תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בקוד המצורף. המבנה של הרשימה המקושרת יוצר בעיות. האפליקציה purify של IBM מודיעה על זליגת זיכרון. מישהו יודע מה אני לא עושה נכון? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כתבתי לשם הדוגמא את הקוד הפשוט הזה. #! /usr/bin/env python import time while True: print 1 time.sleep(2) print 2 time.sleep(2) print 3 time.sleep(2) print 4 time.sleep(2) print 5 time.sleep(2) print 6 time.sleep(2) print 7 time.sleep(2) print 8 time.sleep(2) print 9 time.sleep(2) print 10 time.sleep(2) מה שהוא עושה זה כל 2 שניות הוא מדפיס סיפרה מ1 עד 10, ושהוא מגיע ל10 הוא שוב מתחיל להדפיס מ1... מה שאני מנסה לעשות זה שאני אלחץ על המקש רווח, זה יגרום לו להתחיל שוב מ1.. הפלט עכשיו נראה כך 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 וכו'.. אני רוצה ליצור את המצב הבא 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 2 3 4 5 ***לחיצה על רווח*** 1 2 3 4 5 6 7 8 ***לחיצה על רווח…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב כתבתי פרויקט בגואי שבנוי משתי ישומים אחד בצד הסרוור ואחד בצד הקליינט אני רוצה ליצור קובץ או שתיים שניתן יהיה להריץ אותם מכל מחשב אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך לעשות זאת בתודה מראש נ.ב כשאני מנסה להריץ מCMD אני מקבל את השגיאה הבאה Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError למרות ששינית את הנתיב לקלאס .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להעביר פרטים מטופס ההרשמה לקובץ האקסס. ועברתי על זה המון פעמים אבל עדין רושם לי את אותה השגיאה הנה הקוד של הטופס: <html> <head> </head> <body bgcolor="#d8d8d8" dir="rtl"> <br> <form method="post" action="insert.asp"> <br> <u><a href="meida.html"> חזרה לדף הקודם </a></u> <br> <table align="center" border="2" bordercolor="blue"> <tr align="center"> <td colspan="2" ><font color="darkgreen" size="4" face="guttman yad"><b><u> פרטי חובה </u></b> </font></td> </tr> <tr align="center…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ללמוד נושאים חדשים בתכנות בתחום ה .NET או Android מישהו יכול להמליץ לי על נושאים שמחפשים עכשיו בשוק? אל תכתבו משהוא כללי כמו C# או ASP.NET כי אלה דברים שאני יודע יש דברים יותר כבדים בתחום, נגיד ב WEB יש את AJAX (שאני מחשיב אותו למשהו יותר כבד) בקיצור יש הצעות לנושאים בתחום?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריכה סקריפט לJOB שירוץ על בסיס יומי שיצור משתמש חדש בDB ויקצה לו סיסמה. איך והאם אפשרי? תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נאלצתי להשתמש במשתנים סטטים בתכנית שעשיתי (התכנית בנויה מכמה תכניות) אני שולח אליה קובץ טקסט כארגומנט והיא מתרגמת אותו (סוג של אסמבלר) עכשיו הכל עובד טוב אם אני שולח אליה ארגומנט אחד אבל שאני שולח לה כמה ארגומנטים הכל שם מסתבך בגלל המשתנים הסטטים שלא מתאפסים והשאלה שלי היא האם קיימת פונקציה או דרך לאפס את כל המשתנים האלה כאשר אני מסיים את הארגומנט הראשון ככה שבארגומנט השני היא תיהיה מאופסת? נ.ב המשתנים נמצאים בפונקציות ולא גלובלים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לפני כמה ימים קיבלתי אימייל מעניין מחברת קומפרייס, משווקת בורלנד בישראל, במכתב הם מציינים את התמחור החדש, ובנוסף חשיפה, תמונת המוצר JBuilder עם אמיר פרץ, בבקשה.. ;D
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת אליה מערך מספרים לפי רצון המשתמש והתוכנית עושה בדיקה על המערך ומסננת את המספרים שמופיעים יותר מפעם אחת ולבסוף מדפיסה את המספרים שלא הופיעו יותר מפעם אחת. לדוגמא: משתמש מכניס: 4 5 6 7 4 5 3 2 21 5 6 7 1 9 פלט: 3 2 21 1 9 אני לא מצליח לכתוב את זה מסתבך עם הלולאות תנו טיפ בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, חברים. יש לי אתר וכל כמה זמן אני מנסה להוסיף/לשדרג/לתקן דברים שאני רואה תוך כדי עבודה. נכון, זה אתר קטן וצנוע, אך אשמח לחוות הדעת שלכם לגבי הדברים הבאים: 1. עיצוב. 2. מהירות האתר אצלכם(אנא אמרו לי דרך מה גלשתם). 3. האם ההרשמה לאתר עובדת אצלכם כצפוי? ואם כן, האם נשלח אליכם מייל אישור הסיסמה והאם המייל הזה אכן עבד? 4. לאחרונה החלפתי גם את מערכת התגובות אצלי באתר כך שיהיו עם ajax ולא טופס רגיל. אשמח לדעת האם עובד לכם תקין או לא. 5. זהו בערך. כמה דברים שיכול להיות שתשימו לב אליהם, אך אני מודע להם כבר. כרגע אין עמוד פרופיל עצמו, אני עובד עליו והוא יעלה בימים הקרובים. אני מודע שאולי האתר מעט איטי, בכל זאת שרת שיתופי פשוט …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תיקיה שמכילה בערך 5000 תמונות או יותר אני מחפש סקריפט VBS שפשוט ייצור תיקיה נגיד 01 ויעביר לתוכה 1000 תמונות וכן הלאה יצור תיקיה נוספת בשם 02 ויעביר לשם עוד 1000 תמונות... יש דבר כזה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחלקה בשם ARRAY אני צריך שני סוגים של operator[], אחד להדפסת איברים ואחד להשמה. כלומר בmain אני רוצה שיהיה כך main(){ ARRAY test; test[0]=55; //קריאה לפונקציה אחת cout << test[0]; // קריאה לפונקציה שניה } תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי איזה תרגיל שני לא מצליח לפתור. אני צריך לקלוט מערך ואז להדפיס את 2 המספרים הכי גדולים ושני המספרים הכי קטנים. הצלחתי להדפיס את הכי קטן והכי גדול ואת השני בגודל והשני הכי קטן אני לא מצליח. אני מנסה להעביר את הערכים שמצאתי להיות קיצוניים כך שהוא לא יעבור עליהם שוב אבל יש שם בעיה. הוא מחליף את האיבר אבל לא משנה אותו. הנה מה שכתבתי. אם רק מישהו יכול להראות לי מה אני עושה לא בסדר אני אשמח, תודה. #include<stdio.h> #include<conio.h> int main() { int ar[6],i,max,min,min2,max2,imax,imin,l=0,m=0; //clrscr(); printf("enter an array of numbers: "); for(i=0;i<6;i++) scanf("%d",&ar[i]); max=min=ar[0]; max2=min2=ar[1]; for(i=0;i<6;i++) { if(min&g…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי עץ של כפתורים תראו בתמונה כל אחד מהלחצנים הוא input מסוג button שעשיתי לו שינוי בעיצוב, בכל אופן ברגע שאני לוחץ על לחצן הוא עושה לי visible ל div מסויים, יש לי חמישה div שאני רוצה להציב את כולם באותו מקום ורק כל לחצן יחליף לי את הdiv הנוכחי במילים פשוטות כל פעם אחד מהחמישה רואים אותו והשאר הופכים להיות hidden הבעיה היא שאני לא מצליח להציב את חמשת הדיבים באותו המקום איך אני יכול להציב דיבים באותו מקום ? שאחרי זה אני פשוט משחק עם הhidden והvisible
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי איזה שאלה שקיבלתי במטלב לעשות ואני מתקשה בה. מצ"ב תמונה עם השאלה. אשמח לעזרה, תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש גם מדריך מקוון וגם אם יש ספר אז למה לא אני מחפש בעיקר טיפים טריקים דברים כאלה (להפעיל את התכנה ולפתוח פרוייקט אני יודע...)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני ליצור מערכת סקרים לאתר שלי. חשבתי על רעיון כזה: ני יוצר שתי טבלאות במסד poll poll_answers שיהיו קשורים לפי id ו pid הבעיה שלי מתחילה פה: איך אני יכול ליצור חסימה שמשתמש מסויים שכבר הצביע לא יצביע פעמיים או יותר? איך אני יוצר גראף תוצאות בלי שימוש ב GD? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך בבקשה קומפיילר טיוב ל C++ שיתמוך עברית ושיהיה נוח לעבוד איתו בווינדוס תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנו מערך של 36*8. בכל אחד מהמקומות במערך ישנו ערך בין 1- ל20. צריך לחשב ממוצע לכל שמונת השורות של 0-34 ולשים את זה בעמודה 35. (אם מופיע 1-, יש להתעלם) הקוד שניתן הוא: int q,s,calc,num; for (q=0;q<8;q++) { ...for (__________) ...{ ......if (__________) ......{ ......... ___________ ; ......... ___________ ; ......} ...} ...points[35][q]=calc; } בבקשה תעזרו לי, אני מתחרפן כי אני לא מצליח למצוא תשובה..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך משהו שיבדוק 3 קבצים שעשיתי לצורך פרוייקט גמר . איפה טעויות וכו' אני די חדש בתוכנה הזאת ואני צריך עין חיצונית בשביל להשתפר בזה .... test 2.rar
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי איזה הקדמה לאתר (intro) כזאת שעשיתי עם כמה אפקטים וסאונד וכמובן יצרתי שם כפתור עכשיו אני רוצה שבלחיצה עליו יפתח לי חלון חדש עם עמוד ASP. השאלה איך עושים זאת? האם אני יכול לרשום בלינק של הכפתור פקודה של JAVASCRIPT שתפתח לי את החלון כמו למלשל: <script language="JavaScript"> <!-- function openWin( windowURL, windowName, windowFeatures ) { return window.open( windowURL, windowName, windowFeatures ) ; } // --> </script> ובלינק עצמו יהיה רשום: "JavaScript: newWindow = openWin( 'website.asp', 'website', 'width=780,height=640,toolbar=1,location=0,directories=0,status=1,menuBar=1,scrollBars=1,resizable=0' ); newWindow.focus()" onMouseDo…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להקים אתר בצורת מגזין/אתר חדשות ועדכונים, ולכן אני מעוניין לדעת מה התהליך, הכוונה מהליך הבניה של האתר (שפת תכנות, אבטחה וכו'..) ועד תהליך רכישת הדומיין ושטח אחסון של האתר, ופה השאלה, מכיוון שאני לא מכיר טוב את התחום אני רוצה לדעת מה עליי לקחת בחשבות ולדעת את התהליך שכרוך בזה בכל אחד מהשלבים, ולדעת מה מומלץ יותר? לפנות לאחת "החברות" שמפרסמות על כך שהן בונות את האתר ומאחסנות אותו (בקיצור הם שוברים את הראש) ואני רק משלם תשלום חודשי, או לפנות לגורם צד שלישי שיבנה לי את האתר תמורת תשלום ואני אני אשבור את הראש על האיחסון והאחזקה שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להוריד את הקו המהבהב של דוס בשפת סי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הפונקציה הזאת עושה??..קצת הסבר על הפרמטרים... ומצאתי בגוגל את זה...אבל זה באנגלית... http://www.techonthenet.com/excel/formulas/vlookup.htm
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש ספרים טובים ב asp.net 2.0 (או בפרט - professional asp.net 2.0 ) ואני לא מוצא בקלות חנויות ספרים/מחשבים שמוכרות מגוון ספרים. אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין. אני מאזור ראשון לציון - תל אביב. חיפוש בדפי זהב העלה כמה וכמה חנויות שלא מפורט בהן האם הן מחזיקות ספרים והרעיון להתקשר לכמה עשרות חנויות או בתי עסק עושה לי בחילה. אשמח לעזרה ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-