תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את התשובה עד הבוקר, אז אם יש מישהו שיכול לבדוק את התרגיל ולתת לי תשובה כמה שיותר מהר אני אשמח. התוכנות של הפסקל במחשב שלי לא עובדות( dev pascal ו turbo pascl) לא יודע למה ואין לי זמן לבדוק למה. אני צריך שתאשרו לי האם הפתרונות שכתבתי נכונים: 1) כתוב פונקציה רקורסיבית המקבלת מערך וגודל המערך ומחזירה את האיבר הגדול במערך. הפתרון שלי: function f(a:vec; n:integer); begin if n=1 then f:=a[n] else if a[n]>f(a,n-1) then f:=a[n]; end; 2) כתוב פונקציה רקורסיבית המקבלת מערך, גודל המערך ומספר נוסף, ומחזירה כמה אברים במערך גדולים מהמספר הנוסף. הפתרון: function f(a:vec; n,x:integer); begin if n=1 then if a[n]>x then f:=1 else f:=0 else if a[n]>x then f:…
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתחיל ללמוד את שפת C, יש לי רקע קטן בתיכנות (למדתי פסקל... ), אני מחפש איזשהו ספר / מדריך אינטרנטי בעברית שיעזור לי ללמוד. בעבר שמעתי על כך שלא מומלץ ללמוד דרך הספרים בעברית כי הם ברמה נמוכה?, זה נכון גם היום, אם כן זה יכול לגרום לאיזשהן בעיות בלמידה? מקווה שתענו ותעזרו לי, תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים , אני התחלתי ללמוד במגמת מדעי המחשב והתחלנו ללמוד תכנות בג'אווה . הבעיה היא שאנחנו לומדים בקצב של צב ואני ממש רוצה כבר להתקדם . אני יודע כבר PHP ויש מאחוריי כבר כמה פרוייקטים די גדולים , אז יש לי איזה שהוא רקע בתכנות . אני ישמח לכל אתר / ספר שאפשר ללמוד ממנו , עם עדיפות לכמה שיותר זול. תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל להרשם לקורסים בנושא ה- RT בשאיפה (יחד עם דיפלומד ההנדסאי תוכנה שיש לי) לעסוק בתחום של דרייברים. מישהו יכול להפנות אותי לאתר שמלמד את התחום ? פשוט רוצה לקרוא לפני שאני נרשם ולראות מה כדאי לקחת מבין הקורסים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר מדריך באינטרנט ללמידת opencv? וקיים אולי ספר גם? אבל ספר רק בעברית. תודה יואב
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני בתהליכי שינוי כיוון מאיש system למשהו אחר ומה שעומד על הפרק כרגע זה עבודה ב Python שווה לי להתחיל ממנה או שזה ביזבוז זמן ואין בה שימוש רב?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני יודע Pascal ו-Delphi, אבל בא לי גם ללמוד Visual C++. אם יש למישהו ספרי לימוד מומלצים (אפשר ורצוי גם באנגלית), אז בבקשה רק כתבו את שם הספר והמחבר/ים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב. אני במגמת אלקטרוניקה ולא למדנו עדיין שפת C נלמד אותה רק שנה הבאה, ומכיוון שאני רוצה כבר להתחיל לבנות דברים רציניים, אני די תקוע מבחינת ידע... חשוב לי לדעת איך הכל מתחבר ולכן החלטתי ללמוד שפה זו עצמאית. אז שאלתי היא האם יש ספר שאתם ממליצים לי עליו (מניסיון) שאוכל ללמוד ממנו שפת C מהתחלה ולאט לאט לעבור לדברים יותר מורכבים????? עד שהגיע לידע מספיק כדי לשלוט בmicrocontroller וPIC למניהם?? בתודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך קובת עברית ל SWI-Prolog אבל אני לא מצליח למצוא שם דבר... אודה מאוד אם תעזרו לי! עוד משהו, יש לכם הצעה מעניינת לפרוייקט בבינה מלאכותית?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב תוכנית שתדע להחליף שמות של קצבי MP3 לפי הID3 TAG שלהם: נגיד לקובץ קוראים 09_nelly_grillz_www.xyz.com.mp3 והפרטים שלו ב ID3 TAG הם Nelly - Grillz אז השם החדש יהיה: Nelly - Grillz.mp3 זה יעשה הרבה סדר להרבה אנשים. כמובן שהתוכנה תעשה את זה לתיקיה שלמה ולא קובץ קובץ.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מדריך באינטרנט, עברית/אנגלית לא משנה.... למישהו יש אולי?תודה
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אני צריך ללמוד את זה די מהר. דגש על הREGEX, אבל גם קצת סינטקס... נ.ב יש סביבה עדיפה על ACTIVE STATE?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוונה ל 1337 ועוד כאלה תודה לכל העונים ;D
-
- 26 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
כל פעם השורה השניה מסומנת לי בזמן הקימפול. Scanner console = new Scanner(System.in); System.out.print ("pleaze type a number:"); השגיאה שמתקבלת: <identifier> expected והנה הקוד של כל התוכנית: import java.util.Scanner; public class hyper{ public static void main (stirn[] args); Scanner console = new Scanner(System.in); system.out.print ("pleaze type a number:"); double 1 = console.nextInt(); system.out.prinln ("please type another number:") double 2 = console.nextInt(); system.out.prinln ("pvvv: ") int 3 = console.nextInt(); system.out.prinlt ("please type ") }
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למשל כמו זאת: Program Tar5; uses crt; Var i,n,mach:integer; Begin clrscr; repeat; randomize; i:=random(10000-0)+0; sound(i); textcolor(i); write('my name is capitan jan luke pikhar'); until keypressed; nosound; End.
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מודל fixed point של אלגוריתם מסויים. עד היום הייתי עושה זאת ב-C ע"י הגדרה של class שפיתחתי + כל האופרטורים הנדרשים. זה עובד מצויין ורץ מהר מאוד, אבל די מייגע לכתיבה ובדיקה. מכיוון שלרוב הרפרנס האלגוריתמי ב-MATLAB חשבתי להחליף את ה-C בשימוש ב-fixed point toolbox של MATLAB - החשש העיקרי שלי הוא שזה יהיה מסורבל לא פחות, איטי בהרבה ויצרוך הרבה מאוד זיכרון בהשוואה למימוש ב-C למשל. אשמח לעצות מבעלי ניסיון לפני שאני מתחיל לבדוק את הנושא לעומק כך שאמנע מליפול בטעויות של מתחילים בנושא. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להשתמש בDOJO http://dojotoolkit.org/ לצורך יצירה של תפריט שהתכנים שהוא מקשר אליהם יופיעו בfadein ואין לי מושג איך לעשות את זה. אם למישהו יש נסיון עם המערכת הזו אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום. אתר ישן שלא נגעו בו המון זמן, ואין לי שמץ מה השם משתמש והסיסמא ב Wordpress. wp-login.php האם יש דרך להגיע לאלו דרך הקבצים? כל תוכן האתר אצלי גם על ההארדיקס. אני מנסה להתחבר כדי לנהל את האתר, ולא מצליח ): אפשר לנסות לשחזר סיסמא אבל גם אין לי שם משתמש/מייל. המון תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לעשות 2 דברים: 1)לאפס כל [grade] בטבלת grades שקטן מ [min grade] בטבלת subjects ע"פ קישור ה [subject] שמופיע ב grades. אני לא מצליח להשתמש בקישור הזה, כל מה שהצלחתי היה לגרום לכך שכל מה שקטן מה [min grade] הכי קטן יתאפס. 2)לעדכן את [new grade] בטבלת grades ע"פ מכפלה שלו ב [multiply] מטבלת subjects חלקי [hours] מטבלת courses. אני לא מצליח לעשות את זה כמו שצריך (במיוחד לא ע"פ נתונים ע"פ קשרי גומלין כמו ב1). זה דרש ממני כוחות נפשיים רבים להשפיל את עצמי ולכתוב לעזרה. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מוצא פקודת CSS כדי להניח טבלה סימטרית בסנטר
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי ידע מאוד בסיסי במחשבים ואני רוצה ללמוד C ו C++ למשהו יש אתר מדריך או ספר טוב שיכול לתת לי תודה מראש עומר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות קו שיכול לשמועה הסקרים לבחירות בזמן אמת (וכן הממוצע של כל הסקרים וכד'- כמו שיש בשערי מט"ח ועוד) השאלה הוא האם יש איזה אופן לקבל הניתונים בתוך 'ערך' (משתנה - $) בלי שתו"פ עם הצד הלוקח כדי שאוכל לעשות מערכת תוכן שיתעדכן מאליו עם תוצאות הסקרים האחרונים.(או אם יודע אתר שתשלח סטרינג אם כל הערכים אם מישהו יכול לשים את זה כאן כדי שהציבור יכול להנות) כנ"ל רלוונטי בחירות כאן ובחירות חו"ל בורסה גם אם התשובה הוא שאי אפשר תכתבו לי בבקשה שלא אצטרך לחכות לכלום. חיפשתי אתרים מדריכים שמזינים כאלו ניתונים ולא מצאתית, מה אני צריך לעשות בבירור. אם ידוע למישהו מדריך יותר ברור לזה או מי שיש לו קוד מוכן _או חצי מוכן - כמובן שאשנה המקום שמקבל ממנו הערכים) אם…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חזרתי עם עוד שאלות מעצבנות אבל אני יודע שתענו לי חחח יש דרך לקחת מיקום של תקייה שפתוחה קשה לי להסביר אז אני פשוט יביא דוגמא נגיד פתוח אצלי במחשב תקיית הווינדוס בכונן C אז אני יכול בדרך כל שהיא להציב ערך המשתנה STRING כל שהוא C:\Windows ? בC# שחכתי לכתוב
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-