תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, מצאתי פרוייקט בשם NCalc שיכול להמיר נוסחאות מ-STRING ולפרש אותם. לא הצלחתי למצוא הנחיות להטמעת הקוד בסביבת דוט נט או ב-C#. אם מישהו יודע אנא פרטו כמה שניתן על ההתקנה. http://ncalc.codeplex.com/releases/view/73656 האם קיימים פתרונות אחרים כדי להפוך מחרוזת כגון "Y*2-1" לנוסחה הניתנת לפיתרון(כולל השמה של משתנה במקום ה-Yׂ)?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני יודע שהשאלה קצת מטומטמת אבל אף פעם לא באמת נדרשתי לעשות את זה עד עכשיו ופה קצת נתקעתי, אז למרות שאני מרגיש מפגר שאני מעלה שאלה כזאת - מישהו יודע איך אני מעלים את המסגרת הזאת עם האייקון הקטן והמעצבן שנוצרים לי כשיש לי תג תמונה ריק באתר? לחלק מהדברים אני משתמש עכשיו ב type.hide() בJQuery אבל זה די מעצבן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שדרגתי את הגרסה מ2000 ל2008 והעברתי את כל הנתונים ביניהם והכל עבר בצורה טובה אבל כשאני מבצע שליפות ומציג בעמוד אינטרנט זה מציג לי סימני שאלה במקום מילים בעברית (אנגלית ומספרים עובדים טוב) ניסיתי להגדיר שדות מסוג nchar במקום char אבל זה לא עזור מישהו נתקל בבעיה ויודע מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בתוכנה שלי הוספתי כמה שורות שכשהמשתמש מסמן V בהגדרות אז התוכנית תפעל אוטומטית כשהמחשב נכנס לחלונות. RegistryKey startupKey = Registry.CurrentUser.CreateSubKey("Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run"); string path = Directory.GetCurrentDirectory() + "\\" + AppDomain.CurrentDomain.FriendlyName; if (startupCheckbox.Checked) startupKey.SetValue("NAME", "\"" + path + "\""); else startupKey.DeleteValue("NAME"); בדקתי ב-REGISTRY וזה מוסיף את הKEY והכל בסדר, מופיע בדיוק כמו שאר הערכים שמופעלים כשהמערכת עולה. אבל כשאני מתחיל את המערכת זה לא עובד :\ כלומר זה מפעיל את התוכנה אבל במקום להתחיל אותה זה מציג: וכשאני לוחץ על "view t…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מסיים שירות צבאי בעוד כשבועיים ושנה לאחר מכן אתחיל לימודי הנדסה. את הזמן הזה רציתי לנצל ללימודי פיתוח תוכנה. הייתי בכמה מקומות והתרשמתי שהנכון יהיה ללכת על .NET. כרגע אני מתלבט בין כמה מכונים ומכללות: hackeru john bryce הטכניון מכללת רמת גן Interbi מישהו יכול לתת לי המלצה חיובית או שלילית על אחד מהמכונים? אני מחפש בעיקר מידע על רמת הלימודים, יחס, התייחסות של מקומות העבודה לתעודה כזו או אחרת.. בנוסף, הומלץ לי בפורום אחר לנסות ללמוד לבד, האם זה אפשרי? האם אכן רוב המתכנתים עשו זאת בעצמם? והכי חשוב, האם מקומות עבודה לא דורשים תעודה ממכון כלשהו או תעודת הסמכה ממייקרוסופט? תודה רבה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מבצעים delete על מערך דו ממדי דינאמי, האם צריך לבצע delete על המצביע וגם על המצביע הכפול? וא"כ, מהו התחביר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.amazon.com/Python-Programming-Absolute-Beginner-3rd/dp/1435455002/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1526196899&sr=1-1&keywords=Python+Programming+for+the+Absolute+Beginner%2C+3rd+Edition+3rd+Edition
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מוכן גם אתרים בתשלום, אשמח לשאלות ברמה גבוהה של SQL (לא בהכרח לתפקידי BI/DATA-ANALYST)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד את שתי השפות, ורציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בפונקציות שכתבתי ב C++ בתוך תוכנית C# (אני משער שבעזרת קובץ dll), אבל אחר כך איך אני קורא לפונקציות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בקוד שאני כותב אני יורד מהמחלקה mouseAdapter ומשתמש בפעולה mousePressed. האם אני יכול במקום מסויים בקוד שלי לעשות עצירה עד הרגע שבו המשתמש ילחץ על כפתור בעכבר? חשבתי על לשמור את הערך האחרון של הנקודה בה העכבר נלחץ לאחרונה ולהכניס ללולאה תנאי שעד שלא תילחץ נקודנ שונה תיעשה בדיקה. א. זה לא יעיל בעליל, בזמן שהאדם "חושב" איפה ללחוץ מתבצעות פעולות בלי הפסקה (ממש כמו בלולאה אין סופית). ב. זה יוצר הרבה מאוד בעיות ואי אפשר לעקוב על התוכנית בצורה נורמלית. רב תודות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להריץ חיפושים של מילות מפתח בגוגל (כ 30 ביטויים כל פעם) ולשמור בכל פעם את כמות התוצאות שהוא מוצא ("כ-112,000,000 תוצאות" לדוגמא למילת מפתח).המטרה הסופית הינה לעשות טבלת אקסל ובה טור A יהיה מילות המפתח ולצדן בטור B עבור כל אחת יהיה מספר התוצאות לגביה בגוגל.אני לא מצפה שתסבירו לי פה הכל איך עושים אך רק ראשי נושאים כדי שאני אחקור ואגיע בסופו של דבר לתשובה איך עושים את זה.יש לי ידע ב-HTML,JavaScript,VBA וידע ברשתות מחשבים אם זה עוזר לכם להסביר יותר טוב.תודה לעוזרים. ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש תוכנה שיועדת לעבוד באופן ישיר עם יצאות המחשב (הטורי, המקבילי)? בנוסף אם אפשר מדריך קצר על התוכנה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי סיים לא מזמן ספר שעוסק בC#, עכשיו הוא מתלבט, מה עדיף לו ללמוד XNA או direct?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://stackoverflow.com/questions/3701646/how-to-add-to-the-pythonpath-in-windows-7 כאשר אני מנסה לכתוב את הנתיב של פייתון ב-SYSTEM VAR עם ערך של הנתיב תיקייה (שנמצא ב-APPS DATA) זה לא רץ דרך הCMD. יש לי גירסת python-3.5.2 וגם python-3.4.1.amd64 מותקנות (חלונות 10) מישהו יכול לסייע? קישור כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להמיר אפליקציה שבניתי ב - electron לכרום (chrom extension) ואשמח אם מישהו פה יעזור לי להבין מהי הדרך הקלה ביותר לפתיחת קבצים מקומיים באמצעות אותה אפליקציה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, שאלה חדשה לשבוע, אני אמור לכתוב תכנית אשר מקבלת מספר והופכת אותו למס' רומי יש לי את הגדרת האותיות המקבילות ל-1000 500 וכו'. השאלה היא איך לפרק את המס' שהתקבל ע"י המשתמש ולתרגם לפלט של אותיות עזרה בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אם אני מגדיר מערך דו מימדי ואני רוצה להתיחס למערך אחד משני המערכים איך אני עושה את זה? דוגמא: int BingoChart[a]; ואני רוצה לדוגמא להגדיל את המערך BingoChart[a] באחד אבל בלי לשנות את המערך b ובלי להתייחס אליו איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם התוכנה של c# תעלה על פנטיום 2?(לא איכפת לי עם התוכנה תזחול..)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול קודם כל מה הספר המומלץ ביותר ל java המיועד למתחילים- לא מתחילים בשפות התכינות תכנתתי בסי מעט והמון בפרל אני ברמה של מתקדם בפרל ככה שרקע בתכנות אין לי אומנם רקע ב OOP אין לי אז ככה מה הספר המומלץ ? והאם השפה הזאת מתאימה לי כמתחיל ב OOP וסתם שאלה למה מיודעת השפה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך פעולה שמקבל DataTable וממירה אותו לString כפי שנראה בקובץ המצורף. את מס' השורות לא ניתן לדעת, כך שהמעבר על כל שורה צריך להתבצע בלולאה לעניות דעתי. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לתכנת משחקי פלאש? + אם למישהו יש מדריכים זה גם יהיה טוב...\ תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו שרת של משחק, עכשיו יש איזה ילד משועמם שפשוט "מזריק" לSQL של השרת מלא שמות משתמשים ומכביד על השרת עד שהוא נופל, השאלה שלי איך הוא יוכל להגן על הSQL מפני דברים כאלה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אף פעם לא למדתי כתיבת DLLים או איך להשתמש בהם במטלב ועכשיו המנחה לפרויקט גמר שלי ביקש ממני לכתוב את הפוקציות בDLL ולקרוא להם ממטלב לשם האצת המהירות. מישהו יכול לתת לי דוגמא קצרצרה רק בכדי להבין את הרעיון? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה כבר איזה חודש למצוא ואם לא EXE אז כל קובץ אחר שאני יכול להריץ בלי ה-ECLIPSE ...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש הצעות לפרוייקט, כעקרון אני שוקל לעשות קומפיילר למרות שעכשיו זה נראה דיי גדול עליי בקומפיילרים אין מה לדון יותר מדי, אני יתייעץ עם המורה ואולי אני ייקח. התחום שכן אפשר לקבל בו אין ספור הצעות זה משחקים(AI) למי שלא מכיר את המסלול, מי שעושה יג', בסוף שנה צריך להגיש פרוייקט כאשר אחד הנושאים האפשריים זה לבנות משחק עם AI, כלומר זה חייב להיות משחק שבנוי עבור 2 שחקנים, ושחקן אחד יהיה המחשב אני מחפש משחקים אפשריים, שלא יהיה קל מדי, ושלא יהיה ברמה גבוהה מדי(שח-מט לדוגמא) אגב בכיתה 2 תלמידים לא יכולים לעשות פרוייקט באותו נושא(פרט לקומפיילרים), וכבר לקחו את המשחקים: הקסגון, דמקה סינית, Tactics advanced תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-