תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
השאלה היא ככה: נתון עץ חיפוש בינארי שמפתחותיו שונים זה מזה ובו שני מפתחות x ו-y. אם ל- x בן ימני ול-y בן שמאלי אזי y אינו העוקב של x. נכון\לא נכון. התשובה היא כמובן לא נכון עשיתי ציור של עץ בינארי לפי הדרישה השאלה אם ציירתי את זה נכון או לא ?? הצלחתי לבלבל את עצמי אפילו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרתי מערך מבנים הקורא נתונים מתוך קובץ בהרצה מופיעה שגיאה 'הנתונים לא נקראו מהקובץ' הנה הקוד תודה גדולה למסייעים!!! #pragma warning (suppress : 4996) #define _CRT_SECURE_NO_WARNINGS #include <iostream> using namespace std; #include <cstring> #include <fstream> int len(struct PERSON p) { int leng = strlen(p.first); leng+= strlen(p.last); leng += 4; return leng; } void fullName(char* p,struct PERSON &person) { char fullName [52]; strcpy(person.first, fullName); strcat(fullName, " "); strncat(fullName, person.middle, 1); strcat(fullName, " "); strc…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלנו עבודה-פרויקט בביתספר, משהו שעובד עם החיבור LPT (במקרה זה LEDים &SEG למניהם ועוד.) יש לי בעיה בתוכנה אני כותב בCעם ווינדוס XP יציאת LPT (כמובן שאני משתמש בפקודות איןפוט אאוטפוט למשל outporb(0x378,0x3f) עכשיו יש בעיה אי אפשר להפעיל את זה באקספי,זה לא עובד , אני לא היחידי שלא מצליח להפעיל. יש בעיות עם שליחת הכתובת או משהו כזה אני לא יודע, שמעתי שיש דרייבר שמסדר את העניין. אשמח אם משהו יוכל לעזור לי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דף שיש בו תפריט (בנוי מרשימה וקצת CSS) שהוא יהיה למעלה במרכז הדף, והתוכן יהיה על שאר הדף. הבעיה שלי היא עם התוכן, אני לא מצליח לDIV שלו להמתח על שאר העמוד עד התחתית. אני יכול לתת לו גובה קבוע, אבל זאת לא המטרה שלי. אני רוצה שהוא יגיע עד לתחתית העמוד תמיד. לא משנה באיזה רזולוציה האדם שגולש לאתר משתמש ולא משנה כמה תוכן יש בו (כמובן שאם יש יותר תוכן ממה שאפשר להציג על העמוד וצריך לגלול את העמוד למטה, אז שיגיע עד סוף התוכן, אבל עדיין שיגע בסוף העמוד.) דוגמה למה שאני רוצה אפשר לראות בתמונה למטה. מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב שמישהו יעזור לי להתקין את זה... וליז חייב שילמדו אותי לבנות אתר עם זה .. icq-161371997
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להגיד ככה אם הרזולוציה של המחשב היא 1280*1024 תעשה ככה אם לא אל תעשה כלום.. איך אני בודק? דרך אגב כנסו לפורום כללי תבדקו את המשחק שלי..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה פרויקט באסמבלר אבל נתקעתי בבעיה, אני מנסה לקלוט מספר ולפיו לפנות לפעולה אחרת, אך בכל פעם ההוראה מתבצעת בצורה כזאת כאילו נקלט המספר 3, אני כמובן מנסה לקלוט עוד מספרים. שברתי את הראש כבר כמה שעות ולא הצלחתי להבין מה לא בסדר אני אודה לכם מאוד אם תצליחו לעזור לי. kelet3 proc mov ah,01h int 21h call clear ;פעולה לניקוי המסך mov bl,1 cmp al,bl jnz r call pd ;זאת הפעולה הראשונה שאני רוצה לקפוץ אליה. jmp w r: mov bl,2 cmp al,bl jnz t call pe ;זאת הפעולה השנייה שאני רוצה לקפוץ אליה. jmp w t: mov bl,3 cmp al,bl jnz y call pf ;זאת הפעולה השלישית שאני רוצה לקפוץ אליה, אבל הוא קופץ אליה בכל פעם לא משנה מה הקלט. jmp w y: call pg ;וזאת הפעולה הרביעית שאני רוצה לקפוץ אליה. w:…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד בעזרת מדריך WPF והם מסבירים פה על הקידומת X שלא הכי נפל לי האסימון אשמח לעזרה זה מה שהם רושמים על זה <Window x:Class="WindowsApplication1.Window1" The x namespace prefix places the Class attribute in the XAML namespace, which means this is a more general part of the XAML language לא הבנתי בדיוק מה התפקיד שלו.... ועוד דבר גם לא הבנתי כל כך מה התפקיד של השורות האלה xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" 3 xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" לפי מה שהבנתי השורות האלה זה כמו לעשות using system? אני בעצם מקשר את הטופס שלי לספריות על מנת שהוא יבין את התגיות שבטופס? ומה ההבדל בנ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בניתי מערכת פשוטה והוספתי עורך WYSIWYG של FCKeditor. הצלחתי לעשות שמה שאני אכתוב בעורך יכנס למסד אבל לא הצלחתי לעשות שבעריכה של הפרטים, הטקסט שאני רוצה לערוך יופיע בתוך העורך. * חשוב לציין שאני יודע איך לעשות שבעריכה הטקסט יופיע ב Texteare אבל ב FCK אני לא מצליח לעשות את זה בשום אופן... אשמח אם מישהו שמבין יוכל לתת לי דוגמת קוד. ודבר נוסף - כשאני מגדיר במסדר שהעמודה שבה יהיה הטקסט שהעורך מכניס תהיה "תזכיר" ולא "טקסט" (כדי שיהיה אפשר להכניס כמה תוכן שרוצים) העורך נותן לי ארור... אשמח לדעת אם ניתן לסדר את זה. תודה רבה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח לחשוב על דרך לפתור אחת מהשאלות בעבודה האחרונה בקורס C (רקורסיות). בשאלה מקבלים לפונקציה מערך, מספר תלמידים K, ומספר כיסאות N, ואם רוצים אפשר לקלוט עוד נתונים לפי איך שרוצים. כך ש-N גדול או שווה ל-2K-1. צריך להושיב את התלמידים כך שיהיה בינהם לפחות רווח אחד, ולהדפיס את כל האפשרויות, כך ש-0 מסמן כיסא ריק, 1 מסמן כיסא תפוס. לדוגמא, עבור K=2 N=5, נקבל: אני בטוח שזה לא תרגיל קשה במיוחד, אבל מסיבה כלשהי, אני לא מצליח לחשוב על דרך שתפתור את זה לכל המיקרים. (ד"א, N לא יעבור את 100 לעולם, זה תנאי בקלט). אודה לכם במידה ותעזרו, Anatoli.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לקמפל פרויקט ב-VISUAL . כשהוא בקובץ אחד עם ההצהרות והכל הוא עובד מצוין וכשאני מחלק ל-HEADRE אני מקבל הודעת שגיאה והפכתי תאינטרט בשביל תשובה ואןןןןןןןןןן error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl alias(struct avl * *,int,char * *,char unix.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl history(struct hist * *,struct hist * *,int,char unix.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl set(struct avl * *,int,char * *,char הפונקציות הן שלי וכמו שאמרתי כשהכל היה בקובץ אחד זה עבד מושלם. אני משתגעעעעעעעעעעע תודה רבה למי שיעזור ואם אפשר אני גם ישלח את זה למי שמבין שמתי אינקלוד כמו שצריך
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה בתת שיגרה הבאה: ITCHUL: MOV IE,#10000011B MOV IP,#00000010B MOV TMOD,#00000101B RET אני מעוניין לדעת מהו השינוי שאני אמור לעשות בתת השיגרה הנ"ל, ע"מ שתת השיגרה תפעיל את TIMER1 במקום את TIMER0 ??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עוד חדש בכל הקטע של הסיבוכיות ( וחדש בפורום ) ואשמח לעזרה עם 2 קודים קצרים ... הראשון : int a = 3 ; while ( a<=n) a=a*a; השני: public void foo ( int m , int n ) { int i = m; while ( i > 100 ) i = i/3; for ( int k=i; k>=0; k-- ) { for ( int j = 1 ; j<n ; j*=2 ) System.out.println(k+i); system.out.println(); } } מהסתכלות קצרה בקוד אני חושב שהסיבוכיות של הראשון היא לוג אן , ושל השני : logM + m*logN אין לי מושג אם זה נכון - וגם אם כן , אני לא כל כך יודע להסביר... עזרה מישהו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יצרתי מיני אתר בJAVA בגוגל קוד. אני מעלה אותו אך הקישור נראה שבור. מישהוא התנסה בזה?[br]פורסם בתאריך: 22.02.2011 בשעה 09:28:52 הבעיה נפתרה,חובה על דף ה JSP הראשי להיקרא INDEX \ DEFAULT אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כשאני כותב סקריפט ואני משתמש ב document.write והפקודה נמצאת בין התגים <script> ל </script> אז הכל בסדר ובאמת נוצרת לי הדפסה בדף הנוכחי . לעומת זאת כשאני כותב אותה (document.write) בתוך פונקצייה ומפעיל נגיד עם onclick אז הדפדפן קופץ דף אחד קדימה ואז מבצע את הפקודה. איך אני מונע ממנו לקפוץ קדימה ז"א איך אני יוצר מצב כמו שהפקודה (document.write) נמצאת מחוץ לפונקציות .תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כמו שרואים בתמונה למטה.. לא ניתן לעשום String אחד של שורה אחר שורה וזה ממש מעצבן.. יש דרך לפתור זאת כך שיציג כפלט את הכל, שורה אחר שורה? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך מריצים פקודת מערכת מתוך התוכנית. רציתי לדעת איך מריצים פקודת מערכת מתוך התוכנית, ז"א לדוגמא, אם אני רוצה בשלב כלשהו בתוכנית להרית פקודת dir. איך עושים את זה? ב C/C++ עושים את זה למשל על פקודת system. בתודה מראש - ערן.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי על המחשב שרת XAMPP. לאחר שקניתי רישיון, קיבלתי קוד SSL מוצפן ואין לי מושג איפה בדיוק אני מכניס אותו ואיך אני מגדיר את כל העניין הזה על השרת. ניסיתי לחפש בגוגל אבל אני לא מוצא משהו רלוונטי או שאני לא יודע מה בדיוק לחפש...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין כלום בVB, אבל הייתי צריך לכתוב קוד לאקסל, אז למדתי משהו אבל משום מההוא כותב לי overlow ומפסיק הנה הקוד מה הטעות? Private Sub replace() Dim vl As String Dim char As String Dim str As String Dim repeat As String For i = 1 To 3000 str = "" repeat = "2342" vl = Cells(i, "K").Text For j = 1 To Len(vl) char = "" Select Case Mid(vl, j, 1) Case repeat char = "Z" Case 1 char = "B" Case 2 char = "E" Case 3 char = "L" Case 4 char = "F" Case 5 char = "A" Case 6 char = "C" Case 7 char = "T" Case 8 char = "O" Case 9 char = "R" Case 0 char = "S" …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה אפשרי? זכור לי שב-2003 היה אפשר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן לשלוט בלדים אשר מחוברים למחשב דרך ה-USB? כלומר, אני מעוניין לחבר מספר לדים למחשב דרך חיבור ה-USB ולכתוב תוכנה שתאפשר לי להדליק ולכבות אותם. יש עדיפות ל-VB, אבל מקסימום אם אי אפשר, אני אכתוב בשפה אחרת ואשלח לה פקודות דרך VB. אני רוצה לעשות משהו בסגנון של מה שמופיע בסרטון הבא רק יותר פשוט: http://www.youtube.com/watch?v=0YZ4E_RHn3s ההבדל הוא שאצלי אני רוצה שיהיה רק כפתור שיכבה וידליק את הלד וזהו. שאלה נוספת: הצלחתי לבצע התממשקות דרך החיבור הסיריאלי. אם אני אשתמש במתאם מחיבור סיריאלי ל-USB (כמו כאן: http://cgi.ebay.com/USB-to-RS232-Serial-9-Pin-DB9-Cable-Adapter-PC-Mac-GPS_W0QQitemZ230274638277QQcmdZViewItem?hash=item230274638277), האם זה יעבוד? (התוכנה אמורה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי כבר על כל גוגל ועדיין לא מצאתי פיטרון פועל להסרת הHASH !אולי משהו יודע איך אפשר לעשות את זה בשרת לינוקס אולי ע"י .htaccess ?או ג'אבה סקריפט פועל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני אני מחזיר ערך כלשהו בפונקציה ב VB הפונקציה מפסיקה? אני ידגים נגיד רשמתי משהו כזה Private Function lala(a As Integer, size As Integer) As Integer lala = size For a To size a=a+a lala = a End Function הפונקציה תחזיר רק את SIZE ואז תצא? או שתמשיך לעשות גם תלולאה ובסוף תחזיר את A? (אין להתיחס לקוד ברצינות זוהי סתם הדגמא)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבתי Batch שמוחק את על ה-Temporary Internet Files מהתיקייה שלהם. כשאני מריץ אותו, נפתח לי חלון של CMD על המסך ואני רואה שהקבצים נמחקים אבל כשאני נכנס לתיקייה של ה Temporary Internet Files אני רואה שכל הקבצים שהיו שם לפני שהרצתי את הקובץ עדיין שם. הקוד שלי נראה ככה: cd %userprofile%\Local Settings\Temporary Internet Files del /s *.* /q מישהו יודע איפה הבעייה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-