עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by quicksand_,

שלום, אני לומדת במכללה קורס מבוא למדעי המחשב (מה שנלמד בקורס הוא בעצם שפת C++) ואני מחפשת מורה פרטי (שיהיה מנוסה ותותח) המלמד באזור חולון - תל אביב אשמח לשמוע הצעות אם מישהו מכיר תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by SheZiF,

אז ככה, אשמח אם מישהו יפנה אותי לסקריפט מוכן, עדיף ב-PHP למערכת החלפת באנרים. אשר תחליף ע"פ סדר קבוע מראש באנרים באתרי. אם ישנה האפשרות לשמירה של מספר הלחיצות/הופעות ביום של כל באנר, אשמח. בתודה מראש, דור.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by ה*לה,

אני מנסה לבנות מסד נתונים עבור סוכנות נסיעות המאפשרת שמירת מידע אודות טיסות וקליטת הזמנות לטיסות במסד נתונים Oracle server. אני יודעת שצריכים להיות הנתונים הבאים (טבלאות ל): טיסה (מקור יע ד- חברה תאריך המראה- תאריך נחיתה מספר מקומות) נוסע (שם כתובת גיל) אבל מה עם הזמנה של טיסה? אם אני רוצה לשמור את האינפורמציה עבור הטיסות האחרונות של הנוסע איפה אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by shimmi1982,

היי, אני לא יודע באיזה מקום לפתוח את הת'רד הזה? אהבתי מאוד את הTOOLBAR החדש שהכנסתם. את מי והאם אפשר לשאול איך עשו את האפליקציות בפנים (כמו לדוגמה את הצ'אט)? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Nahum2,

ה DEBUGGER לא רוצה לעבוד... איך לעזזל נכנסים עליו.... אני שם BREAKPOINTS אני ב DEBUG ושום דבר לא קורה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eelico,

הייי לכולם אני חדש פה מקווה לעזרה אוקי אז ככה קודם כול תודה לעוזרים דבר שני אני בניתי אתר אינטרנט Html פשוט אין לי שום רקע מוקדם אבל הלך לי דיי טוב ואני רוצה לשאול איך אני עושה חלונות Pop Up's כאשר אני מועבר לחלון הרצוני זאת אומרת, אני נמצא בחלון הראשי להלן Index ושאני עובר לצור קשר למשל להלן Contact's אז ייפתחו לי בקטן עוד כמה דפים .. אני חושב שמדובר ב קובץ Js או Html [ערוך ] עומר ...

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by THE-MASTER,

סיימתי לבנות תוכנה מסויימת כמה מאות שורות העתקתי אותה למחשב ובקימפול של התוכנית אפשר לומר שלא היו טעויות פרט לטעות אחת שחזרה על עצמה כ20 פעמים.... הטעות הזאת היא דווקא בנושא שדנתי בו בפורום והוא שליחת מערך לפונקצייה. והטעות הוא זה שהוא אומר שאין התאמה בין הערך שאני שולח לפונקצייה לבין הערך שהפונקצייה מקבלת. מוגדר לי בתחילת התוכנית הראשית מערך int a[9][9][11] I (לא להתייחס ל I זה בגלל בעיות כתיבה). שלחתי בתוכנית הראשית את הערך בפונקצייה כך function(a) I ובפונקצייה עצמה הצהרתי כך void function(int ***a) I. רק אם אני מגדיר את המשתנים מצהיר עליהם כ a*** אין בעיה אבל הרי השם מערך בC הוא ההמצביע לאיבר הראשון במערך וכאן מדובר במערך תלת מימדי ולכן לכאורה זה צריך להיות ***a/ בתודה…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by Moty_p,

כך הפורטל החדש שאני בונה נראה (במצב משתמש מחובר) http://img2.timg.co.il/forums/1_152262511.png התפריט העילון פותח את התוכן שלו באותו חלון בעזרת אג'קס החלון הנ"ל משנה את גודלו בהתאם שיניתי את הגרפיקה של הפתק כמו שאתם רואים וניתן לגרור אותו לכל מקום כל לחיצה על החלון או על הפתק או דברים אחרים מעלה את ה ZINDEX שלו ומעלה אותו כך שתמיד יהיה עליון אבל אני בבעיה: איך כדי לעשות את התיקיות ולהציג למשתמש שהוא נמצא במצב מחובר עם שם המשתמש שלו? אם לפתוח את התוכן של התיקיות באותו החלון? מה אתם אומרים? הצעות לשיפור יתקבלו בברכה!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by xXDevil4Xx,

מישהו יכול להביא לי מדריך למתחילים בשפת c++ ו-asp

10. Started by הבוס הגדול,

שלום רב. אני צריך עזרה באקסס: יש לי שני טבלאות, שבכל טבלה יש נתונים חדשים התווספים ומוזמנים וטבלה מידי יום. יש לי כבר אופציה להדפיס את הטבלאות, כל אחת בנפרד. מה שאני רוצה זה, לשלב בין הדו"חות, דהיינו שיהיה לי דו"ח אחד שמציג לפי תאריכים את שני הטבלאות ממוזגות יחד. הבעיה היא ששני הטבלאות לא שוות מבחינת עמודות-טורים. דהיינו, לדוגמא בטבלה אחת יש 3 טורים, ובשניה 6, ואין קשר בין הטבלה הראשונה לשניה. תוכלו לעזור לי? תודה רבה מאוד! (אציין שאני לא מתכנת, אך יש לי ידע גדול בתוכנות ופונקציות, ואני מתמצא בעניין מלמעלה. כמו"כ יש לי מתכנתת שתוכל לעזור לי אם אומר לה באיזו צורה זה אמור להיות)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. מוזר מאוד ??? התוכנית מקבלת שתי פולינומים ומחזירה את הסכום שלהם. כשאני מריץ אותה בלי דיבאג, אני מקבל צליל אזהרה. כשאני מריץ אותה עם דיבאג, היא עובדת טוב, מדפיסה את כל מה שצריך אפילו סימנתי את הbreakpoint האחרון ממש בסוף של הmain, כדי לראות את מצב המשתנים לפני שהתוכנית מסתיימת והכל תקין. נסיתי בproject חדש, אותו דבר. הקוד: http://dl.dropbox.com/u/24303191/func5.txt ריצה בלי דיבאג(מקבל צליל אזהרה והתוכנית לא מסתיימת כמו שצריך): http://dl.dropbox.com/u/24303191/nodebug.gif ריצה עם דיבאג: http://dl.dropbox.com/u/24303191/debug.gif

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

האם יש תוכנה שמפשטת ביטויים רגולריים מעצבנים וארוכים כאלה?(עם * קלין, + או, . הרכבה). תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום. אני רוצה קוד שאיתו אוכל לקבוע סיסמא לאתר האינטרנט שלי, שאני אוכל לקבוע את הסיסמא. תודה.

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by sharon182,

תקנו אותי אם אני טועה, function name hiding זה למעשה מתן שם זהה אבל חתימה שונה (מס' ו/או סוג פרמטרים שונה) למחלקת בסיס ומחלקה נגזרת כדי שלא יפעילו בטעות פונק' של מחלקת האב מתוך מחלקה נגזרת ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ~שירה,

איך אני מגבילה את מספר השורות? (אם אני כותבת ערך בHEIGHT זה לא עוזר, כי הוא מוסיף עוד שורות ופס גלילה)

16. Started by amitrotem,

שלום, בניתי ממשק שהמשתמש יכול להוסיף נתונים ל DB, באפשרותו למחוק רשומות ולעדכן אותם. כיצד אני יכול לשפר את עדכון הרשומות בצורה ויזואלית, כאשר המשתמש לוחץ על הרשומה היא תהפוך ל <input> עם כפתור עדכן. כמו שיש ב PHPMYADMIN. תודה עמית

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by טוליפ מאק,

היי חברים , התקנתי cubase במחשב שלא הצליח לעמוד בעומס וקרס. קניתי מחשב חדש בו הקיובייס כבר מותקן אבל אי אפשר להפעילו כי הרשיון הוא חד פעמי. אז פניתי לסטיינברג ,החברה שמכרה לי את התוכנה. הם ביקשו ממני להתקין מחדש את קיובייס. וכאן אני שואלת שאלה, האם אני צריכה למחוק את ההתקנה הקודמת של קיובייס? ואם כן כיצד אני מווןדאת שמחקתי הכול. לדעתי התיקים של תוכנה מפוזרים בכמה דרייברים? יום נעים

18. Started by bdoron,

תראו את התמונה צלמתי הכל אולי אתם תצליחו לראות משהו שלא ראיתי וזה הקוד שממנו אני קורא לפונקציה if (Request.HttpMethod == "POST") { RegisterPerson person = new RegisterPerson(); RegisterAddress address = new RegisterAddress(); RegisterPhones phones = new RegisterPhones(); RegisterCompany company = new RegisterCompany(); RegisterEmployee emp = new RegisterEmployee(); SqlConnection _conn = new SqlConnection("Data Source=WINDOWS-PC;Initial Catalog=Db_CrmWrk;Integrated Security=True"); SqlCommand comm = new SqlCommand("", _con…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Nahum2,

אנא עיזרו לי! לקמפל ב MVCPP2005 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by efod26,

בוקר טוב, שאלה חדשה לשבוע, אני אמור לכתוב תכנית אשר מקבלת מספר והופכת אותו למס' רומי יש לי את הגדרת האותיות המקבילות ל-1000 500 וכו'. השאלה היא איך לפרק את המס' שהתקבל ע"י המשתמש ולתרגם לפלט של אותיות עזרה בבקשה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by EagleX2,

היי, לאחרונה התחלתי להתעניין בתכנות, והחלטתי ללמוד בתור התחלה C#, או לפחות לנסות ללמוד .. יש לי כמה שאלות, ואשמח אם תוכלו לעזור לי: 1.האם זאת שפה טובה ללמוד בתור התחלה, האם תהיה לי בעיה להמשיך הלאה? 2.מהי הדרך הכי טובה להתחיל - ספר, אתר כלשהו? עיינתי בדביקים ולא מצאתי כלום, האם יש לכם המלצות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בקשר לאקסס , אני מחפש משהו בסגנון של לייק שבודקת רק לגבי סטרינגים אם קיימת מחרוזת במחרוזת אחרת, אני מחפש משהו לאינטג'ר, רציתי לדעת אם קיימת כזו אפשרות? בקשר לעיצוב, אני רוצה לעשות מצב שברגע שאני אלחץ על לחצן, יופיעו לחצנים וברגע שהם יופיעו, הדאטא גריד יירד לי בכמה שורות למטה, הכוונה שינוי פויזשן בזמן הופעה של דברים אחרים.. יש אפשרות כזו?

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by yaloner,

ראיתי הרבה מתכנתים ב-C שמוסיפים לקוד שלהם את utils.h. אשמח לקבל הסבר או קישור להסבר של מה זה בדיוק. כל מה שמצאתי עד עכשיו זה דוגמאות קוד שונות, אבל לא הסבר.

• 3 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. שלום, עד עכשיו למדתי C++ מספר כלשהו. השבוע יש לי שתי ראיונות לגאמ"א ורציתי לדעת מה אתם ממליצים לי ללמוד שיעזור לי כמה שיותר באותם ראיונות. אני מתלבט בין אלו בעיקר: * מבני נתונים (עץ בינארי, מחסנית, רשימה מקושרת וכו'..). אני יודע איך הם עובדים, אני מתכוון לגבי יישום שלהם ב-CPP ואולי כתיבת כמה תוכניות שקשורות בזה. * אלגוריתמים מוכרים ופתירת בעיות מתמטיות בעזרת אלגוריתם * GUI ב-CPP תודה מראש =]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.