עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by yossi21,

קיבלנו בקורס תרגיל לסכם על זה, קראתי מלא הסברים וראיתי מלא סרטונים באינטרנט, ולא הבנתי כלום. מישהו יכול להסביר לי את זה בבקשה בפשטות? עם דוגמאות תודה

2. Started by NadavAfuta,

אהלן, התחלתי סי שארפ שלשום ויש לי שאלה קטנה. לגבי טיפוס char, מה ההבדל בין- char.Parse(Console.ReadLine()) ל: (char)Console.Read()

3. Started by satlan1,

היי, יש לי VISUAL STUIDO 2008, ווינדוס 7. התוכנה כבר עבדה על המחשב והרצתי עליה כמה תוכניות.. היום פתאום כל תוכנית שאני מריץ בה אני מקבל את הארור הבא: חיפשתי בגוגל..בגדול לא מצאתי שום פתרון רלוונטי..ניסתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש, אין שינוי. ליצור פרוייקט/קובץ חדש גם לא עוזר. יש מצב מישהו נתקל פעם בבעיה הזאת ויודע מה לעשות? תודה!!

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  4. Started by Sifo Jen,

היי! האים יש פקודה במטלב שיודעת לקחת ייצוג פולארי או סקאלרי תלת מימדי ולצייר אותו קרטזית? תודה!!

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by Chlomi Zaguri,

1) מה התוכנית הזאת עושה 2)מה הפלט שלה. אם אפשר הסבר מפורט זה יעזור מאוד אני קצת חלש בפויטרים תודה מראש לתותחים/יות שיעזרו

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by moses_23,

אז ככה לחבר שלי יש אתר על שרת והוא שם שם PHP אבל כשנכנסים לשם יש שם את השגיאה הזאת: http://forum.3gfiles.net/ (כנסו לאתר ותראו שם לבד). מה הוא אמור לעשות? תודה!

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  7. אני וחברים שלי הקמנו אתר שעובד עם המערכת וניתקלנו בבעיה קטנה אם מישהו יכול בבקשה לעזור שיצור קשר באיסיקיו #64567635 תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  8. ברצוני לשלוח נתונים מסויימים מחלון קטן שנפתח בעזרת חלון אחר לתיבת טקסט שנמצאת בחלון ה"אב" לדוג': יש לי חלון א', פתחתי דרכו את חלון ב' ובחלון ב' לחצתי על קישור, הקישור יסגור את חלון ב', וירשום בתיבת הטקסט של חלון א' מלל מסויים. איך? תודה.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by maCr0T,

אני מאחל לכם בהצלחה, ושיהיה לכם פורום פורה ומעניין, ברמה גבוה, ממני, ומכל פורום לינוקס, וחצי פורום רשתות (זה שברבונותי )

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. ב C++ למשל.

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  11. אנשים אני צריך עזרה בתת שיגרה הבאה: ITCHUL: MOV IE,#10000011B MOV IP,#00000010B MOV TMOD,#00000101B RET אני מעוניין לדעת מהו השינוי שאני אמור לעשות בתת השיגרה הנ"ל, ע"מ שתת השיגרה תפעיל את TIMER1 במקום את TIMER0 ??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

היי כוסיות שתי שאלות: - איך לשלוח אימייל ב-HTML ולגרום לתוכנה שבה משתמש המשתמש לא לחסום images? - כששולחים אימייל למישהו שלא יודעים את השם שלו, אז יש כאלה פקודות %from% (שם השולח) וכל מיני כאלה שמכניסים אותם בגוף האימייל. אז השאלה מה התגית שמכילה את שם המקבל? מקווה שהסברתי טוב x: מחכה לתשובות, זה די דחוף!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by נעמה1234,

שלום, אני רוצה ליצור דו"ח ב - reporting services כך שכל שורה זוגית תהיה צבועה בצבע אחד ושורה אי זוגית בצבע אחר. הבעיה: יש לי GROUP כלומר: יש קישורים (לינקים בדו"ח) לפי שם משפחה כשלוחצים על שם משפחה נפתח דו"ח של שם פרטי. השם פרטי נצבע לי מעולה. השם משפחה (שהוא בעצם GRUOP) מתחרפן. גם כשניסיתי לצבוע שורות לפי שם הגרופ. איך עושים דבר כזה, איך צובעים שורות בגרופ לפי זוגי ואי זוגי? תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by mazam,

המשימה שלי לבנות תוכנית על פי התרגיל הבא: תוצאה של שחקן יכולה להיות אחת מתוך הערכים הבאים 0,15,30,40,60 ניקוד 60 הוא ניצחון במשחק משחק מסתים בניצחון של אחד השחקנים פתח וישם אלגורתים המקבל כקלט תוצאות משחק בין שתי שחקנים אם מספר הנקודות שצבר משיהו לא חוקי יש להדפיס לר חוקי אחרת יש להדפיס את ההפרש בין שני בשחקנים הנה מה שאני עשיתי הבעיה שאצלי אם אני מקיש אצל שתי השחקנים תוצאה לא חוקי לדוגמא 12,13 זה רושם לי אין סוף פעמים לא חוקי הנה מה שכתבתי תנסו לעזור לי עריכה הכול עובד אבל אם אתם מכניסים 60 בשתי השחקנים אז זה מסיים תתוכנית ואסור שלשתיהם יהיה תיקו חייב אחד 60 והשני 0 15 30 40 60 import java.util.*; class tanis { static Scanner reader = new Scanner(System.i…

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  15. יש לי כאן 2 ממשקים של משרד החינוך של תאים ושל רשימה המורכבת מתאים { private T info; private Node<T> next; public Node() { next = null; } public Node(T val) { info = val; next = null; } public Node(T val, Node<T> next) { info = val; this.next = next; } public T GetInfo() { return info; } public Node<T> Getnext() { return next; } public void SetInfo(T val) { info = val; } public void SetNext(Node<T> next) { this.next = next; } } class Node<T>---------------------------------------------------…

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by mushi,

מה המצב חברה אני בונה מערכת לרשימת עובדים וחישוב משכורות יש לי טבלה של עובדים שכל עובד יכלו לקבל כמה תפקידים בדף HTML יש לי SELECT ששם אני בוחר את שם העובד ומה שאני רוצה לעשות זה שברגע שאני בוחר שם עובד לידו נפתחת לי או מוכנסים נתונים לאובייקט SELECT של כל תחומי העבודה שהוא יכול לעבוד לדוגמה מלצר יכול להיות גם מארח וגם טלפן.. לכל תפקיד משכורת שונה זה הקוד HTML שלי <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled…

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  17. כיצד? אמרו לי להישתמש ב pre אבל זה מעוות לגמרי את הטקסט

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by orlupo,

למדתי בעבר C עד לרמה של מבנים וגרפיקה. לאחר מכן למדתי ב++C רק בסיס, מחלקות ורשימה מקושרת.(לא הבנתי בדיוק מזה רשימה מקושרת הודה למישו אם יסביר לי) עכשיו ההתלבטות שלי אם להמשיך ללמוד C או ++C. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ZeppeliN,

אז ככה, בניתי אתר עם טופס הרשמה שישלח את הנתונים למסד נתונים [Access] בעזרת דף ASP. זה עבד לי בבצפר, אבל עכשיו בבית זה לא פועל לי ם: זה הדף ASP f = Request.form("fn") l = Request.form("ln") p = Request.form("ph") Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.Open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _ "Dbq= c:\inetpub\wwwroot\study\israel\rishum.mdb;" & _ "Uid=admin;" & _ "Pwd=;" mySQL = "Insert Into table1(fn,ln,ph) values('"&f&"','"&l&"','"&p&"')" oConn.Execute(mySQL) oConn.close Set oConn= nothing %> <html dir="rtl"> <body background="dot.j…

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by guypld,

תוכנית קטנה שהכנתי שעושה ברוט פורס לאתר http://canyoucrackit.co.uk הייתה כתבה על זה בYNET , משהו עם המודיעין הבריטי. למי שיש משאבים וזמן יכול לנצל את זה כדי למצוא את הסיסמה, נשארו רק 3 ימים, אז גם צריך המןו מזל. בהצלחה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by bdoron,

יש לי string ואני רוצה למחוק מsubstring מסויים את כל הסוף לדוגמא אם יש לי סטרינג aaaaabbbbdddnnnnnsss ואני לא יודע את סוג גודל של הסטרינג, אני רק יודע שיש בו תת סטרינג בשם ddd ואני רוצה שכל הסטרינג אחרי הddd ימחק... משום מה לא מצליח לי עשיתי השתמשתי בreplace ורשמתי בסטרינג לחיפוש 'ddd% ' והוא לא מקבל רגולר אקספרשן למה

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  22. חנות וירטואלית כלשהי . שלו קיימת או קוד פתוח איזה שהיא .. ההתוצאה צריכה להראות ככה ivory.co.il את העיצוב אני אביא ..השאלה אם אפשר לשלב עיצוב כזה לתוך פרסטהשופ או כל פלטפורמה קוד פתוח אחרת ? אני גם צריך לשלב בתוך המערכת אופציה לאיחסון וכתיבת מאמרים ותוכן . כלומר שיהיה לי איזה שהו חוצץ הנקרא "מדריכים" ושם אני יוכל להכניס תוכן לפי קטגוריות ... האם המשימה אפשרית ??? כמובן שהעזרה תהיה בתשלום

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מנסה לעשות תוכנית באינטרנט של משחק בין שני אנשים נגיד אבן נייר ומספריים.. אז אני מקבל בחירה משחקן אחד , שומר במבנה נתונים , מקבל מהשני בודק אם כבר יש משהו במבנה נתונים אם יש מגיב השאלה אם יש דרך אחרת לעשות את זה ? ואם הדרך הזאת לא תהיה בעייתית אם יהיו הרבה משתמשים?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  24. Started by ניר.,

int a=1 a=a<<1 ו/או a=a>>1 למה הפקודה הנ"ל משמשת ? מה הפקודה הנ"ל מבצעת ? איך ניתן לעקוב אחר פקודה זאת בטבלת מעקב ?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by liors13,

שלום, פרויקט הגמר שלי בתואר הוא ג'ויסטיק רגיש לחולי שבץ מוחי. המבנה הוא ארדואינו שמחובר לג'ויסטיק. בהמשך אחבר סוללה ובלוטוס אבל כרגע החיבור הוא בכבל USB למחשב. אני צריכה ליצור gui שבו יש מסך למשתמש - המטופל צריך לצייר בעזרת הג'ויסטיק קו, עיגול ומשולש. לאחר מכן יהיה עיבוד נתונים שמשווה בין מה שרציתי שהמטופל יעשה לבין מה שעשה בפועל וירשום לו כמה התקדם לעומת פעם קודמת. כרגע הג'ויסטיק מחובר ומראה פלט של נקודות איקס וואי ומכאן אני צריכה לגרום לכך שכשאני מזיזה את הג'ויסטיק יהיה על המסך מה שציירתי - עיגול קו או משולש. אולי צריך להכניס את הנתונים למטריצה , יכול להיות שזה הכיוון. מחפשת מישהו שיכול לעזור בחינם( סטודנטית לא עובדת...) או בתשלום אם אין ברירה או גם לשלוח …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.