עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. עזרה בJAVA: איך אני מנקה את חלון הפלט? יש לי עבודה בJAVA אני עובד עם eclipse. סיימתי את הכל, והכל היה נראה נורמאלי אם הייתי יודע איך מנקים את מסך הפלט . תודה מראש ערן

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by roey8,

מישהו מכיר תוכנת שעושה גרף UML אוטמטית על קוד קיים? יש לציין כי סביבת העבודה היא VS6

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  3. שלום, אני מנסה ליצור תוכנה אשר רצה ברקע ובמידה והיא מזהה שכרום פתוח באתר מסויים היא עושה משהו. הצלחתי לגרום לתוכנה לזהות שהכרום פתוח, אבל איך ניתן לה להבחין בין כרום פתוח בכל אתר לבין רק באתר מסויים? C# בבקשה, אפשר גם JS... תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by galan,

היי! מהאתר שלי יש לינק הפותח חלון תוך זמן מסויים מפתיחת חלון מקדים לו...האם אני יכול למנוע פתיחה מחדש של החלון במקרה שמתבצע Refresh בחלון המקדים, ובאופן כללי כיצד אני יכול לזהות את אותו חלון/דף ספציפי עבור שאר החלונות בדפדפן? האם ניתן לעשות זאת ב-client side בלבד? אודה למי שיוכל לעזור לי בנושא!

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  5. Started by MasterDK,

היי יש לי שאלה. להלן קוד קטן שקימפלתי: int main() { return 0; } וזה האסמבלי שלו שהתקבל אחרי קימפול: 08048374: 55 push %ebp 8048375: 89 e5 mov %esp,%ebp 8048377: b8 00 00 00 00 mov $0×0,%eax 804837c: 5d pop %ebp 804837d: c3 ret 804837e: 90 nop 804837f: 90 nop הנא עוד קוד void main() {} ושוב האסמבלי: 8048374: 55 push %ebp 8048375: 89 e5 mov %esp,%ebp 8048377: 5d pop %ebp 8048378: c3 ret 8048379: 90 nop 804837a: 90 nop 804837b: 90 nop 804837c: 90 …

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by amshegar1,

help אני צריך שהתוכנה תעבור על תאריך שינוי אחרון בקבצים/תיקיות שנמצאים בתיקיה ותשלך דוח אם התאריך קטן מ - או/ו גדול.. דוגמה יש לי תיקיה בשם c:\test c:\test\1 תאריך 22/3/12 c:\test\2 תאריך 22/1/12 c:\test\3 תאריך 5/1/11 עז הסקריפט ישלוף דוח על כול התיקיות בהם התאריך קטן בחודש מהיום תוצאה c:\test\2 ו c\test\3 תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by eliom,

שלום. אני רוצה להתחיל ללמוד שפת c. ואני יודע ש visual studio לוקחת הרבה שטח דיסק(בין 7g ל-11 g) איזה תוכנה מומלצת שעושה בדיוק אותה עבודה כמו VS לוקחת הכי פחות שטח דיסק קיימת? כי אני לומד גם בטאבלט ואין לי מספיק שטח דיסק. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. עריכה: איך אני עושה כמה תנאים באותו זמן זאת אומרת כמו שיש if ("a=1")&&("b=2") אז איך עושים אותו דבר רק במקום ש-&& יהיה סימן שאומר או... כלומר מה הסימן שמסמן או?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  9. יש לי טבלה שאני צריך להוסיף לה שורות, אבל אני צריך שבעמודה אחת המספרים יתקדמו אוטומטית. אני יודע שאפשר להגדיר את העמודה כAUTO INCREMENT, אבל עכשיו זה בלתי אפשרי.. מרוב טיפשותי בתיק פרוייקט שלי רשמתי שהוא INT והתיק פרוייקט כבר נשלח לבוחן... max := 0; while not copies_table.Eof do begin if(copies_table['copy_num'] > max) then max := copies_table['copy_num']; copies_table.next; end; יש לי את הקוד הזה, הוא נראה לי נכון, אבל מחזיר כל הזמן 1 כשהמספר הכי גדול בעמודה הזאת הוא 8. מישהו יכול להצביע לי על הטעות שלי?

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by ben060,

כשאני נכנס לתוכנה אני עובד איתה מספר שניות ולאחר מכן הוא יוצא במפתיע מה יכול להיות הבעיה הזאת? הסרתי והתקנתי את התוכנה מספר פעמים ושום דבר לא עוזר? יש הצועת לפיתרון?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  11. אני מחפש קוד מוכן שיחסום אוטומטית גישה של IP מלכינס אחרי פעמיים לאותו אתר, אם מישהו מכיר או יודע כזה קוד אני אשמח לדעת.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by IlanF,

איך אני יכול להכנס לKEY מסויים ברגיסטרי? כל מה שאני מצליח זה ליצור ולמחוק KEY בתוך הKEY-ים הראשיים (כמו הLOCAL MACHINE, CURREN USER) איך אני לדוגמה יוצר KEY בתוך local machine\software?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by Henz16,

שלום, יש לי שאלה. השאלה: כתוב פונקציה חיצונית שמקבלת טורים (בסדר עולה) ממיינים, הפונקציה תחזיר טור ממזוג שגם הוא ממוין. (הטורים לא באותו גודל) התשובה שלי: class Question1 { public static int MixedQ(queueObject q) queueObject q1,q2; queueObject temp = new queueObject(); while (!q1.isEmpty()) && (!q2.isEmpty()) if (this.q1.remove() > this.q2.remove) q1.insert(q.temp); else (this.q2.remove() > this.q1.remove()) this.q2.insert(this.q.temp); if (this.q1.isEmpty()) insert(this.q2.remove()) else insert(this.q1.remove) } return ("{0}",q.temp…

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by dekgol,

למה הקומפיילר נותן לי את הודעת השגיאה הזאת: Cannot implicitly convert type 'object' to 'ConsoleApplication4.Color'. An explicit conversion exists (are you missing a cast?) על שורה זו: c = Enum.Parse(typeof(Color), input); התוכנית המלאה: namespace ConsoleApplication4 { enum Color { Red, White, Black } class Program { static void Main(string[] args) { Color c; string input = Console.ReadLine(); c = Enum.Parse(typeof(Color), input); switch (c) { case Color.Red: Console.WriteLine("This is Red Color"); break; case Color.White: Console.WriteLine("This is White Color"); …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by bdoron,

התחלתי ללמוד בעזרת מדריך WPF והם מסבירים פה על הקידומת X שלא הכי נפל לי האסימון אשמח לעזרה זה מה שהם רושמים על זה <Window x:Class="WindowsApplication1.Window1" The x namespace prefix places the Class attribute in the XAML namespace, which means this is a more general part of the XAML language לא הבנתי בדיוק מה התפקיד שלו.... ועוד דבר גם לא הבנתי כל כך מה התפקיד של השורות האלה xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" 3 xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" לפי מה שהבנתי השורות האלה זה כמו לעשות using system? אני בעצם מקשר את הטופס שלי לספריות על מנת שהוא יבין את התגיות שבטופס? ומה ההבדל בנ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by mei,

יש לי את התוכנית המצ"ב.. האם הפקודה SWAP הופכת בין האחדות לעשרות באופן בינארי או שהיא הופכת "1" ל- "0" ? והאם לאחר ANL אני מקבל רק את ספרת האחדות ואז כאשר אני מציב אותו בתא החדש האם הוא דורס את הנתון או שהוא רושם את ספרת האחדות ליד העשרות של הקיים בתא אליו היא מועברת ? ומדוע ? תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by RayZ,

קודם כל אני לא בטוח בנוגע למיקום השאלה והתלבטתי הרבה, אז אם זה מתאים לפורומים אחרים תעבירו בבקשה. כבר הרבה מאוד זמן שאני חושב על ללמוד ולרצות לעסוק בפיתוח משחקי 3D. אני מדבר על פיתוח עצמאי, פשוט וחינמי של משחקים ולא פיתוח משחקים סטייל קרייסיס 2 בחברה גדולה למי שמרים גבה על השאפתנות. העניין הוא שעם כל המחקר שעשיתי בנושא אני עדיין מבולבל בנוגע לכמה דברים אז חשבתי לשאול פה כמה שאלות שיסדרו לי את הבלגן. קודם כל אני לא מדבר על משחקי 3D מושקעים עם צוות, אני לא רואה את עצמי במקום הזה. אני מדבר על פיתוח עצמאי וחינמי של משחקים. השאלות הנ"ל אולי יראו קצת שאפתניות אבל אני רוצה לדעת איפה אני עומד. - קודם כל, השאלה בגדול, תכנות. איזה שפות מומלץ ומקובל כיום להתמצא בהן על מנת לפתח משחקי…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by netanel1,

אוקיי יש לי את הגרסה 3.5 ואני מקמפל את הקובץ שלי, אח"כ execute אותו אבל איפה הקובץ exe עכשיו? אני די חדש ל-JAVA.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by QQQ,

שנה הבאה אני עושה את ה5 יחידות בגרות עם הפרוייקט הנושא הכללי שלנו הוא ניהול מערכות (או משהו כזה) - כמו נגיד לבית מלון, חברת תעופה, מרפאה, קונסרבטוריום וכו'... את כל מה שהזכרתי למעלה כבר עושים - כלומר אני צריך משהו אחר. הצעות יתקבלו בברכה, תודה ;D

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by yitzy,

אני בונה אתר קטן עם גלריה אישית שלי בגדול העיצוב הוא, תפריט עליון (בית, גלריה וכדומה..) וחלק תחתון עם מידע\תמונות כל העיצוב הוא עם CSS‏ ‏(ולא טבלאות) השאלה שלי היא, אם לדוגמא עוד חודש אני ארצה להוסיף עוד דף וקישור אליו בתפריט העליון (לדוגמא 'אודות') אני אצטרך לשנות את התפריט בכל אחד מהדפים באתר??? אני יודע שעם טבלאות אפשר לעשות שבריבוע יהיה רק קישור לתפריט העליון וכך אפשר להחליף רק את הקובץ עצמו אבל לפי מה שהבנתי, טבלאות זה כבר לא לפי התקן... מצטער אם השאלה טיפשית...אני בונה את האתר בעזרת גוגל וניסוי וטעיה... תודה רבה יצחק

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by razoli,

יש לי מסד נתונים ואני צריך לעשות לו פילטר מורכב כלומר איפה ש וש וש תציג אני אסמך אם מישהו יוכל לתת דוגמא או איך לשלב SQL תודה רבה רז

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by maverick,

נניח שבניתי class מסויים: class list { private: int wanted; int wanted1; int length1; int currlocation; public: chain *previ; chain *anchor; chain *curr; list(int); ~list(); void clear(); void insert(const elem); }; איך אני צריך להגדיר את ה-destructor כך שישחרר לי את הזיכרון שנתפס ע"י פוינטר?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by The Ghost,

אני בונה משחק בVB ואני רוצה לשמור מידע מסוים בקובץ טקסט. השאלה האם יש דרך ליצור קובץ חדש וריק בעזרת פקודות או פקדים בVB?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by skywalker13,

היי. נתנו לנו בבית ספר לכתוב תוכנה שקולטת תאריך כלשהו נגיד: 2005 ,11 ,2 (שבמקרה זה היום הולדת שלי... חחחחחח...... ) ומדפיסה את היום שלמחרת: 2005 ,11 ,3. עכשיו צריך לקחת בחשבון שהתוכנה תוכל גם כמובן להחליף חודשים במקרה שנגיד היום שווה ל-31 או שנים. צריך גם לקחת בחשבון שיש חודשים אם 31 ימים ואם 30 ימים ויש את פברואר שזה 28 יום ובשנה מעוברת (שנה שמתחלקת לארבע) בפברואר יש 29 ימים. אז התחלתי לכתוב את התוכנה (בסי כמובן!) (משתמש בבורלנד) הכל טוב ויפה עד שנתקלתי בבעיה. זה מה שכתבתי: #include<stdio.h> #include<conio.h> void main() { clrscr(); int num1,num2,num3; printf("Please enter a date\n"); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3); i…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by afik567,

.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.