עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני מנסה לקמפל פרויקט ב-VISUAL . כשהוא בקובץ אחד עם ההצהרות והכל הוא עובד מצוין וכשאני מחלק ל-HEADRE אני מקבל הודעת שגיאה והפכתי תאינטרט בשביל תשובה ואןןןןןןןןןן error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl alias(struct avl * *,int,char * *,char unix.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl history(struct hist * *,struct hist * *,int,char unix.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl set(struct avl * *,int,char * *,char הפונקציות הן שלי וכמו שאמרתי כשהכל היה בקובץ אחד זה עבד מושלם. אני משתגעעעעעעעעעעע תודה רבה למי שיעזור ואם אפשר אני גם ישלח את זה למי שמבין שמתי אינקלוד כמו שצריך

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by peralon,

שלום, קיבלנו עבודה-פרויקט בביתספר, משהו שעובד עם החיבור LPT (במקרה זה LEDים &SEG למניהם ועוד.) יש לי בעיה בתוכנה אני כותב בCעם ווינדוס XP יציאת LPT (כמובן שאני משתמש בפקודות איןפוט אאוטפוט למשל outporb(0x378,0x3f) עכשיו יש בעיה אי אפשר להפעיל את זה באקספי,זה לא עובד , אני לא היחידי שלא מצליח להפעיל. יש בעיות עם שליחת הכתובת או משהו כזה אני לא יודע, שמעתי שיש דרייבר שמסדר את העניין. אשמח אם משהו יוכל לעזור לי, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני רוצה להכין משחק מחשב בסגנון סדרת משחקי פיפוש (כאילו שיש רקע ואנשים מדברים מקדימה והם לא ממש מחוברים לרקע) עכשיו אני לא ממש יודע באיזה תוכנה אני אמור לעשות את המשחק הזה אז אם מישהו יכול להסביר לי באיזה תוכנה בדרך כלל משתמשים למשחק בסגנון כזה ועוד כול דבר שהוא יכול להסביר לי על איך בונים משחק מחשב בכלל ובסגנון של פיפוש בפרט ?! תודה רבה מראש לכול העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Proww,

אהלן. חבר ואני בנינו אתר PHP, אנחנו רוצים "לבחון" מקרוב לפני העלתו לרשת. יש תוכנה אשר מבצעת מן "מקום איחסון" על המחשב וניתן לראותו על המחשב? אני מתכוון לאחסן את האתר על המחשב שלי לדוגמה על מנת לראות את התוצאות בזמן אמת, כולל פתיחת בסיס נתונים. יש חיה כזאת? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. http://web.media.mit.edu/%7Ehugo/demos/metafor-bartender-simple.mov סרטון די מגניב שמדגים את היכולות הבסיסיות של זה (הנושא בפיתוח). הנה כתבה בנושא: http://www.trnmag.com/Stories/2005/032305/Tool_turns_English_to_code_032305.html

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by matan9023,

הי, כתבתי משהו פשוט וזה נתן לי שגיאה מישהו ויודע מה הבעיה? הנה תמונה של מה שכתבתי ושל ההודעה: http://img69.imageshack.us/img69/9445/o0i4.jpg

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אם אפשר הסבר מפורט. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. והמון המליצו לי להתחיל לצבור ניסיון בתחום הנ"ל . איך אני מתחיל להשתלב ואיזו שפה צריך ללמוד / סביבת פיתוח וכו'... יש איזה מדריך בעניין ? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DoctorBurp,

משהו יודע כיצד ניתן לפנות ל INDEX מסויים של STRING ב VISUAL BASIC ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, התקנתי שרת אפאצ'י מתוכנת התקנה הכורכת באגודה אחת התקנת php , mysql ו apache בשם xampp. הונחיתי להוסיף קובץ בשם my.cnf המכיל: [mysqld] basedir = C:/xampp/mysql/ datadir = C:/xampp/mysql/data/ כשאני מאתחל את המחשב עולה התוכנית: mySQLadmin1.4 והיא משגרת הודעות שגיאה בקצב של הודעה ל 5 שניות בזו הלשון: כותרת: winMySQLADMIN1.4 גוף ההודעה: Access violation at address 10009FBD in module LIBMYSQL.dll. read of address 00000000 מישהו יודע מה פשר השגיאה וכיצד מתפטרים ממנה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DiseaseDor,

שלום ! אני לומד 5 יחידות מחשבים בשפת ג'אווה ואני רוצה להרחיב קצת את ידיעותיי ולצאת מהמסגרת .. לא מבקשים ממני באיזה שאלה פה לאתחל מערך כתכונה לעצם מסויים בפעולה בונה אבל אני בכל זה רוצה.. אז העצם הוא HOSPITAL והמערך הוא גם עצם מסוג PATIENT .. ואני לא יודע כמה חולים ביה"ח יכול להכיל .. אני שמעתי איפשהו שאפשר להגיד מערך שכל פעם שאני מוסיף תא הוא יגדיל את האינדקס שלו ב-1 .. איך אני עושה את זה ? (במידה והמערך הוא מסוג Patient) .. תודה רבה =]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eninyo,

שלום, יש לי תוכנית עם סיומת C ששם עובדת לי הפונקציה _msize. פונקציה זו מחזירה את גודל הפוינטר בבתים של הפויינטר ששולחים לה (ואם זה מערך אז את כל גודל המערך בבתים). לדוגמה אם יש לי מערך מסויים int *arr והקצתי לו מקום אחד עם malloc אז כאשר אני יעשה _msize (arr) אני יקבל 4 (גודל int בבתים) - אם היו 3 תאים אני יקבל 12. יש לכלול את malloc.h כשמשתמשים בפונקציה זו. עכשיו התחלתי לעשות פרוייקט של סוקטים בvisuall C++ (6) ולשם רק עשיתי cut&paste לפונקציה מהקובץ הקודם. כמובן שעכשיו הקובץ שלי הוא עם סיומת C++ (כמו כל שאר הקבצים בפרוייקט). בכל אופן, עכשיו הפונקציה של _ msize לא עובדת!!! אני מקבל שגיאה של undeclared identifier... (וכן הוספתי את malloc.h לתוכנית הזו גם כן). מישהו יוד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by orninyo,

שלום, קראתי את חוקי הפורום ולפי מה שהבנתי , זהו לא פרסום. אז ככה, זה האתר www.hadea.co.il אשמח לקבל חוות דעתכם לגבי הרעיון והעיצוב. אשמח גם אם תרשמו על מנת לראות את ממשק המשתמשים הרשומים. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by pazer005,

יש לי על המחשב שרת XAMPP. לאחר שקניתי רישיון, קיבלתי קוד SSL מוצפן ואין לי מושג איפה בדיוק אני מכניס אותו ואיך אני מגדיר את כל העניין הזה על השרת. ניסיתי לחפש בגוגל אבל אני לא מוצא משהו רלוונטי או שאני לא יודע מה בדיוק לחפש...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by meirtz4,

שלום, מישהו אולי יודע איפה אפשר למצוא תוכנה שבודקת אם בסיום תוכנה ב-C, השתחרר כל הזיכרון שהוקצה במהלך הריצה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Eled,

רציתי לדעת איך ניתן כאשר לא קיים הקובץ הראשי index.html למנוע מלראות את תוכן התיקייה כאשר נכנסים לדומיין בדפדפן? תודה,

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by pppuser,

שלום לכולם יש ברשותי שרת win Srv 2008 r2 שמותקן עליו WDS שלאחרונה עושה יותר מידיי בעיות אני מחפש פיתרון להפצת תוכנה ברשת ארגונית שיהיה טוב יעיל וידידותי ושניתן להשמיש אותו באמצעות PXE אודה לכל עזרה שאוכל לקבל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם! אני רוצה לבנות קיצור דרך לחשבון דוא"ל שלי בוואלה ככה שיכנס ישירות לחשבון שלי. אני כבר ממש מזמן לא השתמשתי בשפות אינטרנט ולכן אני לא ממש מצליח! השיתה בה אני רוצה להשתמש היא פשוט להעביר פרמטרים של שם משתמש וסיסמא לעמוד אליו נשלח המידע כשאני נכנס באופן רגיל. ניסיתי להכין לבד אך לא יצא לי! כותובת שניסיתי (לפי שמות המשתנים של תיבות הטקסת של קוד המקור בכתובת http://mail.walla.co.il): http://mail.walla.co.il/index.cgi?username=MyUserName&password=MyPassword במקום מה סמסומן באדום כתבתי את שם המשתמש שלי והסיסמא! בבקשה תעזרו לי להכין קיצור דרך כזה! תודה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

למשל הקוד הזה fseek(fin,jmp,SEEK_SET) איזה מספר נחשב אצלו כשורה ראשונה, 0 או 1? נגיד וJMP יהיה שווה ל1 הוא יפוץ לשורה 2 או לשורה הראשונה.. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

היי כוסיות אני רק בן 17 כיתה י"א והשפות היחידות שלמדתי ואני לומד זה C# ואסמבלי. זה אתר סטטי לחלוטין, ללא שום פאנל ניהול, הכל דרך הקוד. עבודה מפרכת. בבקשה לא להעיר הערות מעליבות בכלל ועל הקידוד בפרט. '>http://www.d-designs.co.il]WWW.D-DESIGNS.CO.IL הבעיה: ב-FF יש כזה רווח ריק בצד ימין, כנראה משהו השתבש בקוד כשהתחלתי לבנות את העמודים. אני פשוט לא מצליח למצוא איפה הבעיה תודה על כל עזרה * ה-Images נטענים לאט אני יודע אבל זה בגלל שהשרת באמריקה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by SMAZ,

שלום אני לומד במגמת אלקטרוניקה כתה י' כן אני יודע שעכשיו כמה דברים שאני אומר לא קשורים לנושא ואני חפרתי :'( התחלנו ללמוד במחשבים שפת C++. המורה הזה ,בכללי כול מורי האלקטרוניקה, אתה מבקש מהם שיסבירו לך הם אומרים בסוף או פשוט אין להם זמן בשיעור[ ובבית הספר נראה לי שהם לקחות את כול העבודות האפשריים שם הם רצים ממקום למקום כמו משוגעים] בסוף אני נתקע אם סימני שאלה מעל הראש. 1.עכשיו לנושא אז התחלתי ללמוד C++ ואני פשוט לא מבין כלום כמעט הוא הסביר לנו על דברים פשוטים על : && ועוד כמה דברים כאלו ועל תרשים זרימה וגם על התחלה בשביל לעשות מחשבון ואני לא הבנתי כלום הכול לא מתקשר לי מישהו מכם יכול להסביר לי בבקשה. 2.וכול המקצועות האחרים[תורת החשמל פיזיקה ומיתוג]הכול …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yk1,

אני מנסה להריץ את קטע הקוד הבא, ובשורת ההשמה ( 's = '5 ) התוכנית נתקעת. השגיאה: Unhandled exception at 0x76ed15de in ex4.exe: 0xC0000005: Access violation writing location 0x009a5798. מה לעשות? [size=78%]void my_itoa(int number, char s[]){[/size] int i = 0; for ( i = 0 ; number % 10 != 0 ; i++){ s[i] = '5'; number /= 10; } reverse(s); } void main(){ char *s; s = "0"; my_itoa(78689, s); printf("%s", s); }

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by robicon,

אם למשל יש לי מערך מאוביקט למשל של זמן hh:mm:ss המערך מכיל כ100 תאים לאכסון, 100 זמנים שונים איך אני יכול לדעת כמה זמנים שונים יש במערך אם למשל המשתמש הכניס רק 50 זמנים ולא 100 no_of_time=מספר הזמנים במערך אני יודע שאני צריך לעשות את זה על ידי לולאה אבל לא יודע איך......

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by issac,

מעוניין ללמוד על אחת הטכנולוגיות, מה מביניהם עדיף? לפי מה שידוע לי מיקרוסופט הפסיקה עם פיתוחה של asp. ומה השדרוג בינה לבין .net? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אז ככה הנה התרגיל פחות או יותר: בשאלה זו תממשו מערכת קבצים שתכיל קבצים מסוגים שונים- טקסט, תמונה, קובצי תיקייה. כתוב לי: הגדירו מחלקה מופשטת בשם MyFile. מחלקה זו תייצג קובץ. עליכם להחליט בעצמכם אלו תכונות יש לקובץ(לפי השיטות המתוארות להלן) והאם ברצונכם להוסיף בנאי למחלקה. עכשיו כתוב לי שלכל קובץ יהיו השיטות הבאות public Object open() -פעולה שמחזירה Object שמכיל את תוכן הקובץ לפי המתואר בהמשך public int getSize() public String getName () TextFile-מחלקה שהיא קובץ טקסט ,בנאיString name , String text) text= תוכן הקובץ ImageFile-מחלקה שהיא קובץ תמונה, בנאי(String name, char [ ] [ ] image) בנאי שמקבל את שם הקובץ ואת התמונה0מערך דו מימדי של תווים). על הקובץ להחזיק עותק של התמונה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים