עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Myrath,

שלום לכולם, יש לי הרבה רעיונות מדי פעם לתוספים לגוגל כרום, אפליקציות למחשב (דקסטופ) ולאנדרואיד ורציתי לדעת היכן להתחיל. לדוגמה, רעיון שהיה לי לאחרונה (ואני לא יודע אם הוא פרקטי) הוא אפשרות לרשום הערות על אייקונים במחשב (כך למשל שבקליק ימני תופיע ההערה, או שבאמצעות ריחוף עם סמן העכבר מעל אותו הקובץ תופיע ההערה). רציתי לדעת האם יש שפות שמומלץ להתחיל מהן? בראש מעייני נמצאים רעיונות לפיתוח אפליקציות למחשב - לדקסטופ, ורק לאחר מכן תוספים לכרום. אני משתמש כרגע באפליקצה של ENKI וגם בLEARN PYTHON - אשמח לדעת אם יש אתר חינמי או מקור יעיל יותר ללמוד ממנו. אשמח לדעת עד כמה זה אפשרי ואיך כדאי להתחיל... תודה

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by yoniyh,

שלום לכולם. אני מתעניין בקשר ללימודים של תכנות. חשוב לי לציין שאין לי רגע בנושא אבל זה מאוד מעניין ומדבר אליי. לאחר בדיקה של מכללות בנושא הבנתי שבמכללת סלע מקבלים הכי הרבה מהשאר מבחינת נושאי הלימוד. בדקתי לעומת מכללת תפניטק של הפתוחה. 1) האם מישהו יודע ושמע על הלימודים בסלע עד כמה הם נחשבים בחוץ. 2) האם אפשרי למצוא עבודה בתחום למרות שאין לך תואר במדעי המחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכולם. אתחיל בכך שרמת הידע שלי במחשבים גבוהה מאוד במגוון נושאים, אך משום מה בתכנות אף פעם לא היה לי את הזמן להתמקד. כרגע הידע שלי בכל מה שקשור לתכנות מסתכם בסה"כ בפסקל(מ5 יחידות מחשבים בתיכון), מעט C++ שלמדתי מספר וכבר הספקתי לשכוח כמעט הכל, וגם קצת HTML, JS, וASP - ברמה בינונית. ברצוני לנסות להתקבל לאחת העבודות של מתכנתים מתחילים\בודקי תוכנה, שלא דורשות תואר ומתאימות לסטונדטים\חיילים משוחררים. רציתי לשאול ברצינות, תוך כדי לקיחת העובדה שאני לומד מהר(ואפילו מאוד), והרקע שלי במחשבים נרחב אבל בתכנות די בסיסי, תוך כמה זמן אני יכול ברצינות ללמוד שפת תכנות ברמה מספיק גבוהה בשביל להציע את עצמי לאחת מהעבודות בסגנון. האם פרק זמן של פחות מחודש-חודש גג הוא פרקטי? אשמח גם אם מיש…

• 18 תגובות
    • 9.1k צפיות
  4. Started by minimi,

שלום לחברי הפורום אני מתעניין בלימודי פיתוח תוכנה וע"פ מה שנאמר לי הקורס המקיף ביותר והטוב ביותר זה הMCPD האם זה נכון ואם לא אז מה האפשרויות השונות? במידה וזה אכן קורס האטרקטיבי ביותר היום למתכנת המתחיל מה המיכללה העדיפה ביותר כדי ללמוד בה ? נ.ב האם מישהו שמע המלצות חיוביות על מכללת האקריו? תודה למגיבים.

• 31 תגובות
    • 8.3k צפיות
  5. Started by nevet,

שלום, אני מעצבת אינטראקטיב, אני מעוניינת ללמוד את כל הנושא של בניית אתרים מהצד הטכני. (java script, PHP, בסיסי נתונים וכו') רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול לתת חוות דעת על המכללה hackeru ועל ג'ון ברייס בהקשר של הלימוד של הנושא. ואם יש מכללה נוספת באיזור תל אביב שעדיפה על שתי אלה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by שחר זאבי,

היי, מישהו יודע איפה אפשר ללמוד יוניטי? או לחילופין איפה אפשר למצוא מישהו שמתעסק בזה?

7. Started by AdieLL,

אני מעוניין לעבור קורס פיתוח תוכנה במכללת ג'ון ברייס או מכללת האקריו ( בתקווה שלא עברתי על חוקי הפורום ). והייתי מאוד רוצה לדעת אם עצם סיום הקורס בהצלחה מקנה לי אפשרות להיכנס למקומות עבודה מכבדים או שאצטרך לעשות השלמת לימודים בכיוון תואר ראשון וכדומה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yoniyh,

שלום לכולם, אחרי בדיקה בין סלע ולג'ון ברייס הגעתי למסקנה שיש הבדל אחד: בג'ון ברייס מלמדים silvelight במסלול תיכנות שלהם ובסלע מלמדים DESIGN PATTERNS במסלול תיכנות. אני נוטה יותר ללימודים בג'ון ברייס אבל רציתי לדעת עד כה הנושא של DESIGN PATTERNS חשוב למתכנת תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. שלום. אני רוצה ללמוד פיתוח תוכנה לסמרטפונים,ואין לי כל כך רקע בתכנות רק קצת מבגרות שעשיתי לפני 5 שנים..ביררתי עם המכללות ג'ון ברייס,האקריו , סלע ,הם נותנים לאנשים ללא רקע ללמוד קורס של שנה ולהתשלב בעבודה בהייטק לאחר מכן..אם מישהו יודע באיזה מהמכללות כדאי ללמוד? או האם זה בכלל שווה התעודה שלהם ואפשרי למצוא עבודה בהייטק..? אם מישהו מכיר או שלומד את זה הייתי שמח לקבל חוות דעת..תודה..

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by amitrotem,

יש לי אתר אינטרנט שמותאם למובייל, יש באתר לינק לעמוד הפייסבוק שלנו, כשלוחצים עליו מגיעים לעמוד הפייסבוק בדפדפן האינטרנט, אף אחד לא מתחבר לפייסבוק מהדפדפן בנייד. האם קיימת אופצייה כאשר ילחצו על הלינק יפתח העמוד שלנו באפליקציית FACEBOOK, כמו לדוגמא לינק ל WAZE שפותח את האפליקצייה. חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי דרך שלא כ"כ עובדת, אשמח לשמוע מה אתם עושים. תודה ושבוע טוב עמית

11. Started by danh74,

שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני גורם ללינק לפתוח קובץ (word ,pdf וכו..) ולא להוריד את הקובץ. זהו הקוד <a href="articles/law_customer.doc">laws</a> אני רוצה שלחיצה על laws תגרום לכך שהקובץ יפתח, כעת הוא מוריד אותו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by aaviran,

יש לי תמונה גדולה, ואני רוצה שחלקים מסוימים מתוכה יהיו לינקים, כל לינק לדף אחר. כיצד אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  13. Started by adammosa,

אני צריך מישהו או מספר אנשים שמבינים בC++ ויש להם זמן, הפרוייקט הוא בעצם שרת פרטי עבור איזה משחק. היה לנו מתכנת אך לצערנו הוא התגייס והוא השאיר את הקוד סורס עבורנו (עם הבסיס + שיפורים למשחק) עבור המתכנת הבא. במידה ואם הוא מעוניין להיות חלק מן הפרויקט, לאחר עליית המשחק אפשר לדון איתו על אחוזים לטווח הארוך. זה יכול להצליח ויכול להניב רווחים דיי יפים בעתיד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אם אתם בוני אתרים מתחילים או שסתם בא לכם לבנות משהוא שיתמשו בו הינה משימה בשבילכם: תבנו PLUGIN למערכת אתרים (CMS) מוכנה שניקראת E107. התוסף הוא גלריית תמונות שליד כל תמונוה יש אפשרות להציג: שם תמונה, גודל תמונה, הועלה על ידי ____, קישור להורדת התמונה. שיפור: שימוש ב LIGHTBOX + תצוגה של תמונות רנדומליות + תמונות שהועלו לאחרונה (ניתן להוסיף עוד דברים דומים) יש מתנדבים? (למי שלא הבין אני רוצה שישלחו לי את התוסף הזה אחרי שתסיימו אותו)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, התכנית מקבלת שלושה מספרים שלמים ומדפיסה אותם מהגדול לקטן הבעיה שלי מתחילה כאשר המספרים אינם שונים. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפתרון השאלה הפשוטה הזאת תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eyal4,

1.כתבו תוכנית המבצעת בדיקה האם מספר שלם כלשהו, הוא זוגי. וגם האם הוא מתחלק ב- 3 או לא. קלט: מספר שלם. לדוגמא - 36 פלט: The number 36 is even and divided by 3 שימו לב שבמצב זה ישנם כמה אפשרויות: 1) אינו זוגי ומתחלק ב-3. 2) זוגי מתחלק ב-3. 3) זוגי ואינו ומתחלק ב-3. 4) אינו זוגי ואינו מתחלק ב-3.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by alex15,

אני הולך ללמוד תכנות שזה למידת net. ו JAVA עכשיו יש לי עבודה מובטחת מקרוב משפחה ב SSL ואני רוצה לדעת האם אני הולך בכיון הנכון או לא . אם לא אז מה ללמוד ? האם התכנות יעזור לי ב SSL ? ואני רוצה לדעת ה Apache וה Cpanel וה plesk הם שרתים או מה ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by alex15,

תראו ראיתי באינטרנט שאפשר ללמוד PHP אבל נתקלתי בקושי אחד לבינתיים והוא התקנה .אני אין לי שרת אזעל מה אתקין ?המחשב שלי לא שרת אז מה עושים? וגם אני רוצה לעשות תרגילים ודוגמאות אם הבנתי את השפה . מה ניתןו לעשות ? תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by config,

היי רציתי לדעת איך אני יכול ללמוד PHP , בלי לקנות ספר ,אלה רק לקרוא מדריכים מפורטים. והאם אני צריך לדעת HTML לפני או משהו אחר ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by oDot,

שלום, אחרי קנייה של ספר בתנכנות, לשם הדוגמא - C#, וקריאתו ויישומו, אם אני מעוניין ללמוד מעבר לכך, איך אני עושה זאת? (בהנחה שאני לא הולך לבזמן הקרוב לאוניברסיטה) תודה לכולם.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tom7yel,
    • 0 תגובות
    • 319 צפיות
  22. שלום לכולם !!! מחפש תוסף למהדר Turbo -c שמאפשר להוסיף תיעוד בעברית לקוד המקור . תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. ECLIPSE או NETBEANS ומה אני אמור להתקין על המחשב שלי מבחינת JAVA? בנוסף, יש למישהו המלצה על TUTORIAL טוב לשפה ? תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. הלא em יותר שימושי ומתחשב בגודל המסך, למה כולם ממשיכים להשתמש ב px ? מה פספסתי פה? תודה

25. היי, למה אין לי עברית בהרצת JAVA SCRIPT? הוא מראה לי ריבועים, אני עובד עם VISUAL STUDIO 2005 וכל סקריפט שאני רוצה להריץ ען כתוביות בעברית הוא מראה לי ריבועים.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים