עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by PhoenixBoy,

שלום, כיצד ניתן לשלוט בלדים אשר מחוברים למחשב דרך ה-USB? כלומר, אני מעוניין לחבר מספר לדים למחשב דרך חיבור ה-USB ולכתוב תוכנה שתאפשר לי להדליק ולכבות אותם. יש עדיפות ל-VB, אבל מקסימום אם אי אפשר, אני אכתוב בשפה אחרת ואשלח לה פקודות דרך VB. אני רוצה לעשות משהו בסגנון של מה שמופיע בסרטון הבא רק יותר פשוט: http://www.youtube.com/watch?v=0YZ4E_RHn3s ההבדל הוא שאצלי אני רוצה שיהיה רק כפתור שיכבה וידליק את הלד וזהו. שאלה נוספת: הצלחתי לבצע התממשקות דרך החיבור הסיריאלי. אם אני אשתמש במתאם מחיבור סיריאלי ל-USB (כמו כאן: http://cgi.ebay.com/USB-to-RS232-Serial-9-Pin-DB9-Cable-Adapter-PC-Mac-GPS_W0QQitemZ230274638277QQcmdZViewItem?hash=item230274638277), האם זה יעבוד? (התוכנה אמורה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by matteo,

אני חושב לעצמי, מה היתרונות של יצירת מחלקה לרשימה מקושרת, כשיש לנו היום בספריית ה stl את המחלקה vector? ישנם יתרונות בכלל, וגם אם כן, אפשר פשוט להוסיף למחלקה של הווקטור מה שאין בה(לא עולה לי משהו קריטי בראש).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני אמור לבנות אתר ע"י איש מקצוע, שעובד עם ג'ומלה 2.5. הבנתי שאוטוטו יש 3.5, כך ש2.5 נחשב כבר למיושן. כמי שאינו מבין בתחום - רציתי לדעת האם ישנה בעיה כלשהי בכך? האם זה משנה אם האתר ייבנה בזה או בזה? עד כמה הענין הזה חשוב? לפי מה שהבנתי הצורך שלו לבנות ב2.5 הוא מפני שיש לו הרבה פיתוחים שנעשו ב2.5 ולכן הוא לא רוצה לבנות מראש ב-3.5. אשמח לקבל יעוץ מקצועי.

4. אני מחפש תוכנה שבונה תפריטים כמו שצריך, עדיף שלא תיהיה מסובכת :s05: ??? :-[ אחים שלי תנו לי אותה בעזרה אני יגמול לכם בכל שאלה שתרצו יש לי ידע רב...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בעקבות הפוסט הקודם שלי של חנות אינטרנט שפרסמתי לקחתי את הצעות שלכם ובניתי משהו יותר משוכלל הפעם גם יש סל קניות את הצד שרת בניתי מאפס והורדתי טמפלייט של וורדפרס בעיצוב זה הקוד https://gist.github.com/anonymous/78160cc0c22aff4ff19d6f239e5ffbd3 מה אתם אומרים זה מספיק כדי להגיש קורות חיים למתכנת php בשוק העבודה או שיש עוד מה להשתפר?דרך הגב אני גם חושב אולי לעשות קורס באיקריו או גון ברייס אני ממש רוצה להיכנס לתחום של בניית אתרים בדגש על אתרים בתכנות בצד שרת שלהם זה האתר www.jewish-store.com

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני רוצה להשתמש ביציאת COM של המחשב לביצוע פרוייקט אני לא רוצה להשתמש ביציאה ליצירת תקשורת, אלא רק בדגלים שלה לפתיחה \ סגירה של כפתורים וקריאה של כפתור אם הוא סגור או פתוח אני משתמש ברגלים הבאות של היציאה: 4 - בתור רגל אדמה 1 - בתור כפתור 1 6 - כפתור 2 8 - כפתור 3 9 - כפתור 4 אני רוצה תוכנה בממשק של חלונות (לא דוס) שתיראה ככה: חצי חלון של התוכנה יהיה קריאה של מצב הכפתורים (לחוץ \ לא לחוץ ) בחצי השני של החלון יהיה 4 לחצנים ויהיה ניתן ללחוץ עליהם עם העכבר כדי לסגור \ לפתוח אחד מארבעת הכפתורים לוגית זה מסובך לבנות תוכנה כזאת? יש לי ידע בתכנות בשפת C של לפני כמה שנים עשיתי חיפושים וראיתי שאפשר להשתמש בפונקציה BIOSCOM שנמצאת ב BIOS.H מישהו יכול לעזור לי? תודה ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. פנחס בשבילך קצת פרטים על SMF היא מערכת פורומים מתקדמת אשר תופסת תאוצה רבה בכל העולם, אחת המערכות היציבות והמהירות ביותר ללא ספק עם עידכונים שוטפים, פיתוחים תמידיים של הקהילה והבטחה כי המערכת תישאר חינמית, הדבר היחיד שאסור בתכלית האיסור לשנות זה את הקרדיט למפתח בתחתית האתר. ההתקנה פשוטה ומהירה ובקרוב תהיה התקנה מלאה בעברית, ואולי אפילו Webinstall בעברית (פרטים בעתיד). קצת פרטים על TinyPortal היא בעצם מודול מורכב מאוד עבור מערכת SMF ובניגוד למערכות פורטל אשר נפרדות לחלוטין ממערכת הפורום כאן הסיפור בדיוק הפוך, ומערכת הפורומים היא החלק המרכזי בשילוב שני המערכות, אין צורך לבצע התאמות מרובות, ההתקנה פשוטה, ואני מאמין שכאשר הקהילה שלנו תגדל ותתפתח (והיא תתפתח) יהיו לנו הרב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dj silver,

אז לאחר שאתמול עזרו לי פה(לא זוכר ת'שם-אבל המוןןן תודה) אז יש לי 2 בעיות חדשות ב-C אבל הבעיה הפעם היא-שאני לא יודע איך "לתקוף את הבעיה" כי לדעתי הן יותר קשות מהקודמות. והרי השאלות: 1.כתוב פונקציה המקבלת שני פרמטרים כפורמט YYMMDD. הפונקציה תחזיר את ההפרש בין שני התאריכים בפורמט YYMMDD עכשיו הערות שלי-אפשר להשתמש פה או ב-INT או ב-CHAR. אבל הבעיה היא-שזה ראסמי צריך להיות תאריכים אמיתים-כלומר אין הנחה כזאת שלכול חודש 30 יום אלא אמיתי אמיתי.למשל פברואר-28 יום. אני חשבתי על SWITCH CASE אבל לא יודע איך כ"כ איך. 2.כתוב ותוכנית המדמה התפתחות אוכלוסיית ייצורים.תחום המחיה של היצורים הינו מטריצה בגודל 25X25 . כאשר כול תא במטריצה יכול להכיל לכול היותר יצור אחד בלבד. אוכלויסיית היצורים…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ras81,

שלום מה קורה אם אני יותר פונק אשר עושה THROW מבלי שיש לה TRY לפני כן? האם הוא ייזרוק THROW בכלל? האם הוא ייצא מהתוכנית? או שיעשה משהו אחר? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by evyatar813,

הקוד הבא: public class apples { public static void main(String args[]) { int bucky[] = {3,4,5,6,7}; change(bucky); for (int y:bucky) System.out.println(y); } public static void change (int x[]) { for (int counter=0;counter<x.length;counter++) { x[counter] += 5; } } } בסוף התוכנית מדפיסה את המספרים בתוספת ככה שיוצא8 9 10 11 12. לא הבנתי איך המערך של X בתוך הפונקציה משפיע על המערך bucky שבמתודה הראשית... איך זה קורה? מערך בתוך מתודה לא שייך ל'עולם הפנימי' של המתמודה או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by GWeizman,

שלום. אני משתמש בספריה TCPDF (http://sourceforge.net/projects/tcpdf/) כדי לייצר בצד-שרת קבצי PDF. עד פה - הכל טוב ויפה. על השרת המקומי (XAMPP העדכני ביותר, Apache 2.x אם אני זוכר נכון, PHP 5.3.5) הכל אפילו עובד. כשהעלתי אותו לאינטרנט (לשרת חינמי עם מפרט לא ידוע), התחילו להיות בעיות. בשרת המקומי, לחיצה על הלינק לדף הPHP אמנם לא עובדת בדיוק, אבל לחיצה ימנית ושמירה בשם שומרת את הPDF כמו שצריך. בשרת שבאינטרנט, לחיצה ימנית ושמירת יעד בשם שומרת את הדף עם השם המקורי (pdf.php) ולא שם הקובץ שהוגדר לPDF. הגדרתי הדרס כמו שצריך, עד כמה שאני יודע, בצורה הבאה: header("Content-type: application/pdf"); header("Content-Disposition: inline; filename=debts.pdf"); כעקרון מה שאני צריך זה ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dor962,

שלום. אני חדש בכל הנושא הזה של בניית אתרים. אני וחברים רוצים לבנות אתר שיכניס לנו קצת כסף. בעיקרון האתר יכיל הרבה סרטונים (לדעתי כל התוכן שלו יכול להגיע לסביבות ה170GB). איך אפשר לעלות כמות כזאת לשרת? כמה יעלה להחזיק אתר כזה? ועל איזה שרתים אתם ממליצים? בנוסף, ההרשמה לאתר תעלה כסף, ואני חשבתי על תשלום דרך SMS (כמו האתר Lamed ושאר אתרים), איך אפשר לעשות דבר כזה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by MasterGal,

שלום חברים, אני מנסה ללא הצלחה לרשום בקוד PHP, שליחה של נתונים מform רגיל ב html למייל הפרטי שלי באמצעות php. השרת שאני מאכסן את האתר הוא שרת unix תומך php. יש אפשרות שאני לא עושה משהו נכון? צירפתי את הקוד ה PHP ואת הקוד ה HTML שרשמתי למטרת הטופס.. אשמח אם תעזרו לי אני משתגע... PHP Code: (sendmail.php) <?php /* Detail of Subject and My email Adrress */ $emailSubject = 'You have a new Email from: |'; $webMaster = 'gal22_5@walla.co.il'; /* Details from the customers */ $nameField = $_POST['name']; $emailField = $_POST['email']; $PhonenumberField = $_POST['Phonenumber']; $areaCodeField = $_POST['areaCode']; $emailCheckField = $_POST['emailCheck']; $phoneCheckFi…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by aerosmith,

שלום לכולם, יש לי מערכת פורומים : Invision Power Board(U) v1.3 Final באנגלית. איך אני עושה תמונה לכל פורום? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by D-M-X,

הגדרתי MAP עם לינקים על RECTים איך אני שם תמונה שהלינקים יהיו עליה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Shbd,

אני די מתחיל ב- CSS, לקחתי איזה עיצוב ודי שיניתי אותו, נראה לי אני די מבין את הקטע של ה- css אבל אני לא יודע איך לשנות משהו ב- FOOTER http://h.1asphost.com/bdc55/artz/index.asp שימו לב ל- FOOTER בעמוד הראשי רואים אותו בשלמותוה- height שלו נורמלי, הבעיה בשאר העמודים, שאין הרבה תוכן ה- text של הפוטר + הבורדר עולה למעלה ואני רוצה שיהיה הכי למטה ואני לא מצליח לסדר את זה. קובץ ה- css: http://h.1asphost.com/bdc55/artz/style.css

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by genia,

.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מקים אתר בימים אלה ואני רוצה ליצור מסגרת של "חדשות". איך יוצרים "תיבת חדשות" שהתוכן בה יזוז כל הזמן? (כמו החדשות בוואלה) או לדוגמא כמו פה באתר עם ה"מבזקים מרחבי הרשת" או ה"חדשות מחשבים".

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ח א,

יצרתי מערך מבנים הקורא נתונים מתוך קובץ בהרצה מופיעה שגיאה 'הנתונים לא נקראו מהקובץ' הנה הקוד תודה גדולה למסייעים!!! #pragma warning (suppress : 4996) #define _CRT_SECURE_NO_WARNINGS #include <iostream> using namespace std; #include <cstring> #include <fstream> int len(struct PERSON p) { int leng = strlen(p.first); leng+= strlen(p.last); leng += 4; return leng; } void fullName(char* p,struct PERSON &person) { char fullName [52]; strcpy(person.first, fullName); strcat(fullName, " "); strncat(fullName, person.middle, 1); strcat(fullName, " "); strc…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אנשים אני צריך עזרה בתת שיגרה הבאה: ITCHUL: MOV IE,#10000011B MOV IP,#00000010B MOV TMOD,#00000101B RET אני מעוניין לדעת מהו השינוי שאני אמור לעשות בתת השיגרה הנ"ל, ע"מ שתת השיגרה תפעיל את TIMER1 במקום את TIMER0 ??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shoshana,

כתבתי קוד בc# בעזרת random והמספר לא יוצא רנדומלי: direct = new Random(); ..... int direction = direct.Next(directions.Count); SizeDirect = directions[direction]; BuildByDirect();

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי דף שיש בו תפריט (בנוי מרשימה וקצת CSS) שהוא יהיה למעלה במרכז הדף, והתוכן יהיה על שאר הדף. הבעיה שלי היא עם התוכן, אני לא מצליח לDIV שלו להמתח על שאר העמוד עד התחתית. אני יכול לתת לו גובה קבוע, אבל זאת לא המטרה שלי. אני רוצה שהוא יגיע עד לתחתית העמוד תמיד. לא משנה באיזה רזולוציה האדם שגולש לאתר משתמש ולא משנה כמה תוכן יש בו (כמובן שאם יש יותר תוכן ממה שאפשר להציג על העמוד וצריך לגלול את העמוד למטה, אז שיגיע עד סוף התוכן, אבל עדיין שיגע בסוף העמוד.) דוגמה למה שאני רוצה אפשר לראות בתמונה למטה. מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כתבתי את הקוד: // hello.cpp #include <iostream> using std::cout; int main() { cout << "Hello"; return 0; } ונתתי ב "לינוקס" פקודת הידור בנוסח: וקיבלתי הודעות שגיאה רבות הקשורות ברובן לשורת ה include (iostream). מישהו יכול לתת לי syntax מדויק להידור התכנית בלינוקס? צריך לעשות path למחיצת include ? בכלל קיימת כזו מחיצה ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shayh,

היי, אני יודע שזה לא הפורום הכי קשור, אבל אני מניח שאם יש אנשים באתר אנשים שיכירו את המערכת הזאת זה כאן. אני מתחיל בקרוב קורס QA ונפלה עליי ההבנה שאולי אצטרך לקנות מחשב נייד. אחת התוכנות שהולכים ללמוד שם היא Selenium, אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט מה דרישות המינימום שלה כדי להבין איזה מחשב אני צריך לקנות. הייתי גם בעמוד של התוכנה בויקיפדיה http://en.wikipedia.org/wiki/Selenium_(software) וגם באתר שלהם http://seleniumhq.org/ ובשני המקומות לא מצאתי כלום ??? מישהו מכיר/חווה/יודע? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by orelzion,

איך ניגשים לקלאס שמוגדר בקובץ אחר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים