תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי שאלה בסיסית בנוגע בלולאות. אם ה ecx מאותחל ל0 ואז יש קריאה ללולאה( נניח יש פקודה אחת בתוך הלולואה). אז השאלה האם יהיו ffff בהקסה איטרציות. או שבכלל לא יהיו? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מצורפת שאלה. עלינו לממש קריאה לפונקציה בשם foo הכתובה ב- c עם ארגומנט אחד שערו 0x100fa500. מה הקוד שיבצע זאת נכון? a) sub esp,2 mov word[esp],0xa500 sub esp,2 mov word[esp] , 0x100f call foo add esp 4 d) sub esp,2 mov word[esp],0x100f sub esp,2 mov word[esp] , 0xa500 call foo add esp,4 מדוע התשובה הנכונה היא d?(זו התשובה שמופיעה בפתרון המבחן) לפי איך שיצא לי בסעיף a , המספר נכנס בדיוק כמוו שהוא היה נכנס עם פקודת push וב- d דווקא לא. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
main(){ int i; for(i=0; i<2 ;i++){ fork(); printf("0"); } } לפי הרצה ידנית שלי אמור להיות מודפס 000000 עבור i=0 יש בן ואב ולכן מודפס פעמיים עבור i=1 יש 4 תוכניות וכל אחד מהם מדפיס 0 ולכן סה"כ 6. אבל, כשאני מריץ זה מדפיס לי 8 פעמים. למה?
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
איך שולחים את המערך הדו-ממדי 'mat' לפונקציה checkMat? (כמו שזה עכשיו זה לא פועל) #include<stdio.h> int checkMat(int **mat, int rows); void main(){ int mat[][3]= {{1,2,3},{1,3,4},{4,2,1}}; printf("%d", checkMat(mat, 3)); } int checkMat(int **mat, int rows){ int i, first=0 , second=0; for(i=0; i<rows; i++){ first= first+mat[i][i]; second= second+ mat[rows-1-i][i]; } if(first==second)return 1; return 0; }
-
- 3 תגובות
- 20.3k צפיות
-
-
חנות וירטואלית כלשהי . שלו קיימת או קוד פתוח איזה שהיא .. ההתוצאה צריכה להראות ככה ivory.co.il את העיצוב אני אביא ..השאלה אם אפשר לשלב עיצוב כזה לתוך פרסטהשופ או כל פלטפורמה קוד פתוח אחרת ? אני גם צריך לשלב בתוך המערכת אופציה לאיחסון וכתיבת מאמרים ותוכן . כלומר שיהיה לי איזה שהו חוצץ הנקרא "מדריכים" ושם אני יוכל להכניס תוכן לפי קטגוריות ... האם המשימה אפשרית ??? כמובן שהעזרה תהיה בתשלום
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, אני בונה יישום אינטרנט שבין השאר בונה ומציג תרשימי זרימה ושרטוטים באופי דינמי - כתלות בקלט מהמשתמש. איזו שפת תכנות מומלצת ליישום שכזה? תודה מראש, מיכל.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מצאתי מן בלוג ישן כזה לתכנת בג'אווה, אבל העניין הוא שלא ברור לי בדיוק מה להוריד מהאתר, כל התוספות האלה jellyfish ושרתים פשוט יותר מידי להתחלה בשבילי כדי להבין. אז אם מישהו פה יכול להביא לכאן לינקים להורדה ישירה או טורנט ולהסביר לי בכמה מילים על כל תוכנה ואם יש איזה מדריך או יותר כמו חוברת הדרכה בPDF שהוא מכיר אני ממש ממש אודה לו/לה
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד C++ לא מזמן, למדתי להכיר את הכלים של השפה - משתנים, תנאים, לולאות, מערכים, פוינטרים, OOP, טמפלייטים, אקספשיינס וכו' אבל לא למדתי באמת לתכנת, וליישם את כל הדברים הנחמדים האלה או לפחות את חלקם בפרויקט כלשהו. אין לי כל כך רעיונות מה לעשות, ולכן אשמח לרעיונות לפרויקטים קטנים יחסית, שיעזרו לי בתכלס ללמוד לתכנת, ולא רק להכיר את הכלים והאפשרויות שהשפה מציעה הצעות יתקבלו בברכה!(כאלה שניתן לעשות אותן בקונסול, עוד לא למדתי עבודה עם ממשק גרפי) תודה! עריכה: אשמח גם לאתר עם פרויקטים שפירסמו את הקוד מקור שלהם(בC++ אם אפשר), ואני אוכל לראות איך אחרים מתכנתים
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד JAVA - יש לי איזשהי זיקה כי אני יודע HTML וקצת PHP.. אבל אני יודע שזאת שפה מאוד שונה. מישהו יכול להמליץ לי על קורס זול וטוב או דרך אחרת ללמוד את השפה מהבסיס ממש?? קניתי ספר אבל נראה לי שהוא קצת מיושן..
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכם, אין לי רקע בפיתוח ל-Facebook, אך אני רוצה לדעת את ההתחלה. אני רוצה שהאפליקציה תחייב ביצוע Like לעמוד. מה השלבים למימוש ? אני מקווה שיש כאן מביני עניין בתחום. (לא חובה, אך אשמח אם העזרה תהיה בשפת .NET) תודה רבה,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל כמו שהבטחתי אספתי בשבילכם כמה ספרי מתמטיקה להורדה. חלקם מיועדים למתכנתים ספציפית וחלקם מיועדים למטמטיקה כללית אבל אני עדיין חושב שהם יהיו שימושים עבורכם. *לינק להורדה לא חוקית צונזר* ועכשיו לדיון: האם אתם חושבים שמתכנתים זקוקים למתמטיקה? אם כן פרטו על מקרים שבהם השתמשתם במתמטיקה על מנת לתכנת. אם לא, ספרו למה לדעתכם המתמטיקה אינה שימושית. האם לדעתכם בכלל יש קשר בין מתמטיקה ותכנות ?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריכה לעשות איזושהי תוכנית בעזרת Mathematica. הבעיה היא שעלי ללמוד את השפה לבד ונתקעתי עם כמה דברים: (אל דאגה, הרשיון חוקי! אבל האנגלית שלי לא משהו, ככה שההסברים שלהם לא תמיד עוזרים... ) 1. איך יוצרים את התוכנית כמו תכנה עצמאית, כך שהמשתמש יוכל להפעיל אותה מכל מחשב, ויראה רק את החלקים של הפלט? 2. איך יוצרים לחצן (כמו Button) שקולט לתוך משתנה? וזוהי רק ההתחלה.............. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה פשר הבעיה הבאה: כשאני מפעיל את אקליפס מופיעה ההודעה הבאה http://srv1.jpg.co.il/9/5040a2ae43e8f.jpg
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
עריכה: לא משנה. הצלחתי לפתור את הבעיה. אפשר למחוק.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
של חברת תיירות בשפה הJAVA וHTML. על המערכת לקבל הזמנות ממשתמש לאפשר למשתמש לחפש טיסות הכל בממשק ווב. יש למישהו הצעות?אולי עבודה מוכנה? אולי מדריכים שיעזרו לי? עבודה בקורס תכנות ווב ו-J2EE עליכם לפתח מערכת ווב לניהול נתוני הזמנות חופשה. על המערכת לאפשר ממשק למשתמשים רגילים ובו: אפשרות לחיפוש הזמנות אפשריות לנוסעים ע"פ טווח תאריכים ויעד יצירת הזמנה ליעד בטווח תאריכים עבור רשימת נוסעים כמו-כן, על המערכת לאפשר ממשק למנהלי המערכת ובו: אפשריות חיפוש כמקודם אפשרות הגדרת וניהול יעדי חופשה אפשרות להוסיף\למחוק הזמנה מהמערכת עליכם לממש המערכת על כל שכבותיה כך שתכיל: טבלאות ומסד הנתונים (תוכלו להשתמש ב-HyperSonic SQL). יש …
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
חברים שלום יש לי בעיה כזו. יש לי רשימה של קבצי טקסט שהם כבר פתוחים והשמות שלהם הם בסדר מסויים למשל file0.txt file1.txt וכו'.. עכשיו אני עשיתי לולה שכל פעם תקרא לי שורה בכל קובץ ותכניס למבנה לפי הסיווג שאני נותן לו .. איך אני בונה את ה פקודה fscanf שיגש לי כל פעם לקובץ הנוכחי אבל הוא מראה לי שגיאה כל פעם ב (i)runner fscanf(runner[i],"%*[^0-9]%d%*[^A-Za-z]%c%*[^}]%*c%*c%c",&temp_runs->order_id,&temp_runs->status,&ch)
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני צריך לכתוב פונקציה שמקבלת מספר של לקוח (STRINGׂ) וגם את מספר החודש שהמשתמש בחר אשמח לעזרה איתי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני בונה אתרים יש לי נתיב במחשב שבו אני צריך להתייחס רק לחלק ממנו הנתיב נראה ככה @"D:\Invoices\01" איך אני מתייחס רק ל-"01" ובודק ומכניס אותו לתוך משתנה כדי שאני יכול להשתשמש בו. אני כותב את התוכנה ב-c# תודה על העזרה. איתי
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מסיים שירות צבאי בעוד כשבועיים ושנה לאחר מכן אתחיל לימודי הנדסה. את הזמן הזה רציתי לנצל ללימודי פיתוח תוכנה. הייתי בכמה מקומות והתרשמתי שהנכון יהיה ללכת על .NET. כרגע אני מתלבט בין כמה מכונים ומכללות: hackeru john bryce הטכניון מכללת רמת גן Interbi מישהו יכול לתת לי המלצה חיובית או שלילית על אחד מהמכונים? אני מחפש בעיקר מידע על רמת הלימודים, יחס, התייחסות של מקומות העבודה לתעודה כזו או אחרת.. בנוסף, הומלץ לי בפורום אחר לנסות ללמוד לבד, האם זה אפשרי? האם אכן רוב המתכנתים עשו זאת בעצמם? והכי חשוב, האם מקומות עבודה לא דורשים תעודה ממכון כלשהו או תעודת הסמכה ממייקרוסופט? תודה רבה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי ללמוד C#. אני צריך Compiler ו-Editor, אפשר לקבל הסבר על שניהם והצעות לכאלה טובים וקלים לשימוש? תודה!
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להשתמש במחשב שלי כשרת פורומית (PHPBB) מישהו עשה את זה פעם? זה אפשרי בכלל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קלה שלא כלכך הבנתי איך זה עושה את החישוב בקופלייר התוכנית קיצור int num1=2 ,num2=1 rasult result = num1 + num2--; printf("The formula is: result = num1 + num2--\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); לא הבנתי איך יוצא בקופלייר 4 result = num1-- + num2; printf("The formula is: result = num1-- + num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); בקופלייר 3 result = num1 + --num2; printf("The formula is: result = num1 + --num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); בקופלייר 1 result = ++num1 + ++num2; printf("The formula is: result = ++num1 + ++num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n", result); בקופלייר 4 …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב לעשות קורס בנושא ולפני-כן יש לי כמה שאלות: 1) יש לי ידע טכני מינימלי יחסית, האם יש צורך בידע כלשהו או שאפשר להסתדר בלי ידע ? 2)איך בוחרים קורס? יש סוגים שונים של קורסים / תכנות שונה או...? 3)יש משהו חשוב שטוב יהיה לדעת לפני שאני מחליט סופית? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי עבודה להגשה ב-C ומאלצים אותי להשתמש בפונקציה scanf (מניח שככה קל למרצים לנסות דברים שונים בקלות). אני צריך לקלוט 2 שורות, מספר ותו. ראיתי שזה חוקי להשתמש בפקודה הבאה: scanf("%s%s%d%c",line1,line2,&num,&c); במקרה הזה, התו לא נקלט כמו שצריך (אני קולט רווח). scanf("%s%s%d%1s",line1,line2,&num,&c); במקרה הזה, התו נקלט כמו שצריך, אך המספר num הוא 0. חיפשתי ברשת ונראה שמה שכתבתי זה חוקי, מישהו מוכן לעזור עם הפונקציה הזו? עריכה: ניסיתי לשים רווחים בין הארגומנטים ומשום מה זה עבד... מישהו יכול להסביר למה עכשיו זה עובד? scanf("%s %s %d %c",line1,line2,&n,&c);
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-