תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני כותב תוכנה ב_JAVA עם Threads. השאלה שלי איך אני עושה DEBUG על תוכנה עם MULTIThreads בפרט ועל THreads בכלל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, שאלה חדשה לשבוע, אני אמור לכתוב תכנית אשר מקבלת מספר והופכת אותו למס' רומי יש לי את הגדרת האותיות המקבילות ל-1000 500 וכו'. השאלה היא איך לפרק את המס' שהתקבל ע"י המשתמש ולתרגם לפלט של אותיות עזרה בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחלקה שיודעת לבצע פעולות על מטריצות (כפל, שיחלוף והכי חשוב SVD ) כרגע אני מתשמש בMathNet.Numerics אבל משום מה אני לא מקבל תוצאות נכונות בSVD ניסיתי גם את ILNumerics אבל לא הצלחתי לעבוד איתה מה גם שאין לה תיעוד מסודר או הסברים בסיסים איך לעבוד איתה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מע' תפריטים ואני רוצה שהמשתמש ייבחר מספר מתפריט אך מבלי להקיש ENTER אחרי בחירת הסיפרה. מישהו מכיר פקודה לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני יודע שהשאלה קצת מטומטמת אבל אף פעם לא באמת נדרשתי לעשות את זה עד עכשיו ופה קצת נתקעתי, אז למרות שאני מרגיש מפגר שאני מעלה שאלה כזאת - מישהו יודע איך אני מעלים את המסגרת הזאת עם האייקון הקטן והמעצבן שנוצרים לי כשיש לי תג תמונה ריק באתר? לחלק מהדברים אני משתמש עכשיו ב type.hide() בJQuery אבל זה די מעצבן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בTurbo Pascal 7.0, ולאחר שאני כותב את הקוד, בודק שאין שגיאות, ומריץ את התוכנית,נשאר לי דבר אחד: להפוך את זה לתוכנית, ופה יש לי שאלה: איך אני הופך את זה לתוכנית ממש? כלומר שזה יצור קובץ שלא יהיה קשור לTurbo Pascal 7.0, וכשר אני אלחץ עליו פעמיים (רגיל, דאבל קליק), הוא יעלה לי חלון DOS. תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר מציג בסך הכל תמונה גדולה. במחשב האישי זה עובד אחלה. באייפון הוא נחמד (לא רואים את החלק הימיני של התמונה). www.benarishaul.com אני די הדיוט בעניין. איך מתקנים את זה? אולי שורת קוד שיש להוסיף? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בכתיבת סקריפט שישמור לי אוטומתית כשאני יפעיל אותו הקובץ לשמירה זה בעצם קישור לשמירת היומן של Gmail ,אם אפשר לעשות כך שכשאני אקיש עליו הוא ישמור לי את הקובץ עם שם בררית מחדל במקום מסוים. תבנית השם היא calendar_תאריך_שעה הקישור https://www.google.com/calendar/exporticalzip תודה רבה לכל מי שעוזר דניאל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה במשהו שאני לא מצליח למצוא כיצד לעשות אותו. אני צריך לשלוף רשימה של תיקיות וקבצים שנמצאים בשרת FTP מסוים שיש לי את הפרטים של השרת. כיצד אני יכול לעשות את זה ב PHP ? את רשימת הקבצים לא הסתבכתי כי יש פונקציה כזאת, ftp_nlist . אני לא מצליח להשיג פונקציה שתיתן לי גם את רשימת התיקיות שיש ב FTP. כיצד אני יכול לעשות זאת? שימו לב זה אמור להיות רשימת תיקיות בשרת FTP ואני אמור לשלוף את זה באמצעות התחברות לשרת ה FTP באמצעות פרטי ההתחברות. אודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקחתי כמה קבצי java וכמה תמונות של משחק מהאינטרנט נכנסתי לeclipse לחצתי file -> Export -> Runnable JAR file שמרתי בתקיה , נוצר לי הקובץ בגודל 61KB אני לוחץ על הקובץ והוא לא מריץ את המשחק מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד כמו קובץ exe ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מוצא איך לעשות אירוע בזמן שאני גורר את החלונית האם אתם יודעים באיזה אירוע אני צריך להשתמש בשביל שכל פעם שאני מזיז את החלון יהיה לי אירוע ניסיתי להשתמש באירוע dragover וזה לא עובד ( שמתי סתם messegebox ) ואני לא מקבל שום דיאלוג בוקס בזמן גרירה של החלון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בקוד שאני כותב אני יורד מהמחלקה mouseAdapter ומשתמש בפעולה mousePressed. האם אני יכול במקום מסויים בקוד שלי לעשות עצירה עד הרגע שבו המשתמש ילחץ על כפתור בעכבר? חשבתי על לשמור את הערך האחרון של הנקודה בה העכבר נלחץ לאחרונה ולהכניס ללולאה תנאי שעד שלא תילחץ נקודנ שונה תיעשה בדיקה. א. זה לא יעיל בעליל, בזמן שהאדם "חושב" איפה ללחוץ מתבצעות פעולות בלי הפסקה (ממש כמו בלולאה אין סופית). ב. זה יוצר הרבה מאוד בעיות ואי אפשר לעקוב על התוכנית בצורה נורמלית. רב תודות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איך אני מתקין קומפיילר על windows או בקיצור ליצור קובץ הרצה שיוכל לרוץ על windows כלומר לקמפל קובץ בשפת C או C++ ככה שהקובץ הרצה יצליח לעבוד על windows ולא רק כשמריצים אותו בטרמינל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני מנסה להגדיר משתנים ב CSS וזה פשוט לא עובד לי לכאורה זה אמור להיות פשוט לא? בעיקרון כל מה שאני רוצה לעשות זה להגדיר קבוע עם איזשהו צבע ככה שאני אוכל תמיד לשנות במקום אחד את הצבע במקום לעבור על כל הקובץ. אולי יש דרך אחרת? זה מה שניסיתי: @variables { keyColor: #ac0303; } .title2{ text-align: right; font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:27px; color:var(keyColor); font-weight:bold; } זה פשוט שם שחור בתור DEFAULT.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה למישהו אתר בתשלום והוא רוצה דף של שליחת מספר כרטיסי אשראי... איך אני עושה את הדף מאובטח וכיצד אני גורם לקח שהמידע ישלח אליו? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אם אני מגדיר מערך דו מימדי ואני רוצה להתיחס למערך אחד משני המערכים איך אני עושה את זה? דוגמא: int BingoChart[a]; ואני רוצה לדוגמא להגדיל את המערך BingoChart[a] באחד אבל בלי לשנות את המערך b ובלי להתייחס אליו איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך פעולה שמקבל DataTable וממירה אותו לString כפי שנראה בקובץ המצורף. את מס' השורות לא ניתן לדעת, כך שהמעבר על כל שורה צריך להתבצע בלולאה לעניות דעתי. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה..יש לי שאלה, ואני לא ממש מחפש קטע תכנית, רק רעיון כללי איך לבצע אותו. השאלה: יש לי מערכת שעות, 5 ימים, כל יום 9 שעות (מערך דו מימדי). בכל שעה יש איזשהו מקצוע..כמובן שהמקצועות חוזרים על עצמם בימים שונים, או אפילו באותו יום. אני אמור למצוא את מספרם של המקצועות הנלמדים (כמה מקצועות באופן כללי יש). כל רעיון שעולה לי בראש הוא מתוסבך מידי....אני רק צריך דרך/שיטה הכי פשוטה לעשות את זה. למישהו יש רעיון? תודה מראש 8)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי עבודה בגאווה ולא היה לי קבצי גאווה אז שלחתי קבצי class ולא מוכנים לבדוק לי את זה. אפשר לשחזר את הפרוייקט עם הקבצים האלה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מילאתי באג ריפורט וזה confirmed issue. חשבתי לדווח גם כאן למקרה שמישהו יתקל בבעיה. הבעיה חלה גם בגרסת הבטא האחרונה של כרום ולא תאפשר לכם לבצע שינויי CSS דרך הדפדפן.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתוכנה שלי הוספתי כמה שורות שכשהמשתמש מסמן V בהגדרות אז התוכנית תפעל אוטומטית כשהמחשב נכנס לחלונות. RegistryKey startupKey = Registry.CurrentUser.CreateSubKey("Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run"); string path = Directory.GetCurrentDirectory() + "\\" + AppDomain.CurrentDomain.FriendlyName; if (startupCheckbox.Checked) startupKey.SetValue("NAME", "\"" + path + "\""); else startupKey.DeleteValue("NAME"); בדקתי ב-REGISTRY וזה מוסיף את הKEY והכל בסדר, מופיע בדיוק כמו שאר הערכים שמופעלים כשהמערכת עולה. אבל כשאני מתחיל את המערכת זה לא עובד :\ כלומר זה מפעיל את התוכנה אבל במקום להתחיל אותה זה מציג: וכשאני לוחץ על "view t…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מסיים שירות צבאי בעוד כשבועיים ושנה לאחר מכן אתחיל לימודי הנדסה. את הזמן הזה רציתי לנצל ללימודי פיתוח תוכנה. הייתי בכמה מקומות והתרשמתי שהנכון יהיה ללכת על .NET. כרגע אני מתלבט בין כמה מכונים ומכללות: hackeru john bryce הטכניון מכללת רמת גן Interbi מישהו יכול לתת לי המלצה חיובית או שלילית על אחד מהמכונים? אני מחפש בעיקר מידע על רמת הלימודים, יחס, התייחסות של מקומות העבודה לתעודה כזו או אחרת.. בנוסף, הומלץ לי בפורום אחר לנסות ללמוד לבד, האם זה אפשרי? האם אכן רוב המתכנתים עשו זאת בעצמם? והכי חשוב, האם מקומות עבודה לא דורשים תעודה ממכון כלשהו או תעודת הסמכה ממייקרוסופט? תודה רבה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח שהמחלקה שלהלן מממשת עת חיפוש בינארי (עץ ממוין) לכל אובייקט במחלקה NODE יש גם שדה _father שמצביע על האב public class Node { private int _number; private Node _leftSon, _rightSon, _father; public Node (int number) { _number = number; _leftSon = null; _rightSon = null; _father = null; } public int getNumber() {return _number; } public Node getLeftSon() {return _leftSon; } public Node getRightSon() {return _rightSon; } public Node getFather() {return _father; } } נתונות 3 השיטות הבאות: public static Node what (Node root) { if (root == null) return null; if (root.getRightSon() != null) return f (root.getRightSon()); return g (root); } …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://pc.ign.com/articles/641/641567p1.html אותי אישית הכי מעניין כמובן ה NETCODE.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-