עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by icebreak,

http://processing.org/ http://processing.org/download/ כרגע בשלבי BETA, לא התעמקתי עדיין בזה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by TheSlider,

היי חברים, יש לי תרגיל להגשה. יש לכם כיוון איך לעשות את זה? סעיף א' : כתבו פונקציה בעלת המפרט (prototype) הבא: int skip_strstr (char *str1, char *str2, int skip); הפונקציה תבדוק אם המחרוזת str2 מופיעה בדילוגים של skip במחרוזת str1 (ראו דוגמאות להלן). הפונקציה תחזיר את מספר הפעמים שבהם str2 הופיעה ב-str1 בדילוג skip . דוגמאות: 1) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת cdbadbfca , פעם אחת 2) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 1 במחרוזת abcdabc , פעמיים 3) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת aabbcc , פעמיים 4) המחרוזת abc לא מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת abc (הפונקציה תחזיר 0) הערה: אם אחת המחרוזות (או שתיהן) באורך 0, אז יש להחזיר 0 בסעיף זה אין להשתמש באופרטור [] על מנת לגשת לתווים…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DXM,

אני צריך עזרה במספר שאלות אם אני מתמש בסימן / אני מבצע פעולת חילוק, אשר תשתובת תיהיה המספר הקרוב ביותר (בהנחה שאני מתמש בINT ולא בDUBLE) אם אני מתמש בסימן % אני מבצע פעולת חילוק שהתשובה תיהיה השארית? (בהנחה שאני מתמש בINT ולא DOUBLE) אני צריך בבקשה קישור לטבלה שבה יש את כל הפקודות המטמטיות (כגון שורש, חזקות וכו') חיפשתי שעות בגוגל ואני לא מצליח למצוא תשובה פשוטה. מישהו בבקשה יכול לתת קישור לתוכנה של C# של מיקרוסופט. (עשיתי פירמוט ולפני זה התקנתי מדיסק ואין לי את הדיסק)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Shbd,

אני די מתחיל ב- CSS, לקחתי איזה עיצוב ודי שיניתי אותו, נראה לי אני די מבין את הקטע של ה- css אבל אני לא יודע איך לשנות משהו ב- FOOTER http://h.1asphost.com/bdc55/artz/index.asp שימו לב ל- FOOTER בעמוד הראשי רואים אותו בשלמותוה- height שלו נורמלי, הבעיה בשאר העמודים, שאין הרבה תוכן ה- text של הפוטר + הבורדר עולה למעלה ואני רוצה שיהיה הכי למטה ואני לא מצליח לסדר את זה. קובץ ה- css: http://h.1asphost.com/bdc55/artz/style.css

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by לייבלה,

יש לי VS13 Ultimate והייתי שמח לדעת כיצד ניתן ליצור קובץ התקנה. הבעיה שלי היא שאני צריך תוך כדי ההתקנה להריץ גם קוד קטן (C#). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by MasterDK,

שלום אני מחפש תוכנות Profiler שיכולות לעבוד עם EXE שטוען DLLים, להראות בעיקר זמני ביצוע של פונקציות/קטעי קוד מסויימים. האם קיימת חיה כזאת? שצריך לכתוב אחד Hard-Coded לתוך הקוד? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by fatalica,

אני צריך עזרה בלהכין קובץ פשוט (BAT אולי או VBS) שברגע שאני אלחץ עליו ירד לי קובץ מאתר אינטרנט שאני בניתי הקובץ צריך לרדת מיד ובלי שאלות (מה ם שלכניסה של האתר יש סיסמא וצריך גם לפתור את זה) כל זה בשביל שאני אוכל להוסיף אותו לרשימות המתוזמנות והוא יהיה בעצם עדכון ... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Little SAVAGE,

התקנתי בסיס נתונים מקומי כלשהו, ואני מעוניין לצפות בו באמצעות ה-sql, אך אני מקבל הודעת שגיאה כאשר אני מנסה לפתוח אותו. ראו קובץ מצורף. אציין שבמחשבים אחרים אין שום בעיה, והקבצים נתפתחים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? לחילופין, אשמח להסבר איך לפתוח את הקבצים הרלוונטים באמצעות ה-sql. תודה. [attachment deleted by admin]

9. אני מנסה כבר איזה חודש למצוא ואם לא EXE אז כל קובץ אחר שאני יכול להריץ בלי ה-ECLIPSE ...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by LOOSE,

היי, אני מנסה להמיר אפליקציה שבניתי ב - electron לכרום (chrom extension) ואשמח אם מישהו פה יעזור לי להבין מהי הדרך הקלה ביותר לפתיחת קבצים מקומיים באמצעות אותה אפליקציה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by smdsjd,

public static void main (String[] args) { public class Driver { First f1 = new First (10); System.out.println ("sum1 = " + f1.sum()); System.out.println ("count = " + First.getCount()); First f3 = new First (10, 20); System.out.println ("count = " + f3.getCount()); Second s1 = new Second (1); First f4 = new Second (2); System.out.println ("count = " + f4.getCount()); f3 = s1; System.out.println ("sum = " + f3.sum()); f3.setNum3 (2); f4.setNum3 (2); s1.setNum3 (2); System.out.println ("sum = " + s1.sum()); s1 = f3; s1 = f4; System.out.println ("sum = " + s1.sum()); } } השגיאה שאני מקבל (על השורה הראשונה) class, interface, or enum expected ברור לי שיש עוד בעיות בהמ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. program t; type darray=array [1..5,1..5] of integer; function ipus(ar:darray):integer; var i,j:integer; begin for i:=1 to 5 do for j:=1 to 5 do ar[i,j]:=0 end; procedure getnums(var ar1:darray); var i,j:integer; begin for i:=1 to 5 do for j:=1 to 5 do read(ar1[i,j]) end; procedure print_col(ar2:darray); var i,j:integer; begin for j:=1 to 5 do writeln(ar2[i,j]) end; var i,j,b:integer; ar:darray; begin ipus(ar); getnums(ar); b:=1; i:=1; while i<=5 do b:=1; for j:=1 to 5 do if (ar[i,…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by blue_shark,

אני רוצה ללמוד איזה שהי שפת תיכנות אבל אין לי רקע בזה ואני לא מבין בתיכנות כלום .. על איזה שפה אתם ממליצים לי לקרוא וללמוד כי אני לומד עצמי תגיבו בקשה תביאו לי המלצה על שפה שאני אבין

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. התוכנה שאני אמור ליצור מזינה נתונים לטבלה,ונתונים אלה מעדכנים און ליין טבלה מקבילה באתר כלשהו באינטרנט. אני מעוניין לעשות זאת בשפת VB מבלי להידרש ל VBScript, הייתי רוצה לפתור בעיה זו בVB6 בלבד אם ניתן. האם אני זקוק לפקדי ActiveX או שניתן לבצע זאת בעזרת מסכים רגילים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AmL1,

אהלן כולם, הורדתי כמה דוגמאות של קודים שקשורים לDIRECTX וכשאני מנסה להריץ אותם יש לי כמה שגיאות קוד לדוגמא: using System; using System.Drawing; using System.Collections; using System.ComponentModel; using System.Windows.Forms; using System.Data; using Microsoft.DirectX; using Microsoft.DirectX.Direct3D; namespace Chapter1Code { /// <summary> /// Summary description for Form1. /// </summary> public class Form1 : System.Windows.Forms.Form { private Device device = null; /// <summary> /// Required designer variable. /// </summary> private System.ComponentModel.Container components = null; private float angle = 0.0f; public Fo…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MasterDK,

שלום לכולם. אני מבין הנושא הזה לא יפסיק לשגע אותי... בכל מקרה נתקלתי בבעיה נתון הקוד הבא (מדובר כמובן בשפת C/C++): (מיספרתי בשביל להקל על הסברים) קוד דיי ברור יש מבציע למספר שלם, מקצים לו זכרון ואז משחררים את הזכרון. הבעיה: כמו ששמתם לב כתבתי פונקציה myfree אשר משחררת את הזכרון ושמה את המצביע להיות NULL (למקרה שננסה לגשת אליו שוב נקבל SEGFAULT במקום לשנות ערך שנמצא בתא אליו מצביע המצביע), אבל בעת יציאה בהפונקציה PTR עדיין מבציע לתא שאותו קיבל בזמן הקצאת הזכרון. השאלה למה? שאלה נוספת שארצה לשאול, בקשר לאותו קוד: נחליף את myfree ב free(ptr); ובין השורות 9 ו 10 נוסיף שורה נוספת: *ptr = 10; התוכנית לא תקרוס למה? אם ניתן לגשת לכתובת שהוקצאה גם אחרי שעשינו אליה FREE מה הטע…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ^DaGoN^,

אני רוצה לבנות גלרייה אבל אין לי דרך יעילה לעשות את זה, אני רוצה שיהיה לי כפתור של תמונה הבאה והתמונה הקודמת, או שהמבקר יוכל לבחור תמונה ושהחלון של התמונה ייפתח הוא יוכל גם שם לעבור תמונות, ושם שהוא ירצה להחליף תמונה יהיו לו כפתורים: תמונה הבאה או הקודמת או שיוצגו לו למטה כל התמונות בקטן והוא יוכל לבחור באיזה תמונה שהוא רוצה ואז היה תופיע לו. ואין לי דרך טובה לעשות את זה.. כי אני לא יתחיל לתת קישור לכל תמונה, אני בטוח שצריך לעבוד פה עם מסד נתונים או משהו אבל אין לי רעיון. אם למישהו יש מדריך או משהו אני יודה לו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by danyboy,

מישהו יודע איך ניתן למנוע זאת? הכוונה לכל ה drawline,drawelipse למיניהם (system.drawing.graphics) שנמחקים כל פעם שטופס אחר מסתיר את הפקד אה, ותודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום נניח שיש לי את ה-class הבא: class member{ private $name; private $address; public function getaddr(){ return $address; } } ועכשיו יש לי מערך של אוביקטים מה-Class הזה ואני רוצה לבחור (לשלוף לתוך מערך חדש) את כל האוביקטים שהמשתנה $address שלהם שווה ל-X איך אני יכול לעשות את זה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. כתבתי Batch File ואני רוצה שהוא ישמש כ Login Script של משתמשים. כשה Batch רץ נפתח חלון של Command pormpt ברקע, מה אני יכול לעשות כדי שהחלון לא יופיע?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by אורטל אסרף,

קישרתי בין אקסס ל-c#, ועכשיו אני מנסה להכניס נתונים לאקסס דרך הform ב-c# ע"י insert into. הבעיה היא שזה לא נותן לי להכניס את הנתונים כי השתמשתי בcombobox, זה מראה את השגיאה: "שאילתת insert into אינה יכולה להכיל שדה מרובה ערכים." יש איזו דרך לפתור את זה? כי אני ממש צריכה את הcombobox בתכנית

22. אני מקים אתר בימים אלה ואני רוצה ליצור מסגרת של "חדשות". איך יוצרים "תיבת חדשות" שהתוכן בה יזוז כל הזמן? (כמו החדשות בוואלה) או לדוגמא כמו פה באתר עם ה"מבזקים מרחבי הרשת" או ה"חדשות מחשבים".

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. חברה שלי צריכה להעביר אצלה בעבודה הרצאה של חצי שעה על נושא תכנותי כלשהו, עדיף משהו שקשור לג'אווה. הכוונה היא לאיזשהו נושא תכנותי מתקדם (כמו Class Loader) או כל מיני חבילות שימושיות (כמו hibernate, easymock וכד'). אשמח לרעיונות. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by jenny0092,

שלום, התבקשנו לכתוב תוכנית באסמבלי שמדיפסה מספרים מושלמים: מספר שלם חסר סימן נקרא מספר מושלם אם הוא שווה לסכום כל מחלקיו.לדוגמא 6 ו-28 הם שני המספרים המושלמים הראשונים: 6 = 1 +2 + 3 28 = 1 + 2+ 4+ 7 + 14 שים לב שיש הבדל בין המחלקים של מספר והפירוק שלו לגורמים.למשל עבור 28, הפירוק שלו לגורמים זה 7*4 אבל קבוצת המחלקים שלו הם הקבוצה {1,2,4,7,14}עליך לכתוב תוכנית הבודקת את כל המספרים מ-2 עד 65535 אם הם מושלמים ומדפיסה את המספרים שמתגלים כמושלמים.הנה התוכנית שכתבתי אבל כשאני מריצה את התוכנית אני מקבלת הודעת שגיאה : DIVIDE OFERFLOWמישהו יכול לעזור לי לתקן את זה? תודה רבה .STACK 100h .DATA SUM DW 1 NUM DW 2 HALF DW ? TWO DW 2 STRING DB 'xxxxx is perfect',13,10,'$' T…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by efod26,

בוקר טוב, אני מחפש מחלקה אשר מטפלת בקבצי וידאו ב-C#. חפרתי ב-msdn ולא מצאתי, אנא עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.