עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Pum,

Visual C++ ישנה בעיה לדבג תוכנה שאמורה לעבוד עם CMD LINE , הבנתי שישנה אפשרות לדמות ריצת CMD LINE או משהו כזה, אודה למי שאוכל להסביר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. חברה שלי צריכה להעביר אצלה בעבודה הרצאה של חצי שעה על נושא תכנותי כלשהו, עדיף משהו שקשור לג'אווה. הכוונה היא לאיזשהו נושא תכנותי מתקדם (כמו Class Loader) או כל מיני חבילות שימושיות (כמו hibernate, easymock וכד'). אשמח לרעיונות. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום. הייתי רוצה לדעת בעזרת איזה שיטה ניתן לבדוק אם ב-<input> הוכנסו אותיות או מספרים. לדוגמה לבדוק אם במספר טלפון יש אותיות ואם יש אז להחזיר eror. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by -Sky_Lord-,

היי, אני מעוניין לבנות ביטוי regex שיוכל לזהות סוגריים חיצוניים. הכוונה, בהינתם הביטוי הבא: 5 + ( 2 + 3 + ( 5 - 2 ) + 3 ) + (2 - 5) אני רוצה שהוא יוכל להביא לי את ( 2 + 3 + ( 5 - 2 ) + 3 ) (2 - 5) מספר אנשים אמרו לי שזה לא אפשרי בגלל שregex לא יכול לספור סוגריים, חיפשתי קצת באינטרנט אבל לא מצאתי על זה מידע. זה אפשרי? למישהו יש רעיון? זה צריך להיות דרך אגב regex בגאווה. עריכה - כמובן שאין לי מושג לגבי המבנה בתוך הסוגריים, יכול להיות עוד אלף סוגריים שנפתחים ונסגרים בפנים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by gal_il50,

יש לי Class Point: //1:define delegate class public delegate string PointFormat(int x, int y); public class Point:IComparable<Point> { public int X { get; set; } public int Y { get; set; } // public PointFormat format; //3:Allocate delegate reference public Point(int x, int y) { this.X = x; this.Y = y; } //public override string ToString() //{ // if (format != null) // { // return format.Invoke(X, Y); //5:invoke // } // else // { // return "(" + X + "," + Y + ")"; // } //} public void Print(PointFormat format) //3: Allocate delegate reference { str…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by waizman,

יש לחבר שלי קובץ SQL והוא צריך להמיר אותו לקובץ של אקסס... זה מה שהבנתי לפחות... איך הוא עושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by DanielHatuka,

מודלים חישוביים, מישהו יודע למה צריך את הנושא הזה?ומה עושים בו? התחילו ללמד בכיתה ואני לא מבין כלום... בבקשה מי שיודע לענות לפחות על אחד שאולי אני יבין: כתוב לשפה מעל לא"ב (a,b) שמקבלת את כל המילים ש: 1. מכילות את הרצף abaaba 2. מתחילות באות אחת ומסתיימות בשניה (למשל מתחילות ב-a ומסתיימות ב-b) 3. האות הראשונה נמצאת לפחות פעמיים במילה 4. מכילות מספר אותיות שמתחלק ב-3 בלי שארית (גם 0 עונה על הכלל)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש טבלת מוצר ומחיר עם אפשרות למחוק שורה ( יש כפתור מחיקה ליד כל שורה). אם לוחצים על כפתור המחיקה, אז יש אטריביוט לכל כפתור כזה שאומר לו ללכת לפונקציה בצד לקוח שהיא מוציאה ליוזר הודעת אזהרה "האם אתה מעוניין למחוק?" ורק אם הוא מאשר יש פניה לצד שרת והמחיקה מתבצעת בבסיס הנתונים. השאלה: איך אני יכול להוסיף בהודעת האזהרה את תוכן השורה אותה היוזר עומד למחוק. למשל, אם היוזר בחר למחוק את הבמבה: "האם אתה מעוניין למחוק במבה?" עוד פרטים: שרת: vb.net לקוח: js asp 2.0, no ajax

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אורח NEWORDER

http://stackoverflow.com/questions/3701646/how-to-add-to-the-pythonpath-in-windows-7 כאשר אני מנסה לכתוב את הנתיב של פייתון ב-SYSTEM VAR עם ערך של הנתיב תיקייה (שנמצא ב-APPS DATA) זה לא רץ דרך הCMD. יש לי גירסת python-3.5.2 וגם python-3.4.1.amd64 מותקנות (חלונות 10) מישהו יכול לסייע? קישור כלשהו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shynet,

שלום לכולם למרות שאת התוכנה הזו פרסמתי כבר לפני כמה חודשים החלטתי לפרסם את זה פה עכשיו. Mouse Shaker היא תוכנה שכתבתי ב-VB .Net במשך כמה חודשים (התחלתי לעבוד עלייה קצת לפני החופש הגדול של שנה שעברה) עם הפסקות בין לבין (היה לי בגרויות). Mouse Shaker היא תוכנה המזהה סמלים שנוצרים על ידי העכבר ומגיבה בהתאם (ע"י הפעלת פונקצייה מסויימת כמו למשל הפעלת תוכנה, הפיכת חלון לשקוף, מיזעור וכו...). כתבתי בתוכנה גם את האפשרות לדמות את Aero Shake ו-Aero Snap של Windows 7. תוכנות שמזהות סמלים ומגיבות בהתאם (Mouse Gestures) כבר קיימות המון זמן אך החלטתי שהגיע הזמן להוסיף שמה דברים משלי כמו למשל ניעור חלון מטה ומעלה גורם לו להפוך להיות שקוף (שיכול להיות נחמד בשביל לכתוב סיכומים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז אחרי שישבתי היום כל היום על התוכנית ודיי נתקעתי במשהו קטן, החלטתי לפנות אלייכם לעזרה - כחלק מהתוכנית אני צריך לרשום פונקציה שאמורה לקבל מהמשתמש רשימה של 20 מספרים מינימום, בגודל של 10 תוים כל אחד. זה מה שיצא לי עד עכשיו - double GetArr(double array[ARR]){ int i; for(i=0;i<ARR;i++) scanf("%lf", &array[i]); return array[ARR]; } עד כאן הכל יפה והכל עובד מצויין. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה להגביל את הקלט. איך אני מפסיק את הקליטה כך שברגע שהמשתמש יקיש 1- לדוגמא, הקלט יפסק ויחזר מערך בגודל שהמשתמש הקיש? אשמח לעזרה, אני דיי תקוע ולא יכול להמשיך בלי הפונקציה הזו.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by obeh,

טוב דבר ראשון זה המקום הכי קרוב ללהיות הגיוני לפרסם בו לכן אם במידה וטעיתי אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום הנכון טוב בקצרה, דבר ראשון כתבתי זאת הגדרה די רחבה שאולי בעני אנשים מנוסים בתחום תשמע כשקר אבל באופן עקרוני ישבתי על העסק הזה לא מעט זמן וכתבתי תוכנת טלאים שמורכבת ברובה מ VBS קצת רקע על מה באמת מדובר אני מניח שרובכם פה מכירים את התוכנה Speccy ובכן ביקשתי מאדון נחמד באחד הפורומים ב רשת להוריד את Speccy ולהביא לי צילום מסך מהחלון הראשי שלה, מסתבר שזאת משימה שהייתה ממש גדולה עליו והוא כשל בה שלוש פעמים אז חשבתי לעצמי ועלה לי רעיון לנסות לכתוב קובץ אוטומציה שיעשה את העבודה הקשה בשבילו (מורכב מ Bat ,VBS , ‏Speccy גירסא ניידת, IrFanView וגירסאת קוד פתוח של imguruploader…

13. Started by jenia788,

שדרגתי את הגרסה מ2000 ל2008 והעברתי את כל הנתונים ביניהם והכל עבר בצורה טובה אבל כשאני מבצע שליפות ומציג בעמוד אינטרנט זה מציג לי סימני שאלה במקום מילים בעברית (אנגלית ומספרים עובדים טוב) ניסיתי להגדיר שדות מסוג nchar במקום char אבל זה לא עזור מישהו נתקל בבעיה ויודע מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. האם ישנם היבטים אחרים שצריך לקחת בחשבון כשבוחרים לאחסן בMEGA? זה HTTPS, ולכאורה 50 ג'יגה חינם עבור כל דוא"ל זה מעל הראש (לא באמת מבין איך זה משתלם להם).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני די חדש בתחום ואני מניח שזה משהו שממש קל לעשות אני פשוט לא מצליח, הנה דוגמה: < img src = "http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?center={כתובת מלאה}&zoom=15&size=600x400&sensor=false" alt = "" /> אני רוצה לרשום במקום איפה שרשום כתובת מלאה משהו שיש לי במשתנה כלשהו בצד שרת, איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ^DaGoN^,

אני ממש רוצה להתחיל ללמוד CSS אין לי רקע בכלל אז אני אשמח לקבל מדריכים איך להתשמש בה. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שימו לב לקוד הפשוט הבא: for (float k=0; k<=2; k+=0.1) { System.out.print(k + " "); } ושימו לב לפלט: 0.0 0.1 0.2 0.3 0.4 0.5 0.6 0.70000005 0.8000001 0.9000001 1.0000001 1.1000001 1.2000002 1.3000002 1.4000002 1.5000002 1.6000003 1.7000003 1.8000003 1.9000003 מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך פותרים אותה? יודע למה זה קורה??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mcalfi,

היי, עקב כמה מכשולים יש לי חודשיים לבנות פרוייקט סיום יד' ובחרתי דמקה. אפשר לשנות את החוקים אם צריך אז בחרתי שמלכה יכולה לזוז רק צעד אחד אבל לכל כיוון (באלכסון כמובן) וככה זה יהיה יותר פשוט. בכל מקרה אני ישמח לקבל רעיונות איך אני יודע אם אני בכיוון של ניצחון או במילים אחרות למנוסים פה: איך אני יודע איזה ניקוד לתת לכל לוח שאני בונה עץ משחק. דוגמא : בNIM, אם 2 השורות שוות בסיום התור של המחשב אז 100% המחשב ניצח במישחק אם הוא ימשיך ככה. בדמקה אין אפשרות לניצחון בטוח אבל איך אני יודע אם אני בכלל בכיוון? האם יש יותר מתנאי אחד שאני צריך לבדוק לפני שהמחשב עושה את הצעד שלו בדמקה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ~שירה,

יש לי טבלה בבסיס נתונים (עם 3 עמודות string,int,int), ואני רוצה להציג אותה על המסך לא בצורת GRID, אלא- בעיצוב של LABELים וקוים מפרידים. איך עושים זאת באמצעות ItemsControl?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Avi.Sprngr,

שלום, מצאתי פרוייקט בשם NCalc שיכול להמיר נוסחאות מ-STRING ולפרש אותם. לא הצלחתי למצוא הנחיות להטמעת הקוד בסביבת דוט נט או ב-C#. אם מישהו יודע אנא פרטו כמה שניתן על ההתקנה. http://ncalc.codeplex.com/releases/view/73656 האם קיימים פתרונות אחרים כדי להפוך מחרוזת כגון "Y*2-1" לנוסחה הניתנת לפיתרון(כולל השמה של משתנה במקום ה-Yׂ)?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. וזה אחרי שקראתי את המאמר של שי יעיש על מדריך למתכנת אינטרנט מתחיל http://hwzone.co.il/guides/intpro הבנתי שצריך להתחיל עם HTML ושיש גרסה 4 ועומדת להיות גרסה 5. אז להתחיל עם 4 או שישר להתחיל ללמוד 5. המטרה שלי לנסות לבנות לבד לפחות את הבסיס של אתר אינטרנט. כמו כן נתקלתי באתר הזה לצורך לימוד http://www.w3schools.com/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yoniby,

מישו מכיר? ואולי בעברית? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. http://pc.ign.com/articles/641/641567p1.html אותי אישית הכי מעניין כמובן ה NETCODE.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by decoraz,

אני מעוניין ללמוד שפת מחשב לצורך בניית תוכנה או אתר אשר יעבוד דרך האינטרנט. התוכנה תכיל מאגר נתונים גדול ובאפשרות משתמשים שונים להזין מידע נוסף למאגר ואחרים יכולים לראות את כל הנתונים שנרשמו. איזה שפות אתם ממליצים לצורך בניית התוכנה / אתר ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by idofr,

יש לי טבלה עם 3 טורים 1. id 2. name 3. parent_id עכשיו אני רוצה Query שתחזיר לי את כל הטבלה כאשר מתחת לכל ID יש את כל השורות שהID הרלוונטי כתוב להם בParent_id. אפשרי? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים