תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
עיגול למספר שלם. אני לא מתכוון לINT שפשוט מוריד את השארית.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. איך מוסיפים קוד HTML עבור יצירת לחצן "הירשם" (Subscribe) במייל שנשלח לנמענים? אני רוצה שהם יוכלו להצטרף לרשימת התפוצה שלנו על ידי לחיצה על הלחצן שמצורף ל newsletter. המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי עמוד HTML הבנוי משני פריימים. בפריים אחד אני שם סרטון לפאש ובתוכו כפתור, אני רוצה שאני לוחץ על הכפתור יפתח לי הלינק ( של HWZone למשל ) בפריים השני. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את סטרינג דינאמי כזה: dataGrid__ctl4_lnkbDel מה שקבוע זה __ctl4_ חוץ מהסיפרה. איך אני מחלץ את המספר שיבוא אחרי __ctl ולפני _?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לדעת האם, וכיצד ניתן לצפות בקוד המקור של עמוד PHP. אודה מאוד לעוזרים. לדוגמא, אם יש בעמוד כלשהו מחשבון, כיצד ניתן לראות את הקוד שלו? הוא ניסה בעזרת view source ולא מצא את הקוד המדובר. תודה, Anatoli.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מושג איך להגדיר את זה כי אני לא הכי בקיא בעניין, אבל יש מן תוכנה קטנה (ליתר דיוק, בוט) שמישהו תכנת ושם בו הגבלה כך שיפעל לאט יותר מהמהירות שהוא מסוגל, כנראה בשביל לתת מעין הדגמה של יכולות הבוט בתור דמו. השאלה שלי היא איך אני יכולה לפתוח את הקוד של התוכנה בצורה קריאה כך שאוכל לחפש איפה נמצאת ההגבלה של מהירות תיפקודו, כך שאוכל לשנותה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וקומפלייר מתאים? אולי גירסה לסטודנטים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. בניתי שרת מולטיט'רד. כשאני מפעיל את אפליקציית הלקוח (מפעיל פעמיים) אני נתקל בבעיה כזו: הלקוח הראשון -> שולח הודעה לשרת והשרת מקבל. הלקוח השני -> שולח הודעה לשרת והשרת מקבל. הלקוח הראשון שוב -> הודעה לשרת והשרת לא מקבל. הלקוח השני -> שולח הודעה לשרת והשרת מקבל תמיד. הפעלתי עוד כמה לקוחות ורואים שמכולם אפשר לשלוח אחד והאחרון תמיד נשאר עם האפשרות לשלוח עוד. (האחרון זה האפליקציה האחרונה שהפעלתי ולא קשור סדר שליחת הודעות.) אני משתמש בSyncronized... מישו יש לו מושג?? או מישו הבין אותי בכלל?? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , קיבלתי לכתוב תכנית שתקלוט מהמשתמש מטריצה 10*10 של מספרים שלמים. :בניתי את השלב הראשון: int matrix[10][10]; cout<<"enter numbers into matrix"<<endl; for(int flag=0;flag<10;flag++) { for(int i=0;i<10;i++) cin>>matrix[flag]; } . לאחר שקלטתי מהמשתמש את המספרים אני אמור לבצע על המטריצה מיון בועות. ?השאלה היא איך אני מבצע מיון בועות במטריצה כולה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האתר מציג בסך הכל תמונה גדולה. במחשב האישי זה עובד אחלה. באייפון הוא נחמד (לא רואים את החלק הימיני של התמונה). www.benarishaul.com אני די הדיוט בעניין. איך מתקנים את זה? אולי שורת קוד שיש להוסיף? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עדיף עם הסברים מקדימים לגבי רגיסטרים וכו'... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שרת עם IIS7 שאינו תומך בשפה העברית בעת הצגת דפי האתר .. מישהו יודע כיצד ניתן לסדרזאת כך שהשרת יתמוך ויציג דפים בעברית ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה היא בשאלה שמונה, לצערי אני לא ממש מצליח לחשוב על איזה אלגרויתם נורמלי שיפתור את זה בזמן הריצה הנדרש... אם מישהו יכול להסתכל ולעזור זה יהיה נחמד... http://www.cs.bgu.ac.il/~dsis062/uploads/2762Ass2.doc הפתרון אמור כמובן להיות בפסאודו קוד, אז תתפרעו... מותר להשתמש בכל מבנה נתונים שבא לכם לפתרון הבעיה, זמן הריצה הוא המגבלה היחידה. עריכה: הבעיה נפתרה, למי שמעוניין לבדוק את הקוד שלי (פסאודו): הפונקציה שכתבתי כאן אמורה לפעול אחרי פונקציה שמעתיקה את השלד של העץ בלי ערכים. t1 זה העץ המקורי t2 זה העץ החדש inordersum (t1,t2,sum) return int if t1.left!=null new=sum+inordersum(t1.left,t2.left,sum) newsum=sum+t1.data t2.data=newsum if (t1.right!=null) return inordersum(t1.righ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרת התוכנה היא לקלוט משכורת חודשית ואת מספר החודש בשנה, לחשב ולהראות את המשכורת הממוצעת ליום בחודש זה. #include <stdio.h> void main() { int salary,month,days1,days2; float avg_s_day; printf("enter your salary in the last mounth\n"); scanf("%d",&salary); printf("enter the number of the last month 1-12, january-->1,february__>2,...\n"); scanf("%d",&month); switch(month) { case 4: case 6: case 9: case 11:days1=30; break; case 2: days1=28; break; default:days1=31; } printf("this month has %d days\n",days1); days2=days1-8; printf("in this month you work &d-8=%d days\n",days1,days2); avg_s_day=(float)(salary)/d…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה כרגע אפליקציה מעל לינוקס, המטרה של האפליקציה זה קבלת אירועים דרך ethernet וניתוחם, הבעיה היא timers, אני צריכה מימוש של טיימר לשכבה מעל הקרנל. כלומר האפליקציה בהמתנה לאירוע מתחילת ההמתנה מאותחל טיימר ואם הוא פג לפני קבלת האירוע האפליקציה תעבור למצב שגיאה. מישהו התעסק עם הנושא כי מצאתי 2 סוגי טיימרים בלינוקס שאחד מהם מיועד לקרנל ככל הנראה, והשני שהוא זה שנראה מתאים אבל אין מספיק הסבר והדוגמאות שמצאתי ברשת תמיד אחרי איתחול הטיימר הפעילו מנגנון שינה שאני לא זקוקה לו. מישהו נתקבל בנושא?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מוכן גם אתרים בתשלום, אשמח לשאלות ברמה גבוהה של SQL (לא בהכרח לתפקידי BI/DATA-ANALYST)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה..יש לי שאלה, ואני לא ממש מחפש קטע תכנית, רק רעיון כללי איך לבצע אותו. השאלה: יש לי מערכת שעות, 5 ימים, כל יום 9 שעות (מערך דו מימדי). בכל שעה יש איזשהו מקצוע..כמובן שהמקצועות חוזרים על עצמם בימים שונים, או אפילו באותו יום. אני אמור למצוא את מספרם של המקצועות הנלמדים (כמה מקצועות באופן כללי יש). כל רעיון שעולה לי בראש הוא מתוסבך מידי....אני רק צריך דרך/שיטה הכי פשוטה לעשות את זה. למישהו יש רעיון? תודה מראש 8)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד ניתן לעשות overload ב C רגיל (לא ++) זאת אומרת שפונקציה מסויימת תקבל מספר שונה של פרמטרים ותפעל לפי מספר הפרמטרים שקיבלה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כותב קונסולה משלי כחלק ממשחק תלת מימדי. אני תוהה איך אפשר לכתוב בקלות פונקציה זהה ל Console.Write כולל כל ה overloads ? במלים אחרות אני רוצה שבCLASS שלי יהיה METHOD WRITE שיעבוד בדיוק כמו Write הרגיל. חוץ מזה שהמידע ישלח למשתנה במקום למסך. איזו דרך לטרפד את המידע שנשלח למסך אל תוך משתנה? משהו יותר אלגנטי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה למישהו אתר בתשלום והוא רוצה דף של שליחת מספר כרטיסי אשראי... איך אני עושה את הדף מאובטח וכיצד אני גורם לקח שהמידע ישלח אליו? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתחיל בכתיבת פרוייקט 5 יח' של אתר למכירת מכוניות. עיצבתי לוגו, וגם כמה בנרים לאתר, כדי להתחיל לבנות MasterPage ולהתחיל לעבוד. עם זאת אני מבולבל, אין לי מושג מאיפה להתחיל, קשה לי לקבל רעיונות לקונספט נכון לאתר, כמו דף התחברות נפרד למשתמשים או איזור להתחברות בדף הבית וכו'... האם משהו יכול להמליץ על אתר או מדריך בו כתוב כיצד הכי נכון לחלק את האתר, אילו דפים וקישורים נחוצים, ואילו טעויות לא לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביום חמישי האחרון עשיתי את בחינת הבגרות במדעי המחשב א'. נתקלתי בשאלה שבהתחלה לא נראתה קשה אבל אחר כך חשבתי אחרת. השאלה הייתה ככה (ציטוט מדוייק מהטופס לגבי C#): לפניך כותרת של פונקציה/פעולה הכתובה ב- C#. public static int Test(int x, int y, double z) לפניך חמישה זימונים של הפונקציה/הפעולה: בעבור כל אחד מחמשת הזימונים כתוב אם הוא תקין או אינו תקין. אם אינו תקין - הסבר מדוע. x, t, m, k, c, b הם משתנים מטיפוס שלם. 1) x = Test(3, 7, 8.2); 2) t = Test(b, b, 2.5); 3) c = Test(7.8); 4) m = Test(4, 6.25, 9); 5) if (Test(2, 4, 6.1) == 1) k = 7; אני חושב שלכולם ברור ש-1 ו- 5 תקינים וגם ש- 3 ו- 4 לא תקינים. עכשיו, לגבי 2 אני כתבתי שהוא תקין. אחרי המבחן חלק מהחברים שלי רשמו לא ת…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך סקריפט שמריץ הודעות על חדשות כלכלה ובורסה (לא חדשות רגילות), לא מצליח למצוא, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זו הפונקציה שאני שולח public void sendObjectOnStream(List<string> o) { formater.Serialize(socketStream, o); } וזו הפונקציה שאני מקבל אבל אני מקבל אקספשיון בהמרה. public void showAvailablePlayers() { allPlayers = (List<string>)formater.Deserialize(stream); //exception foreach (object s in allPlayers) { string str = s as string; MessageBox.Show(str); } } תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-