תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
התחלתי ללמוד בעזרת מדריך WPF והם מסבירים פה על הקידומת X שלא הכי נפל לי האסימון אשמח לעזרה זה מה שהם רושמים על זה <Window x:Class="WindowsApplication1.Window1" The x namespace prefix places the Class attribute in the XAML namespace, which means this is a more general part of the XAML language לא הבנתי בדיוק מה התפקיד שלו.... ועוד דבר גם לא הבנתי כל כך מה התפקיד של השורות האלה xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" 3 xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" לפי מה שהבנתי השורות האלה זה כמו לעשות using system? אני בעצם מקשר את הטופס שלי לספריות על מנת שהוא יבין את התגיות שבטופס? ומה ההבדל בנ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, יש כאן מישהו בפורום שמתכנת משחקים ב- C++ עם הסיפרייה הגראפית Allergo? בדיוק היום התחלתי ללמוד אותה, ואני רוצה להגיד לכם שזאת הסיפרייה הגראפית הכי פשוטה שראיתי עד כה. הייתי שמח לדבר עם אנשים שכבר יודעים הרבה על הסיפרייה הנ"ל אז יש בפורום מישהו כזה? נ.ב: הנה המדריך שאני לומד ממנו: http://www.loomsoft.net/resources/alltut/alltut_index.htm תודה, עומרי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש איזה עבודה שאני צריך להגיש עוד שעתיים,של מלא שאלות,כמעט סיימתי אותה אבל יש עדיין שאלה שאני לא מצליח! כתבו פעולה לבדיקה האם תאריך חוקי הוא בשנת הלימודים הנוכחית. הפעולה תקבל 3 מספרים שלמים (יום, חודש ושנה) שידוע שהם מהווים תאריך חוקי, תבדוק ותודיע האם הם יכולים לייצג תאריך בשנת הלימודים הנוכחית. תזכורת: שנת הלימודים בבתי הספר התיכוניים מתחילה ב 1.9 ומסתיימת ב- 20.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרתי תיבת טקסט שאותה לקחתי והמרתי את המשפט למערך של מילים : string[] words = searchResult.Split(' '); עכשיו יש לי database עם מספר טבלאות... האם מישהו מכיר אלגוריתם מהיר לחיפוש המילים האלה בטבלאות? אני משתמש באנטיטי אז החיפוש חייב להתבצע בעזרת DBcontext. עוד דבר, איך אני יכול לדעת שאחד מהמילים היא בעצם עיר שהמשתמש הקליד? ולא אני לא רוצה להפריד את התיבת טקסט ל2 תיבות טקסט שבאחד הוא מקליד את העיר ובשני הוא מקליד שם בן אדם או משהו בסיגנון האם יש דרך מהירה לעבור על המערך של המילים ולגלות מי מהם הוא עיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלנו את האלגוריתם הבא: N הוא אורך הקלט 1. I=N 2.כל עוד I>=1 בצע: 2.1 סדרת משפטים שאינם משנים את ערכו של I 2.2עבור J מ-1 עד I בצע: 2.2.1 סדרת משפטים שאינם משנים את ערכיהם של I ו-J 2.3 I=I/2 צריכים למצוא את סיבוכיות האלגוריתם ופונקצית זמן הריצה הלולאה שמתחילה בפקודה 2 ברורה ופשוטה - מתבצעת log2N פעמים אבל הלולאה השנייה פחות ברור לי איך להגדיר היא מתבצעת N+N/2 + N/4 + N/8 וכן הלאה, פעמים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנית עם סיומת C ששם עובדת לי הפונקציה _msize. פונקציה זו מחזירה את גודל הפוינטר בבתים של הפויינטר ששולחים לה (ואם זה מערך אז את כל גודל המערך בבתים). לדוגמה אם יש לי מערך מסויים int *arr והקצתי לו מקום אחד עם malloc אז כאשר אני יעשה _msize (arr) אני יקבל 4 (גודל int בבתים) - אם היו 3 תאים אני יקבל 12. יש לכלול את malloc.h כשמשתמשים בפונקציה זו. עכשיו התחלתי לעשות פרוייקט של סוקטים בvisuall C++ (6) ולשם רק עשיתי cut&paste לפונקציה מהקובץ הקודם. כמובן שעכשיו הקובץ שלי הוא עם סיומת C++ (כמו כל שאר הקבצים בפרוייקט). בכל אופן, עכשיו הפונקציה של _ msize לא עובדת!!! אני מקבל שגיאה של undeclared identifier... (וכן הוספתי את malloc.h לתוכנית הזו גם כן). מישהו יוד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי את הדבר הבא בדיוק כמו שכתוב בספר תכנות וזה לא עובד: <html> <head> <script language="javascript"> var i: for (i = 0: i < 5: i++) { if (i==3) continue ;{ }else{ document.write( i + "<br />") ; } } </script> <title> nisui </title> </head> <body> </body> </html>
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין כלום בVB, אבל הייתי צריך לכתוב קוד לאקסל, אז למדתי משהו אבל משום מההוא כותב לי overlow ומפסיק הנה הקוד מה הטעות? Private Sub replace() Dim vl As String Dim char As String Dim str As String Dim repeat As String For i = 1 To 3000 str = "" repeat = "2342" vl = Cells(i, "K").Text For j = 1 To Len(vl) char = "" Select Case Mid(vl, j, 1) Case repeat char = "Z" Case 1 char = "B" Case 2 char = "E" Case 3 char = "L" Case 4 char = "F" Case 5 char = "A" Case 6 char = "C" Case 7 char = "T" Case 8 char = "O" Case 9 char = "R" Case 0 char = "S" …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לומד פסקל עברתי יחידה אחת בציון 91 השנה אני עושה עוד 2 סכה' 3 יח' בפסקל מה יעזור לי פסקל בעתיד?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ניתן כאשר לא קיים הקובץ הראשי index.html למנוע מלראות את תוכן התיקייה כאשר נכנסים לדומיין בדפדפן? תודה,
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. אני תקוע עם בעיה די מעצבנת כבר הרבה זמן. תיאור הבעיה: יש בעמוד דיב קונטיינר שמכיל מספר AP דיב. בכל AP דיב יש כמות תוכן שונה. המטרה היא להגיע למצב שבכל פעם שאני צופה ב AP דיב הקונטיינר יתרחב לפי כמות התוכן. מצאתי משהו ברשת אבל אני לא מצליח ליצור אותו, אפילו שאני פותח DW ועושה העתק הדבק. http://jsfiddle.net/jasongennaro/aQh2Q/ אודה לכם על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<% Set dbCon = Server.CreateObject("ADODB.Connection") dbCon.open "Provider=Microsoft.JET.OLEDB.4.0;Data source=" & Server.mappath("../Data/DataBase.mdb") mySQL = "UPDATE accounts" mySQL = "mySQL & SET UserName='"& Request.Form("username") &"', pass='"& Request.Form("pas1") &"', Email='"& Request.Form("mail1") &"', FirstName='"& Request.Form("firstname") &"', LastName='"& Request.Form("lastname") &"', Gender='"& Request.Form("gender") &"'" mySQL = "WHERE UserName='"& Request.Form("username") &"'" dbCon.Execute(mySQL) dbCon.Close SET dbCon = Nothing %> זה נותן לי שגיעה כזאת - משפט SQL לא חוק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לבנות קיצור דרך לחשבון דוא"ל שלי בוואלה ככה שיכנס ישירות לחשבון שלי. אני כבר ממש מזמן לא השתמשתי בשפות אינטרנט ולכן אני לא ממש מצליח! השיתה בה אני רוצה להשתמש היא פשוט להעביר פרמטרים של שם משתמש וסיסמא לעמוד אליו נשלח המידע כשאני נכנס באופן רגיל. ניסיתי להכין לבד אך לא יצא לי! כותובת שניסיתי (לפי שמות המשתנים של תיבות הטקסת של קוד המקור בכתובת http://mail.walla.co.il): http://mail.walla.co.il/index.cgi?username=MyUserName&password=MyPassword במקום מה סמסומן באדום כתבתי את שם המשתמש שלי והסיסמא! בבקשה תעזרו לי להכין קיצור דרך כזה! תודה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו יודע כיצד ניתן לפנות ל INDEX מסויים של STRING ב VISUAL BASIC ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי שרת אפאצ'י מתוכנת התקנה הכורכת באגודה אחת התקנת php , mysql ו apache בשם xampp. הונחיתי להוסיף קובץ בשם my.cnf המכיל: [mysqld] basedir = C:/xampp/mysql/ datadir = C:/xampp/mysql/data/ כשאני מאתחל את המחשב עולה התוכנית: mySQLadmin1.4 והיא משגרת הודעות שגיאה בקצב של הודעה ל 5 שניות בזו הלשון: כותרת: winMySQLADMIN1.4 גוף ההודעה: Access violation at address 10009FBD in module LIBMYSQL.dll. read of address 00000000 מישהו יודע מה פשר השגיאה וכיצד מתפטרים ממנה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עליי ליצור משחק של הטלת קוביית כאשר יש להכניס מספר שחקנים ולחשב להם את תוצאות הקוביות ל10 סיבובים כאשר בכל סיבוב יש להציג את התוצאות של הקוביית ולחשב אותם שלא יעברו סכום מסוים בגוף העבודה יש לי את שלושה רנדומים שמחשבים תוצות לאחר שקיבלתי תוצאות עליי לשמור אותם ולהציגם במערכים צריך עזרה כיצד ליצור מערכים + תוצאות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה ליצור Deque בjava אבל יש לי בעיות עם popFront() (אני לא יכול להשתמש בספריות המובנות) זה מה שיש לי כרגע public E popFront() throws DequeException { if ( isEmpty() ) throw new DequeException("Non-empty deque expected in call to popFront()."); Node tmpNode = new Node(); tmpNode.data = head.data; if ( size() == 1) head = rear = null; else { . . . } length--; return tmpNode.data; } אשמח אם מישהו יוכל להשלים את החסר/לעזור כי אני כבר משתגע. (לא פרסמתי את הקוד שיש לי שם כי הוא פשוט לא נכון) בעיקרון צריך לסדר שם את הרפרנטציות. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להגיד ככה אם הרזולוציה של המחשב היא 1280*1024 תעשה ככה אם לא אל תעשה כלום.. איך אני בודק? דרך אגב כנסו לפורום כללי תבדקו את המשחק שלי..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי חיפוש נואש ברשת אני לא מוצא משהוא שיעזור לי לבנות את התוכנה.... אני רוצה שהתוכנה תחזיר לי ערך מסויים מתוך הREGISTRY ממחשב מרוחק. אני יודע איך עושים את זה ב VBSCRIPT אבל אני צריך את זה ל VB.NET...2005 אני יודע לעבוד עם WMI אבל זה לא מצליח לי עם הREGISTRY CODE VBSCRIPT : strComputer = "idanash" Set oReg=GetObject("winmgmts:{impersonationLevel=impersonate}!\\" & strComputer & "\root\default:StdRegProv") oReg.GetStringValue &H80000002,"SOFTWARE\Network Associates\ePolicy Orchestrator\Application Plugins\VIRUSCAN8000","DATVersion",strValue Wscript.Echo "Current WSH Trust Policy Value: " & strValue תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מפתח תוכנית הקראת טקסט אוטמטית בC# ויש בוינדוס 10 הקראת טקטס בעברית, רק אני לא יודע איך מגיעים אליו מישהו כאן אולי יודע
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בתרגיל בשפתJAVA (יש לציין שאנחנו עובדים בכיתה עם ECLIPSE ): קבוצת אנשים נקראת קבוצה הומוגנית אם הפרש הגילאים בין כל שני אנשים בקבוצה לא עולה על 5 שנים . כתוב שיטה ראשית שקולטת מספר אנשים בקבוצה ואחריו גילאים שלהם ופולטת הודעה האם הקבוצה הומוגנית או לא . יש לציין שיש להשתמש בלולאת FOR - זהו הנושא העיקרי . תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני יתחיל את כל הבחינות של הצבא(ממרם וגאמא). אז החלטתי לחזור על הדברים שלמדתי מלפני שנה ושנתיים (ושלוש =] ) כי הבנתי שVB לא מעניין תצבא. אז התקנתי תתוכנה הנ"ל ואני לא מצליח להריץ תוכניות. כלומר, כאשר אני לוחץ על דיבאג/דיבילט(לא זוכר) אז הוא עובר קומפילציה ואז שהם בא להריץ את זה הוא שואל אותי עם מה להריץ את זה(executable for debug) ויש לי כמה אפשרויות: הדפדפן הראשי שלי(פיירפוקס), REGSVR32.EXE, activeX control test container, עיוון. ואת האפשרות הactiveX הוא לא נותן לי לבחור... מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש חומר על שימוש בסוקטים בסביבת ה asp.net, מה זה? איך משתמשים עם זה? איך כותבים וכו'. כמו כן אם למישהו יש אולי מדריך טוב שמסביר על כתיבת צ'אט אשמח גם כן לקבל. אודה לעזרה בנידון.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-