תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
לקחתי כמה קבצי java וכמה תמונות של משחק מהאינטרנט נכנסתי לeclipse לחצתי file -> Export -> Runnable JAR file שמרתי בתקיה , נוצר לי הקובץ בגודל 61KB אני לוחץ על הקובץ והוא לא מריץ את המשחק מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד כמו קובץ exe ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כותב תוכנה ב_JAVA עם Threads. השאלה שלי איך אני עושה DEBUG על תוכנה עם MULTIThreads בפרט ועל THreads בכלל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את האתר הזה הוא משמש אותי למועדפפים שלי כזה... עכשיו אם אני רוצה לשים פרסומת או סתם משהו איזו תמונה בצידי הטבלה שבאתר איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עקב כמה מכשולים יש לי חודשיים לבנות פרוייקט סיום יד' ובחרתי דמקה. אפשר לשנות את החוקים אם צריך אז בחרתי שמלכה יכולה לזוז רק צעד אחד אבל לכל כיוון (באלכסון כמובן) וככה זה יהיה יותר פשוט. בכל מקרה אני ישמח לקבל רעיונות איך אני יודע אם אני בכיוון של ניצחון או במילים אחרות למנוסים פה: איך אני יודע איזה ניקוד לתת לכל לוח שאני בונה עץ משחק. דוגמא : בNIM, אם 2 השורות שוות בסיום התור של המחשב אז 100% המחשב ניצח במישחק אם הוא ימשיך ככה. בדמקה אין אפשרות לניצחון בטוח אבל איך אני יודע אם אני בכלל בכיוון? האם יש יותר מתנאי אחד שאני צריך לבדוק לפני שהמחשב עושה את הצעד שלו בדמקה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וזה אחרי שקראתי את המאמר של שי יעיש על מדריך למתכנת אינטרנט מתחיל http://hwzone.co.il/guides/intpro הבנתי שצריך להתחיל עם HTML ושיש גרסה 4 ועומדת להיות גרסה 5. אז להתחיל עם 4 או שישר להתחיל ללמוד 5. המטרה שלי לנסות לבנות לבד לפחות את הבסיס של אתר אינטרנט. כמו כן נתקלתי באתר הזה לצורך לימוד http://www.w3schools.com/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד איזה שהי שפת תיכנות אבל אין לי רקע בזה ואני לא מבין בתיכנות כלום .. על איזה שפה אתם ממליצים לי לקרוא וללמוד כי אני לומד עצמי תגיבו בקשה תביאו לי המלצה על שפה שאני אבין
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה שתוכל להכנס לאתר של האונ' שלי ולמשוך משם ציונים וכדו'. איך עושים את זה? אני אמור לקרוא את הדף אינטרנט שנשלח אלי ולפענח אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים התחלתי לחשוב על אפשרות של להקים אתר אינטרנט לפיתוח בקוד פתוח. כל אדם שירצה, יוכל להעלות מערכות שלמות שהוא בנה, וקהילת המפתחים תוכל לעזור לו בפיתוח של המערכת. בתמורה, הקוד יהיה פתוח לכולם וכולם גם יוכלו לעשות בו שימוש. בנוסף כל אדם יוכל לעזור בפיתוח מערכות של אנשים אחרים. הקוד המלא והעריכה שלו יתבצעו דרך האתר עצמו, ולא יהיה צורך להוריד כלום למחשב. המטרה היא שהאתר הזה יעסוק בכמה שיותר שפות תיכנות. אז מה אתם חושבים על זה? יש לכם המלצות? רעיונות? בכל מקרה, אם יש אנשים נוספים שיש להם ידע ב HTML, CSS, PHP JavaScript, ורוצים לעזור בהקמת האתר, שייפנו אלי דרך המייל- ldoroni10@gmail.com גם אנשים שירצו שאני אודיע להם אם האתר יעלה (אם זה באמת יקרה) מוזמנים לשלוח לי הו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב לקוד הפשוט הבא: for (float k=0; k<=2; k+=0.1) { System.out.print(k + " "); } ושימו לב לפלט: 0.0 0.1 0.2 0.3 0.4 0.5 0.6 0.70000005 0.8000001 0.9000001 1.0000001 1.1000001 1.2000002 1.3000002 1.4000002 1.5000002 1.6000003 1.7000003 1.8000003 1.9000003 מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך פותרים אותה? יודע למה זה קורה??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת בעזרת איזה שיטה ניתן לבדוק אם ב-<input> הוכנסו אותיות או מספרים. לדוגמה לבדוק אם במספר טלפון יש אותיות ואם יש אז להחזיר eror. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הכנסתי לתוך תאי הטבלה קבצי swf והם גולשים מעבר למקום המוקצב להם איך אפשר שיתאימו למקום המוקצב במיוחד בתוכנה עצמה וגם איך שה יראה טוב בדפדפנים (chrome ו-explorer) תודה גליה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה למישהו אתר בתשלום והוא רוצה דף של שליחת מספר כרטיסי אשראי... איך אני עושה את הדף מאובטח וכיצד אני גורם לקח שהמידע ישלח אליו? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Class Point: //1:define delegate class public delegate string PointFormat(int x, int y); public class Point:IComparable<Point> { public int X { get; set; } public int Y { get; set; } // public PointFormat format; //3:Allocate delegate reference public Point(int x, int y) { this.X = x; this.Y = y; } //public override string ToString() //{ // if (format != null) // { // return format.Invoke(X, Y); //5:invoke // } // else // { // return "(" + X + "," + Y + ")"; // } //} public void Print(PointFormat format) //3: Allocate delegate reference { str…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברכיב RTB, כשאני מדביק טקסט מסויים, הטקסט מוצג עם הפונט שממנו הוא הועתק. לצורך העניין, אם אני מעתיק טקסט עם לינקים ומדביק אותו ב-RTB, הוא יוצג בדיוק כמו שהוא הועתק (כחול עם Underline וכו')... האם יש דרך למנוע את זה? להגיד לRTB שלאחר הדבקה של טקסט הפונט יהיה פונט שאני מגדיר ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני ממש לחוץ בזמן אני לומד כרגע על מבני נתונים . תנו לי בבקשה קוד לתור , וקוד למחסנית , על מערך עם כל הפונקציות תנו לי בבקשה קוד לתור , וקוד למחסנית , דרך רשימה מקושרת עם כל הפונקציות רצוי בג'אווה תודה חבר'ס
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה שאני מנסה לעשות build אני מקבל את ההודעה הבאה : **** Build of configuration Default for project Hw **** (Cannot run program "make": Launching failed) למישהו יש מושג איך לפתור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... אני רוצה להשתמש בפונקצייה FindWindowEx. (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms633500(v=vs.85).aspx) היא מקבלת 4 ערכים. מישהו יכול להסביר לי מהם 2 הערכים האחרונים? מה התפקיד שלהם? מה הם יכולים להיות? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, שאלה חדשה לשבוע, אני אמור לכתוב תכנית אשר מקבלת מספר והופכת אותו למס' רומי יש לי את הגדרת האותיות המקבילות ל-1000 500 וכו'. השאלה היא איך לפרק את המס' שהתקבל ע"י המשתמש ולתרגם לפלט של אותיות עזרה בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בקוד שאני כותב אני יורד מהמחלקה mouseAdapter ומשתמש בפעולה mousePressed. האם אני יכול במקום מסויים בקוד שלי לעשות עצירה עד הרגע שבו המשתמש ילחץ על כפתור בעכבר? חשבתי על לשמור את הערך האחרון של הנקודה בה העכבר נלחץ לאחרונה ולהכניס ללולאה תנאי שעד שלא תילחץ נקודנ שונה תיעשה בדיקה. א. זה לא יעיל בעליל, בזמן שהאדם "חושב" איפה ללחוץ מתבצעות פעולות בלי הפסקה (ממש כמו בלולאה אין סופית). ב. זה יוצר הרבה מאוד בעיות ואי אפשר לעקוב על התוכנית בצורה נורמלית. רב תודות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בTurbo Pascal 7.0, ולאחר שאני כותב את הקוד, בודק שאין שגיאות, ומריץ את התוכנית,נשאר לי דבר אחד: להפוך את זה לתוכנית, ופה יש לי שאלה: איך אני הופך את זה לתוכנית ממש? כלומר שזה יצור קובץ שלא יהיה קשור לTurbo Pascal 7.0, וכשר אני אלחץ עליו פעמיים (רגיל, דאבל קליק), הוא יעלה לי חלון DOS. תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה פעם ראשונה שאני מפעיל את המהדר QC והפעלתי את התוכנית שנתנו פה בשביל לבדוק אותה ונתקלתי בהודעה שמופיעה בנושא ההודעה שלחצתי על עזרה קיבלתי את ההודעה המורחבת והנה היא לפניכם איך אני מסדר את הבעיה?? בכל אופן הספרייה הזאת קיימת בתיקיית INCLUDE . הבעיה הזאת קיימת לגבי כל הספריות הוא אינו יודע איפה הם ממוקמים. איך אני מקנפג את המהדר שידע היכן הספריות האלו. Fatal error C1024 cannot open include file 'filename' The specified file in an #include preprocessor directive could not be found. Make sure settings for the INCLUDE and TMP environment variables are valid and that the correct path name for the file is specified. If this error appears without an er…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב דבר ראשון זה המקום הכי קרוב ללהיות הגיוני לפרסם בו לכן אם במידה וטעיתי אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום הנכון טוב בקצרה, דבר ראשון כתבתי זאת הגדרה די רחבה שאולי בעני אנשים מנוסים בתחום תשמע כשקר אבל באופן עקרוני ישבתי על העסק הזה לא מעט זמן וכתבתי תוכנת טלאים שמורכבת ברובה מ VBS קצת רקע על מה באמת מדובר אני מניח שרובכם פה מכירים את התוכנה Speccy ובכן ביקשתי מאדון נחמד באחד הפורומים ב רשת להוריד את Speccy ולהביא לי צילום מסך מהחלון הראשי שלה, מסתבר שזאת משימה שהייתה ממש גדולה עליו והוא כשל בה שלוש פעמים אז חשבתי לעצמי ועלה לי רעיון לנסות לכתוב קובץ אוטומציה שיעשה את העבודה הקשה בשבילו (מורכב מ Bat ,VBS , Speccy גירסא ניידת, IrFanView וגירסאת קוד פתוח של imguruploader…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הלכתי לקרוא באתר על התוכנה http://www.digitalmars.com/d/2.0/overview.html ויש לי כמה שאלות לראות אם הבנתי נכון: 1.על איזה קומפיילר התוכנה רצה? 2. יש בשפת D העמסת אופרטורים (כמו ב++C, לא כמו בJAVA)? וגם, מה זה: foreach (מה עושה הלולאה, במה היא שונה מלולאת for רגילה?) nested functions
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים,אם לא אשמח להעברה למקום הנכון.. יש לי תרגיל שאני לא מצליח לפתור-אני צריך להזין 3 אינטגר'ים ב3 טקסטבוקסים,ללחוץ CALC ולראות- המספר הכי גדול האם המספר הכי גדול מבין ה3 הוא תוצאת החיבור של 2 האחרים האם המספר הגדול הוא תוצאת ההכפלה בין 2 המספרים האחרים אני עושה אותו בwindows app ולא בקונסול. קצת עזרה עם הקוד,נתקעתי קצת בנתאים של הIF ELSE וזה לא כל כך יוצא לי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מוצא איך לעשות אירוע בזמן שאני גורר את החלונית האם אתם יודעים באיזה אירוע אני צריך להשתמש בשביל שכל פעם שאני מזיז את החלון יהיה לי אירוע ניסיתי להשתמש באירוע dragover וזה לא עובד ( שמתי סתם messegebox ) ואני לא מקבל שום דיאלוג בוקס בזמן גרירה של החלון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-