עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by 1yuvalo,

אני מנסה לפתור את השאלה הזו אבל לא ממש הצלחתי , מקווה שתוכלו לעזור לי בה. 1. כתוב פעולה רקורסיבית המקבלת מספר שלם ומחזירה מספר שבו כל ספרה אי-זוגית תוחלף בספרה קטנה ממנה באחד. כלומר אם התוכנית מקבלת : 3378 אז היא תחזיר : 2268 (מקבלת: 3968 מחזירה: 2868 ) מה שניסיתי בינתיים זה זה : אין ממש "כתובת קוד כזו כי אני לא יודע איך לשים כזה דבר אז העתקתי הכול : import java.util.*; public class halfsimilar { public static void main(String[] args) { Scanner reader = new Scanner(System.in); int num = 3378 ; System.out.println(peoola(num , 0)); } public static int peoola (int num , int digits) { if(num<10) { if(num%2==1) return (num-1) ; else return num …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מילאתי באג ריפורט וזה confirmed issue. חשבתי לדווח גם כאן למקרה שמישהו יתקל בבעיה. הבעיה חלה גם בגרסת הבטא האחרונה של כרום ולא תאפשר לכם לבצע שינויי CSS דרך הדפדפן.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, אני לא יודע אם יש כאן עוד תלמידי תיכון שלומדים לקראת הבגרות של מדעי המחשב ב' אבל אשמח אם תוכלו להעלות תרגילים ששונים (לבגרות) בעצים בינריים, מחסניות, ושאר החומר למי שיש זה מאוד יעזור לי. (אולי גם לאחרים) תודה (:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by niv212,

קיבלתי משימה לחקור בנושא של remoting ב .net ואשמח לקבל עזרה חיפשתי בmsdn ובאופן כללי באינטרנט אבל מצאתי מידע מאוד מעורפל וקשה להבנה אז אשמח לקבל עזרה בעיקר ברמת המימוש הסבר קצר על העברה by val ואפילו דוגמה יעזרו לי מאוד. איך כל אחד משלושת האובייקטים ממומש? (single-call, singleton ו client activated), אני מבין מה המשמעות הכללית ומה המטרה אבל ברמת המימוש אני לא מצליח להבין איך זה עובד בנוסף מקורות מועילים בנושא יעזרו מאוד תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Yehudaa,

public class DataStructure { //create an array private final static int SIZE = 15; private int[] arrayOfInts = new int[SIZE]; public DataStructure() { //fill the array with ascending integer values for (int i = 0; i < SIZE; i++) { arrayOfInts[i] = i; } } public void printEven() { //print out values of even indices of the array InnerEvenIterator iterator = this.new InnerEvenIterator(); while (iterator.hasNext()) { System.out.println(iterator.getNext() + " "); } } //inner class implements the Iterator pattern private class InnerEvenIterator { //start stepping through the array from the beginning private i…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by שריה 24,

אני בונה אתר לפלאפון משולב - asp.net וגם jquery mobile נתקלתי בבעיה: יש לי דף ובו שני DropDownList, כשאחד מהם מקבל ערכים בהתאם לערך שנבחר בשני (מתוך בסיס נתונים) ואכן, זה עובד לי, כשאני מעלה את הדף לדפדפן, הבעיה התחילה, כששמתי קישור לדף הזה בתוך דף שיש בו תגיות וקוד של jquery mobile. ומשם מה, דרך הקישור הזה, כנראה הדף לא נטען לגמרי, כי עכשיו ה DropDownList השני כבר לא מקבל ערכים לפי הבחירה בראשון. זה מסתדר כשאני טוען את הדף מחדש, כלומר, מרענן. בשורה התחתונה - הקישור דרך דף jquery mobile - לא נותן לי טעינה רגילה לדף שמתקבל. למה?? איך אני פותר את הבעיה? תודה :-) שריה

7. אורח NEWORDER

http://stackoverflow.com/questions/3701646/how-to-add-to-the-pythonpath-in-windows-7 כאשר אני מנסה לכתוב את הנתיב של פייתון ב-SYSTEM VAR עם ערך של הנתיב תיקייה (שנמצא ב-APPS DATA) זה לא רץ דרך הCMD. יש לי גירסת python-3.5.2 וגם python-3.4.1.amd64 מותקנות (חלונות 10) מישהו יכול לסייע? קישור כלשהו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by אורטל אסרף,

קישרתי בין אקסס ל-c#, ועכשיו אני מנסה להכניס נתונים לאקסס דרך הform ב-c# ע"י insert into. הבעיה היא שזה לא נותן לי להכניס את הנתונים כי השתמשתי בcombobox, זה מראה את השגיאה: "שאילתת insert into אינה יכולה להכיל שדה מרובה ערכים." יש איזו דרך לפתור את זה? כי אני ממש צריכה את הcombobox בתכנית

9. Started by danyboy,

מישהו יודע איך ניתן למנוע זאת? הכוונה לכל ה drawline,drawelipse למיניהם (system.drawing.graphics) שנמחקים כל פעם שטופס אחר מסתיר את הפקד אה, ותודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מה שקורה שלא מגבים ... בטח אין כזה דבר אה ? בגלל זכויות יוצרים, גניבת קוד מקור וכ'ו......

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by guypld,

תוכנית קטנה שהכנתי שעושה ברוט פורס לאתר http://canyoucrackit.co.uk הייתה כתבה על זה בYNET , משהו עם המודיעין הבריטי. למי שיש משאבים וזמן יכול לנצל את זה כדי למצוא את הסיסמה, נשארו רק 3 ימים, אז גם צריך המןו מזל. בהצלחה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by jenny0092,

שלום, התבקשנו לכתוב תוכנית באסמבלי שמדיפסה מספרים מושלמים: מספר שלם חסר סימן נקרא מספר מושלם אם הוא שווה לסכום כל מחלקיו.לדוגמא 6 ו-28 הם שני המספרים המושלמים הראשונים: 6 = 1 +2 + 3 28 = 1 + 2+ 4+ 7 + 14 שים לב שיש הבדל בין המחלקים של מספר והפירוק שלו לגורמים.למשל עבור 28, הפירוק שלו לגורמים זה 7*4 אבל קבוצת המחלקים שלו הם הקבוצה {1,2,4,7,14}עליך לכתוב תוכנית הבודקת את כל המספרים מ-2 עד 65535 אם הם מושלמים ומדפיסה את המספרים שמתגלים כמושלמים.הנה התוכנית שכתבתי אבל כשאני מריצה את התוכנית אני מקבלת הודעת שגיאה : DIVIDE OFERFLOWמישהו יכול לעזור לי לתקן את זה? תודה רבה .STACK 100h .DATA SUM DW 1 NUM DW 2 HALF DW ? TWO DW 2 STRING DB 'xxxxx is perfect',13,10,'$' T…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי רעיון לאתר ואני לא מתעסק בתכנות ובבניית אתרים. אין לי מספיק את ההבנה לכך אבל לפי דעתי יהיה עדיף לי לקחת מתכנת כשותף,ולא לשלם כסף למישהו או חברה גדולה שתבנה אותו. חרף כך שאני לא בטוח בכך..אשמח לשמוע דעה שלכם, באופן כללי מתי נראה לכם שעדיף לקחת שותף לבניית אתר ומתי עדיף לשלם לחברה או אדם פרטי שיעשה זאת. השאלה שלי מתייחסת יותר לפן המקצועי ופחות לשאלה אם זה משתלם כספית או לא. אשמח לעזרתכם. חג שמח.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by matteo,

רציתי לשאול קודם כל מה הספר המומלץ ביותר ל java המיועד למתחילים- לא מתחילים בשפות התכינות תכנתתי בסי מעט והמון בפרל אני ברמה של מתקדם בפרל ככה שרקע בתכנות אין לי אומנם רקע ב OOP אין לי אז ככה מה הספר המומלץ ? והאם השפה הזאת מתאימה לי כמתחיל ב OOP וסתם שאלה למה מיודעת השפה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. הי, יש לי פונקציה שכאחד הפרמטרים אני מכניס לה פוינטר לפונקציה מסוג void ניסיתי לקרוא לה כשאני מכניס פונקציה שכתבתי בתוך class, אבל הקומפיילר מעיף אותי. איך אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by iyc,

צריך בבקשה קומפיילר טיוב ל C++ שיתמוך עברית ושיהיה נוח לעבוד איתו בווינדוס תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by D-M-X,

הגדרתי MAP עם לינקים על RECTים איך אני שם תמונה שהלינקים יהיו עליה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם חוץ מ-אקליפס, אתם מכירים תוכנה לעריכת PHP שבו אני יכול להקליד אותיות בעברית? התוכנה הנוכחית שלי לא מרשה זאת, כשאני כותב "ברוך הבא לאתר" זה עושה לי ככה: ???? ??? ???? אם שאלה זו כבר נענתה אתם יכולים להפנות אותי לTHREAD הזה? כי חיפשתי ולא מצאתי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by BTA,

היי אני חדש כאן יש לי שאלה בקשר לThread Local Storage , מהו? ומה תפקידו? האם הוא TLS TABLE שנמצא בDirectory data דבPE? בתודה: BTA

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אני מנסה כבר איזה חודש למצוא ואם לא EXE אז כל קובץ אחר שאני יכול להריץ בלי ה-ECLIPSE ...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by rubiliani,

שלום.. בניתי שרת מולטיט'רד. כשאני מפעיל את אפליקציית הלקוח (מפעיל פעמיים) אני נתקל בבעיה כזו: הלקוח הראשון -> שולח הודעה לשרת והשרת מקבל. הלקוח השני -> שולח הודעה לשרת והשרת מקבל. הלקוח הראשון שוב -> הודעה לשרת והשרת לא מקבל. הלקוח השני -> שולח הודעה לשרת והשרת מקבל תמיד. הפעלתי עוד כמה לקוחות ורואים שמכולם אפשר לשלוח אחד והאחרון תמיד נשאר עם האפשרות לשלוח עוד. (האחרון זה האפליקציה האחרונה שהפעלתי ולא קשור סדר שליחת הודעות.) אני משתמש בSyncronized... מישו יש לו מושג?? או מישו הבין אותי בכלל?? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by snaidis,

מישהו כאן נסע, השתתף באולימפיאדה למדעי המחשב? אם כן אז תספרו חויות ועוד בקשה קטנה: מישהו יכול להעלות לכאן את השאלות שהיו השנה? פשוט השנה לא יכולתי להשתתף ובשנה שעברה כן השתתפתי... השנה לא היה זמן...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by sese,

שלום לכולם.... יש לי שאלה איך אפשר להחליף בין מחרוזות שראשונה תהיה אחרונה ואחרונה תהיה ראשונה בשפת סי למשל אם מקבלים ממשתמש : happy birthday to you הפלט יהיה you to birthday happy ותודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by mazam,

אני צריך מערכת דשים לרדיו עדיף PHP תודה רבה מאור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by aerosmith,

התחלתי לנסות ללמוד PHP... אז בתקופה של הלמידה אני מקווה להשתמש רק בנושא הזה, כדי לא לעשות סתם הודעות מיותרות. עשיתי את הפקודה "hello world" חשבתי צריך לקפוץ חלון, לא צריך לקפוץ חלון שרשום בו הלו וורלד? פשוט רשום בכתב רגיל HELLO WORLD... דבר שני זה, עשיתי תקוד הזה <?php $txt = "hello world!"; $number = 16; ?> וזה לא עושה כלום.. זה צריך לעשות משהו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.