תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי תוכנית עם סיומת C ששם עובדת לי הפונקציה _msize. פונקציה זו מחזירה את גודל הפוינטר בבתים של הפויינטר ששולחים לה (ואם זה מערך אז את כל גודל המערך בבתים). לדוגמה אם יש לי מערך מסויים int *arr והקצתי לו מקום אחד עם malloc אז כאשר אני יעשה _msize (arr) אני יקבל 4 (גודל int בבתים) - אם היו 3 תאים אני יקבל 12. יש לכלול את malloc.h כשמשתמשים בפונקציה זו. עכשיו התחלתי לעשות פרוייקט של סוקטים בvisuall C++ (6) ולשם רק עשיתי cut&paste לפונקציה מהקובץ הקודם. כמובן שעכשיו הקובץ שלי הוא עם סיומת C++ (כמו כל שאר הקבצים בפרוייקט). בכל אופן, עכשיו הפונקציה של _ msize לא עובדת!!! אני מקבל שגיאה של undeclared identifier... (וכן הוספתי את malloc.h לתוכנית הזו גם כן). מישהו יוד…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנית למיון הכנסה INSERTION SORT אשר יבצע את האלגוריתם בעבור מספרים במרווחים קבועים. כלומר: שלא יבדוק אם השכן גדול/קטן יותר אלא האם האיבר ברווח X גדול יותר (רווח קבוע).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה אני מקבל את השגיאה (הפרדוקסלית) הזאת ? 'MakeEmpty' : 'void (Stack)' differs in levels of indirection from 'void (Stack)' זה הפרוטוטייפ: void MakeEmpty(Stack S); זה הפונקציה: void MakeEmpty(Stack S) { if (S == NULL) { perror("must use CreateStack First"); exit(4); } else while (!IsEmpty(S)) Pop(S); }
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי על המחשב שרת XAMPP. לאחר שקניתי רישיון, קיבלתי קוד SSL מוצפן ואין לי מושג איפה בדיוק אני מכניס אותו ואיך אני מגדיר את כל העניין הזה על השרת. ניסיתי לחפש בגוגל אבל אני לא מוצא משהו רלוונטי או שאני לא יודע מה בדיוק לחפש...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מישהו אולי יודע איפה אפשר למצוא תוכנה שבודקת אם בסיום תוכנה ב-C, השתחרר כל הזיכרון שהוקצה במהלך הריצה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להתחיל ללמוד את שפת התכנות הראשונה שלי- C הורדתי את המהדר של מייקרוסופט VISUAL C++ , הבנתי שצריך לפתוח פרוייקט חדש בקונסול. פתחתי את הספר שפת C מההתחלה וניסיתי את התוכנית הראשונה לדוגמא בספר: #include<stdio.h> main(); { printf<"hello">; } לחצתי F5 והתוכנה אומרת שיש לי שגיאות. מישהו בבקשה יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני נבחן על מבחן מסויים, וישנן כמה שאלות שלא פתרתי: 1. בC++, מה מבצעים new ו-delete על מחלקה? א. קוראים לconstructor ול-destructor שלה ב. הקצאה/שחרור זיכרון בגודל המתאים למחלקה ג. גם הקצאה/שחרור זיכרון, וגם קריאה לctor ול-dtor ד. new מבצע את שתי הפעולות (הקצאה וקריאה לctor), בעוד delete משחרר את הזיכרון בלבד ---------------------------------------------------------------------------------------------- 2. מה יוצא דופן? א. MFC ב. XML ג. ATL ד. dotNET ---------------------------------------------------------------------------------------------- 3. מה ההבדל בין ODBMS ל-RDBMS? א. ODBMS כתוב ב-.NET בעוד ש-RDBMS כתוב בשפת C. ב. ב-RDBMS עושים שימוש ב-SQL בעוד שב-ODBMS משתמש…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש שתי שאלות מהשיעורי בית שלא הצלחתי לפתור, ואף אחד בכיתה שלי גם לא, וזה להגשה לשיעורי בית.. בבקשה תעזרו לפתור זה מאוד חשוב לי! שאלה ראשונה "מסגרת" במערך דו- מימדי בגודל M*M היא ריבוע של אפסים בתוך המערך שפינתו השמאלית עליונה היא המשבצת I*I (הריבוע הוא רק המסגרת) . כתוב פונקציה המקבלת מערך דו מימדי בגודל M*M ומחזירה "אמת", אם במערך יש "מסגרת", אחרת תחזיר הפונקציה "שקר". דוגמה : מטריצה עם "מסגרת" שפינתה העליונה השמאלית במשבצת 1,1 3 0 9 2 0 0 0 0 0 7 1 0 7 0 3 8 0 0 0 9 0 7 6 4 5 את השאלה השנייה אני לא מצליח להעתיק לפה אז נוותר עליה ונראה מה נעשה.. בבקשה מכל מי שיכול שיעזור!! תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לקבל קובץ שכל שורה בו היא מחרוזת ואני צריך באמצעות מיון מהיר לכתוב לקובץ חדש בסדר עולה. הבעיה היא שהמיון מהיר מקבלת מערך חד מימדי ובשביל הדבר הזה אני צריך מערך דו מימדי שיכיל את כל המחרוזות. איך אני יעשה את זה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<html> <head> <script language="javascript"> var i ; var j ; for ( i == 1 ; i <= 10 ; j++ ) { for ( j == 1 , j <= 10 ; j++ ) { document.write ( i*j + " " ) ; } document.write ("<br />") ; } </script> <title>10X10</title> </head> <body> </body> </html> תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, תהיתי לעצמי, היכן מאוכסן פוינטר? ב-HEAP או במחסנית? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני אני מחזיר ערך כלשהו בפונקציה ב VB הפונקציה מפסיקה? אני ידגים נגיד רשמתי משהו כזה Private Function lala(a As Integer, size As Integer) As Integer lala = size For a To size a=a+a lala = a End Function הפונקציה תחזיר רק את SIZE ואז תצא? או שתמשיך לעשות גם תלולאה ובסוף תחזיר את A? (אין להתיחס לקוד ברצינות זוהי סתם הדגמא)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע כתובת בסגנון הזה: http://www.mywebsite/something.php?a=123 אני רוצה שיהיה אפשר לגשת אל הדף הזה מהכתובת הבאה: http://www.mywebsite/something/123 אני יודע בערך מה אני אמור לכתוב ב RewriteRule כדי שזה יעבוד, אבל פשוט לא עובד לי... מה שיש לי כרגע זה דבר כזה: Options +FollowSymLinks RewriteEngine on RewriteRule ^something/([^/]+) /something.php?a=$1 [NC] ממה שקראתי זה אמור לעבוד, אבל נראה שממש אין לי מושג מה אני עושה : זה מעביר אותי לדף something.php, אבל הוא פשוט לא מעביר את הפרמטר. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים, יש לי תרגיל שאני כותב עכשיו. אני רוצה לעשות בדיקה על הדברים שכבר עשיתי, אבל המיין לא עובד לי: Compiling... poly32.cpp C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\poly3\poly32.cpp(256) : error C2065: 'cin' : undeclared identifier C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\poly3\poly32.cpp(256) : warning C4552: '>>' : operator has no effect; expected operator with side-effect Error executing cl.exe. אותו דבר עבור גם cout. למרות שעשיתי include <iostream> עבוד הקוד המצורף. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת. אני לא מבין למה זה קורה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל מדריך/ספר אלקטרוני (חינמי כמובן) ללימוד מהבסיס של אחת השפות הנ"ל. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע עושה איזה פרוייקט ללימודים מצאתי איזה חבילה באינטרנט שנראה לי שהיא תוכל לעזור לי בפרוייקט אבל אחרי שאני מוריד את החיבלה ...זה בא בקובץ jar איך אני מוסיף אותה לפרוויקט ....איך אני יכול לראות את הקוד בשביל שאני יוכל לדעת איך משתמשים בה לצורך העניין מפה אני מוריד את החבילה http://alias-i.com/lingpipe/web/download.html תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להריץ את קטע הקוד הבא, ובשורת ההשמה ( 's = '5 ) התוכנית נתקעת. השגיאה: Unhandled exception at 0x76ed15de in ex4.exe: 0xC0000005: Access violation writing location 0x009a5798. מה לעשות? [size=78%]void my_itoa(int number, char s[]){[/size] int i = 0; for ( i = 0 ; number % 10 != 0 ; i++){ s[i] = '5'; number /= 10; } reverse(s); } void main(){ char *s; s = "0"; my_itoa(78689, s); printf("%s", s); }
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות סקר האם מישהו יכול בבקשה לתת לי קוד בphp או בגאווה סקריפט איך עושים את זה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כותב log parser/analyzer ל-logs של המוצרים שלנו. אני רוצה להציג את כל ה-log למשתמש ולאפשר לו להחיל פילטרים בהתאם לאופציות שאספתי במהלך הקריאה וה-parse של ה-log בהתחלה. הבעיה שאני נתקל בה היא ש-RichTextBox לא מצליח להתמודד עם כמות כזו גדולה של מידע, לוקח דקות ארוכות לשורה כמו "rtb.text = string" להתבצע כשהמחוזרת בגודל כמה עשרות MB. קבצי ה-log שלנו יכולים להגיע גם למספר GB...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך בQUERY לבדוק אילו שורות מקיימות תנאי מסויים , לשנות את הערך של שדה מסויים באותן שורות ולהחזיר את השורות הנל.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הפעלה של וייסטה,עכשיו נסיתי להתקין את התוכנה microsoft visual studio 6 אבל אל יכלתי בגלל שהתוכנה ישנה מידי ולא תואמת לוייסטה. מה אני עושה? חיפשתי את הגרסה החדשה היא 2.5 גיגה לאומת 600 בגירסה הישנה. תודה לעזורים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מפתח תוכנית הקראת טקסט אוטמטית בC# ויש בוינדוס 10 הקראת טקטס בעברית, רק אני לא יודע איך מגיעים אליו מישהו כאן אולי יודע
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השנה אני עושה פרוייקט 5 יחידות בשפת C++ ו C , נדרש מכל תלמיד להביא בקשה למשחק שהוא יעשה בשפה זו. המשחקים לא ברמה גבוהה , במיוחד לא מבחינה גראפית , משהו סגנון סנייק, טטריס וכו'.. אני אשמח אם תביאו לי כאן המלצות למשחקים בסגנון כזה שאפשר ליישם בשפה זו ללא הרבה כאבי ראש אך לא רמה ירודה מידיי כמו "תנחש את המספר". תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-