עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by igor21,

שלום, אודה לעזרתכם בניתוח זמן הריצה של האלגוריתם המצורף כתמונה, אני הגעתי לסיבוכיות של O(nlogn) אבל נראה שזה לא נכון תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by efod26,

בוקר טוב, אני מחפש מחלקה אשר מטפלת בקבצי וידאו ב-C#. חפרתי ב-msdn ולא מצאתי, אנא עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by MrAlex,

ב-Hungarian Notation משתמשים? כי ראיתי אנשים שלא משתמשים ואנשים שכן משתמשים. תודה רבה על המענה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי רעיון לאתר ואני לא מתעסק בתכנות ובבניית אתרים. אין לי מספיק את ההבנה לכך אבל לפי דעתי יהיה עדיף לי לקחת מתכנת כשותף,ולא לשלם כסף למישהו או חברה גדולה שתבנה אותו. חרף כך שאני לא בטוח בכך..אשמח לשמוע דעה שלכם, באופן כללי מתי נראה לכם שעדיף לקחת שותף לבניית אתר ומתי עדיף לשלם לחברה או אדם פרטי שיעשה זאת. השאלה שלי מתייחסת יותר לפן המקצועי ופחות לשאלה אם זה משתלם כספית או לא. אשמח לעזרתכם. חג שמח.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני רוצה להשתמש ביציאת COM של המחשב לביצוע פרוייקט אני לא רוצה להשתמש ביציאה ליצירת תקשורת, אלא רק בדגלים שלה לפתיחה \ סגירה של כפתורים וקריאה של כפתור אם הוא סגור או פתוח אני משתמש ברגלים הבאות של היציאה: 4 - בתור רגל אדמה 1 - בתור כפתור 1 6 - כפתור 2 8 - כפתור 3 9 - כפתור 4 אני רוצה תוכנה בממשק של חלונות (לא דוס) שתיראה ככה: חצי חלון של התוכנה יהיה קריאה של מצב הכפתורים (לחוץ \ לא לחוץ ) בחצי השני של החלון יהיה 4 לחצנים ויהיה ניתן ללחוץ עליהם עם העכבר כדי לסגור \ לפתוח אחד מארבעת הכפתורים לוגית זה מסובך לבנות תוכנה כזאת? יש לי ידע בתכנות בשפת C של לפני כמה שנים עשיתי חיפושים וראיתי שאפשר להשתמש בפונקציה BIOSCOM שנמצאת ב BIOS.H מישהו יכול לעזור לי? תודה ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by thebomb59,

סוורי אם לא רשמתי טוב את הכותרת לא ידעתי מה לרשום אבל אני התחלתי לעבוד רק עכשיו עם HTML בדיוק התחלנו ללמוד את הMARQUEE ועוד כל מיני דברים אני עוד לא ממש מבין דברים בJAVASCRIPT אז השאלה שלי היא ככה אני רוצה לבנות אתר כמו אתר שיהיה רשום בו את האי פי של כל אחד שכל אחד נכנס לדוגמא כמו www.whatismyip.com וכו...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by bdoron,

אני עובד מול datareader ואני רוצה להציג את הנתונים, לא בdatagrid אני רוצה להראות את זה בכמו פאנל פנימי כזה שיהיה לי בצד גלגלת כזאת שמבחינתי יהיה שם רק עמודה אחת מכל הטבלה, אני לא אוהב דברים מוכנים כי בדרך כלל המוכנים פחות גמישים לעבודה, אני רוצה כמה שיותר גמיש ושמבחינתי כל עמודה לבודד לפקד אחר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אשמח עם מישהו יודע איך עושים את זה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ally1989,

שלום!אני מעוניינת לפתח תוכנה מיוחדת שקשורה לכתיבת מוזיקה בעזרת MIDI. איזה סוג מתכנת אני צריכה ובאיזה שפת תכנות הוא אמור להיות בקיא?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eido300,

מישהו מכיר אתר בעיברית שיש בו תרגילים ל#c, עדיף שבאתר יהיה אפשר למצוא גם תשובות למקרה שאני לא אצליח משהו. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Shbd,

אני די מתחיל ב- CSS, לקחתי איזה עיצוב ודי שיניתי אותו, נראה לי אני די מבין את הקטע של ה- css אבל אני לא יודע איך לשנות משהו ב- FOOTER http://h.1asphost.com/bdc55/artz/index.asp שימו לב ל- FOOTER בעמוד הראשי רואים אותו בשלמותוה- height שלו נורמלי, הבעיה בשאר העמודים, שאין הרבה תוכן ה- text של הפוטר + הבורדר עולה למעלה ואני רוצה שיהיה הכי למטה ואני לא מצליח לסדר את זה. קובץ ה- css: http://h.1asphost.com/bdc55/artz/style.css

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by gollbi,

אני בונה אתר כרגע, ורוצה שכדי להגיע לדף מסוים יהיה חובה לשים קוד מתאים. איך עושים דבר כזה? באיזו שפה? והאם יש קוד מוכן לזה? תודה רבה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by status,

יש לי קוד HTML שמנגן מוסיקה... והייתי רוצה לעשות אותו קצת יותר דינאמי.. --> איך אני יכול להשתמש בHTML ערך של מתשנה בPHP.. אמרו לי משהו על idden input?. מה זה? ואיך אני עובד עם זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by D-M-X,

הגדרתי MAP עם לינקים על RECTים איך אני שם תמונה שהלינקים יהיו עליה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם חוץ מ-אקליפס, אתם מכירים תוכנה לעריכת PHP שבו אני יכול להקליד אותיות בעברית? התוכנה הנוכחית שלי לא מרשה זאת, כשאני כותב "ברוך הבא לאתר" זה עושה לי ככה: ???? ??? ???? אם שאלה זו כבר נענתה אתם יכולים להפנות אותי לTHREAD הזה? כי חיפשתי ולא מצאתי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, אני לא יודע אם יש כאן עוד תלמידי תיכון שלומדים לקראת הבגרות של מדעי המחשב ב' אבל אשמח אם תוכלו להעלות תרגילים ששונים (לבגרות) בעצים בינריים, מחסניות, ושאר החומר למי שיש זה מאוד יעזור לי. (אולי גם לאחרים) תודה (:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחפש ספר על JAVA למתחילים באנגלית ספר שיכיל בתוכו חומר רב אבל ברור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nesa,

אני בונה בוט ואני רוצה שמתי שמישהו רושם בערוץ נגיד merlin! אז הבוט רושם את האינפו של ה ftp שלו ובתוך הסקריפט כבר ש שמתי שעושים /ctcp merlin iftpinfo2 זה רושם לך לבד ב ctcp את הפרטים שלו איך עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם. ברצוני להתחבר למסד נתונים sql server 2008 r2 express ובטבלאה ספציפית לשלוף ערכים ממקום מסוים, לעדכן ולמחוק. לדו: טבלת משתמשים, אני רוצה שיהיה ניתן להוסיף משתמש , למחוק אותו (עפ"י חיפוש אם קיים) ולעדכן. כל זה חייב להיות בזמן אמת וחשוב לדעת שהטבלה חייבת להתעדכן כל הזמן ומהר (לדו: לכל משתמש יש כסף בחשבון והוא משתנה מאוד מהר בהתאם לפעולותיו) אשמח לכל עזרה שתבוא זקוק לזה מאוד.. שיהיה יום טוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני רוצה להריץ חיפושים של מילות מפתח בגוגל (כ 30 ביטויים כל פעם) ולשמור בכל פעם את כמות התוצאות שהוא מוצא ("כ-112,000,000 תוצאות" לדוגמא למילת מפתח).המטרה הסופית הינה לעשות טבלת אקסל ובה טור A יהיה מילות המפתח ולצדן בטור B עבור כל אחת יהיה מספר התוצאות לגביה בגוגל.אני לא מצפה שתסבירו לי פה הכל איך עושים אך רק ראשי נושאים כדי שאני אחקור ואגיע בסופו של דבר לתשובה איך עושים את זה.יש לי ידע ב-HTML,JavaScript,VBA וידע ברשתות מחשבים אם זה עוזר לכם להסביר יותר טוב.תודה לעוזרים. ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by TUCG,

אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בכמה שאלות פשוטות בהתפלגות במערכים חד-ממדיים בפסקל. אם יש לכם זמן לזה... 1. א. כתוב תוכנית אשר תייצר 50 מספרים אקראיים שלמים בתחום בין 1 ל-6 (כולל). התוכנית תספור ותדפיס כמה פעמים הופיע המספר 6. ב. הסבר במילים מה עליך לשנות בתוכנית שכתבת בסעיף א' כדי שהתוכנית תספור כמה פעמים מופיע כל אחד מהמספרים השלמים 1 עד 6. 2. בתחרות זמר מקומית משתתפים 10 שירים ממוספרים מ-1 עד 10. כל אחד מן הצופים מוסר בסיום התחרות פתק, ועליו כתוב מספר השיר שאותו בחר. מספר הצופים אינו ידוע. כתוב תוכנית הקולטת את המספר הרשום על פתקי הבחירה, ומחשבת עבור כל שיר את מספר הקולות שצבר. ספירת הקולות תסתיים עם קליטת המספר אפס. התוכנית תדפיס את מספרי השירים שצברו יותר מ-100 קולות.…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by genia,

.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by jenny0092,

שלום, התבקשנו לכתוב תוכנית באסמבלי שמדיפסה מספרים מושלמים: מספר שלם חסר סימן נקרא מספר מושלם אם הוא שווה לסכום כל מחלקיו.לדוגמא 6 ו-28 הם שני המספרים המושלמים הראשונים: 6 = 1 +2 + 3 28 = 1 + 2+ 4+ 7 + 14 שים לב שיש הבדל בין המחלקים של מספר והפירוק שלו לגורמים.למשל עבור 28, הפירוק שלו לגורמים זה 7*4 אבל קבוצת המחלקים שלו הם הקבוצה {1,2,4,7,14}עליך לכתוב תוכנית הבודקת את כל המספרים מ-2 עד 65535 אם הם מושלמים ומדפיסה את המספרים שמתגלים כמושלמים.הנה התוכנית שכתבתי אבל כשאני מריצה את התוכנית אני מקבלת הודעת שגיאה : DIVIDE OFERFLOWמישהו יכול לעזור לי לתקן את זה? תודה רבה .STACK 100h .DATA SUM DW 1 NUM DW 2 HALF DW ? TWO DW 2 STRING DB 'xxxxx is perfect',13,10,'$' T…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by נ.ש.,

System.Threading.Thread.SpinLock.Exit() אמור לשחרר את הנעילה של הSpinLock אני מריצה והוא יוצא לי מהקוד עם exit code 1 במקום לשחרר איך משחררים נעילה של SpinLock?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by שריה 24,

אני בונה אתר לפלאפון משולב - asp.net וגם jquery mobile נתקלתי בבעיה: יש לי דף ובו שני DropDownList, כשאחד מהם מקבל ערכים בהתאם לערך שנבחר בשני (מתוך בסיס נתונים) ואכן, זה עובד לי, כשאני מעלה את הדף לדפדפן, הבעיה התחילה, כששמתי קישור לדף הזה בתוך דף שיש בו תגיות וקוד של jquery mobile. ומשם מה, דרך הקישור הזה, כנראה הדף לא נטען לגמרי, כי עכשיו ה DropDownList השני כבר לא מקבל ערכים לפי הבחירה בראשון. זה מסתדר כשאני טוען את הדף מחדש, כלומר, מרענן. בשורה התחתונה - הקישור דרך דף jquery mobile - לא נותן לי טעינה רגילה לדף שמתקבל. למה?? איך אני פותר את הבעיה? תודה :-) שריה

דיונים חדשים בפורומים