תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, הכנתי פרויקט, והפרדתי את העברית ל-DLL. קימפלתי, הכל בסדר - אבל כשאני מפעיל את התוכנית - העברית מופיעה כסימני שאלה ( ? ). כדאי לציין שהעברית לא מופיעה בסימני שאלה רק אצלי, אבל יש מחשבים שהיא כן מוצגת כראוי אבל אין חוקיות מסוימת (כמו אותה מערכת הפעלה, או עם/בלי עברית מלאה וכו'). יש הצעות לפתרון? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני יודע שהשאלה קצת מטומטמת אבל אף פעם לא באמת נדרשתי לעשות את זה עד עכשיו ופה קצת נתקעתי, אז למרות שאני מרגיש מפגר שאני מעלה שאלה כזאת - מישהו יודע איך אני מעלים את המסגרת הזאת עם האייקון הקטן והמעצבן שנוצרים לי כשיש לי תג תמונה ריק באתר? לחלק מהדברים אני משתמש עכשיו ב type.hide() בJQuery אבל זה די מעצבן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי!? אני לא ממש סגורה על איך כותבים משהו מסויים, אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. איך אני מפנה קישור מדף אחד ל Iframe שנמצא בדף אחר? (שני הדפים מוצגים זה לצד זה בתוך פריימסט) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להריץ חיפושים של מילות מפתח בגוגל (כ 30 ביטויים כל פעם) ולשמור בכל פעם את כמות התוצאות שהוא מוצא ("כ-112,000,000 תוצאות" לדוגמא למילת מפתח).המטרה הסופית הינה לעשות טבלת אקסל ובה טור A יהיה מילות המפתח ולצדן בטור B עבור כל אחת יהיה מספר התוצאות לגביה בגוגל.אני לא מצפה שתסבירו לי פה הכל איך עושים אך רק ראשי נושאים כדי שאני אחקור ואגיע בסופו של דבר לתשובה איך עושים את זה.יש לי ידע ב-HTML,JavaScript,VBA וידע ברשתות מחשבים אם זה עוזר לכם להסביר יותר טוב.תודה לעוזרים. ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם איזה שפות תכנות בונים משחקים( לא פלאש) משחקים משחקים נגיד CS, RainbowSix, Silkroad וכו' וכו' ??? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש תוכנה שיועדת לעבוד באופן ישיר עם יצאות המחשב (הטורי, המקבילי)? בנוסף אם אפשר מדריך קצר על התוכנה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן...... http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=285&PagePosition=1 קבלו.... מי שיבנה סקריפט בעברית יקבל נגן MP3 חינם..... רגע.. אם הם מחפשים אנשים שיכתבו להם את הסקריפט..... זה אומר שאין להם עדיין עברית נכון? זה אומר שלא יהיה להם באוקטובר את העברית גם?? עריכה: זה קשור לפורום הזה.... אני מפרסם את בשביל אנשים יודעים לכתוב את הסקריפט
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתוכנה שלי הוספתי כמה שורות שכשהמשתמש מסמן V בהגדרות אז התוכנית תפעל אוטומטית כשהמחשב נכנס לחלונות. RegistryKey startupKey = Registry.CurrentUser.CreateSubKey("Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run"); string path = Directory.GetCurrentDirectory() + "\\" + AppDomain.CurrentDomain.FriendlyName; if (startupCheckbox.Checked) startupKey.SetValue("NAME", "\"" + path + "\""); else startupKey.DeleteValue("NAME"); בדקתי ב-REGISTRY וזה מוסיף את הKEY והכל בסדר, מופיע בדיוק כמו שאר הערכים שמופעלים כשהמערכת עולה. אבל כשאני מתחיל את המערכת זה לא עובד :\ כלומר זה מפעיל את התוכנה אבל במקום להתחיל אותה זה מציג: וכשאני לוחץ על "view t…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות אתר ב-HTML.... ורציתי לדעת איך אפשר לעשות תפריט ב-DHTML, אם זה בעזרת תוכנה או קוד מוכן... לא משנה... העיקר שיהיה תפריט תודה לעוזרים מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, שאלה חדשה לשבוע, אני אמור לכתוב תכנית אשר מקבלת מספר והופכת אותו למס' רומי יש לי את הגדרת האותיות המקבילות ל-1000 500 וכו'. השאלה היא איך לפרק את המס' שהתקבל ע"י המשתמש ולתרגם לפלט של אותיות עזרה בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש הצעות לפרוייקט, כעקרון אני שוקל לעשות קומפיילר למרות שעכשיו זה נראה דיי גדול עליי בקומפיילרים אין מה לדון יותר מדי, אני יתייעץ עם המורה ואולי אני ייקח. התחום שכן אפשר לקבל בו אין ספור הצעות זה משחקים(AI) למי שלא מכיר את המסלול, מי שעושה יג', בסוף שנה צריך להגיש פרוייקט כאשר אחד הנושאים האפשריים זה לבנות משחק עם AI, כלומר זה חייב להיות משחק שבנוי עבור 2 שחקנים, ושחקן אחד יהיה המחשב אני מחפש משחקים אפשריים, שלא יהיה קל מדי, ושלא יהיה ברמה גבוהה מדי(שח-מט לדוגמא) אגב בכיתה 2 תלמידים לא יכולים לעשות פרוייקט באותו נושא(פרט לקומפיילרים), וכבר לקחו את המשחקים: הקסגון, דמקה סינית, Tactics advanced תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכנתי משחק בסיסי ב-c# ו- WPF . עכשיו אני רוצה לשדרג אותו מבחינה ויזואלית. כלומר לשנות לצורת תלת מימד כפתורים ,לחיצות על כפתורים טקסט ועוד. מה הדרך הכי טובה שאני יכול לבצע זאת? האם ניתן לקבל תוצאה מרשימה רק מעבודה עם #WPF c(אני יודע בייסיק של השפה אבל אולי יש דברים שעדיין לא מכיר)? אם כך כיצד? אשמח מאד לעזרה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם התוכנה של c# תעלה על פנטיום 2?(לא איכפת לי עם התוכנה תזחול..)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב-Hungarian Notation משתמשים? כי ראיתי אנשים שלא משתמשים ואנשים שכן משתמשים. תודה רבה על המענה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך ניתן למנוע זאת? הכוונה לכל ה drawline,drawelipse למיניהם (system.drawing.graphics) שנמחקים כל פעם שטופס אחר מסתיר את הפקד אה, ותודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי חבר שיש לו שרת של משחק, עכשיו יש איזה ילד משועמם שפשוט "מזריק" לSQL של השרת מלא שמות משתמשים ומכביד על השרת עד שהוא נופל, השאלה שלי איך הוא יוכל להגן על הSQL מפני דברים כאלה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://processing.org/ http://processing.org/download/ כרגע בשלבי BETA, לא התעמקתי עדיין בזה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בקוד שאני כותב אני יורד מהמחלקה mouseAdapter ומשתמש בפעולה mousePressed. האם אני יכול במקום מסויים בקוד שלי לעשות עצירה עד הרגע שבו המשתמש ילחץ על כפתור בעכבר? חשבתי על לשמור את הערך האחרון של הנקודה בה העכבר נלחץ לאחרונה ולהכניס ללולאה תנאי שעד שלא תילחץ נקודנ שונה תיעשה בדיקה. א. זה לא יעיל בעליל, בזמן שהאדם "חושב" איפה ללחוץ מתבצעות פעולות בלי הפסקה (ממש כמו בלולאה אין סופית). ב. זה יוצר הרבה מאוד בעיות ואי אפשר לעקוב על התוכנית בצורה נורמלית. רב תודות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנות Profiler שיכולות לעבוד עם EXE שטוען DLLים, להראות בעיקר זמני ביצוע של פונקציות/קטעי קוד מסויימים. האם קיימת חיה כזאת? שצריך לכתוב אחד Hard-Coded לתוך הקוד? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך פעולה שמקבל DataTable וממירה אותו לString כפי שנראה בקובץ המצורף. את מס' השורות לא ניתן לדעת, כך שהמעבר על כל שורה צריך להתבצע בלולאה לעניות דעתי. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תלמיד יד ואני לא ממש בקיא בקטע של האלגברה ליניארית האם יש אתר טוב שמלמדים בו אלגברה ליניארית מ 0 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה לכתוב קוד שמקבל 3\4 מספרים ומוציא פלט שהוא בעצם מספר שמורכב מהמספרים שהכנסתי דוגמא: n1=4 n2=5 n3=13 n4=6 ans= 45136 הצלחתי קוד עם 2 מספרים: r=n1*10^(floor(log10(n2))+1)+n2; אבל עם שלושה וארבעה לא מצליחה.... אשמח לעזרה :]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה כבר איזה חודש למצוא ואם לא EXE אז כל קובץ אחר שאני יכול להריץ בלי ה-ECLIPSE ...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המטרה של זה? לימדו אותי לכתוב בהתחלה define __NAME_H__ מה זה עושה? P:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-