תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש תוכנה שיועדת לעבוד באופן ישיר עם יצאות המחשב (הטורי, המקבילי)? בנוסף אם אפשר מדריך קצר על התוכנה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות אתר ב-HTML.... ורציתי לדעת איך אפשר לעשות תפריט ב-DHTML, אם זה בעזרת תוכנה או קוד מוכן... לא משנה... העיקר שיהיה תפריט תודה לעוזרים מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://processing.org/ http://processing.org/download/ כרגע בשלבי BETA, לא התעמקתי עדיין בזה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אודה לעזרתכם בניתוח זמן הריצה של האלגוריתם המצורף כתמונה, אני הגעתי לסיבוכיות של O(nlogn) אבל נראה שזה לא נכון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי תרגיל להגשה. יש לכם כיוון איך לעשות את זה? סעיף א' : כתבו פונקציה בעלת המפרט (prototype) הבא: int skip_strstr (char *str1, char *str2, int skip); הפונקציה תבדוק אם המחרוזת str2 מופיעה בדילוגים של skip במחרוזת str1 (ראו דוגמאות להלן). הפונקציה תחזיר את מספר הפעמים שבהם str2 הופיעה ב-str1 בדילוג skip . דוגמאות: 1) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת cdbadbfca , פעם אחת 2) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 1 במחרוזת abcdabc , פעמיים 3) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת aabbcc , פעמיים 4) המחרוזת abc לא מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת abc (הפונקציה תחזיר 0) הערה: אם אחת המחרוזות (או שתיהן) באורך 0, אז יש להחזיר 0 בסעיף זה אין להשתמש באופרטור [] על מנת לגשת לתווים…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול קודם כל מה הספר המומלץ ביותר ל java המיועד למתחילים- לא מתחילים בשפות התכינות תכנתתי בסי מעט והמון בפרל אני ברמה של מתקדם בפרל ככה שרקע בתכנות אין לי אומנם רקע ב OOP אין לי אז ככה מה הספר המומלץ ? והאם השפה הזאת מתאימה לי כמתחיל ב OOP וסתם שאלה למה מיודעת השפה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה במספר שאלות אם אני מתמש בסימן / אני מבצע פעולת חילוק, אשר תשתובת תיהיה המספר הקרוב ביותר (בהנחה שאני מתמש בINT ולא בDUBLE) אם אני מתמש בסימן % אני מבצע פעולת חילוק שהתשובה תיהיה השארית? (בהנחה שאני מתמש בINT ולא DOUBLE) אני צריך בבקשה קישור לטבלה שבה יש את כל הפקודות המטמטיות (כגון שורש, חזקות וכו') חיפשתי שעות בגוגל ואני לא מצליח למצוא תשובה פשוטה. מישהו בבקשה יכול לתת קישור לתוכנה של C# של מיקרוסופט. (עשיתי פירמוט ולפני זה התקנתי מדיסק ואין לי את הדיסק)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נניח שיש לי את ה-class הבא: class member{ private $name; private $address; public function getaddr(){ return $address; } } ועכשיו יש לי מערך של אוביקטים מה-Class הזה ואני רוצה לבחור (לשלוף לתוך מערך חדש) את כל האוביקטים שהמשתנה $address שלהם שווה ל-X איך אני יכול לעשות את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם שבת שלום רציתי לשאול שאלה בניתי אתר דרך מישהי שבנתה אותו בphp עכשיו אחרי שהאתר באוויר היא תופסת אותי בביצים על כל שינוי אות הוספת תמונה מלל מחלקה וכדומה אין לה זמן לשנות לי באותו רגע כל דבר לוקח ימים רציתי לדעת האם יש תוכה או דרך לנהל אתר גם למי שלא יודע לתכנת ושפות תכנות ואם כן מה העליות ? מה אני צריך ממי שבנה לי את האתר ? תודה אביב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קישרתי בין אקסס ל-c#, ועכשיו אני מנסה להכניס נתונים לאקסס דרך הform ב-c# ע"י insert into. הבעיה היא שזה לא נותן לי להכניס את הנתונים כי השתמשתי בcombobox, זה מראה את השגיאה: "שאילתת insert into אינה יכולה להכיל שדה מרובה ערכים." יש איזו דרך לפתור את זה? כי אני ממש צריכה את הcombobox בתכנית
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני עובר עם העכבר על td מסויים בטבלה, איך אני גורם לו לשנות צבע בזמן מעבר על העכבר? לדוגמא באתר הזה: http://www.subs-il.com/ שעוברים למעלה איפה שיש ראשי, פורום וזה. ואם מישהו יכול להביא לי מדריך איך אני עושה תפריט נפתח, בדיוק כמו שיש באתר הזה שאני עובר על אחת הקטגוריות נפתח תת-תפריט. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך לכתובת ב VBA פרוצדורה לאקסל שתחליף בטווח של תאים שנמצא בעמודה A תו "." ברווח. לדוגמא: סטנדרט חדש א.ח מכו (אחרי ההחלפה תוכן התא יהיה סטנדרט חדש א ח מכו ) טואר בנמל (ללא שינוי) אי.טי.טי.אי שיווק (אחרי ההחלפה תוכן התא יהיה אי טי טי אי שיווק ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מנסה להמיר אפליקציה שבניתי ב - electron לכרום (chrom extension) ואשמח אם מישהו פה יעזור לי להבין מהי הדרך הקלה ביותר לפתיחת קבצים מקומיים באמצעות אותה אפליקציה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי VS13 Ultimate והייתי שמח לדעת כיצד ניתן ליצור קובץ התקנה. הבעיה שלי היא שאני צריך תוך כדי ההתקנה להריץ גם קוד קטן (C#). תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! התחלתי משחק פוקר וכרגע אני בשלב ההימורים. התחלתי לבנות פונקציית הימור שאני אפעיל אותה לפני כל סיבוב (לפני פלופ, לפני טרן, לפני ריבר ואחרי כל זה...) , אני רוצה שהפונקציה תיהיה באופן כללי ז"א שזה לא יפנה להימור של השחקן/המחשב בלבד כי אני רוצה שכל פעם מישהו אחר יהמר ראשון (זה אחד על אחד...). דבר נוסף זה שאני צריך לעשות "בינה מלאכותית" כביכול למחשב כדי שידע מתי להמר, איך, כמה ומתי להשוות וכ'ו... זה יהיה נחמד אם גם תיהיה אפשרות של מי ניצח. בנתיים זה הפונקצייה שלי- static void betRound(boolean firstToBet) { boolean playerStillHaveCash = true; boolean computerStillHaveCash = true; double playerBet = 0; // If the player is the first to bet if (firstToBet …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלהכין קובץ פשוט (BAT אולי או VBS) שברגע שאני אלחץ עליו ירד לי קובץ מאתר אינטרנט שאני בניתי הקובץ צריך לרדת מיד ובלי שאלות (מה ם שלכניסה של האתר יש סיסמא וצריך גם לפתור את זה) כל זה בשביל שאני אוכל להוסיף אותו לרשימות המתוזמנות והוא יהיה בעצם עדכון ... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(C++) אז ככה, יש לי מערך (לדוגמא מערך בגודל 5 שמכיל [1,0,1,1,1]) הפונקציה הרקורסיבית צריכה להחזיר את המספר השלם המתאים (במקרה זה 23) הפונקציה בנוייה כך: int BinArr2Int (int arr[], int length) 0 בניתי את הפונקציה בלי רקוסיה וזה לקח חצי דקה, אבל ברגע שאני מתחיל לחשוב רקוסיבית אני נתקע. השאלה שלי היא איך בונים את הפונקציה הזאת ??? בצורה לא רקוסיבית זה נראה כך: int BinArr2IntN (int arr[], int length) { int i; int temp = 0; int powr = 1; int num= 0; for (i = length-1; i>=0; i--) { temp = arr * (powr); powr *= 2; num+=temp; } return num; }
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח עם מישהו יודע איך עושים את זה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להשתמש ביציאת COM של המחשב לביצוע פרוייקט אני לא רוצה להשתמש ביציאה ליצירת תקשורת, אלא רק בדגלים שלה לפתיחה \ סגירה של כפתורים וקריאה של כפתור אם הוא סגור או פתוח אני משתמש ברגלים הבאות של היציאה: 4 - בתור רגל אדמה 1 - בתור כפתור 1 6 - כפתור 2 8 - כפתור 3 9 - כפתור 4 אני רוצה תוכנה בממשק של חלונות (לא דוס) שתיראה ככה: חצי חלון של התוכנה יהיה קריאה של מצב הכפתורים (לחוץ \ לא לחוץ ) בחצי השני של החלון יהיה 4 לחצנים ויהיה ניתן ללחוץ עליהם עם העכבר כדי לסגור \ לפתוח אחד מארבעת הכפתורים לוגית זה מסובך לבנות תוכנה כזאת? יש לי ידע בתכנות בשפת C של לפני כמה שנים עשיתי חיפושים וראיתי שאפשר להשתמש בפונקציה BIOSCOM שנמצאת ב BIOS.H מישהו יכול לעזור לי? תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!אני מעוניינת לפתח תוכנה מיוחדת שקשורה לכתיבת מוזיקה בעזרת MIDI. איזה סוג מתכנת אני צריכה ובאיזה שפת תכנות הוא אמור להיות בקיא?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שאני הופך את התוכנה לקובץ EXE נוצרת לי בעיה בעת ההפעלה run time error '429': ActiveX component can't create object יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אני פותר את הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני די מתחיל ב- CSS, לקחתי איזה עיצוב ודי שיניתי אותו, נראה לי אני די מבין את הקטע של ה- css אבל אני לא יודע איך לשנות משהו ב- FOOTER http://h.1asphost.com/bdc55/artz/index.asp שימו לב ל- FOOTER בעמוד הראשי רואים אותו בשלמותוה- height שלו נורמלי, הבעיה בשאר העמודים, שאין הרבה תוכן ה- text של הפוטר + הבורדר עולה למעלה ואני רוצה שיהיה הכי למטה ואני לא מצליח לסדר את זה. קובץ ה- css: http://h.1asphost.com/bdc55/artz/style.css
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
I'm building a site for the computer bagrut and it includes ASP, I installed IIS and ASP code does work but I can't find how and where to configure it IIS to work properly. My main problem is that everytime you refresh an ASP page it closes all the sessions, I have a visitor counter in the site which is supposed to open a session for each user so it won't list the same user over and over again whenever he refreshes the page. The page works perfectly fine using PWS in my school but using IIS at home it adds a new visitor to the counter each time you refresh the page. How do I get IIS to work properly?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-