תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום , קיבלתי לכתוב תכנית שתקלוט מהמשתמש מטריצה 10*10 של מספרים שלמים. :בניתי את השלב הראשון: int matrix[10][10]; cout<<"enter numbers into matrix"<<endl; for(int flag=0;flag<10;flag++) { for(int i=0;i<10;i++) cin>>matrix[flag]; } . לאחר שקלטתי מהמשתמש את המספרים אני אמור לבצע על המטריצה מיון בועות. ?השאלה היא איך אני מבצע מיון בועות במטריצה כולה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה אז אם הנושא בפורום לא מתאים בבקשה להעביר. כמו שרשמתי בכותרת אני צריך דרך להמיר קוד מasp.net ל asp רגיל,אם זה אפשרי בכלל. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התרגיל: In the Israeli National Football League there are 12 teams. Each team has a number from 1 to 12. you get pairs: t1,t2,s1,s2, where: t1 – number of first team t2 – number of second team s1 – score of first team s2 – score of second team calculate the number of points that each team got, where: Game won – 3 points Game lost – 0 points Game duce – 1 point Print: for each team: team number and team points. צריל לקלוט זוגות מספרים כאשר הראשון זה קב' א' והשני התוצאה של קב' א' אח"כ קב' ב' והשני התוצאה של קב' ב' (במשחקים בניהם) כשיש לי תקו זה מכניס לי 3 נק' לאחת הקב' וגם מתחרבש לי לפעמים בתוצאות אחרות. using System; using System.Collections.Generic; usin…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי טבלה כלשהי, וברצוני למקם מתחתיה תמונה(עם התג img) כך שהיא תמתח על פני כל הטבלה. אני לא מעוניין להשתמש במאפיין backgroung של התג table, ואין ברצוני לתת את מיקום התמונה בCSS(למרות שמאפיינים אחרים בCSS יתקבלו בברכה). בעצם הבעיה הגדולה היא לשנות את הגודל של התמונה שמאחורה. אין לי בעיה לתת מיקום. כל הסיבוך הזה בשביל שאוכל לשלוח את הנ"ל באימייל. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בשם UnrealIRCd, אבל אני לא הכי מסתדר עם זה.. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר לי מה אני צריך לעשות כדי להגדיר הכל נכון.. (אני יודע שיש את הקבצי עזרה ואת גוגל, אבל פעם ראשונה שאני מתעסק עם IRC וזה דיי קשה לפעם ראשונה) הגדרתי את השרת (בערך..) והוא עובד, אבל אני יכול להתחבר אליו רק דרך localhost. ראיתי שלשרתים אחרים יש דומיין מיוחד (irc.sample.com לדוגמה) מה אני אמור להכניס באתר כדי שהוא יחבר אותי לשרת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך לכתוב תכנית שעושה את הדבר הבא: כתבו פונקציה המקבלת מחרוזת שמייצגת מספר שלם אי-שלילי ומספר נוסף location המייצג מיקום במספר (ניתן להניח שהקלט תקין). הפונקציה תחזיר את ערך הסיפרה במיקום המבוקש. כלומר, עבור location==0 תוחזר סיפרת האחדות, עבור location==1 תוחזר סיפרת העשרות, וכן הלאה. לדוגמא, קריאה לפונקציה עם המחרוזת "123" והמיקום 0 תחזיר את הערך 3. זאת התכנית שכתבתי: #include <stdio.h> #include <string.h> int numloc(char *s, int location) { return *(s+strlen(s)-location-1)-'0'; } int main() { int num; char s[4]="123"; printf("Please enter a location\n"); scanf("%d",&num); printf (findDigit(&s,num)); return 0; } הבעיה הי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי זה שוב אני למישהו יש מושג למה מתכוון המשורר?? "יש להגדיר טיפוס חדש : EMAIL,שהוא מחרוזת מוקצית בהקצאה דינמית.."
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשביל לעשות תפריט, ובנםרד גוף אתר, במה מהם עדיף ויותר נוח להשתמש?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו יודע מה אני צריכה למלא פה אשמח לעזרה! תודה לי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ... יש לי בעיה בנושא המחלקות בC#. אני ממש לא מבין את העיניין, אני כן מבין מה כל דבר עושה (PUBLIC,VOID, ואיך הכל עובד אני מבין...) אבל אני לא מבין לאיזה דברים צריך לעשות פעולות, אני לא מבין מה הקטע של פעולה בונה. ואני ממש לא יודע איך להתחיל באמת לבנות מחלקות (מה לבנות וכו) אני אשמח אם מישהו יבהיר לי את העניין בקצרה וייתן לי עצות מניסיוני האישי שעזרו לו. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרת התוכנה היא לקלוט משכורת חודשית ואת מספר החודש בשנה, לחשב ולהראות את המשכורת הממוצעת ליום בחודש זה. #include <stdio.h> void main() { int salary,month,days1,days2; float avg_s_day; printf("enter your salary in the last mounth\n"); scanf("%d",&salary); printf("enter the number of the last month 1-12, january-->1,february__>2,...\n"); scanf("%d",&month); switch(month) { case 4: case 6: case 9: case 11:days1=30; break; case 2: days1=28; break; default:days1=31; } printf("this month has %d days\n",days1); days2=days1-8; printf("in this month you work &d-8=%d days\n",days1,days2); avg_s_day=(float)(salary)/d…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדגש על קורס טוב בעדיפות רבה בעברית או לחילופין אנגלית לא ברמה גבוהה מדי אני רוצה לנהל מערכת שעובדת בדומה לצאט\ ווצאפ - יש לי קבוצות משני סוגים אחת: קבוצה של טלפונים לא חכמים - שהיו לי את היכולות להתקשר לכולם על מנת להשאיר הודעה, לחבר אותם לאתר שלי - אני רוצה שההקשות שלהם על הטלפון ישפיעו על האתר! וכן שהאתר יוכל לתת להם הרשאה להשפיע או לא ויכל לנתק אותם במקרה הצורך עבור טלפונים חכמים - מערכת הדומה לצאט אך אם אפשרות של נתינת 'תור' - כלומר אחד יפעל והאחרים לא וכמובן השפעה של כל אחד על המערכת שלי תודות!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אפשר בבקשה הסבר. על השורות בקוד הזה?. תודה. /* המרת מספר גדול של שניות לשעות, דקות ושניות */ #include <stdio.h> #define SECS_PER_MIN 60 #define SECS_PER_HOUR 3600 unsigned secnds, mints, hrs, mints_left, secnds_left; /* קליטת מספר השניות */ int main() { printf( "Enter number of seconds (<65000): "); scanf( "%d", &secnds); hrs = secnds / SECS_PER_HOUR; mints = secnds / SECS_PER_MIN; mints_left = mints % SECS_PER_MIN; secnds_left = secnds % SECS_PER_MIN; printf( "%u seconds is equal to ", secnds); printf( "%u h, %u m, and %u s", hrs, mints_left, secnds_left); }
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
StreamReader sr = new StreamReader(filename); ב C אם ניסיתי לפתוח קובץ שלא קיים המצביע היה מקבל null אבל ניראה לי שזה לא אותו דבר ב C# כי אם אני נותן שם של קובץ שלא קיים תוכנית קורסת ניסיתי לעשות if(sr==null) break; זה לא עבד אך אני בודק פתיחת קובץ בC#??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה איך אני עושה שנגיד וכותבים בשורת כתובת nana10.co.il זה הופך ישר ל www.nana10.co.il יענו עם הWWW האתר היה רק לדומגא אז מי שיכול להסביר לי איך לעשות אני ישמח
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי להציג בפניכם את מדריך הג'אווה שיצרתי, שממשיך להתעדכן כל הזמן. במדריך אני מלמד ג'אווה מן הבסיס, כאשר בעתיד כנראה נעבור לפיתוח משחקים (נראה שזהו הנושא הכ מתבקש על ידי הקהל). למי שמעוניין להתחיל, פרק ראשון - משתנים: (בכל פרק יש קישור לפרק שבא אחריו, ולפרק הקודם), נכון לעכשיו, פורסמו 10 פרקים. לפלייליסט שמתעדכן עם כל הוצאת פרק: אנחנו קרובים לסיום החומר הבסיסי, ולעבור לחומר קצת יותר מתקדם, ולאחר מכן להתחיל כנראה פיתוח משחקים, אז זהו הזמן להתחיל ללמוד! בהצלחה ללומדים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, נכון שכותבים דרייבר אתה צריך להחתים אותו עם קובץ cat נכון? אז במידה והוררדתי דרייבר של realtek ואני אחתום את הcat בדרייבר שלי ,זה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד שפת תכנות, שהמטרה שלי היא פיתוח תוכנה בסביבת ווינדוס... יש לי ידע בפסקל, וזהו אני רוצה שפה שימושית.... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , נתונה לי התוכנית הבאה בשפת סי , #define f1(x) x*x #define f2(x) *x #define f3(x,y) x/y #define f4(x,y,z) f3(y,z)+f1(x) int x,y=2,z=3,t=4,m=5; x =( f3(m,z) == f3(z,y) ) ? 2 :4 ; לא הצלחתי להבין איך בדיוק הוא מחשב את הערך של X.. מה הכוונה של ה סימן שאלה ו הנקודותיים , והשווה שווה הזה... תודה רבה לעוזרים...!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי ברשת ולא מצאתי שום מקום שמסביר בצורה נורמלית איך אני בונה קובץ תמונה בתוכנית ג'אוה. (כרגע מה שאני עושה זה ליצור קובץ html שמכיל טבלה ואני משתמש בכל תא בטבלה בתור פיקסל. טריק די מכוער, אני יודע, אבל זה הכי טוב שאני יודע לעשות כרגע. הבעיה היא שזה לא מספיק טוב כי נוצר לי קובץ בגודל 2 מגה שאני לא יכול לשים במצגות וכו') בקיצור, אני מחפש דרך ליצור תמונה דרך תוכנית java, שאני אוכל לקבוע בה את הצבע של כל פיקסל (סה"כ 440*170 = 74800 פיקסלים). בבקשה תסבירו לי איך לעשות את זה או שתפנו אותי לאיזה מדריך נורמלי. ועוד משהו, בטח צריך איזה package או איזה class של מישהו או משהו כזה, אז אני צריך שזה יהיה עם רשיון חופשי ולא משהו גנוב (כי אני צריך את זה לצרכים אקדמיים). תודה מרא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי לכולם! רציתי לשאול מהי הסביבה היעילה לכתיבת סקריפט לעידכון אוטומטי של תוכנת צד שרת לקוח. מדובר על סביבת ווינדוס, שרת SQL , IIS וקליינט. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אתר עם שאלות במחשבים שקשורות לאלגוריתמים. למשל משהו בנוסח של אולימפיאדה במחשבים או שאלות של ראיון עבודה רק שחשוב לי שיהיה עם פיתרונות. אפשר גם באנגלית. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, נתנו לי תרגיל שאני לא יודע מה לבדוק בו קודם. אודה לכם אם תעזרו לי כי אבדתי. התכנית אמורה לפתור מערכת משוואות בשני נעלמים מהצורה: ax + by = c dx + ey = f אני מקבל את a.b.c.d.e.f. המטרה של התרגיל היא לקבוע האם הישרים נחתכים, מקבילים, מתלכדים. אם נחתכים אז האם הם ניצבים. שלשה בצורה 1 0 0 תיתקל בהודעת שגיאה שהשלשה לא מייצגת ישר. כמובן שאם הישרים נחתכים ויש פתרון יחיד אז צריך להציג אותו (את הX ואת הY שפותרים את המשוואה). אין לי מושג איך להתחיל. אם השלשות מייצגות ישרים זה די קל לבדוק. אבל הלאה אני תקוע לגמרי. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-