תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אנחנו לומדים עכשיו מחרוזות (STRING) ובשיעור של היום למדנו את הפונקציה strcpy ונתנו לנו שני תרגילים לעשות בבית על זה ואמרו שמי שמצליח מקבל בונוס במבחן אז בבקשה תעזרו לי בשני התוכנות, תכתבו אותן ואם יש לכם כח גם תזבירו מה עשיתם במחרוזות תרגיל 1: כתוב תוכנית שקולטת חמש מחרוזות מהמשתמש ופולטת אותן בסדר הפוך לסדר בו נקלטו. תרגיל 2: כתוב תוכנית שתקלוט 2 מחרוזות מהמשתמש ותפלוט אותם על-פי הא' ב' תורה ענקית לעוזרים ;D
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי את הדבר הבא בדיוק כמו שכתוב בספר תכנות וזה לא עובד: <html> <head> <script language="javascript"> var i: for (i = 0: i < 5: i++) { if (i==3) continue ;{ }else{ document.write( i + "<br />") ; } } </script> <title> nisui </title> </head> <body> </body> </html>
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך עושים חיסור טבלאות ב-HEIDISQL. עם הפקודות MINUS,EXCEPT,INTERSECT זה לא עובד. לדוגמא:[pre]SELECT* FROM `users` MINUS SELECT* FROM `users` WHERE `utype` = 1 [/pre][pre] [/pre]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה ללמוד שפת c+ שאני לומד את זה לבד בלי מורה בלי כלום זקוק למדריכים מפורטים מ-א' עד ת' תודה רבה לעוזרים אלי .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לכתוב קליינט פשוט ל STMP ב python, אבל מהר מאוד נתקלתי בבעיה. from socket import * from string import * import os s = socket(AF_INET, SOCK_STREAM) server = "out.bezeqint.net" port = 25 try: s.connect((server, port)) except: print "connection failed!" exit(1) data = s.recv(1000) code = split(data, " ", 1)[0] ok = code == "220" if not ok : print "error connecting to server" exit(1) compname = os.environ['COMPUTERNAME'] s.sendall("HELO " + compname) data = s.recv(1000) code = split(data, " ", 1)[0] ok = code == "250" if not ok : print "error saying HELO to server" s.close() exit(1) s.close() הבעיה היא שהתוכנית נתקעת ב data = s.recv(1000 השני, ש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוורי אם לא רשמתי טוב את הכותרת לא ידעתי מה לרשום אבל אני התחלתי לעבוד רק עכשיו עם HTML בדיוק התחלנו ללמוד את הMARQUEE ועוד כל מיני דברים אני עוד לא ממש מבין דברים בJAVASCRIPT אז השאלה שלי היא ככה אני רוצה לבנות אתר כמו אתר שיהיה רשום בו את האי פי של כל אחד שכל אחד נכנס לדוגמא כמו www.whatismyip.com וכו...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והמון המליצו לי להתחיל לצבור ניסיון בתחום הנ"ל . איך אני מתחיל להשתלב ואיזו שפה צריך ללמוד / סביבת פיתוח וכו'... יש איזה מדריך בעניין ? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חיפשתי באינטרנט איך לקרוא ולכתוב למסד נתונים מסוג אקסס (מתוך אופיס xp) אבל לא מצאתי תשובה, כמו כן גם הרצתי חיפוש בפורום ושאלתי אנשים, אני תמיד קרוב אבל אף פעם לא מצליח ההודעות שגיאה כל פעם משתנות...פעם הפורמט לא מוכר.....פעם המשתנה לא מוגדר (למרות שכן הגדרתי אותו) בקיצור אף פעם לא מצליח מישהו מכיר מדריך טוב שבאמת עובד? או שהוא יכול בעצמו לעזור לי??? תודה מראש לעוזרים רועי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להכין משחק מחשב בסגנון סדרת משחקי פיפוש (כאילו שיש רקע ואנשים מדברים מקדימה והם לא ממש מחוברים לרקע) עכשיו אני לא ממש יודע באיזה תוכנה אני אמור לעשות את המשחק הזה אז אם מישהו יכול להסביר לי באיזה תוכנה בדרך כלל משתמשים למשחק בסגנון כזה ועוד כול דבר שהוא יכול להסביר לי על איך בונים משחק מחשב בכלל ובסגנון של פיפוש בפרט ?! תודה רבה מראש לכול העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנת ב Action Script לא ברמה כל כך גבוהה ואני רוצה ללמוד עוד שפת תכנות... בפלאש יותר קל לי ליצור משחקים לאייפון ואתרים מאשר שפות אחרות, אני רוצה ללמוד שפה שתפתח בפני עוד דלתות (אני מדבר על עבודה). על מה אתם ממליצים? חשבתי על JAVA גם ראיתי שיש ביקוש. ומהי רמת הקושי של השפות שאתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פורום, אני מנסה לקלוט מספר קבצי Excel ממספר מקורות שונים שמכילים מידע טבלאי ללא מזהה (ID). בסיום הקליטה המידע צריך להכתב למסד הנתונים (Oracle). הבעיה היא שיכולה להיות כפילות מידע ממספר מקורות שונים, ובגלל שאין לי מזהה יחיד עיקר ההשוואה מבוססת על טקסט. כלומר ניקח את הדוגמה הבאה בה אני מקבל את אותו המידע מכמה מקורות עם שינויים קלים: Source A: The Dark Knight Source B: Batman The Dark Knight Source C: The Dark Knight 2008 התהליך הוא לא אוטומטי 100% כלומר כל עוד אין התאמה (לא נמצא כזה ערך במסד) תנתן התערבות למשתמש. רצוי שתהיה כמה שפחות התערבות מהמשתמש בייחוד אחרי שהוא כבר "התערב" לגבי קלט מסויים. יכול להיות שבאמת אין ערך מתאים עדיין במסד ואז המשתמש יפתח כניסה חדשה …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמפשטת ביטויים רגולריים מעצבנים וארוכים כאלה?(עם * קלין, + או, . הרכבה). תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר הסבר מפורט. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכנתי תוכנה קטנה ונחמדה ב C#. אני שולח אותה לחבר ( רק את קובץ ה .EXE ) אך הוא אומר לי שהקובץ פשוט לא נפתח. הבנתי שבשביל שהתוכנה תעבוד עצלו הוא צריך להתקין FRAMEWORK. השאלה היא האם אפשרי לעשות .EXE משופר ב C# שיעבוד על כל מחשב ללא FRAMEWORK ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הפקודה שה-JFrame יפתח אוטומטית ב-FullScreen?? חיפשתי בכל הסביבת פיתוח ולא מצאתי.. אני משתמש בNetBeans 5.5.. אני בטוח שיש פקודה כזאת.. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחלקות Date ו Account ושני אובייקטים a לAccount וb לDate. כשאני מנסה להפעיל פונקציה של b במחלקת Account הוא לא מזהה את האובייקט ממחלקת Date. מה אפשר לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני חדש בכל הנושא הזה של בניית אתרים. אני וחברים רוצים לבנות אתר שיכניס לנו קצת כסף. בעיקרון האתר יכיל הרבה סרטונים (לדעתי כל התוכן שלו יכול להגיע לסביבות ה170GB). איך אפשר לעלות כמות כזאת לשרת? כמה יעלה להחזיק אתר כזה? ועל איזה שרתים אתם ממליצים? בנוסף, ההרשמה לאתר תעלה כסף, ואני חשבתי על תשלום דרך SMS (כמו האתר Lamed ושאר אתרים), איך אפשר לעשות דבר כזה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עבדתי עד עכשיו בjeliot כי היא הרבה יותר קלה ויותר נחמדה ללימוד הבסיס.. עכשיו רציתי לעבוד במקביל גם באקליפס אבל יש לי בעיה בפקודה אחת שאני רושם תוכנית עם הפקודה Input.readDouble/Int(); (תלוי איזה משתנה דבל או אינט בשניהם זה לא עובד) זה לא מוכן לקבל את הפקודה ונותן שגיאה.. מה אני צריך לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות פעולת DIV MOD פשוטה באסמבלר ונתקע כאשר המשתנה מוגדר dd (define double) אם B dw 12345 הוא אז אחרי הפעולות הבאות ב tmp יהיה 5 ו B יהפוך ל 1234 כל זאת בתנאי ש B מוגדר dw mov ax , B mov dx , 0 mov bx , 10 div bx mov tmp ,dx עכשיו יש לי לדוגמה משתנה C dd 12345679 ואני רוצה לעשות עליו את אותה פעולה בגלל שהוא dd ולא dw אז הכל מתבלגן לי שם.. מישהו יודע איך לתקן? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קראתי את חוקי הפורום ולפי מה שהבנתי , זהו לא פרסום. אז ככה, זה האתר www.hadea.co.il אשמח לקבל חוות דעתכם לגבי הרעיון והעיצוב. אשמח גם אם תרשמו על מנת לראות את ממשק המשתמשים הרשומים. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את הקוד הזה ויש בו שורה בעייתית..מה השורה ולמה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להציג טקסט כלשהו בTextBox, והוא מוצג בתור המון סמלים כאלו- � . הטקסט הוא sream שחוזר מבקשת אינטרנט... requestHttp.GetResponse().GetResponseStream() איך אני יכול להציג אותו בשפה שלו..? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת פורומים : Invision Power Board(U) v1.3 Final באנגלית. איך אני עושה תמונה לכל פורום? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבתי תוכנית בvisual c++ 2005 שמשתמשת בSHELL הבעיה שלי זה הסרבול של הבדיקה של התוכנית הזו, יש לי את הפתרון של המורה עכשיו חשבתי אולי יש דרך להשוואת בין הפלטים של התוכנית שלי לבין הפלט של התוכנית של המורה בvisual c++ או שיש דרך לכתוב קובץ BATCH הבעיה שלי פה שאני לא יודע איך אני מעביר לקובץ הEXE (לאחר שעשיתי BUILD לתוכנית) את הקובץ של הטסט או שאולי יש למשהו רעיון אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התחלתי השנה ללמוד מדעי מחשב וחיפשתי קומפיילר טוב יותר מה-turbo-c משנת 70 שאנחנו מתכנתים איתו בבי"ס. לפי מה שהבנתי אפשר גם לקמפל עם תוכנות ל-CPP וראיתי שהרבה אנשים ממליצים על dev-c++. אז הורדתי וניסיתי לעשות תוכנת Hello.c פשוט: #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); printf("Hello, my name is Dan/n"); } עשיתי compile וקיבלתי את השגיאה הזאת: In function 'main': [warning] return type of 'main' is not 'int'. [linked error] undefined reference 'clscr' בבקשה תגידו לי מה הבעיה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-