תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי לא מצליח להבין את הבעיה של הפניה מעגלית במבנה הטבלאי הבא: אם יש קשר בין טבלת MEMBER CLAIMS לטבלת MEMBER דרך העמודה MEMBER KEY, ובנוסף לכך אם יש קשר בין טבלת MEMBER לטבלת POSTAL CODE דרך העמודה POSTAL CODE למה זה יוצר הפניה מעגלית - כל טבלה מקבלת נתונים רלוונטיים מטבלה אחרת. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את הבעיתיות הלוגית פה בנתונים? תודה 🙏
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה אתר כרגע, ורוצה שכדי להגיע לדף מסוים יהיה חובה לשים קוד מתאים. איך עושים דבר כזה? באיזו שפה? והאם יש קוד מוכן לזה? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להכין משחק מחשב בסגנון סדרת משחקי פיפוש (כאילו שיש רקע ואנשים מדברים מקדימה והם לא ממש מחוברים לרקע) עכשיו אני לא ממש יודע באיזה תוכנה אני אמור לעשות את המשחק הזה אז אם מישהו יכול להסביר לי באיזה תוכנה בדרך כלל משתמשים למשחק בסגנון כזה ועוד כול דבר שהוא יכול להסביר לי על איך בונים משחק מחשב בכלל ובסגנון של פיפוש בפרט ?! תודה רבה מראש לכול העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בתוכנה # microsoft visual C ואני לא מוצא את הקובץ Ildasm.exe
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סיימתי את מדעי המחשב ב' תוך שעתיים, הלך סבבה.. עוד כמה דקות מתחיל א', אז בהצלחה לכולם P: מישהו עוד עשה פה? על אילו שאלות עניתם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש את הקוד הזה ויש בו שורה בעייתית..מה השורה ולמה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לכתוב קליינט פשוט ל STMP ב python, אבל מהר מאוד נתקלתי בבעיה. from socket import * from string import * import os s = socket(AF_INET, SOCK_STREAM) server = "out.bezeqint.net" port = 25 try: s.connect((server, port)) except: print "connection failed!" exit(1) data = s.recv(1000) code = split(data, " ", 1)[0] ok = code == "220" if not ok : print "error connecting to server" exit(1) compname = os.environ['COMPUTERNAME'] s.sendall("HELO " + compname) data = s.recv(1000) code = split(data, " ", 1)[0] ok = code == "250" if not ok : print "error saying HELO to server" s.close() exit(1) s.close() הבעיה היא שהתוכנית נתקעת ב data = s.recv(1000 השני, ש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Microsoft Visual C++ 2010 Express כאשר אני כותב את הקוד ורוצה להפעיל בdos הוא נעלם לאחר החישוב יש איזה קוד שמשאיר אותו בdos ולא יוצא ?.. זה הקוד #define _CTR_SECURE_NO_WARNINGS #include <stdio.h> #include <conio.h> void main (void) { int a,b,sum1,sum2,sum3,sum4; scanf("%d %d",&a,&b); sum1=a+b; sum2=a-b; sum3=a*b; sum4=a/b; printf("the + of %d and %d is %d\n",a,b,sum1); printf("the - of %d and %d is %d\n",a,b,sum2); printf("the * of %d and %d is %d\n",a,b,sum3); printf("the / of %d and %d is %d\n",a,b,sum4); }
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה נשמע חברה? רציתי להתייעץ איתכם על איזה מערכת הכי מתאימה להעלות לאתר לעמותה. "לוחמים ללא גבולות" למי ששמע.. רציתי לדעת מה לדעתכם יהיה הכי נוח ומקצועי לעבוד איתו. wordpress joomla וכל זה.. אשמח להתייחסות, תודה ואחלה יום!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבתי תוכנית בvisual c++ 2005 שמשתמשת בSHELL הבעיה שלי זה הסרבול של הבדיקה של התוכנית הזו, יש לי את הפתרון של המורה עכשיו חשבתי אולי יש דרך להשוואת בין הפלטים של התוכנית שלי לבין הפלט של התוכנית של המורה בvisual c++ או שיש דרך לכתוב קובץ BATCH הבעיה שלי פה שאני לא יודע איך אני מעביר לקובץ הEXE (לאחר שעשיתי BUILD לתוכנית) את הקובץ של הטסט או שאולי יש למשהו רעיון אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני סטודנט במכללה וצריך לעשות פרוייקט (לא רציני, משהו ברמה של 5 דפים) על פרוטוקול תקשורת כלשהו בכל השכבות למיניהן. צריך בפרוייקט לבצע מדידות ולראות את ההבדלים בין מקרה א' כלשהו למקרה ב' (סתם דוגמא - לבדוק את מהירות טעינת דפי אינטרנט עם ובלי Cache). אשמח מאוד לרעיונות, תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כיצד אני יכל לשלוח דואר דרך ASP שבו יהיו תמונות כמו בדף HTML ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קראתי את חוקי הפורום ולפי מה שהבנתי , זהו לא פרסום. אז ככה, זה האתר www.hadea.co.il אשמח לקבל חוות דעתכם לגבי הרעיון והעיצוב. אשמח גם אם תרשמו על מנת לראות את ממשק המשתמשים הרשומים. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לבנות תוכנה קטנה שמחשבת סינוסים אבל יש בעיה כשאני מנסה לחשב נגיד סינוס 90 אז זה נותן לי תוצאה שגויה באמת סינוס 90 שווה 1 ולא 0.8999 כמו שהוא כותב לי. למה זה קורה הבאתי לכם את הקוד המקור תסתכלו ותגידו איפה הטעות שלי #include <iostream.h> #include <math.h> int main() { cout<<"result: "<<sinf(90); }
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לומד פסקל עברתי יחידה אחת בציון 91 השנה אני עושה עוד 2 סכה' 3 יח' בפסקל מה יעזור לי פסקל בעתיד?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, כתבתי משהו פשוט וזה נתן לי שגיאה מישהו ויודע מה הבעיה? הנה תמונה של מה שכתבתי ושל ההודעה: http://img69.imageshack.us/img69/9445/o0i4.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, שאלה לגבי אתר שפותח ב- ASP.NET אחרי שסיימתי עם האתר מה אני עושה איתו? ז"א אני לא רוצה להשתמש ב- IIS אלא בשירות אחר אבל כאשר אני מגדיר את התיקיה אין לי שמה את הקובץ index.html כניראה שבASP.NET זה עובד אחרת או אני לא יודע מה... עשיתי לפרוייקט "הפצה" וקיבלתי בתיקיה כל מיני קבצים של ASP אבל מה אני יכול לעשות עכשיו ע"מ להגדיר את זה בשירות... באיזה שהיא צורה אני צריך ליצור את קובץ האינדקס הזה.... למישהו יצא להתנסות בדברים האלה??? מקווה שהצלחתי להבהיר את הבעיה שלי.... תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. אני תקוע עם בעיה די מעצבנת כבר הרבה זמן. תיאור הבעיה: יש בעמוד דיב קונטיינר שמכיל מספר AP דיב. בכל AP דיב יש כמות תוכן שונה. המטרה היא להגיע למצב שבכל פעם שאני צופה ב AP דיב הקונטיינר יתרחב לפי כמות התוכן. מצאתי משהו ברשת אבל אני לא מצליח ליצור אותו, אפילו שאני פותח DW ועושה העתק הדבק. http://jsfiddle.net/jasongennaro/aQh2Q/ אודה לכם על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה אתר, לא משהו רציני... ואני לא כזה מבין בשפות אז נתקלתי בבעיה קטנה יש לי רקע שאני רוצה לשים: http://planet.nana.co.il/zombie12345/back.gif כשאני שם אותו העמוד נראה כך: http://planet.nana.co.il/zombie12345/a.html ואני לא רוצה שהוא יתפרש על כל העמוד, אני רוצה שיהיה באמצע כמו פה: http://planet.nana.co.il/zombie12345/a1.htm ניסיתי לשים את הפקודה <"div align="center> בכל מיני מקומות ולא הצלחתי להזיז אותו מה אני צריך לעשות? ???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להציג טקסט כלשהו בTextBox, והוא מוצג בתור המון סמלים כאלו- � . הטקסט הוא sream שחוזר מבקשת אינטרנט... requestHttp.GetResponse().GetResponseStream() איך אני יכול להציג אותו בשפה שלו..? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הוא מחשב את התו מהASCII ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחלקות Date ו Account ושני אובייקטים a לAccount וb לDate. כשאני מנסה להפעיל פונקציה של b במחלקת Account הוא לא מזהה את האובייקט ממחלקת Date. מה אפשר לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה פרויקט ב C# משחק ואני רוצה לעשות אפשרות של שמירת המשחק הציעו לי לעשות את זה עם הפונקציה SERILIZE אבל הבעיה היא שמה שאני רוצה לשמור זה מסוג USER CONTROL והפונקציה הזאת לא שומרת USER CONTROL. למשהו יש תשובה בשבילי דחוף. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להוסיף לדפדפן של גוגל כרום את אותו תחום מקווקו dotted border שקיים באינטרנט אקספלורר בלחיצה על קישור פנימי באתר קראתי שעליי להוסיף את הcss style הבא: acronym { border-bottom: 1px dotted #ccc; } אך ללא הצלחה. או שאני מוסיף אותו בצורה לא נכונה...כי איני מבין גדול בתחום. אודה למי שיוכל לסייע לי. בברכה, דודו [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עליי ליצור משחק של הטלת קוביית כאשר יש להכניס מספר שחקנים ולחשב להם את תוצאות הקוביות ל10 סיבובים כאשר בכל סיבוב יש להציג את התוצאות של הקוביית ולחשב אותם שלא יעברו סכום מסוים בגוף העבודה יש לי את שלושה רנדומים שמחשבים תוצות לאחר שקיבלתי תוצאות עליי לשמור אותם ולהציגם במערכים צריך עזרה כיצד ליצור מערכים + תוצאות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-