עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by GWeizman,

שלום. אני משתמש בספריה TCPDF (http://sourceforge.net/projects/tcpdf/) כדי לייצר בצד-שרת קבצי PDF. עד פה - הכל טוב ויפה. על השרת המקומי (XAMPP העדכני ביותר, Apache 2.x אם אני זוכר נכון, PHP 5.3.5) הכל אפילו עובד. כשהעלתי אותו לאינטרנט (לשרת חינמי עם מפרט לא ידוע), התחילו להיות בעיות. בשרת המקומי, לחיצה על הלינק לדף הPHP אמנם לא עובדת בדיוק, אבל לחיצה ימנית ושמירה בשם שומרת את הPDF כמו שצריך. בשרת שבאינטרנט, לחיצה ימנית ושמירת יעד בשם שומרת את הדף עם השם המקורי (pdf.php) ולא שם הקובץ שהוגדר לPDF. הגדרתי הדרס כמו שצריך, עד כמה שאני יודע, בצורה הבאה: header("Content-type: application/pdf"); header("Content-Disposition: inline; filename=debts.pdf"); כעקרון מה שאני צריך זה ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by AmL1,

אהלן כולם, הורדתי כמה דוגמאות של קודים שקשורים לDIRECTX וכשאני מנסה להריץ אותם יש לי כמה שגיאות קוד לדוגמא: using System; using System.Drawing; using System.Collections; using System.ComponentModel; using System.Windows.Forms; using System.Data; using Microsoft.DirectX; using Microsoft.DirectX.Direct3D; namespace Chapter1Code { /// <summary> /// Summary description for Form1. /// </summary> public class Form1 : System.Windows.Forms.Form { private Device device = null; /// <summary> /// Required designer variable. /// </summary> private System.ComponentModel.Container components = null; private float angle = 0.0f; public Fo…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Runny,

לתוכנית שכתבתי ברצוני להוסיף Method שיתבצע בזמן נתון (שעה ותאריך). ידוע לי שניתן לבצע זאת ע"י Multithreding ,השאלה היא האם ישנה דרך יותר אלגנטית לבצע זאת. איזה EventHandler או משהו בסגנון ? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by matteo,

אני חושב לעצמי, מה היתרונות של יצירת מחלקה לרשימה מקושרת, כשיש לנו היום בספריית ה stl את המחלקה vector? ישנם יתרונות בכלל, וגם אם כן, אפשר פשוט להוסיף למחלקה של הווקטור מה שאין בה(לא עולה לי משהו קריטי בראש).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Armageddon,

I'm building a site for the computer bagrut and it includes ASP, I installed IIS and ASP code does work but I can't find how and where to configure it IIS to work properly. My main problem is that everytime you refresh an ASP page it closes all the sessions, I have a visitor counter in the site which is supposed to open a session for each user so it won't list the same user over and over again whenever he refreshes the page. The page works perfectly fine using PWS in my school but using IIS at home it adds a new visitor to the counter each time you refresh the page. How do I get IIS to work properly?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, הכנתי פרויקט, והפרדתי את העברית ל-DLL. קימפלתי, הכל בסדר - אבל כשאני מפעיל את התוכנית - העברית מופיעה כסימני שאלה ( ? ). כדאי לציין שהעברית לא מופיעה בסימני שאלה רק אצלי, אבל יש מחשבים שהיא כן מוצגת כראוי אבל אין חוקיות מסוימת (כמו אותה מערכת הפעלה, או עם/בלי עברית מלאה וכו'). יש הצעות לפתרון? תודה מראש.

7. Started by dj silver,

אז לאחר שאתמול עזרו לי פה(לא זוכר ת'שם-אבל המוןןן תודה) אז יש לי 2 בעיות חדשות ב-C אבל הבעיה הפעם היא-שאני לא יודע איך "לתקוף את הבעיה" כי לדעתי הן יותר קשות מהקודמות. והרי השאלות: 1.כתוב פונקציה המקבלת שני פרמטרים כפורמט YYMMDD. הפונקציה תחזיר את ההפרש בין שני התאריכים בפורמט YYMMDD עכשיו הערות שלי-אפשר להשתמש פה או ב-INT או ב-CHAR. אבל הבעיה היא-שזה ראסמי צריך להיות תאריכים אמיתים-כלומר אין הנחה כזאת שלכול חודש 30 יום אלא אמיתי אמיתי.למשל פברואר-28 יום. אני חשבתי על SWITCH CASE אבל לא יודע איך כ"כ איך. 2.כתוב ותוכנית המדמה התפתחות אוכלוסיית ייצורים.תחום המחיה של היצורים הינו מטריצה בגודל 25X25 . כאשר כול תא במטריצה יכול להכיל לכול היותר יצור אחד בלבד. אוכלויסיית היצורים…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, אני יודע שהשאלה קצת מטומטמת אבל אף פעם לא באמת נדרשתי לעשות את זה עד עכשיו ופה קצת נתקעתי, אז למרות שאני מרגיש מפגר שאני מעלה שאלה כזאת - מישהו יודע איך אני מעלים את המסגרת הזאת עם האייקון הקטן והמעצבן שנוצרים לי כשיש לי תג תמונה ריק באתר? לחלק מהדברים אני משתמש עכשיו ב type.hide() בJQuery אבל זה די מעצבן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. והמון המליצו לי להתחיל לצבור ניסיון בתחום הנ"ל . איך אני מתחיל להשתלב ואיזו שפה צריך ללמוד / סביבת פיתוח וכו'... יש איזה מדריך בעניין ? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום פורום, אני מנסה לקלוט מספר קבצי Excel ממספר מקורות שונים שמכילים מידע טבלאי ללא מזהה (ID). בסיום הקליטה המידע צריך להכתב למסד הנתונים (Oracle). הבעיה היא שיכולה להיות כפילות מידע ממספר מקורות שונים, ובגלל שאין לי מזהה יחיד עיקר ההשוואה מבוססת על טקסט. כלומר ניקח את הדוגמה הבאה בה אני מקבל את אותו המידע מכמה מקורות עם שינויים קלים: Source A: The Dark Knight Source B: Batman The Dark Knight Source C: The Dark Knight 2008 התהליך הוא לא אוטומטי 100% כלומר כל עוד אין התאמה (לא נמצא כזה ערך במסד) תנתן התערבות למשתמש. רצוי שתהיה כמה שפחות התערבות מהמשתמש בייחוד אחרי שהוא כבר "התערב" לגבי קלט מסויים. יכול להיות שבאמת אין ערך מתאים עדיין במסד ואז המשתמש יפתח כניסה חדשה …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bdoron,

אני רוצה להעביר למתודה icommand שיצרתי גם את הפקד עצמו, מאחר ו3 כפתורים אצלי מפעילים את אותה מתודה אני רוצה לדעת מי מהכפתורים נלחץ אני יכול לפתור את זה בצורה כזאת שכל כפתור יפעיל לי פונקציה אחרת , אבל ניראה לי מסורבל ולא הגיוני, לכן חפשתי באינטרנט מדריך או דוגמא ואני לא מוצא מישהו יודע איך אפשר בתוך המאפיין icommand לקבל את שם הפקד שגרם לה לפעול?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by שלום2017,

הכנתי משחק בסיסי ב-c# ו- WPF . עכשיו אני רוצה לשדרג אותו מבחינה ויזואלית. כלומר לשנות לצורת תלת מימד כפתורים ,לחיצות על כפתורים טקסט ועוד. מה הדרך הכי טובה שאני יכול לבצע זאת? האם ניתן לקבל תוצאה מרשימה רק מעבודה עם #WPF c(אני יודע בייסיק של השפה אבל אולי יש דברים שעדיין לא מכיר)? אם כך כיצד? אשמח מאד לעזרה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה להריץ חיפושים של מילות מפתח בגוגל (כ 30 ביטויים כל פעם) ולשמור בכל פעם את כמות התוצאות שהוא מוצא ("כ-112,000,000 תוצאות" לדוגמא למילת מפתח).המטרה הסופית הינה לעשות טבלת אקסל ובה טור A יהיה מילות המפתח ולצדן בטור B עבור כל אחת יהיה מספר התוצאות לגביה בגוגל.אני לא מצפה שתסבירו לי פה הכל איך עושים אך רק ראשי נושאים כדי שאני אחקור ואגיע בסופו של דבר לתשובה איך עושים את זה.יש לי ידע ב-HTML,JavaScript,VBA וידע ברשתות מחשבים אם זה עוזר לכם להסביר יותר טוב.תודה לעוזרים. ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shayh,

היי, אני יודע שזה לא הפורום הכי קשור, אבל אני מניח שאם יש אנשים באתר אנשים שיכירו את המערכת הזאת זה כאן. אני מתחיל בקרוב קורס QA ונפלה עליי ההבנה שאולי אצטרך לקנות מחשב נייד. אחת התוכנות שהולכים ללמוד שם היא Selenium, אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט מה דרישות המינימום שלה כדי להבין איזה מחשב אני צריך לקנות. הייתי גם בעמוד של התוכנה בויקיפדיה http://en.wikipedia.org/wiki/Selenium_(software) וגם באתר שלהם http://seleniumhq.org/ ובשני המקומות לא מצאתי כלום ??? מישהו מכיר/חווה/יודע? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אנחנו לומדים עכשיו מחרוזות (STRING) ובשיעור של היום למדנו את הפונקציה strcpy ונתנו לנו שני תרגילים לעשות בבית על זה ואמרו שמי שמצליח מקבל בונוס במבחן אז בבקשה תעזרו לי בשני התוכנות, תכתבו אותן ואם יש לכם כח גם תזבירו מה עשיתם במחרוזות תרגיל 1: כתוב תוכנית שקולטת חמש מחרוזות מהמשתמש ופולטת אותן בסדר הפוך לסדר בו נקלטו. תרגיל 2: כתוב תוכנית שתקלוט 2 מחרוזות מהמשתמש ותפלוט אותם על-פי הא' ב' תורה ענקית לעוזרים ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gshhar,

התרגיל: Read n and then n numbers. Check if the n numbers make an Arithmetic Series (i.e., the difference between every 2 consecutive numbers is equal). If so, print “Yes”. Otherwise, print “No”. מה שעשיתי ונתקעתי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T130 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.Write("Enter Number: "); string stN = Console.ReadLine(); int N = int.Parse(stN); string stNum1 = Console.ReadLine(); int Num1 = int.Parse(stNum1); string stNum2 = Console.ReadLine(); int Num2 = int.Parse(stNum1); int count = 0…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by PhP dUdE,

לא ידעתי איפה עוד לשים את זה :-\

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ER_BOGO,

היי, כאשר אני מריץ את ה REGISTRY MECHANIC ומפעיל את המחשב מחדש, נראה שהיא מורידה את כל הרכיבים מ VISUAL.NET. זאת אומרת שכאשר אני פותח את TOOLBOX בתוך ה VISUAL.NET לא מופיע יותר כלום שם. כמו למשל פקד תיבת הטקסט וכדומה. יש למישהו אולי איזה פתרון? ( פתרון שיהיה מהיר ולא כרוך בהתקנת ה VISUAL.NET כי זה מתיש ) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש לבנות לעצמי אתר, האם קיימת תוכנה שאפשר לבנות את האתר ללא ידע בתיכנות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני רוצה להכין משחק מחשב בסגנון סדרת משחקי פיפוש (כאילו שיש רקע ואנשים מדברים מקדימה והם לא ממש מחוברים לרקע) עכשיו אני לא ממש יודע באיזה תוכנה אני אמור לעשות את המשחק הזה אז אם מישהו יכול להסביר לי באיזה תוכנה בדרך כלל משתמשים למשחק בסגנון כזה ועוד כול דבר שהוא יכול להסביר לי על איך בונים משחק מחשב בכלל ובסגנון של פיפוש בפרט ?! תודה רבה מראש לכול העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by נעמה.,

הלכתי לקרוא באתר על התוכנה http://www.digitalmars.com/d/2.0/overview.html ויש לי כמה שאלות לראות אם הבנתי נכון: 1.על איזה קומפיילר התוכנה רצה? 2. יש בשפת D העמסת אופרטורים (כמו ב++C, לא כמו בJAVA)? וגם, מה זה: foreach (מה עושה הלולאה, במה היא שונה מלולאת for רגילה?) nested functions

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אם אפשר הסבר מפורט. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כתבתי את הקוד: // hello.cpp #include <iostream> using std::cout; int main() { cout << "Hello"; return 0; } ונתתי ב "לינוקס" פקודת הידור בנוסח: וקיבלתי הודעות שגיאה רבות הקשורות ברובן לשורת ה include (iostream). מישהו יכול לתת לי syntax מדויק להידור התכנית בלינוקס? צריך לעשות path למחיצת include ? בכלל קיימת כזו מחיצה ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Ghosthunter,

האם יש תוכנה שמפשטת ביטויים רגולריים מעצבנים וארוכים כאלה?(עם * קלין, + או, . הרכבה). תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Avi.Sprngr,

שלום, מצאתי פרוייקט בשם NCalc שיכול להמיר נוסחאות מ-STRING ולפרש אותם. לא הצלחתי למצוא הנחיות להטמעת הקוד בסביבת דוט נט או ב-C#. אם מישהו יודע אנא פרטו כמה שניתן על ההתקנה. http://ncalc.codeplex.com/releases/view/73656 האם קיימים פתרונות אחרים כדי להפוך מחרוזת כגון "Y*2-1" לנוסחה הניתנת לפיתרון(כולל השמה של משתנה במקום ה-Yׂ)?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.