תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
פרק 3, עמוד 7, שאלה 10. יש מצב שלמישהו יש את הפתרון על המחשב והוא יכול להעלות אותו לפה? בבקשה http://www.hertzog-ks.org.il/kadmanh/bagrut/899222/t222_01.pdf
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה תקשיבו ואין לי גם למי לפנות כבר אז חשבתי שאני יוכל להביא פה שמישהו יעזור לי. יש לי עבודה להגיש בפסקל ולא ממש הולך לי עם זה ונשארה לי שאלה אחת רק אז בבקשה מישהו שיעזור לי הנה השאלה במפעל קוקה קולה אורזים 6 בקבוקים בקופסאות קרטון.מחיק קופסת קרטון הוא 0.3 ש'ח.פתח וישם אלגוריתם (הגדרת משתנים ותוכנית פסקל) אשר הקלט שלו הוא מספר הבקבוקים,והפלט שלו הוא : -מספר הקופסאות המלאות (בבקבוקים) שניתן לארוז -מספר הבקבוקים הלא ארוזים -המחיר הכולל של הקופסאות קרטון אלו
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה שאני לא בטוח עם זה קשור לנושאה אבל עם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח אני רוצה לעשות מהמחשב שלי שרת לאתר אינטרנט שלי האם זה אפשרי ועם כן אז איך?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אני צריך עזרה... יש לי תרגיל לבית ואני הסתבכתי בו.... התרגיל זה לכתוב תוכנית שמקבלת יום בשבוע בו חל האחד בינואר, ושנה מסויימת... התוכנית תדפיס לוח שנה של אותה השנה. הנה מה שעשיתי: #include <stdio.h> #include <conio.h> int global; int days_month(int month, int year); int full_week(); int headline (int month); int first_week(int day); int head_day(); int full_week(); int main (){ int year,jday; printf ("Please enter the year: "); scanf("%d",&year); printf ("Please enter the day of 1st of January: "); scanf("%d",&jday); head_day(); first_week(jday); full_week(); getch () ; } int headline (int month){ if (…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה התבקשתי לכתוב פונקציה רקרוסיבית שעבור תנאים מסויימים מחזירה 1 אם התנאים לא מתקיימים היא מחזירה 0. הצלחתי לכתוב את הקוד חלקית, הפונקציה מחזירה לי מספר שלם שאם אני מחלק אותו במספר הספרות שיש לי אני מקבל 1, והיא בנויה ככה שאם התנאים לא מתקיימים יתקבל מספר אשר פחות ממספר הספרות לכן חילוק במספר הספרות יתן לי אפס אבל אני לא מצליח לגלות איפה להוסיף את זה שיתקיים חילוק בספרות... המספר תקין אם במקום הזוגי יש ספרה זוגית ובמקום האי זוגי יש ספרה איזוגית, כך למשל 1234 1 במקום הראשון, ספרה אי זוגית במקום אי זוגי 2 במקום זוגי, וגם הספרה זוגית 3 במקום אי זוגי וגם הספרה אי זוגית 4 במקום זוגי וגם הוא זוגי לכן המספר תקין והפונקציה צריכה להחזיר לי 1 בניתי את הפונקציה כך שהיא בודקת ע…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצורף בזאת קובץ המכיל פרויקט ב-VB אשר מדגים לכם את מה שאני רוצה מהחיים שלכם שזה בעיקר: שתראו בעזרת איזה טיפוס נתונים בניתי פוליגון ואיך הדברים עובדים אצלי כדי שתוכלו לעזור לי עם בקשתי. קודם כל תריצו את התוכנית, תלחצו על הכפתור NEW POLY וכפתורי השליטה בפוליגון הם: החיצים בשביל להזיזו ממקום למקום, 1-להגדיל, 2-להקטין, 3-לסובב לצד אחד, 4-לסובב לצד שני. שימו לב שיש בדיקת גבולות לפוליגון שלא יצא מהטופס. עכשיו הסיבה שאני מזיין לכם את השכל עם זה היא כי אני רוצה לבנות פונקציה מסוימת ואין לי מושג איך. טענת כניסה: מקבלת שני פוליגונים ובודקת אם אחד יצא מהשני (הכוונה שפוליגון אחד תקוע בשני והפונקציה בודקת אם חלק מסוים שלו יצא) טענת יציאה: אם לא יצא מחזיר 0 אם יצאו בודק מאיזה כיוון (צי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש צורך במחלקה הזו לשחרר איזשהו זכרון? class Product { public: Product(); Product(int id); Product(Product &p); ~Product(); int getNumber()const; void setNext(Product &p); Product *getNext()const; private: int _id; //ID number of kit Product *_next; //Pointer to next 'Product' }; Product::Product() { _id=-1; _next=NULL; } //Constructor copying new 'Product' from this that transferred Product::Product(int id) { _id=id; _next=NULL; } //Copy constructor Product::Product(Product &p) { _id=p.getNumber(); _next=NULL; } //Destructor freeing allocated memory Product::~Product() { } //Returns 'Product' id number int Product::getNumber()…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, פירסמתי לאחרונה בבלוג פוסטים המסבירים על ארכיטקטורת REST, אחת ההתפתחויות המעניינות של השנים האחרונות: http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/rest-restful-web-services.html - סקירה כללית. http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/restful-services-2.html - איך מיישמים בפועל. אשמח לקבל תגובות / הערות. אני מקווה שתמצאו פרסום זה מעניין. ליאור
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להמליץ על ספרי לימוד לjava טובים ומפורטים והכי חושב עם דוכמאות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מתכונת ביום שישי הקרוב על שפת C... לא רק זה שאני לא מבין כלום יש עוד פול חומר.. אז אם תוכלו קצת לעזור בבקשה אני אשמח מאוד. מה לא בסדר בקוד הבא? אני כתבתי את זה (יותר נכון העתקתי מהמחברת..) אבלש אני רושם את זה, זה לא עובר קומפיילר.. #include <stdio.h> #include <string.h> #include <conio.h> #define n 10 void read (int a[n]) { int i; for (i=0;i<n;i++) scanf("%d", a[i]); } int found(int a[],int size ,int x) { int i=0,flag=0; while ((flag==0) && (i<size)) { if (a[i]==x) flag=1; else i++; } return (flag); } void news (int a[n],int b[]) { int i,j=0; for (i=0;i<n;j++) { if (found (b,j,a[i])==0) { b[j]=a[i]; j++; } void w…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה אתר למובייל עם jQuery mobile ורוצה להשתמש בטכנולוגיות של asp.net, כלומר, לשים פקדים, ולהתחבר לבסיס נתונים וכו'... האם יש בעיה בשילוב של ה-asp.net בתוך ה-jQuery mobile ? אם יש למישהו דוגמת קוד משולב, אשמח תודה :-) שריה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . הגדר שני מערכים של מספרים שלמים, שניהם בגודל 10 התכנית תקלוט 10 מספרים שלמים כלשהם 10 לכל מערך חיוביים, אפס, או שליליים. לאחר הקליטה, ולהשתמש בלולאת for שתעבור על המספרים ועבור כל זוג מספרים משני המערכים )כל מספר ממערך אחר אך שניהם באותו אינדקס – לדוגמא num1[i], num2[i] ) תדפיס בשורה נפרדת את שני המספרים וביניהם אחד משני הסימנים < או > שמתאר מי משני המספרים גדול או קטן מהשני, כאשר המספר מהמערך הראשון יודפס ראשון. לדוגמא: אם שני המספרים הם num1[i] = 4, num2[i] = 7 אז השורה i תיראה כך : 4 < 7 לאחר הדפסת כל השורות, התכנית תעבור על שני המערכים )בעוד לולאה(, ועבור כל מספר שלילי תהפוך את הסימן שלו )הופכת אותו לחיובי(. למשל: אם num1[i…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שזה מעניין אותו - Silverlight 4 שוחרר לפני כמה דקות. מדובר בעדכון חשוב בעבור מפתחים ישראלים מכיוון שבנוסף לשיפורים רבים, הוא מביא איתו גם התמיכה בעברית (מימין לשמאל) ההכרחית. www.silverlight.net ד"א, האם יש פה עוד מישהו שמתעסק ב- Silverlight?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
העלתי את הבעיה שלי ל http://stackoverflow.com/questions/10270729/wcf-transactionscope-doesnt-rollback# עזרתם לי הרבה בפעמים הקודמות אז למה לא להמשיך לאתגר אותכם. וחשבתי שאולי תוכלו לתת לי עצה או פתרון במקביל וגם למה לא אם הוא בעברית ! I have a service and client Application and I dont have a clue what is the problem with this code. after doing this line perfectly and save it in my DB, proxy.AddEmployee("Stav", "20"); the next line throw Exception becouse I didnt send a number to the Age parameter, but the Transaction doesnt RollBack the first line so the Information : Stav, 20 still exsist in my DB! proxy.AddEmployee("Stav123", "Not a Number(-->will do Exception)")…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השרת שלנו (בחלק מההתקנות), לוקח יותר ויותר CPU עם הזמן. בסופו של דבר הוא מגיע לניצול של 100% CPU וגורם לכל המערכת לעבוד לאט מאוד. כתוב ב-CPP. אחרי ניתוח של קבצי לוג בגודל 15GB (ומציאת המון שום דבר), החלטתי לנסות profiler שיראה לי מה החלק שעובד קשה כ"כ. אני ממש לא מכיר profilers ל-linux, המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי זה שוב אני למישהו יש מושג למה מתכוון המשורר?? "יש להגדיר טיפוס חדש : EMAIL,שהוא מחרוזת מוקצית בהקצאה דינמית.."
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
select MAX(salary) from Employes inner join Terms on Employes.Id=Terms.ID where Terms.Extra is not null יש לי 2 טבלאות, כאשר בטבלה terms יש לי נתונים נוספים על עובד, ובטבלה employes יש לי נתונים רגילים של עובד, תעודת זהות שם משכורת וכאלה אני רוצה להראות את העובד שמקבל משכורת מקסימום מהטבלה של הemployees אבל שהוא מקבל משכורת אקסטרה השאילתה עובדת כמו שצריך זה באמת מראה לי את המשכורת הכי גבוהה מאלה שמקבלים משכורת אקסטרה הבעיה שאני רוצה להראות חוץ מהמשכורת של אותו אדם גם את השם והתעודת זיהות אבל שאני מוסיף id וגם name אני מקבל שגיאת קומפילציה Msg 8120, Level 16, State 1, Line 15 Column 'Employes.Id' is invalid in the select list because it is not contained in either an ag…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יצרתי טבלה והצבתי כבר ערכים בשדות, ואז אמרתי נהפוך את השדה של הID למפתח ראשי אבל הוא לא נותן לי מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, נכון שכותבים דרייבר אתה צריך להחתים אותו עם קובץ cat נכון? אז במידה והוררדתי דרייבר של realtek ואני אחתום את הcat בדרייבר שלי ,זה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש ליש שאלה בקשר ל WH_KEYBOARD_LL (פרמטר שניתן לפוקנציה SetWindowHookEx ) אני רוצה לכתוב תוכנה שתגרום לחסימה של קלט מהמקלדת במקרה שנלחץ מקש שבחרתי ( במקרה זה A) החסימה תתבצע על ידי BLOCKINPUT().. אם אני יכול לבצע את זה? דרך WH_KEYBOARD_LL? (אני לא מעוניין לבצע את זה דרך GetKeyState() )
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כותב כרגע תוכנה שמתעסקת עם משאבי מערכת. לצורך העניין מצאתי (לפחות ככה אני חושב...) דף בMSDN שמציג פרוייקט שנוגע בכמה מהנושאים אותם אני מנסה ללמוד. הדוגמא באתר מעולה, אבל הם אומרים בתחילת העמוד שאני צריך לבנות את הקובץ הספציפי שרשום מעל הדוגמא, רק בעייה קטנה.... איפה לעזזזזזזל הקובץ???? ניסיתי כלכך הרבה דברים, כל ההתקנות כל סביבות העבודה..... אני לא מצליח למצוא את הקובץ שהם מדברים עליו ! בבקשה תיכנו ותראו ואני מאוד מאוד אשמח לעזרה בנושא !!! המון תודה. הדף : http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa645516(v=VS.71).aspx תשימו לב לשורה 12 על הרצת הפרוייקט....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ... יש לי בעיה בנושא המחלקות בC#. אני ממש לא מבין את העיניין, אני כן מבין מה כל דבר עושה (PUBLIC,VOID, ואיך הכל עובד אני מבין...) אבל אני לא מבין לאיזה דברים צריך לעשות פעולות, אני לא מבין מה הקטע של פעולה בונה. ואני ממש לא יודע איך להתחיל באמת לבנות מחלקות (מה לבנות וכו) אני אשמח אם מישהו יבהיר לי את העניין בקצרה וייתן לי עצות מניסיוני האישי שעזרו לו. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי psd של שדות הרשמה שהורדתי, אני יודע html css איך אני משתמש בהם? אני צריך עזרה לגבי כפתור ושדה של חיפוש. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט להנדסה, ולאחרונה מידלתי תנועה של רכבי ימי שאני מתכנן. המודל הוא למעשה בסך הכל קו הנע בצורה מסויימת בתוך מיים (שוחה) כעת אני מעוניין לעשות סימולציה של תנועת המיים (מישורי) על פי תנועת המודל שלי (כלומר אני מעוניין לשים את המודל בתוך שדה חלקיקים או שדה זרימה וקטורי ולראות את התנהגות השדה). כל התכנון מתבצע במטלב האם מישהו מכיר קוד לעניין/ toolbox מתאים או אפילו מקור טוב לקריאה ממנו אוכל לשאוב את הידע הדרוש? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי ברשת ולא מצאתי שום מקום שמסביר בצורה נורמלית איך אני בונה קובץ תמונה בתוכנית ג'אוה. (כרגע מה שאני עושה זה ליצור קובץ html שמכיל טבלה ואני משתמש בכל תא בטבלה בתור פיקסל. טריק די מכוער, אני יודע, אבל זה הכי טוב שאני יודע לעשות כרגע. הבעיה היא שזה לא מספיק טוב כי נוצר לי קובץ בגודל 2 מגה שאני לא יכול לשים במצגות וכו') בקיצור, אני מחפש דרך ליצור תמונה דרך תוכנית java, שאני אוכל לקבוע בה את הצבע של כל פיקסל (סה"כ 440*170 = 74800 פיקסלים). בבקשה תסבירו לי איך לעשות את זה או שתפנו אותי לאיזה מדריך נורמלי. ועוד משהו, בטח צריך איזה package או איזה class של מישהו או משהו כזה, אז אני צריך שזה יהיה עם רשיון חופשי ולא משהו גנוב (כי אני צריך את זה לצרכים אקדמיים). תודה מרא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-