תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
זה אמור לקבל מחרוזת ולבדוק אם יש www. וגם שיש לפחות עוד נקודה אחת הבדיקה של www. עבד בסדר אבל שאני מוסיף את השניה זה מפסיק לעבוד לא עושה כלום <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1"> <title>Insert title here</title> </head> <body> <script language="javascript"> var site=prompt("enter a website"," "); if(site.indexOf("[url]www."[/url])<0) { document.write("1 incorrect website address"); } else { if(site.lastindexOf(".")<4) { document.write("2 incorrect website address"); } else document.write("correct website address"); } </script> </body> </htm…
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני צריך רעיונות לפרוייקט בית ספר בJAVA? אני מחפש רעיון חכם ומתוכם... מי שעשה או עושה שיכתוב את הרעיון שלו או של אחרים אבל שיהיו טובים... זה פרוייקט 5 יח"ל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את התכנית המצורפת. מה אני צריכה לשנות כדי שה'קלינט' יוכל גם הוא לפתוח בשיחה? <שהתקשורת תהיה דו צדדית> [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
נניח שיש לי את מחשב א' שנמצא בתוך רשת פרטית מאחורי ראוטר ואת מחשב ב' שנמצא גם בתוך רשת פרטית(אחרת..) מאחורי ראוטר אחר. מישהו פעם אמר לי שלא ניתן ליצור חיבור ישיר בין שניהם(הבן אדם מבין בתקשורת, אז או שזה נכון או שלא הבנתי אותו נכון). מישהו יכול להסביר לי למה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
עדיף לc, אבל כל דבר יהיה טוב. גם תוכנות לא חינמיות. תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור web test under visual studio pro 2008 3.5 sp1 וזה על פי המאמר הזה http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms182551.aspx אבל כשאני מנסה להוסיף web test אני לא רואה את האופציה הזו (מצ"ב תמונה) מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קיבלתי תרגיל לבנות תוכנית בג'אווה שמאפשרת לי לצייר ריבועים בגרירה של העכבר(בדומה לצייר) הבעיה שלי היא שלמרות שנתתי לו את הפקודה me.getX() הוא לא מקבל את הY/X המדוייק ומצייר את הריבוע ליד. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום. ברשותי שרת VPS אך ללא דיירקט אדמין. אני מקים את האתר שלי ישירות דרך APACHE קבצי האתר נמצאים על תיקייה נפרדת http://12.34.56.78/site אני יכול לעשות הפניית דומיין אבל אז מה שייקרה זה שברגע שאני אכתוב www.mysite.com זה יופנה ל http://12.34.56.78 ובשורת הכתובות ייראו שזה קופץ ל 12.34.56.78 מה שיוצר אי-אסטתיות. אני יודע שב GODADDY או אפילו בשירות הדומיין החינמי TK ניתן "לנעול" את הכתובת וכל דף שנפתח הכתובת המוצגת היא אותה כתובת. אשמח לדעת איך אני מקשר דומיין ל apache
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום במצב של תמונה-מפה, אני רוצה שהתגית area תופיע כתמונה קטנה (שזה בעצם תמונה קטנה על התמונה הגדולה) האם אני יכול ב CSS לכתוב כך: area { background-image: url(nex.jpg) ; background-repeat: no-repeat; background-size: 20px; z-index: } רקע של תמונה קטנה area כלומר, לתת לתגית בינתיים זה לא עובד לי. איפה טעיתי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כדי להכניס אותן לדברים שאני מתכנת? אני מתכוון למשל לאנימציה של הפנס שוינדוס מציג בזמן חיפוש, או לאנימציות של הדפים המעופפים שהוא מראה בזמן העתקה.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך לקלוט קול באמצעות C# ולשמור אותו במערכת (בתור משתנה או עצם או משהו דומה). יצא לי להתקל בפונקציה שנקראת wave in אבל לא הצלחתי להבין כיצד לתפעל אותה. אשמח לעזרה, בתודה מראש, wizinet
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
רציתי לדעת במה הכי טוב כדי ליצור צ'אט באתר אינטרנט.... איזה שפה נחשבת הכי יעילה/נוחה ועכשווית ליצירת צ'אט באתר, ואיפה אפשר למצא סקריפטים והסברים בנושא...
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום נכנסתי לאתר הזה - http://www.cssmenumaker.com/ כדי להשיג כפתורים עם תפריטים נפתחים לאתר שלי. הורדתי את הכפתורים האלה - http://www.cssmenumaker.com/builder/menu_info.php?menu=003 הבעיה היא שבפיירפוקס אם אתם תיכנסו לאותם כפתורים אתם תראו שאם אתם עוברים על הכפתורים באתר הם נפתחים אבל אם יש לכם אקספלורר ואתם נכנסים דרכו לאותם כפתורים אתם תראו שהכפתורים לא נפתחים אם עוברים עליהם עם העכבר. מדוע זה ככה? הורדתי את הקוד מקור שם וגם הקבצים שנשמרו במחשב עבדו הכפתורים רק בפיירפוקס. איך מסדרים את הבעיה? מישהו יכול לסדר ולשלוח לי קוד מתוקן. ממש חשוב מאוד. תודה
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי ליצור תוכנית שתחליף את הרקע של המחשב בתמונה שאני אבחר, אבל אני לא רוצה לקרוא לתמונה דרך התיקייה שלה, אלא דרך resource files. השאלה היא איך אני יכול להגיד בתוכנית שאני רוצה לקרוא לתמונה שנמצאת בresources זאת התוכנית שבניתי: #include <Shlobj.h> void main() { SystemParametersInfo(SPI_SETDESKWALLPAPER, 0,L"img2.jpg", SPIF_SENDCHANGE); } מאוד ארוכה ומורכבת אבל היא עדיין לא עובדת לצערי הקובץ img2.jpg נמצא על שולחן העבודה וכדי להוסיף אותו לresource files פשוט לחצתי על resource files כפתור ימיני וadd existing item תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שרת אחסון חינמי שמאפשר העלאת קבצי ASP.NET 2.0. מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לבנות סוג של מסד נתונים ליחידה של בצבא. 1.אז ככה יש לי טבלה עם עמודה אחת שיש בא שמות: למשל: 1.דוד 2.דודו 3.דורון 4.אייל 5.משה עכשיו אני רוצה לעשות שאילתה שתבקש מהמשתמש להכניס אות , ואז ברגע שהאות שהוא רשם קיימת הוא יראה לי את השם. למשל: 1.אם הכנסתי את האות מ - אז הוא יציג לי את רק משה. 2.אם הכנסתי את האות ו - הוא היה מציג לי את דוד דודו ודורון. איך אני יוצר כזאת שאילתה.. 2.ועוד שאלה נגיד ויש לי במקום שמות יש לי משפט: אבא, חיים ומשה הלכו לעבודה אני רוצה ליצור שאליתה , שתבקש מהמשתמש מילה ותריץ חיפוש על המשפט. ברגע שבמשפט יש את אותו מילה אז המשפט יוצג.. תודה אשמח אם תיצרו איתי קשר ב אי סי קיו: 259049552 או במסנגר comeback.t@gmail.com
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים אני מחפש ברשת בנרות דרך אוטומטית ליצור subdomain על דומיין שיש לי, אבל לא דרך הcontrol panel של האחסון שלי, אלא במטרה לתת למתשמשים למלא טופס באינטרנט ולאחר השליחה שלו לקבל אוטומטית subdomain תחת הדומיין שלי וזה יפנה לדף אישי בהתאם. מה שזה אומר לדעתי מבחינת הcontrol panel, זה שהוא יכיר בvirtual host מבלי שאני אכנס ידנית ואזין אחד כזה חדש. והוא יפתח תיקיה בftp שלי בהתאם ויאחסן שם דף html פשוט כלשהו שאחכ אתעסק איתו. יש לציין שאני מאחסן בservage.net והאמת מחפירות קצת באינטרנט ראיתי כל מיני סקריפטים שרצים עלcPanel, מה שאין לי באחסון שלי.. יש לי סתם control panel שהם יצרו.. אז אני אשמח לדעת אם יש דרך לא עם cPanel לעשות את הדבר הזה. אם יש דרך לעשות את …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני לא מצליח ליצור סביבת עבודה של C בVISUAL STUDIO 2008. הברתת מחדל היא C++. האם מישהו יודע על דרך להגביל את הVS לעבוד בC רגיל? תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ HTML פשוט שמפנה את הדפדפן לכתובת אחרת הבעיה היא שגם אחרי שאני מחליף את הלינק בקובץ, עדיין הדפדפנים (גם FF וגם IE) מתעקשים ללכת ללינק הישן, אני מתאר לעצמי שזה בגלל שהם מסתכלים על הקובץ שיש להם בקאש\זיכרון\טמפ ולא מסתכלים על הקובץ החדש.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
import java.util.Scanner ; class test { pubilc static void main(String[] args) { int temperature; Scanner sinp = new Scanner(System.in) ; System.out.print("Please type the temperature (deg C):"); temperature = sinp.nextInt(); System.out.print(temperature); } } יש שגיאה אחת היא למטה בקובץ , מה לא בסדר ? ועוד שאלה , כשאני עושה import זה משנה איפה שמרתי את הקובץ ? כלומר אני חייב לשמור את הקובץ של הקוד בספרייה מסויימת ? או שזה לא משנה ? כלומר בדוגמא שלי שמרתי את הקובץ ב <:c [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
השאלה היא ככה: נתון עץ חיפוש בינארי שמפתחותיו שונים זה מזה ובו שני מפתחות x ו-y. אם ל- x בן ימני ול-y בן שמאלי אזי y אינו העוקב של x. נכון\לא נכון. התשובה היא כמובן לא נכון עשיתי ציור של עץ בינארי לפי הדרישה השאלה אם ציירתי את זה נכון או לא ?? הצלחתי לבלבל את עצמי אפילו
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך עושים טבלה כזאת http://img259.imageshack.us/img259/6778/table2bg.png
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שאלה פשוטה לי אליכם: מדוע בתכנית הפשוטה הזו המחשבת מכפלת שני מספרים, לא מספיק להכניס שני מספרים והתכנית מציגה את הפלט רק לאחר שקלט שלישי מוכנס? התכנית נעשתה ב-CodeBlocks. תודה.[br]פורסם בתאריך: 8.03.2010 בשעה 20:22:35 טוב נו, כמובן שפתרתי זאת על ידי הורדה של ה-\n מה-scanf. בכל זאת אשמח להסבר, מדוע זה קרה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אממ, קודם כל אני די בטוח שההודעה לא קשורה לכאן, רק לא ידעתי בדיוק איפה למקם אותה. אני רוצה להציג את הסמיילי הזה באתר שלי: עכשיו, אני לא רוצה שיופיע לינק אליו, אלא שהוא יוצג כתמונה ממש כמו כאן. בהודעה אני פשוט לחצתי על "תמונה" כדי להראות את הסמיילי, אבל באתר רגיל שאני בניתי איך אני עושה את זה? איזה קוד יש? הנה הכתובת של הסמיילי: http://www.ee.bgu.ac.il/~talinker/smilies/sign20.gif תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישו יוכל להסביר לי על איפה כותבים ואיך מריצים ויותר חשוב זה שיפנה אליי באיציק 109354512 תודה יונתן
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-