עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by PhP dUdE,

לא ידעתי איפה עוד לשים את זה :-\

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sharonp,

אין לי מושג איך להגדיר את זה כי אני לא הכי בקיא בעניין, אבל יש מן תוכנה קטנה (ליתר דיוק, בוט) שמישהו תכנת ושם בו הגבלה כך שיפעל לאט יותר מהמהירות שהוא מסוגל, כנראה בשביל לתת מעין הדגמה של יכולות הבוט בתור דמו. השאלה שלי היא איך אני יכולה לפתוח את הקוד של התוכנה בצורה קריאה כך שאוכל לחפש איפה נמצאת ההגבלה של מהירות תיפקודו, כך שאוכל לשנותה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by oranet,

רציתי לדעת כיון שיצאה סיגריה אלקטרונית ראשונה עם "מערכת הפעלה" הלא היא הEIVC של ג'ויטק אני רוצה לעשות לה אפשרות לתפריט בשפה העברית הקובץ המתקבל לעידכון קושחה הוא קובץ מסוג בין BIN איך אני מטפל בו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by spinchicken,

מישהו יודע כיצד ניתן לעשות overload ב C רגיל (לא ++) זאת אומרת שפונקציה מסויימת תקבל מספר שונה של פרמטרים ותפעל לפי מספר הפרמטרים שקיבלה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by TXR,

היי, ברכיב RTB, כשאני מדביק טקסט מסויים, הטקסט מוצג עם הפונט שממנו הוא הועתק. לצורך העניין, אם אני מעתיק טקסט עם לינקים ומדביק אותו ב-RTB, הוא יוצג בדיוק כמו שהוא הועתק (כחול עם Underline וכו')... האם יש דרך למנוע את זה? להגיד לRTB שלאחר הדבקה של טקסט הפונט יהיה פונט שאני מגדיר ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום! יש לי textbox שהוא MultiLine, והוא מייצר בבסיס הנתונים של SQL SERVER טקסט בשורות נפרדות, אך כשאני מושך את הטקסט הזה מבסיס הנתונים לתגית HTML, הטקסט מופיע בשורה אחת, ולא מתייחס ל MultiLine . מהי הדרך הנכונה שאוכל לשמור את ה MultiLine שמגיע מהמשתמש, ולהציג אותו כפלט בתוך תגית HTML, שזה יהיה פלט של MultiLine ? תודה :-)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by falcofalco,

שלום לכולם! אני מסיים שירות צבאי בעוד כשבועיים ושנה לאחר מכן אתחיל לימודי הנדסה. את הזמן הזה רציתי לנצל ללימודי פיתוח תוכנה. הייתי בכמה מקומות והתרשמתי שהנכון יהיה ללכת על .NET. כרגע אני מתלבט בין כמה מכונים ומכללות: hackeru john bryce הטכניון מכללת רמת גן Interbi מישהו יכול לתת לי המלצה חיובית או שלילית על אחד מהמכונים? אני מחפש בעיקר מידע על רמת הלימודים, יחס, התייחסות של מקומות העבודה לתעודה כזו או אחרת.. בנוסף, הומלץ לי בפורום אחר לנסות ללמוד לבד, האם זה אפשרי? האם אכן רוב המתכנתים עשו זאת בעצמם? והכי חשוב, האם מקומות עבודה לא דורשים תעודה ממכון כלשהו או תעודת הסמכה ממייקרוסופט? תודה רבה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ערב טוב. אני משתמש ב gcc כמהדר (לשפת C). אני מהדר בצורה הבאה (יישום GTK+): gcc -Wall -o "main" "main.c" %GTK+% %GTK+% זהו משתנה סביבתי שתוכנו מקשר לספרייות המתאימות להידור יישומי GTK+. אחרי ההידור נוצר לי קובץ בשם main.exe. כשאני מפעיל אותו, נוסף על חלון ממשק המשתמש הגרפי, נפתח לי חלון שורת הפקודה: זה ממש משגע אותי. אני רוצה שחלון שורת הפקודה לא יפתח, אבל אני לא יודע איך בדיוק. לפי מה שהבנתי, רק ב'חלונות' חלון שורת הפקודה נפתח תמיד, ואילו בלינוקס הוא לא נפתח. אני אשמח מאוד לעזרה בנושא. דבר נוסף, חשוב הרבה פחות: יש איזשהו פונקציה שאומרת אם חלון שורת הפקודה פתוח או לא ? פונקצייה כזאת תעזור לי מאוד... תודה רבה על כל עזרה, יוסף אור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by risbo,

יש לי את האתר הזה הוא משמש אותי למועדפפים שלי כזה... עכשיו אם אני רוצה לשים פרסומת או סתם משהו איזו תמונה בצידי הטבלה שבאתר איך אני יכול לעשות את זה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mcalfi,

היי, עקב כמה מכשולים יש לי חודשיים לבנות פרוייקט סיום יד' ובחרתי דמקה. אפשר לשנות את החוקים אם צריך אז בחרתי שמלכה יכולה לזוז רק צעד אחד אבל לכל כיוון (באלכסון כמובן) וככה זה יהיה יותר פשוט. בכל מקרה אני ישמח לקבל רעיונות איך אני יודע אם אני בכיוון של ניצחון או במילים אחרות למנוסים פה: איך אני יודע איזה ניקוד לתת לכל לוח שאני בונה עץ משחק. דוגמא : בNIM, אם 2 השורות שוות בסיום התור של המחשב אז 100% המחשב ניצח במישחק אם הוא ימשיך ככה. בדמקה אין אפשרות לניצחון בטוח אבל איך אני יודע אם אני בכלל בכיוון? האם יש יותר מתנאי אחד שאני צריך לבדוק לפני שהמחשב עושה את הצעד שלו בדמקה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by OBR,

יש לי קוד שאני אמורה לפרט מה קורה בכל שורה. אני מבינה מה קורה בתוך הפונקציה,הבעיה שלי היא להבין את מה שהולך בתוכנית הראשית,פוינטרים,מה חוזר למה מהפונקציה,למה וכו' אשמח לקבל הסבר. ניסיתי לשבת על זה הרבה ובאמת שאני לא מבינה. תודה רבה. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> int* func(int vec[],int n); void main(){ int i, vec[10]={0}, *ptr, *ptr1; int k=sizeof(vec)/sizeof(vec[0]); ptr = func(vec ,k); ptr1=ptr+k-1; printf("in main :\n"); for(i=0; i<k; i++){ vec[i]=*(ptr1-i); printf("%3d, %3d\n",vec[i],*(ptr+i)); } free((void *)ptr); getch(); } int* func(int vec[],int n){ int i,*ptr; ptr=(int*)malloc(n*sizeof(int)); if(!ptr){printf(…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ER_BOGO,

היי, כאשר אני מריץ את ה REGISTRY MECHANIC ומפעיל את המחשב מחדש, נראה שהיא מורידה את כל הרכיבים מ VISUAL.NET. זאת אומרת שכאשר אני פותח את TOOLBOX בתוך ה VISUAL.NET לא מופיע יותר כלום שם. כמו למשל פקד תיבת הטקסט וכדומה. יש למישהו אולי איזה פתרון? ( פתרון שיהיה מהיר ולא כרוך בהתקנת ה VISUAL.NET כי זה מתיש ) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by SubX,

שלום לכם, אין לי רקע בפיתוח ל-Facebook, אך אני רוצה לדעת את ההתחלה. אני רוצה שהאפליקציה תחייב ביצוע Like לעמוד. מה השלבים למימוש ? אני מקווה שיש כאן מביני עניין בתחום. (לא חובה, אך אשמח אם העזרה תהיה בשפת .NET) תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Amiras22,

שלום לכולם! אני מחפש לקנות ספר HTML(למתחילים) טוב, חדש ומעודכן כדי שאני יוכל להתחיל איתו, אם יש למישהו הצעות אני ישמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי sql database שיש בו טבלת Customers עמודות של שם וסיסמה באתר שלי יש 2 textbox לקלט וכפתור כניסה הגדרתי connectionstring לבסיס הנתונים ובניתי sqldatasource: <asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server" ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:CarRentalConnectionString %>" SelectCommand="SELECT * FROM [Customers] WHERE (([UserName] = @UserName) AND ([PassWord] = @PassWord))"> <SelectParameters> <asp:ControlParameter ControlID="uname" Name="UserName" PropertyName="Text" Type="String" /> <asp:ControlParameter ControlID="pass" Name="PassWord" PropertyName="Text" Type="String" /> …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by c5123,

יש לי תוכנה של שיוצרת רשימה מקושרת של תלמידים אני שומר את זה על קובץ *.CSV שזה קובץ EXCEL הבעיה שלי ש EXCEL מפרש את זה לא נכון כל הנתונים בתא אחד ניסיתי לברר אך אני אמור לעשות את זה ואני חושב שאני צריך להפריד בין כל מיבנה "," ניסיתי אבל זה לא עבד יש למשהוא פה נסיון אם זה ויכל להסבר לי אך אני עושה את זה ? הנתונים בקובץ נשמרים בבינארי אבל זה ניראה כך בקובץ student info: frist name:ellyn last name:lock student id:987654321 lerning:Industry and management famile stats:divorced man year:3 student info: frist name:xwar last name:warrior student id:123456709 lerning:programming famile stats:divorced man year:1

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by נ.ש.,

System.Threading.Thread.SpinLock.Exit() אמור לשחרר את הנעילה של הSpinLock אני מריצה והוא יוצא לי מהקוד עם exit code 1 במקום לשחרר איך משחררים נעילה של SpinLock?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MasterDK,

שלום לכולם. אני מבין הנושא הזה לא יפסיק לשגע אותי... בכל מקרה נתקלתי בבעיה נתון הקוד הבא (מדובר כמובן בשפת C/C++): (מיספרתי בשביל להקל על הסברים) קוד דיי ברור יש מבציע למספר שלם, מקצים לו זכרון ואז משחררים את הזכרון. הבעיה: כמו ששמתם לב כתבתי פונקציה myfree אשר משחררת את הזכרון ושמה את המצביע להיות NULL (למקרה שננסה לגשת אליו שוב נקבל SEGFAULT במקום לשנות ערך שנמצא בתא אליו מצביע המצביע), אבל בעת יציאה בהפונקציה PTR עדיין מבציע לתא שאותו קיבל בזמן הקצאת הזכרון. השאלה למה? שאלה נוספת שארצה לשאול, בקשר לאותו קוד: נחליף את myfree ב free(ptr); ובין השורות 9 ו 10 נוסיף שורה נוספת: *ptr = 10; התוכנית לא תקרוס למה? אם ניתן לגשת לכתובת שהוקצאה גם אחרי שעשינו אליה FREE מה הטע…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ^DaGoN^,

אני רוצה לבנות גלרייה אבל אין לי דרך יעילה לעשות את זה, אני רוצה שיהיה לי כפתור של תמונה הבאה והתמונה הקודמת, או שהמבקר יוכל לבחור תמונה ושהחלון של התמונה ייפתח הוא יוכל גם שם לעבור תמונות, ושם שהוא ירצה להחליף תמונה יהיו לו כפתורים: תמונה הבאה או הקודמת או שיוצגו לו למטה כל התמונות בקטן והוא יוכל לבחור באיזה תמונה שהוא רוצה ואז היה תופיע לו. ואין לי דרך טובה לעשות את זה.. כי אני לא יתחיל לתת קישור לכל תמונה, אני בטוח שצריך לעבוד פה עם מסד נתונים או משהו אבל אין לי רעיון. אם למישהו יש מדריך או משהו אני יודה לו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, אני לא יודע אם יש כאן עוד תלמידי תיכון שלומדים לקראת הבגרות של מדעי המחשב ב' אבל אשמח אם תוכלו להעלות תרגילים ששונים (לבגרות) בעצים בינריים, מחסניות, ושאר החומר למי שיש זה מאוד יעזור לי. (אולי גם לאחרים) תודה (:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tal hw king,

שלום לכולם (מדי פעם אני קופץ לביקור כאשר יש לי זמן... ) רציתי לבנות מערכת מסוימת שתציג רצף מסוים של כתוביות מתוך מאגר של כתוביות. אני יודע לעשות הגרלת מספרים ב JAVAscript אבל מי שטיפה מבין בשפת אינטרנט יוכל לגשת ולראות את כול הכתוביות, ואני לא רוצה שזה יקרה ולכן עומדת בפני שפת ה ASP שמאפשר לי לבורר את מה שאני צריך מבלי שיכולו לראות את כול השאר, השאלה שלי איך אני גורם לו להגריל, או אולי יש עוד תכניקה שלא חשבתי עליה. עוד דבר (בהזדמנות זאת): רציתי לדעת האם משהו מכיר מדריך ל PHP עדיף לי בעברית בתור התחלה ואם אין שום דבר שכזה אז אשמח לאחד באנגלית שישקף את הרמה שלי כעת (0) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by matteo,

רציתי לשאול קודם כל מה הספר המומלץ ביותר ל java המיועד למתחילים- לא מתחילים בשפות התכינות תכנתתי בסי מעט והמון בפרל אני ברמה של מתקדם בפרל ככה שרקע בתכנות אין לי אומנם רקע ב OOP אין לי אז ככה מה הספר המומלץ ? והאם השפה הזאת מתאימה לי כמתחיל ב OOP וסתם שאלה למה מיודעת השפה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום נניח שיש לי את ה-class הבא: class member{ private $name; private $address; public function getaddr(){ return $address; } } ועכשיו יש לי מערך של אוביקטים מה-Class הזה ואני רוצה לבחור (לשלוף לתוך מערך חדש) את כל האוביקטים שהמשתנה $address שלהם שווה ל-X איך אני יכול לעשות את זה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by LOOSE,

היי, אני מנסה להמיר אפליקציה שבניתי ב - electron לכרום (chrom extension) ואשמח אם מישהו פה יעזור לי להבין מהי הדרך הקלה ביותר לפתיחת קבצים מקומיים באמצעות אותה אפליקציה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Nahum2,

ה DEBUGGER לא רוצה לעבוד... איך לעזזל נכנסים עליו.... אני שם BREAKPOINTS אני ב DEBUG ושום דבר לא קורה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים