תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה בלהכין קובץ פשוט (BAT אולי או VBS) שברגע שאני אלחץ עליו ירד לי קובץ מאתר אינטרנט שאני בניתי הקובץ צריך לרדת מיד ובלי שאלות (מה ם שלכניסה של האתר יש סיסמא וצריך גם לפתור את זה) כל זה בשביל שאני אוכל להוסיף אותו לרשימות המתוזמנות והוא יהיה בעצם עדכון ... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בכמה שאלות פשוטות בהתפלגות במערכים חד-ממדיים בפסקל. אם יש לכם זמן לזה... 1. א. כתוב תוכנית אשר תייצר 50 מספרים אקראיים שלמים בתחום בין 1 ל-6 (כולל). התוכנית תספור ותדפיס כמה פעמים הופיע המספר 6. ב. הסבר במילים מה עליך לשנות בתוכנית שכתבת בסעיף א' כדי שהתוכנית תספור כמה פעמים מופיע כל אחד מהמספרים השלמים 1 עד 6. 2. בתחרות זמר מקומית משתתפים 10 שירים ממוספרים מ-1 עד 10. כל אחד מן הצופים מוסר בסיום התחרות פתק, ועליו כתוב מספר השיר שאותו בחר. מספר הצופים אינו ידוע. כתוב תוכנית הקולטת את המספר הרשום על פתקי הבחירה, ומחשבת עבור כל שיר את מספר הקולות שצבר. ספירת הקולות תסתיים עם קליטת המספר אפס. התוכנית תדפיס את מספרי השירים שצברו יותר מ-100 קולות.…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש מחלקה אשר מטפלת בקבצי וידאו ב-C#. חפרתי ב-msdn ולא מצאתי, אנא עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד מול datareader ואני רוצה להציג את הנתונים, לא בdatagrid אני רוצה להראות את זה בכמו פאנל פנימי כזה שיהיה לי בצד גלגלת כזאת שמבחינתי יהיה שם רק עמודה אחת מכל הטבלה, אני לא אוהב דברים מוכנים כי בדרך כלל המוכנים פחות גמישים לעבודה, אני רוצה כמה שיותר גמיש ושמבחינתי כל עמודה לבודד לפקד אחר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התרגיל: Read n and then n numbers. Check if the n numbers make an Arithmetic Series (i.e., the difference between every 2 consecutive numbers is equal). If so, print “Yes”. Otherwise, print “No”. מה שעשיתי ונתקעתי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T130 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.Write("Enter Number: "); string stN = Console.ReadLine(); int N = int.Parse(stN); string stNum1 = Console.ReadLine(); int Num1 = int.Parse(stNum1); string stNum2 = Console.ReadLine(); int Num2 = int.Parse(stNum1); int count = 0…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך ניתן למנוע זאת? הכוונה לכל ה drawline,drawelipse למיניהם (system.drawing.graphics) שנמחקים כל פעם שטופס אחר מסתיר את הפקד אה, ותודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שקורה שלא מגבים ... בטח אין כזה דבר אה ? בגלל זכויות יוצרים, גניבת קוד מקור וכ'ו......
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה ללמוד שפת c+ שאני לומד את זה לבד בלי מורה בלי כלום זקוק למדריכים מפורטים מ-א' עד ת' תודה רבה לעוזרים אלי .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי חברים, יש לי תרגיל להגשה. יש לכם כיוון איך לעשות את זה? סעיף א' : כתבו פונקציה בעלת המפרט (prototype) הבא: int skip_strstr (char *str1, char *str2, int skip); הפונקציה תבדוק אם המחרוזת str2 מופיעה בדילוגים של skip במחרוזת str1 (ראו דוגמאות להלן). הפונקציה תחזיר את מספר הפעמים שבהם str2 הופיעה ב-str1 בדילוג skip . דוגמאות: 1) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת cdbadbfca , פעם אחת 2) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 1 במחרוזת abcdabc , פעמיים 3) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת aabbcc , פעמיים 4) המחרוזת abc לא מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת abc (הפונקציה תחזיר 0) הערה: אם אחת המחרוזות (או שתיהן) באורך 0, אז יש להחזיר 0 בסעיף זה אין להשתמש באופרטור [] על מנת לגשת לתווים…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג איך להגדיר את זה כי אני לא הכי בקיא בעניין, אבל יש מן תוכנה קטנה (ליתר דיוק, בוט) שמישהו תכנת ושם בו הגבלה כך שיפעל לאט יותר מהמהירות שהוא מסוגל, כנראה בשביל לתת מעין הדגמה של יכולות הבוט בתור דמו. השאלה שלי היא איך אני יכולה לפתוח את הקוד של התוכנה בצורה קריאה כך שאוכל לחפש איפה נמצאת ההגבלה של מהירות תיפקודו, כך שאוכל לשנותה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו כאן נסע, השתתף באולימפיאדה למדעי המחשב? אם כן אז תספרו חויות ועוד בקשה קטנה: מישהו יכול להעלות לכאן את השאלות שהיו השנה? פשוט השנה לא יכולתי להשתתף ובשנה שעברה כן השתתפתי... השנה לא היה זמן...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב-Hungarian Notation משתמשים? כי ראיתי אנשים שלא משתמשים ואנשים שכן משתמשים. תודה רבה על המענה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קוד HTML שמנגן מוסיקה... והייתי רוצה לעשות אותו קצת יותר דינאמי.. --> איך אני יכול להשתמש בHTML ערך של מתשנה בPHP.. אמרו לי משהו על idden input?. מה זה? ואיך אני עובד עם זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי בסיס נתונים מקומי כלשהו, ואני מעוניין לצפות בו באמצעות ה-sql, אך אני מקבל הודעת שגיאה כאשר אני מנסה לפתוח אותו. ראו קובץ מצורף. אציין שבמחשבים אחרים אין שום בעיה, והקבצים נתפתחים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? לחילופין, אשמח להסבר איך לפתוח את הקבצים הרלוונטים באמצעות ה-sql. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התחלנו ללמוד JAVA ואני לא כ"כ מבין.. אז אם משהו מכיר איזה מדריך או אתר שמסביר בצורה פשוטה אז אני אשמח מאוד... תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכ-ו-ל-ם: בזמן האחרון נתקלתי בבעיה חוזר כשאני בונה תוכניות משלי (אני דיי טירון בתחום התכנות ככה שלא מדובר בפרוייקטים רציניים של ממש). הבעיה היא שאני מאבד את עצמי בכל הנושא של נתונים/מחלקות/מבנים/שיטות וכו' שאני צריך לבנות. הבנתי שיש דבר שנקרא טבלת מעקב, ועוד כל מיני עזרים כדי לתכנן את התוכנית לפני שמתחילים לכתוב אותה בכל.. אשמח לדעת היכן ניתן למצוא דפים אלו, או עזרים ואם בכלל יש לכם עצות בנושא. יום טוב לכולם! :jump: :jump:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ללמוד בניית אתרים באינטרנט בצורה מקצועית .יש לי כרגע זמן פנוי (חופשת מנוחה לאחר ניתוח), יש לי ידע קודם ב HTML מלפני זמן רב וניסיון בבניית אתר לא קטן בעבר.רציתי לדעת מהן השפות הפופולריות ביותר כיום לבניית אתרים מקצועים וכיצד ניתן ללמוד אותן ? האם זה אפשרי ללמוד ע"י הכלים המוצעים באינטרנט או שעלי להרשם לקורס ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בניתי תוכנית שמעתיקה לתוך המחשב קובץ Bitmap שנמצא בresources שלה, אבל בעת הרצה זה רושם לי: A generic error occurred in GDI+ חיפשתי באינטרנט פתרון לבעיה אבל אף תשובה לא עזרה לפתור את הבעיה. הקוד: try { Bitmap a = Properties.Resources.prob; Bitmap bm3 = new Bitmap(a); bm3.Save("C:\\out1.bmp", System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Bmp); } catch (Exception ex) { MessageBox.Show(ex.Message.ToString()); } תודה רבה לכל מי שיעזור! וחג עצמאות שמח לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להשתמש ביציאת COM של המחשב לביצוע פרוייקט אני לא רוצה להשתמש ביציאה ליצירת תקשורת, אלא רק בדגלים שלה לפתיחה \ סגירה של כפתורים וקריאה של כפתור אם הוא סגור או פתוח אני משתמש ברגלים הבאות של היציאה: 4 - בתור רגל אדמה 1 - בתור כפתור 1 6 - כפתור 2 8 - כפתור 3 9 - כפתור 4 אני רוצה תוכנה בממשק של חלונות (לא דוס) שתיראה ככה: חצי חלון של התוכנה יהיה קריאה של מצב הכפתורים (לחוץ \ לא לחוץ ) בחצי השני של החלון יהיה 4 לחצנים ויהיה ניתן ללחוץ עליהם עם העכבר כדי לסגור \ לפתוח אחד מארבעת הכפתורים לוגית זה מסובך לבנות תוכנה כזאת? יש לי ידע בתכנות בשפת C של לפני כמה שנים עשיתי חיפושים וראיתי שאפשר להשתמש בפונקציה BIOSCOM שנמצאת ב BIOS.H מישהו יכול לעזור לי? תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
php-javascript-angular js... חוץ מההבדלים הסינטקטיים, מה ההבדל? פעם שמעתי שjs זה רק צד לקוח, כלומר רק דברים שמוצגים בדפדפן. אבל גם בג'אווה סקירפט יש איזושהי אפשרות לגשת לDB, לא? וכל מיני פריימוורקים כמו angular js בכלל בנויים על פי mvc ודומיו, כלומר יש שם גישה לשרת. אז זה בעצם מקביל לphp, כלומר עקרונית הם עןשים את אותם דברים ברמת נוחות כזו או אחרת, או לא? קיצר, בלגן שלם. אשמח לקצת הסברים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רעיון לאתר ואני לא מתעסק בתכנות ובבניית אתרים. אין לי מספיק את ההבנה לכך אבל לפי דעתי יהיה עדיף לי לקחת מתכנת כשותף,ולא לשלם כסף למישהו או חברה גדולה שתבנה אותו. חרף כך שאני לא בטוח בכך..אשמח לשמוע דעה שלכם, באופן כללי מתי נראה לכם שעדיף לקחת שותף לבניית אתר ומתי עדיף לשלם לחברה או אדם פרטי שיעשה זאת. השאלה שלי מתייחסת יותר לפן המקצועי ופחות לשאלה אם זה משתלם כספית או לא. אשמח לעזרתכם. חג שמח.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השנה אני עושה פרוייקט 5 יחידות בשפת C++ ו C , נדרש מכל תלמיד להביא בקשה למשחק שהוא יעשה בשפה זו. המשחקים לא ברמה גבוהה , במיוחד לא מבחינה גראפית , משהו סגנון סנייק, טטריס וכו'.. אני אשמח אם תביאו לי כאן המלצות למשחקים בסגנון כזה שאפשר ליישם בשפה זו ללא הרבה כאבי ראש אך לא רמה ירודה מידיי כמו "תנחש את המספר". תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני די מתחיל ב- CSS, לקחתי איזה עיצוב ודי שיניתי אותו, נראה לי אני די מבין את הקטע של ה- css אבל אני לא יודע איך לשנות משהו ב- FOOTER http://h.1asphost.com/bdc55/artz/index.asp שימו לב ל- FOOTER בעמוד הראשי רואים אותו בשלמותוה- height שלו נורמלי, הבעיה בשאר העמודים, שאין הרבה תוכן ה- text של הפוטר + הבורדר עולה למעלה ואני רוצה שיהיה הכי למטה ואני לא מצליח לסדר את זה. קובץ ה- css: http://h.1asphost.com/bdc55/artz/style.css
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוורי אם לא רשמתי טוב את הכותרת לא ידעתי מה לרשום אבל אני התחלתי לעבוד רק עכשיו עם HTML בדיוק התחלנו ללמוד את הMARQUEE ועוד כל מיני דברים אני עוד לא ממש מבין דברים בJAVASCRIPT אז השאלה שלי היא ככה אני רוצה לבנות אתר כמו אתר שיהיה רשום בו את האי פי של כל אחד שכל אחד נכנס לדוגמא כמו www.whatismyip.com וכו...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-