תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
למי שלא מכיר את המשחק Bejeweled, המשחק הוא לוח מגודל 8X8 של יהלומים מצבעים שונים, המשתמש צריך למצוא רצף של יהלומים ע"י החלפת שני יהלומים אם יש רצף שיותר גדול מ3 הם נעלמים הלבנים שמלמעלה יורדות ונכנסות חדשות וכך הלאה(עבור כל רצף המשתמש מקבל ניקוד) אני כותב את המשחק בC++ הבעיה שלי זה האלגוריתם למציאת רצף, נניח המשתמש לוחץ על איזשהו כפתור אז שהוא יציג לו את ההמהלך שכדאי לו לקחת בשביל שיתן לו רצף של יהלומים, כל פעם שאני מנסה לכתוב משהו אני מגלה שיש עוד מקרים שלא חשבתי עליהם תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לצייר עיגול (שמייצג רובוט) ולהראות התקדמות שלו בגרפיקה כאשר הקוד להתקדמות הרובוט כתוב בשפת C. איך אני מתחיל את זה אם אני משתמש בopengl, או ב-directx?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו, אם אני רוצה להתחיל לתכנת בשביל לבנות משחקונים, תוכנות קטנות וסתם בשביל ידע כללי. איזה שפות אני צריך ללמוד? ובאיזה סדר? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לצורך פרוייקט שאני עושה על חתימה דיגיטלית (ספרתית) עליי לכתוב תוכנה שתדע להצפין מידע. אשמח אם תוכלו להסביר לי את אופן ההצפנה של שיטה מסויימת או להפנות אותי לאתר שמסביר זאת היטב עם דוגמאות ואלגוריתמים. נוסף על כך ההצפנה צריכה להיות בעזרת שיטת המפתח הציבורי. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישנו מערך של 36*8. בכל אחד מהמקומות במערך ישנו ערך בין 1- ל20. צריך לחשב ממוצע לכל שמונת השורות של 0-34 ולשים את זה בעמודה 35. (אם מופיע 1-, יש להתעלם) הקוד שניתן הוא: int q,s,calc,num; for (q=0;q<8;q++) { ...for (__________) ...{ ......if (__________) ......{ ......... ___________ ; ......... ___________ ; ......} ...} ...points[35][q]=calc; } בבקשה תעזרו לי, אני מתחרפן כי אני לא מצליח למצוא תשובה..
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לכם זמן, אז אנא נסו לעזור לי בשאלות הבאות: *כתבו תוכנית שקוראת מספר ממשי חיובי (המייצג מסה), ולאחריו מופרד ע"י רווח אחד מן התווים הבאים: k, c, o או p, המייצג את יחידת המידה (kilogram, carat, ounce או pound). התכנית מחשבת ומדפיסה את המסה ביחידות של גרמים, כאשר היא מבצעת את ההמרה על-פי הטבלה הבאה: kilogram = 1000 gr carat = 0.2 gr ounce = 28.34 gr pound = 453.44 gr לדוגמה (שימו לב לרווח המפריד): קלט: 20.4 o פלט: 578.136 gr מלבד המקום בו אתם בודקים שהמסה חיובית, יש לכתוב את התכנית ללא שימוש ב- if-else ! הערה: הקפידו לבדוק את הקלט: כזכור, אסור שהמסה תהיה מספר שלילי וכן על יחידת-המידה להיות חוקית. בכל מקרה אחר, הדפיסו הודעת שגיאה וסיימו את התכנית. *כתבו ת…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בוחן אפשרויות ללמוד תכנות אמרו לי ללמוד C# ב .net שיש בזה שוק, וקל למצוא בזה עבודה. מצד שני, אמרו לי שיש כבר מלא מתכנתי C# אז אולי כדאי לי ללמוד JAVA?? אני צריך עצה מאנשים שמבינים ועובדים בתחום. תודה :)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מעוניין לעשות תרגיל מסויים שבו אני נדרש להתייחס למספר שלם דו ספרתי אבל לכל ספרה שלו בנפרד לדוגמא: 24 אז להגיד למחשב תבדוק אם 2+4 = 6 אז אם 6 מתחלק ב 24 אז הביטוי נכון. עכשיו אין לי בעייה לעשות את כל זה יש לי בעיה אחרת איך לייצג מאות ועשרות כלומר איך להגיד למחשב האם 24 מתחלק ל 2 ו ל 4 אז אני עושה את זה ע"י %10 וככה הוא מתייחס לי לספרת האחדות אבל איך אני יכול להגיד לו שיתייחס לי לספרת העשרות ניסיתי %100 לא הלך!?? שאלתי בקיצור אם יש לי מספר דו ספרתי איך להגיד לקומפיילר שאני רוצה להתייחס רק לספרת העשרות? תודה רן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בטבלה שדה שנקרא "בתוקף" המשמעות שלו היא: האם מנוי של לקוח בחדר כושר בתוקף או לא. השדה הזה הוא נגזר מתאריך הקניה של המנוי והתאריך הנוכחי (כל המנויים לשנה אחת בדיוק) ע"מ שערך השדה יהיה תמיד מעודכן אני צריך טריגר שיפעל פעם ביום בחצות.... או לפחות כל פעם שאני פותח את הDB מישהו יכול לעזור? אולי יש פתרון ללא טריגר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1)נתון הביטוי (x%2) ==0)) || (x<0) מתי ערכו של הביטוי נכון ומתי הוא לא נכון? 2) נתון הביטוי: ((x==0) && (( x>0) || (x==5 מתי ערכו של הביטוי נכון ומתי הוא לא נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדגש על קורס טוב בעדיפות רבה בעברית או לחילופין אנגלית לא ברמה גבוהה מדי אני רוצה לנהל מערכת שעובדת בדומה לצאט\ ווצאפ - יש לי קבוצות משני סוגים אחת: קבוצה של טלפונים לא חכמים - שהיו לי את היכולות להתקשר לכולם על מנת להשאיר הודעה, לחבר אותם לאתר שלי - אני רוצה שההקשות שלהם על הטלפון ישפיעו על האתר! וכן שהאתר יוכל לתת להם הרשאה להשפיע או לא ויכל לנתק אותם במקרה הצורך עבור טלפונים חכמים - מערכת הדומה לצאט אך אם אפשרות של נתינת 'תור' - כלומר אחד יפעל והאחרים לא וכמובן השפעה של כל אחד על המערכת שלי תודות!!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
מישהו יודע מה הפונקציה הזאת עושה??..קצת הסבר על הפרמטרים... ומצאתי בגוגל את זה...אבל זה באנגלית... http://www.techonthenet.com/excel/formulas/vlookup.htm
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחלתי להתעניין בכל התמונות האלה כמו זאת לדוגמה איך זה עובד ואיך מכינים אחת כזאת? [יש גם את התמונה שמקבלת את האיפי מהמחשב ואת סוג הדפדפן וכו'.] אשמח לקבל תשובה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר תוסף המאפשר לשתף סביבת עבודה של Eclipse דרך האינטרנט ובעצם לעבוד כמה אנשים במקביל על אותו קוד? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שרת IIS על 2K SERVER אני רוצה להוסיף איזה תוכנה/קוד/ כל פתרון אחר - בכדי שאני אדע כמה כניסות היו לי לאתר בפרק זמן שאני בוחר ( למשל בשעה האחרונה ביום חמישי וכו...) יש לציין שהאתר מחולק ל4 חלקים כך שאני אצתרך לבדוק לגבי כל חלק את הפרטים עדיף תוכנה חינמית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התכנית ממש ארוכה לכן לא אביא אותה כאן, אבל זה הסיפור בקצרה: אני צריכה לקבל מהמשתמש או string או אנטר. אם קיבלתי string - אני צריכה לשנות את הערך של משתנה מסויים למה שקיבלתי. אם אנטר - להשאיר ככה. אני משתמשת בcin. איך אני בודקת את הקלט? אגב, אותה שאלה לגבי int במקום string. תודה רבה ממש לכל מי שיעזור להושיע אותי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, בניתי אתר שמותאם לסלולר, רוחב האתר הוא 320PX. בעמוד ה HTML הוספתי את התגית: <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"> כאשר אני נכנס לאתר עם אייפון (כל גרסה) האתר נראה בצורה טובה מאוד, גם באייפון 5 שהרזולוציה שלו גבוה (שאני אומר מופיע בצורה טובה אני מתכוון שיש זום). לעומת זאת שאני נכנס לאתר עם GALAXY למינהם, האתר מופיע רוחב של 320PX ללא זום. אשמח לחוות דעת, איפה אני טועה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני חדש בפורום אז תגידו לי אם יש משהוא לא בסדר אם הנושא שפתחתי אני לומד אל מחשבים באופן אצמאי ולכן ליפעמים קשה לי למצוא חומר אז אם מישהוא כאן מבין בתיכנות של מישחקים ו/או דמויות תלת מימדיות כול פיסת מידע תיתקבל בברכה אני מעדיף python+unity3d תודה מראש נ.ב יש לי בעיה של שגיאות כתיב אז סליחה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בנושא שפת התכנות וכאשר ניכנסתי למדריכים של שפות שונות : c,# c++,java אף אחד מהמדריכים שקראתי לא באמת הסביר למה זה עוזר בלימודי המחשב ומה תוצאה הסופית של כל שפה כזאת. הייתי מאוד שמח אם מישהו היה מסביר לי ושיהיה שבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני רוצה ללמוד איך לבצע QA על מכשיר מסויים. הבעיה היא שרוב המדריכים באינטרנט מתבססים על בדיקת תוכנה. מביאים לי דוגמא של "בדוק כניסת Login" או "בדוק רכישה באינטרנט". להבנתי תחום זה נקרא Test case. הבעיה היא שאני צריך ללמוד להכין בדיקת QA למכשיר, ואני לא יודע איך לגשת לזה. אשמח אם מישהו יכוון אותי איך נקרא התחום הזה ומה לרשום במילות המפתח בחיפוש על מנת למצוא את מה שאני מחפש. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, צריך לכתוב פונצקיה הקולטת מערך של מספרים שלמים ואת גודלו ומשנה את סדר הנתונים במערך כך שקודם יופיעו כל המספרים השליליים ואחריהם כל האי שליליים. void splitArray(int arr[], int size); מישהו שיכול להגיד לי איך עושים את זה? תודה מראש =]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג למה כשאני עושה: "marquee behavior="alternate התגית פשוט לא זזה למרות שהיא אמורה לזוז מצד לצד? חשבתי בהתחלה אולי כי אין מה שיגביל אותה אבל גם כשקבעתי רוחב מסויים היא פשוט קופאת במקום למרות שאמורה לזוז. אני רואה שזה עובד בכל מיני אתרים אבל על הדפדפן שלי כשאני מעתיק את זה ל-notepad זה פשוט לא עובד...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-