תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקנתי VISUAL STUDIO .NET 2003 והייתי צריך להשתמש דווקא בגרסא 6.0 לכן הסרתי את הגרסא וניסיתי להתקין את 6.0 וכנראה משהו בהתקנה / הסרה של 2003 דפק משהו ועכשיו ההתקנה של 6.0 מתרסקת מיד בהתחלה איך שעולה ההתקנה (SETUP.EXE) . למישהו יש מושג איך אני פותר את זה????
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי בגרות השנה בנושא הזה, צריך להגיש פרויקט של משחק כלשהו (אני עושה איקס עיגול). עכשיו יש לי את כל הקוד מוכן, רק שזה לא מציג בצורה גרפית "יפה" אלא בפלט "רגיל" של התוכנה... מישהו יודע איך להוסיף גרפיקה? האם זה מסובך? מקווה שהבנתם... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז בהמשך לנושא הקודם שלי שהתייעצתי במה ללמוד הקשבתי לעצת כמה מהאנשים פה והתחלתי עם JAVA ועברתי על מדריך קצר ומאוד פשוט באינטרנט (שמסביר רק על הבסיס). לאחר מכן רציתי לתרגל בהתאם לרמה שלי ומצאתי דרך גוגל תרגיל שמישהו פרסם ומבקש עזרה וכך נראה התרגיל (מה שהוא כתב): "פתח ויישם אלגוריתם המקבל כקלט 100 זוגות של מיספרים הפלט הוא המספר המינימלי מבין כל המספרים הגדולים בכל זוג וכן מספר הזוג (1-100) שהמינימלי שייך אליו" לקח לי דיי הרבה זמן כי אני ממש חדש בJAVA (עברתי על המדריך אתמול) וזה מה שיצא לי: import java.util.Scanner; class tirgul { public static void main(String args[]) { Scanner console = new Scanner(System.in); int num1; int num2; …
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
היי כוסיות אני מוצא את עצמי מעדכן די הרבה פעמים דפים באתר עם טקסטים חדשים כדי לקבל רייטינג גבוה יותר בתוצאות חיפוש. משום מה לוקח ל-Google די הרבה זמן (כבר למעלה משבוע) לעדכן את התוצאות בתוכן החדש, בדרך האוטומטית. זתומרת אני כותב בחיפוש מחרוזת מילים כלשהי שלקוחה מהעמוד שעדכנתי וה-Google לא מוצא. הוספתי אפילו Sitemap פשוט כ-TXT כדי להקל על GoogleBot. האם יש איזושהי דרך לזירוז גוגל שיעדכן את תוצאות החיפוש בתדירות גבוהה יותר? או האם יש איזשהו כלי שמשתמשים בו לעדכון מיידי של כתובת ספציפית? שוב תודה לעוזרים
-
כן כן , גם הגירסה החדשה תורגמה על ידיי עבדכם הנאמן . http://tbird.port5.com/yabbheb.zip * סליחה שלא כל התמונות מתורגמות . אבל חשוב לציין שכל המילים מתורגמות , וגם ההתקנה בעברית, והכל מיושר לימין ! . בהצלחה . נ.ב - חשוב לציין שהמערכת הנ"ל צריכה שרת שתומך ב php/mysql והשרת בין היחדים שתומך בזה הוא Lycos - www.tripod.lycos.co.uk .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום תמיד מתחשק לי ללמוד שפת תכנות (יש לי קצת נסיון בVB וטיפה בPHP) חשבתי בכיוון C כי ראיתי המלצות רבות פה על השפה הזאת הבעיה שלי היא שאין לי מושג בשביל מה... אני יודע שאולי בעתיד אעסוק בהיי טק אבל הבעיה שלי היא שאין לי מה לעשות עם הידע שאצבור.. אני סתם אזכור ואשכח אותו תוך כמה ימים.. אם לפחות היה משהו שכדאי לפתח.. אבל כל תוכנה שצריך יש.. אז אני נשאר וחושב - מה אני אפתח? אז אולי תשכנעו אותי מה אפשר לעשות עם שפת תכנות? מה אתם עושים עם הידע שצברתם? איך אתם מיישמים אותו? האם יש כאן חבר'ה צעירים שמועסקים אולי בפרוייקטים או חברות וכך בעצם מממשים את הידע שלהם? תודה וסליחה על השאלה המוזרה הזאת :-\
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד עושים מגש צבעים ב - VB וכיצד אני בודק ויודע מהו הצבע הנבחר ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צך לכתוב תכנית הצפנת מידע, שתעשה את הדברים הבאים: 1. קלט תווים, שמירתם במערך זיכרון והפיכתם לכוכביות (*) ואח"כ שהתוכנה תדע לקרוא תכוכביות 2. קלט מספר תא בזיכרון והפיכתו מכוכביות לתווים בבקשה תעזרו =]
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי טופס שבו אני שולח סיסמא ואני אמור להיכנס לפאנל ניהול <html> <head> <title> מדור ניהול </title> </head> <body dir="rtl"> <a href="index.htm"> חזרה לאתר </a> </br> <%if Session("adminCheck")<>"true" then response.write "!! כניסה למורשים בלבד" else path=server.mappath ("data/db1.mdb") set con=server.createobject("ADODB.Connection") con.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & path set r=con.execute("select * from personal_data") response.write "<table border width='100%'>" do until r.eof response.write "<tr>" response.write "<td>"&r.fields("id")& "<…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
הלינק לפורום: http://skriheli.brinkster.net/Forum.asp בדקו בבקשה את הפורום ותגידו מה דעתכם עליו, אם מצאתם באגים או משהו אחר שהייתם חושבים שכדאי לשפר, שתפו. הערה: בקשר לעיצוב עדיף לא להתייחס אני עובד על אחד חדש... לקחתי את העיצוב מאתר אחר כי חיפפתי עם העיצוב אני עובד על אחד חדש. :] [glow=red,2,300]בקשה לי אליכם - תירשמו ותגיבו קצת בפורום, אני רוצה לראות שהכל פועל כשורה! [/glow]
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי פרטים על הנושא אני רוצה לעשות בתור פרוייקט לביתספר צ'אט בין מחשבים עם תקשורת אייפי או משהו דומה אני הולך לעשות גם קידוד של הנתונים וכל מיני דברים כאלה אז מי שיכול להביא לא נתונים על כל סוג תקשורת אפשרית בשפת C / C++ אני אודה לו מאוד מחכה לתגובות
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רואה אותה גם בהקשר של קבצים וגם בהקשר של פתיחת סוקט מה ההבדלים? למה זה דומה?תודה על התשובה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני חדש בפורום. רציתי שתמליצו לי בבקשה על ספר לימוד לשפת C. מאחר שאלה צעדיי הראשונים, אשמח לספר פשוט וקריא שמתאים למתחילים. רצוי שיהיה באנגלית. תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כי ב IE הכתב נראה שונה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך להפעיל שלושה תרדים שיפעלו במקביל ושמישהו ישלוט עלייהם. זאת אומרת שמישהו אחד יוכל להפעיל אותם או להשהות אותם. לצורך כך אני חייב לסנכרן מידע בייניהם, זאת אומרת שכשאחד יעצור - 2 האחרים יעצרו גם כן. איזה מנגנונים פשוטים קיימים לסינכון ? איך אני יכול לתקוע THREAD לפי פקודה ואז שמישהו יגיד לו להמשיך מאותה הנקודה ? התוכנית כתובה ב C#.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, משימה: כתוב תוכנית שבודקת אם המספר הדו ספרתי מקיים את התנאים הבאים: ספרת העשרות זוגית ספרת האחדות גדולה מספרת העשרות. כתבתי תוכנית שהIf שלה הוא כזה: If (a<100)&&(a>=10)&&(a%10>a)&&(a/10)/2 זה בסדר?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, פורים שמח, איך קוראים לפונקציה שמנקה את המסך ב- ++C ובאיזה ספריה היא נמצאת ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד על אתר שמספק תקצירי משחקי כדורגל ונתקלתי בבעיה שאין לי מושג מאיפה היא נובעת... בכל דף באתר יש לי Iframe של פייסבוק בגודל 308x242 כשה אני פותח את האתר עם Internet Explorer או Firefox הכל בסדר. כשה אני פותח עם Safari (או באייפון) הIframe יושב מצד שמאל לתבנית שבה הוא אמור להיות. ספארי: דפדפנים אחרים: כתובת האתר: http://takzir.com אם מישהוא יודע ויוכל לעזור לי לסדר את זה אני יודה לו מאד תודה דוד~
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אצלנו בתיכון, ניתן להתחיל את לימודי המחשבים כבר בכיתה י', ואז לסיים בסוף י"א , או להתחיל בי"א ולסיים בסוף י"ב. אני בכיתה י', אבל אני מתלבט אם להתחיל השנה או בשנה הבאה מכיוון שחומר הלימוד שונה. אלו שמתחילים מכיתה י' , לומדים פסקל. אלו שמתחילים בי"א , לומדים java. אם אני לא טועה, מי שמתחיל בי' לא לומד java בי"א. איזה מהשפות עדיפות (גם מהבחינה של הצבא, ממר"ם)? תודה מראש לעונים :]\, אמיר.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. ברשותי שרת VPS אך ללא דיירקט אדמין. אני מקים את האתר שלי ישירות דרך APACHE קבצי האתר נמצאים על תיקייה נפרדת http://12.34.56.78/site אני יכול לעשות הפניית דומיין אבל אז מה שייקרה זה שברגע שאני אכתוב www.mysite.com זה יופנה ל http://12.34.56.78 ובשורת הכתובות ייראו שזה קופץ ל 12.34.56.78 מה שיוצר אי-אסטתיות. אני יודע שב GODADDY או אפילו בשירות הדומיין החינמי TK ניתן "לנעול" את הכתובת וכל דף שנפתח הכתובת המוצגת היא אותה כתובת. אשמח לדעת איך אני מקשר דומיין ל apache
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני רציתי לכתוב תוכנית שעושה כפל חילוק + - בINPUTDIALOG ועשיתי כזה דבר \ import javax.swing.JOptionPane; import java.math.*; public class Addition { public static void main( String args[] ) { int op = 0; int sum = 0; String firstNumber = JOptionPane.showInputDialog( "Enter first integer" ); String secondNumber = JOptionPane.showInputDialog( "Enter second integer" ); int number1 = Integer.parseInt( firstNumber ); int number2 = Integer.parseInt( secondNumber ); String o = JOptionPane.showInputDialog( "1=* 2=+ 3=- 4=/" ); int op3 = Integer.parseInt( o ); if(op3==1 ) { sum = number1 * number2; // add numbers }…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באיזה אתרים אני יכול ל מצוא תרגילים ופתרונות לשפת c# המוסבר עם תמונות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום על שרת FTP של win xp האם זה אפשרי בכלל? מצד לקוח, שרת? איך? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום במצב של תמונה-מפה, אני רוצה שהתגית area תופיע כתמונה קטנה (שזה בעצם תמונה קטנה על התמונה הגדולה) האם אני יכול ב CSS לכתוב כך: area { background-image: url(nex.jpg) ; background-repeat: no-repeat; background-size: 20px; z-index: } רקע של תמונה קטנה area כלומר, לתת לתגית בינתיים זה לא עובד לי. איפה טעיתי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-