עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. תודה לממליצים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by skywalker13,

מטרת התוכנה היא לקלוט משכורת חודשית ואת מספר החודש בשנה, לחשב ולהראות את המשכורת הממוצעת ליום בחודש זה. #include <stdio.h> void main() { int salary,month,days1,days2; float avg_s_day; printf("enter your salary in the last mounth\n"); scanf("%d",&salary); printf("enter the number of the last month 1-12, january-->1,february__>2,...\n"); scanf("%d",&month); switch(month) { case 4: case 6: case 9: case 11:days1=30; break; case 2: days1=28; break; default:days1=31; } printf("this month has %d days\n",days1); days2=days1-8; printf("in this month you work &d-8=%d days\n",days1,days2); avg_s_day=(float)(salary)/d…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by AliceInChains,

לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם. בשפת C++. יש לי מערך דינאמי גנרי, ותוך כדי הריצה של התוכנית אני צריך ליצור מערך גנרי חדש קטן יותר שהוא מאותו טיפוס המערך גנרי הקודם. איך אני יוצר את המערך חדש במהלך הריצה: דוג' Array<int> d יצרתי מערך מסוג INT כעת תוך כדי הריצה אני רוצה להקטין אותו איך אני יוצר מערך Temp בגודל החדש אבל שיהיה מאותו טיפוס של המערך הישן Array <???> temp יש איזו פונקציה שמחזירה בזמן ריצה את סוג הטיפוס של אובייקט/משתנה והיא תקבע למערך הגנרי את הטיפס??? ניסיתי typeid,typeinfo ולא הצלחתי...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אני משתמש ב-BP כדי לזכור את הכתובת שלפני החזרה מפונקציה ואז אני רוצה לשים בכתובת [bp+2] למשל את המספר 1 ולאחר החזרה מהפונקציה להשתמש ב-POP על מנת לקבל מידע חזרה מהפונקציה. הבעיה ש mov [bp+2], 1 שם לי רק בבית אחד את המספר 1,והבית השני במקום לקבל 0,נשאר ללא נגיעה. האם יש דרך להגיד לו ישירות לשים מילה במחסנית,או שאני חייב לעשות גם mov [bp+1],0 ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by עוגי,

בניתי אתר בASP ואני רוצה שמהאתר ירד נתונים(קבצי XML) לתוכנה שכתבתי בC# אם יש למישהוא קוד של download או רעיון איך לבצע את זה אני אשמח.. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by erez213,

אני לומד עכשיו רובי, ובשביל לתרגל אני פותר את הבעיות בproject euler. הבעיה היא שרוב הבעיות שם לוקחות למחשב שלי יותר מדי זמן להריץ לדוגמא לחשב את סכום המספרים הראשוניים עד 2 מיליון לקח לו יותר מעשר דקות וקשה לעבוד ככה. השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי לזרז את התהליך? אני עובד על לפטופ dell vostro 1015 t6670 עם אובונטו. האם להחליף מערכת הפעלה (וינדוס אולי?), אוברקלוק, או להוסיף זיכרון (כרגע יש 2 גי'גיה)? אני חושב על לקנות מחשב חדש אבל אם אפשר לסדר את זה ולחסוך עלויות זה עדיף... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by buzz man,

אז ככה,התחלנו ללמוד על תרשימי זרימה באלגוריתמים ודי הסתבכתי... קיבלתי -2 מטלות - להכין תרשים זרימה של 2 תוכניות: 1.התכנית: א.קולטת שני מספרים. ב.בודקת ומציגה את המספר הגדול מבין שני המספרים. ג.מחשבת ומציגה את סכום המספרים ומכפלתם. 2.התכנית: א.קולטת חמישה מספרים. ב.מחשבת ומציגה את סכום חמשת המספרים. ג.בודקת ומציגה את המספר הגדול מבין חמשת המספרים. אני אשמח להכוונה למקום שאפשר לקבל רקע על זה שיעזור לי להבנה של הנושא או להסבר איך לגשת לתרגיל. תודה מחכה לעזרתכם __________________

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני בתהליך בנייה של תוכנה אשר אמורה לשבץ שעות שמירה לשומרים. אני מנסה למצוא דרך להגדיר את ההגבלות כך שהתוכנה תנסה לשבץ על סמך ההגבלות ואם היא איננה מצליחה תעבור לאוסף הגבלות יותר גמיש עד שהיא תצליח לשבץ. כתבתי עד עכשיו מתודות שמשבצות באופן פרוצדורלי אך זה גורם להרבה באגים ומאוד לא נוח לשנות את ההגבלות כך. האם יש דרך בעזרת java או בעזרת משהו שיכול להתממשק עם java לחשב את השיבוצים ע"י הגדרת ההגבלות. התוכנה בנויה בצורה של קלינט על גבי בסיס נתונים sql. (אם הכותרת לא טובה אשמח לקבל הצעה חלופית)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by orenbal12,

שלום , מצאתי קוד HTML ליצירת טקסט מתגלגל למעלה בחלון אולם הקוד עובד בשפה האנגלית ז"א הכיתוב הוא משמאל לימין וגם כאשר אני כותב טקסט בעיברית בקוד הוא כותב בסדר נכון אולם הוא מצמיד את הטקסט לשמאל. איך אפשר לסדר זאת כך שטקסט בעיברית יהיה מוצמד לצד הימני של החלון. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eliom,

שלום. אפשר בבקשה הסבר. על השורות בקוד הזה?. תודה. /* המרת מספר גדול של שניות לשעות, דקות ושניות */ #include <stdio.h> #define SECS_PER_MIN 60 #define SECS_PER_HOUR 3600 unsigned secnds, mints, hrs, mints_left, secnds_left; /* קליטת מספר השניות */ int main() { printf( "Enter number of seconds (<65000): "); scanf( "%d", &secnds); hrs = secnds / SECS_PER_HOUR; mints = secnds / SECS_PER_MIN; mints_left = mints % SECS_PER_MIN; secnds_left = secnds % SECS_PER_MIN; printf( "%u seconds is equal to ", secnds); printf( "%u h, %u m, and %u s", hrs, mints_left, secnds_left); }

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני בתהליכים של בניית אתר ויש לי בעיה בטופס ההרשמה לאתר. קודם כל אני אגיד שאני בונה אתר דרך פלטפורמה מסויימת. (כמו MAGENTO, PRESTASHOP ודומיהן...) הבעיה היא כזו: אם אני ממלא את כל השדות עם המידע הנכון (כתובת אי-מייל, שם, סיסמה ווידוא סיסמה וכו') אז הכל בסדר, אני מועבר לעמוד שאומר שההרשמה בוצעה בהצלחה ובאתר שאני בודק במסד הנתונים אני רואה את המשתמש החדש. אבל, אם אני מקליד ערכים שגויים, אם לדוגמה הסיסמאות לא תואמות, המייל לא תקין וגם השם הפרטי, זה אמור להראות כל אחת מהטעויות ברשימה. אבל זה מראה לי רק את הראשונה שהוא מוצא. כמו כן, אם יש טעות במילוי הטופס כל הטופס נמחק ואני צריך למלא הכל מחדש. בקיצור - אם הכל בסדר בנתונים - אז הכל בסדר. אם יש טעות - כל הנתונים שהקשתי נמחקים …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חברים, נתנו לי תרגיל שאני לא יודע מה לבדוק בו קודם. אודה לכם אם תעזרו לי כי אבדתי. התכנית אמורה לפתור מערכת משוואות בשני נעלמים מהצורה: ax + by = c dx + ey = f אני מקבל את a.b.c.d.e.f. המטרה של התרגיל היא לקבוע האם הישרים נחתכים, מקבילים, מתלכדים. אם נחתכים אז האם הם ניצבים. שלשה בצורה 1 0 0 תיתקל בהודעת שגיאה שהשלשה לא מייצגת ישר. כמובן שאם הישרים נחתכים ויש פתרון יחיד אז צריך להציג אותו (את הX ואת הY שפותרים את המשוואה). אין לי מושג איך להתחיל. אם השלשות מייצגות ישרים זה די קל לבדוק. אבל הלאה אני תקוע לגמרי. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני צריך סקריפט שמריץ הודעות על חדשות כלכלה ובורסה (לא חדשות רגילות), לא מצליח למצוא, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בדגש על קורס טוב בעדיפות רבה בעברית או לחילופין אנגלית לא ברמה גבוהה מדי אני רוצה לנהל מערכת שעובדת בדומה לצאט\ ווצאפ - יש לי קבוצות משני סוגים אחת: קבוצה של טלפונים לא חכמים - שהיו לי את היכולות להתקשר לכולם על מנת להשאיר הודעה, לחבר אותם לאתר שלי - אני רוצה שההקשות שלהם על הטלפון ישפיעו על האתר! וכן שהאתר יוכל לתת להם הרשאה להשפיע או לא ויכל לנתק אותם במקרה הצורך עבור טלפונים חכמים - מערכת הדומה לצאט אך אם אפשרות של נתינת 'תור' - כלומר אחד יפעל והאחרים לא וכמובן השפעה של כל אחד על המערכת שלי תודות!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם! יש לי תכנית שמבצעת מיון מהיר על רשימה משורשרת, התכנית והפונקציות עוברות קומפילציה וגם עושות את העבודה, אך אני מנסה להיפטר מכמה הודעות אזהרה שמופיעות לי. ההודעות אזהרה נוגעות לשורת ה PROTOTYPE של הפונקציה qsort שכתבתי בקובץ qsort.h (ביחד עם המימוש שלה) אגב, האזהרות מופיעות גם עם כל הקוד כתוב בקובץ אחד. Warning 1 warning C4030: first formal parameter list longer than the second list Warning 2 warning C4028: formal parameter 1 different from declaration Warning 3 warning C4028: formal parameter 2 different from declaration Warning 4 warning C4273: 'qsort' : inconsistent dll linkage המימוש וה PROTOTYPE זהים לחלוטין, בדקתי אותם עשרות פעמים ואני לא מבין מה הטעות …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by RazKaziRo,

שלום קיבלתי הצעת עבודה לבנות אתר html לחברה שמארגנת טיולים לחול הם דורשים אתר בסיסי של html ושאלו אותי כמה אני רוצה לקחת קצת קשה לי להעריך את המחיר אשמח אם תוכלו לעזור לי בברכה, רז

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אני צריכה לממש את הפונקציה public static String bigNumbersAddition(String n1, String n2) אשר תקבל שתי מחרוזות ותבדוק האם המחרוזות מכילות מספרים בלבד. במידה והקלט לא תקין על הפונקציה להחזיר null במידה והקלט תקין עלי להמיר את המחרוזת למערך של תווים ע"י שימוש בפונקציה toCharArray. עם שתי לולאות בדקתי אם המחרוזות מכילות אכן רק מספרים . במידה והקלט באמת תקין אני צריכה להחזיר מערך של תווים. הבעיה היא שכאשר אני משתמשת בפונקציה toCharArray ואני רוצה להחזיר בסוף הפעולה את המערך זה רושם לי שאי אפשר להפוך מchar ל string. מישהו יודע אולי מה הבעיה בקוד שכתבתי ? תודה מראש !!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Ghoul,

אני במגמת מחשבים ורציתי לשאול אותכם מה דעתכם על פסקל 7 (עד עכשיו אני והכיתה שלי סתם עשינו תרשימים מעפנים למי שהיה במגמת מחשבים). אפשר ליצור בו משחקים בכלל או שזה סתם כדי ליצור תוכנות כגון חישוב ממוצע של תלמידים וכאלה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Pure-Gold,

שלום, יש לי עמוד HTML הבנוי משני פריימים. בפריים אחד אני שם סרטון לפאש ובתוכו כפתור, אני רוצה שאני לוחץ על הכפתור יפתח לי הלינק ( של HWZone למשל ) בפריים השני. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by 114508534,

התקנתי את הפורום הזה על שרת של ליקוס ואני משתמש במוזילה וכאשר אני לוחץ על לעבור ללוח בקרה למנהלים זה מקפיץ לי דף עם הרבה פרסומות של ליקוס ,ולפעמים זה עובד כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by wow,

אני מחפש JDK לג'אווה ולא יודע\לא מוצא איזה,אולי מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קוד פשוט: <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $("#pac").click(function(){ $("#pac").animate({marginTop: "17px", paddingBottom: "17px", borderBottom: "2px solid white"}, 2500 ); $.post("rpc.php", {u:"genia"}, function(data){ if(data.length >0) { $("#pac_c").append(data); }else{ $("#pac_c").css({overflow: "none", display: "none"}); } $("#pac_c").css({overflow: "auto", display: "block"}); })}); }); יש בעמוד גם סגירה של הscript tag העניין הוא שצריל ללחוץ פעמיים על #pac_c כדי שie יעשה תpost מישהו יכול לעוזר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. עדיף עם הסברים מקדימים לגבי רגיסטרים וכו'... תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dekgol,

Song[] songs = disc.GetSongsByType((SongType)Enum.Parse(typeof(SongType), this.cboSearchSongType.Text)); אם אפשר הסבר פרטני (שלב שלב מה כל דבר עושה) -כי נראה לי שאיבדתי את המורה שלי בקטע הזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.