עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. איך , איפה ואיזה משתנה אני צריך להגדיר כאשר המטרה שלי היא שהערך שבו יישמר גם לאחר שאני סוגר את היישום ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by avishalev2,

אני כל הזמן מוצא אתרים שמנסים להביא שם את הבסיס ולהסביר אותו אבל אני רק רואה פקודות ללא כל הסבר מה התכלית שלהם ולא מצליח למצוא אתר נורמלי שמסביר את ללמוד את השפה ואת הבסיס שלה אז פה נכנסת השאלה האם יש אתר שיכול לעזור לי ללמוד או שעדיף ספר ואם כן איזה ספר? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by yoahe,

כאשר אני יוצר פקד בעזרת REMOTING במחשב השני הוא עושה לי בעיות מישהו מכיר את זה אולי? הוא מדפיס לי את ההודעה המצורפת בקובץ מה זה אומר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by evy,

אהלן, אני מעוניין לרשום פונקציה של בדיקת קלט תקין למחרוזת של ביטויים שיחושבו בהמשך התוכנית. למשל אם הוכנסה מחזורת למערך אז היא תישלח קודם לבדיקת הקלט הזאת ותבדוק תקינותה מבחינת סוגריים שפתוחים וסגורים,מבחינת אופרטורים וכו... המחרוזות שיוכנסו לדוגמא הם :(2+3) , ((45+5)*(6^4)) ,(5*(6^5)) וכו... קלט לא תקין הוא 4+6 , 4 , (5+4 , (7+5*5) , (45 +6+7)).... בתוך זוג סוגריים חייבים להיות שני ביטויים לכל היותר (כלומר מותר מספר אחד או שניים) לכל ביטוי חייבים להיות סוגריים כלומר לא יכול להיות 4+6 אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה...ואם אין לכם מושג איך לעשות ברקורסיה ,אז תנו לי את הרעיון והדרך הלא רקורסיבית(נגיד עם לולאות) ואני כבר יחשוב על דרך רקורסיבית...תודה!

• 20 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. Started by eido300,

אני לא יודע אם זה שייך לכאן, אם לא בבקשה להעביר את זה למקום הנכון (או לחלופין לענות כאן - זה יותר נוח). אחרי שגמרתי לכתוב את התוכנה שלי איך אני יוצר לה קובץ התקנה נורמלי? עד עכשיו יצרתי קובץ התקנה ע"י הpublish של הVS, אבל זה יוצא מעפן (אפילו סמל לתוכנה לא הצלחתי לעשות) השאלה איך עושים קובץ התקנה נורמלי כמו שיש לכל שאר התוכנות. ניסיתי לעשות את זה דרך ההרחבות של VS ולא הצלחתי לעשות כלום, בהרחבות מצאתי הרחבה שנקראת NuGet Packager אשמח אם משהו יסביר לי עליה. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by talgold,

שלום אני מחפש תוכנה שבה אני יוכל לבצע ולתרגל SQL האם יש תוכנה כזאת (לא התוכנה SQL המלאה)

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by asppsa,

שלום לכולם! בניתי מערכת פשוטה והוספתי עורך WYSIWYG של FCKeditor. הצלחתי לעשות שמה שאני אכתוב בעורך יכנס למסד אבל לא הצלחתי לעשות שבעריכה של הפרטים, הטקסט שאני רוצה לערוך יופיע בתוך העורך. * חשוב לציין שאני יודע איך לעשות שבעריכה הטקסט יופיע ב Texteare אבל ב FCK אני לא מצליח לעשות את זה בשום אופן... אשמח אם מישהו שמבין יוכל לתת לי דוגמת קוד. ודבר נוסף - כשאני מגדיר במסדר שהעמודה שבה יהיה הטקסט שהעורך מכניס תהיה "תזכיר" ולא "טקסט" (כדי שיהיה אפשר להכניס כמה תוכן שרוצים) העורך נותן לי ארור... אשמח לדעת אם ניתן לסדר את זה. תודה רבה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הבעיה היא שהפונקציה: $this->facebook->getUser(); שאמורה להחזיר אם היוזר מחובר או לא, תמיד מחזירה 0 (גם כאשר מחובר) זו בעיה שהרבה נתקלו בה (גוגל) אבל אף אחד מהפתרונות אינו ברור , אשמח לעזרה ממישהו שמכיר את הנושא לפי מה שכן הבנתי מהפתרונות בגוגל שזה בעיה של דומיינים שונים וSCOPE שונה של סשן. אבל זה מידע שלא תורם לי בפתרון. להלן מידע נחוץ: הגדרות בפייסבוק: site Url: http://localhost:80/appName הערה: הקוד נכתב בסביבת codeIgniter וזהו הקוד: $facebookConfig =array( 'appId' => '************', 'secret' => '*********************************', 'cookie' => true ); $this->load->libr…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by Bool,

היי אני לומד Java והגעתי לפולימורפיזם עכשיו ואני לא כל כך מבין מה זה ולמה זה שימושי. אפשר הסבר ודוגמאות על הנושא כדי שאני אבין אותו טוב?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by לייבלה,

יש לי VS13 Ultimate והייתי שמח לדעת כיצד ניתן ליצור קובץ התקנה. הבעיה שלי היא שאני צריך תוך כדי ההתקנה להריץ גם קוד קטן (C#). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ori83,

מישהו יכול לרשום בדיוק איך פותחים פרוייקט ב NET. כדי לכתוב תוכנית פשוטה ב++C? איפה אני מסתכל בצורה נוחה דרך התוכנה על הספריות STL?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by iliagildin,

שלום יש לי בקר PIC18F46K22 ואני מכניס לו אות PWM וצריך לדעת את התדר שלו ואת ה DUTY CYCLE שלו (אני כמובן משתמש ב CAPTURE MODULE) חייב שהתוכנה תהיה ב C מצורף הקוד שכתבתי עד כה תודה רבה לכל העוזרים נ.ב יש דרך להישתמש ב PRINTF עם ICD3 (אני קראתי והבנתי שלא אם מהניסיון הצלחתם איכשהו אשמח לישמוע)

• 0 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. כל פעם שאני פותח קובץ batch הוא נסגר לפני שאני מספיק להתסתכל.... איך אני מתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by yigael_o,

היי, אני צריך אתר טוב ללימוד תקשורת. למצוא בגוגל גם אני יכול(וזה גם מה שאני עושה עכשיו בינתיים) אז אני צריך המלצה לאתר שמישהו למד ממנו וחושב שהוא טוב. יותר פרטים על התוכנית אם זה יעזור לכם לעזור לי למצוא אתר מתאים למה שאני צריך: התוכנית תתבצע בשפת C# בסביבת VS2005 אני צריך לתמוך בהרבה תחנות (שגם להם כותבים תוכנה ספיציפית אבל כרגע אפשר לחשוב על זה כמו דפדפן רגיל לשם ההסבר) יש שרת אחד ויש מסכים שונים. יש תרשימי זרימה למסכים שונים שמוצגים במחשבי הלקוח. נניח 3. השרת קובע לכל IP איזה תרשים מתאים לו. נניח שהקליקו על כפתור מסויים. מה שקורה זה ככה, נשלחת הודעה לשרת, אם לא השתנה התרשים בשרת (אני חושב לעשות את זה על ידי שליחה של תאריך ושעה של שינוי אחרון) השרת שולח פקודה למסך הבא …

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by Lonjie,

שלום, אני מעוניין לעשות קורס תכנות PHP עם תעודה, על מנת להכנס לתחום, איפה מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  16. Started by ~שירה,

אני כותבת STORED PROCEDURES. הגדרתי משתנה מסוג INTEGER, ואני רוצה שהערך שאני שולפת בSELECT יכנס לי לתוך המשתנה. איך עושים את זה? הקוד שכתבתי: [pre]DECLARE @codeId AS INTEGER set @codeId = SELECT MAX(CodeTable) FROM tCodeTable [/pre]

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  17. שלום, יש לי בעיה קטנה במערכת שאני בונה אני רוצה שלא יוכלו להיכנס לקבצים בתיקייה folder לדוגמא http://site.com/folder/file.php אני יכול לחסום את זה בקלות דרך htaccess אבל הבעיה היא שגם המערכת לא מצליחה לגשת לקובץ לצורך הדוגמא זה הקוד שמנסה להגיע לקובץ (jQuery): $("#DisplayGreen2").load("/folder/file.php?action=update&id="+id+"&version="+version+"&link="+linkk); איך אפשר לעשות את זה ? בנוסף ניסתי דרך אחרת ב PHP שהגדרתי define והוספתי if בקובץ \ תיקייה שאני רוצה לחסום אבל לצערי המערכת נחסמה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אבל בתוך כל זה אני סקרן ורוצה לדעת איך אפשר למצוא איפה נמצאות על המחשב אותן תמונות לויין שגוגל ארת' מורידה למחשב בין אם זה זיכרון RAM או דיסק קשיח. איך אפשר למצוא אותן ולפתוח אותן. או לחילופין איפה אני יכול למצוא מידע בנושא כולל פורומים בשפה אנגלית?

19. Started by ras81,

שלום ברצוני לקרוא מידע מקובץ אשר יקרא גם אותיות וגם מספרים כלומר, אני מקבל קובץ שמכיל את השורה " D 231" אז הוא יקבל צ'אר D וINT של 231. איך אני עושה את זה? כמובן בהנחה שיש כמה שורות וכל שורה אני רוצה לקלוט בנפרד עד סוף הקובץ. תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  20. Started by neogod,

למה ה dev c++ לא משהה את הפקודה printf כאשר אני עובד עם סיפריה stdio.h ????

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by ras81,

שלום נניח ויש לי את התוכנית הבאה אשר מורכבת משלושה קלסים בשלשה קבצים שונים 1. RUN 2. NAME 3. BIRTHDAY DATE אני רוצה לקלוט תאריך עם יום הולדת לNAME אבל במידה והתאריך לא בסדר פשוט לזרוק הודעת שגיאה ולהשיאר רק תשם. איך אני עושה זאת עם EXEPTIONS? אני לא יכול פשוט ל"זרוק" (THROW) ולקלוט בRUN כי אז ייאבד לי השם. האם אני צריך ל"תפוס" (CATCH) בNAME, שם אני לא עושה כלום מלבד לזרוק לRUN, האם זה ייגן לי על השם? תודה רבה לכל העוזרים וחג שמח

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by mega1234,

מחפש ספר טוב ללמוד איתו C++ או C, יש למישהו המלצות ? ( עדיף גם שיהיה קצת מתקדם - אני כבר יודע פסקל )

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, אני מחפש ולא כל כך מוצא פתרון לבעיה הבאה: אני מעוניין לקבל קלט משמשתמש בעזרת cin, במידה ומוכנס string אותו אני מחפש אני מבצע פעולה כלשהיא, במידה והוקש ENTER בלבד אני מעוניין לבצע פעולה אחרת לגמרי, אך בעייתי היא שאני מזין ENTER הסמן יורד שורה ועדיין מחכה לקלט, כיצד אני יכול לבדוק האם הוקש ENTER בלבד? הקוד הרלוונטי מצורף כתמונה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by stam,

שלום לכולם ! נתקלתי בבעיה ואולי משהו מכאן יוכל לעזור לי : ראשית אגדיר את המבנים הקיימים struct student_item { char id; char name; int number_of_ courses; struct student_item *next_student; } ·רשימה ממוינת לפי שמות הסטודנטים. * 20= NAME_SIZE, 20= ID_SIZE 2) courses - רשימה מקושרת של קורסים(כל איבר מטיפוס COURSE_ITEM), כאשר כל מבנה ברשימה מכיל 5 שדות מידע: מספר הקורס, מספר מקסימלי של מקומות ומספר הסטודנטים שרשומים בקורס, מצביע על הרשימה המקושרת של הסטודנטים שרשומים בקורס, מצביע על הרשימה המקושרת של הסטודנטים בהמתנה ומצביע לקורס הבא ברשימה: struct course_item { int id_course; int max_quantity, current_quantity; struct course_list * student_list; struct …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.