תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי בזמן ריצה ליצור טור לחצנים לדאטא גריד, זה הצליח, הבעייה הייתה כשניסיתי לשייך אותם למתודה כלשהי, בדאטא גריד יש מתודה שנקראת ItemCommand שאמורה להתבצע כל פעם שלוחצים על לחצן בדאטא גריד, אבל משום מה כשאני לוחץ על הלחצן בדאטא גריד שום דבר לא קורה .. הוא רק נכנס לפייג' לוד וזהו .. מישהו נתקל אי פעם בבעיה?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, כיצד אני מוסיף לתוכנית win32 api אופצייה לבחירת מוזיקה ON או OFF ע"י Check Box או Radio Button? צריכה להיות עבור החלון הראשי. מדובר ב C++. בבקשה הסבר ולא לשלוח לינק ל win32 tutorial? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יוכל לעזור לי אני רוצה לבנות דף HTML שיש בו אזור שלושה פריימים 1. כותרת 2.תפריט 3. פריים שמשתנה על פי הנבחר בתפריט אני כבר כמה ימים מחפש תשובה לזה בתודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
חברים בבקשה תעזרו! אני צריך לכתוב פרוצדורה שקולטת מחרוזת של תווים הנמצאים באוגר $a1 באוגר $a2 נמצאים מספר התווים באוגר $a3 נקלט מספר מ 0 עד 9 שיקרא x. על הפרוצדורה לבצע מחיקת תווים לפי המיקום של המספר שבאוגר $a3. לדוגמא: מחרוזת של : 1234567890 המספר x = 3 למעשה הפלט יהיה 123567890 צריך לצמצם את החור שנוצר אחרי מחיקה ולהדפיס את המחרוזת מהסוף להתחלה. כלומר הפלט יהיה 098765321
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מהי הגרסה הכי עדכנית לjoomla ?ומאיפה ניתן להוריד? ניסיתי להוריד מהאתר של ג'ומלה אבל הם שולחים קובץ זיפ בלי הפעלת התקנה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! באתר שאני בונה אני רוצה לצרף תמונות לכל משתמש (user). מהי הדרך הנכונה לאחסון שלהם? חשבתי לאחסן בתיקייה את כל התמונות, ואז ב sql (בסיס נתונים) לאחסן את הכתובת של התמונה בהתאם למשתמשים (users), אבל לא לאחסן את התמונה עצמה בבסיס נתונים. או אולי מאחסנים את התמונה עצמה בבסיס נתונים (ראיתי שיש אופציה לאחסן imag) ? והאם התשובה לשאלה הזו נכונה גם לקבצים אחרים, לא קבצי תמונה ? תודה :-) שריה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה פרויקט ב-VB וובו אני גם מקפיץ הודעות למשתמש דרך תיבת הודעהאשר מוצגים בה מספר אפשרויות (כגון:כן , לא, בטל , OK וכו') ואני רוצה לעשות שעל כל אפשרות שהמשתמש ילחץ התוכנית תעשה דבר מסוים... כיצד אני יודע על איזה מאחת אפשרויות לחץ המשתמש ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבקשה אני מחפש אתר טוב וחינמי שאליו אני יוכל להעלות את האתר שלי, אתר שבנוי ב ASP.NET ו C# ז"א שאני אצטרך להעלות קבצי ASPX וכמובן גם קבצי DATABASE.. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות שהדף שהקוד הזה נמצא בו ירענן את עצמו כל פרק זמן אקראי. זה מה שיצא לי משילוב של כל מיני קודים שמצאתי דרך גוגל אבל זה לא עובד לי ואני לא מבין בזה מי יודע מה... הקוד הזה נמצא בתגית ה-head <script type="javascript"> function get_random() { var ranNum= Math.floor(Math.random()*6)+7; document.write('<META HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT='+'"'+ranNum+'">'); } get_random(); </script> בקיצור מה כאן אני עושה לא בסדר?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום, הכנתי פרויקט, והפרדתי את העברית ל-DLL. קימפלתי, הכל בסדר - אבל כשאני מפעיל את התוכנית - העברית מופיעה כסימני שאלה ( ? ). כדאי לציין שהעברית לא מופיעה בסימני שאלה רק אצלי, אבל יש מחשבים שהיא כן מוצגת כראוי אבל אין חוקיות מסוימת (כמו אותה מערכת הפעלה, או עם/בלי עברית מלאה וכו'). יש הצעות לפתרון? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלי לכן פירסמתי גם פה וגם בפורום פיתוח אתרי אינטרנט במסגרת פרוייקט גמר סטודנטיאלי אנחנו צריכים להוציא מידע מאתר מסויים וניסינו כל דרך אפשרית שקיימת אך ללא הצלחה (והעתקה ידנית מהאתר היא סיוט שלא ברא השטן). כרגע אנחנו צריכים להוציא מידע אודות מוצרים שנמצאים ברשתות שיווק ושני האתרים היחידים שכרגע מפרסמים מידע מלא אודות מוצרים הם שופרסל ומגה. האם מישהו יכול לעזור לי בהוצאת המידע הרלוונטי מאתרים אלו? כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, האם קיים אתר אכסון אתרים חינמי מומלץ (אתר בסיסי ללא DB או PHP) - ללא פרסומות - שמאפשר שימוש בשם דומיין קיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך להגיש פרוייקט ביחידה של התכנות בסביבת אינטרנט. השפות הם ASP JS HTML וכו'. אני צריך להגיש את הפרוייקט כשבועיים וחצי מהיום. הבעיה - אני לא יודע כלום , חוץ מHTML אני פשוט לא יודע מה עושים. הבנתי שאני צריך קודם כל איזה תוכנה כדי להתחיל (שרתי IIS?), איך אפשר לעשות את זה בלי דיסק של ווינדוס? ובכלל, יש לי איזה סיכוי להגיש את הפרוייקט הזה בזמן? אם כן, איך?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
צריך סיוע במימוש התכנית הבאה: זה הקוד שלי, שהבעיה איתו, שהוא עובר על המערך 3 פעמים, אך מותר רק פעמיים: #include<stdio.h> #define N 5 void sort_array(int a[], int b[], int n); int main() { int a[N],b[N],i,j; printf("\nPlease insert the first array (5 numbers): \n"); for(i=0;i<N;i++) if (scanf("%d",&a[i])!=1) { printf("\nInput error!"); return 1; } printf("\The sorted array is: \n"); sort_array(a,b,N); return 0; } void sort_array(int a[], int b[], int n) { int i=0,j=0; for(i=0;i<n;i++) if (a[i]<0) { b[j]=a[i]; printf("%d ",b[j]);j++; } for(i=0;i<n;i++) if (a[i]==0) { b[j]=a[i]; printf("…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לומד בעזרת ספר (של מרכז ההדרכה 2000) והורדתי מהדר ושאני מנסה להריץ את אחת התוכנות הראשונות כמו שרשום בספר זה מה שאני מקבל. מה הבעיה פה? - זה מראה שיש לי בעיה עם הסוגריים המסולסלים הראשונים,זה יוצר לי קובץ אבל התוכנה לא עובדת.
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שמהו יכול לעזור לי עם זה ???. כתוב פונקציה המקבלת מערך מסוג והמקסימאלי שבמערך ואת מיקומם הסידורי. יש להקצות מערך בגודל 5 ולקלוט את ערכיו מהמשתמש. על התוכנית להציג את הערכים המוחזרים מהפונקציה. דוגמה: Please enter five numbers: <752> <-2> <59157> <87> <-6237> The minimal value is -6237 at index 4. The maximal value is 59157 at index 2.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשפת C הגדרתי שני structures: typedef struct { int x; int y; } a; typdef struct { int x; float y; int z; } b; אני רוצה לכתוב פונקציה שתבצע פעולה זהה על המבנים אבל אני צריך לשכפל אותה בגלל שוני ה TYPE לדוגמא : int foo_a(a* s) { return (int)(s->x +s->y); } int foo_b(b* s) { return (int)(s->x +s->y); } איך אפשר לאחד לפונקציה אחת ? שנראית בערך כך: int foo(void *s) { return (int)(s->x + s->y); }
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר חיפוש מצאתי כמה פוסטים במושא אך לא הבנתי את עניין הגבולות, ליצור מספר רנדומלי משתמשים בrand() אבל אני רוצה מספרים רנדומלים בין 100- ל 100, רק שלמים מסוג int איך אני מבצע את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באתר לימוד שלהם יש כבר גרסה 3.3. http://docs.python.org/3.3/ תודה.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
אני יודע שזו אולי בקשה די גדולה, אבל מישהו מכיר סקריפט המגביל גודל תמונה בחתימה בפורומים?
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מישהו שלח לי משהו ומרוב טיפשותי פתחתי זה היה ריסטרט של אחריי 60 שניות אבל שעשיתי ערוך לקובץ זה מה שהתקבל: SHUTDOWN -C you have a viros euch version 0.1 -T 20 -R V= f V= f W32.netsky.D@mm g h v C:\WINDOWS/system32 START euch.cmd START euch.bat SHUTDOWN -C you_have_virus_euch -T 55 -R START euch.bat COPY euch.cmd "C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup חשוב שתדעו שלאחר שעשיתי ריסט זה לא חזר על עצמו.. אבל אני נורא דואג ואם תבקשו אעלה את הקובץ.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום תביעו בבקשה חוות דעת על האתר שלי, מה צריך לשפר להוסיף לשנות תודה , אם האתר טוב. www.hypersonic.bryansoft.info תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני "משגר" את פונקציית המקשים הללו ב Visual Basic. כלומר שאני לוחץ על Command Button הוא יבצע כאילו לחיצה של שלושת המקשים ואז יפתח לי ה Taskbar. ( Taskbar היה לשם הדגמה אך אל תסיקו מכך שלשם כך אני רוצה את הפונקציה ) יום נעים ובריאות
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום. יש לי תוכניות בג'אוה שאני רוצה להוסיף לה לGUI חלק שמציג קוד HTML כלשהו. האם יש רכיב בסווינג שיודע לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
בשביל להבין למה אני מתכוון כנסו ל: http://messenger.msn.co.il/ בצד יש תפריט: תוכנות, הורדה, משחקים וכיף וכו'. כאשר לוחצים על אחד מהם התוכן משתנה אך התפריט והכותרת נשארים. אין כאן פריימים אלא טבלה. יש למישהו מושג איך עושים את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-