עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by RainbowInBlack,

אני מניח שהתראד הזה יהיה ל"ת רק אחזור על השאלה - מה ה IDE הכי נוח לעבודה עם Python ? כי אני מניח שאף אחד לא עובד מול ה Command Line שלו

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by gabi21,

היי אני צריך עזרה בנושא של browser בניתי סקריפט שמבקש מהמשתמש להכניס מיקום של קבלת קובץ והייתי רוצה לעשות את הממשק פשוט יותר במקום שיתן לי את כל ה PATH הייתי מעוניין שיפתח לו browser קטן כזה ושם הוא יוכל לשותת ולהגיע לאיזור שבו הקובץ נמצא ולבחור את התיקיה / קובץ בה היא נמצאת רב תודות.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  3. שלום רב, אני מתחיל ללמוד JS,HTML,CSS וכו'... בקורסים מלמדים אותנו את זה על NOTEPAD פשוט, הבנתי שיש תוכנות עריכת טקסט שמיועדות מראש לתכנות-עם עזרים וויזואליים (יישור,חלוקה לצבעים לפי שכבות תכנות וכו'...) הורדתי UltraEdit ... האם יש תכנה אחרת מומלצת יותר? (רצוי קטנה שניתן יהיה לסחוב בדיסק און קי ו"לאנסטל" ב"שלוף"

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  4. איך יוצרים פונקציה עם מספר לא מוגדר של פרמטרים כמו printf בC?

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by zolder,

אני מנסה להריץ משהו ועשיתי בץ',הוא עובד והכל בסדר אבל שאני עושה עוד אחד בכדי להריץ את אותו בץ' ראשון למשל כמה פעמים יש לי בעיה. זה הבץ' הראשון: echo off @echo off פה הנתיב set a=10 :loop הקובץ שאני מריץ\300%a%.cap set/a a=%a%+1 if not %a%==12 goto loop echo end of loop :end זה השני : echo off @echo off set x=0 :loop נתיב\הבץ' הראשון echo %x% set/x x=%x%+1 if not %x%==10 goto loop echo end of loop :end

6. שלום, קיבלתי זימון מחיל המודיעין לפרויקט גמא אני מתלבט עכשיו אם ללמוד עוד שפת תכנות כמו PHP , כדי שיגביר את הסיכוים שלי להתקבל לגמא אני יודע עכשיו אסמבלר ופסקל. איך אני יכול ללמוד PHP ומה הכוונה כשאומרים שבונים איתו אתרים? זה לא שפת תכנות בפני עצמה?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  7. שניהם מתאימים לכתיבה בסי או שאם אני רוצה להתחיל ללמוד תכנות ולכתוב בסי אני צריך להשתמש במהדר אחר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by IlanF,

MYSQL לא מסתדר עם עברית? הוא מחזיר לי סימני שאלה במקום מה שכתוב לי בטבלה... איך אני גורם לו להחזיר לי את מה שכתוב בעברית כמו שצריך?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by orninyo,

האם קיים פלאגין שמוסיף לויזואל אקספרס אפשרות לעבוד עם PHP ? או שאפשר לבנות בו רק אתרים מבוססי ASP

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by donkey kong,

שלום! יש לי השנה בגרות פרוייקט בJAVA וחשבתי לבנות תוכנה כמו TEAMSPEAK שמובססת VOIP אבל אני לא כל כך יודע מאיפה להתחיל ואיך לשלב VOIP בתוך JAVA מישהו יכול בבקשה לעזור/לכוון אותי איך להתחיל ולהשתמש בVOIP תודה לעוזרים הבנתי שאני צריך להשתמש במקודד VOIP.... מישהו מכיר אחד כזה שעובד עם JAVA??

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by SweeT_EviL,

באתרי מכירות למשל ששומרים את הנתונים בDB כמובן, נהוג לעבוד בCONNECTED או DISCONNECTED? היתרונות והחסרות של כל גישה כמובן ברורים לי...

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by intel suck,

אני צריך להשלים חומר בתוך שבועיים למדתי C# ועכשיו אני עובר מגמה ואני צריך להשלים תחומר בפסקל אז יש לי שאלה די טיפשית מתי אני משתמש ביותר מבלוק אחד? כאשר יש לי כמה תנאים? כאשר יש לי יותר מפקודה אחת לביצוע? תודה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  13. אני רוצה לדעת מתי ואיפה שמים את ה #INCLUDE ועל מה זה משפיעה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שאלה לי עליכם מי שיוכל לעזור אומר לו המון תודה יש להביא הוכחה למה צבע לבן וצבע שחור בעולם המקצועי לא נחשבים צבעים? כל העוזר תבוא עליו הברכה רונן

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by donkey kong,

אני צריך רעיונות לפרוייקט בית ספר בJAVA? אני מחפש רעיון חכם ומתוכם... מי שעשה או עושה שיכתוב את הרעיון שלו או של אחרים אבל שיהיו טובים... זה פרוייקט 5 יח"ל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by רן200,

הי. יש לי שרת http ואני רוצה לבנות אתר שיהיה בו גם נגן פלאש (מדיה כמו בכל הפורטלים) ואני יוכל להכניס בו תכנים שאני ארצה (מהשרת שלי). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by IlanF,

נגיד יש לי טבלה שקוראים לה products ואני רוצה לבחור כמה מוצרים לפי כמה ערכים בעמודה מסויימת. לדוגמה, אני רוצה לבחור את המוצרים שעמודה category שלהם מכילה home או garden או office. אפשרי לעשות בשאילתה אחת?

18. Started by eladh16,

שלום אני מתחיל-מתקדם בבנית אתרים ויש לי שאלה קטנה. אני רוצה לעשות מסגרת iframe כמו באתר הזה(סתם לדוגמא באתר הזה אפשר להוריד את המסגרת למטה כדי לראות מה יש בהמסך הדף). https://ssl.1buy1.co.il/pages.asp?id=8 בקיצור, מה הקוד למסגרת iframe פשוטה כמו באתר לדוגמא שהצגתי? תודה חברה!

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  19. שלום , אני רוצה ליצור עמוד אינטרנט שיש בו תמונות וכאשר העכבר עומד על תמונה מופיע בצד של העמוד מידע על התמונה ו\או התמונה עצמה תשתנה . באיזו שפה כדאי להשתמש בשביל זה ? ומה הפקודות \ מחלקות הבסיסיות שאני צריך ללמוד בשביל זה ? תודה .

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by eladh16,

שלום אני מתחיל-מקתדם כבר בתחום בניית האתרים אבל יש לי שאלה חשובה. בניתי אתר חדש לגמרי, אני עובד עם מסך 17 אינץ והאתר עצמו נראה עכשיו במצב מצוין על המסך שלי. במקרה יצא לי להיכנס לאתר שבניתי דרך המחשבים של חברים שלי. לחבר אחד היה מסך 19 אינץ ועדיין האתר נראה טוב, השלד עומד כמו שצריך, בקיצור הכל טוב ויפה, אבל לחבר השני יש מסך 22 אינץ רחב, ושם בכלל האתר נראה זוועה. הכותרת בכלל שאמורה להיות באמצע רואים אותה בצד הימני של המסך, התבניות שיצרתי ב front page יצאו לא מתאומות בקיצור לא טוב. מה אני עושה בכדי לסדר שהאתר יראה אותו הדבר בכל הרזלוציות האפשריות? חברה אני באמת צריך תשובה, זה מאוד חשוב לי. תודה ולילה טוב!

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by eladh16,

שלום לכולם איך אני יכול להוסיף לאתר שלי שקיים כרגע במנוע גוגל את זה: אני רוצה שכמו שאני רשמי לדוגמא hwzone בגוגל הוא מצא לי את האתר וגם הביא איתו את כל הקישורים שסימנתי בצבע שחור. אני גם רוצה שלאתר שלי יהיו את הקישורים שהקפתי בצבע השחור. איך אני עושה את זה? צריך לעשות משהו ב page description? איך בדיוק עושים את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by ניר.,

int a=1 a=a<<1 ו/או a=a>>1 למה הפקודה הנ"ל משמשת ? מה הפקודה הנ"ל מבצעת ? איך ניתן לעקוב אחר פקודה זאת בטבלת מעקב ?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  23. import java.awt.Color; import java.awt.Graphics2D; import java.awt.image.BufferedImage; import java.io.File; import javax.imageio.ImageIO; import javax.swing.JFrame; public class DisplayImage { public static BufferedImage loadImage(String ref) { BufferedImage bimg = null; try { bimg = ImageIO.read(new File(ref)); } catch (Exception e) { e.printStackTrace(); } return bimg; } public void loadAndDisplayImage(JFrame frame) { // Load the img BufferedImage loadImg = loadImage("Pics/23.png"); frame.setBounds(0, 0, 300, 300); // Set the panel visible and add it to the frame frame.setVisible(true); …

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by wizinet,

שלום, אני מחפש דרך לקלוט קול באמצעות C# ולשמור אותו במערכת (בתור משתנה או עצם או משהו דומה). יצא לי להתקל בפונקציה שנקראת wave in אבל לא הצלחתי להבין כיצד לתפעל אותה. אשמח לעזרה, בתודה מראש, wizinet

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  25. Started by yahalom,

היי איך אני יכול ליצור קובץ XML ב קפליקצית J2ME על מכשיר סלולרי תודה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים