטר ששולחים לה (ואם זה מערך אז את כל גודל המערך בבתים). לדוגמה אם יש לי מערך מסויים int *arr והקצתי לו מקום אחד עם malloc אז כאשר אני יעשה _msize (arr) אני יקבל 4 (גודל int בבתים) - אם היו 3 תאים אני יקבל 12. יש לכלול את malloc.h כשמשתמשים בפונקציה זו. עכשיו התחלתי לעשות פרוייקט של סוקטים בvisuall C++ (6) ולשם רק עשיתי cut&paste לפונקציה מהקובץ הקודם. כמובן שעכשיו הקובץ שלי הוא עם סיומת C++ (כמו כל שאר הקבצים בפרוייקט). בכל אופן, עכשיו הפונקציה של _ msize לא עובדת!!! אני מקבל שגיאה של undeclared identifier... (וכן הוספתי את malloc.h לתוכנית הזו גם כן). מישהו יוד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mwalker03,

נתונה פונקצייה foo שמקבלת long x ונקראת ע"י ת'רדים מרובים. צריך להמנע מביצוע בו זמנית של אותו ערך. לדוגמא: אם 2 קריאות עם הערך x=10 מגיעות, אחת צריכה להתבצע ואחת צריכה להמתין. אבל אם מגיעים ערכים שונים, כגון x= 10 ו x = 11 שנייהם צריכות להתבצע במקביל. צריך לא לשמור בזיכרון את כל הערכים את כל הערכים שנקראו בעבר לפונקצייה, אלא, לשחרר אותם ברגע שת'רדים יוצאים(או מסיימים) או לחכות ל GC. בנוסף, צריך למנוע מצב שערכים שונים יתחרו על אותו Static sherd lock, לדוגמא: הערכים 10 ו - 11 יתבצעו במקביל וכשיגיע שוב 10 הוא ימתין ובפעם הבאה - הוא יהיה ראשון, כאשר במקביל יכולים להכנס עוד ועוד ערכים. שברתי את הראש כבר, מקווה שמישהו פה יוכל לתת לי כיוון תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by pazer005,

יש לי על המחשב שרת XAMPP. לאחר שקניתי רישיון, קיבלתי קוד SSL מוצפן ואין לי מושג איפה בדיוק אני מכניס אותו ואיך אני מגדיר את כל העניין הזה על השרת. ניסיתי לחפש בגוגל אבל אני לא מוצא משהו רלוונטי או שאני לא יודע מה בדיוק לחפש...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה להגיד ככה אם הרזולוציה של המחשב היא 1280*1024 תעשה ככה אם לא אל תעשה כלום.. איך אני בודק? דרך אגב כנסו לפורום כללי תבדקו את המשחק שלי..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. HTML ו-JavaScript קטן, ואני נתקל בבעיה בהמרת מחרוזות למספרים. יש לי שדה קלט ב-HTML שלי שבו משתמשים יכולים להזין מספר כמחרוזת. אני משתמש ב-JavaScript כדי להמיר מחרוזת זו למספר ולבצע חישובים, אבל אני לא מקבל את התוצאות הצפויות. להלן קוד ה-HTML וה-JavaScript שלי: <!DOCTYPE html> <html> <head> <title>String to Number Conversion</title> </head> <body> <input type="text" id="numberInput" placeholder="Enter a number"> <button onclick="calculate()">Calculate</button> <p id="result"></p> <script> function calculate() { let input = document.getEleme…

24. Started by edenn,

אני עושה פרויקט באסמבלר אבל נתקעתי בבעיה, אני מנסה לקלוט מספר ולפיו לפנות לפעולה אחרת, אך בכל פעם ההוראה מתבצעת בצורה כזאת כאילו נקלט המספר 3, אני כמובן מנסה לקלוט עוד מספרים. שברתי את הראש כבר כמה שעות ולא הצלחתי להבין מה לא בסדר אני אודה לכם מאוד אם תצליחו לעזור לי. kelet3 proc mov ah,01h int 21h call clear ;פעולה לניקוי המסך mov bl,1 cmp al,bl jnz r call pd ;זאת הפעולה הראשונה שאני רוצה לקפוץ אליה. jmp w r: mov bl,2 cmp al,bl jnz t call pe ;זאת הפעולה השנייה שאני רוצה לקפוץ אליה. jmp w t: mov bl,3 cmp al,bl jnz y call pf ;זאת הפעולה השלישית שאני רוצה לקפוץ אליה, אבל הוא קופץ אליה בכל פעם לא משנה מה הקלט. jmp w y: call pg ;וזאת הפעולה הרביעית שאני רוצה לקפוץ אליה. w:…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Lethal_Acid,

יש לי בעייה שאני לא מצליח ליצור סביבת עבודה של C בVISUAL STUDIO 2008. הברתת מחדל היא C++. האם מישהו יודע על דרך להגביל את הVS לעבוד בC רגיל? תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים