תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
http://processing.org/ http://processing.org/download/ כרגע בשלבי BETA, לא התעמקתי עדיין בזה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכנתי משחק בסיסי ב-c# ו- WPF . עכשיו אני רוצה לשדרג אותו מבחינה ויזואלית. כלומר לשנות לצורת תלת מימד כפתורים ,לחיצות על כפתורים טקסט ועוד. מה הדרך הכי טובה שאני יכול לבצע זאת? האם ניתן לקבל תוצאה מרשימה רק מעבודה עם #WPF c(אני יודע בייסיק של השפה אבל אולי יש דברים שעדיין לא מכיר)? אם כך כיצד? אשמח מאד לעזרה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשבונים אתר, בין אם בכוחות עצמכם ובין אם בעזרת גורם מקצועי, יש לא מעט החלטות שצריך לקבל בתהליך. אחת ההחלטות הראשונות והחשובות ביותר היא האם לבנות את האתר בקוד סגור או בקוד פתוח, וכאן תוכלו לקרוא מה המשמעויות לכך קוד פתוח וקוד סגור – מה זה בכלל אומר? אתרים אשר נבנים בקוד פתוח, כדוגמת וורדפרס, ג'ומלה, Drupal ועוד, מאפשרים נגישות לקוד הליבה של המערכת, לייצר בו שינויים בהתאם לצורך, להוסיף לאתר תוספים, לתת מענה לבאגים, ובעצם לייצר רכיבים חדשים ולהפיץ אותו לשימוש של גורמים נוספים, אשר יכולים לעשות בו שימוש ללא עלות. מערכות קוד פתוח נהנות מקהילות גדולות של מפתחים (בהתאם לפופולאריות שלהן) אשר מייצרים תוספים ורכיבים שונים אותם ניתן "להלביש" על המערכת על מנת להוסיף פ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי sql database שיש בו טבלת Customers עמודות של שם וסיסמה באתר שלי יש 2 textbox לקלט וכפתור כניסה הגדרתי connectionstring לבסיס הנתונים ובניתי sqldatasource: <asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server" ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:CarRentalConnectionString %>" SelectCommand="SELECT * FROM [Customers] WHERE (([UserName] = @UserName) AND ([PassWord] = @PassWord))"> <SelectParameters> <asp:ControlParameter ControlID="uname" Name="UserName" PropertyName="Text" Type="String" /> <asp:ControlParameter ControlID="pass" Name="PassWord" PropertyName="Text" Type="String" /> …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את האתר הזה הוא משמש אותי למועדפפים שלי כזה... עכשיו אם אני רוצה לשים פרסומת או סתם משהו איזו תמונה בצידי הטבלה שבאתר איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי תיקונים מאז פעם האחרונה שביקשתי חוות דעת... תביאו עוד הערות בבקשה http:\\mycomp.co.il
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגדרתי MAP עם לינקים על RECTים איך אני שם תמונה שהלינקים יהיו עליה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נניח שיש לי את ה-class הבא: class member{ private $name; private $address; public function getaddr(){ return $address; } } ועכשיו יש לי מערך של אוביקטים מה-Class הזה ואני רוצה לבחור (לשלוף לתוך מערך חדש) את כל האוביקטים שהמשתנה $address שלהם שווה ל-X איך אני יכול לעשות את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שאני הופך את התוכנה לקובץ EXE נוצרת לי בעיה בעת ההפעלה run time error '429': ActiveX component can't create object יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אני פותר את הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ספר על JAVA למתחילים באנגלית ספר שיכיל בתוכו חומר רב אבל ברור
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קוד שאני אמורה לפרט מה קורה בכל שורה. אני מבינה מה קורה בתוך הפונקציה,הבעיה שלי היא להבין את מה שהולך בתוכנית הראשית,פוינטרים,מה חוזר למה מהפונקציה,למה וכו' אשמח לקבל הסבר. ניסיתי לשבת על זה הרבה ובאמת שאני לא מבינה. תודה רבה. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> int* func(int vec[],int n); void main(){ int i, vec[10]={0}, *ptr, *ptr1; int k=sizeof(vec)/sizeof(vec[0]); ptr = func(vec ,k); ptr1=ptr+k-1; printf("in main :\n"); for(i=0; i<k; i++){ vec[i]=*(ptr1-i); printf("%3d, %3d\n",vec[i],*(ptr+i)); } free((void *)ptr); getch(); } int* func(int vec[],int n){ int i,*ptr; ptr=(int*)malloc(n*sizeof(int)); if(!ptr){printf(…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך פעולה שמקבל DataTable וממירה אותו לString כפי שנראה בקובץ המצורף. את מס' השורות לא ניתן לדעת, כך שהמעבר על כל שורה צריך להתבצע בלולאה לעניות דעתי. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התחלתי השנה ללמוד מדעי מחשב וחיפשתי קומפיילר טוב יותר מה-turbo-c משנת 70 שאנחנו מתכנתים איתו בבי"ס. לפי מה שהבנתי אפשר גם לקמפל עם תוכנות ל-CPP וראיתי שהרבה אנשים ממליצים על dev-c++. אז הורדתי וניסיתי לעשות תוכנת Hello.c פשוט: #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); printf("Hello, my name is Dan/n"); } עשיתי compile וקיבלתי את השגיאה הזאת: In function 'main': [warning] return type of 'main' is not 'int'. [linked error] undefined reference 'clscr' בבקשה תגידו לי מה הבעיה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אם איזה שפות תכנות בונים משחקים( לא פלאש) משחקים משחקים נגיד CS, RainbowSix, Silkroad וכו' וכו' ??? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להמיר אפליקציה שבניתי ב - electron לכרום (chrom extension) ואשמח אם מישהו פה יעזור לי להבין מהי הדרך הקלה ביותר לפתיחת קבצים מקומיים באמצעות אותה אפליקציה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה DEBUGGER לא רוצה לעבוד... איך לעזזל נכנסים עליו.... אני שם BREAKPOINTS אני ב DEBUG ושום דבר לא קורה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלהכין קובץ פשוט (BAT אולי או VBS) שברגע שאני אלחץ עליו ירד לי קובץ מאתר אינטרנט שאני בניתי הקובץ צריך לרדת מיד ובלי שאלות (מה ם שלכניסה של האתר יש סיסמא וצריך גם לפתור את זה) כל זה בשביל שאני אוכל להוסיף אותו לרשימות המתוזמנות והוא יהיה בעצם עדכון ... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן...... http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=285&PagePosition=1 קבלו.... מי שיבנה סקריפט בעברית יקבל נגן MP3 חינם..... רגע.. אם הם מחפשים אנשים שיכתבו להם את הסקריפט..... זה אומר שאין להם עדיין עברית נכון? זה אומר שלא יהיה להם באוקטובר את העברית גם?? עריכה: זה קשור לפורום הזה.... אני מפרסם את בשביל אנשים יודעים לכתוב את הסקריפט
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתוכנה שלי הוספתי כמה שורות שכשהמשתמש מסמן V בהגדרות אז התוכנית תפעל אוטומטית כשהמחשב נכנס לחלונות. RegistryKey startupKey = Registry.CurrentUser.CreateSubKey("Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run"); string path = Directory.GetCurrentDirectory() + "\\" + AppDomain.CurrentDomain.FriendlyName; if (startupCheckbox.Checked) startupKey.SetValue("NAME", "\"" + path + "\""); else startupKey.DeleteValue("NAME"); בדקתי ב-REGISTRY וזה מוסיף את הKEY והכל בסדר, מופיע בדיוק כמו שאר הערכים שמופעלים כשהמערכת עולה. אבל כשאני מתחיל את המערכת זה לא עובד :\ כלומר זה מפעיל את התוכנה אבל במקום להתחיל אותה זה מציג: וכשאני לוחץ על "view t…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך אפשר לדעת את התאריך העברי ע"י המרה מתאריך הלועזי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הכנתי פרויקט, והפרדתי את העברית ל-DLL. קימפלתי, הכל בסדר - אבל כשאני מפעיל את התוכנית - העברית מופיעה כסימני שאלה ( ? ). כדאי לציין שהעברית לא מופיעה בסימני שאלה רק אצלי, אבל יש מחשבים שהיא כן מוצגת כראוי אבל אין חוקיות מסוימת (כמו אותה מערכת הפעלה, או עם/בלי עברית מלאה וכו'). יש הצעות לפתרון? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע כותב כל מני סקריפטים למינהם (להעלות את נוחות השימוש בWINDOWS) ובכל מני פעמים אני רוצה לבצע פעולות שלרוב מבוצעות דרך GUI (או דרך קיצורי מקשים) מה שמאוד מקשה עלי (אם למשל אני רוצע להעביר משהו ל CLIPBOARD אני צריך לשלוח CTRL+C או אם אני רוצה לפתוח את ההגדות של הכרטיס רשת שלי אני יודע איך לעשות זאת רק דרך ה CONTROL PANEL אני מניח שלרוב הפעולות האלו יש פקודה פשוטה שצריך להריץ שתפתור את הבעיה אבל אני לא יודע מה הפקודה השאלה איך אני עוקף את השימוש ב GUI? (לעבוד ללינוקס זה פתרון טוב אבל זו לא השאלה) האם יש איזה LOG שבו אני יכול לראות מה הפקודה של מה שלחצתי עליו (נניח אני פותח אותו לוחץ CTRL+C למשל ואז אני אראה מה המחשב ביצע וכך אי אדע איזו פקודה להריץ) תודה נ.ב כרגע אני …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אודה לעזרתכם בניתוח זמן הריצה של האלגוריתם המצורף כתמונה, אני הגעתי לסיבוכיות של O(nlogn) אבל נראה שזה לא נכון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-