עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by genia,

.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, אני די חייב עזרה בתוכנית הזו ויש כמה דברים שהייתי שמח להבין בה.. אני יודע בגדול מה היא אמורה לעשות אבל אני לא מבין למשל בפונק': add_timer מהו האובייקט השני שהיא מקבלת אחרי sec כמו כן לא זכור לי שלמדתי מה הכוונה בביטוי כמו: new_timer->time=sec אני יודע מה הכוונה ב-* לא ב- <-. #include <stdio.h> #include<conio.h> #include <stdlib.h> #include <windows.h> typedef void(*fun_t)(void); typedef struct timer_s{ int time; fun_t fun; struct timer_s* next; }timer; timer* head=NULL; void add_timer(int sec, fun_t fun) { timer* curr,*new_timer; new_timer=(timer*)malloc(sizeof(timer)); new_timer->time=sec; new_timer->fun=fun; ne…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Sango,

הכנתי תוכנה קטנה ונחמדה ב C#. אני שולח אותה לחבר ( רק את קובץ ה .EXE ) אך הוא אומר לי שהקובץ פשוט לא נפתח. הבנתי שבשביל שהתוכנה תעבוד עצלו הוא צריך להתקין FRAMEWORK. השאלה היא האם אפשרי לעשות .EXE משופר ב C# שיעבוד על כל מחשב ללא FRAMEWORK ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by SMAZ,

שלום אני לומד במגמת אלקטרוניקה כתה י' כן אני יודע שעכשיו כמה דברים שאני אומר לא קשורים לנושא ואני חפרתי :'( התחלנו ללמוד במחשבים שפת C++. המורה הזה ,בכללי כול מורי האלקטרוניקה, אתה מבקש מהם שיסבירו לך הם אומרים בסוף או פשוט אין להם זמן בשיעור[ ובבית הספר נראה לי שהם לקחות את כול העבודות האפשריים שם הם רצים ממקום למקום כמו משוגעים] בסוף אני נתקע אם סימני שאלה מעל הראש. 1.עכשיו לנושא אז התחלתי ללמוד C++ ואני פשוט לא מבין כלום כמעט הוא הסביר לנו על דברים פשוטים על : && ועוד כמה דברים כאלו ועל תרשים זרימה וגם על התחלה בשביל לעשות מחשבון ואני לא הבנתי כלום הכול לא מתקשר לי מישהו מכם יכול להסביר לי בבקשה. 2.וכול המקצועות האחרים[תורת החשמל פיזיקה ומיתוג]הכול …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yoniby,

מישו מכיר? ואולי בעברית? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by perrikus,

שלום, התחלתי השנה ללמוד מדעי מחשב וחיפשתי קומפיילר טוב יותר מה-turbo-c משנת 70 שאנחנו מתכנתים איתו בבי"ס. לפי מה שהבנתי אפשר גם לקמפל עם תוכנות ל-CPP וראיתי שהרבה אנשים ממליצים על dev-c++. אז הורדתי וניסיתי לעשות תוכנת Hello.c פשוט: #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); printf("Hello, my name is Dan/n"); } עשיתי compile וקיבלתי את השגיאה הזאת: In function 'main': [warning] return type of 'main' is not 'int'. [linked error] undefined reference 'clscr' בבקשה תגידו לי מה הבעיה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by blue_shark,

אני רוצה ללמוד איזה שהי שפת תיכנות אבל אין לי רקע בזה ואני לא מבין בתיכנות כלום .. על איזה שפה אתם ממליצים לי לקרוא וללמוד כי אני לומד עצמי תגיבו בקשה תביאו לי המלצה על שפה שאני אבין

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by skywalker13,

שלום אני מעוניין לשים מוזיקה באתר שלי. חשבתי אולי מישהו יכול לקוון אותי למדריך (w3schools.com אני לא מצאתי אולי אתם תמצאו) איך עושים את זה. (אני עובד אם html ו-java script) או להסביר לי איך עושים את זה. תודה מראש לכל העוזרים.

9. Started by omfir,

יש לי 2 מחלקות Date ו Account ושני אובייקטים a לAccount וb לDate. כשאני מנסה להפעיל פונקציה של b במחלקת Account הוא לא מזהה את האובייקט ממחלקת Date. מה אפשר לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ohad5g,

אני משתמש בתוכנה Microsoft Visual C++ 2010 Express כאשר אני כותב את הקוד ורוצה להפעיל בdos הוא נעלם לאחר החישוב יש איזה קוד שמשאיר אותו בdos ולא יוצא ?.. זה הקוד #define _CTR_SECURE_NO_WARNINGS #include <stdio.h> #include <conio.h> void main (void) { int a,b,sum1,sum2,sum3,sum4; scanf("%d %d",&a,&b); sum1=a+b; sum2=a-b; sum3=a*b; sum4=a/b; printf("the + of %d and %d is %d\n",a,b,sum1); printf("the - of %d and %d is %d\n",a,b,sum2); printf("the * of %d and %d is %d\n",a,b,sum3); printf("the / of %d and %d is %d\n",a,b,sum4); }

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by baruchiro,

מישהו בבקשה בבקשה יכול לכתוב איזה מדריך בסיסי לHook? אתם יודעים, משהו שיגיב למשל לאיזה לחיצת מקש, מחוץ לתוכנית, או משהו כזה... תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by dad11223,

רציתי לבנות תוכנה קטנה שמחשבת סינוסים אבל יש בעיה כשאני מנסה לחשב נגיד סינוס 90 אז זה נותן לי תוצאה שגויה באמת סינוס 90 שווה 1 ולא 0.8999 כמו שהוא כותב לי. למה זה קורה הבאתי לכם את הקוד המקור תסתכלו ותגידו איפה הטעות שלי #include <iostream.h> #include <math.h> int main() { cout<<"result: "<<sinf(90); }

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. עליי ליצור משחק של הטלת קוביית כאשר יש להכניס מספר שחקנים ולחשב להם את תוצאות הקוביות ל10 סיבובים כאשר בכל סיבוב יש להציג את התוצאות של הקוביית ולחשב אותם שלא יעברו סכום מסוים בגוף העבודה יש לי את שלושה רנדומים שמחשבים תוצות לאחר שקיבלתי תוצאות עליי לשמור אותם ולהציגם במערכים צריך עזרה כיצד ליצור מערכים + תוצאות

14. Started by matan9023,

הי, כתבתי משהו פשוט וזה נתן לי שגיאה מישהו ויודע מה הבעיה? הנה תמונה של מה שכתבתי ושל ההודעה: http://img69.imageshack.us/img69/9445/o0i4.jpg

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by uzana2004,

שלום לכולם...אני צריך לעשות menu לתוכנית מסויימת(בחירה של מספרים בין 1 ל 5) כך שאם המשתמש מכניס מספר אחר הוא יאלץ לעשות זאת שוב ושוב... עד כאן הכל קל...עשיתי את זה עם SWITCH ו CASE ועם תנאי לפני הלולאה...הבעיה היא כאשר המשתמש מכניס 46 ואז ENTER...משום מה הוא לא מקבל את כתו בודד אלא כ2 מה שגורם לו להיכנס לתוכנית כ-4 וזה טעות!!! איך אני יכול לשנות את זה כך שהוא יכנס ללואה בכל מספר שונה מ 1-5? אך ורק על ידי CHAR...בלי מחרוזת או מערכים..ובלי getch....

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש איזה עבודה שאני צריך להגיש עוד שעתיים,של מלא שאלות,כמעט סיימתי אותה אבל יש עדיין שאלה שאני לא מצליח! כתבו פעולה לבדיקה האם תאריך חוקי הוא בשנת הלימודים הנוכחית. הפעולה תקבל 3 מספרים שלמים (יום, חודש ושנה) שידוע שהם מהווים תאריך חוקי, תבדוק ותודיע האם הם יכולים לייצג תאריך בשנת הלימודים הנוכחית. תזכורת: שנת הלימודים בבתי הספר התיכוניים מתחילה ב 1.9 ומסתיימת ב- 20.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by booo21,

שלום! יש לי שני divs גולשים apdiv5+6 אחרי שמירה אבל רק בגוגל כרום מה לעשות? שולחת קבצים אחרי שמירה ב-explorer http://i57.tinypic.com/2dlkcwo.jpg אחרי שמירה ב-crome http://i57.tinypic.com/1217sxt.jpg קובץ הקוד http://codepen.io/anon/pen/cdGnA תודה גליה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by gollbi,

אני בונה אתר כרגע, ורוצה שכדי להגיע לדף מסוים יהיה חובה לשים קוד מתאים. איך עושים דבר כזה? באיזו שפה? והאם יש קוד מוכן לזה? תודה רבה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by cold fire,

כתבתי תוכנית בvisual c++ 2005 שמשתמשת בSHELL הבעיה שלי זה הסרבול של הבדיקה של התוכנית הזו, יש לי את הפתרון של המורה עכשיו חשבתי אולי יש דרך להשוואת בין הפלטים של התוכנית שלי לבין הפלט של התוכנית של המורה בvisual c++ או שיש דרך לכתוב קובץ BATCH הבעיה שלי פה שאני לא יודע איך אני מעביר לקובץ הEXE (לאחר שעשיתי BUILD לתוכנית) את הקובץ של הטסט או שאולי יש למשהו רעיון אחר? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, אני מנסה להוסיף לדפדפן של גוגל כרום את אותו תחום מקווקו dotted border שקיים באינטרנט אקספלורר בלחיצה על קישור פנימי באתר קראתי שעליי להוסיף את הcss style הבא: acronym { border-bottom: 1px dotted #ccc; } אך ללא הצלחה. או שאני מוסיף אותו בצורה לא נכונה...כי איני מבין גדול בתחום. אודה למי שיוכל לסייע לי. בברכה, דודו [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by xzamer,

שלום חברים! למבינים שבכם בשפת הפיתוח CSS, אתם כנראה יודעים שיש בעיה עם התגאמת הקוד ל INTERTNET EXPLORER, כלומר, אותו קוד שנראה טוב ב CHROME ו FIREFOX פשוט נראה שונה ב IE על כל גירסאותיו, ואז נראה כאילו האתר אינו מעוצב וכתוב נכון, שאלתי היא חברים, האם יש תוכנה, או סקריפט כלשהו, המאפשר המרה של קובץ CSS תקין (שעובד מצויין ב FIREFOX ו CHROME ) לגירסאות של Internet Explorer 7 ומעלה.. לאחרונה אני נתקל בקבצי CSS תקינים אשר אינם מוצגים היטב בדפדפן של מייקרוסופט, חשבתי שאם מדובר בבעיה נפוצה, אולי ישנה תוכנה או סקריפט שיכול לתרגם קוד מוכן ולהתאימו לדפדפן של מייקרוסופט, כמו שציינתי - 7 Internet Explorer ומעלה, אשמח לקבל טיפים, עזרה או פיתרון אפשרי! תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי בעיה במחיקת משתמש ממסד הנתונים למרות שהמשתמש קיים במסד איך פותרים את הבעיה ? הקוד של הקובץ : <% if session("iao")="no" then response.redirect("admin.html") end if %> <HTML> <HEAD> <TITLE>מחיקת משתמש</TITLE> </HEAD> <BODY> <% '======= שליפת נתוני המשתמש מהטופס ======= username = Request.Form("username") '======= חיבור למסד הנתונים ופתיחתו ======= Set con = Server.CreateObject("ADODB.connection") con.Open("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" & Server.MapPath("db/members.mdb")) '=========== בדיקה האם כבר קיימת רשומת משמתמש בטבלה ========== sqlSelectCmd = "SELECT * FROM users WH…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. מצאתי בבית ספרי לימוד ישנים, האם אם שווים היום משהו ויש טעם לשמור אותם או להשליך הישר לפח כמו שחשבתי? Oracle SQL Oracle Forms Oracle PL\SQL כל אלו של (PH PTR (Prentic Hall PTR משנת 2000. כמו כן, מצאתי המדריך השלם לשפת C - משה ליכטמן ועמית רש, מהד' שישית משנת 2000, ללמוד C, מהד' שניה, 1996 שניהם בהוצאת הוד-עמי יש מה לשמור אותם? האם הם שווים משהו ללמידה כיום? לגבי שפת C, מי משני הספרים נחשב מוצלח יותר?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. איך אני מתקין קומפיילר על windows או בקיצור ליצור קובץ הרצה שיוכל לרוץ על windows כלומר לקמפל קובץ בשפת C או C++ ככה שהקובץ הרצה יצליח לעבוד על windows ולא רק כשמריצים אותו בטרמינל

25. Started by ^DaGoN^,

זה משהו שקשה להסביר, מישהו מוכן לעזור לי באיסיקיו כי זה יהיה מאוד קשה להסביר את זה בהודעה אחת אני גם יצטרך לשלוח לו את האתר עצמו שאני עובד עליו כדי להבין מה צריך לעשות בדיוק אז מישהו שמוכן שיגיב או שישלח לי הודעה פרטית בבקשה. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.