תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, מצאתי פרוייקט בשם NCalc שיכול להמיר נוסחאות מ-STRING ולפרש אותם. לא הצלחתי למצוא הנחיות להטמעת הקוד בסביבת דוט נט או ב-C#. אם מישהו יודע אנא פרטו כמה שניתן על ההתקנה. http://ncalc.codeplex.com/releases/view/73656 האם קיימים פתרונות אחרים כדי להפוך מחרוזת כגון "Y*2-1" לנוסחה הניתנת לפיתרון(כולל השמה של משתנה במקום ה-Yׂ)?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע כותב כל מני סקריפטים למינהם (להעלות את נוחות השימוש בWINDOWS) ובכל מני פעמים אני רוצה לבצע פעולות שלרוב מבוצעות דרך GUI (או דרך קיצורי מקשים) מה שמאוד מקשה עלי (אם למשל אני רוצע להעביר משהו ל CLIPBOARD אני צריך לשלוח CTRL+C או אם אני רוצה לפתוח את ההגדות של הכרטיס רשת שלי אני יודע איך לעשות זאת רק דרך ה CONTROL PANEL אני מניח שלרוב הפעולות האלו יש פקודה פשוטה שצריך להריץ שתפתור את הבעיה אבל אני לא יודע מה הפקודה השאלה איך אני עוקף את השימוש ב GUI? (לעבוד ללינוקס זה פתרון טוב אבל זו לא השאלה) האם יש איזה LOG שבו אני יכול לראות מה הפקודה של מה שלחצתי עליו (נניח אני פותח אותו לוחץ CTRL+C למשל ואז אני אראה מה המחשב ביצע וכך אי אדע איזו פקודה להריץ) תודה נ.ב כרגע אני …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מילאתי באג ריפורט וזה confirmed issue. חשבתי לדווח גם כאן למקרה שמישהו יתקל בבעיה. הבעיה חלה גם בגרסת הבטא האחרונה של כרום ולא תאפשר לכם לבצע שינויי CSS דרך הדפדפן.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה כבר איזה חודש למצוא ואם לא EXE אז כל קובץ אחר שאני יכול להריץ בלי ה-ECLIPSE ...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. בניתי שרת מולטיט'רד. כשאני מפעיל את אפליקציית הלקוח (מפעיל פעמיים) אני נתקל בבעיה כזו: הלקוח הראשון -> שולח הודעה לשרת והשרת מקבל. הלקוח השני -> שולח הודעה לשרת והשרת מקבל. הלקוח הראשון שוב -> הודעה לשרת והשרת לא מקבל. הלקוח השני -> שולח הודעה לשרת והשרת מקבל תמיד. הפעלתי עוד כמה לקוחות ורואים שמכולם אפשר לשלוח אחד והאחרון תמיד נשאר עם האפשרות לשלוח עוד. (האחרון זה האפליקציה האחרונה שהפעלתי ולא קשור סדר שליחת הודעות.) אני משתמש בSyncronized... מישו יש לו מושג?? או מישו הבין אותי בכלל?? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://processing.org/ http://processing.org/download/ כרגע בשלבי BETA, לא התעמקתי עדיין בזה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שדרגתי את הגרסה מ2000 ל2008 והעברתי את כל הנתונים ביניהם והכל עבר בצורה טובה אבל כשאני מבצע שליפות ומציג בעמוד אינטרנט זה מציג לי סימני שאלה במקום מילים בעברית (אנגלית ומספרים עובדים טוב) ניסיתי להגדיר שדות מסוג nchar במקום char אבל זה לא עזור מישהו נתקל בבעיה ויודע מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לתכנת משחקי פלאש? + אם למישהו יש מדריכים זה גם יהיה טוב...\ תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I'm building a site for the computer bagrut and it includes ASP, I installed IIS and ASP code does work but I can't find how and where to configure it IIS to work properly. My main problem is that everytime you refresh an ASP page it closes all the sessions, I have a visitor counter in the site which is supposed to open a session for each user so it won't list the same user over and over again whenever he refreshes the page. The page works perfectly fine using PWS in my school but using IIS at home it adds a new visitor to the counter each time you refresh the page. How do I get IIS to work properly?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנם היבטים אחרים שצריך לקחת בחשבון כשבוחרים לאחסן בMEGA? זה HTTPS, ולכאורה 50 ג'יגה חינם עבור כל דוא"ל זה מעל הראש (לא באמת מבין איך זה משתלם להם).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי אינספור ניסיונות ושעות נסיון-אשמח אם תעזרו לי במשהו פשוט(קראתי הרבה באינטרנט ומדריכים ועדיין לא הצלחתי לעשות) אז ככה: ecx= מחרוזת המתקבלת מהמשתמש המייצגת מספר בהקסדצימלי. סתם כרגע נניח כי היא בת 2 תווים. lc1-מחרזות הפלט. כל 2 ספרות ב- ecx אמורות להתפרש כתו באסמבלי.בסופו של דבר אני רוצה שב lc1 יהיו כל 2 ספרות מ ecx מתורגמות לתו באסמבלי. section .bss LC1: RESB 256 section .text align 16 global my_func extern printf my_func: push ebp mov ebp, esp ; Entry code - set up ebp and esp pusha ; Save registers mov ecx, dword [ebp+8] ; Get argument (pointer to string) mov ebx,LC1 mov dl, [ecx] /// שמירת הספרה הראשונה מהקלט inc ecx mov dh, [ecx]/// שמירת הספרה ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
^^windows desktop אין לי ניסיון בתכנות. חשוב ספר שיסביר את העקרונות בצורה ברורה עם דוגמאות. הספר יכול להיות באנגלית. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי סיים לא מזמן ספר שעוסק בC#, עכשיו הוא מתלבט, מה עדיף לו ללמוד XNA או direct?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
public static void main (String[] args) { public class Driver { First f1 = new First (10); System.out.println ("sum1 = " + f1.sum()); System.out.println ("count = " + First.getCount()); First f3 = new First (10, 20); System.out.println ("count = " + f3.getCount()); Second s1 = new Second (1); First f4 = new Second (2); System.out.println ("count = " + f4.getCount()); f3 = s1; System.out.println ("sum = " + f3.sum()); f3.setNum3 (2); f4.setNum3 (2); s1.setNum3 (2); System.out.println ("sum = " + s1.sum()); s1 = f3; s1 = f4; System.out.println ("sum = " + s1.sum()); } } השגיאה שאני מקבל (על השורה הראשונה) class, interface, or enum expected ברור לי שיש עוד בעיות בהמ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריכה לכתוב שגרה עם קובץ בינארי ולהחזיר: אם הקובץ לא נמצא\ אם הכל פועל כשורה\ אם הקובץ ריק. איך אני בודקת את זה? אפשר לבדוק את זה עם errno? באותה הזדמנות אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי יותר על errno. תודה לעונים, זה ממש דחוף לי :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי!? אני לא ממש סגורה על איך כותבים משהו מסויים, אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. איך אני מפנה קישור מדף אחד ל Iframe שנמצא בדף אחר? (שני הדפים מוצגים זה לצד זה בתוך פריימסט) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כאשר אני מריץ את ה REGISTRY MECHANIC ומפעיל את המחשב מחדש, נראה שהיא מורידה את כל הרכיבים מ VISUAL.NET. זאת אומרת שכאשר אני פותח את TOOLBOX בתוך ה VISUAL.NET לא מופיע יותר כלום שם. כמו למשל פקד תיבת הטקסט וכדומה. יש למישהו אולי איזה פתרון? ( פתרון שיהיה מהיר ולא כרוך בהתקנת ה VISUAL.NET כי זה מתיש ) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה להעביר כמה משתנים בין קבצי php, בלי FORM ובלי HTML... כל התשובות שראיתי באינטרנט כללו FORM, וכפתור SUBMIT, אני מחפש קוד שירוץ בלי SUBMIT. מישהו בבקשה יכול לעזור לי ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו שרת של משחק, עכשיו יש איזה ילד משועמם שפשוט "מזריק" לSQL של השרת מלא שמות משתמשים ומכביד על השרת עד שהוא נופל, השאלה שלי איך הוא יוכל להגן על הSQL מפני דברים כאלה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני תלמיד יד ואני לא ממש בקיא בקטע של האלגברה ליניארית האם יש אתר טוב שמלמדים בו אלגברה ליניארית מ 0 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחיקת משתמש ממסד הנתונים למרות שהמשתמש קיים במסד איך פותרים את הבעיה ? הקוד של הקובץ : <% if session("iao")="no" then response.redirect("admin.html") end if %> <HTML> <HEAD> <TITLE>מחיקת משתמש</TITLE> </HEAD> <BODY> <% '======= שליפת נתוני המשתמש מהטופס ======= username = Request.Form("username") '======= חיבור למסד הנתונים ופתיחתו ======= Set con = Server.CreateObject("ADODB.connection") con.Open("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" & Server.MapPath("db/members.mdb")) '=========== בדיקה האם כבר קיימת רשומת משמתמש בטבלה ========== sqlSelectCmd = "SELECT * FROM users WH…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אין לי רקע בפיתוח ל-Facebook, אך אני רוצה לדעת את ההתחלה. אני רוצה שהאפליקציה תחייב ביצוע Like לעמוד. מה השלבים למימוש ? אני מקווה שיש כאן מביני עניין בתחום. (לא חובה, אך אשמח אם העזרה תהיה בשפת .NET) תודה רבה,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נניח שיש לי את ה-class הבא: class member{ private $name; private $address; public function getaddr(){ return $address; } } ועכשיו יש לי מערך של אוביקטים מה-Class הזה ואני רוצה לבחור (לשלוף לתוך מערך חדש) את כל האוביקטים שהמשתנה $address שלהם שווה ל-X איך אני יכול לעשות את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-