תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, בעיקרון זה פשוט מאוד, רק ששכחתי אפילו איך קולטים ממשתמשים... אז אתם מבינים למה אני שואל פה... כל זה בגלל בעיה מעצבנת עם האקספלורר או משהו, ואני יודע שעוד אנשים לא יכולים לקרוא את המפרטים... אז מה שאני רוצה לעשות זה סקריפט שיבקש את המשתמש שאתה רוצה לקרוא את המפרט שלו ויעביר אותך אליו. משהו קצר, לא קשה... צריך להכניס לפני הלינק, קריאה ל Input box שתבקש את שם המשתמש שלו המפרט אותו אתה רוצה, ואחרי זה להכניס בלינק, במקום ה"Username" את המשתנה הנקלט. או אפילו אם אפשר לעשות redirect ישירות ללינק שנוצר. תודה על העזרה <html> <head> <title>HWZone specs</title> </head> <body> <script language=javascript> <a hr…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליצור יישום וובי שעושה שימוש בXML. הבעיה שהשימוש ב- XMLHttpRequest לא מאפשר לי שימוש בקבצי XML בלי שרת. יש דרך להשתמש בקבצי XML מקומית -בלי שימוש בשרת.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש גם מדריך מקוון וגם אם יש ספר אז למה לא אני מחפש בעיקר טיפים טריקים דברים כאלה (להפעיל את התכנה ולפתוח פרוייקט אני יודע...)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פרק 3, עמוד 7, שאלה 10. יש מצב שלמישהו יש את הפתרון על המחשב והוא יכול להעלות אותו לפה? בבקשה http://www.hertzog-ks.org.il/kadmanh/bagrut/899222/t222_01.pdf
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, פירסמתי לאחרונה בבלוג פוסטים המסבירים על ארכיטקטורת REST, אחת ההתפתחויות המעניינות של השנים האחרונות: http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/rest-restful-web-services.html - סקירה כללית. http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/restful-services-2.html - איך מיישמים בפועל. אשמח לקבל תגובות / הערות. אני מקווה שתמצאו פרסום זה מעניין. ליאור
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה תקשיבו ואין לי גם למי לפנות כבר אז חשבתי שאני יוכל להביא פה שמישהו יעזור לי. יש לי עבודה להגיש בפסקל ולא ממש הולך לי עם זה ונשארה לי שאלה אחת רק אז בבקשה מישהו שיעזור לי הנה השאלה במפעל קוקה קולה אורזים 6 בקבוקים בקופסאות קרטון.מחיק קופסת קרטון הוא 0.3 ש'ח.פתח וישם אלגוריתם (הגדרת משתנים ותוכנית פסקל) אשר הקלט שלו הוא מספר הבקבוקים,והפלט שלו הוא : -מספר הקופסאות המלאות (בבקבוקים) שניתן לארוז -מספר הבקבוקים הלא ארוזים -המחיר הכולל של הקופסאות קרטון אלו
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי קוד נגן ואני רוצה "לשדרג" אותו ולהוסיף 2 סרטונים איך אני עושה זאת? הקוד: <center> <div class="player"> <object id="MediaPlayer" width="420" classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" height="300" align="center" style="border: 1px solid #536F7F"> <param NAME="URL" value="blblblblblblblba.avi" ref> <param NAME="autoStart" value="-1"> <param NAME="enableContextMenu" value="0"> <param NAME="volume" value="75"> <param NAME="uiMode" value="full"> <param NAME="rate" value="1"> <param NAME="balance" value="0"> …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה שאני לא בטוח עם זה קשור לנושאה אבל עם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח אני רוצה לעשות מהמחשב שלי שרת לאתר אינטרנט שלי האם זה אפשרי ועם כן אז איך?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ! יצרתי כפתור על הטופס . על הכפתור מיקמתי תיבת תמונה (הכפתור הוא די גדול) . מה שקורה על התמונה הזאת הם כל מיני אנימציות שמשתנות באופן דינמי תוך כדי ריצת התוכנית . הכל מצטייר פשוט על התיבת תמונה בצורה חוזרת ונשנית . עכשיו הבעיה שלי : ברגע שאני נכנס ויוצא לתחומי הכפתור, התיבת תמונה בעצם מקבלת איזשהו ארוע REFRESH וכל הציורים נקטעים ומתחילים מחדש . (אולי REPAINT) . אני רוצה שתיבת התמונה שעל הכפתור לא תהיה מושפעת מכניסת ויצאת העכבר לתחומי הכפתור ולא יתבצע ארוע REPAINT על תיבת התמונה . עזרה מישהו??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברה, אני מתעסק בתכנות כבר המון זמן והחלטתי בזמן האחרון שאני רוצה להשקיע בזה קצת יותר רציני. למדתי בימים האחרונים את הבסיס של שפת C#. אני יודע את התחביר, אני יודע את כל הבסיס: לולאות, משתנים, מערכים, תנאים וכו' אני גם יודע פונקציות, ואת כל הנושא של OOP, כולל הורשה ורב צורתיות (ברמה בינונית). רציתי לדעת איך אני ממשיך הלאה, איך אני לומד מה אני יכול לעשות עם הידע הזה. לדוגמא, נגיד ואני רוצה לבנות עכשיו תוכנה מסויימת, או אפליקציית אינטרנט כלשהי (נגיד נגן וידאו), איך אני יכול ללמוד איך לעשות את זה? ובכלל, מה השלב הבא? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לומד בספר שלי על מערכים ומצביעים ועל הקשר שבינהם. וצריך לעשות תרגיל עם פונקציה. כלומר לשלוח מערך לפונקציה כמצביע. נגיד ככה: void lol(int *ptr) { ...... } int main() { int mar[10]; lol(mar); } בספר כתוב שהאיבר הראשון במערך (0) הוא גם מצביע לכן אפשר לעשות ככה. אבל זה כותב שגיאה. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בשם UnrealIRCd, אבל אני לא הכי מסתדר עם זה.. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר לי מה אני צריך לעשות כדי להגדיר הכל נכון.. (אני יודע שיש את הקבצי עזרה ואת גוגל, אבל פעם ראשונה שאני מתעסק עם IRC וזה דיי קשה לפעם ראשונה) הגדרתי את השרת (בערך..) והוא עובד, אבל אני יכול להתחבר אליו רק דרך localhost. ראיתי שלשרתים אחרים יש דומיין מיוחד (irc.sample.com לדוגמה) מה אני אמור להכניס באתר כדי שהוא יחבר אותי לשרת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מפתח אתר מסויים מבוסס על קריאות httpRequest, הבעיה שלי שכל הנתונים יושבים על הבסיס נתונים שמקרה הזה הוא mySQL 4.0.12-nt, וכל ה encoding מוגדר בלטינית. אי אפשר לשנות זה לא תומך. עכשיו, מי שמכם יודע, AJAX עובד רק ב unicode utf-8 ולא בשום דבר אחר. אני מזמן את המידע דרך PHP שהקובץ PHP נקרא דרך ה AJAX. הבעיה היא שהמידע מוצג בקישקושים מן הסתם כי זה לא ב encoding המתאים. מישהו התנסה בדבר, או שיש לו פתרון ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אני מתחיל לבנות כרגע בבי"ס פרוייקט שכולל ניתוח תמונה ב visual basic כחלק מרובוט. הייתי שמח לקבל מידע מאיפה אוכל להתחיל ללמוד על הנושא, כי ממש אין לי ידע מוקדם בנושא. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר ורציתי ללמוד תיכנות אני לא מבין כלום פשוט כלום אתה יכולים להביא לי מדריכים או כל דבר אחר שתימצאו למתחיל כדי שאני אלמד תיכנות צריך את עזרתכם כדי להתחיל ללמוד אז מקווה שתביאו לי תשובה מהירה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אני צריך עזרה... יש לי תרגיל לבית ואני הסתבכתי בו.... התרגיל זה לכתוב תוכנית שמקבלת יום בשבוע בו חל האחד בינואר, ושנה מסויימת... התוכנית תדפיס לוח שנה של אותה השנה. הנה מה שעשיתי: #include <stdio.h> #include <conio.h> int global; int days_month(int month, int year); int full_week(); int headline (int month); int first_week(int day); int head_day(); int full_week(); int main (){ int year,jday; printf ("Please enter the year: "); scanf("%d",&year); printf ("Please enter the day of 1st of January: "); scanf("%d",&jday); head_day(); first_week(jday); full_week(); getch () ; } int headline (int month){ if (…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hey everybody, when i call a func in assembly, i'm pushing it's arguments first right? so when i'm inside the func, where do they sit in the stack? in the caller func, the var's set in -8ebp and -4ebp, but they are not there anymore I know I'm messing with the stack pointer at the beginning of the func, but how much did I move it? where are my vars? I would appreciate an explantion, so that i would understand for all funcs. Thanks a lot guys.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצורף בזאת קובץ המכיל פרויקט ב-VB אשר מדגים לכם את מה שאני רוצה מהחיים שלכם שזה בעיקר: שתראו בעזרת איזה טיפוס נתונים בניתי פוליגון ואיך הדברים עובדים אצלי כדי שתוכלו לעזור לי עם בקשתי. קודם כל תריצו את התוכנית, תלחצו על הכפתור NEW POLY וכפתורי השליטה בפוליגון הם: החיצים בשביל להזיזו ממקום למקום, 1-להגדיל, 2-להקטין, 3-לסובב לצד אחד, 4-לסובב לצד שני. שימו לב שיש בדיקת גבולות לפוליגון שלא יצא מהטופס. עכשיו הסיבה שאני מזיין לכם את השכל עם זה היא כי אני רוצה לבנות פונקציה מסוימת ואין לי מושג איך. טענת כניסה: מקבלת שני פוליגונים ובודקת אם אחד יצא מהשני (הכוונה שפוליגון אחד תקוע בשני והפונקציה בודקת אם חלק מסוים שלו יצא) טענת יציאה: אם לא יצא מחזיר 0 אם יצאו בודק מאיזה כיוון (צי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הקוד שניסיתי לעשות: http://dl.dropbox.com/u/24303191/func.txt התוכנית צריכה לקלוט מחרוזות ואז דרך פונקציה להחליף את המחרוזת הבאה במחרוזת שקודמת לה. במקום מחרוזת 0 תהיה מחרוזת 1 במקום מחרוזת 1 תהיה מחרוזת 2 וכו'.. אני מנסה להעביר את המערך של הכתובות בתור פרמטר פלט (שזה המטרה העיקרית של התוכנית..לקלוט את הרעיון של להעביר מערכים כפרמטרי פלט) אין בעיה בקליטה של המחרוזות. הפונקציה קורסת בשורה של הstrcpy, באינטרציה הראשונה של הלולאה, אין לי מושג למה, נראה לי שאין בעיה מבחינת זיכרון כי הקצאתי לכולם את אותו הגודל. כמובן שאין אזהרות ושגיאות בקומפילציה. אני גם לא ממש סגור על מתי צריך להעביר מערך כפרמטר פלט, אשמח להסבר. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מחפשת מישהו שיוכל לבנות צ'אטים (בסגנון תפוז). גם צ'אט רגיל וגם צ'אט מצלמות אשר יבוסס על IRC. לא הצלחתי למצא צ'אטים לקניה ברחבי האינטרנט. במידה ואתם מכירים אשמח ללינקים גם כן תודה מראש לעוזרים. יעל.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני ממש לחוץ בזמן אני לומד כרגע על מבני נתונים . תנו לי בבקשה קוד לתור , וקוד למחסנית , על מערך עם כל הפונקציות תנו לי בבקשה קוד לתור , וקוד למחסנית , דרך רשימה מקושרת עם כל הפונקציות רצוי בג'אווה תודה חבר'ס
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אני ממש חדש עם כל התכנות בחלונות עם ה- forms ב- c# והתחלתי לעבוד על 'מציג תמונות' פשוט כזה- private void upload_Click(object sender, EventArgs e) { if (folder.ShowDialog() == DialogResult.OK) { pictureBox1.Load(folder.FileName); } } private void Flip_Click(object sender, EventArgs e) { pictureBox1.Image.RotateFlip(RotateFlipType.Rotate90FlipXY); } אז ככה בפעולה הראשונה עשיתי כפתור שמעלים איתו תמונה למסך. הכפתור השני אמור להפוך את התמונה ב- 90 מעלות שמאלה.. אבל הוא לא עושה כלום... אם הייתי שם אותו אחרי ה- if בפעולה הראשונה לעומת זאת זה היה מעלה את התמונה והופך אותה ככה שהקוד עצמו בסדר אז אני לא מבין מה הבעיה והקוד קצת ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש צורך במחלקה הזו לשחרר איזשהו זכרון? class Product { public: Product(); Product(int id); Product(Product &p); ~Product(); int getNumber()const; void setNext(Product &p); Product *getNext()const; private: int _id; //ID number of kit Product *_next; //Pointer to next 'Product' }; Product::Product() { _id=-1; _next=NULL; } //Constructor copying new 'Product' from this that transferred Product::Product(int id) { _id=id; _next=NULL; } //Copy constructor Product::Product(Product &p) { _id=p.getNumber(); _next=NULL; } //Destructor freeing allocated memory Product::~Product() { } //Returns 'Product' id number int Product::getNumber()…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנו בתהליך הקמת אתר אינטרנט לדסקטופ ואנו רוצים להתחיל בפיתוח פרונטאנד לאתר אינטרנט במיקור חוץ (html. CSS. JS) המערכת תהיה בעברית אך המתכנת, אינו יודע עברית האם יש פתרון לכך? לדוגמה - שהאתר אכן יפותח באנגלית, ולאחר מכן נשנה את התכנים לעברית (נשכור מתכנת ישראלי) אשמח לתגובות תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו פעם התעסק עם מצלמה זו ויודע להגיד לי איך אני מקשר את זה ל-powerpoint ? כלומר אני רוצה להעביר את הדפים במצגת ע"י המצלמה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-