עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by fredi157,

איך אני יכול להפעיל אסבלי ב-WINDOWS 7? וגם באיזו תוכנה צריך להשתמש כדי להפעיל אותו?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by ran8,

שלום שמי רן, אני די מתחיל בכל בקטע הזה של שפות תכנות... הייתי שמח אם תעזרו לי בתרגיל מסויים.... אז ככה התרגיל הוא: תלמיד רצה לחשב את הממוצע השנתי שלו בהיסטוריה, ציוני המבחנים שלו: 78,97,45,64,87 צריך לכתוב תוכנית שתחשב את הממוצע השנתי של התלמיד.... לא הבנתי כל כך איך לעשות את זה.... (אם אפשר לכתוב את זה כCODE זה יהיה מצויין אני יבין את זה טוב....) תודה,רן

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by asmon,

קודם כל, למה להשתמש ב magic_quotes , mysql_real_escape_string, mysql_escape_string, add_slashes כאשר יש לי magic_quotes במצב ON? ומה ההבדך ביניהם? כל ה4 לא עושים את אותו הדבר? ואם לדוגמא כמו עכשיו, יש לי magic_quotes, למה כאשר אני לוקח משהו בסגנון fghfgh' /\ ואחר כך אני יעשה STRIPSLASHES זה יראה על המסך fghfgh\' /\\ יענו זה עדיין משאיר SLASHES אף על פי שאם אני מסיר אותם ועושה השוואה עם בסיס הנתונים, זה עובד כאילו הכל בסדר. ושאלה אחרונה, יש למישהו מדריך איך להשתמש בPHP כדי לתת שגיאה כאשר המשתמש מקליד אחד מהסימנים האסורים כדי שאני לא יצטרך להתעסק עם זה?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  4. Started by commander,

הרכבתי ב-javascript קוד לחישוב זמן, שעות דקות ושניות, אשר אותו הייתי רוצה בתור אפלקציית C או VB ככלי לשימוש. הנה קוד ה-javascript, אשמח אם חבר כאן יוכל לשלב זאת. העניין הוא ליצור מחשבון זמן, לדוגמא 1:22:04 ועוד 00:01:15 יהיה שווה 1:23:19 גללו את הקוד על דף HTML. בתודה. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- <html dir=rtl> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" TYPE="text/javascript"> <!-- function addValues (value) { var myForm = document.timeCalculator; if(myForm.total_time.value.length > 0){ var the_hours = parseInt(myForm.total_time.value.substring(0,myForm.total_time.value.indexOf(…

5. Started by Nahum2,

טוב אני צריך עזרה להעביר את הפרוייקט שנכתב בסביבת BC לסביבת MSVC בבקשה... הקובץ הראשון זה הפרוייקט המקומפל והשני זה הקוד עצמו... זה פשוט לא הולך לי יש כל מני בעיות עם ה RES וכאלה. ואני ממש מתקשה.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by puvsc,

יש למישהו מקור ללמידה??? אני מחפש אבל לא מצאתי web streaming tutorial... תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by eido300,

אני רוצה לנסות לבנות תוכנה של שעון מעורר (סתם בשביל התירגול). בעיקרון זה פשוט (לפחות נראה לי פשוט), חוץ מחלק אחד- איזה קוד גורם לו לפתוח קובץ שהוא לא חלק מהתוכנית, במקרה שלנו קובץ שמע? תודה. עוד שאלה (לא ממש קשורה)- ראיתי באתרים שמלמדים שפות תכנות ומביאים קטעי קוד, שהם מביאים קטעי קוד לשפות הרגילות (c ++c וכו') ול- #F, מה זה #F?

• 101 תגובות
    • 10.6k צפיות
  8. Started by aleXtazi,

אני צריך אתר ישראלי עם סקריפטים לבית אתר

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by alex5000,

טוב אז סליחה אם זה ספאם אבל חיפשתי בפורום ולא מצאתי אז בבקשה אם משהו יכול להביא לי את הקומפיילר...? :'(

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Gil3,

שלום אני מתכנט משהו שהוא דיי נחוץ לי בשביל הסקייפ בתוכנת הסקריפטים AutoIt3 ניסיתי לעשות שיעשה את שתי הדברים הבאים בו זמנית: הדבר הראשון הוא שהוא יקבל כל הזמן הנתון של ה $size[0] והדבר השני הוא שיחליט לעשות את הפעולה הבאה: WinSetState("[CLASS:tSkMainForm]", "", @SW_HIDE) כשנתון ה $size[0] שווה ל -3200 או במילים אחרות של השפה: $size[0] < -3200 וכך בעצם הצלחתי לעשות שכל פעם שאני מחליט למזער את החלון של הסקייפ או לסגור אותו אז החלון למעשה נעלם לי ל system tray ואני יכול להחזיר אותו כשאני רוצה בלי בעיה זה עובד מצויין! בגוגל חיפשתי שעות תיקון כזה לסקייפ ולא מצאתי והבנתי שזה אחד הדברים שהיו אמורים לעשות ושכנראה עוד לא עשו אותם.. אז עשיתי וזה עובד מושלם. הבעיה היא מה קורה כש…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם, לאחרונה לא עובד לי שליחת המיילים דרך האתר, הדף עצמו עובר.. אך לא מגיע מיילים לדואר בפועל, ניסיתי לשנות את המייל שממנו שולחים אך ללא הועיל (חשבתי שאולי חסמו לי אותו) הקוד הוא כזה: אשמח לעזרה!! Set objEmail = CreateObject("CDO.Message") objEmail.From = "support@mekudeshet.co.il" objEmail.To = sEmail objEmail.Subject = "מקודשת - תוכנת ניהול לשדכנים" objEmail.Configuration.Fields.Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendusing") = 1 objEmail.Configuration.Fields.Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserverpickupdirectory") = "c:\inetpub\mailroot\pickup" objEmail.C…

12. באפליקציה שאני צריך לכתוב (#C), אני צריך להראות וידאו שנכנס מכרטיס דגימה ואז על המסך לצייר תמונה (bitmap) ככה שהתמונה תופיע מעל החלון אבל שרק החלקים שציירו בהם בתמונה יופיעו מעל הוידאו וששאר הוידאו לא יוסתר. כנראה שההסבר הזה קצת לא מובן, אז תסתכלו בתמונה שמצורפת. תחשבו שהתמונה זה כל ה-Form/Panel והריבוע השחור זה החלון וידאו והקווים האדומים זה התמונת bitmap שאני רוצה לצייר. כלומר במקרה הזה רואים את הקווים האדומים מעל החלון וידאו אך אין רקע לתמונה שמסתיר את החלון וידאו ולכן רואים את שניהם. האובייקט שמציג את הוידאו מממש את הממשק IVideoWindow של DirectShow. אני רואה לזה שתי פתרונות שונים: 1. הוא ליצור אובייקט כלשהו שעליו אני אצייר את הקווים עצמו יהיה שקוף (מלבד הקווים) ושהוא …

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by שוקו,

אם מישהו יכול לכוון אותי לאיך עושים את זה אשמח, כרגע נודע לי שהנושא שלי לפרויקט הוחלף לנושא הנ"ל ולא הצלחתי למצוא שום דבר שיעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Started by smalul,

חברי הפורום שלום. אני צריך להגיש תוכנה ב C (למכללה) שקולטת מחרוזת מהמשתמש, ומדפיסה אותה כך שכל מילה תופיע בשורה בנפרד. גודל המחרוזת צריך להיות 100 תוuים, ואם הוכנסו יותר - צריך להציג אזהרה ולבקש שוב מחרוזת. סיום התוכנית - הכנסת מחרוזת ריקה. אסור לנו להשתמש בפונקציות הספריה של string.h. הקימפול מתבצע ב borland C ל DOS (מה לעשות, זה מה שהם רוצים). את כל זה עשיתי, הבעיה שלי היא עם קליטת המחרוזת עצמה - אני לא מכיר דרך אחרת לקליטת מחרוזת עם רווחים וטאבים ללא שימוש ב gets, אבל הבעיה היא ש gets מאפשרת להכניס מחרוזת גדולה יותר מהמחזורת שהוגדרה כמערך. כתוצאה מכך, אם אני קולט מחרוזת ארוכה מדיי, ואז מנסה לצאת מהתוכנית ע"י הכנסת מחרוזת ריקה (לחיצת enter), התוכנה נתקעת או גורמת לקריסת…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני רוצה לקרוא כתובת של אתר אינטרנט מתוך קובץ טקסט ואז לבקר בו. כיצד אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ]|V|[r. X,

אני מעוניין לעשות קורסים בתכנות וזה רק בשביל התעודה. יש לי ידע מועט בתכנות ואני מעוניין להגיע לתכנות בסביבת דוט נט. השאלה שלי היא כזאת: תסתכלו פה בקישור ותגידו לי איזה קורסים כדי לי לעשות כדי להגיע לרמה שאני רוצה. http://www.hi-tech.co.il/college/HiTechin.asp?cc=coursebrows&cat=Software%20Development

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by יניב51,

שלום לכולם, אני סטודנט למדעי המחשב שנה ב'. שפות התכנות שאני יודע הן Java ( הכי חזק, כולל פרוייקט ), C++ ו C. בתיכון למדתי גם C# והזכרון שלי דיי מעומעם. לצערי יריתי לעצמי ברגל ובקורות חיים רשמתי ( אמנם כשפה אחרונה שאותה יודעים הכי מעט ) שאני גם יודע C#, הראיון אפשר לומר עבר בהצלחה אבל רוצים לבדוק את הידע שלי באופן כללי. שאלו אותי לגבי כמה אני ארגיש בנוח להיבחן ב C#, בהתחלה גימגמתי ולאחר מכן השבתי שיתנו לי יום יומיים לראות איך אני עם זה ולהחזיר תשובה. בגדול, יש לי שבועיים ( עם לחץ של מועדי ב' ומטלות של הסמסטר הקרוב ) ללמוד. הפרוייקט ב JAVA כלל ת'רדים, GUI, צד שרת, צד לקוח, מודל MVP ומודל MVC, בקיצור הייתה שם עבודה. עכשיו אני צריך קודם כל לגבות את מה שרשמתי בקורות חיים, שאני…

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. אהלן... אני רוצה לעשות קורס ללמוד לפתח אתרים ומערכות.. חשבתי תואר במדעי המחשב או הנדסאי תוכנה אבל אני בלי בגרות ובלי פסיכומטרי וגם אני לא מחפש לעבוד בהייטק בתור מפתח או משהו.. אני מעצב שרוצה לפתח את עצמי וללמוד גם תיכנות (אבל רק בתחום ה-WEB והמובייל אוליי) המטרה היא בסוף לדעת להקים אתר מ-0 אם זה עיצוב תיכנות בניית מערכת ניהול לאתר והכל אני בעצם מחפש קורס שמלמדים בו נטו את השפות תיכנות.. משמה אני כבר אקח את זה לכיוון שלי ואתפתח לבד עכשיו השאלה היא כזאת 1. אתם מכירים קורס כזה שמלמד את זה בצורה טובה? (ידוע לי שאני אצטרך תחת גם לשבת וללמוד לבד) 2. אם מישהו מכיר את השפות תיכנות והכל, ויכול לרשום לי לפחות איזה שפות משתמשים הכי הרבה לפיתוח אתר.. סתם דוגמה עד כמה שאני יודע (ואני…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני צריך למשחק שהכנתי, שכשאוביקט מסויים פוגש באחר, האובייקט שהתנגשו בו הולך עם הראשון. לדוגמא: איש רץ וםפפוגש בכדור, ואז הכדור הולך לפניו כול הזמן. תודה לעוזרים! אלון

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  20. אני עושה קצת נקיון במחשב ומוחק תוכנות ישנות ונתקלתי ברשימה של כל מיני תוספים של sql server. אני עובד עם visual studio express for desktop (visual c# express) וגג אני אשתמש ב sql server compact (עד עכשיו לא הייתי צריך מסד נתונים כלשהו באפליקציות שיצא לי להכין, אבל אולי בעתיד...) מצורף צילום מסך עם מה שמופיע לי בהוספה והסרה, אני צריך את כל אלו או שאני רק צריך את ה sql server compact? [ATTACH]8995[/ATTACH] ** אם זה יותר מתאים לפורום תוכנות אז תעבירו לשם, זה פשוט נראה לי המקום הכי מתאים לזה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. יש טבלה DG של 100 עמודות. העמודה הכי ימנית זה "מחיר במבה". שאר העמודות משמאל זה מחירה של הבמבה ב-100 החודשים האחרונים. איך גוללים את הטבלה לרוחב כך שהעמודה "מחיר במבה" תשאר קבועה? הערה: קיבוע העמודה צריך להיות בזמן ריצה כי בטבלה מוגדר: AllowPaging="True" בלינק יש המחשה אבל זה לא בשפת HTML ולכן זה לא עוזר לי תודה http://blog.flexexamples.com/2007/08/15/locking-columns-in-a-horizontally-scrolling-datagrid-control/ אני כותב ב: Html vb.net

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by maormark,

תודה מראש 1. אם למשל אני מכניס מילה ע"י המקלדת ואני לא יודע מה יהיה גודלה של המילה (מסוג char) אז איך אני מגדיר את המשתנה למשל אם אגדיר char i [20] ואז אני יכניס מילה שהיא קטנה מ20 אז אני סתם מבזבז מקום בזיכרון, יש דרך להכניס מילה ואז לפי גודל המילה כך יקבע הגודל של המערך i?? 2.קיימות 2 מילים..אני לא יודע מה גודלם...ואני צריך להשוות ביניהם..ואם המילה הראשונה גדולה מהמילה השניה יחזור מספר שלילי, אם המילה השניה גדולה מהמילה הראשונה יחזור מספר חיובי, אם הם שוות יחזור אפס. כלומר נגיד מילה ראשונה זה "cup" ומילה שניה זה "police" אז אני משווה בין c לp ואכן p יותר גדול מc אז אני צריך להחזיר מספר חיובי וכן הלאה.. איך אני כותב את זה בשפת c? תודה רבה לכל המבינים

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by IDAN AMRAM,

קודם כל שלום לכולם!!!!!!!!! יש לי בעיה דחופה... אני חייב עליה תשובה כמה שיותר מהר.. יש לי תמונה כלשהי ואני רוצה שכאשר מקליקים על התמונה זה יהיה קישור לעמוד אחר..... אני לא יודע מה הפקודה :kopfpatsch:... אז אני צריך עזרה.... פקודה צריכה להיות או בHTML או ב ASP או משהו כזה... אני צריך את זה דחוף (אני יודע שזו שאלה טיפשית אבל אני יודע ליצור רק כפתור רגיל ולא עם תמונה ב HTML) תודה מראש לכל העוזרים החביבים :jump: עריכה: הייתה בעיה בכותרת של הת'רד והיא תוקנה... סליחה טעות שלי

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by Aviv C,

אני בונה תוכנה ב- C# שתתחבר למסד נתונים SQL Server 2005 Express ותעבוד איתו (הוספה, עידכון, מחיקה וכו'). נתקלתי בבעיה עם הוספת שורה חדשה לטבלה. כשאני מוסיף שורה חדשה ככה: DataRow newRow = DataTable.NewRow(); newRow["name"] = name; newRow["street"] = street; newRow["no"] = no; newRow["city"] = city; newRow["tel1"] = tel1; newRow["tel2"] = tel2; DataTable.Rows.Add(newRow); DataAdapter.Update(DataTable); ה- id לא נוסף לי אוטומטית (למרות שהוא אמור כי הוא מספור אוטומטי). כל עוד התוכנה פועלת לא ניתן לדעת מה ה- id של השורה. פיזית, כשאני סוגר את התוכנה ונכנס אל הטבלה בעזרת SQL Management Tools אני רואה שה- id כן נוסף וגם כשאני מפעיל את התוכנה מחדש אני רואה את השורות החדשות עם ה-…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by BruceLee,

אז עשיתי חיפוש באתר פה וגם חיפשתי בגוגל מלא לא מצאתי פקודה שתעשה לי רענון רק לאחר שהדף נטען במלואו, וגם כל פעם שאני נכנס לדף הנ"ל (בין אם לחיצת משתמש, אוטמטי, קישור ישיר..) אני רוצה ריפרש אחד אוטמטי (ללא טיימר) כמו שעושים ידנית F5. אני משתמש בframe אז אני צריך משו לhead. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.