תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מישהו כאן נסע, השתתף באולימפיאדה למדעי המחשב? אם כן אז תספרו חויות ועוד בקשה קטנה: מישהו יכול להעלות לכאן את השאלות שהיו השנה? פשוט השנה לא יכולתי להשתתף ובשנה שעברה כן השתתפתי... השנה לא היה זמן...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב-Hungarian Notation משתמשים? כי ראיתי אנשים שלא משתמשים ואנשים שכן משתמשים. תודה רבה על המענה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רעיון לאתר ואני לא מתעסק בתכנות ובבניית אתרים. אין לי מספיק את ההבנה לכך אבל לפי דעתי יהיה עדיף לי לקחת מתכנת כשותף,ולא לשלם כסף למישהו או חברה גדולה שתבנה אותו. חרף כך שאני לא בטוח בכך..אשמח לשמוע דעה שלכם, באופן כללי מתי נראה לכם שעדיף לקחת שותף לבניית אתר ומתי עדיף לשלם לחברה או אדם פרטי שיעשה זאת. השאלה שלי מתייחסת יותר לפן המקצועי ופחות לשאלה אם זה משתלם כספית או לא. אשמח לעזרתכם. חג שמח.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חוץ מ-אקליפס, אתם מכירים תוכנה לעריכת PHP שבו אני יכול להקליד אותיות בעברית? התוכנה הנוכחית שלי לא מרשה זאת, כשאני כותב "ברוך הבא לאתר" זה עושה לי ככה: ???? ??? ???? אם שאלה זו כבר נענתה אתם יכולים להפנות אותי לTHREAD הזה? כי חיפשתי ולא מצאתי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע אם יש כאן עוד תלמידי תיכון שלומדים לקראת הבגרות של מדעי המחשב ב' אבל אשמח אם תוכלו להעלות תרגילים ששונים (לבגרות) בעצים בינריים, מחסניות, ושאר החומר למי שיש זה מאוד יעזור לי. (אולי גם לאחרים) תודה (:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם קיבלתי משימה לבנות תוכנית "מכולת" שתקבל מהמשתמש מידע על הפריטים השונים בחנות ותעבד איתם מידע אחרי זה.. מכיוון שהחמצתי את השיעור הזה אשמח לקבל את עזרכתם. הינה מה שהתוכנית (++C) אמורה לעשות: המשתמש מכניס שם< של פריט כמות< של אותו פריט מחיר קנייה< של אותו פריט ומחיר מכירה< של אותו פריט. כל מה שסימנתי ב < צריך להיכנס לתוך "מבנה" Struct שיכיל את הפרטים האלה שהמשתמש יכניס (שם הפריט, כמות, מחיר קנייה, מחיר מכירה.) ואז לפי הפרטים שהמשתמש מכניס התוכנית צריכה להחזיר את התוצאות הבאות: - לסדר אותם מהמחיר הגדול לקטן. - לסדר אותם לפי סדר הא' ב'... לפי השמות שלהם. - לחשב את המחיר הסופי של כל המוצרים יחד. הינה קצת קוד לתמיכה\דוגמה: //Super-Market #include <…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני עובד מול datareader ואני רוצה להציג את הנתונים, לא בdatagrid אני רוצה להראות את זה בכמו פאנל פנימי כזה שיהיה לי בצד גלגלת כזאת שמבחינתי יהיה שם רק עמודה אחת מכל הטבלה, אני לא אוהב דברים מוכנים כי בדרך כלל המוכנים פחות גמישים לעבודה, אני רוצה כמה שיותר גמיש ושמבחינתי כל עמודה לבודד לפקד אחר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה דף ההתחברות <html> <body background="images\850.gif" dir="rtl"> <div align="center"> <% Session("p")=Request.Form("passworda") Session("f")=Request.Form("firstname") sq="select*from personal_data where (firstname='"&session ("f")&"' and passa='"&session ("p")&"')" path=Server.mappath("data/db1.mdb") set con= Server.createobject("ADODB.Connection") con.mode=3 con.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source=" &path set R=con.execute(sq) if R.eof then response.redirect "form.htm" Session("found")="false" else response.redirect "home.asp" Session("found")="true" end if %> </html> וזה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה לכתוב קוד שמקבל 3\4 מספרים ומוציא פלט שהוא בעצם מספר שמורכב מהמספרים שהכנסתי דוגמא: n1=4 n2=5 n3=13 n4=6 ans= 45136 הצלחתי קוד עם 2 מספרים: r=n1*10^(floor(log10(n2))+1)+n2; אבל עם שלושה וארבעה לא מצליחה.... אשמח לעזרה :]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד אני רוצה להוציא את כל הפסיקים אז שלום, מה נשמע ? = שלום מה נשמע ? מי שמיתעניין אני מנסה ליצור תוכנה להקלדה עיוורת,ביינתים כל התוכנות שעברתי היו על הפנים..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה לא הפורום הכי קשור, אבל אני מניח שאם יש אנשים באתר אנשים שיכירו את המערכת הזאת זה כאן. אני מתחיל בקרוב קורס QA ונפלה עליי ההבנה שאולי אצטרך לקנות מחשב נייד. אחת התוכנות שהולכים ללמוד שם היא Selenium, אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט מה דרישות המינימום שלה כדי להבין איזה מחשב אני צריך לקנות. הייתי גם בעמוד של התוכנה בויקיפדיה http://en.wikipedia.org/wiki/Selenium_(software) וגם באתר שלהם http://seleniumhq.org/ ובשני המקומות לא מצאתי כלום ??? מישהו מכיר/חווה/יודע? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקוד הבא: public class apples { public static void main(String args[]) { int bucky[] = {3,4,5,6,7}; change(bucky); for (int y:bucky) System.out.println(y); } public static void change (int x[]) { for (int counter=0;counter<x.length;counter++) { x[counter] += 5; } } } בסוף התוכנית מדפיסה את המספרים בתוספת ככה שיוצא8 9 10 11 12. לא הבנתי איך המערך של X בתוך הפונקציה משפיע על המערך bucky שבמתודה הראשית... איך זה קורה? מערך בתוך מתודה לא שייך ל'עולם הפנימי' של המתמודה או משהו כזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מנסה ללא הצלחה לרשום בקוד PHP, שליחה של נתונים מform רגיל ב html למייל הפרטי שלי באמצעות php. השרת שאני מאכסן את האתר הוא שרת unix תומך php. יש אפשרות שאני לא עושה משהו נכון? צירפתי את הקוד ה PHP ואת הקוד ה HTML שרשמתי למטרת הטופס.. אשמח אם תעזרו לי אני משתגע... PHP Code: (sendmail.php) <?php /* Detail of Subject and My email Adrress */ $emailSubject = 'You have a new Email from: |'; $webMaster = 'gal22_5@walla.co.il'; /* Details from the customers */ $nameField = $_POST['name']; $emailField = $_POST['email']; $PhonenumberField = $_POST['Phonenumber']; $areaCodeField = $_POST['areaCode']; $emailCheckField = $_POST['emailCheck']; $phoneCheckFi…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים! יש לי תרגיל ברקורסיה שאני לא מצליח ואפילו אין לי כיוון. איך אפשר לעשות את התרגיל הבא: כתבו פונקציה רקורסיבית המקבלת מערך של מספרים שלמים (arr), את מספר האיברים בו (size) ומספר שלם נוסף sum. אם קיימת תת-סדרה מתאימה שסכום איבריה הוא sum , הפונקציה מדפיסה את איבריה (בסדר כלשהו) ומחזירה 1, אחרת הפונקציה מחזירה 0. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בניתי תוכנית שמעתיקה לתוך המחשב קובץ Bitmap שנמצא בresources שלה, אבל בעת הרצה זה רושם לי: A generic error occurred in GDI+ חיפשתי באינטרנט פתרון לבעיה אבל אף תשובה לא עזרה לפתור את הבעיה. הקוד: try { Bitmap a = Properties.Resources.prob; Bitmap bm3 = new Bitmap(a); bm3.Save("C:\\out1.bmp", System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Bmp); } catch (Exception ex) { MessageBox.Show(ex.Message.ToString()); } תודה רבה לכל מי שיעזור! וחג עצמאות שמח לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי פונקציה שכאחד הפרמטרים אני מכניס לה פוינטר לפונקציה מסוג void ניסיתי לקרוא לה כשאני מכניס פונקציה שכתבתי בתוך class, אבל הקומפיילר מעיף אותי. איך אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לנסות ללמוד PHP... אז בתקופה של הלמידה אני מקווה להשתמש רק בנושא הזה, כדי לא לעשות סתם הודעות מיותרות. עשיתי את הפקודה "hello world" חשבתי צריך לקפוץ חלון, לא צריך לקפוץ חלון שרשום בו הלו וורלד? פשוט רשום בכתב רגיל HELLO WORLD... דבר שני זה, עשיתי תקוד הזה <?php $txt = "hello world!"; $number = 16; ?> וזה לא עושה כלום.. זה צריך לעשות משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הפונקציה הבאה שעובדת ב++C void d(char* name) { ofstream fl; char str[80]; int lineBegin, lineEnd, moneLine=0; cin>>lineBegin; cin>>lineEnd; strcat(name,".txt"); fl.open(name); while(moneLine<lineBegin-1) { file.getline(str,80); moneLine++; } while((moneLine<=lineEnd)&&(!file.eof())) { file.getline(str,80); fl.write(str,80); puts(str); moneLine++; } } אבל, כשהעברתי אותה לDLL היא כותבת לי בתוך הקובץ רק פסים כאלו |||||||||||||||| למה?? JNIEXPORT jboolean JNICALL Java_Targil_createFile //פונקציה ליצירת קובץ חדש (JNIEnv *env, jobject obj, jstring string) { const char *str = env->GetStringUTFChars(string,…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התרגיל: Read n and then n numbers. Check if the n numbers make an Arithmetic Series (i.e., the difference between every 2 consecutive numbers is equal). If so, print “Yes”. Otherwise, print “No”. מה שעשיתי ונתקעתי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T130 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.Write("Enter Number: "); string stN = Console.ReadLine(); int N = int.Parse(stN); string stNum1 = Console.ReadLine(); int Num1 = int.Parse(stNum1); string stNum2 = Console.ReadLine(); int Num2 = int.Parse(stNum1); int count = 0…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לבנות לעצמי אתר, האם קיימת תוכנה שאפשר לבנות את האתר ללא ידע בתיכנות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה בהמרה בין STRING לASCII וההפך זה לא צריך להיות בשפה מסוימת אני צריך רק את האלגוריתם הרעיון הוא כזה אני מקבל STRING הוא יכול להיות מורכב מכל CHAR שהוא (אנגלית,עברית,מספרים,תווים מיוחדים פשוט הכל) עכשיו יש לי פונקציה נתונה שהופכת תו ל ascii וההפך ככה שאם לדוגמא נקבל STRING 'אבג' התרגום שלו יהיה א=50067 ב=50079 ג=50068 כלומר 500675007950068 הבעיה היא איך לקחת מספר כזה ולהפוך אותו חזרה אי אפשר להפריד בין החלקים ע"י תו שהוא לא מספר (חייבים להתיחס אליו בתור מספר אחד ולא מערך או משהוא כזה) כלומר שכשהופכים חזרה צריך להבין שזה הוא החלק הראשון - 50067 והוא מיצג 'א' ולא למשל שה 50 בהתחלה מיצג '2' אפשר ל"רפד" במספרים אחרים ולעשות איזה פעולות חשבונאיות שרוצים יצוג A…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר למתודה icommand שיצרתי גם את הפקד עצמו, מאחר ו3 כפתורים אצלי מפעילים את אותה מתודה אני רוצה לדעת מי מהכפתורים נלחץ אני יכול לפתור את זה בצורה כזאת שכל כפתור יפעיל לי פונקציה אחרת , אבל ניראה לי מסורבל ולא הגיוני, לכן חפשתי באינטרנט מדריך או דוגמא ואני לא מוצא מישהו יודע איך אפשר בתוך המאפיין icommand לקבל את שם הפקד שגרם לה לפעול?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-