תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
^^windows desktop אין לי ניסיון בתכנות. חשוב ספר שיסביר את העקרונות בצורה ברורה עם דוגמאות. הספר יכול להיות באנגלית. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה שלי צריכה להעביר אצלה בעבודה הרצאה של חצי שעה על נושא תכנותי כלשהו, עדיף משהו שקשור לג'אווה. הכוונה היא לאיזשהו נושא תכנותי מתקדם (כמו Class Loader) או כל מיני חבילות שימושיות (כמו hibernate, easymock וכד'). אשמח לרעיונות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה של שיוצרת רשימה מקושרת של תלמידים אני שומר את זה על קובץ *.CSV שזה קובץ EXCEL הבעיה שלי ש EXCEL מפרש את זה לא נכון כל הנתונים בתא אחד ניסיתי לברר אך אני אמור לעשות את זה ואני חושב שאני צריך להפריד בין כל מיבנה "," ניסיתי אבל זה לא עבד יש למשהוא פה נסיון אם זה ויכל להסבר לי אך אני עושה את זה ? הנתונים בקובץ נשמרים בבינארי אבל זה ניראה כך בקובץ student info: frist name:ellyn last name:lock student id:987654321 lerning:Industry and management famile stats:divorced man year:3 student info: frist name:xwar last name:warrior student id:123456709 lerning:programming famile stats:divorced man year:1
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי VS13 Ultimate והייתי שמח לדעת כיצד ניתן ליצור קובץ התקנה. הבעיה שלי היא שאני צריך תוך כדי ההתקנה להריץ גם קוד קטן (C#). תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש תוכנות Profiler שיכולות לעבוד עם EXE שטוען DLLים, להראות בעיקר זמני ביצוע של פונקציות/קטעי קוד מסויימים. האם קיימת חיה כזאת? שצריך לכתוב אחד Hard-Coded לתוך הקוד? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תלמיד יד ואני לא ממש בקיא בקטע של האלגברה ליניארית האם יש אתר טוב שמלמדים בו אלגברה ליניארית מ 0 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(C++) אז ככה, יש לי מערך (לדוגמא מערך בגודל 5 שמכיל [1,0,1,1,1]) הפונקציה הרקורסיבית צריכה להחזיר את המספר השלם המתאים (במקרה זה 23) הפונקציה בנוייה כך: int BinArr2Int (int arr[], int length) 0 בניתי את הפונקציה בלי רקוסיה וזה לקח חצי דקה, אבל ברגע שאני מתחיל לחשוב רקוסיבית אני נתקע. השאלה שלי היא איך בונים את הפונקציה הזאת ??? בצורה לא רקוסיבית זה נראה כך: int BinArr2IntN (int arr[], int length) { int i; int temp = 0; int powr = 1; int num= 0; for (i = length-1; i>=0; i--) { temp = arr * (powr); powr *= 2; num+=temp; } return num; }
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואני לא רוצה לפצל אותה... ראו דוגמא בתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות גלרייה אבל אין לי דרך יעילה לעשות את זה, אני רוצה שיהיה לי כפתור של תמונה הבאה והתמונה הקודמת, או שהמבקר יוכל לבחור תמונה ושהחלון של התמונה ייפתח הוא יוכל גם שם לעבור תמונות, ושם שהוא ירצה להחליף תמונה יהיו לו כפתורים: תמונה הבאה או הקודמת או שיוצגו לו למטה כל התמונות בקטן והוא יוכל לבחור באיזה תמונה שהוא רוצה ואז היה תופיע לו. ואין לי דרך טובה לעשות את זה.. כי אני לא יתחיל לתת קישור לכל תמונה, אני בטוח שצריך לעבוד פה עם מסד נתונים או משהו אבל אין לי רעיון. אם למישהו יש מדריך או משהו אני יודה לו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם שבת שלום רציתי לשאול שאלה בניתי אתר דרך מישהי שבנתה אותו בphp עכשיו אחרי שהאתר באוויר היא תופסת אותי בביצים על כל שינוי אות הוספת תמונה מלל מחלקה וכדומה אין לה זמן לשנות לי באותו רגע כל דבר לוקח ימים רציתי לדעת האם יש תוכה או דרך לנהל אתר גם למי שלא יודע לתכנת ושפות תכנות ואם כן מה העליות ? מה אני צריך ממי שבנה לי את האתר ? תודה אביב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק ל SCRIPT אשר יקבל פרמטר מספר ימים וימחק מספרייה מסוימת את כל הקבצים שהתאריך שלהם קטן מהתאריך של היום - מספר הימים שקיבלתי כפרמטר אני צריך לעשות את זה כקובץ BAT תודה על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הפונקציה הבאה שעובדת ב++C void d(char* name) { ofstream fl; char str[80]; int lineBegin, lineEnd, moneLine=0; cin>>lineBegin; cin>>lineEnd; strcat(name,".txt"); fl.open(name); while(moneLine<lineBegin-1) { file.getline(str,80); moneLine++; } while((moneLine<=lineEnd)&&(!file.eof())) { file.getline(str,80); fl.write(str,80); puts(str); moneLine++; } } אבל, כשהעברתי אותה לDLL היא כותבת לי בתוך הקובץ רק פסים כאלו |||||||||||||||| למה?? JNIEXPORT jboolean JNICALL Java_Targil_createFile //פונקציה ליצירת קובץ חדש (JNIEnv *env, jobject obj, jstring string) { const char *str = env->GetStringUTFChars(string,…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ספרי הדרכה טובים גם ל-Python וגם ל-Dot-Net. אולי זה ישמע מצחיק, אבל בעיקר קצרים מאוד, או ארוכים מאוד - קצרים ללימוד בסיסי מהיר עכשיו, וארוכים ל-queries ספציפיים יותר בהמשך תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה לכתוב קוד שמקבל 3\4 מספרים ומוציא פלט שהוא בעצם מספר שמורכב מהמספרים שהכנסתי דוגמא: n1=4 n2=5 n3=13 n4=6 ans= 45136 הצלחתי קוד עם 2 מספרים: r=n1*10^(floor(log10(n2))+1)+n2; אבל עם שלושה וארבעה לא מצליחה.... אשמח לעזרה :]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר כמה משתנים בין קבצי php, בלי FORM ובלי HTML... כל התשובות שראיתי באינטרנט כללו FORM, וכפתור SUBMIT, אני מחפש קוד שירוץ בלי SUBMIT. מישהו בבקשה יכול לעזור לי ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור תוכנית שתחשב FACTORIAL. אני יודע שהתוכנית לא מתאימה במקרי קצה אבל מבחינתי אני רק רוצה לבדוק שהיא עובדת כאשר צריך לחשב 10 ב 2 נימים, ומקרה נוסף של 100 ב 4 נימים. מסיבה כלשהיא יוצא לי תוצאות זבל, שלא לדבר על כך שבריצה ודיבוג התוצאות שונות לחלוטין. using System; using System.Collections.Generic; using System.Threading; namespace Factorial { static class Program { public static double TotalProduct = 1; public static int NumberOfThreadsThatFinished; static void Main() { //get number to check the facturial on Console.WriteLine("Please enter the number to calculate the facturial on: "); int number = int.Parse…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי div פנימי שיש לו scrollbar, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה . להעביר אותו לחיצוני.. זאת אומרת שבאמצע יראו דף שמתגלגל למטה, שהוא בעצם יושב בתוך div אחר שמוגדר כfixed ואז בעצם יהיה לי דף אמצעי שמתגלגל עם רקע בצדדים שלא זז אבל את הscrollbar אני רוצה לעשות בקצה של הbody יש למישהו מושג אם אני יכול לעשותscrollbar חיצוני ששולט על div פנימי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע אם יש כאן עוד תלמידי תיכון שלומדים לקראת הבגרות של מדעי המחשב ב' אבל אשמח אם תוכלו להעלות תרגילים ששונים (לבגרות) בעצים בינריים, מחסניות, ושאר החומר למי שיש זה מאוד יעזור לי. (אולי גם לאחרים) תודה (:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה ליצור פרוסס ב-JAVA שאמור לבצע את הפעולה: mysqldump -u root -p 123 database > mydumpfile.sql. הפקודה הזאת יוצרת קובץ דאמפ (מעיין גיבוי) לדאטה בייס. דרך הcmd אני מצליח לבצע את זה בלי בעיה. אבל אני לא מצליח דרך הקוד.. חיפשתי שעות באינטרנט מצאתי כמה דברים אבל זה לא הצליח.. נ.ב. ליצור פרוסס פשוט שמפעיל לדוגמא את ה-notepad אני מצליח.. בבקשה עזרההה!! זה ממש דחוף...!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות אתר ב-HTML.... ורציתי לדעת איך אפשר לעשות תפריט ב-DHTML, אם זה בעזרת תוכנה או קוד מוכן... לא משנה... העיקר שיהיה תפריט תודה לעוזרים מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה אני מנסה לשרשר למחרוזת ב C את הדבר הבא : "c:\doc" אך כמובן בגלל ש ב C התו \ הוא תו שאחריו אמורה להגיע אות יש לי עם זה בעיה....הוא נותן ERROR אני לא זוכר איך מסדרים את זה למישהו יש רעיון ? אני בעקרון צריך להכניס שם של ספריה למשתנה של מחרוזת.....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
program t; type darray=array [1..5,1..5] of integer; function ipus(ar:darray):integer; var i,j:integer; begin for i:=1 to 5 do for j:=1 to 5 do ar[i,j]:=0 end; procedure getnums(var ar1:darray); var i,j:integer; begin for i:=1 to 5 do for j:=1 to 5 do read(ar1[i,j]) end; procedure print_col(ar2:darray); var i,j:integer; begin for j:=1 to 5 do writeln(ar2[i,j]) end; var i,j,b:integer; ar:darray; begin ipus(ar); getnums(ar); b:=1; i:=1; while i<=5 do b:=1; for j:=1 to 5 do if (ar[i,…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנה שאני אמור ליצור מזינה נתונים לטבלה,ונתונים אלה מעדכנים און ליין טבלה מקבילה באתר כלשהו באינטרנט. אני מעוניין לעשות זאת בשפת VB מבלי להידרש ל VBScript, הייתי רוצה לפתור בעיה זו בVB6 בלבד אם ניתן. האם אני זקוק לפקדי ActiveX או שניתן לבצע זאת בעזרת מסכים רגילים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משמן קיבלתי 100MB על Webhoster בשביל אתר. מכיוון שאני רוצה להתקין שם מערכת פורומים הורדתי את phpbb2. עכשיו נאמר לי שאני צריך להתקין בשביל זה Sql Database, אז הורדתי MySql ל- Windwos (המערכת הפעלה שלי בבית). עכשיו עשיית Extract לשניהם על המחשב שלי אבל אין לי מושג איך אני מעלה אותם על השרת שלי וגורם להם לפעול. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-