עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. חברים, יש לי תרגיל שאני כותב עכשיו. אני רוצה לעשות בדיקה על הדברים שכבר עשיתי, אבל המיין לא עובד לי: Compiling... poly32.cpp C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\poly3\poly32.cpp(256) : error C2065: 'cin' : undeclared identifier C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\poly3\poly32.cpp(256) : warning C4552: '>>' : operator has no effect; expected operator with side-effect Error executing cl.exe. אותו דבר עבור גם cout. למרות שעשיתי include <iostream> עבוד הקוד המצורף. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת. אני לא מבין למה זה קורה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Eled,

רציתי לדעת איך ניתן כאשר לא קיים הקובץ הראשי index.html למנוע מלראות את תוכן התיקייה כאשר נכנסים לדומיין בדפדפן? תודה,

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מנסה ליצור תוכנית שתחשב FACTORIAL. אני יודע שהתוכנית לא מתאימה במקרי קצה אבל מבחינתי אני רק רוצה לבדוק שהיא עובדת כאשר צריך לחשב 10 ב 2 נימים, ומקרה נוסף של 100 ב 4 נימים. מסיבה כלשהיא יוצא לי תוצאות זבל, שלא לדבר על כך שבריצה ודיבוג התוצאות שונות לחלוטין. using System; using System.Collections.Generic; using System.Threading; namespace Factorial { static class Program { public static double TotalProduct = 1; public static int NumberOfThreadsThatFinished; static void Main() { //get number to check the facturial on Console.WriteLine("Please enter the number to calculate the facturial on: "); int number = int.Parse…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מוד מבוסס על Call Of Duty סיכסוך ישראל - פלסטיני דרושים מפתחים! שלום רב, לפרוייקט בניית מוד (על בסיס מנוע קיים ומשופר של Call of Duty), המבוסס על הסכסוך הישראלי-ערבי (משחק מרובה משתתפים), דרושים מעצבי תלת מימד, מעצבים גרפיים (ידע בטקסטורות), מתכנתים בשפה עילית (כלשהי), אנימטורים, ומעצבי שלבים עם ידע ב RADINET. הפרוייקט הינו פרוייקט שנסגר לפני כ3 שנים עקב חוסר בכלים מתאימים להוציאו לפועל, כיום נבנה על אחד ממשחקי Call of Duty עם מנוע וגרפיקה ששיפרנו, ויסופק כמשחק עצמאי. הפרוייקט בהתנדבות וללא תשלום, אך עם אופציה לתגמול בעתיד (פרטים בהמשך...) אפשר לראות בקישור הבא סרטון מהמשחק בגירסתו הקודמת: מספר תמונות: https://plus.google.com/photos/103013850825750168880/albu…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. צרפתי קובץ עם 2 שאלות ,אשמח לבדיקה אם זה תקין . מחר יש לי מבחן בבוקר ועזרתכם תועיל לי הרבה. מודה מראש http://www.f2h.co.il/8792780130170

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. public class Dad{ public void method(Dad d) { System.out.println("Dad's method"); } } public class Kid extends Dad { public void method(Kid k) { System.out.println("in kids method overloading dad's method"); } public void method(Dad d) { System.out.println("in kids method overriding dad's method"); } public static void main(String[] args) { Dad dad = new Dad(); Dad reallyKid = new Dad(); Kid kid = new Kid(); dad.method(dad); dad.method(reallyKid); dad.method(kid); } } הפלט של התוכנית הוא 3 פעמים אותו הדבר - Dad's method השאלה שלי היא לגבי הפעם השלישית והאחרונה - למה זה לא מדפיס in kids method overriding dad's method כי הרי יש שיטה שדורסת…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם כשאני כותב סקריפט ואני משתמש ב document.write והפקודה נמצאת בין התגים <script> ל </script> אז הכל בסדר ובאמת נוצרת לי הדפסה בדף הנוכחי . לעומת זאת כשאני כותב אותה (document.write) בתוך פונקצייה ומפעיל נגיד עם onclick אז הדפדפן קופץ דף אחד קדימה ואז מבצע את הפקודה. איך אני מונע ממנו לקפוץ קדימה ז"א איך אני יוצר מצב כמו שהפקודה (document.write) נמצאת מחוץ לפונקציות .תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by orninyo,

נגיד ש CClist הוא מערך דינמי שהוא שדה במבנה איך אני מגדיל אותו כל פעם באחד יותר? זה מה שניסיתי וזה לא עושה כלום: n=((sizeof(Student->CClist)/sizeof((Student->CClist)[0]))); (Student->CClist)=realloc(Student->CClist,sizeof(ElementType)*(n+1)); if(!Student->CClist){perror("Not enough memory!");exit(5);}

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by bdoron,

קראתי שWPF יש לו שכבה עליונה, למה בכלל הארכיטקטורה של WPF בנויה משכבות, מה זה נותן שיש 3 שכבות managed layer ו unmanaged layer ו core אף פעם לא הבנתי את הנושאים האלה כמו שצריך למה צריך שכבות? אשמח להסבר פשוט עם דוגמא פשוטה תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by asppsa,

שלום לכולם! בניתי מערכת פשוטה והוספתי עורך WYSIWYG של FCKeditor. הצלחתי לעשות שמה שאני אכתוב בעורך יכנס למסד אבל לא הצלחתי לעשות שבעריכה של הפרטים, הטקסט שאני רוצה לערוך יופיע בתוך העורך. * חשוב לציין שאני יודע איך לעשות שבעריכה הטקסט יופיע ב Texteare אבל ב FCK אני לא מצליח לעשות את זה בשום אופן... אשמח אם מישהו שמבין יוכל לתת לי דוגמת קוד. ודבר נוסף - כשאני מגדיר במסדר שהעמודה שבה יהיה הטקסט שהעורך מכניס תהיה "תזכיר" ולא "טקסט" (כדי שיהיה אפשר להכניס כמה תוכן שרוצים) העורך נותן לי ארור... אשמח לדעת אם ניתן לסדר את זה. תודה רבה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. השאלה היא ככה: נתון עץ חיפוש בינארי שמפתחותיו שונים זה מזה ובו שני מפתחות x ו-y. אם ל- x בן ימני ול-y בן שמאלי אזי y אינו העוקב של x. נכון\לא נכון. התשובה היא כמובן לא נכון עשיתי ציור של עץ בינארי לפי הדרישה השאלה אם ציירתי את זה נכון או לא ?? הצלחתי לבלבל את עצמי אפילו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by DrDeath,

שלום, איך אפשר לשנות ציור גרפי שציירתי בפאנל מסויים ע"י לחיצה על לחצן שנמצא בפאנל אחר? יצרתי קלאס של ActionListener בתוך הקלאס של ה-Frame שלי (תת-קלאס) אבל הוא לא יכול לגשת למשתנים שנמצאים בפאנל עם הציור הגראפי. מישהו יודע מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by D-Bang,

יש לי כמה שאלות קטנות אבל מציקות שאני לא מוצא להן תשובה בשום ספר, מודה מראש על העזרה. א. אם נגיד רשום לי int x=2, *p; x=sizeof(x); x=sizeof(p); כמה יהיה שווה בשני המקרים X? ב. האם שתי דרכי הכתיבה נכונות: void main() } char *s="bla"; והשנייה char *s; s="bla"; ג. מה עושות שתי הפקודות: int x=5, *p; x=(int)p; p=(int*)x; נגיד ש- x=5 והכתובת של x היא fff8 מה יהיה הערך של p לאחר הצבה זו? ד. פויינטר לפויינטר: int *ptr; int **ptr2; *ptr2=ptr האם זה בעצם אומר שהמצביע השני מקבל את הכתובת של הראשון??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by PhoenixBoy,

שלום, תהיתי לעצמי, היכן מאוכסן פוינטר? ב-HEAP או במחסנית? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי דף שיש בו תפריט (בנוי מרשימה וקצת CSS) שהוא יהיה למעלה במרכז הדף, והתוכן יהיה על שאר הדף. הבעיה שלי היא עם התוכן, אני לא מצליח לDIV שלו להמתח על שאר העמוד עד התחתית. אני יכול לתת לו גובה קבוע, אבל זאת לא המטרה שלי. אני רוצה שהוא יגיע עד לתחתית העמוד תמיד. לא משנה באיזה רזולוציה האדם שגולש לאתר משתמש ולא משנה כמה תוכן יש בו (כמובן שאם יש יותר תוכן ממה שאפשר להציג על העמוד וצריך לגלול את העמוד למטה, אז שיגיע עד סוף התוכן, אבל עדיין שיגע בסוף העמוד.) דוגמה למה שאני רוצה אפשר לראות בתמונה למטה. מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by N.S,

אני חייב שמישהו יעזור לי להתקין את זה... וליז חייב שילמדו אותי לבנות אתר עם זה .. icq-161371997

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני מחפש סקינים ומודים למערכת vBulletin 3.5.4 ... התקנתי את המערכת והכל בסדר, אבל אני צריך סקינים ומודים למערכת ולגירסא: 3.5.4 אם לא פניתי אל הפורום הנכון, אשמח מאוד אם תגידו לי לאיזה פורום לפנות... תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, אני הבת של רוני (אני כותבת על שם המשתמש שלו..), רציתי לשאול שאלה שהיא דחופה לי מאוד. אני למדתי מעט PHP ולא הכי הולך לי.. הצלחתי מעט דברים. אני צריכה עזרה דחופה, עוד מעט האתר שלי בן שנה, ולכבוד זה רציתי לעשות משהו יחודי ומקורי. השאלה שלי היא: אני צריכה ב-PHP. פשוט אני נתקלתי בבעיה עם העיצוב, שאפשר שיהיו בתוכו עמודים. ולמשל שאפשר להגיב להודעה בראשי שאני כותבת, אפשרות הרשמה לאתר וכל מיני דברים כאלו. אז תודה לכל מי שיעזור לי. ועם לא תבינו מה אני רוצה, אז יש לי אתר עם המדריכים למה שאני צריכה, אבל לא מצליח לי ובגלל זה אני זקוקה לעזרתכם. אז תודה לכל מי שיעזור לי מאלינור.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Sarlula,

אהלן! אני נבחן על מבחן מסויים, וישנן כמה שאלות שלא פתרתי: 1. בC++, מה מבצעים new ו-delete על מחלקה? א. קוראים לconstructor ול-destructor שלה ב. הקצאה/שחרור זיכרון בגודל המתאים למחלקה ג. גם הקצאה/שחרור זיכרון, וגם קריאה לctor ול-dtor ד. new מבצע את שתי הפעולות (הקצאה וקריאה לctor), בעוד delete משחרר את הזיכרון בלבד ---------------------------------------------------------------------------------------------- 2. מה יוצא דופן? א. MFC ב. XML ג. ATL ד. dotNET ---------------------------------------------------------------------------------------------- 3. מה ההבדל בין ODBMS ל-RDBMS? א. ODBMS כתוב ב-.NET בעוד ש-RDBMS כתוב בשפת C. ב. ב-RDBMS עושים שימוש ב-SQL בעוד שב-ODBMS משתמש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ElemenTal,

<% Set dbCon = Server.CreateObject("ADODB.Connection") dbCon.open "Provider=Microsoft.JET.OLEDB.4.0;Data source=" & Server.mappath("../Data/DataBase.mdb") mySQL = "UPDATE accounts" mySQL = "mySQL & SET UserName='"& Request.Form("username") &"', pass='"& Request.Form("pas1") &"', Email='"& Request.Form("mail1") &"', FirstName='"& Request.Form("firstname") &"', LastName='"& Request.Form("lastname") &"', Gender='"& Request.Form("gender") &"'" mySQL = "WHERE UserName='"& Request.Form("username") &"'" dbCon.Execute(mySQL) dbCon.Close SET dbCon = Nothing %> זה נותן לי שגיעה כזאת - ‏‏משפט SQL לא חוק…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by lordgod,

התקנתי את mingw וכל מה שצריך (GCC וכל השאר ) , אני כותב תוכנית פשוטה , מנסה להריץ וזה פשוט לא מריץ (בחרתי את mingw gcc ) שגיאה: launch failed no binaries

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Aviv C,

אני בונה כרגע מערכת פורומים ונתקלתי בבעיה של ירידות שורה ב- HTML. את תוכן התגובה אני שומר באמצעות שדה טקסט (textarea ב- HTML) במסד נתונים בעזרת ASP. כשאני רוצה להציג את תוכן התגובה בתוך שדה טקסט ירידות השורה כן נראות (אני משתמש בזה לעריכה של תגובה). כשאני רוצה להציג את תוכן התגובה בתוך תא בטבלה (להצגה רגילה של הנושא) ירידות השורה לא נראות. איך אני פותר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by s_b54,

אני רוצה לבנות סקר האם מישהו יכול בבקשה לתת לי קוד בphp או בגאווה סקריפט איך עושים את זה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני צריך לקבל קובץ שכל שורה בו היא מחרוזת ואני צריך באמצעות מיון מהיר לכתוב לקובץ חדש בסדר עולה. הבעיה היא שהמיון מהיר מקבלת מערך חד מימדי ובשביל הדבר הזה אני צריך מערך דו מימדי שיכיל את כל המחרוזות. איך אני יעשה את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.