תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
הי, מה מקובל לגבות בהתחשב בתנאים הבאים: 1. אתר פורטפוליו קטן (4 -5 דפים) 2. תומך בכל הדפדפנים העיקריים (IE 7+,CHROME,FF) 3. רץ על JOOMLA 4. אני מקבל PSD מוכן. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
באחת מהשפות C \ Asm. תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/pc/america_s_army/screenshots.html?id=36 כמו כאן אבל רק עם כפתור NEXT.
-
- 12 תגובות
- 987 צפיות
-
-
למשל יש לי FILE *fp ו- FILE זו רשומה, נאמר לי שאחד השדות שלה מכיל את שם הקובץ, איזה שדה זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
חיפשתי כרגע עורך טקסט, גם באנגלית, גם בעברית ולא משהו משהו נורמלי מה אתם אוהבים ? במה אתם משתמשים ? המלצות ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אני חדש כאן יש לי שאלה בקשר לThread Local Storage , מהו? ומה תפקידו? האם הוא TLS TABLE שנמצא בDirectory data דבPE? בתודה: BTA
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם כל השפות הן שפות ווביות? מה בדיוק ההגדרה? האם אני בתאוריה יכול לבנות אתר ב-C++?
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום אני עוזר לחבר שיש לו חברה, ואני צריך ליצור לו אתר, שמכיל בעצם גם גרסא אנגלית וגם גרסא עברית.. האפשרות הפשוטה לעשות את זה, היא פשוט ליצור שני אתרים.. אחד בעברית, השני באנגלית, ולקשר בינהם. אני תוהה לעצמי האם יש דרך פשוטה ויעילה לעשות את זה בלי שני אתרים? למשל אתר אחד, שאפשר להגדיר לו שתי שפות, ואז לא צריך להעלות את התמונות פעמיים, אלא רק את הטקסט פעמיים. תודה רבה card
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגיד ואני בונה תוכנה שאמורה לקלוט מס' משתנים ולהחזיר את הממוצא, ועפ"י כמות המשתנים שהיא קלטה היא קוראת לmethod המתאים... import java.util.*; public class avarage { public static void main(String[] args) { Scanner scan = new Scanner(System.in); String str; int num1=0, num2=0, num3=0, ctr =0; System.out.println("Enter nums:"); str = scan.nextLine(); scan = new Scanner(str); while (scan.hasNextInt()) { if (ctr == 0) num1 = scan.nextInt(); else if (ctr == 1) num2 = scan.nextInt(); else if (ctr == 2) num3 = scan.nextInt(); ctr++; } if (ctr == 2) System.out.println(doAvarage(num1, num2)); else if (ctr == 3) System.…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
http://www.kerenandtomer.com/ זה אתר נורא פשוט, אין גם צורך בממשק עדכון ככה שיש הרבה דרכים לעשות אותו במהירות. השאלה אם פשוט לעשות לבד מ0 או שזאת בכלל תבנית מוכנה שלגמרי חוסכת את העבודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לקבל ייעוץ D: ד"א - אני לומד כרגע java באוניברסיטה הפתוחה..האם זה טוב בתור התחלה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עובד כרגע עם Dev-CPP והוא עושה לי מלא בעיות בחיבור קלאסים... (בעיות עם קוד שאני מקבל ממדריכים - כל המדריכים שמצאתי עד עכשיו) יש לי גם את .NET השאלה שלי- מהי סביבת העבודה הכי נוחה לעבודה עם C++ ? רועי נ.ב. נראה ,אולי נעשה בסוף סקר
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
public void what(int[] _arr){ int x = _arr[0]; int y = _arr[0]; for (int i=1; i<_arr.length; i++) { if (_arr[i] < x) x = _arr[i]; else if (_arr[i] > y) y = _arr[i]; } System.out.println (x + " " + y); } סיבוכיות הזמן היא n² אבל איך אני יודע את סיבוכיות המקום ?
-
- 32 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
מהי שפת הASSEMBLER ? במה משתמשים בה? האם יש שפות נוספות שדומות לה? לפי מה שאני הבנתי היא נחשבת בתור שפת בסיס , נכון הדבר?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד תכנת, ואני חושב בעיקר על פיתוח משחקים. איזו שפה הכי כדאי ללמוד בשביל מטרה זו? שנה הבאה אני כנראה אלמד C# איך זה לפיתוח משחקים? ועוד משהו קטן שלא קשור: אני כנראה אלמד פרולוג (בינה מלאכותית לפי מה שהבנתי), מישהו יכול לתת לי יותר פרטים על זה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני עובד כטכנאי מחשבים ולפעמים אני חוזר על כל מיני Tweaks ברג'יסטרי בהרבה מחשבים ורציתי להקל על עצמי את החיים ולבנות תוכנה שבלחיצת כפתור תעשה את זה (ולא להתעסק עם לייצור מאות קבצי מפתחות רג'יסטרי ולהכניסם אחד אחד) מה השפה הכי נוחה לעשיית משהו כזה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שאלה ..אני מניח שנשאלה מספיק פעמים לגבי מלא שפות תכנות ו...דברים חדשים בכלליות אני מתחיל ללמוד עכשיו שפת תכנות (אני יודע כבר כמה שפות תכנות ברמה בסיסית+, ובקרוב השחרור , אז הגיע הזמן ללמוד משהו שבאמת יעניין חברות הייטק לקרוא ברזומה) אני פשוט לא יודע איזה אני יודע PHP C++ ממש בסיסי פסקל מהתיכון, כנ"ל אסמבלי TAMI (מהצבא - שפה שנעלמה מהעולם לפני 20 שנה ) HTML SQL ועוד כמה שטויות כרגע לפי מה שהבנתי - ההתלבטות שלי היא בין JAVA לC# (אם יש שפה אחרת שכדאי לחשוב עליה - אשמח לשמוע) רועי.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ללמוד בניית אתרים באינטרנט בצורה מקצועית .יש לי כרגע זמן פנוי (חופשת מנוחה לאחר ניתוח), יש לי ידע קודם ב HTML מלפני זמן רב וניסיון בבניית אתר לא קטן בעבר.רציתי לדעת מהן השפות הפופולריות ביותר כיום לבניית אתרים מקצועים וכיצד ניתן ללמוד אותן ? האם זה אפשרי ללמוד ע"י הכלים המוצעים באינטרנט או שעלי להרשם לקורס ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהיא שפת התכנות הטובה ביותר לכתיבת צ'ט? מרובה משתמשים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כלומר מהנדס מערכות מידע , שיכול להוכיח מקצוענות/ידע/.... בתוכנה האם הוא יוכל להיות מתכנת מן השורה ? ובכלל האם כדאי ללמוד את זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מוד מבוסס על Call Of Duty סיכסוך ישראל - פלסטיני דרושים מפתחים! שלום רב, לפרוייקט בניית מוד (על בסיס מנוע קיים ומשופר של Call of Duty), המבוסס על הסכסוך הישראלי-ערבי (משחק מרובה משתתפים), דרושים מעצבי תלת מימד, מעצבים גרפיים (ידע בטקסטורות), מתכנתים בשפה עילית (כלשהי), אנימטורים, ומעצבי שלבים עם ידע ב RADINET. הפרוייקט הינו פרוייקט שנסגר לפני כ3 שנים עקב חוסר בכלים מתאימים להוציאו לפועל, כיום נבנה על אחד ממשחקי Call of Duty עם מנוע וגרפיקה ששיפרנו, ויסופק כמשחק עצמאי. הפרוייקט בהתנדבות וללא תשלום, אך עם אופציה לתגמול בעתיד (פרטים בהמשך...) אפשר לראות בקישור הבא סרטון מהמשחק בגירסתו הקודמת: מספר תמונות: https://plus.google.com/photos/103013850825750168880/albu…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פרויקט של ניהול מסד נתונים. ואני רוצה לנהל את הנתונים בעזרת מודול 3 השכבות אני מסתבכת: שיכבת הDL בשיכבת הBL הגדרתי >> using dl ובשיכבת הgui הגדרתי >> using bl קודם כל הוא מסמן לי את שורות הusing בקו תחתי אדום - כלא תקין.. כביכול לא מזהה את זה.. יש לי הודעה שהוא לא מוצא את type של הnamespace - משו כזה.. מה לעשות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מוכר באי ביי ואני רוצה לשים מערכת ליצירת רשימת מיילים , מבוססת HTML , זאת אומרת מישהו נכנס לדף מסוים , מכניס את המייל שלו בתיבת טקסט , אופציה גם לאשר את המייל עם איזה צ'ק בוקס אחד ואז לוחץ על כפתור submit שירשום את המייל שלו בצורה כלשהי... אין לי SERVER אז אני מניח שזה לא יכול להיות ב DB כלשהו על הרשת , אז אולי ניתן לעשות שהמייל שלו ישלח אליי בצורה של מייל או משהו כזה? הרעיון היחיד שכרגע חשבתי עליו (שהוא רעיון מאד מכוער) זה ליצור לינק של mailto ובכותרת למשל יהיה רשום subscribe ואז הבן אדם ישלח לי מייל ואני אצור אצלי RULE של מיילים עם הכותרת הזאת שיכנסו לאיזושהי ספרייה ואני בצורה ידנית אעדכן את הרשימת תפוצה בכל פעם... יש למישהו קוד מוכן שיעשה לי את החיים…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אז את כל האתחול הראשוני עשיתי במכונות מצבים, וכרגע אני די חושב איך לעשות את הקטע של השליחה - כי פשוט אני צריך להוציא מסכים לצג לפי כניסות. נניח כרגע שיש לי וקטור של 24 סיביות: וכל איפה שיש בווקטור '1' צריך להוציא לצג הודעה שאומרת: "תקלה מספר" - שורה ראשונה סוג של כמה רווחים, "1" (אם במקום אחד בוקטור יש '1') בשורה שנייה באמצע. עכשיו חשבתי לממש את זה ב-2 תוכניות, הראשונה init (הגדרות ושליחת תו תו) והשנייה controller שתיהיה אחרית לקבל את הווקטור הארוך (אמור להיות ווקטור אחד של בערך 190 סיביות ועוד וקטור של 6 סיביות שכנראה אני אשרשר) ואז להוציא ל-init כנראה done או ack ואז הInit תציג על הצג. בקטע הזה די נתקעתי, השאלה היא שהאם אני נמצא בתוך מצב מסיום בinit שנקרא s…
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-