עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by LOOSE,

היי, אני מנסה להמיר אפליקציה שבניתי ב - electron לכרום (chrom extension) ואשמח אם מישהו פה יעזור לי להבין מהי הדרך הקלה ביותר לפתיחת קבצים מקומיים באמצעות אותה אפליקציה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gforce,

אני זקוק ל SCRIPT אשר יקבל פרמטר מספר ימים וימחק מספרייה מסוימת את כל הקבצים שהתאריך שלהם קטן מהתאריך של היום - מספר הימים שקיבלתי כפרמטר אני צריך לעשות את זה כקובץ BAT תודה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Little SAVAGE,

התקנתי בסיס נתונים מקומי כלשהו, ואני מעוניין לצפות בו באמצעות ה-sql, אך אני מקבל הודעת שגיאה כאשר אני מנסה לפתוח אותו. ראו קובץ מצורף. אציין שבמחשבים אחרים אין שום בעיה, והקבצים נתפתחים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? לחילופין, אשמח להסבר איך לפתוח את הקבצים הרלוונטים באמצעות ה-sql. תודה. [attachment deleted by admin]

4. מה שקורה שלא מגבים ... בטח אין כזה דבר אה ? בגלל זכויות יוצרים, גניבת קוד מקור וכ'ו......

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by bdoron,

יש לי div פנימי שיש לו scrollbar, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה . להעביר אותו לחיצוני.. זאת אומרת שבאמצע יראו דף שמתגלגל למטה, שהוא בעצם יושב בתוך div אחר שמוגדר כfixed ואז בעצם יהיה לי דף אמצעי שמתגלגל עם רקע בצדדים שלא זז אבל את הscrollbar אני רוצה לעשות בקצה של הbody יש למישהו מושג אם אני יכול לעשותscrollbar חיצוני ששולט על div פנימי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ילא,

אני מעוניין לדעת איך אפשר לדעת את התאריך העברי ע"י המרה מתאריך הלועזי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by k-o-b-y,

התחלתי ללמוד את שתי השפות, ורציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בפונקציות שכתבתי ב C++ בתוך תוכנית C# (אני משער שבעזרת קובץ dll), אבל אחר כך איך אני קורא לפונקציות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. התוכנה שאני אמור ליצור מזינה נתונים לטבלה,ונתונים אלה מעדכנים און ליין טבלה מקבילה באתר כלשהו באינטרנט. אני מעוניין לעשות זאת בשפת VB מבלי להידרש ל VBScript, הייתי רוצה לפתור בעיה זו בVB6 בלבד אם ניתן. האם אני זקוק לפקדי ActiveX או שניתן לבצע זאת בעזרת מסכים רגילים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by שלום2017,

הכנתי משחק בסיסי ב-c# ו- WPF . עכשיו אני רוצה לשדרג אותו מבחינה ויזואלית. כלומר לשנות לצורת תלת מימד כפתורים ,לחיצות על כפתורים טקסט ועוד. מה הדרך הכי טובה שאני יכול לבצע זאת? האם ניתן לקבל תוצאה מרשימה רק מעבודה עם #WPF c(אני יודע בייסיק של השפה אבל אולי יש דברים שעדיין לא מכיר)? אם כך כיצד? אשמח מאד לעזרה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין ללמוד בניית אתרים באינטרנט בצורה מקצועית .יש לי כרגע זמן פנוי (חופשת מנוחה לאחר ניתוח), יש לי ידע קודם ב HTML מלפני זמן רב וניסיון בבניית אתר לא קטן בעבר.רציתי לדעת מהן השפות הפופולריות ביותר כיום לבניית אתרים מקצועים וכיצד ניתן ללמוד אותן ? האם זה אפשרי ללמוד ע"י הכלים המוצעים באינטרנט או שעלי להרשם לקורס ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ofir K Kaa,

שלום, אני צריכה לכתוב קוד שמקבל 3\4 מספרים ומוציא פלט שהוא בעצם מספר שמורכב מהמספרים שהכנסתי דוגמא: n1=4 n2=5 n3=13 n4=6 ans= 45136 הצלחתי קוד עם 2 מספרים: r=n1*10^(floor(log10(n2))+1)+n2; אבל עם שלושה וארבעה לא מצליחה.... אשמח לעזרה :]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by danyboy,

מישהו יודע איך ניתן למנוע זאת? הכוונה לכל ה drawline,drawelipse למיניהם (system.drawing.graphics) שנמחקים כל פעם שטופס אחר מסתיר את הפקד אה, ותודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by aviv11,

שלום לכולם שבת שלום רציתי לשאול שאלה בניתי אתר דרך מישהי שבנתה אותו בphp עכשיו אחרי שהאתר באוויר היא תופסת אותי בביצים על כל שינוי אות הוספת תמונה מלל מחלקה וכדומה אין לה זמן לשנות לי באותו רגע כל דבר לוקח ימים רציתי לדעת האם יש תוכה או דרך לנהל אתר גם למי שלא יודע לתכנת ושפות תכנות ואם כן מה העליות ? מה אני צריך ממי שבנה לי את האתר ? תודה אביב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by eli_a2006,

שלום חברים אני רוצה ללמוד שפת c+ שאני לומד את זה לבד בלי מורה בלי כלום זקוק למדריכים מפורטים מ-א' עד ת' תודה רבה לעוזרים אלי .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מנסה לבנות אתר ב-HTML.... ורציתי לדעת איך אפשר לעשות תפריט ב-DHTML, אם זה בעזרת תוכנה או קוד מוכן... לא משנה... העיקר שיהיה תפריט תודה לעוזרים מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ishai82,

התחלנו ללמוד JAVA ואני לא כ"כ מבין.. אז אם משהו מכיר איזה מדריך או אתר שמסביר בצורה פשוטה אז אני אשמח מאוד... תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ofiri,

18. Started by TheSlider,

היי חברים, יש לי תרגיל להגשה. יש לכם כיוון איך לעשות את זה? סעיף א' : כתבו פונקציה בעלת המפרט (prototype) הבא: int skip_strstr (char *str1, char *str2, int skip); הפונקציה תבדוק אם המחרוזת str2 מופיעה בדילוגים של skip במחרוזת str1 (ראו דוגמאות להלן). הפונקציה תחזיר את מספר הפעמים שבהם str2 הופיעה ב-str1 בדילוג skip . דוגמאות: 1) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת cdbadbfca , פעם אחת 2) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 1 במחרוזת abcdabc , פעמיים 3) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת aabbcc , פעמיים 4) המחרוזת abc לא מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת abc (הפונקציה תחזיר 0) הערה: אם אחת המחרוזות (או שתיהן) באורך 0, אז יש להחזיר 0 בסעיף זה אין להשתמש באופרטור [] על מנת לגשת לתווים…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by נעמה.,

יש לי את הפונקציה הבאה שעובדת ב++C void d(char* name) { ofstream fl; char str[80]; int lineBegin, lineEnd, moneLine=0; cin>>lineBegin; cin>>lineEnd; strcat(name,".txt"); fl.open(name); while(moneLine<lineBegin-1) { file.getline(str,80); moneLine++; } while((moneLine<=lineEnd)&&(!file.eof())) { file.getline(str,80); fl.write(str,80); puts(str); moneLine++; } } אבל, כשהעברתי אותה לDLL היא כותבת לי בתוך הקובץ רק פסים כאלו |||||||||||||||| למה?? JNIEXPORT jboolean JNICALL Java_Targil_createFile //פונקציה ליצירת קובץ חדש (JNIEnv *env, jobject obj, jstring string) { const char *str = env->GetStringUTFChars(string,…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. (C++) אז ככה, יש לי מערך (לדוגמא מערך בגודל 5 שמכיל [1,0,1,1,1]) הפונקציה הרקורסיבית צריכה להחזיר את המספר השלם המתאים (במקרה זה 23) הפונקציה בנוייה כך: int BinArr2Int (int arr[], int length) 0 בניתי את הפונקציה בלי רקוסיה וזה לקח חצי דקה, אבל ברגע שאני מתחיל לחשוב רקוסיבית אני נתקע. השאלה שלי היא איך בונים את הפונקציה הזאת ??? בצורה לא רקוסיבית זה נראה כך: int BinArr2IntN (int arr[], int length) { int i; int temp = 0; int powr = 1; int num= 0; for (i = length-1; i>=0; i--) { temp = arr * (powr); powr *= 2; num+=temp; } return num; }

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gshhar,

התרגיל: Read n and then n numbers. Check if the n numbers make an Arithmetic Series (i.e., the difference between every 2 consecutive numbers is equal). If so, print “Yes”. Otherwise, print “No”. מה שעשיתי ונתקעתי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T130 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.Write("Enter Number: "); string stN = Console.ReadLine(); int N = int.Parse(stN); string stNum1 = Console.ReadLine(); int Num1 = int.Parse(stNum1); string stNum2 = Console.ReadLine(); int Num2 = int.Parse(stNum1); int count = 0…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DXM,

אני צריך עזרה במספר שאלות אם אני מתמש בסימן / אני מבצע פעולת חילוק, אשר תשתובת תיהיה המספר הקרוב ביותר (בהנחה שאני מתמש בINT ולא בDUBLE) אם אני מתמש בסימן % אני מבצע פעולת חילוק שהתשובה תיהיה השארית? (בהנחה שאני מתמש בINT ולא DOUBLE) אני צריך בבקשה קישור לטבלה שבה יש את כל הפקודות המטמטיות (כגון שורש, חזקות וכו') חיפשתי שעות בגוגל ואני לא מצליח למצוא תשובה פשוטה. מישהו בבקשה יכול לתת קישור לתוכנה של C# של מיקרוסופט. (עשיתי פירמוט ולפני זה התקנתי מדיסק ואין לי את הדיסק)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ערב טוב. אני משתמש ב gcc כמהדר (לשפת C). אני מהדר בצורה הבאה (יישום GTK+): gcc -Wall -o "main" "main.c" %GTK+% %GTK+% זהו משתנה סביבתי שתוכנו מקשר לספרייות המתאימות להידור יישומי GTK+. אחרי ההידור נוצר לי קובץ בשם main.exe. כשאני מפעיל אותו, נוסף על חלון ממשק המשתמש הגרפי, נפתח לי חלון שורת הפקודה: זה ממש משגע אותי. אני רוצה שחלון שורת הפקודה לא יפתח, אבל אני לא יודע איך בדיוק. לפי מה שהבנתי, רק ב'חלונות' חלון שורת הפקודה נפתח תמיד, ואילו בלינוקס הוא לא נפתח. אני אשמח מאוד לעזרה בנושא. דבר נוסף, חשוב הרבה פחות: יש איזשהו פונקציה שאומרת אם חלון שורת הפקודה פתוח או לא ? פונקצייה כזאת תעזור לי מאוד... תודה רבה על כל עזרה, יוסף אור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. program t; type darray=array [1..5,1..5] of integer; function ipus(ar:darray):integer; var i,j:integer; begin for i:=1 to 5 do for j:=1 to 5 do ar[i,j]:=0 end; procedure getnums(var ar1:darray); var i,j:integer; begin for i:=1 to 5 do for j:=1 to 5 do read(ar1[i,j]) end; procedure print_col(ar2:darray); var i,j:integer; begin for j:=1 to 5 do writeln(ar2[i,j]) end; var i,j,b:integer; ar:darray; begin ipus(ar); getnums(ar); b:=1; i:=1; while i<=5 do b:=1; for j:=1 to 5 do if (ar[i,…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מקים אתר בימים אלה ואני רוצה ליצור מסגרת של "חדשות". איך יוצרים "תיבת חדשות" שהתוכן בה יזוז כל הזמן? (כמו החדשות בוואלה) או לדוגמא כמו פה באתר עם ה"מבזקים מרחבי הרשת" או ה"חדשות מחשבים".

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים