עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by lompy,

אני זקוק לעזרה בהמרה בין STRING לASCII וההפך זה לא צריך להיות בשפה מסוימת אני צריך רק את האלגוריתם הרעיון הוא כזה אני מקבל STRING הוא יכול להיות מורכב מכל CHAR שהוא (אנגלית,עברית,מספרים,תווים מיוחדים פשוט הכל) עכשיו יש לי פונקציה נתונה שהופכת תו ל ascii וההפך ככה שאם לדוגמא נקבל STRING 'אבג' התרגום שלו יהיה א=50067 ב=50079 ג=50068 כלומר 500675007950068 הבעיה היא איך לקחת מספר כזה ולהפוך אותו חזרה אי אפשר להפריד בין החלקים ע"י תו שהוא לא מספר (חייבים להתיחס אליו בתור מספר אחד ולא מערך או משהוא כזה) כלומר שכשהופכים חזרה צריך להבין שזה הוא החלק הראשון - 50067 והוא מיצג 'א' ולא למשל שה 50 בהתחלה מיצג '2' אפשר ל"רפד" במספרים אחרים ולעשות איזה פעולות חשבונאיות שרוצים יצוג A…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני די חייב עזרה בתוכנית הזו ויש כמה דברים שהייתי שמח להבין בה.. אני יודע בגדול מה היא אמורה לעשות אבל אני לא מבין למשל בפונק': add_timer מהו האובייקט השני שהיא מקבלת אחרי sec כמו כן לא זכור לי שלמדתי מה הכוונה בביטוי כמו: new_timer->time=sec אני יודע מה הכוונה ב-* לא ב- <-. #include <stdio.h> #include<conio.h> #include <stdlib.h> #include <windows.h> typedef void(*fun_t)(void); typedef struct timer_s{ int time; fun_t fun; struct timer_s* next; }timer; timer* head=NULL; void add_timer(int sec, fun_t fun) { timer* curr,*new_timer; new_timer=(timer*)malloc(sizeof(timer)); new_timer->time=sec; new_timer->fun=fun; ne…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כתבתי את הקוד: // hello.cpp #include <iostream> using std::cout; int main() { cout << "Hello"; return 0; } ונתתי ב "לינוקס" פקודת הידור בנוסח: וקיבלתי הודעות שגיאה רבות הקשורות ברובן לשורת ה include (iostream). מישהו יכול לתת לי syntax מדויק להידור התכנית בלינוקס? צריך לעשות path למחיצת include ? בכלל קיימת כזו מחיצה ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הי, יש לי פונקציה שכאחד הפרמטרים אני מכניס לה פוינטר לפונקציה מסוג void ניסיתי לקרוא לה כשאני מכניס פונקציה שכתבתי בתוך class, אבל הקומפיילר מעיף אותי. איך אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mazam,

אני צריך מערכת דשים לרדיו עדיף PHP תודה רבה מאור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by GWeizman,

שלום. אני משתמש בספריה TCPDF (http://sourceforge.net/projects/tcpdf/) כדי לייצר בצד-שרת קבצי PDF. עד פה - הכל טוב ויפה. על השרת המקומי (XAMPP העדכני ביותר, Apache 2.x אם אני זוכר נכון, PHP 5.3.5) הכל אפילו עובד. כשהעלתי אותו לאינטרנט (לשרת חינמי עם מפרט לא ידוע), התחילו להיות בעיות. בשרת המקומי, לחיצה על הלינק לדף הPHP אמנם לא עובדת בדיוק, אבל לחיצה ימנית ושמירה בשם שומרת את הPDF כמו שצריך. בשרת שבאינטרנט, לחיצה ימנית ושמירת יעד בשם שומרת את הדף עם השם המקורי (pdf.php) ולא שם הקובץ שהוגדר לPDF. הגדרתי הדרס כמו שצריך, עד כמה שאני יודע, בצורה הבאה: header("Content-type: application/pdf"); header("Content-Disposition: inline; filename=debts.pdf"); כעקרון מה שאני צריך זה ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by שריה 24,

אני בונה אתר לפלאפון משולב - asp.net וגם jquery mobile נתקלתי בבעיה: יש לי דף ובו שני DropDownList, כשאחד מהם מקבל ערכים בהתאם לערך שנבחר בשני (מתוך בסיס נתונים) ואכן, זה עובד לי, כשאני מעלה את הדף לדפדפן, הבעיה התחילה, כששמתי קישור לדף הזה בתוך דף שיש בו תגיות וקוד של jquery mobile. ומשם מה, דרך הקישור הזה, כנראה הדף לא נטען לגמרי, כי עכשיו ה DropDownList השני כבר לא מקבל ערכים לפי הבחירה בראשון. זה מסתדר כשאני טוען את הדף מחדש, כלומר, מרענן. בשורה התחתונה - הקישור דרך דף jquery mobile - לא נותן לי טעינה רגילה לדף שמתקבל. למה?? איך אני פותר את הבעיה? תודה :-) שריה

8. אני מחפש לבנות לעצמי אתר, האם קיימת תוכנה שאפשר לבנות את האתר ללא ידע בתיכנות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, כיצד אני יכל לשלוח דואר דרך ASP שבו יהיו תמונות כמו בדף HTML ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כתבתי Batch File ואני רוצה שהוא ישמש כ Login Script של משתמשים. כשה Batch רץ נפתח חלון של Command pormpt ברקע, מה אני יכול לעשות כדי שהחלון לא יופיע?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. פנחס בשבילך קצת פרטים על SMF היא מערכת פורומים מתקדמת אשר תופסת תאוצה רבה בכל העולם, אחת המערכות היציבות והמהירות ביותר ללא ספק עם עידכונים שוטפים, פיתוחים תמידיים של הקהילה והבטחה כי המערכת תישאר חינמית, הדבר היחיד שאסור בתכלית האיסור לשנות זה את הקרדיט למפתח בתחתית האתר. ההתקנה פשוטה ומהירה ובקרוב תהיה התקנה מלאה בעברית, ואולי אפילו Webinstall בעברית (פרטים בעתיד). קצת פרטים על TinyPortal היא בעצם מודול מורכב מאוד עבור מערכת SMF ובניגוד למערכות פורטל אשר נפרדות לחלוטין ממערכת הפורום כאן הסיפור בדיוק הפוך, ומערכת הפורומים היא החלק המרכזי בשילוב שני המערכות, אין צורך לבצע התאמות מרובות, ההתקנה פשוטה, ואני מאמין שכאשר הקהילה שלנו תגדל ותתפתח (והיא תתפתח) יהיו לנו הרב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי לא מצליח להבין את הבעיה של הפניה מעגלית במבנה הטבלאי הבא: אם יש קשר בין טבלת MEMBER CLAIMS לטבלת MEMBER דרך העמודה MEMBER KEY, ובנוסף לכך אם יש קשר בין טבלת MEMBER לטבלת POSTAL CODE דרך העמודה POSTAL CODE למה זה יוצר הפניה מעגלית - כל טבלה מקבלת נתונים רלוונטיים מטבלה אחרת. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את הבעיתיות הלוגית פה בנתונים? תודה 🙏

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by byn007,

העליתי לאתר שלי WWW.TIMTUM.CO.IL לינק עם קובץ להורדה שאי נכנס אחרי זה ומנסה להוריד את הקובץ הוא משום מה מבקש ממני שם וסיסמא. ניסיתי להכניס את הפרטם של ה FTP שהוא האתר מאוכסן אבל הוא לא מקבל את זה. ב FRONT PAGE אני לא מוצא איפה מבטלים את זה את האופצייה של הסיסמא. למישהו פתרון לעניין?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. כשבונים אתר, בין אם בכוחות עצמכם ובין אם בעזרת גורם מקצועי, יש לא מעט החלטות שצריך לקבל בתהליך. אחת ההחלטות הראשונות והחשובות ביותר היא האם לבנות את האתר בקוד סגור או בקוד פתוח, וכאן תוכלו לקרוא מה המשמעויות לכך קוד פתוח וקוד סגור – מה זה בכלל אומר? אתרים אשר נבנים בקוד פתוח, כדוגמת וורדפרס, ג'ומלה, Drupal ועוד, מאפשרים נגישות לקוד הליבה של המערכת, לייצר בו שינויים בהתאם לצורך, להוסיף לאתר תוספים, לתת מענה לבאגים, ובעצם לייצר רכיבים חדשים ולהפיץ אותו לשימוש של גורמים נוספים, אשר יכולים לעשות בו שימוש ללא עלות. מערכות קוד פתוח נהנות מקהילות גדולות של מפתחים (בהתאם לפופולאריות שלהן) אשר מייצרים תוספים ורכיבים שונים אותם ניתן "להלביש" על המערכת על מנת להוסיף פ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TheSlider,

היי חברים! יש לי תרגיל ברקורסיה שאני לא מצליח ואפילו אין לי כיוון. איך אפשר לעשות את התרגיל הבא: כתבו פונקציה רקורסיבית המקבלת מערך של מספרים שלמים (arr), את מספר האיברים בו (size) ומספר שלם נוסף sum. אם קיימת תת-סדרה מתאימה שסכום איבריה הוא sum , הפונקציה מדפיסה את איבריה (בסדר כלשהו) ומחזירה 1, אחרת הפונקציה מחזירה 0. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by 1yuvalo,

אני מנסה לפתור את השאלה הזו אבל לא ממש הצלחתי , מקווה שתוכלו לעזור לי בה. 1. כתוב פעולה רקורסיבית המקבלת מספר שלם ומחזירה מספר שבו כל ספרה אי-זוגית תוחלף בספרה קטנה ממנה באחד. כלומר אם התוכנית מקבלת : 3378 אז היא תחזיר : 2268 (מקבלת: 3968 מחזירה: 2868 ) מה שניסיתי בינתיים זה זה : אין ממש "כתובת קוד כזו כי אני לא יודע איך לשים כזה דבר אז העתקתי הכול : import java.util.*; public class halfsimilar { public static void main(String[] args) { Scanner reader = new Scanner(System.in); int num = 3378 ; System.out.println(peoola(num , 0)); } public static int peoola (int num , int digits) { if(num<10) { if(num%2==1) return (num-1) ; else return num …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by perrikus,

שלום, התחלתי השנה ללמוד מדעי מחשב וחיפשתי קומפיילר טוב יותר מה-turbo-c משנת 70 שאנחנו מתכנתים איתו בבי"ס. לפי מה שהבנתי אפשר גם לקמפל עם תוכנות ל-CPP וראיתי שהרבה אנשים ממליצים על dev-c++. אז הורדתי וניסיתי לעשות תוכנת Hello.c פשוט: #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); printf("Hello, my name is Dan/n"); } עשיתי compile וקיבלתי את השגיאה הזאת: In function 'main': [warning] return type of 'main' is not 'int'. [linked error] undefined reference 'clscr' בבקשה תגידו לי מה הבעיה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by intel suck,

זה דף ההתחברות <html> <body background="images\850.gif" dir="rtl"> <div align="center"> <% Session("p")=Request.Form("passworda") Session("f")=Request.Form("firstname") sq="select*from personal_data where (firstname='"&session ("f")&"' and passa='"&session ("p")&"')" path=Server.mappath("data/db1.mdb") set con= Server.createobject("ADODB.Connection") con.mode=3 con.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source=" &path set R=con.execute(sq) if R.eof then response.redirect "form.htm" Session("found")="false" else response.redirect "home.asp" Session("found")="true" end if %> </html> וזה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by skywalker13,

<html> <head> <script language="javascript"> var i ; var j ; for ( i == 1 ; i <= 10 ; j++ ) { for ( j == 1 , j <= 10 ; j++ ) { document.write ( i*j + " " ) ; } document.write ("<br />") ; } </script> <title>10X10</title> </head> <body> </body> </html> תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אנחנו לומדים עכשיו מחרוזות (STRING) ובשיעור של היום למדנו את הפונקציה strcpy ונתנו לנו שני תרגילים לעשות בבית על זה ואמרו שמי שמצליח מקבל בונוס במבחן אז בבקשה תעזרו לי בשני התוכנות, תכתבו אותן ואם יש לכם כח גם תזבירו מה עשיתם במחרוזות תרגיל 1: כתוב תוכנית שקולטת חמש מחרוזות מהמשתמש ופולטת אותן בסדר הפוך לסדר בו נקלטו. תרגיל 2: כתוב תוכנית שתקלוט 2 מחרוזות מהמשתמש ותפלוט אותם על-פי הא' ב' תורה ענקית לעוזרים ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כמו שרואים בתמונה למטה.. לא ניתן לעשום String אחד של שורה אחר שורה וזה ממש מעצבן.. יש דרך לפתור זאת כך שיציג כפלט את הכל, שורה אחר שורה? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 8us.co.il,

עשיתי תיקונים מאז פעם האחרונה שביקשתי חוות דעת... תביאו עוד הערות בבקשה http:\\mycomp.co.il

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by bdoron,

אני רוצה להעביר למתודה icommand שיצרתי גם את הפקד עצמו, מאחר ו3 כפתורים אצלי מפעילים את אותה מתודה אני רוצה לדעת מי מהכפתורים נלחץ אני יכול לפתור את זה בצורה כזאת שכל כפתור יפעיל לי פונקציה אחרת , אבל ניראה לי מסורבל ולא הגיוני, לכן חפשתי באינטרנט מדריך או דוגמא ואני לא מוצא מישהו יודע איך אפשר בתוך המאפיין icommand לקבל את שם הפקד שגרם לה לפעול?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by שריה 24,

שלום! נתתי הגדרה לתגית ul: list-style-type: square ואז הריבועים שבצידי הרשימה נהיו למטה מידי, ולא ממש בתחילת פריט הרשימה - כשהפריט נפרס ל 2 שורות אשמח לפתרון :-) אני מצרף את הקישור לאתר: http://www.srayasite.stress-free-life.co.il/ זה בצד ימין ברקע הכחול, ברשימה, ראו את הפריט השני ! שריה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shayh,

היי, אני יודע שזה לא הפורום הכי קשור, אבל אני מניח שאם יש אנשים באתר אנשים שיכירו את המערכת הזאת זה כאן. אני מתחיל בקרוב קורס QA ונפלה עליי ההבנה שאולי אצטרך לקנות מחשב נייד. אחת התוכנות שהולכים ללמוד שם היא Selenium, אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט מה דרישות המינימום שלה כדי להבין איזה מחשב אני צריך לקנות. הייתי גם בעמוד של התוכנה בויקיפדיה http://en.wikipedia.org/wiki/Selenium_(software) וגם באתר שלהם http://seleniumhq.org/ ובשני המקומות לא מצאתי כלום ??? מישהו מכיר/חווה/יודע? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים