תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! התחלתי משחק פוקר וכרגע אני בשלב ההימורים. התחלתי לבנות פונקציית הימור שאני אפעיל אותה לפני כל סיבוב (לפני פלופ, לפני טרן, לפני ריבר ואחרי כל זה...) , אני רוצה שהפונקציה תיהיה באופן כללי ז"א שזה לא יפנה להימור של השחקן/המחשב בלבד כי אני רוצה שכל פעם מישהו אחר יהמר ראשון (זה אחד על אחד...). דבר נוסף זה שאני צריך לעשות "בינה מלאכותית" כביכול למחשב כדי שידע מתי להמר, איך, כמה ומתי להשוות וכ'ו... זה יהיה נחמד אם גם תיהיה אפשרות של מי ניצח. בנתיים זה הפונקצייה שלי- static void betRound(boolean firstToBet) { boolean playerStillHaveCash = true; boolean computerStillHaveCash = true; double playerBet = 0; // If the player is the first to bet if (firstToBet …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה אתר לפלאפון משולב - asp.net וגם jquery mobile נתקלתי בבעיה: יש לי דף ובו שני DropDownList, כשאחד מהם מקבל ערכים בהתאם לערך שנבחר בשני (מתוך בסיס נתונים) ואכן, זה עובד לי, כשאני מעלה את הדף לדפדפן, הבעיה התחילה, כששמתי קישור לדף הזה בתוך דף שיש בו תגיות וקוד של jquery mobile. ומשם מה, דרך הקישור הזה, כנראה הדף לא נטען לגמרי, כי עכשיו ה DropDownList השני כבר לא מקבל ערכים לפי הבחירה בראשון. זה מסתדר כשאני טוען את הדף מחדש, כלומר, מרענן. בשורה התחתונה - הקישור דרך דף jquery mobile - לא נותן לי טעינה רגילה לדף שמתקבל. למה?? איך אני פותר את הבעיה? תודה :-) שריה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. ההודעה שנכתבה כאן ישנה ועתיקה מאוד מאוד ולכן הוסרה. תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לפתור את השאלה הזו אבל לא ממש הצלחתי , מקווה שתוכלו לעזור לי בה. 1. כתוב פעולה רקורסיבית המקבלת מספר שלם ומחזירה מספר שבו כל ספרה אי-זוגית תוחלף בספרה קטנה ממנה באחד. כלומר אם התוכנית מקבלת : 3378 אז היא תחזיר : 2268 (מקבלת: 3968 מחזירה: 2868 ) מה שניסיתי בינתיים זה זה : אין ממש "כתובת קוד כזו כי אני לא יודע איך לשים כזה דבר אז העתקתי הכול : import java.util.*; public class halfsimilar { public static void main(String[] args) { Scanner reader = new Scanner(System.in); int num = 3378 ; System.out.println(peoola(num , 0)); } public static int peoola (int num , int digits) { if(num<10) { if(num%2==1) return (num-1) ; else return num …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רעיון לאתר ואני לא מתעסק בתכנות ובבניית אתרים. אין לי מספיק את ההבנה לכך אבל לפי דעתי יהיה עדיף לי לקחת מתכנת כשותף,ולא לשלם כסף למישהו או חברה גדולה שתבנה אותו. חרף כך שאני לא בטוח בכך..אשמח לשמוע דעה שלכם, באופן כללי מתי נראה לכם שעדיף לקחת שותף לבניית אתר ומתי עדיף לשלם לחברה או אדם פרטי שיעשה זאת. השאלה שלי מתייחסת יותר לפן המקצועי ופחות לשאלה אם זה משתלם כספית או לא. אשמח לעזרתכם. חג שמח.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://stackoverflow.com/questions/3701646/how-to-add-to-the-pythonpath-in-windows-7 כאשר אני מנסה לכתוב את הנתיב של פייתון ב-SYSTEM VAR עם ערך של הנתיב תיקייה (שנמצא ב-APPS DATA) זה לא רץ דרך הCMD. יש לי גירסת python-3.5.2 וגם python-3.4.1.amd64 מותקנות (חלונות 10) מישהו יכול לסייע? קישור כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ספר על JAVA למתחילים באנגלית ספר שיכיל בתוכו חומר רב אבל ברור
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי משימה לבנות תוכנית "מכולת" שתקבל מהמשתמש מידע על הפריטים השונים בחנות ותעבד איתם מידע אחרי זה.. מכיוון שהחמצתי את השיעור הזה אשמח לקבל את עזרכתם. הינה מה שהתוכנית (++C) אמורה לעשות: המשתמש מכניס שם< של פריט כמות< של אותו פריט מחיר קנייה< של אותו פריט ומחיר מכירה< של אותו פריט. כל מה שסימנתי ב < צריך להיכנס לתוך "מבנה" Struct שיכיל את הפרטים האלה שהמשתמש יכניס (שם הפריט, כמות, מחיר קנייה, מחיר מכירה.) ואז לפי הפרטים שהמשתמש מכניס התוכנית צריכה להחזיר את התוצאות הבאות: - לסדר אותם מהמחיר הגדול לקטן. - לסדר אותם לפי סדר הא' ב'... לפי השמות שלהם. - לחשב את המחיר הסופי של כל המוצרים יחד. הינה קצת קוד לתמיכה\דוגמה: //Super-Market #include <…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
מישהו כאן נסע, השתתף באולימפיאדה למדעי המחשב? אם כן אז תספרו חויות ועוד בקשה קטנה: מישהו יכול להעלות לכאן את השאלות שהיו השנה? פשוט השנה לא יכולתי להשתתף ובשנה שעברה כן השתתפתי... השנה לא היה זמן...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כאשר אני מריץ את ה REGISTRY MECHANIC ומפעיל את המחשב מחדש, נראה שהיא מורידה את כל הרכיבים מ VISUAL.NET. זאת אומרת שכאשר אני פותח את TOOLBOX בתוך ה VISUAL.NET לא מופיע יותר כלום שם. כמו למשל פקד תיבת הטקסט וכדומה. יש למישהו אולי איזה פתרון? ( פתרון שיהיה מהיר ולא כרוך בהתקנת ה VISUAL.NET כי זה מתיש ) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך לכתובת ב VBA פרוצדורה לאקסל שתחליף בטווח של תאים שנמצא בעמודה A תו "." ברווח. לדוגמא: סטנדרט חדש א.ח מכו (אחרי ההחלפה תוכן התא יהיה סטנדרט חדש א ח מכו ) טואר בנמל (ללא שינוי) אי.טי.טי.אי שיווק (אחרי ההחלפה תוכן התא יהיה אי טי טי אי שיווק ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לשאול קודם כל מה הספר המומלץ ביותר ל java המיועד למתחילים- לא מתחילים בשפות התכינות תכנתתי בסי מעט והמון בפרל אני ברמה של מתקדם בפרל ככה שרקע בתכנות אין לי אומנם רקע ב OOP אין לי אז ככה מה הספר המומלץ ? והאם השפה הזאת מתאימה לי כמתחיל ב OOP וסתם שאלה למה מיודעת השפה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הגדרתי MAP עם לינקים על RECTים איך אני שם תמונה שהלינקים יהיו עליה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי פונקציה שכאחד הפרמטרים אני מכניס לה פוינטר לפונקציה מסוג void ניסיתי לקרוא לה כשאני מכניס פונקציה שכתבתי בתוך class, אבל הקומפיילר מעיף אותי. איך אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע אם יש כאן עוד תלמידי תיכון שלומדים לקראת הבגרות של מדעי המחשב ב' אבל אשמח אם תוכלו להעלות תרגילים ששונים (לבגרות) בעצים בינריים, מחסניות, ושאר החומר למי שיש זה מאוד יעזור לי. (אולי גם לאחרים) תודה (:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.amazon.com/Python-Programming-Absolute-Beginner-3rd/dp/1435455002/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1526196899&sr=1-1&keywords=Python+Programming+for+the+Absolute+Beginner%2C+3rd+Edition+3rd+Edition
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי חברים! יש לי תרגיל ברקורסיה שאני לא מצליח ואפילו אין לי כיוון. איך אפשר לעשות את התרגיל הבא: כתבו פונקציה רקורסיבית המקבלת מערך של מספרים שלמים (arr), את מספר האיברים בו (size) ומספר שלם נוסף sum. אם קיימת תת-סדרה מתאימה שסכום איבריה הוא sum , הפונקציה מדפיסה את איבריה (בסדר כלשהו) ומחזירה 1, אחרת הפונקציה מחזירה 0. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה לכתוב קוד שמקבל 3\4 מספרים ומוציא פלט שהוא בעצם מספר שמורכב מהמספרים שהכנסתי דוגמא: n1=4 n2=5 n3=13 n4=6 ans= 45136 הצלחתי קוד עם 2 מספרים: r=n1*10^(floor(log10(n2))+1)+n2; אבל עם שלושה וארבעה לא מצליחה.... אשמח לעזרה :]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלכתי לקרוא באתר על התוכנה http://www.digitalmars.com/d/2.0/overview.html ויש לי כמה שאלות לראות אם הבנתי נכון: 1.על איזה קומפיילר התוכנה רצה? 2. יש בשפת D העמסת אופרטורים (כמו ב++C, לא כמו בJAVA)? וגם, מה זה: foreach (מה עושה הלולאה, במה היא שונה מלולאת for רגילה?) nested functions
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I'm building a site for the computer bagrut and it includes ASP, I installed IIS and ASP code does work but I can't find how and where to configure it IIS to work properly. My main problem is that everytime you refresh an ASP page it closes all the sessions, I have a visitor counter in the site which is supposed to open a session for each user so it won't list the same user over and over again whenever he refreshes the page. The page works perfectly fine using PWS in my school but using IIS at home it adds a new visitor to the counter each time you refresh the page. How do I get IIS to work properly?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בניתי תוכנית שמעתיקה לתוך המחשב קובץ Bitmap שנמצא בresources שלה, אבל בעת הרצה זה רושם לי: A generic error occurred in GDI+ חיפשתי באינטרנט פתרון לבעיה אבל אף תשובה לא עזרה לפתור את הבעיה. הקוד: try { Bitmap a = Properties.Resources.prob; Bitmap bm3 = new Bitmap(a); bm3.Save("C:\\out1.bmp", System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Bmp); } catch (Exception ex) { MessageBox.Show(ex.Message.ToString()); } תודה רבה לכל מי שיעזור! וחג עצמאות שמח לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד אני רוצה להוציא את כל הפסיקים אז שלום, מה נשמע ? = שלום מה נשמע ? מי שמיתעניין אני מנסה ליצור תוכנה להקלדה עיוורת,ביינתים כל התוכנות שעברתי היו על הפנים..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-