עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני נאלצתי להשתמש במשתנים סטטים בתכנית שעשיתי (התכנית בנויה מכמה תכניות) אני שולח אליה קובץ טקסט כארגומנט והיא מתרגמת אותו (סוג של אסמבלר) עכשיו הכל עובד טוב אם אני שולח אליה ארגומנט אחד אבל שאני שולח לה כמה ארגומנטים הכל שם מסתבך בגלל המשתנים הסטטים שלא מתאפסים והשאלה שלי היא האם קיימת פונקציה או דרך לאפס את כל המשתנים האלה כאשר אני מסיים את הארגומנט הראשון ככה שבארגומנט השני היא תיהיה מאופסת? נ.ב המשתנים נמצאים בפונקציות ולא גלובלים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מישהו יודע מה הפונקציה הזאת עושה??..קצת הסבר על הפרמטרים... ומצאתי בגוגל את זה...אבל זה באנגלית... http://www.techonthenet.com/excel/formulas/vlookup.htm

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by @ALeX.NeT,

הצלחתי לשכוח בדיוק אכשיו איך מציגים משתנים בC# אז בבקשה עזרה זה במיקרה: console.wirteline(" {%name} "); x

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Dror Arasheven,

אני צריך משהו שיבדוק 3 קבצים שעשיתי לצורך פרוייקט גמר . איפה טעויות וכו' אני די חדש בתוכנה הזאת ואני צריך עין חיצונית בשביל להשתפר בזה .... test 2.rar

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום רב כתבתי פרויקט בגואי שבנוי משתי ישומים אחד בצד הסרוור ואחד בצד הקליינט אני רוצה ליצור קובץ או שתיים שניתן יהיה להריץ אותם מכל מחשב אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך לעשות זאת בתודה מראש נ.ב כשאני מנסה להריץ מCMD אני מקבל את השגיאה הבאה Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError למרות ששינית את הנתיב לקלאס .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by erap129,

יש לי תתוכנה ורציתי לבדוק אותה אז שמתי את הקוד הכי פשוט שיכול להיות והתוכנה לא מריצה אותו (יש לי את כללל ספריית הMSDN שהיא 2 GB ואת התוכנה עצמה הסיבת עבודה שהיא 1 GB) ואני מקבל הודעה כזאת שאני עושה DEBUG או START WITHOUT DEBUG 'devenv.exe': Loaded 'C:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Common7\IDE\devenv.exe', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\user32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\gdi32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\syste…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ramu,

שלום לכולם , אני חובב מחשבים כבר כמה שנים , ובעל ידע בסיסי , בלינוקס , וינדווס, אני מעוניין להתחיל להתמקצע בנושא וללכת ללמוד במטרה לעבוד בתחום לאחר מכן (בתקווה). אך למען האמת אין לי שמץ של מושג מה מבוקש בשוק .... אפשרות ראשונה שלי UNIX SYS ADMIN בהרצליה , ושוב אין לי מושג כמה זה מבוקש אז עם יש מישהו שיכול לשפוך קצת אור על הנושא זו תהיה עזרה גדולה תודה לכולכם על העזרה בברכה . RAMU

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by mega1234,

*זה יותר שייך לפורום שיעורי בית - לא הגיע הזמן לפתוח אחד כזה ?? בכול מקרה שבוע הבא יש לי מבחן בתיכנות (בקורס מבוא לתכנות - לא משהו רציני) המבחן עם חומר פתוח ורציתי אולי לדעת אם יש אתרים עם שאלות ופתרונות ב-C , ככה שנביא את זה למבחן אולי במזל יהיה שמה משהו שימושי. לא צריך להסביר איזה סוג שאלות יש במבחנים האלה - מיון רשימות מקושרות, מחרוזות וכאלה. תודה מראש לכול העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Necessary_Evil,

אני צריכה סקריפט לJOB שירוץ על בסיס יומי שיצור משתמש חדש בDB ויקצה לו סיסמה. איך והאם אפשרי? תודה 8)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי איזה הקדמה לאתר (intro) כזאת שעשיתי עם כמה אפקטים וסאונד וכמובן יצרתי שם כפתור עכשיו אני רוצה שבלחיצה עליו יפתח לי חלון חדש עם עמוד ASP. השאלה איך עושים זאת? האם אני יכול לרשום בלינק של הכפתור פקודה של JAVASCRIPT שתפתח לי את החלון כמו למלשל: <script language="JavaScript"> <!-- function openWin( windowURL, windowName, windowFeatures ) { return window.open( windowURL, windowName, windowFeatures ) ; } // --> </script> ובלינק עצמו יהיה רשום: "JavaScript: newWindow = openWin( 'website.asp', 'website', 'width=780,height=640,toolbar=1,location=0,directories=0,status=1,menuBar=1,scrollBars=1,resizable=0' ); newWindow.focus()" onMouseDo…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מחפש מדריך לכתיבה עברית לוגית ב html שיראה ככה ולא הככ

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dekgol,

Song[] songs = disc.GetSongsByType((SongType)Enum.Parse(typeof(SongType), this.cboSearchSongType.Text)); אם אפשר הסבר פרטני (שלב שלב מה כל דבר עושה) -כי נראה לי שאיבדתי את המורה שלי בקטע הזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eido300,

אני מחפש תוכנות קוד פתוח שכתובות ב#c כדי לראות איך קוד אמור להיראות ואיך תוכנה אמורה להיות כתובה, מישהו מכיר כאלה תוכנות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. זה אמור להיות נסיון לתוכנית של חישוב מטריצה של 3x3. אם מישהו יסביר מה לא נכון זה באמת יהיה יפה מצידו. #include <iostream.h> int menu(int ans,int arr[3][3]) { int a,b; cout<<"\t\tCurrent table is:\n\n"; for(a=0; a<3; a++) { for(b=0; b<3; b++) cout<<matrix[a]<<"\t"; cout<<"\n"; } cout<<"\nWhich action do you want to perform?"; cout<<"\n\t1.Add two lines"; cout<<"\n\t2.Multiply a line by a number"; cout<<"\n\t3.Divide a line by a number"; cout<<"\n\t4.Exit\n"; cin>>choice; return(ans) } void add(int &x, int &y) { x …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yehudaeitam,

הי חברה, אני מתעסק בתכנות כבר המון זמן והחלטתי בזמן האחרון שאני רוצה להשקיע בזה קצת יותר רציני. למדתי בימים האחרונים את הבסיס של שפת C#. אני יודע את התחביר, אני יודע את כל הבסיס: לולאות, משתנים, מערכים, תנאים וכו' אני גם יודע פונקציות, ואת כל הנושא של OOP, כולל הורשה ורב צורתיות (ברמה בינונית). רציתי לדעת איך אני ממשיך הלאה, איך אני לומד מה אני יכול לעשות עם הידע הזה. לדוגמא, נגיד ואני רוצה לבנות עכשיו תוכנה מסויימת, או אפליקציית אינטרנט כלשהי (נגיד נגן וידאו), איך אני יכול ללמוד איך לעשות את זה? ובכלל, מה השלב הבא? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Paci,

אני לומד בספר שלי על מערכים ומצביעים ועל הקשר שבינהם. וצריך לעשות תרגיל עם פונקציה. כלומר לשלוח מערך לפונקציה כמצביע. נגיד ככה: void lol(int *ptr) { ...... } int main() { int mar[10]; lol(mar); } בספר כתוב שהאיבר הראשון במערך (0) הוא גם מצביע לכן אפשר לעשות ככה. אבל זה כותב שגיאה. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. נתחיל מהידיעה הראשונה והקצרה יותר והיא ש"תכנות כחול לבן" חזר. אנא הכנסו, הפיצו והצביעו לאתר בתחרות האתרים: http://bwp.wserv.co.il למי שלא יודע מה זה שיכנס ויקרא בעמוד הראשי את התיאור. ולהודעה השניה: לכל אלו שמתכנתים בפסקל. הכנתי ספרייה בעלת שלוש פונקציות נכון להרגע. הפונקציות הם: 1. חזקות - למי שלא יודע פסקל מאפשרת לעשות רק חזקה ממעלה שניה, הפונקציה שהוספתי מאפשרת לבצע איזו חזקה שתרצו. שימוש בפונקציה נעשה כך: Pow(Base,Exp); Base= בסיס החזקה Exp= מעריך החזקה. נגיד אני רוצה להכניס למשתנה a את הערך של 4 חזקת 3 אני ארשום: a := Pow(4,3); הפונקציה מחזירה ערך מסוג real. 2. מספר אקראי - לעשות מספר אקראי בפסקל זה לא משהו מסובך אבל בכל זאת עשיתי פונקציה שתקל על כך. הפונקציה …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by djdodo,

שלום יש לי מחלקה בשם ARRAY אני צריך שני סוגים של operator[], אחד להדפסת איברים ואחד להשמה. כלומר בmain אני רוצה שיהיה כך main(){ ARRAY test; test[0]=55; //קריאה לפונקציה אחת cout << test[0]; // קריאה לפונקציה שניה } תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by arielf19,

שלום, אני מעוניין להקים אתר בצורת מגזין/אתר חדשות ועדכונים, ולכן אני מעוניין לדעת מה התהליך, הכוונה מהליך הבניה של האתר (שפת תכנות, אבטחה וכו'..) ועד תהליך רכישת הדומיין ושטח אחסון של האתר, ופה השאלה, מכיוון שאני לא מכיר טוב את התחום אני רוצה לדעת מה עליי לקחת בחשבות ולדעת את התהליך שכרוך בזה בכל אחד מהשלבים, ולדעת מה מומלץ יותר? לפנות לאחת "החברות" שמפרסמות על כך שהן בונות את האתר ומאחסנות אותו (בקיצור הם שוברים את הראש) ואני רק משלם תשלום חודשי, או לפנות לגורם צד שלישי שיבנה לי את האתר תמורת תשלום ואני אני אשבור את הראש על האיחסון והאחזקה שלו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by SUBX2,

יש לי לדוגמה img בשם img_car יש לי לחצן בשם cmd_s מה אני צריך להוסיף לתמונה כדי שלוחצים הלחצן יציג ויסתיר את התמונה תודה לכם...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ISK,

שלום!!!! רציתי להודיע שאני מקים קבוצת תכנות ומי שרוצה מכם המתכנתים יכול להצטרף . מי שמעוניין שישלח לי אי-מייל ל: isklein@barak-online.net . תודה , ובהצלחה לקבוצת התכנות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by So-ReR,

כתבתי את הסקריפט הזה , והוא לא עובד משום מה , שאלתי כבר בכמה פורומים ועדיין לא קיבלתי תשובה טובה , QUEST1 מייצג קבוצה של 4 לחצני רדיו , מה שאני רוצה להשיג ע"י הסקריפט הזה זה לוודאות שאחד מהלחצנים סומן , כדי שאני יוכל להכניס את הנתונים שלו למסד נתונים .. <script language="javascript"> function SysCheck(frmElmnt) { var FirstName , LastName; FirstName = document.FirstForm.Text1.value; LastName = document.FirstForm.Text2.value; if((FirstName == "") || (LastName == "")) { alert("הקש שם מלא ונסה שנית!"); return(false); } for(var i=0;i<frmElmnt.Quest1.length;i++) { if(frmElmnt.Quest1.Checked == true) { alert("ok"); return true; } else { alert("no"); return false;…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Parallel,

ההודעה המדוייקת היא disk isn't ready on drive F "...אני מקבל אותה כשאני רוצה לקמפל את הקוד לא יודע מה זה ולמה...זה בכלל הכונן של הסידירום ואני התקנתי אותה דרך ההרדדיסק {הורדתי אותה מהאינטרנט} אם מישהו יכול לעזור או לתת לי קומפיילר אחר ...דרך אגב אני עובד עם אקס פי תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני חושב שזה אמור להיות HTML. בקיצור אני רוצה ליצור צלמיות של תמונות וכשלוחצים עליהם נפתח התמונה מהמיקום שלו במחשב. זה אמור להיות מסובך? כי ראיתי שילדים בכתה ה' עושים את זה לשיעורי בית

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MasterDK,

שלום ברצוני ליצור מערכת סקרים לאתר שלי. חשבתי על רעיון כזה: ני יוצר שתי טבלאות במסד poll poll_answers שיהיו קשורים לפי id ו pid הבעיה שלי מתחילה פה: איך אני יכול ליצור חסימה שמשתמש מסויים שכבר הצביע לא יצביע פעמיים או יותר? איך אני יוצר גראף תוצאות בלי שימוש ב GD? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.