תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני ביג עכשיו.. מה אתם יודעים על מסלול הפרויקטנטים איך הולך המסלול בצבא מה אנשים עושים אחריו? ומה בקשר לשידרוג לאוניברסיטה?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הצהרתי על פונקציות חברות ע"מ להשתמש באופרטורים >> ו<< לקלוט מחרוזות: friend ostream& operator<<(ostream &os, String&); friend istream& operator>>(istream &is, String&); וממשתי: ostream & operator<<(ostream&os, String&s) { os<<s; return os; } istream & operator>>(istream&is, String&s) { is>>s; return is; } ואני מקבלת כל מיני הערות מוזרות לדוגמא: 'ostream' : 'friend' not permitted on data declarations 'ostream' : missing storage-class or type specifiers 'ostream' : unable to resolve function overload מה הבעיה?????
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יצא למישהו להתעסק עם הסיוט frameset? יצרתי 2 מסגרות אפקיות עם הקוד הבא: <frameset rows="272,318"> <frame src="title.htm" noresize scrolling="no" frameborder="no"> <frame src="body.htm" noresize scrolling="no" frameborder="no"> </frameset> וקיבלתי את 2 התמונות שבתוך 2 קבצי ה htm שהוגדרו כמסגרות. אלא מאי ? 2 התמונות מופרדות בפס לבן שאינו מן הענין ואין לי כל חפץ בו ! רציתי ש 2 התמונות (במסגרות) תהיינה רציפות וללא פס לבן ומרגיז שחוצה אותן. יש למישהו מושג איך להתפטר מהקו המרגיז הזה ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך כתוב קובץ txt בעברית? הכוונה האם הקידוד הוא מימין לשמאל או משמאל לימין... נניח שיש לי קובץ txt ובו המילה "אחלה" האם הstring בקובץ יראה כמו "n/ ה ל ח א" (מימין לשמאל) או "n/ א ח ל ה" שאלה נוספת: אם אני שומר קובץ txt בעברית ורוצה לקרוא אותו מתוכנה שכתבתי בc: בקידוד UTF-8 כל אות היא 4 ביטים נכון? איך אני יכול להגדיר בc שהמשתנה מטיפוס char יהיה עם 4 ביטים? או שאני חייב להשתמש בint? הקובץ שאני רוצה לעבוד איתו מערב מספרים ואותיות, ואני לא רוצה לקרוא בטעות מספר, כשאני חושב שאני קורא אות. אם אני לא יכול לשנות את הchar, איך אפשר לעבוד עם קובץ טקסט בעברית שמשלב מספרים (ואותיות באנגלית גם כן, גם הן בUTF-8)? ולא, זה לא לשיעורי בית...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. בפרויקט שלי אני מנסה לגרום לתכנה לטעון מידע מקובץ XML למשתנים, ולאחר מכן לListview. XmlTitle = m_xmlrprofile.GetAttribute("title") m_xmlrprofile.Read() XmlTime = m_xmlrprofile.ReadElementString("time") FileName = m_xmlrprofile.ReadElementString("start") XmlLast = m_xmlrprofile.ReadElementString("last") Dim lvi2 As New ListViewItem(XmlTitle, j - 1) lvi2.SubItems.Add(XmlTime) lvi2.SubItems.Add(FileName) lvi2.SubItems.Add(XmlLast) ListView1.Items.Add(lvi2) הבעיה נוצרת כשבהרצה התכנה לפעמים טוענת את המידע של ה…
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 372 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד C++ דרך www.Cprograming.com ואין לי תרגילים שם רק בחנים מישהו יכול לשלוח לינק של תרגילים פשוטים?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אחרי 5 שנים שלא נגעתי בשפת C הורדתי Dev c++ כתבתי סתם תוכנית בסיסית כדי לראות שהקומפיילר עובד אבל הוא מציג לי שגיאה שאני רשום void main ורק שאני רושם int main אפשר לקמפל את התוכנית מה ההבדל בינהם ? הנה דוגמא לתוכנית : #include<stdio.h> int main() { printf("Hello HW!"); } ושאני כותב תוכנית עם יותר פקודות ומשתנים התוכנית רצה גם עם void וגם עם int תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כותב משחק בשפת C# , ובמשחק יש אופציה לשני שחקנים שכל אחד עובד על לוח אחר ויש בינהם תחרות, לכל אחד יש את הלחצנים המיועדים לו, אבל במקרה ששחקן אחד לוחץ על הלחצן שלו בצורה רצופה הוא למעשה מונע מהשני לזוז עם הלחצנים שלו, האם יש למישהו פיתרון? ברור שיש משהו כי זה כמו תחרות בין שני שחקנים במרוץ מכוניות למשל. תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה נובעת מהשימוש של MATLAB בספרייה SWING ויצירת WINDOWS APPLICATION. איך הם עשו את זה ? האם קיימת דרך לפתח WINDOWS APPLICATION בעזרת JAVA ? אולי איזה לינק קטן לTUTORIAL ?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי מערכת וורדפרס ויש לי מאות פוסטים, והבלגן חוגג. הייתי שמח לדעת כיצד ניתן להכניס במערכת הניהול את הפוסטים לתוך תיקיות כדי ליצור מעט סדר בבלגן? אותה בעיה יש לי בספריית התמונות, גם שם הבלגן חוגג, והבעיה היותר קשה שלוקח זמן עד שכל התמונות עולות, ואיני צריך את כולן, וגם שם הייתי מעוניין בתיקיות, שניתן יהיה לסדר את התמונות לפי נושאים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אני עושה השנה בגרות ב"מבוא לתכנות באינטרנט" ואני כבר סיימתי את כל הספרים (הכיתה שלי לא), בכל מקרה, יש לי כבר תוכנית לאתר, אבל יש לי כמה שאלות: 1) אני צריך סוג של מסד נתונים שיתמוך לי בטקסטים ארוכים (TXT לא טוב כי אי אפשר למחוק ולעדכן, ACCESS לא טוב כי הוא לא תומך בטקסטים כאלו ארוכים), אם יש לכם רעיונות למשהו שלא מופיע בחומר הלימוד אני אודה לכם. עריכה: שכחתי משהו, אם אתם ממליצים לי על מסד נתונים, אתם יכולים בבקשה לצרף גם הוראות בסיסיות על השתלטו בASP, (התחביר של oConn.Open) 2) יש שרת אחר שתומך בASP מלבד IIS או PWS? אני משתמש בPWS בביצפר והוא לא תומך לי בכל הדברים שאני עושה בבית עם IIS (יש מספר דברים שאין בPWS), ואני לא רוצה לפתוח את פורט 80 בבית בגלל שIIS הוא לא שי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/net-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%91%d7%a7%d7%95%d7%93-%d7%a4%d7%aa%d7%95%d7%97-%d7%95%d7%a2%d7%9d-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%91%d7%a9%d7%9c%d7%9c-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדוס VISTA ניסיתי לקמפל קוד של C עם Dev-C++ וזה פשוט לא עובד.. חיפשתי קצת בגוגל וגיליתי שאני לא היחידי עם הבעיה. אני אשמח לקבל רעיונות מה אני יכול לעשות? אני צריך את היכולת לקמפל קוד C על וינדוס VISTA.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה. יש לי כזאת טבלה ששם מוצגים כל הרשומים במסד נתונים (access) בדף ASP כמובן. אני רוצה להוסיף עמודה שבה יהיה לכל תא כזה לינק שכשלוחצים עליו הערך נמחק מהמסד. ככה זה נראה: איך אני עושה את זה? נ.ה: מצאתי את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=264047.0 אבל לא כ"כ הבנתי מה הם אומרים לעשות שם.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום. אני מפתח בPHP אתר. יש לי טבלה פשוטה הנבנית מנתונים הנשלפים מהDB. אני רוצה להוסיף לטבלה אפשרות מיון לפי טבלאות ולמטה חצים קדימה אחורה בדפים. אני יודע איך לשלוף ולהציג מידע במקטעים נגיד 20 ערכים בדף אבל אשמח לקבל הכוונה / מדריך כיצד לבנות טבלה (צד לקוח) מתמיינת כמו מה שיש ביד2. http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?Order=salescat&Desc=&Order=salescat&Desc=DESC תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול ליצור סביבת עבודה של Windows ב++C מצאתי קובץ נורא ארוך ואחרי שעברתי עליו ויצרתי חלון איתו יצא לי משהו ממש מכוער ואני רוצה שיווצר משהו קרוב לחלונות של הוינדוס ככול האפשר אם למישהו יש כזה דבר אני אשמח אם תוכלו לשתף או לשלוח לי במייל תודה מראש לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בתחום ה WordPress ורציתי לשאול כמה שאלות בעבר הייתי מוריד תבניות רספונסיבים מוכנות מהאינטרנט, שיחקתי הרבה עם קוד ועיצוב וערכתי אותם עם html5+css3 , שילבתי גם קצת ג'אווה סקריפט. האם אני יכול לקחת אתר קיים רספונסיבי שכבר בניתי ולהוסיף/לייבא אותו ל WordPress , לחבר אותו למערכת ניהול ואף לשנות/לעצב אותו בעתיד דרך המערכת ? ואם כן, אז איך עושים את זה ? נכנסתי ל WordPress ל-עיצוב / עריכת תבניות ושם ראיתי את כל הקבצים של התבנית. שמעתי שזה לא טוב לגעת בקבצים ולערוך את הקוד של תבניות ה-WordPress .האם זה נכון ואם כן מה האפשרות לעשות את זה בדרך הבטוחה?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
u8 temp_menu() { u8 data i=0; u8 code select[]="Please Select Option:"; u8 code options[]="[1] Sensor #1 [2] Sensor #2"; u8 code options1[]="[3] Sensor #3 [4] Avrg temp"; u8 code options2[]="[5] Repeat menu"; lcd_setup(); delay_lcd(); start: do { for (i = 0 ; select[i] ; i++) lcd_write(select[i]);//write message on display - "Please Select Option:" for (i = 0 ;i<2;i++) delay(700000); lcd_clear(); delay_lcd(); for (i = 0 ; options[i] ; i++) lcd_write(options[i]);//write message on display for (i = 0 ;i< 2;i++) delay(700000); lcd_clear(); delay_lcd(); for (i = 0 ; options1[i] ; i++) lcd_write(options1[i]);//write message …
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם. כתבתי תוכנית כלשהי ב-C ואני רוצה שאת כל הפלט שהיה לי לCOMMAND LINE (דרך printf) אני אוכל לשמור בLOG FILE. ניסיתי 2 דרכים אחת דרך פונקצית לוג שעושה גם כתיבת לקובץ כלשהו דרךvfprintf וגם למסך דרך vprintf הבעיה שלה שהיא איטית מדי ויוצרת לי Delay כלשהו שלא טוב לי בתוכנית, השיטה השניה היא להריץ בcmd את הקובץ שלי עם תוספת של log< אבל הבעיה שזה אז לא מציג לי על המסך את הפלט אלא רק כותב לקובץ. האם יש פונקציה שבסוף התוכנית פשוט לוקחת את כל הפלט שלה ומעתיקה אותו לקובץ? או פונקציה שלוקחת את כל מה שנכתב בחלון CMD ושמה בתוך קובץ?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להציג (מקווה שזה בסדר - זהו אינו תוכן שיווקי) כלי שפיתחנו שמטרתו לרכז את כל הקורסים המתקדמים שקיימים היום בשוק. לא אחת שמתי לב שאין מקום אחד מקצועי שבו להבין אילו קורסים קיימים ומי מוסמך להדריך אותם. אני חייבת לציין שאני לא מוכרת לא את המדריך או את הקורס - פשוט ריכזנו הכל במקום אחד. הרעיון הוא שאם צוות פיתוח יחפש קורס בנניח angularJS - הוא יוכל לעיין בכל הקורסים הקיימים ובכל המדריכים הפוטנציאליים. אפשר למצוא קורסי תכנות בכל הקשת הטכנולוגית: .net , C++ פיתוח למובייל - פיתוח web וכיוב' אם מדריך רוצה לפרסם את עצמו אצלנו - שיפנה אליי אישית. לעיונכם: http://www.skilit.net/course/ או http://www.skilit.net/find-instructor/
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. אני נוב בבניית אתרים אז קצת סבלנות : אם יש לי לינק באתר שלי, ואני רוצה שהוא יפתח בדף חדש כשלוחצים עליו, איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לכתיבת UML רשיונל רווז אני צריך את השם באנגלית תודה[br]פורסם בתאריך: 12.06.2007 בשעה 13:44:00 קבלו ביטול הסתדרתי תודה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
Eclipse Visual Editor זה תוספת ל Eclipse שמאפשרת לגרור אובייקטים גרפים (כמו ב VB) כלומר אפשר לגרור כפתור ופאנל והופה יש כפתור כמובן שזה לא פותר מלדעת לכתוב קוד מדריך להתקנת (Visual Editor) VE בגרסה אחרונה של Eclipse (v3.4) מורידים מכאן -> http://www.ehecht.com/eclipse_ve/ve_eclipse_34_200807092330_win.zip את VE גרסה 1.3. סוג הקובץ הוא ZIP.* לכן צריכה להיות מותקנת במחשבך תוכנה העובדת עם קבצים מהסוג הזה. בתוך הקובץ שהורדתה נמצאת תיקייה, ve_eclipse_34_200807092330_win, תיקייה זו צריך להעתיק לתיקייה בשם dropins שנמצאת בתיקייה בה מותקן Eclipse. כעט פותחים את Eclipse הולכים ל Help > Software Updates ומתקינים את הדברים הבאים: אתה בטח שואל את עצמך איפה נימצ…
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מערכת שתקל על התקנה של ווינודוס דרך הרשת. אני עושה את זה בשביל אירגון מאוד קטן ועני לכן החלטתי לבצע את ההתקנות דרך SMB (על שרת SAMBA ). השתמשתי ב net boot disk ליצור דיסקט הפעלה עם סקריפט שעושה mount ל smb share שבה קבצי ההתקנה נמצאים ככונן X ומריץ את menu.bat שאמור להציג תפריט, לקלוט ערך מהמשתמש ולהריץ את תוכנית ההתקנה עם הפרמטרים המתאמים. יש לי 0 נסיון בכתיבת קבצי batch , אז אני מהבוקר כבר מנסה לבנות את הסקריפט האומלל הזה! עד כמה שהבנתי הדרך היחידה לקבל קלט מהמשתמש זה בעזרת תוכנה בשם choice.exe, לא מצאתי אותה בXP אז כתבתי אחת משלי. הבעיה היא בכמה משפטי IF שבודקים את ERRORLEVEL ש choice מחזירה ומשתמשים ב goto בשביל לקפוץ לקטע המתאים, וזה משום מה לא ע…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-