תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני עובד מול datareader ואני רוצה להציג את הנתונים, לא בdatagrid אני רוצה להראות את זה בכמו פאנל פנימי כזה שיהיה לי בצד גלגלת כזאת שמבחינתי יהיה שם רק עמודה אחת מכל הטבלה, אני לא אוהב דברים מוכנים כי בדרך כלל המוכנים פחות גמישים לעבודה, אני רוצה כמה שיותר גמיש ושמבחינתי כל עמודה לבודד לפקד אחר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משמן קיבלתי 100MB על Webhoster בשביל אתר. מכיוון שאני רוצה להתקין שם מערכת פורומים הורדתי את phpbb2. עכשיו נאמר לי שאני צריך להתקין בשביל זה Sql Database, אז הורדתי MySql ל- Windwos (המערכת הפעלה שלי בבית). עכשיו עשיית Extract לשניהם על המחשב שלי אבל אין לי מושג איך אני מעלה אותם על השרת שלי וגורם להם לפעול. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה בהמרה בין STRING לASCII וההפך זה לא צריך להיות בשפה מסוימת אני צריך רק את האלגוריתם הרעיון הוא כזה אני מקבל STRING הוא יכול להיות מורכב מכל CHAR שהוא (אנגלית,עברית,מספרים,תווים מיוחדים פשוט הכל) עכשיו יש לי פונקציה נתונה שהופכת תו ל ascii וההפך ככה שאם לדוגמא נקבל STRING 'אבג' התרגום שלו יהיה א=50067 ב=50079 ג=50068 כלומר 500675007950068 הבעיה היא איך לקחת מספר כזה ולהפוך אותו חזרה אי אפשר להפריד בין החלקים ע"י תו שהוא לא מספר (חייבים להתיחס אליו בתור מספר אחד ולא מערך או משהוא כזה) כלומר שכשהופכים חזרה צריך להבין שזה הוא החלק הראשון - 50067 והוא מיצג 'א' ולא למשל שה 50 בהתחלה מיצג '2' אפשר ל"רפד" במספרים אחרים ולעשות איזה פעולות חשבונאיות שרוצים יצוג A…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כיצד אני יכל לשלוח דואר דרך ASP שבו יהיו תמונות כמו בדף HTML ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה כבר איזה חודש למצוא ואם לא EXE אז כל קובץ אחר שאני יכול להריץ בלי ה-ECLIPSE ...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מה קורה אם אני יותר פונק אשר עושה THROW מבלי שיש לה TRY לפני כן? האם הוא ייזרוק THROW בכלל? האם הוא ייצא מהתוכנית? או שיעשה משהו אחר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות אתר ב-HTML.... ורציתי לדעת איך אפשר לעשות תפריט ב-DHTML, אם זה בעזרת תוכנה או קוד מוכן... לא משנה... העיקר שיהיה תפריט תודה לעוזרים מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנות Profiler שיכולות לעבוד עם EXE שטוען DLLים, להראות בעיקר זמני ביצוע של פונקציות/קטעי קוד מסויימים. האם קיימת חיה כזאת? שצריך לכתוב אחד Hard-Coded לתוך הקוד? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם התוכנה של c# תעלה על פנטיום 2?(לא איכפת לי עם התוכנה תזחול..)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תלמיד יד ואני לא ממש בקיא בקטע של האלגברה ליניארית האם יש אתר טוב שמלמדים בו אלגברה ליניארית מ 0 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להריץ חיפושים של מילות מפתח בגוגל (כ 30 ביטויים כל פעם) ולשמור בכל פעם את כמות התוצאות שהוא מוצא ("כ-112,000,000 תוצאות" לדוגמא למילת מפתח).המטרה הסופית הינה לעשות טבלת אקסל ובה טור A יהיה מילות המפתח ולצדן בטור B עבור כל אחת יהיה מספר התוצאות לגביה בגוגל.אני לא מצפה שתסבירו לי פה הכל איך עושים אך רק ראשי נושאים כדי שאני אחקור ואגיע בסופו של דבר לתשובה איך עושים את זה.יש לי ידע ב-HTML,JavaScript,VBA וידע ברשתות מחשבים אם זה עוזר לכם להסביר יותר טוב.תודה לעוזרים. ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרואים בתמונה למטה.. לא ניתן לעשום String אחד של שורה אחר שורה וזה ממש מעצבן.. יש דרך לפתור זאת כך שיציג כפלט את הכל, שורה אחר שורה? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
php-javascript-angular js... חוץ מההבדלים הסינטקטיים, מה ההבדל? פעם שמעתי שjs זה רק צד לקוח, כלומר רק דברים שמוצגים בדפדפן. אבל גם בג'אווה סקירפט יש איזושהי אפשרות לגשת לDB, לא? וכל מיני פריימוורקים כמו angular js בכלל בנויים על פי mvc ודומיו, כלומר יש שם גישה לשרת. אז זה בעצם מקביל לphp, כלומר עקרונית הם עןשים את אותם דברים ברמת נוחות כזו או אחרת, או לא? קיצר, בלגן שלם. אשמח לקצת הסברים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המטרה של זה? לימדו אותי לכתוב בהתחלה define __NAME_H__ מה זה עושה? P:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, שאלה חדשה לשבוע, אני אמור לכתוב תכנית אשר מקבלת מספר והופכת אותו למס' רומי יש לי את הגדרת האותיות המקבילות ל-1000 500 וכו'. השאלה היא איך לפרק את המס' שהתקבל ע"י המשתמש ולתרגם לפלט של אותיות עזרה בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה בוט ואני רוצה שמתי שמישהו רושם בערוץ נגיד merlin! אז הבוט רושם את האינפו של ה ftp שלו ובתוך הסקריפט כבר ש שמתי שעושים /ctcp merlin iftpinfo2 זה רושם לך לבד ב ctcp את הפרטים שלו איך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש הצעות לפרוייקט, כעקרון אני שוקל לעשות קומפיילר למרות שעכשיו זה נראה דיי גדול עליי בקומפיילרים אין מה לדון יותר מדי, אני יתייעץ עם המורה ואולי אני ייקח. התחום שכן אפשר לקבל בו אין ספור הצעות זה משחקים(AI) למי שלא מכיר את המסלול, מי שעושה יג', בסוף שנה צריך להגיש פרוייקט כאשר אחד הנושאים האפשריים זה לבנות משחק עם AI, כלומר זה חייב להיות משחק שבנוי עבור 2 שחקנים, ושחקן אחד יהיה המחשב אני מחפש משחקים אפשריים, שלא יהיה קל מדי, ושלא יהיה ברמה גבוהה מדי(שח-מט לדוגמא) אגב בכיתה 2 תלמידים לא יכולים לעשות פרוייקט באותו נושא(פרט לקומפיילרים), וכבר לקחו את המשחקים: הקסגון, דמקה סינית, Tactics advanced תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אם אני מגדיר מערך דו מימדי ואני רוצה להתיחס למערך אחד משני המערכים איך אני עושה את זה? דוגמא: int BingoChart[a]; ואני רוצה לדוגמא להגדיל את המערך BingoChart[a] באחד אבל בלי לשנות את המערך b ובלי להתייחס אליו איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריכה לכתוב שגרה עם קובץ בינארי ולהחזיר: אם הקובץ לא נמצא\ אם הכל פועל כשורה\ אם הקובץ ריק. איך אני בודקת את זה? אפשר לבדוק את זה עם errno? באותה הזדמנות אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי יותר על errno. תודה לעונים, זה ממש דחוף לי :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנה שאני אמור ליצור מזינה נתונים לטבלה,ונתונים אלה מעדכנים און ליין טבלה מקבילה באתר כלשהו באינטרנט. אני מעוניין לעשות זאת בשפת VB מבלי להידרש ל VBScript, הייתי רוצה לפתור בעיה זו בVB6 בלבד אם ניתן. האם אני זקוק לפקדי ActiveX או שניתן לבצע זאת בעזרת מסכים רגילים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי!? אני לא ממש סגורה על איך כותבים משהו מסויים, אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. איך אני מפנה קישור מדף אחד ל Iframe שנמצא בדף אחר? (שני הדפים מוצגים זה לצד זה בתוך פריימסט) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואני לא רוצה לפצל אותה... ראו דוגמא בתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר כמה משתנים בין קבצי php, בלי FORM ובלי HTML... כל התשובות שראיתי באינטרנט כללו FORM, וכפתור SUBMIT, אני מחפש קוד שירוץ בלי SUBMIT. מישהו בבקשה יכול לעזור לי ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש תוכנה שיועדת לעבוד באופן ישיר עם יצאות המחשב (הטורי, המקבילי)? בנוסף אם אפשר מדריך קצר על התוכנה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני אף פעם לא למדתי כתיבת DLLים או איך להשתמש בהם במטלב ועכשיו המנחה לפרויקט גמר שלי ביקש ממני לכתוב את הפוקציות בDLL ולקרוא להם ממטלב לשם האצת המהירות. מישהו יכול לתת לי דוגמא קצרצרה רק בכדי להבין את הרעיון? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-