עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני צריך לקרוא מתוך קובץ אחד ולהשוות נתונים לבערך 20 קבצים אחרים. 1. יש ספר הדרכה טוב שמישהו ממליץ? 2. איך אני ניגש לקובץ? 3. איך אני יוצר קובץ CSV חדש שמרכז בתוכו את כל השונויות שגיליתי? תודה.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by UnPluggeD,

היום גילתי שאפשר להוריד בחינם (כולל ההרשמה) כל מיני דברים של vs.net 2005 את הגירסאות אקספרסס ואפשר להוריד עם זה גם msdn אומנם דיי מצומצם אבל זה עדיין עוזר מאוד http://msdn.microsoft.com/ עכשיו שם בתפריט השמאלי הולכים פשוט לפלטפורמה שאתה רוצה לוחצים ומורידים את הקטע של האקטיביישן הוא גם חינמי רק צריך לתת אימאיל להכניס פרטים כמו שם,שם משפחה,אימאיל וזהו בערך ומקבלים את הקוד אקטיביישן הזה ואז ההגבלת זמן יורדת !

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by dave3421,

<script> cars=["BMW","volvo","Saab","Ford"]; rep=cars[1].replace(cars[1], "honda ") var i=0; while (i<4) { if(cars[i]=="volvo") { document.write(rep); break; } document.write(cars[i] + "<br/>"); i++; } </script> בלולאה הוא בעצם מחליף את המילה ולוו בהונדה ואז אמור להמשיך לשאר המכוניות אבל הוא לא ממשיך. איך אני אמור לתקן את הקוד כדי שהוא ירשום לי את שאר המכוניות כלומר סאאב ופורד.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by et_gershon,

אוקיי הרבה זמן אני לא התעסקתי ב-html/ ואני צריך לעשות מיפוי למשהו' השאלה שלי היא כזאת: אני יכול לעשות שבמקום שיהיה קישור יהיה תמונה? זה נורא חשוב או איך אני יכול לתכנת את זה שעל תמונה אני ישים תמונה אחרת דרך html, והתמונה זה כאילו עיצוב ואני רוצה לשים אלייה תמונות שלא יהיהו יחלק מהעיצוב ושיהיה ניתן לשנותם?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום. הנה ראש הקוד, ואני לא מצליח להפעיל! כל פעם שאני בודק ב GA, מופיע לי ש Tracking Not Installed <!DOCTYPE html> <html> <head> <script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-46433400-1', 'wtfisbitcoin.info'); ga('send', 'pageview'); </script> </head>

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Eviljelly,

שלום , אני בשלבי הקמה של אתר ולצורך זה אני צריך להוריד קובץ מאתר ולשלוח אותו לאתר אחר . הפעולה צריכה להתבצע על בסיס יומיומי ולכן חשבתי לכתוב תוכנית שתעשה את זה . השאלה באיזה שפה אני עושה את זה ? והאם יש חשיבות לשרת עליו אני מריץ את התוכנה ? (נגיד לינוקס או חלונות, צריך לקמפל בדרך שונה ?) והאם אני אצטרך חבילת אחסון שמערבת יותר פריווליגיות בשביל דבר כזה ? או שאולי בכלל אפשר לכתוב משהו כזה עם PHP (הדבר על הביצוע החוזר ללא צורך להפעיל כל פעם ) ואני פשוט לא יודע ? הרבה שאלות , תודה מראש

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  7. Started by ronen062013,

למה הפלט הוא 255? unsignchar c = -1; printf("%d,", c++);

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by barp12,

איך אפשר להעביר פונקציה כפרמטר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם משתנים בוליאנים בשפת C כמו : check equal found אני מנסה לפתור תרגיל ולהוכיח משפט שקר ואמת עם else if בקיצור הקומפיילר של ויזואל סטודיו 2005 מראה לי על שגיאות למרות שהקוד כתוב פיקס מה עושים? יכול להיות שמשתנים בוליאנים לא מתאימים לקומפיילרים של מיקרוסופט? המרצה שלי לא אמר שום דבר על זה והוא גם יודע שכל הסטודנטים בקורס משתמשים בקומפיילר הזה יכול להיות שזה BORLAND או DEV BLOODSHEED? אין לי כוח להוריד את הקומפיילרים האלה וגם הבורלנד עושה בעיות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ehud101,

טוב, מחקתי את הWAMP והתקנתי XAMPP (המליצו לי יותר לא יודע עד כמה זה משנה) כעת כשאני רוצה להכנס לhttp://localhost אני מקבל הודעת שגיאה: Not Found HTTP Error 404. The requested resource is not found. למה כלום לא עובד חלק???

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by נגה,

אני משתמשת בפונקציה רקורסיבית המכניסה NODE חדש לעץ. אני רוצה לאחר ההכנסה לעדכן את כל הענף של הNODE הזה שיש לו NODE חדש. איך עושים את זה? איך אני "חוזרת אחורה בענף?" הקוד להכנסה: function setChildren(parentI, treeArr, newNode) { var type = typeof treeArr if (type == "object") { for (var key in treeArr) { if (treeArr[key].id == parentI) { treeArr[key].children.push(newNode); return key; } setChildren(parentI, treeArr[key].children, newNode); } } return null; }

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by idofr,

הי, יש לי את אותו קוד בידיוק שמשנה צבעים לפי 4 מצבים, מה שאני עושה בנתיים זה להשתמש בSWITCH אבל זה ניראה לי לא יעיל. האם יש דרך שאני יכול לקחת סטרינג שמאוחסן במשתמש ולהוציא ממנו את שם המשתמש שממנו אני רוצה למשוך מידע? לדוגמא: var i = 'name'; var name = ['123', '456']; wanted result , something like => i[1] = 456 תודה

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  13. אני רוצה לעשות רשימה של שמות של ודיאו ושילחצו יראו אותם בריבוע ליד... למשל ככה: http://video.nana.co.il/ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by thebomb59,

סוורי אם לא רשמתי טוב את הכותרת לא ידעתי מה לרשום אבל אני התחלתי לעבוד רק עכשיו עם HTML בדיוק התחלנו ללמוד את הMARQUEE ועוד כל מיני דברים אני עוד לא ממש מבין דברים בJAVASCRIPT אז השאלה שלי היא ככה אני רוצה לבנות אתר כמו אתר שיהיה רשום בו את האי פי של כל אחד שכל אחד נכנס לדוגמא כמו www.whatismyip.com וכו...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by iem,

בתרגיל נתבקשנו לכתוב מחלקה בשם Robot בעלת התכונות הבאות: 1) זיהוי - מספר שלם המזהה את הרובוט. 2) מיקום הרובוט - אובייקט מסוג Point המייצג את הקואורדינטות של מיקום הרובוט בעולם. 3) כיוון הרובוט (ישנם 4 כיוונים). את המחלקה הזו עם השיטות: public void move() , public void turnLeft() , public void turnRight() כתבתי. לאחר מכן מגיעה הבעיה: נתבקשנו לכתוב מחלקה בשם RobotsWorld שמייצגת את עולם הרובוטים כמטריצה ריבועית של תאים. בכל תא יכול להיות רובוט אחד לכל היותר ותנועת הרובוטים מתבצעת מתא לתא בהתאם לכיוון הרובוט. העולם ייוצג באמצעות רשימה של רובוטים (מסוג Robot שהוגדר לעיל) ומשתנה המייצג את מימדי העולם. מבקשים גם לכתוב בנאי המקבל כפרמטר את מימדי העולם ומאתחל אותו כעולם ריק מרובוט…

• 58 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. Started by wow,

יצרתי פרוייקט entity עם כמה טבלאות בפנים, יצרתי את האובייקט הראשי שמכיל את הכל (entity container name) והכנסתי ידנית נתונים לטבלת ה-students אני רוצה להדפיס את הטבלה בצורה הבאה כאשר db זה ה-entity container name והוא מכיל כמה טבלאות שאחת מהם מכילה אובייקטים של סטודנט foreach (Student item in db) { Console.WriteLine(item); } ב-foreach אחרי ה-db לאיזה מתודה לפנות ? (אני מקבל שגיאת קומפילציה שאומרת foreach statement cannot operate on variables of type 'Students.Model1Container' because 'Students.Model1Container' does not contain a public definition for 'GetEnumerator')

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by eagleye,

טוב הרעיון הוא כזה: יש לי שני מספרים (לרוב נעים בין 100 ל10000) אני רוצה, על פי המנה ביניהם לדעת מי הגדול יותר מביניהם ובכמה הוא גדול, ואז אני מעניק נקודות למספר שגדול יותר מהמספר השני- אני בכוונה לא משתמש במספרים עצמם כי אני לא רוצה קנה מידה מדוייק של מי יותר גדול אלה אם נניח הם ב"איזור" אחד של השני נניח 2000 ו2010 אז מבחינתי הם שווים אחד לשני. קודם כל תסתכלו על הקטע קוד שעשיתי שתבינו מה הקטע: Glob1\2 הם שני המספרים שלי, K1\2Score הם הניקוד שמקבל כל אחד מהמספרים: K1Score = 0: K2Score = 0 Select Case Glob1 / Glob2 Case Is > 3: K1Score = 2 Case 1.0000000001 To 3: K1Score = 1 Case 0.3 To 0.9999999999: K2Score = 1 Case Is < 0.3: K2Score = 2 End Select פה מגיע…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  18. איכותי מאוד, עדכני, וחינמי לחלוטין. הבנאדם עשה עבודה נפלאה תתרמו לו אם אפשר. תוסיפו כאן אם גם אתם נתלקתם בקורסים אונליין מצויניים משלכם - רק את הטובים ביותר.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Pure-Gold,

יש לי Label בעברית בתוך טופס כאשר המאפיין RightToLeftLayout של הטופס מסומן ל True. ה Label מכיל טקסט שמשתנה בזמן הריצה (מתרחב ומתקצר). כאשר ה label נמצא ישירות על הטופס הוא באמת מתרחב מימין לשמאל כאשר הצד הימני שלו נשאר קבוע במקום כמו שצריך בעברית. כאשר אני שם את ה label בתוך groupbox זה לא עובד וצד שמאל נשאר קבוע במקום כך שצד ימין של ה label "משחק" ולא נראה טוב על המסך. יש למישהו מושג מדוע ה Layout הראשי של התוכנה לא משפיע וכיצד ניתן לטפל בבעיה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yosda-boy,

שלום רב, לפני יומיים התחלתי ללמוד את שפת התיכנות .C שהמליצו לי להתחיל בה, ואני לא הבנתי את הנושא של פלט/קלט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. ??? בתודה מראש, yosda-boy

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by shai2009,

שלום! אני עושה פרוייקט באקסס, ורציתי לדעת איף אני עושה שעולה חלון למשתמש, בו הוא מקליד ערך והתוכנה מחזירה בתמורה משהו.. בנוסף, רציתי לדעת גם איך אני לוקח שורה של ערך מקסימלי מטבלה(נניח העסקה שסכום הקנייה בה הוא הגבוה ביותר). אני אשמח לשמות, סירטוני וידאו, הסברים או כל דבר אחר --> תודה רבה רבה!!

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by itaysp,

שלום.. פרוייקט סוף י"ב, ביקשו תרשים DFD. המורה הראתי לי בכיתה משהו אבל אני כבר לא זוכר בדיוק איך זה נראה ומה אני עושה שם מישהו יכול להסביר בקצרה איך זה צריך להראות ? להעלות איזה תרשים פשוט? מה צריך להיות שם? תודה

• 0 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. שלום. נדרש מתכנת השולט בספריית QT לטובת בניית UI עבור פיתוח Plug In ל- Adobe Photoshop. התוצר הינו Template של UI שיאפשר שימוש באלגוריתמים שונים. ה- UI הינו פשוט, חלון תצוגה מקדימה של התמונה, יכולת שליטה על רמת הזום של התמונה המוצגת, והגדרת מספר אלמנטים לפרמטרים של המשתמש (Slider / Checkbox / Drop Down List). יש לפנות ל- RoyiAvital [at] yahoo.com תודה.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  24. אני עכשיו לומד פסקל במגמת מדעי המחשב בבית הספר שלי, לא את השפה אלא בעזרת השפה אני לומד לפתור אלגוריתמים כאלה או אחרים מה שמעניין אותי לדעת אם יש פה מישהו שיודע אם זה פרקטי בכלל...כלומר לא עדיף ללמוד שפות C++ וכאלה ? או שאת זה אפשר להשאיר לאוניברסיטה כל מידע שיש לכם בנושא , אם אפשר...תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. רציתי לשאול אם יש תבנית בסיסית באקסס שממנה אפשר להתחיל לפתח ולבנות מערכת מידע - של הזנת נתונים יומיים לגידולים חקלאיים - השקייה, כמויות שיווק וכ'ו. ולבעלי הניסיון, יש אפשרות לשלב פיתוח ממשק בVISUAL BASIC שיהיה באינטגרציה עם המערכת שתוקם ב ACCESS ? אם כן, איך אפשר ליישם את זה ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.