עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכולם חוץ מ-אקליפס, אתם מכירים תוכנה לעריכת PHP שבו אני יכול להקליד אותיות בעברית? התוכנה הנוכחית שלי לא מרשה זאת, כשאני כותב "ברוך הבא לאתר" זה עושה לי ככה: ???? ??? ???? אם שאלה זו כבר נענתה אתם יכולים להפנות אותי לTHREAD הזה? כי חיפשתי ולא מצאתי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BTA,

היי אני חדש כאן יש לי שאלה בקשר לThread Local Storage , מהו? ומה תפקידו? האם הוא TLS TABLE שנמצא בDirectory data דבPE? בתודה: BTA

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by evyatar813,

הקוד הבא: public class apples { public static void main(String args[]) { int bucky[] = {3,4,5,6,7}; change(bucky); for (int y:bucky) System.out.println(y); } public static void change (int x[]) { for (int counter=0;counter<x.length;counter++) { x[counter] += 5; } } } בסוף התוכנית מדפיסה את המספרים בתוספת ככה שיוצא8 9 10 11 12. לא הבנתי איך המערך של X בתוך הפונקציה משפיע על המערך bucky שבמתודה הראשית... איך זה קורה? מערך בתוך מתודה לא שייך ל'עולם הפנימי' של המתמודה או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by GWeizman,

שלום. אני משתמש בספריה TCPDF (http://sourceforge.net/projects/tcpdf/) כדי לייצר בצד-שרת קבצי PDF. עד פה - הכל טוב ויפה. על השרת המקומי (XAMPP העדכני ביותר, Apache 2.x אם אני זוכר נכון, PHP 5.3.5) הכל אפילו עובד. כשהעלתי אותו לאינטרנט (לשרת חינמי עם מפרט לא ידוע), התחילו להיות בעיות. בשרת המקומי, לחיצה על הלינק לדף הPHP אמנם לא עובדת בדיוק, אבל לחיצה ימנית ושמירה בשם שומרת את הPDF כמו שצריך. בשרת שבאינטרנט, לחיצה ימנית ושמירת יעד בשם שומרת את הדף עם השם המקורי (pdf.php) ולא שם הקובץ שהוגדר לPDF. הגדרתי הדרס כמו שצריך, עד כמה שאני יודע, בצורה הבאה: header("Content-type: application/pdf"); header("Content-Disposition: inline; filename=debts.pdf"); כעקרון מה שאני צריך זה ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sese,

שלום לכולם.... יש לי שאלה איך אפשר להחליף בין מחרוזות שראשונה תהיה אחרונה ואחרונה תהיה ראשונה בשפת סי למשל אם מקבלים ממשתמש : happy birthday to you הפלט יהיה you to birthday happy ותודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אז ככה הנה התרגיל פחות או יותר: בשאלה זו תממשו מערכת קבצים שתכיל קבצים מסוגים שונים- טקסט, תמונה, קובצי תיקייה. כתוב לי: הגדירו מחלקה מופשטת בשם MyFile. מחלקה זו תייצג קובץ. עליכם להחליט בעצמכם אלו תכונות יש לקובץ(לפי השיטות המתוארות להלן) והאם ברצונכם להוסיף בנאי למחלקה. עכשיו כתוב לי שלכל קובץ יהיו השיטות הבאות public Object open() -פעולה שמחזירה Object שמכיל את תוכן הקובץ לפי המתואר בהמשך public int getSize() public String getName () TextFile-מחלקה שהיא קובץ טקסט ,בנאיString name , String text) text= תוכן הקובץ ImageFile-מחלקה שהיא קובץ תמונה, בנאי(String name, char [ ] [ ] image) בנאי שמקבל את שם הקובץ ואת התמונה0מערך דו מימדי של תווים). על הקובץ להחזיק עותק של התמונה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by TUCG,

אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בכמה שאלות פשוטות בהתפלגות במערכים חד-ממדיים בפסקל. אם יש לכם זמן לזה... 1. א. כתוב תוכנית אשר תייצר 50 מספרים אקראיים שלמים בתחום בין 1 ל-6 (כולל). התוכנית תספור ותדפיס כמה פעמים הופיע המספר 6. ב. הסבר במילים מה עליך לשנות בתוכנית שכתבת בסעיף א' כדי שהתוכנית תספור כמה פעמים מופיע כל אחד מהמספרים השלמים 1 עד 6. 2. בתחרות זמר מקומית משתתפים 10 שירים ממוספרים מ-1 עד 10. כל אחד מן הצופים מוסר בסיום התחרות פתק, ועליו כתוב מספר השיר שאותו בחר. מספר הצופים אינו ידוע. כתוב תוכנית הקולטת את המספר הרשום על פתקי הבחירה, ומחשבת עבור כל שיר את מספר הקולות שצבר. ספירת הקולות תסתיים עם קליטת המספר אפס. התוכנית תדפיס את מספרי השירים שצברו יותר מ-100 קולות.…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bdoron,

אני רוצה להעביר למתודה icommand שיצרתי גם את הפקד עצמו, מאחר ו3 כפתורים אצלי מפעילים את אותה מתודה אני רוצה לדעת מי מהכפתורים נלחץ אני יכול לפתור את זה בצורה כזאת שכל כפתור יפעיל לי פונקציה אחרת , אבל ניראה לי מסורבל ולא הגיוני, לכן חפשתי באינטרנט מדריך או דוגמא ואני לא מוצא מישהו יודע איך אפשר בתוך המאפיין icommand לקבל את שם הפקד שגרם לה לפעול?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ishai82,

התחלנו ללמוד JAVA ואני לא כ"כ מבין.. אז אם משהו מכיר איזה מדריך או אתר שמסביר בצורה פשוטה אז אני אשמח מאוד... תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי בעיה במחיקת משתמש ממסד הנתונים למרות שהמשתמש קיים במסד איך פותרים את הבעיה ? הקוד של הקובץ : <% if session("iao")="no" then response.redirect("admin.html") end if %> <HTML> <HEAD> <TITLE>מחיקת משתמש</TITLE> </HEAD> <BODY> <% '======= שליפת נתוני המשתמש מהטופס ======= username = Request.Form("username") '======= חיבור למסד הנתונים ופתיחתו ======= Set con = Server.CreateObject("ADODB.connection") con.Open("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" & Server.MapPath("db/members.mdb")) '=========== בדיקה האם כבר קיימת רשומת משמתמש בטבלה ========== sqlSelectCmd = "SELECT * FROM users WH…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ares13,

עשיתי את הדבר הבא בדיוק כמו שכתוב בספר תכנות וזה לא עובד: <html> <head> <script language="javascript"> var i: for (i = 0: i < 5: i++) { if (i==3) continue ;{ }else{ document.write( i + "<br />") ; } } </script> <title> nisui </title> </head> <body> </body> </html>

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Runny,

לתוכנית שכתבתי ברצוני להוסיף Method שיתבצע בזמן נתון (שעה ותאריך). ידוע לי שניתן לבצע זאת ע"י Multithreding ,השאלה היא האם ישנה דרך יותר אלגנטית לבצע זאת. איזה EventHandler או משהו בסגנון ? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, הכנתי פרויקט, והפרדתי את העברית ל-DLL. קימפלתי, הכל בסדר - אבל כשאני מפעיל את התוכנית - העברית מופיעה כסימני שאלה ( ? ). כדאי לציין שהעברית לא מופיעה בסימני שאלה רק אצלי, אבל יש מחשבים שהיא כן מוצגת כראוי אבל אין חוקיות מסוימת (כמו אותה מערכת הפעלה, או עם/בלי עברית מלאה וכו'). יש הצעות לפתרון? תודה מראש.

14. Started by Avi.Sprngr,

שלום, מצאתי פרוייקט בשם NCalc שיכול להמיר נוסחאות מ-STRING ולפרש אותם. לא הצלחתי למצוא הנחיות להטמעת הקוד בסביבת דוט נט או ב-C#. אם מישהו יודע אנא פרטו כמה שניתן על ההתקנה. http://ncalc.codeplex.com/releases/view/73656 האם קיימים פתרונות אחרים כדי להפוך מחרוזת כגון "Y*2-1" לנוסחה הניתנת לפיתרון(כולל השמה של משתנה במקום ה-Yׂ)?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני אמור לבנות אתר ע"י איש מקצוע, שעובד עם ג'ומלה 2.5. הבנתי שאוטוטו יש 3.5, כך ש2.5 נחשב כבר למיושן. כמי שאינו מבין בתחום - רציתי לדעת האם ישנה בעיה כלשהי בכך? האם זה משנה אם האתר ייבנה בזה או בזה? עד כמה הענין הזה חשוב? לפי מה שהבנתי הצורך שלו לבנות ב2.5 הוא מפני שיש לו הרבה פיתוחים שנעשו ב2.5 ולכן הוא לא רוצה לבנות מראש ב-3.5. אשמח לקבל יעוץ מקצועי.

16. Started by genia,

.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ofiri,

18. Started by gshhar,

התרגיל: Read n and then n numbers. Check if the n numbers make an Arithmetic Series (i.e., the difference between every 2 consecutive numbers is equal). If so, print “Yes”. Otherwise, print “No”. מה שעשיתי ונתקעתי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T130 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.Write("Enter Number: "); string stN = Console.ReadLine(); int N = int.Parse(stN); string stNum1 = Console.ReadLine(); int Num1 = int.Parse(stNum1); string stNum2 = Console.ReadLine(); int Num2 = int.Parse(stNum1); int count = 0…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי חבריה, עם מי אפשר לשוחח בנדון, המדובר באתר מכירות תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by uzana2004,

שלום לכולם...אני צריך לעשות menu לתוכנית מסויימת(בחירה של מספרים בין 1 ל 5) כך שאם המשתמש מכניס מספר אחר הוא יאלץ לעשות זאת שוב ושוב... עד כאן הכל קל...עשיתי את זה עם SWITCH ו CASE ועם תנאי לפני הלולאה...הבעיה היא כאשר המשתמש מכניס 46 ואז ENTER...משום מה הוא לא מקבל את כתו בודד אלא כ2 מה שגורם לו להיכנס לתוכנית כ-4 וזה טעות!!! איך אני יכול לשנות את זה כך שהוא יכנס ללואה בכל מספר שונה מ 1-5? אך ורק על ידי CHAR...בלי מחרוזת או מערכים..ובלי getch....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כתבתי את הקוד: // hello.cpp #include <iostream> using std::cout; int main() { cout << "Hello"; return 0; } ונתתי ב "לינוקס" פקודת הידור בנוסח: וקיבלתי הודעות שגיאה רבות הקשורות ברובן לשורת ה include (iostream). מישהו יכול לתת לי syntax מדויק להידור התכנית בלינוקס? צריך לעשות path למחיצת include ? בכלל קיימת כזו מחיצה ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מתכנת ב Action Script לא ברמה כל כך גבוהה ואני רוצה ללמוד עוד שפת תכנות... בפלאש יותר קל לי ליצור משחקים לאייפון ואתרים מאשר שפות אחרות, אני רוצה ללמוד שפה שתפתח בפני עוד דלתות (אני מדבר על עבודה). על מה אתם ממליצים? חשבתי על JAVA גם ראיתי שיש ביקוש. ומהי רמת הקושי של השפות שאתם ממליצים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by שריה 24,

שלום! נתתי הגדרה לתגית ul: list-style-type: square ואז הריבועים שבצידי הרשימה נהיו למטה מידי, ולא ממש בתחילת פריט הרשימה - כשהפריט נפרס ל 2 שורות אשמח לפתרון :-) אני מצרף את הקישור לאתר: http://www.srayasite.stress-free-life.co.il/ זה בצד ימין ברקע הכחול, ברשימה, ראו את הפריט השני ! שריה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by matteo,

אני חושב לעצמי, מה היתרונות של יצירת מחלקה לרשימה מקושרת, כשיש לנו היום בספריית ה stl את המחלקה vector? ישנם יתרונות בכלל, וגם אם כן, אפשר פשוט להוסיף למחלקה של הווקטור מה שאין בה(לא עולה לי משהו קריטי בראש).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by fakeme,

שלום, אני מחפש שרת אחסון חינמי שמאפשר העלאת קבצי ASP.NET 2.0. מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.