עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by zvika.e,

שלום. יש לי איזה שאלה שקיבלתי במטלב לעשות ואני מתקשה בה. מצ"ב תמונה עם השאלה. אשמח לעזרה, תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by y_a_n_i_k,

אני לא מצליח לפתור כמה תרגילים ולא יודע איך לגשת לשאלות, ולא ממש מבין את הנוסח, אני אשמח לעזרה מי שיוכל [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by עידן20,

אם יש לכם לינק של בשביל לבנות אתר אם יש לכם תנו לי תודה מעידן20

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by DancingBear,

לאחרונה התבקשתי לכתוב פונקציה רקרוסיבית שעבור תנאים מסויימים מחזירה 1 אם התנאים לא מתקיימים היא מחזירה 0. הצלחתי לכתוב את הקוד חלקית, הפונקציה מחזירה לי מספר שלם שאם אני מחלק אותו במספר הספרות שיש לי אני מקבל 1, והיא בנויה ככה שאם התנאים לא מתקיימים יתקבל מספר אשר פחות ממספר הספרות לכן חילוק במספר הספרות יתן לי אפס אבל אני לא מצליח לגלות איפה להוסיף את זה שיתקיים חילוק בספרות... המספר תקין אם במקום הזוגי יש ספרה זוגית ובמקום האי זוגי יש ספרה איזוגית, כך למשל 1234 1 במקום הראשון, ספרה אי זוגית במקום אי זוגי 2 במקום זוגי, וגם הספרה זוגית 3 במקום אי זוגי וגם הספרה אי זוגית 4 במקום זוגי וגם הוא זוגי לכן המספר תקין והפונקציה צריכה להחזיר לי 1 בניתי את הפונקציה כך שהיא בודקת ע…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by beeper,

אז ככה, אני בונה אתר, ויש בו נגן כזה של MEDIA PLAYER. הבעיה היא שהוא עובד רק באקספלורר... למי יש פתרון איך אני מסדר נגן כזה שיעבוד בכל דפדפן? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by amigamerlin,

שלום חברים, אני מחפש ספרים טובים ב asp.net 2.0 (או בפרט - professional asp.net 2.0 ) ואני לא מוצא בקלות חנויות ספרים/מחשבים שמוכרות מגוון ספרים. אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין. אני מאזור ראשון לציון - תל אביב. חיפוש בדפי זהב העלה כמה וכמה חנויות שלא מפורט בהן האם הן מחזיקות ספרים והרעיון להתקשר לכמה עשרות חנויות או בתי עסק עושה לי בחילה. אשמח לעזרה ותודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by TermiNal,

שלום לכולם.. התחלנו ללמוד בבית ספר את שפת התכנות C#.. תהיתי איך היא והאם יש איזה מגבלות שיש לה לעומת שפות תכנות חזקות אחרות כגון C++...? בנוסף לכך מישהו יודע איך שומרים פרויקט בVISUAL C# של מיקרוסופט כקובץ EXE? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by gkman,

שלום אני רוצה ליצור יישום וובי שעושה שימוש בXML. הבעיה שהשימוש ב- XMLHttpRequest לא מאפשר לי שימוש בקבצי XML בלי שרת. יש דרך להשתמש בקבצי XML מקומית -בלי שימוש בשרת.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by רן200,

שלום! יש לי קוד נגן ואני רוצה "לשדרג" אותו ולהוסיף 2 סרטונים איך אני עושה זאת? הקוד: <center> <div class="player"> <object id="MediaPlayer" width="420" classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" height="300" align="center" style="border: 1px solid #536F7F"> <param NAME="URL" value="blblblblblblblba.avi" ref> <param NAME="autoStart" value="-1"> <param NAME="enableContextMenu" value="0"> <param NAME="volume" value="75"> <param NAME="uiMode" value="full"> <param NAME="rate" value="1"> <param NAME="balance" value="0"> …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by tal1988,

פרק 3, עמוד 7, שאלה 10. יש מצב שלמישהו יש את הפתרון על המחשב והוא יכול להעלות אותו לפה? בבקשה http://www.hertzog-ks.org.il/kadmanh/bagrut/899222/t222_01.pdf

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מהיא שפת התכנות הטובה ביותר לכתיבת צ'ט? מרובה משתמשים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by uzana2004,

שלום לכולם...אני צריך לעשות menu לתוכנית מסויימת(בחירה של מספרים בין 1 ל 5) כך שאם המשתמש מכניס מספר אחר הוא יאלץ לעשות זאת שוב ושוב... עד כאן הכל קל...עשיתי את זה עם SWITCH ו CASE ועם תנאי לפני הלולאה...הבעיה היא כאשר המשתמש מכניס 46 ואז ENTER...משום מה הוא לא מקבל את כתו בודד אלא כ2 מה שגורם לו להיכנס לתוכנית כ-4 וזה טעות!!! איך אני יכול לשנות את זה כך שהוא יכנס ללואה בכל מספר שונה מ 1-5? אך ורק על ידי CHAR...בלי מחרוזת או מערכים..ובלי getch....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by BedB0y,

זה הקוד שניסיתי לעשות: http://dl.dropbox.com/u/24303191/func.txt התוכנית צריכה לקלוט מחרוזות ואז דרך פונקציה להחליף את המחרוזת הבאה במחרוזת שקודמת לה. במקום מחרוזת 0 תהיה מחרוזת 1 במקום מחרוזת 1 תהיה מחרוזת 2 וכו'.. אני מנסה להעביר את המערך של הכתובות בתור פרמטר פלט (שזה המטרה העיקרית של התוכנית..לקלוט את הרעיון של להעביר מערכים כפרמטרי פלט) אין בעיה בקליטה של המחרוזות. הפונקציה קורסת בשורה של הstrcpy, באינטרציה הראשונה של הלולאה, אין לי מושג למה, נראה לי שאין בעיה מבחינת זיכרון כי הקצאתי לכולם את אותו הגודל. כמובן שאין אזהרות ושגיאות בקומפילציה. אני גם לא ממש סגור על מתי צריך להעביר מערך כפרמטר פלט, אשמח להסבר. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by פיקית,

ערב טוב. אני מחפשת מישהו שיוכל לבנות צ'אטים (בסגנון תפוז). גם צ'אט רגיל וגם צ'אט מצלמות אשר יבוסס על IRC. לא הצלחתי למצא צ'אטים לקניה ברחבי האינטרנט. במידה ואתם מכירים אשמח ללינקים גם כן תודה מראש לעוזרים. יעל.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Ghoul,

אני במגמת מחשבים ורציתי לשאול אותכם מה דעתכם על פסקל 7 (עד עכשיו אני והכיתה שלי סתם עשינו תרשימים מעפנים למי שהיה במגמת מחשבים). אפשר ליצור בו משחקים בכלל או שזה סתם כדי ליצור תוכנות כגון חישוב ממוצע של תלמידים וכאלה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אני בונה מע' תפריטים ואני רוצה שהמשתמש ייבחר מספר מתפריט אך מבלי להקיש ENTER אחרי בחירת הסיפרה. מישהו מכיר פקודה לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yehudaeitam,

הי חברה, אני מתעסק בתכנות כבר המון זמן והחלטתי בזמן האחרון שאני רוצה להשקיע בזה קצת יותר רציני. למדתי בימים האחרונים את הבסיס של שפת C#. אני יודע את התחביר, אני יודע את כל הבסיס: לולאות, משתנים, מערכים, תנאים וכו' אני גם יודע פונקציות, ואת כל הנושא של OOP, כולל הורשה ורב צורתיות (ברמה בינונית). רציתי לדעת איך אני ממשיך הלאה, איך אני לומד מה אני יכול לעשות עם הידע הזה. לדוגמא, נגיד ואני רוצה לבנות עכשיו תוכנה מסויימת, או אפליקציית אינטרנט כלשהי (נגיד נגן וידאו), איך אני יכול ללמוד איך לעשות את זה? ובכלל, מה השלב הבא? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

היי כוסיות שתי שאלות: - איך לשלוח אימייל ב-HTML ולגרום לתוכנה שבה משתמש המשתמש לא לחסום images? - כששולחים אימייל למישהו שלא יודעים את השם שלו, אז יש כאלה פקודות %from% (שם השולח) וכל מיני כאלה שמכניסים אותם בגוף האימייל. אז השאלה מה התגית שמכילה את שם המקבל? מקווה שהסברתי טוב x: מחכה לתשובות, זה די דחוף!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by pain_killer12,

hey everybody, when i call a func in assembly, i'm pushing it's arguments first right? so when i'm inside the func, where do they sit in the stack? in the caller func, the var's set in -8ebp and -4ebp, but they are not there anymore I know I'm messing with the stack pointer at the beginning of the func, but how much did I move it? where are my vars? I would appreciate an explantion, so that i would understand for all funcs. Thanks a lot guys.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ramu,

שלום לכולם , אני חובב מחשבים כבר כמה שנים , ובעל ידע בסיסי , בלינוקס , וינדווס, אני מעוניין להתחיל להתמקצע בנושא וללכת ללמוד במטרה לעבוד בתחום לאחר מכן (בתקווה). אך למען האמת אין לי שמץ של מושג מה מבוקש בשוק .... אפשרות ראשונה שלי UNIX SYS ADMIN בהרצליה , ושוב אין לי מושג כמה זה מבוקש אז עם יש מישהו שיכול לשפוך קצת אור על הנושא זו תהיה עזרה גדולה תודה לכולכם על העזרה בברכה . RAMU

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מחפש גם מדריך מקוון וגם אם יש ספר אז למה לא אני מחפש בעיקר טיפים טריקים דברים כאלה (להפעיל את התכנה ולפתוח פרוייקט אני יודע...)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by X_Dror,

למי שזה מעניין אותו - Silverlight 4 שוחרר לפני כמה דקות. מדובר בעדכון חשוב בעבור מפתחים ישראלים מכיוון שבנוסף לשיפורים רבים, הוא מביא איתו גם התמיכה בעברית (מימין לשמאל) ההכרחית. www.silverlight.net ד"א, האם יש פה עוד מישהו שמתעסק ב- Silverlight?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by roei_b,

שלום, אני ממש מתחיל בשפה ואני שואל אם כדאי לי להמשיך ללמוד אותה? ואם אפשר ליצור איתה תוכנה של ממש ולא רק כDOS? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לא יודע אם זה עובר על חוקי הפורום או לא, במידה וכן אין בעיה לנעול ;D . מחפש מישהו שיכתוב לי סקריפט די פשוט (אני מניח, מכיוון שהדרישה לא כזאת מסובכת) בשביל רכישת דברים באינטרנט בזמן שאני לא ליד המחשב (כלומר עושה בדיקה כל כמה שניות אם הפריט במלאי ובמידה וכן יבצע רכישה כולל כל תהליך ה צק אאוט. עוד הסברים בהודעות פרטיות למי שמעוניין. כמובן תשלום על העבודה (דרך פייפל)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, אני סטודנט להנדסה, ולאחרונה מידלתי תנועה של רכבי ימי שאני מתכנן. המודל הוא למעשה בסך הכל קו הנע בצורה מסויימת בתוך מיים (שוחה) כעת אני מעוניין לעשות סימולציה של תנועת המיים (מישורי) על פי תנועת המודל שלי (כלומר אני מעוניין לשים את המודל בתוך שדה חלקיקים או שדה זרימה וקטורי ולראות את התנהגות השדה). כל התכנון מתבצע במטלב האם מישהו מכיר קוד לעניין/ toolbox מתאים או אפילו מקור טוב לקריאה ממנו אוכל לשאוב את הידע הדרוש? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים