תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום התחלתי ללמוד סוקטים ואני צריך סיפריית SOCKET הבעיה שאני לא מוצא אותה ב TC.. יש לו בכלל ? ???
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי אנשים, ניסיתי לעשות משהו כזה: <?php $con=mysqli_connect("**************","*************","***************","************"); // Check connection if (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } echo $_POST[login] . " | " . $_POST[password]; $user = $_POST[login]; $pass = $_POST[password]; $result = mysqli_query($con,"SELECT * FROM ***** WHERE id=1"); if($row['user']==$user && $row['pass']==$pass) { echo "good."; } else { echo "bad."; } mysqli_close($con); ?> אני מצליח להעביר את שם המשתמש והסיסמה בPOST אבל מישום מה אני לא מצליח לעשות את ההשוואה. יש לציין שבDB יש רק רשומה אחת - ID,USER …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שימושי
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, במסגרת הלימודים אני צריך ליצור תכנה ב #c ב console app שמבצעת את הדברים הבאים : לבנות יישום Console Application המדמה סימולציה למבחן אמריקאי היישום מציב שאלה אחת ומציג 4 תשובות אפשריות לאחר שהלקוח בחר תשובה מוצגת השאלה הבאה עד סיום הבחינה הלקוח יכול לפרוש במהלך המבחן ולקבל ציון לאחר 20 שאלות יקבל הלקוח ציון הלקוח יקבל גם הודעה אם עבר או לא עבר את הבחינה - כל תשובה נכונה 5 נק ציון עובר מעל 60 בכל מבחן השאלות יהיו בסדר רנדומלי וגם סדר התשובות בחלק מהשאלות התשובה מורכבת משתי תשובות למשל גם א+ב אין לעבוד מול בסיס נתונים אני ממש מתקשה עם זה והייתי שמח לקבל עזרה, התכנה צריכה לכלול דברים כמו structs,objects,enums,constructors,inheritance,interface,abs…
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, ישבתי כמה ימים (שלמים!!), בשביל לגייר את כל הפרוייקט שלי (PHP) לקידוד UTF-8. שזה אומר לעבור קובץ קובץ ולשמור אותו כ-UTF-8. לא מצאתי באינטרנט תוכנה או סקריפט שיודע להמיר את כל הקבצים שלי ל-UTF-8 בלי שום בעיה. היו תוכנות שכן עושות את זה, אבל לא היה תמיכה בעברית.. והיו גם תוכנות שהיו מוסיפות BOM, ולא היה דרך לבטל את זה. לבסוף, כתבתי תוכנה קטנה, שעושה את זה במכה אחת.. וכמו תומכת בעברית בצורה מלאה. אני מאוד אשמח לקבל פידבקים על התוכנה, ואם יש צורך או רעיון לשיפור, אני אשמח מאוד לקבל ! בכל אופן, התוכנה משכתבת את כל הפרוייקט במכה אחת ל-UTF-8, ולא מעתיקה למקום אחר (אולי כדי להעתיק למקום אחר?), אז ככה שכדי לעשות גיבוי לפרוייקט שלכם לפני שאתה מתעסקים עם זה. תהנ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקראת מבחן במטלב אני מחפש מילון/ריכוז של פקודות/פונק' (עדיף בפורמט נוח להדפסה) אם מישהו מכיר משהו ברשת או יכול לשלוח לי במייל אני אשמח... תודה
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה למצוא דרך להדליק ולכבות את ה-WIFI באמצעות קוד. אני מתכנת ב-C# וברור לי שיש צורך בקריאות מחוץ ל-Framework. כל מה שנמצא עד כה הוא ל-Windows Mobile ואני צריך ל-Windows CE. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לתכנת בפלאפון ויש לי כל מה שצריך.... ואני מחפש אתר טוב בעברית שמלמד תכנות לפלאפון אם מישו יכול לעזור ולתת לי אתרים אודה לו מראש......
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום ברצוני ליצור קובץ חדש, להכניס עליו מחרוזת ואז לקרוא את המחרזות ממקום אחר אני עשיתי ככה: 1. כתיבה לקובץ: fp=open("c:\\tc\\bin\\FPM\\DATA\\info.dat","wb"); if(fp==NULL) { printf("Error openning file\n"); } . . fwrite(&name,sizeof(char),1,fp); fclose(fp); [/code ] name זאת מחרוזת אשר מקבלת שם משתמש 2. קריאה מהקובץ: fp=open("c:\\tc\\bin\\FPM\\DATA\\info.dat","rb"); if(fp==NULL) { printf("Error openning file\n"); } fread(name,sizeof(char),1,fp); outtextxy(510,70,name); fclose(fp); אין לי מושג למה זה לא עובד לי כל פעם שאני מגיע לדף הכתיבה לקובץ התוכנית יוצאת לי מישהו יודע אולי מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני חייב דרייבר אשר דרכו אני יכול לראות פריימים של צילום בתוכנת וויזואל בייסיק
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לנסות להתחיל לבנות אתר שיהיה בעל יכולות לספק קנייה של מוצרים ממגוון קטגוריות. הידע שלי הינו ברמה של חובבן ב ASP.NET , אקסס ו- SQL . הכי קל זה אם משהו מכיר קוד להורדה של האתר (ה-DB והממשק). אבל אשמח להצעות אחרות. תודה מראש נ.ב-001 - אין צורך בתמיכה בעברית והכוונה היא לקוד פתוח-->לא משהו שעולה כסף... נ.ב-002 - מצאתי את oscommerce - האם זה מה שחיפשתי ? האם יש איזשהו "עוקץ" שאני לא ראיתי/מבין ? או זה באמת שייך לקהילת הקוד הפתוח...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד C הבנתי שהקומפיילר הכי טוב למתחילים הוא של BORLAND אבל איפה אני משיג אותו? לא איכפת לי אפילו לקנות אותו בארץ.. כל הפריצות שמורידים מהאיטרנט מסובכות רצח.. קצת עזרה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אפשר להשתמש ב api של חלונות דרך C# (למשל כדי לנגן צליל, דבר שאני לא יודע לעשות דרך C#)? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אהלן! עברתי ממגמת אלקטרוניקה למחשבים ככה שכל מה שלמדתי ב-C ואסמבלי- לפח :-[ קיצור, אני מנסה לעשות תרגיל במחשבים בשפת ג'אוה ושאני מקמפל אני מקבל הודעת שגיאה שלא יודע מה צריך לעשות איתה. מה צריך לכתוב כדי שיהיה אפשר לקלוט למשתנה N? מצורפות 2 תמונות שאמורות להמחיש מה הבעיה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתר בנוי בטכנולוגית xhtml טוב לקידום או לא ? מה עדיף xhtml או html 5
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי את הנושא הבא ב- stackoverflow: http://stackoverflow.com/questions/19070575/python-3-3-cx-freeze-py-to-exe-work-but-displays-an-error-after-build ולאחר מס' בדיקות שהמשכתי לערוך, וניסיונות חוזרים. הבנתי שהבעיה קצת שונה ממה שחשבתי. אני מתכנת ב- python 3.3, ב- וינדוס. אני מעוניין בעזרת cx_freeze להמיר קובץ מ- py ל- exe. הבעיה היא שהמודול VideoCapture עושה לי בעיות. והכל נתקע בגלל פונט. המטרה שלי היא בעזרת תוכנה שכתבתי, לצלם תמונה בעזרת המצלמה - לא אכפת לי באיזה מודול זה יהיה. הבעיה היא ששאר המודולים הקיימים לצילום תמונה ע"י המצלמה לא עובדים. (רק VideoCapture עשה את העבודה - בתור קובץ py). והוא מציג שגיאות אחרי הקימפול (לאחר ה- build, כקובץ exe). אשמח לרעיונו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ומה שקראתי לא הכי התאים לי אני צריך לעשות הרשמה באתר שאת זה כבר עשיתי אבל אני צריך שברגע שאני לוחץ על הרשם שהנתונים הללו יכנסו למסד (אני עובד עם SQL 2000) ואין לי מושג איך אני אמור לעשות את זה תודה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לפני משהו כמו 5 שנים, בין כל האתרים שהיו לי (אתרים מסחריים שבניתי עבור חברות, אתר warez גדול ועוד...), החלטתי לפתוח אתר קטן ונחמד משלי. האתר הכיל קטעים משעשעים שקרו לי, ציטוטים ולא מעט חומר מקורי שכתבתי. מראש הצהרתי על האתר כלא- מושקע לחלוטין כי מה שעניין בו היה התוכן ולא העיצוב, ולכן כתבתי את כולו ב- netscape composer הידוע לשמצה (זה היה בגרסה 4 או משהו כזה). מאז האינטרנט ועברית באינטרנט התפתחו, לא צריך יותר להתקין את הפונטים של גלובס כדי לראות עברית ולא צריך לכתוב עברית בצורה מכוערת כמו פעם... לצערי, עכשיו כשאני מנסה לפתוח את האתר, כל מה שאני רואה זה ג'יבריש כזה: !íëì íåìù אולי בגלל שעבר הרבה זמן ואני סנילי, אולי בגלל שאני טיפש, אולי בגלל השעה המאוחרת ואולי בגלל שילוב ש…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנת c# ואני רוצה לתכנת סרגל כלים לאינטרנט אקספלורר. דוגמא לסרגל כלים שפותח באופן עצמאי: http://israelradio.lihi.co.il/ מישהו יכול לכוון אותי למידע בנושא? מדריכים? מידע? כל דבר שיעזור לי ללמוד לבנות סרגל כלים.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין boostrap ל css3 כיוון שבשתיהם יש הרבה דברים משותפים,ומתי משתמשים בכל אחד ?תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני חדש בתחום. משהו באזור תלמיד שנה א'. וגם זה בקושי. יש לי אתר קטן שהרקע שלו מתחלף אחת לשנייה בערך. מדובר ב 4 תמונות, שחוזרות על עצמן. המעבר בין התמונות הוא רגיל - החדשה מגיעה מימין ו"מכסה" (די מהר) את הקיימת. אני מחפש אפקט מעבר מרשים יותר. אחד ספציפי שממש הרשים אותי היה מעין התפוררות (לחלקיקים) של התמונה הקיימת, והתמונה החדשה גם היא נבנית מחלקיקים להחליף אותה. האם מישהו מכיר? יודע? זה יכול להיות גם אפקט אחר, אני פשוט מחפש מקורות. Jquery ממש תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצרתי קובץ Properties ואני מעוניין למחוק אותו - לצערי אני לא מצליח הקובץ נמצא בכתובת: workspace\Proj\Data\2011 ניסיתי את הפקודה File f=new File("Data\2011\year.properties"); f.delete(); לא עובד. ניסיתי גם לכתוב את הBackslash בעזרת File.Seperator ועדין לא עובד. הקוד עובר קומפילציה פשוט הפעולה לא מתבצעת. אני מניח שלא ככה מוחקים קובץ Properties אבל אני כבר יום שלם חופר בגוגל ולא מצאתי תשובה. \: תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
^ (אני קובע איזה....................................................)
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-