עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Little SAVAGE,

התקנתי בסיס נתונים מקומי כלשהו, ואני מעוניין לצפות בו באמצעות ה-sql, אך אני מקבל הודעת שגיאה כאשר אני מנסה לפתוח אותו. ראו קובץ מצורף. אציין שבמחשבים אחרים אין שום בעיה, והקבצים נתפתחים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? לחילופין, אשמח להסבר איך לפתוח את הקבצים הרלוונטים באמצעות ה-sql. תודה. [attachment deleted by admin]

2. Started by jenia788,

שדרגתי את הגרסה מ2000 ל2008 והעברתי את כל הנתונים ביניהם והכל עבר בצורה טובה אבל כשאני מבצע שליפות ומציג בעמוד אינטרנט זה מציג לי סימני שאלה במקום מילים בעברית (אנגלית ומספרים עובדים טוב) ניסיתי להגדיר שדות מסוג nchar במקום char אבל זה לא עזור מישהו נתקל בבעיה ויודע מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by לייבלה,

יש לי VS13 Ultimate והייתי שמח לדעת כיצד ניתן ליצור קובץ התקנה. הבעיה שלי היא שאני צריך תוך כדי ההתקנה להריץ גם קוד קטן (C#). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Shbd,

אני די מתחיל ב- CSS, לקחתי איזה עיצוב ודי שיניתי אותו, נראה לי אני די מבין את הקטע של ה- css אבל אני לא יודע איך לשנות משהו ב- FOOTER http://h.1asphost.com/bdc55/artz/index.asp שימו לב ל- FOOTER בעמוד הראשי רואים אותו בשלמותוה- height שלו נורמלי, הבעיה בשאר העמודים, שאין הרבה תוכן ה- text של הפוטר + הבורדר עולה למעלה ואני רוצה שיהיה הכי למטה ואני לא מצליח לסדר את זה. קובץ ה- css: http://h.1asphost.com/bdc55/artz/style.css

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Larisa,

היי!? אני לא ממש סגורה על איך כותבים משהו מסויים, אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. איך אני מפנה קישור מדף אחד ל Iframe שנמצא בדף אחר? (שני הדפים מוצגים זה לצד זה בתוך פריימסט) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DXM,

אני צריך עזרה במספר שאלות אם אני מתמש בסימן / אני מבצע פעולת חילוק, אשר תשתובת תיהיה המספר הקרוב ביותר (בהנחה שאני מתמש בINT ולא בDUBLE) אם אני מתמש בסימן % אני מבצע פעולת חילוק שהתשובה תיהיה השארית? (בהנחה שאני מתמש בINT ולא DOUBLE) אני צריך בבקשה קישור לטבלה שבה יש את כל הפקודות המטמטיות (כגון שורש, חזקות וכו') חיפשתי שעות בגוגל ואני לא מצליח למצוא תשובה פשוטה. מישהו בבקשה יכול לתת קישור לתוכנה של C# של מיקרוסופט. (עשיתי פירמוט ולפני זה התקנתי מדיסק ואין לי את הדיסק)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כתבתי Batch File ואני רוצה שהוא ישמש כ Login Script של משתמשים. כשה Batch רץ נפתח חלון של Command pormpt ברקע, מה אני יכול לעשות כדי שהחלון לא יופיע?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by פיתוח,

שלום מחיפוש גוגל שערכתי הבנתי שדוטנט מספקת את החבילה IdentityModel עבור אימות הסשן, והחבילה הזו לא עובדת באמצעות cookie רגילה אלא עם טוקנים שצריך לשלוח בכל בקשה. מפריע לי הצורך לדאוג לשלוח בכל בקשה עוד מידע, אני רגיל משפות אחרות לתת לדפדפן לנהל את הקוקיז. אשמח לדעת האם יש חבילה שעוזרת לנהל את היוזרים עם קוקיז סטנדרטי. נ.ב. מדובר בצד לקוח אנגולר, שרת ASP core תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SubX,

שלום לכם, אין לי רקע בפיתוח ל-Facebook, אך אני רוצה לדעת את ההתחלה. אני רוצה שהאפליקציה תחייב ביצוע Like לעמוד. מה השלבים למימוש ? אני מקווה שיש כאן מביני עניין בתחום. (לא חובה, אך אשמח אם העזרה תהיה בשפת .NET) תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by efod26,

בוקר טוב, אני מחפש מחלקה אשר מטפלת בקבצי וידאו ב-C#. חפרתי ב-msdn ולא מצאתי, אנא עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by X_Dror,

למי שזה מעניין אותו - Silverlight 4 שוחרר לפני כמה דקות. מדובר בעדכון חשוב בעבור מפתחים ישראלים מכיוון שבנוסף לשיפורים רבים, הוא מביא איתו גם התמיכה בעברית (מימין לשמאל) ההכרחית. www.silverlight.net ד"א, האם יש פה עוד מישהו שמתעסק ב- Silverlight?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by fatalica,

אני צריך עזרה בלהכין קובץ פשוט (BAT אולי או VBS) שברגע שאני אלחץ עליו ירד לי קובץ מאתר אינטרנט שאני בניתי הקובץ צריך לרדת מיד ובלי שאלות (מה ם שלכניסה של האתר יש סיסמא וצריך גם לפתור את זה) כל זה בשביל שאני אוכל להוסיף אותו לרשימות המתוזמנות והוא יהיה בעצם עדכון ... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by smdsjd,

public static void main (String[] args) { public class Driver { First f1 = new First (10); System.out.println ("sum1 = " + f1.sum()); System.out.println ("count = " + First.getCount()); First f3 = new First (10, 20); System.out.println ("count = " + f3.getCount()); Second s1 = new Second (1); First f4 = new Second (2); System.out.println ("count = " + f4.getCount()); f3 = s1; System.out.println ("sum = " + f3.sum()); f3.setNum3 (2); f4.setNum3 (2); s1.setNum3 (2); System.out.println ("sum = " + s1.sum()); s1 = f3; s1 = f4; System.out.println ("sum = " + s1.sum()); } } השגיאה שאני מקבל (על השורה הראשונה) class, interface, or enum expected ברור לי שיש עוד בעיות בהמ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by roei_b,

שלום, אני ממש מתחיל בשפה ואני שואל אם כדאי לי להמשיך ללמוד אותה? ואם אפשר ליצור איתה תוכנה של ממש ולא רק כDOS? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום חברים אני ממש לחוץ בזמן אני לומד כרגע על מבני נתונים . תנו לי בבקשה קוד לתור , וקוד למחסנית , על מערך עם כל הפונקציות תנו לי בבקשה קוד לתור , וקוד למחסנית , דרך רשימה מקושרת עם כל הפונקציות רצוי בג'אווה תודה חבר'ס

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by oranet,

רציתי לדעת כיון שיצאה סיגריה אלקטרונית ראשונה עם "מערכת הפעלה" הלא היא הEIVC של ג'ויטק אני רוצה לעשות לה אפשרות לתפריט בשפה העברית הקובץ המתקבל לעידכון קושחה הוא קובץ מסוג בין BIN איך אני מטפל בו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ZorD,

שלום לכולם קיבלתי משימה לבנות תוכנית "מכולת" שתקבל מהמשתמש מידע על הפריטים השונים בחנות ותעבד איתם מידע אחרי זה.. מכיוון שהחמצתי את השיעור הזה אשמח לקבל את עזרכתם. הינה מה שהתוכנית (++C) אמורה לעשות: המשתמש מכניס שם< של פריט כמות< של אותו פריט מחיר קנייה< של אותו פריט ומחיר מכירה< של אותו פריט. כל מה שסימנתי ב < צריך להיכנס לתוך "מבנה" Struct שיכיל את הפרטים האלה שהמשתמש יכניס (שם הפריט, כמות, מחיר קנייה, מחיר מכירה.) ואז לפי הפרטים שהמשתמש מכניס התוכנית צריכה להחזיר את התוצאות הבאות: - לסדר אותם מהמחיר הגדול לקטן. - לסדר אותם לפי סדר הא' ב'... לפי השמות שלהם. - לחשב את המחיר הסופי של כל המוצרים יחד. הינה קצת קוד לתמיכה\דוגמה: //Super-Market #include <…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eliom,

ביטול

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום נניח שיש לי את ה-class הבא: class member{ private $name; private $address; public function getaddr(){ return $address; } } ועכשיו יש לי מערך של אוביקטים מה-Class הזה ואני רוצה לבחור (לשלוף לתוך מערך חדש) את כל האוביקטים שהמשתנה $address שלהם שווה ל-X איך אני יכול לעשות את זה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, אני צריך עזרה במשהו שאני לא מצליח למצוא כיצד לעשות אותו. אני צריך לשלוף רשימה של תיקיות וקבצים שנמצאים בשרת FTP מסוים שיש לי את הפרטים של השרת. כיצד אני יכול לעשות את זה ב PHP ? את רשימת הקבצים לא הסתבכתי כי יש פונקציה כזאת, ftp_nlist . אני לא מצליח להשיג פונקציה שתיתן לי גם את רשימת התיקיות שיש ב FTP. כיצד אני יכול לעשות זאת? שימו לב זה אמור להיות רשימת תיקיות בשרת FTP ואני אמור לשלוף את זה באמצעות התחברות לשרת ה FTP באמצעות פרטי ההתחברות. אודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by TheSlider,

היי חברים! יש לי תרגיל ברקורסיה שאני לא מצליח ואפילו אין לי כיוון. איך אפשר לעשות את התרגיל הבא: כתבו פונקציה רקורסיבית המקבלת מערך של מספרים שלמים (arr), את מספר האיברים בו (size) ומספר שלם נוסף sum. אם קיימת תת-סדרה מתאימה שסכום איבריה הוא sum , הפונקציה מדפיסה את איבריה (בסדר כלשהו) ומחזירה 1, אחרת הפונקציה מחזירה 0. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by יוליה,

שלום . הגדר שני מערכים של מספרים שלמים, שניהם בגודל 10 התכנית תקלוט 10 מספרים שלמים כלשהם 10 לכל מערך חיוביים, אפס, או שליליים. לאחר הקליטה, ולהשתמש בלולאת for שתעבור על המספרים ועבור כל זוג מספרים משני המערכים )כל מספר ממערך אחר אך שניהם באותו אינדקס – לדוגמא num1[i], num2[i] ) תדפיס בשורה נפרדת את שני המספרים וביניהם אחד משני הסימנים < או > שמתאר מי משני המספרים גדול או קטן מהשני, כאשר המספר מהמערך הראשון יודפס ראשון. לדוגמא: אם שני המספרים הם num1[i] = 4, num2[i] = 7 אז השורה i תיראה כך : 4 < 7 לאחר הדפסת כל השורות, התכנית תעבור על שני המערכים )בעוד לולאה(, ועבור כל מספר שלילי תהפוך את הסימן שלו )הופכת אותו לחיובי(. למשל: אם num1[i…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום חברים. ההודעה שנכתבה כאן ישנה ועתיקה מאוד מאוד ולכן הוסרה. תודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ^DaGoN^,

אני רוצה לבנות גלרייה אבל אין לי דרך יעילה לעשות את זה, אני רוצה שיהיה לי כפתור של תמונה הבאה והתמונה הקודמת, או שהמבקר יוכל לבחור תמונה ושהחלון של התמונה ייפתח הוא יוכל גם שם לעבור תמונות, ושם שהוא ירצה להחליף תמונה יהיו לו כפתורים: תמונה הבאה או הקודמת או שיוצגו לו למטה כל התמונות בקטן והוא יוכל לבחור באיזה תמונה שהוא רוצה ואז היה תופיע לו. ואין לי דרך טובה לעשות את זה.. כי אני לא יתחיל לתת קישור לכל תמונה, אני בטוח שצריך לעבוד פה עם מסד נתונים או משהו אבל אין לי רעיון. אם למישהו יש מדריך או משהו אני יודה לו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני צריך תוכנה למחשב שהיא הופכת את המילה, כלומר עם אני אכתוב "שלום" זה יצא "םולש" יש נגיד את האתר הזה: http://www.ofek-liyladenu.org.il/links/translate2logical.php אבל אני משהו שאני יוכל לישתמש בוא במחשב בלי אינטרנט וכרגע האפשרות של IIS זה לא אפשרות טובה וכמובן שאי אפשר לעתיק את הקוד מקור באתר למעלה בגלל שהוא PHP אז למשהו יש רעיון? אני לא חושב שזה בעיה רבה לכתוב משהו ב-VB או פסקל, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.