עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by MasterDK,

אלהן, אני מחפש רעיונות לפרוייקט גמר. כמה מגבלות: 1. יש ברשותי כ 5 חודשים החל מרגע התיכנון ועד למוצר הסופי. 2. חייב לכלול מודל של שרת-לקוח, עם עדיפות גם לבסיס נתונים. 3. חייב להיכתב ב JAVA בנתיים חשבתי על VOIP עם אפשרות ל conference ועם ישאר זמן אז גם העברת VIDEO, אבל זה דיי ג'נרי כזה (למרות שזה מספיק ביותר לדרישות הפרוייקט) פשוט זה כמו צ'אט רק נוסף לזה VOICE. אשמח לרעיונות! תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by oba3k,

מצאתי עד עכשיו רק מדריכים לRAILS 1. זה מאד מתסכל שהמדריך לא עובד כי הפונרציה היא DEPRECATED. יש איזשהו מדריך שנכתב לRAILS 2?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by eXpire,

שלום לכולם! נתקלתי בבעיה מוזרה בזמן שבניתי משחק פשוט. הבעיה הינה שה-KeyListener לא מגיב (אף אחת משלושת המטודות שלו לא עובדת) הדבר המוזר הוא כאשר אני ממזער את החלון של המשחק ופותח אותו שוב הכל עובד. להלן הממשק: ישנו frame ובתוכו יושב panel שהוא התפריט הראשי. ברגע שנלחץ כפתור מסויים נסגר panel של התפריט הראשי ונפתח panel של תפריט משני. כאשר נלחץ כפתור מסוים בתפריט המשני נסגר התפריט הנוכחי ונפתח המשחק. שני התפריטים הינם מחלקות פרטיות של ה frame שמשומשות כמשתנים בתוך ה-frame והמשחק הינו מחלקה מסוג JPanel עצמאית. ניסיתי לשחק עם ה setFoucseable אך ללא כל תועלת בסופו של דבר עלי למזער את החלון ולפתוח אותו עוד פעם כדי שה-KeyListener יגיב. אם יש צורך אני יעלה קוד אבל הייתי מעדיף …

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  4. של חברת תיירות בשפה הJAVA וHTML. על המערכת לקבל הזמנות ממשתמש לאפשר למשתמש לחפש טיסות הכל בממשק ווב. יש למישהו הצעות?אולי עבודה מוכנה? אולי מדריכים שיעזרו לי? עבודה בקורס תכנות ווב ו-J2EE עליכם לפתח מערכת ווב לניהול נתוני הזמנות חופשה. על המערכת לאפשר ממשק למשתמשים רגילים ובו: אפשרות לחיפוש הזמנות אפשריות לנוסעים ע"פ טווח תאריכים ויעד יצירת הזמנה ליעד בטווח תאריכים עבור רשימת נוסעים כמו-כן, על המערכת לאפשר ממשק למנהלי המערכת ובו: אפשריות חיפוש כמקודם אפשרות הגדרת וניהול יעדי חופשה אפשרות להוסיף\למחוק הזמנה מהמערכת עליכם לממש המערכת על כל שכבותיה כך שתכיל: טבלאות ומסד הנתונים (תוכלו להשתמש ב-HyperSonic SQL). יש …

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by kalimero1234,

האם יש לכם מקורות לימוד לPHP (אפשר גם אנגלית) חוץ מphp.net האם יש איזה ספר מומלץ?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by radio gnome 7,

שלום קיבלתי קובץ i3p דוגמא לכך נמצאת בכתובת www.sadogoat.dk/beherit/i3p.htm מה עושים עם הקובץ הזה? פשוט לא יודע תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש אפשרות לדעת מה המימוש של הגרלת מספר אקראי בC# או בג'אווה (או בכל שפה אחרת...)?

8. Started by Aviv C,

לא מזמן התחלתי ללמוד #C בבית הספר. לפני כמה שנים הייתי בקורס Visual Basic וכשהתחלתי ללמוד #C היה לי מאוד מוזר הקטע שלומדים לתכנת בממשק דוס מכיוון שלמדתי לתכנת ב- Visual Basic ויזואלית. לפי מה שראיתי אפשר לתכנת ב- #C גם ויזואלית ולא רק בממשק דוס. השאלה שלי היא: מדוע מלמדים לתכנת ב- #C בממשק דוס ולא ויזואלית?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ~שירה,

יש לי מספר משתמשים במערכת, ואני רוצה שיוכלו להכנס למערכת בכל שם משתמש רק פעם אחת באותו זמן (ולא עם אותו שם במחשבים שונים). אז לבדוק שיש משתמש אחד עם השם משתמש במערכת - הצלחתי. אבל מה קורה ביציאה? יש לי כפתור של יציאה שאני מעדכנת שם שהמשתמש יצא, אבל מה קורה אם הוא יוצא דרך הX של החלון, או סוגר את המערכת עם מנהל המשימות? איך אני בודקת שהוא יצא כדי שיוכל להכנס שוב?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by intel suck,

using System; class CarsWeight { static void Main(string[] args) { int count; char letter; count = 0; while (count <= 10) { Console.WriteLine("enter the letter"); letter = char.Parse(Console.ReadLine()); if (letter = 'a') { count = count + 1; } } } } הקומפיילר רושם לי : Error 1 Cannot implicitly convert type 'char' to 'bool' 14 17 ConsoleApplication1 למה הכוונה?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by Elrond,

למה הקוד הבא עושה לי בעיה ב VB 6? Set rsCheck = dbCheck.OpenRecordset _ ("CREATE TABLE Checks_In(" & _ "Number INTEGER NOT NULL," & _ "BankN INTEGER NOT NULL," & _ "BranchN INTEGER NOT NULL," & _ "Sum DOUBLE NOT NULL," & _ "CheckDate DATE NOT NULL," & _ "Remarks TEXT NOT NULL)") הוא אומר syntex error in field definition. בנוסף, למה זה יוצר לי Type mismatched? rsCheck.Open "SELECT * FROM Checks_In ORDER BY CheckDate ASC", conCheck, adOpenStatic, adLockOptimistic, adCmdText Set Text1.DataSource = rsCheck

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, *** אני לא מחפש תשובה *** יש לי משימה לבנות תוכנית Python אשר המטרה שלה היא לקבל קלט של תיקיה c:/work ולבדוק אם יש בתיקייה שני קבצים זהים (תוכן זהה בקבצים), אני לא מדבר על סיומת JPEG, אני מדבר על נגיד תמונה זהה בword ותמונה רגילה בקובץ לדומגא: dardas.doc pic.jpeg. יש לי כמה רמזים: MD5 Hash תוכנית קצרה של 30- שוורת. עכשיו אין לי שמץ מה לעשות ישבתי עכשיו שעה וחפשתי באנטרנט דברים על פקודות של MD5 וHash בפייטון ומצאתי כמה לא שימושיות. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי גם רמז מה זאת אומרת שהתוכן בקבצים זהה, לפי מה שחשבתי עליו אני צריך לעשות השוואה בין הHash אשמח לקבל כיוון חשיבה אך לא תשובה. בתודה מראש, MYSTERY

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  13. שלום כתבתי תוכנית קטנה בc# שפותחת את הנגן media player classis (mplayerc.exe) a ומוסיפה לו כתוביות באמצעות arguments שהנגן מקבל בהרצה. הקוד הרלוונטי: psi.FileName = "C:\\mpc\\mplayerc.exe"; psi.Arguments = pathVideo+" /fullscreen /sub "+pathSubtitles; Process.Start(psi);ProcessStartInfo psi = new ProcessStartInfo(); pathVideo - מחרוזת שמכילה את הפאת' של הסרט. pathSubtitles - מחרוזת שמכילה פאת' של קובץ כתוביות. שתי המחרוזות האלה מכילות ערכים תקינים. את התוכנית אני מקמפל בwin xp 32bit והיא עוברת קימפול ועובדת. כשאני מנסה להריץ את הקובץ exe של התוכנית בwin7 64bit אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנית לא מצליחה לפתוח את הקובץ mplayer.exe . האם זה בגלל שהקובץ ביצוע קומפל תחת 32bit…

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  14. Started by OC,

אפשר לינק להורדת התוכנה עם זה חוקי....

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by KoDkOd,

מישהו יכול להגיד לי אם זה מסובך,ואיך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by i_D_A_n,

אני עושה עבודת גמר במחשבים , העבודה היא בניית המשחק טטריס.. עכשיו איזה אלגוריתמים יכול להיות שאני יצטרך להשתמש בהם? ואיזה שפת תכנות הכי כדאי להשתמש?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם אני מנסה לבנות משחק אסטרטגיה פשוטת ואני צריך לעשות מערך שיכיל מערך אחר לכל סוג יחידה שיש לי(כלומר מערך כן 4 תאים, שכל תא בו הוא מערך באורך אחר, המכיל טיפוס אחר). אז זהו שאני לא מצליח. ניסיתי לעשות: private Ship [] [] fleet אבל אני לא מצליח להגדיק שמספר האיברים הכללי הוא 4. והוא תמיד error כלשהו, לרוב cannot covert ship[] to ship [][] ועוד דברים כאלה. איך אני מגדיר אותו?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by פיני1805,

שלום, אני רוצה ליצור תוכנה ליצירת מספרים רנדומליים למשחק הבינגו. הצלחתי ליצור מספרים רנדומליים . איך אני גורם שהמספרים לא יחזרו על עצמם. אני כותב ב- C# נ.ב האם קיימת תוכנה כזאת כבר באינטרנט?

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by MOFRA,

כתבו תוכנית אשר מקבלת שני מספרים חיוביים שלמים הגדולים מ-1. נסמנם a,b. התוכנית תדפיס את ערך הפונקציה : loga (b). כלומר log b, כאשר ה-log הוא בבסיס a. ניתן להניח קלט תקין וחוקי. כמו ניתן להניח כי a,b הנתונים בקלט, הם כאלה כך ש : loga (b) הינו מספר שלם. איך עושים את זה מבלי להשתמש ב math.h

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Nurit2005,

ייצרתי טופס צור קשר הכול עובד טוב הדף נשלח לאימייל אך באימייל אני מקבלת את המידע מטופס צור קשר בקישקושים איך הופכים את הכתב לעברית?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by xjj,

שלום, למאפיין DISPLAY ניתן להכניס את הערכים: INLINE,BLOCK, INLINE-BLOCK, NONE. מה ההבדל בין INLINE-BLOCK ל INLINE? הרי שניהם מאפשרים לאלמנטים אחרים להיות באותה שורה שלהם. מה השימוש ל-NONE? מה ההבדל בין POSITION ל-FLOAT ומתי להשתמש בכל אחד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קודם כל כמו שהבטחתי אספתי בשבילכם כמה ספרי מתמטיקה להורדה. חלקם מיועדים למתכנתים ספציפית וחלקם מיועדים למטמטיקה כללית אבל אני עדיין חושב שהם יהיו שימושים עבורכם. *לינק להורדה לא חוקית צונזר* ועכשיו לדיון: האם אתם חושבים שמתכנתים זקוקים למתמטיקה? אם כן פרטו על מקרים שבהם השתמשתם במתמטיקה על מנת לתכנת. אם לא, ספרו למה לדעתכם המתמטיקה אינה שימושית. האם לדעתכם בכלל יש קשר בין מתמטיקה ותכנות ?

23. Started by Knopix,

מה האופציה הכי טובה? הדברים שחשובים לי: 1. IDE נוח 2. דגש על קלות שימוש תיעוד וקוד לדוגמה 3. שפות שאני יודע: C# (בצורה טוב), c++(ככה ככה) #rudy, JAVA F תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. התחלתי ללמוד בבית ספר את הבסיסים הבאים: בינארי, הקסדצימלי, אוקטלי, BCD זה ניראה לי מה שלמדנו... האם יש דף מסודר עם כול ההעברות של הבסיסים הללו? זה ממש יעזור לי... תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by eladh16,

שלום אני מתחיל-מתקדם בבנית אתרים ויש לי שאלה קטנה. אני רוצה לעשות מסגרת iframe כמו באתר הזה(סתם לדוגמא באתר הזה אפשר להוריד את המסגרת למטה כדי לראות מה יש בהמסך הדף). https://ssl.1buy1.co.il/pages.asp?id=8 בקיצור, מה הקוד למסגרת iframe פשוטה כמו באתר לדוגמא שהצגתי? תודה חברה!

• 3 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.