תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
"כתוב תוכנית שתקלוט רשימת מספרים ותבדוק כל מספר אם הוא דו-ספרתי. אם כן, התוכנית תדפיס את סכום ספרותיו. אם לא, התוכנית תדפיס את סכום שתי ספרותיו הימניות של המספר. התוכנית תסתיים כאשר יקלט מספר קטן מ-10" חובה להשתמש ב-WHILE. משום מה לא מצליח לי, לא הולך לי עם ה-WHILE הזה (יש לנו שתי מורות והאחרת תמיד אמרה לנו להשתמש ב-REPEAT) אז אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אף פעם לא למדתי כתיבת DLLים או איך להשתמש בהם במטלב ועכשיו המנחה לפרויקט גמר שלי ביקש ממני לכתוב את הפוקציות בDLL ולקרוא להם ממטלב לשם האצת המהירות. מישהו יכול לתת לי דוגמא קצרצרה רק בכדי להבין את הרעיון? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.amazon.com/Python-Programming-Absolute-Beginner-3rd/dp/1435455002/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1526196899&sr=1-1&keywords=Python+Programming+for+the+Absolute+Beginner%2C+3rd+Edition+3rd+Edition
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! באתר שאני בונה אני רוצה לצרף תמונות לכל משתמש (user). מהי הדרך הנכונה לאחסון שלהם? חשבתי לאחסן בתיקייה את כל התמונות, ואז ב sql (בסיס נתונים) לאחסן את הכתובת של התמונה בהתאם למשתמשים (users), אבל לא לאחסן את התמונה עצמה בבסיס נתונים. או אולי מאחסנים את התמונה עצמה בבסיס נתונים (ראיתי שיש אופציה לאחסן imag) ? והאם התשובה לשאלה הזו נכונה גם לקבצים אחרים, לא קבצי תמונה ? תודה :-) שריה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש הצעות לפרוייקט, כעקרון אני שוקל לעשות קומפיילר למרות שעכשיו זה נראה דיי גדול עליי בקומפיילרים אין מה לדון יותר מדי, אני יתייעץ עם המורה ואולי אני ייקח. התחום שכן אפשר לקבל בו אין ספור הצעות זה משחקים(AI) למי שלא מכיר את המסלול, מי שעושה יג', בסוף שנה צריך להגיש פרוייקט כאשר אחד הנושאים האפשריים זה לבנות משחק עם AI, כלומר זה חייב להיות משחק שבנוי עבור 2 שחקנים, ושחקן אחד יהיה המחשב אני מחפש משחקים אפשריים, שלא יהיה קל מדי, ושלא יהיה ברמה גבוהה מדי(שח-מט לדוגמא) אגב בכיתה 2 תלמידים לא יכולים לעשות פרוייקט באותו נושא(פרט לקומפיילרים), וכבר לקחו את המשחקים: הקסגון, דמקה סינית, Tactics advanced תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כתבתי תוכנית ב- C שעובדת אצלי מצויין בבית עם הקומפיילר של DEV C++ 4.9.9.2. כשניסיתי להריץ אותה במחשבים של אוניברסיטת בר אילן בעזרת הקומפיילר gcc התוכנית לא עבדה כמו שצריך. משום מה בפעולה BinariesSum הלולאהלא נגמרת מתי שהיא נגמרת על המחשב שלי. ישבתי על זה המון זמן ועדיין לא הצלחתי למצוא פיתרון. מישהו יכול לעזור? (כל הפרוייקט שלי בבית מצורף) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול קודם כל מה הספר המומלץ ביותר ל java המיועד למתחילים- לא מתחילים בשפות התכינות תכנתתי בסי מעט והמון בפרל אני ברמה של מתקדם בפרל ככה שרקע בתכנות אין לי אומנם רקע ב OOP אין לי אז ככה מה הספר המומלץ ? והאם השפה הזאת מתאימה לי כמתחיל ב OOP וסתם שאלה למה מיודעת השפה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא משמן קיבלתי 100MB על Webhoster בשביל אתר. מכיוון שאני רוצה להתקין שם מערכת פורומים הורדתי את phpbb2. עכשיו נאמר לי שאני צריך להתקין בשביל זה Sql Database, אז הורדתי MySql ל- Windwos (המערכת הפעלה שלי בבית). עכשיו עשיית Extract לשניהם על המחשב שלי אבל אין לי מושג איך אני מעלה אותם על השרת שלי וגורם להם לפעול. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלהכין קובץ פשוט (BAT אולי או VBS) שברגע שאני אלחץ עליו ירד לי קובץ מאתר אינטרנט שאני בניתי הקובץ צריך לרדת מיד ובלי שאלות (מה ם שלכניסה של האתר יש סיסמא וצריך גם לפתור את זה) כל זה בשביל שאני אוכל להוסיף אותו לרשימות המתוזמנות והוא יהיה בעצם עדכון ... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואני לא רוצה לפצל אותה... ראו דוגמא בתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה,השתמשתי באחד המדריכים שפורסמו כאן,וניסיתי לבנות לי אתרון HTML. קצת מאוחר יותר גם גיליתי שכדי שזה יהיה דף אינטרנט של ממש,צריך להעלות את זה לשרת. אז ניסיתי להשתמש באתר Jabry. http://www.jabry.com/ נרשמתי,עשיתי Upload לקובץ,וזה הגיע למצב שזה פותח לי את הדף כדף-עריכה לקובץ שלי. ככה זה נראה אחרי שאני מעלה את הקובץ: ככה זה נראה כשאני מנסה לפתוח אותו: איך אני -לא- פותחת את הדף בcontrol panel הזה,אלא כדף רגיל? [br]פורסם בתאריך: 7.09.2009 בשעה 20:58:26 או שזו שאלה יותר מסובכת ממה שחשבתי, או שחפרתי רצח ולאף אחד אין כוח לקרוא.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני עובר עם העכבר על td מסויים בטבלה, איך אני גורם לו לשנות צבע בזמן מעבר על העכבר? לדוגמא באתר הזה: http://www.subs-il.com/ שעוברים למעלה איפה שיש ראשי, פורום וזה. ואם מישהו יכול להביא לי מדריך איך אני עושה תפריט נפתח, בדיוק כמו שיש באתר הזה שאני עובר על אחת הקטגוריות נפתח תת-תפריט. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://stackoverflow.com/questions/3701646/how-to-add-to-the-pythonpath-in-windows-7 כאשר אני מנסה לכתוב את הנתיב של פייתון ב-SYSTEM VAR עם ערך של הנתיב תיקייה (שנמצא ב-APPS DATA) זה לא רץ דרך הCMD. יש לי גירסת python-3.5.2 וגם python-3.4.1.amd64 מותקנות (חלונות 10) מישהו יכול לסייע? קישור כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה של שיוצרת רשימה מקושרת של תלמידים אני שומר את זה על קובץ *.CSV שזה קובץ EXCEL הבעיה שלי ש EXCEL מפרש את זה לא נכון כל הנתונים בתא אחד ניסיתי לברר אך אני אמור לעשות את זה ואני חושב שאני צריך להפריד בין כל מיבנה "," ניסיתי אבל זה לא עבד יש למשהוא פה נסיון אם זה ויכל להסבר לי אך אני עושה את זה ? הנתונים בקובץ נשמרים בבינארי אבל זה ניראה כך בקובץ student info: frist name:ellyn last name:lock student id:987654321 lerning:Industry and management famile stats:divorced man year:3 student info: frist name:xwar last name:warrior student id:123456709 lerning:programming famile stats:divorced man year:1
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה אני מנסה לשרשר למחרוזת ב C את הדבר הבא : "c:\doc" אך כמובן בגלל ש ב C התו \ הוא תו שאחריו אמורה להגיע אות יש לי עם זה בעיה....הוא נותן ERROR אני לא זוכר איך מסדרים את זה למישהו יש רעיון ? אני בעקרון צריך להכניס שם של ספריה למשתנה של מחרוזת.....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש תוכנות Profiler שיכולות לעבוד עם EXE שטוען DLLים, להראות בעיקר זמני ביצוע של פונקציות/קטעי קוד מסויימים. האם קיימת חיה כזאת? שצריך לכתוב אחד Hard-Coded לתוך הקוד? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ספרי הדרכה טובים גם ל-Python וגם ל-Dot-Net. אולי זה ישמע מצחיק, אבל בעיקר קצרים מאוד, או ארוכים מאוד - קצרים ללימוד בסיסי מהיר עכשיו, וארוכים ל-queries ספציפיים יותר בהמשך תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות גלרייה אבל אין לי דרך יעילה לעשות את זה, אני רוצה שיהיה לי כפתור של תמונה הבאה והתמונה הקודמת, או שהמבקר יוכל לבחור תמונה ושהחלון של התמונה ייפתח הוא יוכל גם שם לעבור תמונות, ושם שהוא ירצה להחליף תמונה יהיו לו כפתורים: תמונה הבאה או הקודמת או שיוצגו לו למטה כל התמונות בקטן והוא יוכל לבחור באיזה תמונה שהוא רוצה ואז היה תופיע לו. ואין לי דרך טובה לעשות את זה.. כי אני לא יתחיל לתת קישור לכל תמונה, אני בטוח שצריך לעבוד פה עם מסד נתונים או משהו אבל אין לי רעיון. אם למישהו יש מדריך או משהו אני יודה לו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה שלי צריכה להעביר אצלה בעבודה הרצאה של חצי שעה על נושא תכנותי כלשהו, עדיף משהו שקשור לג'אווה. הכוונה היא לאיזשהו נושא תכנותי מתקדם (כמו Class Loader) או כל מיני חבילות שימושיות (כמו hibernate, easymock וכד'). אשמח לרעיונות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי VS13 Ultimate והייתי שמח לדעת כיצד ניתן ליצור קובץ התקנה. הבעיה שלי היא שאני צריך תוך כדי ההתקנה להריץ גם קוד קטן (C#). תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אחרי שאני הופך את התוכנה לקובץ EXE נוצרת לי בעיה בעת ההפעלה run time error '429': ActiveX component can't create object יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אני פותר את הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה ליצור פרוסס ב-JAVA שאמור לבצע את הפעולה: mysqldump -u root -p 123 database > mydumpfile.sql. הפקודה הזאת יוצרת קובץ דאמפ (מעיין גיבוי) לדאטה בייס. דרך הcmd אני מצליח לבצע את זה בלי בעיה. אבל אני לא מצליח דרך הקוד.. חיפשתי שעות באינטרנט מצאתי כמה דברים אבל זה לא הצליח.. נ.ב. ליצור פרוסס פשוט שמפעיל לדוגמא את ה-notepad אני מצליח.. בבקשה עזרההה!! זה ממש דחוף...!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-