עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by tal hw king,

שלום לכולם (מדי פעם אני קופץ לביקור כאשר יש לי זמן... ) רציתי לבנות מערכת מסוימת שתציג רצף מסוים של כתוביות מתוך מאגר של כתוביות. אני יודע לעשות הגרלת מספרים ב JAVAscript אבל מי שטיפה מבין בשפת אינטרנט יוכל לגשת ולראות את כול הכתוביות, ואני לא רוצה שזה יקרה ולכן עומדת בפני שפת ה ASP שמאפשר לי לבורר את מה שאני צריך מבלי שיכולו לראות את כול השאר, השאלה שלי איך אני גורם לו להגריל, או אולי יש עוד תכניקה שלא חשבתי עליה. עוד דבר (בהזדמנות זאת): רציתי לדעת האם משהו מכיר מדריך ל PHP עדיף לי בעברית בתור התחלה ואם אין שום דבר שכזה אז אשמח לאחד באנגלית שישקף את הרמה שלי כעת (0) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by moshiko69,

שלום, חברים אני מחפש חברה טובה לבניית אתר חדש, מדובר בסכום רציני שאני מוכן להשקיע (5000$ לפחות) למימוש רעיון מקורי. רציתי לדעת איך זה הולך עם אותן החברות שמציעות בניית אתרים, זה כולל דומיין? כמובן בניית האתר, קידום האתר בגוגל וכאלה? והאם יש אפשרות להוספות ושינויים שלי בתור לקוח?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אז ככה, בעיקרון זה פשוט מאוד, רק ששכחתי אפילו איך קולטים ממשתמשים... אז אתם מבינים למה אני שואל פה... כל זה בגלל בעיה מעצבנת עם האקספלורר או משהו, ואני יודע שעוד אנשים לא יכולים לקרוא את המפרטים... אז מה שאני רוצה לעשות זה סקריפט שיבקש את המשתמש שאתה רוצה לקרוא את המפרט שלו ויעביר אותך אליו. משהו קצר, לא קשה... צריך להכניס לפני הלינק, קריאה ל Input box שתבקש את שם המשתמש שלו המפרט אותו אתה רוצה, ואחרי זה להכניס בלינק, במקום ה"Username" את המשתנה הנקלט. או אפילו אם אפשר לעשות redirect ישירות ללינק שנוצר. תודה על העזרה <html> <head> <title>HWZone specs</title> </head> <body> <script language=javascript> <a hr…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לא משמן קיבלתי 100MB על Webhoster בשביל אתר. מכיוון שאני רוצה להתקין שם מערכת פורומים הורדתי את phpbb2. עכשיו נאמר לי שאני צריך להתקין בשביל זה Sql Database, אז הורדתי MySql ל- Windwos (המערכת הפעלה שלי בבית). עכשיו עשיית Extract לשניהם על המחשב שלי אבל אין לי מושג איך אני מעלה אותם על השרת שלי וגורם להם לפעול. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Amiras22,

שלום לכולם! אני מחפש לקנות ספר HTML(למתחילים) טוב, חדש ומעודכן כדי שאני יוכל להתחיל איתו, אם יש למישהו הצעות אני ישמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Aviv C,

כתבתי תוכנית ב- C שעובדת אצלי מצויין בבית עם הקומפיילר של DEV C++ 4.9.9.2. כשניסיתי להריץ אותה במחשבים של אוניברסיטת בר אילן בעזרת הקומפיילר gcc התוכנית לא עבדה כמו שצריך. משום מה בפעולה BinariesSum הלולאהלא נגמרת מתי שהיא נגמרת על המחשב שלי. ישבתי על זה המון זמן ועדיין לא הצלחתי למצוא פיתרון. מישהו יכול לעזור? (כל הפרוייקט שלי בבית מצורף) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by rubiliani,

שלום לכולם, אני מנסה ליצור פרוסס ב-JAVA שאמור לבצע את הפעולה: mysqldump -u root -p 123 database > mydumpfile.sql. הפקודה הזאת יוצרת קובץ דאמפ (מעיין גיבוי) לדאטה בייס. דרך הcmd אני מצליח לבצע את זה בלי בעיה. אבל אני לא מצליח דרך הקוד.. חיפשתי שעות באינטרנט מצאתי כמה דברים אבל זה לא הצליח.. נ.ב. ליצור פרוסס פשוט שמפעיל לדוגמא את ה-notepad אני מצליח.. בבקשה עזרההה!! זה ממש דחוף...!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין ללמוד בניית אתרים באינטרנט בצורה מקצועית .יש לי כרגע זמן פנוי (חופשת מנוחה לאחר ניתוח), יש לי ידע קודם ב HTML מלפני זמן רב וניסיון בבניית אתר לא קטן בעבר.רציתי לדעת מהן השפות הפופולריות ביותר כיום לבניית אתרים מקצועים וכיצד ניתן ללמוד אותן ? האם זה אפשרי ללמוד ע"י הכלים המוצעים באינטרנט או שעלי להרשם לקורס ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ani,

לא מצאתי בגוגל.. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Eli Ohana,

שלום אפשר עזרה עם השאלה : כתוב פונקציה מקבלת את מערך arr ואת אורכו n ורושמת בתוך המערך place לכל איבר את מקומו במערך הממוין. לדוגמא ל arr {10, 0 , 5 , -3 , 20} המערך place צריך להיות: {3 ,1 ,2 ,0 , 4}

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אני מחפש הצעות לפרוייקט, כעקרון אני שוקל לעשות קומפיילר למרות שעכשיו זה נראה דיי גדול עליי בקומפיילרים אין מה לדון יותר מדי, אני יתייעץ עם המורה ואולי אני ייקח. התחום שכן אפשר לקבל בו אין ספור הצעות זה משחקים(AI) למי שלא מכיר את המסלול, מי שעושה יג', בסוף שנה צריך להגיש פרוייקט כאשר אחד הנושאים האפשריים זה לבנות משחק עם AI, כלומר זה חייב להיות משחק שבנוי עבור 2 שחקנים, ושחקן אחד יהיה המחשב אני מחפש משחקים אפשריים, שלא יהיה קל מדי, ושלא יהיה ברמה גבוהה מדי(שח-מט לדוגמא) אגב בכיתה 2 תלמידים לא יכולים לעשות פרוייקט באותו נושא(פרט לקומפיילרים), וכבר לקחו את המשחקים: הקסגון, דמקה סינית, Tactics advanced תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by gforce,

אני זקוק ל SCRIPT אשר יקבל פרמטר מספר ימים וימחק מספרייה מסוימת את כל הקבצים שהתאריך שלהם קטן מהתאריך של היום - מספר הימים שקיבלתי כפרמטר אני צריך לעשות את זה כקובץ BAT תודה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DaTHE,

שלום, מחפש תוכנה שיועדת לעבוד באופן ישיר עם יצאות המחשב (הטורי, המקבילי)? בנוסף אם אפשר מדריך קצר על התוכנה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. אשמח עם מישהו יודע איך עושים את זה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by THE-MASTER,

זה פעם ראשונה שאני מפעיל את המהדר QC והפעלתי את התוכנית שנתנו פה בשביל לבדוק אותה ונתקלתי בהודעה שמופיעה בנושא ההודעה שלחצתי על עזרה קיבלתי את ההודעה המורחבת והנה היא לפניכם איך אני מסדר את הבעיה?? בכל אופן הספרייה הזאת קיימת בתיקיית INCLUDE . הבעיה הזאת קיימת לגבי כל הספריות הוא אינו יודע איפה הם ממוקמים. איך אני מקנפג את המהדר שידע היכן הספריות האלו. Fatal error C1024 cannot open include file 'filename' The specified file in an #include preprocessor directive could not be found. Make sure settings for the INCLUDE and TMP environment variables are valid and that the correct path name for the file is specified. If this error appears without an er…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ref4fcd,

import java.util.Scanner; public class Car{ public static void main (String [] args) { System.out.println ("can I get the car?"); Scanner scan = new Scanner (System.in); int x; x = scan.nextInt(); while (x != "yes") { system.out.println ("try again"); x = scan.nextInt(); } System.out.println ("last go"); } }} השגיאה שמתקבלת: incompareable type: int and java.lang.string שורה 8 מלמטה זאת השורה הבעייתית: while (x i= yes) { המטרה שהלולאה תרוץ כל עוד X לא מקבל "yes"

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by kobikal,

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה אני מנסה לשרשר למחרוזת ב C את הדבר הבא : "c:\doc" אך כמובן בגלל ש ב C התו \ הוא תו שאחריו אמורה להגיע אות יש לי עם זה בעיה....הוא נותן ERROR אני לא זוכר איך מסדרים את זה למישהו יש רעיון ? אני בעקרון צריך להכניס שם של ספריה למשתנה של מחרוזת.....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shynet,

שלום לכולם למרות שאת התוכנה הזו פרסמתי כבר לפני כמה חודשים החלטתי לפרסם את זה פה עכשיו. Mouse Shaker היא תוכנה שכתבתי ב-VB .Net במשך כמה חודשים (התחלתי לעבוד עלייה קצת לפני החופש הגדול של שנה שעברה) עם הפסקות בין לבין (היה לי בגרויות). Mouse Shaker היא תוכנה המזהה סמלים שנוצרים על ידי העכבר ומגיבה בהתאם (ע"י הפעלת פונקצייה מסויימת כמו למשל הפעלת תוכנה, הפיכת חלון לשקוף, מיזעור וכו...). כתבתי בתוכנה גם את האפשרות לדמות את Aero Shake ו-Aero Snap של Windows 7. תוכנות שמזהות סמלים ומגיבות בהתאם (Mouse Gestures) כבר קיימות המון זמן אך החלטתי שהגיע הזמן להוסיף שמה דברים משלי כמו למשל ניעור חלון מטה ומעלה גורם לו להפוך להיות שקוף (שיכול להיות נחמד בשביל לכתוב סיכומים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. זאת השאלה : האם לדעתכם תכננתי את התוכנה בצורה נכונה, אם לדעתכם לא או הייתם משפרים אשמח להקשיב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מנסה לבנות אתר ב-HTML.... ורציתי לדעת איך אפשר לעשות תפריט ב-DHTML, אם זה בעזרת תוכנה או קוד מוכן... לא משנה... העיקר שיהיה תפריט תודה לעוזרים מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. (C++) אז ככה, יש לי מערך (לדוגמא מערך בגודל 5 שמכיל [1,0,1,1,1]) הפונקציה הרקורסיבית צריכה להחזיר את המספר השלם המתאים (במקרה זה 23) הפונקציה בנוייה כך: int BinArr2Int (int arr[], int length) 0 בניתי את הפונקציה בלי רקוסיה וזה לקח חצי דקה, אבל ברגע שאני מתחיל לחשוב רקוסיבית אני נתקע. השאלה שלי היא איך בונים את הפונקציה הזאת ??? בצורה לא רקוסיבית זה נראה כך: int BinArr2IntN (int arr[], int length) { int i; int temp = 0; int powr = 1; int num= 0; for (i = length-1; i>=0; i--) { temp = arr * (powr); powr *= 2; num+=temp; } return num; }

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by blup,

שלום, אני בונה כרגע אתר בPHP עם טקסטים בעברית, אך בגלל שאף פעם לא בניתי אתר בעברית אני לא יודע איך לפתור את הבעיה: אני מריץ את הקוד על שרת apache 2 שפתחתי על המחשב שלי, אבל משום מה כל הטקסטים בעברית מופיעים כג'יבריש ורק אחרי שאני משנה encoding אפשר לקרוא בעברית. בראש כל עמוד (בתוך <head>) שמתי את 2 השורות: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> <meta http-equiv="Content-Language" content="he"> אך זה עדין לא עוזר (לא אמורה להיות בעיה בקוד מפני שזה מועתק מכמה אתרים שבהם אין בעיות עברית) יש למישהו אולי רעיון איך לסדר שזה ישר יופיע בעברית ללא צורך לשנות ENCODING? נ.ב ניסיתי את זה גם בשרת אחר שמריץ APACHE 2 וזה קורה גם …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by guy81,

אחרי אינספור ניסיונות ושעות נסיון-אשמח אם תעזרו לי במשהו פשוט(קראתי הרבה באינטרנט ומדריכים ועדיין לא הצלחתי לעשות) אז ככה: ecx= מחרוזת המתקבלת מהמשתמש המייצגת מספר בהקסדצימלי. סתם כרגע נניח כי היא בת 2 תווים. lc1-מחרזות הפלט. כל 2 ספרות ב- ecx אמורות להתפרש כתו באסמבלי.בסופו של דבר אני רוצה שב lc1 יהיו כל 2 ספרות מ ecx מתורגמות לתו באסמבלי. section .bss LC1: RESB 256 section .text align 16 global my_func extern printf my_func: push ebp mov ebp, esp ; Entry code - set up ebp and esp pusha ; Save registers mov ecx, dword [ebp+8] ; Get argument (pointer to string) mov ebx,LC1 mov dl, [ecx] /// שמירת הספרה הראשונה מהקלט inc ecx mov dh, [ecx]/// שמירת הספרה ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי sql database שיש בו טבלת Customers עמודות של שם וסיסמה באתר שלי יש 2 textbox לקלט וכפתור כניסה הגדרתי connectionstring לבסיס הנתונים ובניתי sqldatasource: <asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server" ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:CarRentalConnectionString %>" SelectCommand="SELECT * FROM [Customers] WHERE (([UserName] = @UserName) AND ([PassWord] = @PassWord))"> <SelectParameters> <asp:ControlParameter ControlID="uname" Name="UserName" PropertyName="Text" Type="String" /> <asp:ControlParameter ControlID="pass" Name="PassWord" PropertyName="Text" Type="String" /> …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by TheSlider,

היי חברים, יש לי תרגיל להגשה. יש לכם כיוון איך לעשות את זה? סעיף א' : כתבו פונקציה בעלת המפרט (prototype) הבא: int skip_strstr (char *str1, char *str2, int skip); הפונקציה תבדוק אם המחרוזת str2 מופיעה בדילוגים של skip במחרוזת str1 (ראו דוגמאות להלן). הפונקציה תחזיר את מספר הפעמים שבהם str2 הופיעה ב-str1 בדילוג skip . דוגמאות: 1) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת cdbadbfca , פעם אחת 2) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 1 במחרוזת abcdabc , פעמיים 3) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת aabbcc , פעמיים 4) המחרוזת abc לא מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת abc (הפונקציה תחזיר 0) הערה: אם אחת המחרוזות (או שתיהן) באורך 0, אז יש להחזיר 0 בסעיף זה אין להשתמש באופרטור [] על מנת לגשת לתווים…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.