תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
מחפש סקריפ שאפשר להפעיל ואז התוכנית בחלון JAVA ירוץ יותר לאט. כמו שיש משחקי JAVA בדפדפן ואז רץ משהו "רנדומאלי", אז שירוץ יותר לאט לפני שאני לוחץ. האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום, ידוע לי שקיימת תכנית אשר בודקת דקדוק של שפת html ועוזרת לתקן טעויות. שם התכנית פרח מזכרוני. מישהו מכיר תכנית כזו המבקרת דקדוק של דף html ? כתובת להורדתה תחשב לבונוס ראוי לשמו ! תודה !
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי אתר שאני מאכסן בחו"ל, אך אני רואה חלק ממנו בג'יבריש.. את כל מה שמגיע מקבצים (txt, xml) רואים טוב אבל את מה שבדפי ה- aspx רואים בג'יבריש
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לפני כשנה פירמטתי את המחשב ועברתי לויסטה 32 ביט כי הג'אווה לא עבד לי טוב על ה64 ביט.. בקרוב אני קונה מחשב חדש ורוצה לנצל את ה4 ג'יגה זיכרון שלי לכן אני רוצה להתקין ויסטה 64 ביט. מישהו יודע אם הג'אווה עובד? תודה..
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כתבתי תוכנית בשפת JAVA ולאחר ביצוע קומפילציה הופיע לי השגיאה הבאה מספר פעמים ולא הצלחתי לפתור אותה: Severity Description Resource In Folder Location Creation Time 2 Cannot make a static reference to the non-static method getCount() from the type Rabbit Empty.java Predator-Prey line 20 17:45:18 26 ספטמבר 2008 מה הבעיה ? כיצד פותרים אותה? תודה מראש לעוזרים....
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני זקוק נואשות לעזרה.. יש לי את הקובץ עץ בינארי הזה שאני אמור להוסיף לו 5 פונקציה ואני דיי אבוד שם.... אני ישמח לקבל איזה עזרה.. // tree node public class BinarySearchTree { // tree root private BSTNode root; private class BSTNode { private Object data; private BSTNode left; private BSTNode right; BSTNode(Object newdata) { data = newdata; } public String toString(){ return "data: "+data+" "; } } // compare two objects (integer type) private static int compare(Object o1, Object o2) { int ans = 0; int n1 = ((Number)o1).intValue(); int n2 = ((Number)o2).intValue(); if(n1>n2) ans = 1; else if(n1<n2) ans = -1; return ans; }…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
<?php include_once "/path/to/pagination.php"; //... $result = $db->query("select count(book_id) as total_rows from books"); $row = $result->fetchRow(); $total_rows = $row->total_rows; $entries_per_page = 10; $current_page = (empty($_GET['page'])) ? 1 : $_GET['page']; $start_at = ($current_page * $entries_per_page) - $entries_per_page; $link_to = "thispage.php?param1=a_parameter¶m2=another_paramater"; $result = $db->query("select * from books limit $start_at, $entries_per_page"); //... ?> pagination.php: (אם צריך...) <?php /* * Clean Pagination - Create clean HTML links to your pages * * PHP versions 4 and 5 * * This pr…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך לקרוא מתוך קובץ אחד ולהשוות נתונים לבערך 20 קבצים אחרים. 1. יש ספר הדרכה טוב שמישהו ממליץ? 2. איך אני ניגש לקובץ? 3. איך אני יוצר קובץ CSV חדש שמרכז בתוכו את כל השונויות שגיליתי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכם, בימים אלו אני עובד על בניית אתר כלשהו ורציתי להוסיף לאתר מסד נתונים של ACCESS אבל איני יודע איך בדיוק אני יכול לעשות זאת כי עד כה השתמשתי במסד הנתונים שנמצא בתוכנה בניתי מסד נתונים ב ACCESS ושמרתי אותו כ .accdb, עכשיו שאני מחבר אותו לאתר ומריץ הוא נותן לי את ההודעה הבאה : An attempt to attach an auto-named database for file (מיקום הקובץ). A database with the same name exists, or specified file cannot be opened, or it is located on UNC share אין לי מושג מה אני עושה לא נכון, איך בעצם אני מחבר מסד נתונים חיצוני לאתר שמיוצר ב WEB DEVELOPER אם תוכלו לעזור לי בנושא אני אודה לכם מאוד! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אני לומד בבית ספר JAVA - תכנות מונחה עצמים, רק התחלנו. רציתי לקבל עזרה, כי אני לא מבין כ''כ את החומר, אנחנו עדיין בבסיס, למדנו פעולות GET, SET, בונה, רנדום, מחרוזות. אם מישהו יוכל להסביר לי איך רושמים כל פעולה ולמה היא משמשת, אשמח. אני לא כ''כ מבין מה התפקיד של 2 תוכניות כלומר אחת זה ההגדרות והשנייה זו הראשית, איך יודעים מה להגדיר, אם זה GET או SET, מה תפקיד הפעולה הבונה וכו'. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כך ש-N = מס' השורות, 2 = מס' העמודות. המטריצה היא דינמית כי צריך לולאה עד שהשורה ריקה. לאחר בנית המטריצה, צריך לרוץ עליה בלולאה כפולה ואם יש תא נניח j,0 ששוה ל-i,0 אז תכתוב אותו בגליון. ז"א תכתוב רק את הערך שבתא j,1. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני צריך רעיונות לפרוייקט בית ספר בJAVA? אני מחפש רעיון חכם ומתוכם... מי שעשה או עושה שיכתוב את הרעיון שלו או של אחרים אבל שיהיו טובים... זה פרוייקט 5 יח"ל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת איך לקחת באופן ראשוני את הפלט הראשי(desktop,לצורך העניין) כ-back buffer ולהשתמש בpage flip ממנו אל - לא חשוב כרגע, עוד דרך באפר או שתיים(בדרך יהיה redirect לעיבודים ודחיסה, לאחר מכן עיבודים נוספים) יענטו לקחת את "המסך" ולהציג ב-surface אחר, ב-30 פריים לשנייה נגיד (אני משתמש בספרייה של chilkat ) kinda like redirecting stdout to a file, if you will...
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
למשל אני רוצה לפנות לPictureBox# #=מספר כלשהו למשל בזמן לולאה שאני אוכל לפנות לכמה משתנים עם שם דומה (חוץ מאותו מספר בסוף)... במקום להעתיק את אותה שורה 82 פעם
-
- 36 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
בתוכנית מסוימת שאני מכין, אני מעוניין שתוצאת חישוב תינתן על טופס כ- Label, כך שמספר הספרות המוצג תמיד יהיה 6. למשל: אם התוצאה היא 350, הטופס יראה 000350. אם התוצאה היא 45623, הטופס יראה 045623. ניסיתי לעשות את זה כך: TaxiFLbl.Text = string.Format("{0:000000.#}", TAXI); (TAXI הוא מחרוזת שמכילה את התוצאה) כמובן שמשהו לא בסדר כי זה לא עובד (אני מקבל בתוצאה את מספר הספרות הרגיל).
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום חברה אז ככה יש לי שאלה משיעורי בית שלא מסתדרת לי ואשמח לעזרה: מצבו של אוגר בן 12 תאים הוא 110001011011. מצא את תוכנו אם הוא מייצג שלוש ספרות עשרוניות בקוד BCD מה שלא מסתדר לי כאן זה שאם נפרק את המספר ל3 חלקים (כדי לייצג 3 ספרות) ונסתכל למשל על החלק השמאלי 1100 אז נקבל את המספר 12 שהוא לא ספרה בבסיס העשרוני. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן, התחלתי להתעסק טיפה עם JAVA ונתקעתי בבעיה מצחיקה. לפי גוגל, יש איזה 5 דרכים בערך לשלוט על מספר הספרות אחרי הנקודה (קרי: לעצב את הפלט) מנסיונכם, מה השיטה הכי קלה ונוחה? אני רוצה לעצב את הפלט של מספר משתנים, ולהציג בכל אחד אורך שונה. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשים באיזה אתר תפריט עם נושאים ותתי נושאים, ושהתתי נושאים יפתחו כאשר לוחצים על הפלוס ליד הנושא... משהו כזה: נושא תת נושא רק שהתת נושא יפתח כאשר לוחצים וזה יהיה + - כמו בסייר קבצים של הווינדאוס. תודה
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום למה זה אף פעם לא נכנס לתנאי גם כאשר השם משתמש באמת לא קיים בDB ? $query="SELECT * FROM users WHERE username = '$_GET[username]'"; if(!mysql_query($query)){ //check if username is not exist in db $query="INSERT INTO users (username,email,password,credit) VALUES ('$_GET[username]','$_GET[email]','$_GET[pass1]','$_GET[credit]')"; mysql_query($query); header('Location:clients.htm'); }
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך ניתן לדעת באיזה קומפיילר הויזואל סטודיו משתמש?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
האם אפשר להציב משתנה שלם במשתנה מסוג STRING או שאפשר להציב משתנה מטיפוס STRING במשתנה מסוג שלם תודה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום בניתי לי אתר אינטרנט והשתמשתי בו בפונט שהורדתי מהאיטנרט. הבעיה היא שלגולש מסוים שאין לו את הפונט במחשב, הוא רואה פונט רגיל. מה אני צריך לעשות כדי שגם גולשים אחרים יראו את אותו הפונט שיש לי מבלי שהם יצטרכו להוריד אותו למחשב שלהם? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עשיתי קוד ב JAVASCRIPT ל DRAG & DROP הכול עובד מצויין בFF אבל בIE7 יש בעיה שאני רוצה להזיז תמונות כל פעם שאני מנסה להזיז תמונה הוא מזיז סנטימטר ואז מראה את הסימן של unaviliable ומפסיק להזיז את התמונה בבקשה עזרה חיפשתי בגוגל ולא נפתר
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שאפרוש בפניכם את הבעיה, ראוי לציין שאני מתכנת יחסית מתחיל ב- #C ובכלל בסביבת Windows. במהלך בניית אחת התוכניות שלי הייתי צריך להשתמש בטריגונומטריה לטובת פתרון בעיות מסוימות. הבנתי ממקורות שונים ש- #C מאפשר שימוש ברדיאנים בלבד ולא במעלות, ולכן הייתי צריך לבצע פעולת המרה. התוצאות היו לא כמצופה, ולכן החלטתי לבדוק את שיטת החישוב של #C באמצעות קוד פשוט: Math.Cos(270 * Math.PI / 180) 0 (התעלמו מה- 0 בהתחלה) התוצאה של הביטוי אמורה להיות 0 בדיוק, אך התוצאה המתקבלת היא 0.0000000001836- ... מה הסיבה לכך? האם יש דרך אחרת לעשות המרה?
-
- 25 תגובות
- 6.3k צפיות
-