עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by neogod,

למה ה dev c++ לא משהה את הפקודה printf כאשר אני עובד עם סיפריה stdio.h ????

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by SupeRnovA,

שלום ברצוני ליצור קובץ חדש, להכניס עליו מחרוזת ואז לקרוא את המחרזות ממקום אחר אני עשיתי ככה: 1. כתיבה לקובץ: fp=open("c:\\tc\\bin\\FPM\\DATA\\info.dat","wb"); if(fp==NULL) { printf("Error openning file\n"); } . . fwrite(&name,sizeof(char),1,fp); fclose(fp); [/code ] name זאת מחרוזת אשר מקבלת שם משתמש 2. קריאה מהקובץ: fp=open("c:\\tc\\bin\\FPM\\DATA\\info.dat","rb"); if(fp==NULL) { printf("Error openning file\n"); } fread(name,sizeof(char),1,fp); outtextxy(510,70,name); fclose(fp); אין לי מושג למה זה לא עובד לי כל פעם שאני מגיע לדף הכתיבה לקובץ התוכנית יוצאת לי מישהו יודע אולי מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by ktbnus,

עקב היציא שם המעבדים החדשים - 64 BIT והכפולי ליבות...יש לי שאלה אחת, איך זה משפיע עלי ועל התוכנות שני כותב.... .... עוד חאט יוצא ה windows xp 64 bit ולונגהורן קרב. השאלה שלי היא כזות.... יש לי תוכנה שניכתה לפני זמן קצר, אני משער שזה בנוי ל 32 BIT... מה דרוש ממני כדי לכתוב תוכנה ל 64 BIT? האם ווינדוס מטפל בזה, או שסט פקודות ל 64 ביט...האם הקימפול הוא אחר?...מה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  4. אפשר ? אודה למי שידריך אותי.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by חשיש,

כשאני אומר הורדה אני מתקוון לאיך אני עושה שכשאני ילחץ על קישור מסוים הוא יפתח לי דף של הורדה????

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by psycho killer,

אני רציתי לעשות גלרייה עם תמונות שנפתחות בפופ אפ עכשיו ניסתי את הסקריפט הזה וראוים את התמונות בדף הראשי והחלון נפתח אבל לא רואים את התמונה בחלון שנפתח תעזרו קצת תודה מראש <HTML> <HEAD> <TITLE> </TITLE> <script> <!-- /*By George Chiang (WA JavaScript site www.abstract.simplenet.com) Credit must stay intact for use*/ function tile(bgname){ win2=window.open("","","width=380,height=380") if (win2){ win2.focus() win2.document.open() win2.document.write("<head><title>"+bgname+"</title></head>") win2.document.write("<body background="+'"'+bgname+'"'+">") win2.document.write("<br><br><Br><br&…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by lharpaz,

שלום, יש לי תוכנית java שיוצרת קובץ html. הקובץ הזה הוא למעשה טבלה, שאני מתייחס לכל תא בה בתור פיקסל וצובע אותו בצבע. יוצא לי קובץ די גדול - קצת יותר מ-2 מגה. עכשיו בשביל שאני אוכל להשתמש בקובץ הזה והוא לא יהיה גדול מידי ויהיה נוח להכניס אותו למצגות וכו', אני רוצה להפוך אותו לתמונה. אז זו בעצם הבעיה: איך הופכים דף html לתמונה?? חשבתי על print screen אבל התמונה יותר גדולה מהגודל של המסך אז אני אצטרך לעשות את זה בחלקים ולהדביק וזה סתם ייצא מגעיל. חיפשתי המון ברשת אבל כל מה שמצאתי זה תוכנות שעולות כסף או כאלה שאם לא עושים להם registration הן שמות כל מיני דברים מעצבנים בתמונה (אני מעדיף לא להשתמש בתוכנות גנובות כי זה לצרכים אקדמיים). אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by reutpr,

שלום, כתבתי PLUGIN ב-++C ל-IDA וכל פעם שאני מנסה לקמפל אותו ב-WINDOWS (בעזרת minGW) אני לא מצליחה לגרום לו למצוא את קבצי ה-(HEADER (HPP. גם כשאני מגדירה את התיקיה של ההדרים ב-PATH ואפילו כשאני שמה את ההדרים הנדרשים בתיקיה עם ה-PLUGIN. מה אפשר לעשות כדי להצליח בקימפול?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  9. יש את הקוד הזה ויש בו שורה בעייתית..מה השורה ולמה. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by 8us.co.il,

אתר בנוי בטכנולוגית xhtml טוב לקידום או לא ? מה עדיף xhtml או html 5

11. Started by נעמה1234,

שלום, אני רוצה ליצור דו"ח ב - reporting services כך שכל שורה זוגית תהיה צבועה בצבע אחד ושורה אי זוגית בצבע אחר. הבעיה: יש לי GROUP כלומר: יש קישורים (לינקים בדו"ח) לפי שם משפחה כשלוחצים על שם משפחה נפתח דו"ח של שם פרטי. השם פרטי נצבע לי מעולה. השם משפחה (שהוא בעצם GRUOP) מתחרפן. גם כשניסיתי לצבוע שורות לפי שם הגרופ. איך עושים דבר כזה, איך צובעים שורות בגרופ לפי זוגי ואי זוגי? תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Psy,

מקווה שזה הפורום המתאים, אני מעוניין לרכוש דומיין (מחו"ל, עם סיומת מחו"ל - לא מהארץ) לדוגמא דרך האתר www.name.com יש איזה הליך מיוחד לרישום דומיין, או שרק מוצאים שם פנוי-נרשמים-ומשלמים (לשנה)? יש משהו נוסף שצריך לדעת, להשוות בין מאות אתרי רישום דומיין? (מלבד המחיר הכי זול, צריך לשים לב לאתר מהימן או דברים אחרים?) יש לי אתר על שרת WORDPRESS, אני מניח שאני יכול לקשר את הכתובת לדומיין שארכוש... אשמח לעוד עצות או דברים חשובים בנושא, אני חדש בתחום הזה ואין לי כל כך מושג איך בדיוק עובד העסק (יכול להיות שזה הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לי) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by sprinter,

שלום חברים, אני מעוניין ללמוד לעומק את השפות: PERL PYHTON מישהו יכול לתת טיפים לאיך להתחיל ללמוד ואיפה בצורה יסודית? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by שניצל,

חשבתי לפתוח דיון בו נוכל לרכז המלצות על אתגרי תכנות, למי שמעוניין. אני אפתח: פרוייקט אוילר אחד האתגרים המפורסמים יותר ברשת. סדרה של אתגרים מתמטיים - בכל אתגר נתונה בעיה מתמטית כלשהי עם פתרון מספרי, שבדרך כלל דורשת לכתוב תכנית מחשב קצרה לחישוב הפתרון (דוגמה לבעיה: מציאת סכום כל המספרים הקטנים מ-1000 שהם כפולות של 3 או 5). חלק מהבעיות ניתנות לפתרון באמצעות Brute Force, אך המטרה היא לנסות למצוא אלגוריתם יעיל אשר מוצא את הפתרון. אין שום מגבלה על פתרון הבעיות - ניתן לפתור אותן בכל שפת תכנות שתרצו, ואפילו באמצעות דף ועט, כל עוד בסוף תגיעו לתוצאה המספרית הנדרשת. אחרי שפותרים כל אתגר מקבלים גישה לפורום שבו ניתן לדון בו ולפרסם אלגוריתמים לפתרונו בשלל שפות שונות. בכל שבוע מתפרסם את…

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. שלום, קודם כל אני לא מבקש כאן דרך פתרון רק דרך מחשבה/רמז. המשימה: "כתוב פונקציה רקורסיבית אשר מקבלת פרמטר n, ומציגה למסך את משולש פסקל, עד השורה ה-n שלו." עכשיו אם היה לי אפשרות להכניס עוד 2 משתנים לפונקציה (שורה וטור) הפתרוון היה קל, אך עם פרמטר אחד אני לא מצליח לחשוב על דרך (חוץ מלהכפיל ב2, אך אני לא מצליח ליישם את זה).

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום יצרתי קובץ ACCESS די גדול(29 מגה ללא נתונים) עכשיו הקובץ מיועד להיות על שרת מרוחק ומשם לעבוד עליו(יפתחו את הקובץ מהשרת יעדנו מה שצריך ויסגרו כולמר כול הנתונים ניגשים מהשרת). עכשיו בגלל גדולו העבודה מולו בשרת היא בלתי אפשרית(לוקח לו משהו כמו 5 דקות לעלות וגם זה מצב טוב). נשאתי לחלק את הקובץ ל2 שחלק אחד הוא רק הטבלאות שלי ולקח אחד הוא כול הטפסים והדו"חות וכו'. כאשר את קובץ הטבלאות אני ממקם בשרת ואת קובץ הטפסים והדו"חות ממקם במחשב שמעוניין לעבוד בו(כאשר כול הטבלאות מקושרות). זה לא עזר במיוחד אולי עובד בקצת יותר מהר. עכשיו אני מחפש רעיונות(במידה ויש) מה לעשות? פתרונות כמו שדרג חיבור לשרת/למחשב לא יעזרו פה כי זה צבאי... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני רוצה לעשות ליסטוויו אחד שמראה הרבה שמות ולידו ליסטוויו שמראה מלא מקצועות לדוגא אנגלית מתמטיקה.... ואז אני רוצה שאם אני לוחץ על שם של משהו ואז בוחר מקצוע הוא יציג בטקסטבוקס כמה יחידות הוא עשה נגיד משה אנגלית 5 משה מתמטיקה 5 אז איך אני עושה שיהיה שהמידע שמוצג קשור בין שתי הליסטוויו ולא כל אחד מהם בניפרד?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. האם ישנם היבטים אחרים שצריך לקחת בחשבון כשבוחרים לאחסן בMEGA? זה HTTPS, ולכאורה 50 ג'יגה חינם עבור כל דוא"ל זה מעל הראש (לא באמת מבין איך זה משתלם להם).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש אפשרות לדעת מה המימוש של הגרלת מספר אקראי בC# או בג'אווה (או בכל שפה אחרת...)?

20. Started by roee01,

שלום לכולם. אני מנסה להבין את דוגמת הקוד הבאה ולא מצליח :-\ . מישהו יכול להסביר מה אומרות הפקודות? ׁׁ(זה פעם ראשונה שאני רואה ספריית CTIME). #include<ctime> #include<cstdlib> #include<iostream> using namespace std; int main() { int i, seed, r, first; seed = time(0); srand(seed); first = rand(); for (i = 0; i < 333333; i++) { r = rand(); if (r == first) break; } cout<< "RAND_MAX = " << RAND_MAX << endl << "seed = " << seed << endl << "first = " << first << endl << "period = " << i + 1 << endl << endl; …

• 3 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. Started by igor21,

שלום, אודה לעזרתכם בניתוח זמן הריצה של האלגוריתם המצורף כתמונה, אני הגעתי לסיבוכיות של O(nlogn) אבל נראה שזה לא נכון תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מנסה לעשות תוכנית באינטרנט של משחק בין שני אנשים נגיד אבן נייר ומספריים.. אז אני מקבל בחירה משחקן אחד , שומר במבנה נתונים , מקבל מהשני בודק אם כבר יש משהו במבנה נתונים אם יש מגיב השאלה אם יש דרך אחרת לעשות את זה ? ואם הדרך הזאת לא תהיה בעייתית אם יהיו הרבה משתמשים?

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  23. שלום לכולם, אני צריך לכתוב פונקציה המדפיסה רק את השורות הזהות משני קבצי טקסט נתונים. השאלה שלי היא איך לעשות את זה - האם למיין תחילה את השורות ואז לבדוק? צריך גם לשים לב שלא לרשום אותה שורה פעמיים (אפילו אם מופיעה פעמיים באחד או יותר מהקבצים) מה הדרך היעילה ביותר? בתודה מראש לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  24. היי, דרושה עזרתכם בפענוח השגיאה הנ"ל. הקוד: RobotDB.h [LEFT]#ifndef ROBOTDB_H #define ROBOTDB_H # include <vector> # include "Robot.h" # include "Map.h" // A vector of robots typedef std::vector<Robot*> RobotVec; typedef std::vector<Robot*>::iterator RobotVec_it; typedef std::vector<Robot*>::const_iterator RobotVec_cit; class RobotDB { private: RobotVec robots; Map *map; public: RobotDB(){}; RobotDB(Map *new_map) : map(new_map){}; ~RobotDB(void); void DeleteRobot(const std::string& rName); void PlaceRobot(std::string name, int x, int y); void MoveRobot(std::string name, std::string direction); std::ve…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by dor_g,

שלום. ברשותי שרת VPS אך ללא דיירקט אדמין. אני מקים את האתר שלי ישירות דרך APACHE קבצי האתר נמצאים על תיקייה נפרדת http://12.34.56.78/site אני יכול לעשות הפניית דומיין אבל אז מה שייקרה זה שברגע שאני אכתוב www.mysite.com זה יופנה ל http://12.34.56.78 ובשורת הכתובות ייראו שזה קופץ ל 12.34.56.78 מה שיוצר אי-אסטתיות. אני יודע שב GODADDY או אפילו בשירות הדומיין החינמי TK ניתן "לנעול" את הכתובת וכל דף שנפתח הכתובת המוצגת היא אותה כתובת. אשמח לדעת איך אני מקשר דומיין ל apache

• 3 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים