תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להעביר כמה משתנים בין קבצי php, בלי FORM ובלי HTML... כל התשובות שראיתי באינטרנט כללו FORM, וכפתור SUBMIT, אני מחפש קוד שירוץ בלי SUBMIT. מישהו בבקשה יכול לעזור לי ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ספר על JAVA למתחילים באנגלית ספר שיכיל בתוכו חומר רב אבל ברור
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כתבתי תוכנית ב- C שעובדת אצלי מצויין בבית עם הקומפיילר של DEV C++ 4.9.9.2. כשניסיתי להריץ אותה במחשבים של אוניברסיטת בר אילן בעזרת הקומפיילר gcc התוכנית לא עבדה כמו שצריך. משום מה בפעולה BinariesSum הלולאהלא נגמרת מתי שהיא נגמרת על המחשב שלי. ישבתי על זה המון זמן ועדיין לא הצלחתי למצוא פיתרון. מישהו יכול לעזור? (כל הפרוייקט שלי בבית מצורף) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ספרי הדרכה טובים גם ל-Python וגם ל-Dot-Net. אולי זה ישמע מצחיק, אבל בעיקר קצרים מאוד, או ארוכים מאוד - קצרים ללימוד בסיסי מהיר עכשיו, וארוכים ל-queries ספציפיים יותר בהמשך תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קוד HTML שמנגן מוסיקה... והייתי רוצה לעשות אותו קצת יותר דינאמי.. --> איך אני יכול להשתמש בHTML ערך של מתשנה בPHP.. אמרו לי משהו על idden input?. מה זה? ואיך אני עובד עם זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרואים בתמונה למטה.. לא ניתן לעשום String אחד של שורה אחר שורה וזה ממש מעצבן.. יש דרך לפתור זאת כך שיציג כפלט את הכל, שורה אחר שורה? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם שבת שלום רציתי לשאול שאלה בניתי אתר דרך מישהי שבנתה אותו בphp עכשיו אחרי שהאתר באוויר היא תופסת אותי בביצים על כל שינוי אות הוספת תמונה מלל מחלקה וכדומה אין לה זמן לשנות לי באותו רגע כל דבר לוקח ימים רציתי לדעת האם יש תוכה או דרך לנהל אתר גם למי שלא יודע לתכנת ושפות תכנות ואם כן מה העליות ? מה אני צריך ממי שבנה לי את האתר ? תודה אביב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^windows desktop אין לי ניסיון בתכנות. חשוב ספר שיסביר את העקרונות בצורה ברורה עם דוגמאות. הספר יכול להיות באנגלית. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי div פנימי שיש לו scrollbar, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה . להעביר אותו לחיצוני.. זאת אומרת שבאמצע יראו דף שמתגלגל למטה, שהוא בעצם יושב בתוך div אחר שמוגדר כfixed ואז בעצם יהיה לי דף אמצעי שמתגלגל עם רקע בצדדים שלא זז אבל את הscrollbar אני רוצה לעשות בקצה של הbody יש למישהו מושג אם אני יכול לעשותscrollbar חיצוני ששולט על div פנימי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה אני מנסה לשרשר למחרוזת ב C את הדבר הבא : "c:\doc" אך כמובן בגלל ש ב C התו \ הוא תו שאחריו אמורה להגיע אות יש לי עם זה בעיה....הוא נותן ERROR אני לא זוכר איך מסדרים את זה למישהו יש רעיון ? אני בעקרון צריך להכניס שם של ספריה למשתנה של מחרוזת.....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משמן קיבלתי 100MB על Webhoster בשביל אתר. מכיוון שאני רוצה להתקין שם מערכת פורומים הורדתי את phpbb2. עכשיו נאמר לי שאני צריך להתקין בשביל זה Sql Database, אז הורדתי MySql ל- Windwos (המערכת הפעלה שלי בבית). עכשיו עשיית Extract לשניהם על המחשב שלי אבל אין לי מושג איך אני מעלה אותם על השרת שלי וגורם להם לפעול. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לבנות לעצמי אתר, האם קיימת תוכנה שאפשר לבנות את האתר ללא ידע בתיכנות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי תיקונים מאז פעם האחרונה שביקשתי חוות דעת... תביאו עוד הערות בבקשה http:\\mycomp.co.il
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כיצד אני יכל לשלוח דואר דרך ASP שבו יהיו תמונות כמו בדף HTML ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבתי Batch File ואני רוצה שהוא ישמש כ Login Script של משתמשים. כשה Batch רץ נפתח חלון של Command pormpt ברקע, מה אני יכול לעשות כדי שהחלון לא יופיע?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בכמה שאלות פשוטות בהתפלגות במערכים חד-ממדיים בפסקל. אם יש לכם זמן לזה... 1. א. כתוב תוכנית אשר תייצר 50 מספרים אקראיים שלמים בתחום בין 1 ל-6 (כולל). התוכנית תספור ותדפיס כמה פעמים הופיע המספר 6. ב. הסבר במילים מה עליך לשנות בתוכנית שכתבת בסעיף א' כדי שהתוכנית תספור כמה פעמים מופיע כל אחד מהמספרים השלמים 1 עד 6. 2. בתחרות זמר מקומית משתתפים 10 שירים ממוספרים מ-1 עד 10. כל אחד מן הצופים מוסר בסיום התחרות פתק, ועליו כתוב מספר השיר שאותו בחר. מספר הצופים אינו ידוע. כתוב תוכנית הקולטת את המספר הרשום על פתקי הבחירה, ומחשבת עבור כל שיר את מספר הקולות שצבר. ספירת הקולות תסתיים עם קליטת המספר אפס. התוכנית תדפיס את מספרי השירים שצברו יותר מ-100 קולות.…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה ללמוד שפת c+ שאני לומד את זה לבד בלי מורה בלי כלום זקוק למדריכים מפורטים מ-א' עד ת' תודה רבה לעוזרים אלי .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה שלי צריכה להעביר אצלה בעבודה הרצאה של חצי שעה על נושא תכנותי כלשהו, עדיף משהו שקשור לג'אווה. הכוונה היא לאיזשהו נושא תכנותי מתקדם (כמו Class Loader) או כל מיני חבילות שימושיות (כמו hibernate, easymock וכד'). אשמח לרעיונות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
program t; type darray=array [1..5,1..5] of integer; function ipus(ar:darray):integer; var i,j:integer; begin for i:=1 to 5 do for j:=1 to 5 do ar[i,j]:=0 end; procedure getnums(var ar1:darray); var i,j:integer; begin for i:=1 to 5 do for j:=1 to 5 do read(ar1[i,j]) end; procedure print_col(ar2:darray); var i,j:integer; begin for j:=1 to 5 do writeln(ar2[i,j]) end; var i,j,b:integer; ar:darray; begin ipus(ar); getnums(ar); b:=1; i:=1; while i<=5 do b:=1; for j:=1 to 5 do if (ar[i,…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנה שאני אמור ליצור מזינה נתונים לטבלה,ונתונים אלה מעדכנים און ליין טבלה מקבילה באתר כלשהו באינטרנט. אני מעוניין לעשות זאת בשפת VB מבלי להידרש ל VBScript, הייתי רוצה לפתור בעיה זו בVB6 בלבד אם ניתן. האם אני זקוק לפקדי ActiveX או שניתן לבצע זאת בעזרת מסכים רגילים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה בהמרה בין STRING לASCII וההפך זה לא צריך להיות בשפה מסוימת אני צריך רק את האלגוריתם הרעיון הוא כזה אני מקבל STRING הוא יכול להיות מורכב מכל CHAR שהוא (אנגלית,עברית,מספרים,תווים מיוחדים פשוט הכל) עכשיו יש לי פונקציה נתונה שהופכת תו ל ascii וההפך ככה שאם לדוגמא נקבל STRING 'אבג' התרגום שלו יהיה א=50067 ב=50079 ג=50068 כלומר 500675007950068 הבעיה היא איך לקחת מספר כזה ולהפוך אותו חזרה אי אפשר להפריד בין החלקים ע"י תו שהוא לא מספר (חייבים להתיחס אליו בתור מספר אחד ולא מערך או משהוא כזה) כלומר שכשהופכים חזרה צריך להבין שזה הוא החלק הראשון - 50067 והוא מיצג 'א' ולא למשל שה 50 בהתחלה מיצג '2' אפשר ל"רפד" במספרים אחרים ולעשות איזה פעולות חשבונאיות שרוצים יצוג A…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלנו ללמוד JAVA ואני לא כ"כ מבין.. אז אם משהו מכיר איזה מדריך או אתר שמסביר בצורה פשוטה אז אני אשמח מאוד... תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התבקשנו לכתוב תוכנית באסמבלי שמדיפסה מספרים מושלמים: מספר שלם חסר סימן נקרא מספר מושלם אם הוא שווה לסכום כל מחלקיו.לדוגמא 6 ו-28 הם שני המספרים המושלמים הראשונים: 6 = 1 +2 + 3 28 = 1 + 2+ 4+ 7 + 14 שים לב שיש הבדל בין המחלקים של מספר והפירוק שלו לגורמים.למשל עבור 28, הפירוק שלו לגורמים זה 7*4 אבל קבוצת המחלקים שלו הם הקבוצה {1,2,4,7,14}עליך לכתוב תוכנית הבודקת את כל המספרים מ-2 עד 65535 אם הם מושלמים ומדפיסה את המספרים שמתגלים כמושלמים.הנה התוכנית שכתבתי אבל כשאני מריצה את התוכנית אני מקבלת הודעת שגיאה : DIVIDE OFERFLOWמישהו יכול לעזור לי לתקן את זה? תודה רבה .STACK 100h .DATA SUM DW 1 NUM DW 2 HALF DW ? TWO DW 2 STRING DB 'xxxxx is perfect',13,10,'$' T…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש מחלקה אשר מטפלת בקבצי וידאו ב-C#. חפרתי ב-msdn ולא מצאתי, אנא עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-