תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני על יוניקס ואני משתמש בנתיים ב IDE מינימליסטי וJDK לצידו, עכשיו מאחר ולג'אווה יש סינטקס ממש מכוער אם אתה לא משתמש במשהו כמו נטבינס שיעשה את התוספות במציקות בשבילך, אני שוקל לעבוד לנטבינס הבעיה שנטבינס עובד עם gcj ומעניין אותי לדעת מה ההבדל מאחר והוא לא נתמך בערוצי הקוד הפתוח במיוחד
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
select MAX(salary) from Employes inner join Terms on Employes.Id=Terms.ID where Terms.Extra is not null יש לי 2 טבלאות, כאשר בטבלה terms יש לי נתונים נוספים על עובד, ובטבלה employes יש לי נתונים רגילים של עובד, תעודת זהות שם משכורת וכאלה אני רוצה להראות את העובד שמקבל משכורת מקסימום מהטבלה של הemployees אבל שהוא מקבל משכורת אקסטרה השאילתה עובדת כמו שצריך זה באמת מראה לי את המשכורת הכי גבוהה מאלה שמקבלים משכורת אקסטרה הבעיה שאני רוצה להראות חוץ מהמשכורת של אותו אדם גם את השם והתעודת זיהות אבל שאני מוסיף id וגם name אני מקבל שגיאת קומפילציה Msg 8120, Level 16, State 1, Line 15 Column 'Employes.Id' is invalid in the select list because it is not contained in either an ag…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בתהליך בנייה של תוכנה אשר אמורה לשבץ שעות שמירה לשומרים. אני מנסה למצוא דרך להגדיר את ההגבלות כך שהתוכנה תנסה לשבץ על סמך ההגבלות ואם היא איננה מצליחה תעבור לאוסף הגבלות יותר גמיש עד שהיא תצליח לשבץ. כתבתי עד עכשיו מתודות שמשבצות באופן פרוצדורלי אך זה גורם להרבה באגים ומאוד לא נוח לשנות את ההגבלות כך. האם יש דרך בעזרת java או בעזרת משהו שיכול להתממשק עם java לחשב את השיבוצים ע"י הגדרת ההגבלות. התוכנה בנויה בצורה של קלינט על גבי בסיס נתונים sql. (אם הכותרת לא טובה אשמח לקבל הצעה חלופית)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, נכון שכותבים דרייבר אתה צריך להחתים אותו עם קובץ cat נכון? אז במידה והוררדתי דרייבר של realtek ואני אחתום את הcat בדרייבר שלי ,זה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חברים שלום, החלטתי לנסות ולגלות מה אפשר לעשות עם excel בכל אופן, כתבתי את הקוד הבא: Sub cookie() sorting("team", Range("h2")) = 1 End Sub Sub sorting(soog As String, startcell As Range) Dim length_of_list As inetger Dim j As Intege Dim temp As Integer Dim distance_of_list As Integer j = length_of_list = distance_of_list = 0 Do length_of_list = length_of_list + 1 Loop Until Range("A1").Offset(length_of_list, 0).Value <> "soog" Do distance_of_list = distance_of_list + 1 Loop Until Range("startcell").Offset(0, -1 * distance_of_list).Value = "soog" Do If startcell.Value < startcell.Offset(j, 0).Value The…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מחפשת מישהו שיוכל לבנות צ'אטים (בסגנון תפוז). גם צ'אט רגיל וגם צ'אט מצלמות אשר יבוסס על IRC. לא הצלחתי למצא צ'אטים לקניה ברחבי האינטרנט. במידה ואתם מכירים אשמח ללינקים גם כן תודה מראש לעוזרים. יעל.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לכם לינק של בשביל לבנות אתר אם יש לכם תנו לי תודה מעידן20
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ... יש לי בעיה בנושא המחלקות בC#. אני ממש לא מבין את העיניין, אני כן מבין מה כל דבר עושה (PUBLIC,VOID, ואיך הכל עובד אני מבין...) אבל אני לא מבין לאיזה דברים צריך לעשות פעולות, אני לא מבין מה הקטע של פעולה בונה. ואני ממש לא יודע איך להתחיל באמת לבנות מחלקות (מה לבנות וכו) אני אשמח אם מישהו יבהיר לי את העניין בקצרה וייתן לי עצות מניסיוני האישי שעזרו לו. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להבין מה המשמעות של המאפיין הזה ואני לא מבין ראיתי שמשתמשים בו לצורך נעילה של תור במולטי סרדינג
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , קיבלתי לכתוב תכנית שתקלוט מהמשתמש מטריצה 10*10 של מספרים שלמים. :בניתי את השלב הראשון: int matrix[10][10]; cout<<"enter numbers into matrix"<<endl; for(int flag=0;flag<10;flag++) { for(int i=0;i<10;i++) cin>>matrix[flag]; } . לאחר שקלטתי מהמשתמש את המספרים אני אמור לבצע על המטריצה מיון בועות. ?השאלה היא איך אני מבצע מיון בועות במטריצה כולה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. איך מוסיפים קוד HTML עבור יצירת לחצן "הירשם" (Subscribe) במייל שנשלח לנמענים? אני רוצה שהם יוכלו להצטרף לרשימת התפוצה שלנו על ידי לחיצה על הלחצן שמצורף ל newsletter. המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להביא את התוכן מאתר חיצוני למשל מ-ynet לעמוד שלי או מכל עמוד חיצוני אחר, מדובר על הכותרת הראשית + ההקדמה שהיא לינק. איך עושים את זה ב-javascript. אני לא רוצה להשתמש ב-plugin. יש למישהו דוגמה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני כותב כרגע תוכנה שמתעסקת עם משאבי מערכת. לצורך העניין מצאתי (לפחות ככה אני חושב...) דף בMSDN שמציג פרוייקט שנוגע בכמה מהנושאים אותם אני מנסה ללמוד. הדוגמא באתר מעולה, אבל הם אומרים בתחילת העמוד שאני צריך לבנות את הקובץ הספציפי שרשום מעל הדוגמא, רק בעייה קטנה.... איפה לעזזזזזזל הקובץ???? ניסיתי כלכך הרבה דברים, כל ההתקנות כל סביבות העבודה..... אני לא מצליח למצוא את הקובץ שהם מדברים עליו ! בבקשה תיכנו ותראו ואני מאוד מאוד אשמח לעזרה בנושא !!! המון תודה. הדף : http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa645516(v=VS.71).aspx תשימו לב לשורה 12 על הרצת הפרוייקט....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט להנדסה, ולאחרונה מידלתי תנועה של רכבי ימי שאני מתכנן. המודל הוא למעשה בסך הכל קו הנע בצורה מסויימת בתוך מיים (שוחה) כעת אני מעוניין לעשות סימולציה של תנועת המיים (מישורי) על פי תנועת המודל שלי (כלומר אני מעוניין לשים את המודל בתוך שדה חלקיקים או שדה זרימה וקטורי ולראות את התנהגות השדה). כל התכנון מתבצע במטלב האם מישהו מכיר קוד לעניין/ toolbox מתאים או אפילו מקור טוב לקריאה ממנו אוכל לשאוב את הידע הדרוש? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך אפשר להשוות בין משתנה לבין נתון בטבלת נתונים db... נניח יש לי: $var = shuki ויש לי טבלה בבסיס נתונים בשם users ואני רוצה לבדוק אם בשדה name שבטבלה usrers מופיע בשורה כלשהי "shuki". איך אפשר לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מתקין קומפיילר על windows או בקיצור ליצור קובץ הרצה שיוכל לרוץ על windows כלומר לקמפל קובץ בשפת C או C++ ככה שהקובץ הרצה יצליח לעבוד על windows ולא רק כשמריצים אותו בטרמינל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הבעיה היא בשאלה שמונה, לצערי אני לא ממש מצליח לחשוב על איזה אלגרויתם נורמלי שיפתור את זה בזמן הריצה הנדרש... אם מישהו יכול להסתכל ולעזור זה יהיה נחמד... http://www.cs.bgu.ac.il/~dsis062/uploads/2762Ass2.doc הפתרון אמור כמובן להיות בפסאודו קוד, אז תתפרעו... מותר להשתמש בכל מבנה נתונים שבא לכם לפתרון הבעיה, זמן הריצה הוא המגבלה היחידה. עריכה: הבעיה נפתרה, למי שמעוניין לבדוק את הקוד שלי (פסאודו): הפונקציה שכתבתי כאן אמורה לפעול אחרי פונקציה שמעתיקה את השלד של העץ בלי ערכים. t1 זה העץ המקורי t2 זה העץ החדש inordersum (t1,t2,sum) return int if t1.left!=null new=sum+inordersum(t1.left,t2.left,sum) newsum=sum+t1.data t2.data=newsum if (t1.right!=null) return inordersum(t1.righ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לבנות בשפת #c תוכנה שתעבוד על הדוס זאת אומרת לפני שהמערכת הפעלה עולה, כדוגמת הכלים שנמצאים בתוכנות כמו hbcd וubcd?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שרת IIS על 2K SERVER אני רוצה להוסיף איזה תוכנה/קוד/ כל פתרון אחר - בכדי שאני אדע כמה כניסות היו לי לאתר בפרק זמן שאני בוחר ( למשל בשעה האחרונה ביום חמישי וכו...) יש לציין שהאתר מחולק ל4 חלקים כך שאני אצתרך לבדוק לגבי כל חלק את הפרטים עדיף תוכנה חינמית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מטרת התוכנה היא לקלוט משכורת חודשית ואת מספר החודש בשנה, לחשב ולהראות את המשכורת הממוצעת ליום בחודש זה. #include <stdio.h> void main() { int salary,month,days1,days2; float avg_s_day; printf("enter your salary in the last mounth\n"); scanf("%d",&salary); printf("enter the number of the last month 1-12, january-->1,february__>2,...\n"); scanf("%d",&month); switch(month) { case 4: case 6: case 9: case 11:days1=30; break; case 2: days1=28; break; default:days1=31; } printf("this month has %d days\n",days1); days2=days1-8; printf("in this month you work &d-8=%d days\n",days1,days2); avg_s_day=(float)(salary)/d…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה אז אם הנושא בפורום לא מתאים בבקשה להעביר. כמו שרשמתי בכותרת אני צריך דרך להמיר קוד מasp.net ל asp רגיל,אם זה אפשרי בכלל. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אפשר בבקשה הסבר. על השורות בקוד הזה?. תודה. /* המרת מספר גדול של שניות לשעות, דקות ושניות */ #include <stdio.h> #define SECS_PER_MIN 60 #define SECS_PER_HOUR 3600 unsigned secnds, mints, hrs, mints_left, secnds_left; /* קליטת מספר השניות */ int main() { printf( "Enter number of seconds (<65000): "); scanf( "%d", &secnds); hrs = secnds / SECS_PER_HOUR; mints = secnds / SECS_PER_MIN; mints_left = mints % SECS_PER_MIN; secnds_left = secnds % SECS_PER_MIN; printf( "%u seconds is equal to ", secnds); printf( "%u h, %u m, and %u s", hrs, mints_left, secnds_left); }
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את הפורום הזה על שרת של ליקוס ואני משתמש במוזילה וכאשר אני לוחץ על לעבור ללוח בקרה למנהלים זה מקפיץ לי דף עם הרבה פרסומות של ליקוס ,ולפעמים זה עובד כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-