תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
copy constructor descructor assigment operator לא יהיו מרשות ב-סי פלוס פלוס למה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מוזר קורה לי, אני מכניס נתונים לטבלת .SQL הנתונים נכנסים (ראו קוד) אבל לא נשמרים. כלומר לאחר שאני סוגר את התוכנה (כלומר את ה vhost), ונכנס לshow table data אני לא רואה שם כלום. הנה הקוד DataClasses1DataContext contex = new DataClasses1DataContext(); private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { contex.Companies.InsertOnSubmit(new Company { Name = textBox1.Text }); contex.SubmitChanges(); textBox2.Text = contex.Companies.First().Name; }
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני די חדש בתחום ואני מניח שזה משהו שממש קל לעשות אני פשוט לא מצליח, הנה דוגמה: < img src = "http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?center={כתובת מלאה}&zoom=15&size=600x400&sensor=false" alt = "" /> אני רוצה לרשום במקום איפה שרשום כתובת מלאה משהו שיש לי במשתנה כלשהו בצד שרת, איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך פעולה שמקבל DataTable וממירה אותו לString כפי שנראה בקובץ המצורף. את מס' השורות לא ניתן לדעת, כך שהמעבר על כל שורה צריך להתבצע בלולאה לעניות דעתי. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח שהמחלקה שלהלן מממשת עת חיפוש בינארי (עץ ממוין) לכל אובייקט במחלקה NODE יש גם שדה _father שמצביע על האב public class Node { private int _number; private Node _leftSon, _rightSon, _father; public Node (int number) { _number = number; _leftSon = null; _rightSon = null; _father = null; } public int getNumber() {return _number; } public Node getLeftSon() {return _leftSon; } public Node getRightSon() {return _rightSon; } public Node getFather() {return _father; } } נתונות 3 השיטות הבאות: public static Node what (Node root) { if (root == null) return null; if (root.getRightSon() != null) return f (root.getRightSon()); return g (root); } …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה כבר דיי הרבה זמן רק לקרוא תווים ולהדפיס בלולאה string שנקלט מהמשתמש, שקול ל: while (*str) { cout<<str[i]; i++; } ואני לא ממש מצליח, הנה הקוד שכתבתי, אם מישהו מכיר את האסבלי הזה, יעזור לי מאוד... ########################################################### # Ascii # ########################################################### .text .globl main main: li $v0, 4 #print question la $a0, qst syscall li $v0, 8 #read string la $a0, theString li $a1, 64 syscall li $v0, 4 #print string syscall add $t0, $zero, $zero #reset the counter la $t1, theString add $s0, $a1, $zero #ending address loop: lbu $a0, 0($t1) syscall addi $t1, $t1, 1 …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי קובץ SQL והוא צריך להמיר אותו לקובץ של אקסס... זה מה שהבנתי לפחות... איך הוא עושה את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה למישהו אתר בתשלום והוא רוצה דף של שליחת מספר כרטיסי אשראי... איך אני עושה את הדף מאובטח וכיצד אני גורם לקח שהמידע ישלח אליו? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העלתי את הבעיה שלי ל http://stackoverflow.com/questions/10270729/wcf-transactionscope-doesnt-rollback# עזרתם לי הרבה בפעמים הקודמות אז למה לא להמשיך לאתגר אותכם. וחשבתי שאולי תוכלו לתת לי עצה או פתרון במקביל וגם למה לא אם הוא בעברית ! I have a service and client Application and I dont have a clue what is the problem with this code. after doing this line perfectly and save it in my DB, proxy.AddEmployee("Stav", "20"); the next line throw Exception becouse I didnt send a number to the Age parameter, but the Transaction doesnt RollBack the first line so the Information : Stav, 20 still exsist in my DB! proxy.AddEmployee("Stav123", "Not a Number(-->will do Exception)")…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב דבר ראשון זה המקום הכי קרוב ללהיות הגיוני לפרסם בו לכן אם במידה וטעיתי אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום הנכון טוב בקצרה, דבר ראשון כתבתי זאת הגדרה די רחבה שאולי בעני אנשים מנוסים בתחום תשמע כשקר אבל באופן עקרוני ישבתי על העסק הזה לא מעט זמן וכתבתי תוכנת טלאים שמורכבת ברובה מ VBS קצת רקע על מה באמת מדובר אני מניח שרובכם פה מכירים את התוכנה Speccy ובכן ביקשתי מאדון נחמד באחד הפורומים ב רשת להוריד את Speccy ולהביא לי צילום מסך מהחלון הראשי שלה, מסתבר שזאת משימה שהייתה ממש גדולה עליו והוא כשל בה שלוש פעמים אז חשבתי לעצמי ועלה לי רעיון לנסות לכתוב קובץ אוטומציה שיעשה את העבודה הקשה בשבילו (מורכב מ Bat ,VBS , Speccy גירסא ניידת, IrFanView וגירסאת קוד פתוח של imguruploader…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מסיים שירות צבאי בעוד כשבועיים ושנה לאחר מכן אתחיל לימודי הנדסה. את הזמן הזה רציתי לנצל ללימודי פיתוח תוכנה. הייתי בכמה מקומות והתרשמתי שהנכון יהיה ללכת על .NET. כרגע אני מתלבט בין כמה מכונים ומכללות: hackeru john bryce הטכניון מכללת רמת גן Interbi מישהו יכול לתת לי המלצה חיובית או שלילית על אחד מהמכונים? אני מחפש בעיקר מידע על רמת הלימודים, יחס, התייחסות של מקומות העבודה לתעודה כזו או אחרת.. בנוסף, הומלץ לי בפורום אחר לנסות ללמוד לבד, האם זה אפשרי? האם אכן רוב המתכנתים עשו זאת בעצמם? והכי חשוב, האם מקומות עבודה לא דורשים תעודה ממכון כלשהו או תעודת הסמכה ממייקרוסופט? תודה רבה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך לכתוב תכנית שעושה את הדבר הבא: כתבו פונקציה המקבלת מחרוזת שמייצגת מספר שלם אי-שלילי ומספר נוסף location המייצג מיקום במספר (ניתן להניח שהקלט תקין). הפונקציה תחזיר את ערך הסיפרה במיקום המבוקש. כלומר, עבור location==0 תוחזר סיפרת האחדות, עבור location==1 תוחזר סיפרת העשרות, וכן הלאה. לדוגמא, קריאה לפונקציה עם המחרוזת "123" והמיקום 0 תחזיר את הערך 3. זאת התכנית שכתבתי: #include <stdio.h> #include <string.h> int numloc(char *s, int location) { return *(s+strlen(s)-location-1)-'0'; } int main() { int num; char s[4]="123"; printf("Please enter a location\n"); scanf("%d",&num); printf (findDigit(&s,num)); return 0; } הבעיה הי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תלמיד יד ואני לא ממש בקיא בקטע של האלגברה ליניארית האם יש אתר טוב שמלמדים בו אלגברה ליניארית מ 0 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנם היבטים אחרים שצריך לקחת בחשבון כשבוחרים לאחסן בMEGA? זה HTTPS, ולכאורה 50 ג'יגה חינם עבור כל דוא"ל זה מעל הראש (לא באמת מבין איך זה משתלם להם).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
התרגיל: In the Israeli National Football League there are 12 teams. Each team has a number from 1 to 12. you get pairs: t1,t2,s1,s2, where: t1 – number of first team t2 – number of second team s1 – score of first team s2 – score of second team calculate the number of points that each team got, where: Game won – 3 points Game lost – 0 points Game duce – 1 point Print: for each team: team number and team points. צריל לקלוט זוגות מספרים כאשר הראשון זה קב' א' והשני התוצאה של קב' א' אח"כ קב' ב' והשני התוצאה של קב' ב' (במשחקים בניהם) כשיש לי תקו זה מכניס לי 3 נק' לאחת הקב' וגם מתחרבש לי לפעמים בתוצאות אחרות. using System; using System.Collections.Generic; usin…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתוכנה שלי הוספתי כמה שורות שכשהמשתמש מסמן V בהגדרות אז התוכנית תפעל אוטומטית כשהמחשב נכנס לחלונות. RegistryKey startupKey = Registry.CurrentUser.CreateSubKey("Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run"); string path = Directory.GetCurrentDirectory() + "\\" + AppDomain.CurrentDomain.FriendlyName; if (startupCheckbox.Checked) startupKey.SetValue("NAME", "\"" + path + "\""); else startupKey.DeleteValue("NAME"); בדקתי ב-REGISTRY וזה מוסיף את הKEY והכל בסדר, מופיע בדיוק כמו שאר הערכים שמופעלים כשהמערכת עולה. אבל כשאני מתחיל את המערכת זה לא עובד :\ כלומר זה מפעיל את התוכנה אבל במקום להתחיל אותה זה מציג: וכשאני לוחץ על "view t…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המטרה של זה? לימדו אותי לכתוב בהתחלה define __NAME_H__ מה זה עושה? P:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו שרת של משחק, עכשיו יש איזה ילד משועמם שפשוט "מזריק" לSQL של השרת מלא שמות משתמשים ומכביד על השרת עד שהוא נופל, השאלה שלי איך הוא יוכל להגן על הSQL מפני דברים כאלה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים,אם לא אשמח להעברה למקום הנכון.. יש לי תרגיל שאני לא מצליח לפתור-אני צריך להזין 3 אינטגר'ים ב3 טקסטבוקסים,ללחוץ CALC ולראות- המספר הכי גדול האם המספר הכי גדול מבין ה3 הוא תוצאת החיבור של 2 האחרים האם המספר הגדול הוא תוצאת ההכפלה בין 2 המספרים האחרים אני עושה אותו בwindows app ולא בקונסול. קצת עזרה עם הקוד,נתקעתי קצת בנתאים של הIF ELSE וזה לא כל כך יוצא לי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר כמה משתנים בין קבצי php, בלי FORM ובלי HTML... כל התשובות שראיתי באינטרנט כללו FORM, וכפתור SUBMIT, אני מחפש קוד שירוץ בלי SUBMIT. מישהו בבקשה יכול לעזור לי ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מע' תפריטים ואני רוצה שהמשתמש ייבחר מספר מתפריט אך מבלי להקיש ENTER אחרי בחירת הסיפרה. מישהו מכיר פקודה לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן...... http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=285&PagePosition=1 קבלו.... מי שיבנה סקריפט בעברית יקבל נגן MP3 חינם..... רגע.. אם הם מחפשים אנשים שיכתבו להם את הסקריפט..... זה אומר שאין להם עדיין עברית נכון? זה אומר שלא יהיה להם באוקטובר את העברית גם?? עריכה: זה קשור לפורום הזה.... אני מפרסם את בשביל אנשים יודעים לכתוב את הסקריפט
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי textbox שהוא MultiLine, והוא מייצר בבסיס הנתונים של SQL SERVER טקסט בשורות נפרדות, אך כשאני מושך את הטקסט הזה מבסיס הנתונים לתגית HTML, הטקסט מופיע בשורה אחת, ולא מתייחס ל MultiLine . מהי הדרך הנכונה שאוכל לשמור את ה MultiLine שמגיע מהמשתמש, ולהציג אותו כפלט בתוך תגית HTML, שזה יהיה פלט של MultiLine ? תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע כותב כל מני סקריפטים למינהם (להעלות את נוחות השימוש בWINDOWS) ובכל מני פעמים אני רוצה לבצע פעולות שלרוב מבוצעות דרך GUI (או דרך קיצורי מקשים) מה שמאוד מקשה עלי (אם למשל אני רוצע להעביר משהו ל CLIPBOARD אני צריך לשלוח CTRL+C או אם אני רוצה לפתוח את ההגדות של הכרטיס רשת שלי אני יודע איך לעשות זאת רק דרך ה CONTROL PANEL אני מניח שלרוב הפעולות האלו יש פקודה פשוטה שצריך להריץ שתפתור את הבעיה אבל אני לא יודע מה הפקודה השאלה איך אני עוקף את השימוש ב GUI? (לעבוד ללינוקס זה פתרון טוב אבל זו לא השאלה) האם יש איזה LOG שבו אני יכול לראות מה הפקודה של מה שלחצתי עליו (נניח אני פותח אותו לוחץ CTRL+C למשל ואז אני אראה מה המחשב ביצע וכך אי אדע איזו פקודה להריץ) תודה נ.ב כרגע אני …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-