עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני משלב בין אקסס לקוד VBA ורציתי לדעת איך אני בודק ב-VBA אם טופס מסוים פתוח? למשל: if (my form is open) then do some shit end if מהו הקוד הספציפי שבודק אם הטופס פתוח? תודה אנשים

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  2. היי חברים עקב ריבוי פרוייקטים ועיסוקים אני מחפש מישהו רציני שילך איתי כל הסמסטר הזה ויקבל תשלום על כל עבודה בנושא הנ"ל בגדול יש בסביבות ה -4 עבודות יש מישהו שמעוניין ? נ.ב זה קורס שדורש ידע באלגורתמים ו matlab

3. Started by samuroi,

שלום, יש לי תרגיל שאני מתקשה לפתור. אודה לעזרה. 1. קלוט שלם וסיפרה. הצג כמה פעמים הסיפרה מופיעה בשלם. כאמור אני צריך לראות את הפיתרון בתרשים זרימה. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. Started by Armageddon1,

התחלתי לפני חודש וחצי מבוא לתכנות .(סוג של קורס הכנה כזה.. ) המטרה שנדע לרשום אלגוריתמים בסיסיים על דף נייר רגיל (עם תרשימי זרימה ) . ובין השאר להעביר לקוד (אצלנו זה פייתון ) . יש מידע לגבי תרשימי הזרימה ? בספר שיש לי (מבוא לאלגוריתמים ) קצת קשה להבין בפשטות.. אין לי חוץ מהזמן של השיעור מידע נוסף לגבי התרשימי זרימה האלה - "האלגוריתמים" . אני מחפש איזה אתר שיש שם כאלה תרשימים או תרגילי עזר עם פתרונות .. האם יש כזה דבר ? יש הרבה מאוד מידע אבל דווקא תרשימי זרימה האלה לא ממש מצאתי

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/net-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%91%d7%a7%d7%95%d7%93-%d7%a4%d7%aa%d7%95%d7%97-%d7%95%d7%a2%d7%9d-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%91%d7%a9%d7%9c%d7%9c-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. http://www.startpage.co.il/news/ איך האתר הנ"ל מבצע את העדכונים שלו? אנשים אשכרה יושבים מרעננים כל מספר דקות אתרים כמו וואלה ynet ומפרסמים כשמשהו חדש עולה לאוויר? או שיש משהו יותר מתוחכם פה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by LittleNicky,

אהלן, אני עושה בבן גוריון תכנות C מתקדם (כולל רשימות מקושרות, עצים וכו') ואוטוטו התקופת מבחנים.. רציתי לדעת אם יש מישהו שעבר קורס דומה ויכול לומר לי איך כדאי להתכונן למבחן בצורה הכי יעילה, על מה לתת דגש בעיקר, ובנוסף הבנתי שמותר להכין דף A4 עם מה שאנחנו רוצים, מה כדאי לכתוב בו? ובאופן כללי אשמח לטיפים. נ.ב אשמח לדעת אם יש למישהו מקור טוב ללמוד ממנו על רשימות מקושרות ועצים, זה חומר דיי מורכב וההרצאות+תרגול לא לגמרי עזרו לי להבין. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by aldema,

מישהו יכול לעזור לי??? אין לי מושג... אני לא מצליח כלום.. המבחן יהיה על פונקציות(לא קשות..) עם כל הטרנק,רנדומייז.. שאלה לדוגמא: כתוב תוכנית הקולטת3 ציונים של 5 ילדים,מחשבת את הממוצע של כל ילד,מדפיסה אותו,כותבת את הכי גבוה,וכותבת כמה ילדים עברו וכמה לא.. בעיקר שאלות בסגנון הזה אני לא מבין.. את כל הTRUNC והשטויות האלה..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by sir f,

http://www.microsoft.com/visualstudio/products/2010/default.mspx מבט ראשון על הגרסא הבאה של המהדר הנוח ביותר שאני אישית נתקלתי בו. מעניין איך יהיה כשהוא ישתחרר. (הערה-סביר להניח שאין לזה משמעות בשביל מתחיל חובב עלוב ועצלן כמוני, אבל אולי לחלק מהמשתמשים פה זה משנה)

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by eliom,

[h=4]אפשר בבקשה הסבר על ההוראות האלו?.אני לא מצליח להבין את זה.תודה.[/h]1. נניח שפעולת החיבור בעלת קוד 5, ונניח שאנו רוצים להוסיף לתוכן אוגר B את הערך 3: B¬B+3. ההוראה בשפת מכונה : [TABLE] [TR] [TD]3 [/TD] [TD]B [/TD] [TD]5 [/TD] [/TR] [/TABLE] 2. נניח שקוד פעולת החיסור הוא 8. לביצוע 6 - A תבוצע הוראת המכונה: [TABLE] [TR] [TD]6 [/TD] [TD]A [/TD] [TD]8 [/TD] [/TR] [/TABLE] 3. נניח שפעולת ההעתקה/הצבה בעלת קוד 6. אנו רוצים לבצע את הפעולה C¬A. [TABLE] [TR] [TD]A [/TD] [TD]C [/TD] [TD]6 [/TD] [/TR] [/TABLE] 4. נדרש לבצע 2 פקודות: הוספת 21 לתוכן אוגר A : A¬A + 21. העתקת תוכן אוגר A לאוגר C : C¬A. ההוראות: [TABLE] [TR] [TD]21 [/TD] [TD]A [/TD] [TD]5 [/TD] [TD]1. [/TD] [/TR] [T…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by iem,

אם נתונה לי רשימה מקושרת: typedef struct timer_s{ int time; fun_t fun; struct timer_s* next; } timer; לא הבנתי מה המשמעות של: timer; הרי מבנה הרשימה נמצא תחת הסוגריים המסולסלות... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. השאלה היא ככה: נתון עץ חיפוש בינארי שמפתחותיו שונים זה מזה ובו שני מפתחות x ו-y. אם ל- x בן ימני ול-y בן שמאלי אזי y אינו העוקב של x. נכון\לא נכון. התשובה היא כמובן לא נכון עשיתי ציור של עץ בינארי לפי הדרישה השאלה אם ציירתי את זה נכון או לא ?? הצלחתי לבלבל את עצמי אפילו

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by roma4k,

צהריים טובים, אני נתקלתי במשהו קטן בנושא מצביעים שאני לא כל כך מבין, אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי מעט. אם נתון לי המבנה הבא : struct complicated { char** p; char arr[7]; }; מה למעשה מציין המצביע P, מה נותנות שתי הכוכביות? בהמשך לזה אחרי שהוגדר טיפוס חדש כמבנה ישנה גם השורה הבא שאני לא מבין מה היא עושה בעצם: (&com)->arr[i]=*com.p[e[i]]; com הוא משתנה שהוגדר כמבנה הנתון. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by pain_killer12,

חבר'ה, אני צריך עזרה. נגיד ויש לי מבנה ובו שדות מסוימים כולל מצביע לתא הבא. ואני רוצה לקלוט בפונקציה ערכים מהמשתנה ולהוסיף את התא הזה לרשימה. נגיד ואני רוצה לעשות את זה 3 פעמים. אז איך אני אמור לעשות את זה? הכוונה שלי היא - אם אני יוצר מבנה בפונקציה (בכל פעם משלוש הריצות של הפונ') ואז מכניס אליו ערכים ושומר את הכתובת שלו בnext של האחרון ברשימה, זה בסדר? או אם אני יוצר מבנה בmain ואז שולח אותו by adress לפונ' (3 פעמים בלולאה) ואז קולט ערכים ושומר את הכתובת שלו בnext של האחרון ברשימה, זה בסדר? באופן יותר כללי, איזה מבנה שאני אצור ימות לי בסוף הפונקציה ואני לא אוכל להשתמש בו ברשימה ואיזה מבנה לא? האם תוכלו להסביר לי, כיצד הדרך הנכונה להוסיף איבר לרשימה- לדוגמא: struct pers…

15. קיבלתי משימה למצוא תוכן מסויים ב ACTIVE DIRECTORY יותר נכון לוודא שכל קבוצה (DISTERBUTION LISTS) המסתיימת עם סיומת "all-", ניתן לשלוח אליה מייל דרך AUTHENICATED USERS ONLY, ישנו TAB שנקרה EXCHANGE GENERAL, ובו יש CHECKBOX בשם FROM AUTHENTICATED USERS ONLY. יש סקריפט שיכול לרוץ ולבדוק מי כן ומי לא? או לתת לי ערך מסויים במידה וכולם כן או כולם לא? או אפילו יותר טוב לבדוק מי לא ולסמן את ה V אוטומטית? תודה!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by shimon956,

שלום לכולם אני מבקש ממישהו אולי הוא יכול להשיג לי מדריך למתחילים מתקדמים זה לא משנה לי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, בשנה האחרונה אני עובד על פרויקט (עורך קוד) ואני מבקש ממתכנתי צד לקוח אם אפשר לקבל ביקורת ורעיונות לשיפור התוכנה.עורך הקוד הינו עורך קוד HTML, CSS, JS בעברית המתאים במיוחד למתחילים אבל לא רק, וכמובן גם מכיל מגוון רחב מאוד של כלים שיכולים לעזור למתכנת המתחיל והמתקדם.אשמח לביקורת בונה ורעיונות לשיפור התוכנה.פרטים נוספים ניתן לראות באתר : אמברלה עורך הקוד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, אני צריך קצת הכוונה טכנולוגית. נתחיל בכך שאני מפתח מערכת Web-ית בטכנולגית JEE. כידוע java script היא שפה מאד מוגבלת בגישתה לclient ואני לא יכול דרך פקודת java script למחוק קבצים כרצוני במחשב של המשתמש לדוגמא. המערכת שלי משלבת הדפסה דרך מדפסת כרטיסים וקיבלתי מהחברה SDK שכתוב וניתן להתממשקות ב.NET. עכשיו אני חייב להתממשק לאותו SDK שכתוב ב.NET, וכאן אני צריך את עזרתכם: לא באיך אני עושה.. אלא מה בכלל אני צריך לעשות? באיזה טגנולוגיות משתמשים בשביל כזה דבר? יש לי כבר במערכת רכיבי ActiveX שכתבנו אבל הם כתובים במשהו מאד מיושן VB6. מה האופציות הרלוונטיות היום כדי לעשות את מה שאני רוצה? המון תודה!

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  19. אני רוצה לעשות מערך דו מימדי של תמונות, בגודל למשל של 100 פיקסלים כל אחת וכשאני עובר עליהם התמונה גודלת טיפה, ובלחיצה על תמונה התמונה תגדל לי בצורה משמעותית על האתר למישהו יש מושג איך זה נקרא? איך אני עושה את זה אשמח לדעת - - - תגובה אוחדה: - - - אופס שמתי את זה בפורום הלא נכון אשמח אם תעבירו את השאלה לפורום הנכון

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, האם קיים אתר אכסון אתרים חינמי מומלץ (אתר בסיסי ללא DB או PHP) - ללא פרסומות - שמאפשר שימוש בשם דומיין קיים. תודה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  21. היי, אשמח לקבל המלצה לקומפיילר חינמי ל-C ול-C++ (הבנתי שהקומפיילרים ל-C++ מקמפלים בפועל גם קוד של C, אז בהנחה שזה נכון כמובן שמספיק רק קומפיילר אחד ל-C++). סביבת עבודה: windows XP, ואני אשמח אם יהיה אפשר להתקין את אותו הקומפיילר גם על Vista. שאלה נוספת - מה החשיבות בכלל של הקומפיילר בו משתמשים? תודה מראש. אגב, אולי שווה להוסיף לנעוצים רשימה של קומפיילרים מומלצים לשפות השונות, ואולי גם סביבות עבודה, דיבאגרים וכו'

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. אני כרגע מסיים את התואר בהנדסת מערכות מידע בבן גוריון. הייתי בכמה ראיונות עבודה, ואני רואה שתמיד חסרים לי כמה כלים אם אני בכלל מגיע לראיון ומצד שני קשה מאוד בכלל להגיע לראיונות. העניין הוא שאני רוצה משרות פיתוח תוכנה ולא בדיקות. השאלות שלי: האם אכן לא כדאי להתחיל בבדיקות תוכנה כי יהיה קשה לעבור אחר כך לפיתוח או שזה כדאי בכל זאת? האם יש משרות בדיקות שכן שווה לשקול וכאלה שלא תורמות לניסיון? אני רוצה להתעסק עם הצד הלוגי של התוכנה, כלומר ה business layer. למשל באפליקציה הכי פשוטה של הבנק שמדגימים בהרבה מקומות, לכתוב את הפונקציונאליות כמו משיכה מהחשבון, עיבוד הנתונים וכו. פחות מעניין אותי להתעסק עם בסיסי נתונים, כי אני לא אוהב להתעסק עם sql וכל הסינטקס שם, אני יכול ומכיר ברמה …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Demon.M,

In function ‘main’: 127: warning: assignment makes pointer from integer without a cast 139: warning: assignment makes pointer from integer without a cast 207:2: warning: no newline at end of file In function `main': (.text+0x51d): undefined reference to `is_registered' ld returned 1 exit status

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הפונקציה להלן מקבלת מערך a של מס' שלמים ואת אורכו n. ידוע שתמיד:[0]a הוא זוגי, האיבר האחרון במערך הוא אי זוגי( a [i-1) וכן: n>=2 הפונקציה מחזירה ערך כלשהו i בין 0 ל- n-2 , המקיים: [a[i הוא זוגי והבא אחריו הוא אי זוגי. int check (int a[],int n) { for (int i=0;i<=(n-2);i++) { if (a[i]%2==0 && a[i+1]%2 !=0) { return i; } } } הבעייה: אני צריך ליעל אותה בעזרת חיפוש בינארי. איך עושים זאת? :s05:

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים