עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by alex15,

שכחתי איך לשים תמונה איך לשים תמונה ? LOAD PICTURE ןמשהו שכחתי איך תוכלו לומר לי ? ואיך לשים תמונה מתחלפת שתתחלפ בויזואל ביסיק?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by SMAZ,

אז כחה הנה המימשק קלט פלט שלפיו צריך לבנות את התוכנית הם בתמונות למטה והתמונה השלישית היא מה שצריך לעשות לפי הטבלה מה שצריך לעשות זה לבנות תוכנית קודם כול בתרשים זרימה ואז בקוד עצמו תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לפי מיטב הבנתי כל קובץ בבסיסו מורכב מהרבה -0,1. האם יש דרך לקרוא את הקבצים ככה? יש עדיפות ל- C#. אבל אם אתם מכירים דרכים בשפות אחרות אני גם אשמח ואמצא איך להסתדר איתן. (כבר ניסיתי BinaryReader ב- C# וזה לא ממש עזר, הוא נתן לי את האותיות או את הערכים שלהם בAscii כשניסיתי לקרוא אותם דרכו) תודה!

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by gshhar,

אני רוצה ליצור סקריפט שאיך שאני מעלה את המחשב הוא פותח לי תוכמה מסויימת במחשב ומריץ לי בדיקות (בעבודה). באיזה שפת סקריפט הייתם מממליצים לי לעשות את זה ? ואיך בדיוק ? (אני לא ממש יודע). תודה.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by ElemenTal,

יש לי פונקציה אחת שבודקת שבשדה לא יהיו מספרים, וזה עובד והכל בסדר אחרי זה קראתי לאותה פונקציה לשדה נוסף ופתאום שום דבר לא עבד, כל הבדיקות תקינות לא עבדו. מה זה יכול להיות ? אולי אי אפשר להשתמש באותה פונקציה לכמה שדות ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by lesForce,

ערב טוב. יש לי כמה שאלות לגבי הנושא WHILE בתוכנה C#. דבר ראשון. אני יודע שכשמגדרים מספר ורוצים שהוא ייקלט בתוך השרשרת של הWHILE צריך לאפס אותו - משמע NUM=0. לדוגמא : int mark=0, Console.WriteLine ("Enter your mark: "); while (mark != 101) { mark = int.Parse(Console.ReadLine()); { אך אם אני רוצה למשל לקלוט תו CHAR בתוך שרשרת הWHILE שבקיצה * אז הוא נותן לי שגיאה. לכן חשבתי אולי לתת למשתנה להיות שווה לסתם תו. לדוגמא: char num='K'; Console.WriteLine("Enter A for Alon or B for Beny"); num = char.Parse(Console.ReadLine()); while (num != '#') { num = char.Parse(Console.ReadLine()); השאלה האם זה תקין? כי סת…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by iem,

היי אנשים ! יש לי את הפונקציה הנתונה, אני יודע שהיא אמורה לקבל מחרוזת טקסט, ומס' שלם n ואמורה להחזיר את האות השכיחה ביותר במילה n. char Count_Word (char* Str, int n) { int i=0; int j=0; char buff[10000]; int k=n; for (i = 0 ; k > 1 ; i++) if (Str[i] == ' ') k--; for (j = i, i = 0; Str[j] && Str[j] != ' '; j++, i++) buff[i] = Str[j]; buff[i] = 0; return Popular_Letter (buff); } למשל: נניח ויש לנו את המשפט: "hw is the best forum ever" אז אם אני רוצה לדעת איזה אות מופיעה הכי הרבה במילה השלישית, אז לפונקציה אני אכניס n=3, ואת המחרוזת שלי (שהיא המשפט). הפונקציה משתמשת הפונקציה נתונה אחרת כפי שניתן לראות שאותה פונק' אחרת היא מקבלת מצביע ל…

8. המדפסת כוללת גם סורק, מכונת צילום, פרק ופידר. ארצה למשל פונקציה Scan() שמושכת דף אחד מהפידר, סורקת אותו ומחזירה אובייקט Bitmap או מקביל לו. אוכל להסתדר גם עם אפליקציה שניתן להריץ ב-command line שתשמור למשל את התמונה לדיסק. למישהו יש כיוון למשהו כזה?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by eladh16,

שלום אני בונה אתרים מתחיל ויש לי כמה שאלות שאמשח שתענו לי עליהן. הורדתי כמה free template שאני מעונין לעשות להם שינויים ולבנות מזה אתר משלי. עם עם איזה תוכנה הכי טוב והכי מקצועי לערוך? ושהאתר אחרי זה יוצג 100 אחוז טוב גם בדפדפן IE וגם ב FF. ניסיתי כבר לערוך את האתר עם frontpage, אך האתר לא הוצג בצורה טובה בדפדפנים השונים ובכלל לאלה שיש להם מסכים עם רזלוציות גבוהות במסך. על מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by alex15,

צריך ויזואל ביסיק 6 ורק ויזואל ביסיק (6) אני צריך אותה דחופ

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by alex440,

אני מחפש שותפים ללמוד לMCPD בצורה עצמאית. אני גר בפ"ת. מי שמעוניין ללמוד ביחד מוזמן לשרשר. מי שמכיר מישהו שמעוניין או שיש לו מה להגיד או לשאול כנ"ל.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by dress,

שלום, מאמין שכאן אמצא מי שידע... באתרים מסויימים כגון: http://www.muvtal.co.il/jobs/NewJobs.asp http://yjobs.co.il//Jobs/.aspx ישנו טופס למשלוח מייל אך כתובת המייל לא גלוייה. האם יש דרך לגלות את כתובת המייל או שהיא מוצפנת(או שכל המיילים נשלחים לכתובת של האתר ומשם מנותבים לנמען המקורי)? אודה לעזרתכם, תודה.

13. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני צריך אפליקציה שתדע לשלוף נתונים מאתר אינטרנט, תדע לעשות עליהן מניפולציות פשוטות ולשלוח את התוצאות באימייל/SMS. אין לי אפשרות לעשות זאת בעצמי ואני מחפש מתכנת שיעשה זאת, השאלה היא אילו שפות צריך שהמתכנת יהיה בקיא בהן כדי לבצע דבר כזה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by jitz,

היי נתקעתי קשות בבעיית יצוא עברית עם BCP - המטרה: יצוא נתונים מSQL SERVER לקבצי CSV (וזאת כדי לאפשר סינכרון בין דטאבייסים - אחד של SQL SERVER ואחד של mySql... המטרה הסופית היא - לכתוב triggerים שיעקבו אחרי שינויים בטבלאות נבחרות בצד הSQL SERVER, ואת השינויים ייצא לקבצי CSV שיידגמו אחת ל-X שעות, ובעזרתם יעודכנו טבלאות בצד ה-mySql) הבעיה: לא מצליח לייצא את העברית עם BCP! בניסיון 1 - הרצת BCP ללא פרמטר -C: bcp DBName.dbo.TableName out x:\path\csvfile.csv /U[username] /P[password] /S[server] -c -t, מתקבלת הודעת השגיאה - Starting copy... SQLState = S1000, NativeError = 0 Error = [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Code page 862 is not supported by S…

• 2 תגובות
    • 6.9k צפיות
  15. Started by guyby,

בניתי אפליקציה שהיא WIN FORM שמכיל 8 webBrowser בתוכו. כל אחד מה-webBrowser מכיל URL של אתר שאני רוצה לדגום כל מספר קצוב של שניות/דק'. הבעיה היא שרואים רק חלק מהאתר כמובן כי זה חלון קטן לכל אחד מה-webBrowser ואני לא מאפשר ScrollBar. הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לראות את כל הדף של האתר בתוך החלונית שהקצתי לה? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  16. http://img299.imageshack.us/my.php?image=pic1kl4.jpg איך אני יכול להוריד את זה?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by Ben.,

גם במחשב החדש שלי וגם במחשב הקודם לא הצלחתי להתקין שרת SQL ... חבר שלי הביא לי דיסק עם ויז'ואל סטודיו 2005 וזה מתקין הכל חוץ משרת הSQL .. יש לכם מושג מה הבעיה? אתם יכולים להביא לי הורדה של התקנה של שרת SQL בלבד?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by roma4k,

צהריים טובים, אשמח אם תוכלו לעזור לי, איך אפשר לממש בצורה רקורסיבית הדפסת כל הסידורים האפשריים של רצף ספרות אשר ניצא במערך. למשל אם יש לי מערך שמכיל באינדקס 0 את הספרה 1, באינדקס 1 את 2 ובאינדקס 2 את 3, התוצאה צריכה להיות: 123 132 213 231 312 321 תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  19. אני צריכה מידע על מעבד, זיכרון וכו אני צריכה את הקוד המלא... כולל מחלקות והכל.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  20. אורח DanielBerman

כותרת צריך שכשאני שולח אימייל למישהו ואני רוצה שהוא יראה את התמונה ישר, בלי לקבל הודעת אישור להצגת התמונה. ניסיתי לעשות שהתמונה תהיה כרקע, אבל עדיין זה לא עובד. עצות?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  21. Started by Pure-Gold,

אני מחפש איזה סקריפט ב PHP שמראה התקדמות כגון Progress Bar או אחוזים שתהיה למשתמש אינדיקציה שמשהו קורה ולא סתם נתקע. צריך שהדרישות של הסקריפט יהיה מינימלי, ללא התקנה מיוחדת של תוספים ל PHP. מישהו מכיר סקריפט כזה שהוא השתמש בו פעם וזה עבד טוב ?

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by MasterDK,

שלום יש לי בעיה שנתקלתי בה ולא הצלחתי למצוא תשובה באינטרנט. איך ניתן להשוות בין שתי GENERICS? אני מיישם רשימה מקושרת ב JAVA, במקום להתשמש ב OBJECT (שדורש קאסטינג בכל מקום) אני מעדיף את ה TEMPLATES שהיו לי ב C++ שפה הם נקראים GENERICS. הכל טוב ויפה עד שהגעתי לפונקציה: insertSorted(E item) אשר מכניסה איבר לרשימה ככה שהוא ילך למקום שלו בחינתם הערך שלו (כלומר שומר על הרשימה ממויינת), שפסאדו קוד זה נראה בערך ככה: iter = start while(start != end && start.getItem < itemToInsert) iter = iter.next והופה! נודע לי שאסור להשוות GENERICS, חשבתי על לנסות לעשות משהוא כזה: item.getItem.lessThen(itemToInsert) ואז כאילו שכל איבר שיכנס לרשימה שלי יהיה חייב ליישם את הפונקציה lessT…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, התחלתי להכין אתר עיצבתי הכל עכשיו אמור להיות קטע של שם משתמש וסיסמה, עשיתי בפוטושופ תחיתוך המתאים עשיתי את זה כמקום לכתיבת סקריפט עכשיו שאני שם תסקריפט של תיבת טקסט או של הכפתור כל הדף נהרס לגמרי.. דוגמא מה יוצא אחרי ההצבה: http://img239.imageshack.us/img239/1920/24547898tj6.png תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  24. אתם בטח מכירים אתרים כמו KSP שעוברים מדף לדף אבל הכתובת בשורת הכתובות נשארת אותו דבר עם איזה שפה בונים אתר כזה ? או שבעצם אפשר עם כל שפה ? מה ההגיון בזה ? למה זה נועד ? תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by iem,

אם נתונה לי חתימה של פונקציה כך: int Count_Letter (char* Str, char letter) ואני רוצה שהיא תחזיר את מספר הפעמים שהאות מופיעה במחרוזת שקלטנו אליה, וללא הבחנה בין אותיות קטנות לגדולות. איך אני עושה את זה בהתחשב שאני אמור לקבל רק אות קטנה או גדולה בטווח- a-z ואם זה לא אות אלא נניח ספרה אז אני מחזיר הודעה מתאימה ? כמו כן זה לא כ"כ פשוט כי אסור לי להשתמש בפונקציות שקיימות ב- string.h אלא רק באלו שב- stdio.h בלבד... אשמח לעזרה, תודה !

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים