תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, צריך לכתוב פונצקיה הקולטת מערך של מספרים שלמים ואת גודלו ומשנה את סדר הנתונים במערך כך שקודם יופיעו כל המספרים השליליים ואחריהם כל האי שליליים. void splitArray(int arr[], int size); מישהו שיכול להגיד לי איך עושים את זה? תודה מראש =]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להביא את התוכן מאתר חיצוני למשל מ-ynet לעמוד שלי או מכל עמוד חיצוני אחר, מדובר על הכותרת הראשית + ההקדמה שהיא לינק. איך עושים את זה ב-javascript. אני לא רוצה להשתמש ב-plugin. יש למישהו דוגמה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני חדש בנושא שפת התכנות וכאשר ניכנסתי למדריכים של שפות שונות : c,# c++,java אף אחד מהמדריכים שקראתי לא באמת הסביר למה זה עוזר בלימודי המחשב ומה תוצאה הסופית של כל שפה כזאת. הייתי מאוד שמח אם מישהו היה מסביר לי ושיהיה שבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערך נגיד: char words[MAX_WORDS][MAX_LINE_LENGTH]; strcpy(words[0],"hello"); strcpy(words[1],"hwzone"); ורציתי לדעת האם מה שקורה בעצם זה הדבר הבא: 1) המחרוזת "hello" מועתקת לתוך השורה הראשונה של המערך? 2)המחזרוזת "hwzone" מועתקת לתוך השורה השנייה של המערך? ובעצם כל פעם שאני רושם: words[i] אז אני בעצם ניגש לשורה הi-ית במערך שלי? כלומר words[i] הוא פויינטר לשורה ה-i-ית במערך הדו-מימדי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
משום מה אני לא מצליח להציג את הscrollbars יש לי כמה textview והם לא יכולים להיות מוצגים כולם על המסך, אז הגדרתי scrollbars בהגדרות של הrelativeLayout ונאדה, הם לא מוצגים על המסך ואי אפשר לגלול מטה. אני די חדש באנדרויד אולי תוכלו לומר לי מה לא בסדר? <RelativeLayout xmlns:android="[url]http://schemas.android.com/apk/res/android"[/url] android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="fill_parent" android:background="#FFFFFF" android:scrollbars="vertical" android:scrollbarAlwaysDrawVerticalTrack="true" >
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פונקציה שמצבעת שאילתת SQL יש שאילתות מסויימות שצריכות להעביר להם פרמטרים מסויימים. מספר הפרמטרים לא קבוע כל פעם משתנה. מהי הדרך הכי טובה להעביר את הפרמטרים לתוך הפונקציה..? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני עובדת עם כמה תוכניתנים עצלנים, ויש לי הפצת תוכנה לעשות. אני צריכה לכתוב קוד שימלא אוטומטית את השדות שבתהליכי ההסרה וההתקנה, שלא אצטרך ללחוץ כל פעם next next.. באיזו שפה הכי פשוט לכתוב כזה דבר, ום אפשרי בכלל לעשות אתזה בלי להכנס לקוד של התוכנה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ניסיתי הרבה זמן להוריד מאתר מסוים קובץ SWF אך ללא הצלחה. לאתרים רגילים אני יודע איך להוריד. פשוט לחפש בקוד את נתיב ה SWF אך באתר הזה המצב קצת שונה. בהצלחה: http://ofek.cet.ac.il/OfekComics.aspx
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להעביר פרטים מטופס ההרשמה לקובץ האקסס. ועברתי על זה המון פעמים אבל עדין רושם לי את אותה השגיאה הנה הקוד של הטופס: <html> <head> </head> <body bgcolor="#d8d8d8" dir="rtl"> <br> <form method="post" action="insert.asp"> <br> <u><a href="meida.html"> חזרה לדף הקודם </a></u> <br> <table align="center" border="2" bordercolor="blue"> <tr align="center"> <td colspan="2" ><font color="darkgreen" size="4" face="guttman yad"><b><u> פרטי חובה </u></b> </font></td> </tr> <tr align="center…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגיד ויש אתר, ולאתר הזה יש מנויים, נגיד משתמשים... לכל משתמש יש האופציה להביא מישהו חדש(חבר) לאתר ולזכות לדוגמה במשהו..., עכשיו נשאלת השאלה, כיצד באמת האתר יכול לדעת אם הוא "חבר אמיתי" כזה שיושב ליד המחשב או שזה אותו משתמש שפשוט "יוצר" לעצמו "חברים" חדשים שמצטרפים דרכו וככה יכול לרמות את המערכת? אן נשאלת השאלה מה האתר יודע עלי בתור משתמש? ובכן כאן נכנס נושא הכתובת, לכל חיבור כידוע יש כתובת, אז האתר יכול לראות כתובת חיצונית...שאותה אפשר לשנות בעזרת שרת פרוקסי, לא משהו מסובך, לדוגמה שימוש בדפדפן TOR, יכול להראות שפעם התחברת מצ"כיה, פעם מגרמניה ופעם מטורקיה, כאשר תחפש את הIP הזה בWHOISIP תמצה בכל הפעלה מחדש של הדפדפן שאתה מחובר לשרת פרוקסי אחר של חברה ש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתבתי לשם הדוגמא את הקוד הפשוט הזה. #! /usr/bin/env python import time while True: print 1 time.sleep(2) print 2 time.sleep(2) print 3 time.sleep(2) print 4 time.sleep(2) print 5 time.sleep(2) print 6 time.sleep(2) print 7 time.sleep(2) print 8 time.sleep(2) print 9 time.sleep(2) print 10 time.sleep(2) מה שהוא עושה זה כל 2 שניות הוא מדפיס סיפרה מ1 עד 10, ושהוא מגיע ל10 הוא שוב מתחיל להדפיס מ1... מה שאני מנסה לעשות זה שאני אלחץ על המקש רווח, זה יגרום לו להתחיל שוב מ1.. הפלט עכשיו נראה כך 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 וכו'.. אני רוצה ליצור את המצב הבא 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 2 3 4 5 ***לחיצה על רווח*** 1 2 3 4 5 6 7 8 ***לחיצה על רווח…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, (אם זה לא הפורום הנכון אשמח להפניה למקום הנכון) רקע - אני סטודנט למחשבים. לפני כמה זמן עלה לי רעיון, עבדתי עליו הרבה מאוד וזה התוצרים מדובגים ועובדים (כל הבדיקות מול שרת ומסד לוקלי כמובן): 1. תוכנה בג'אווה שמנהלת (צריכה מדי לילה להוריד קצבי מידע וכו') מסד נתונים - כרגע המסד לוקלי ב- PC הפרטי... 2. עוד תוכנה בג'אווה שהיא מעין web service שהלקוח פונה אליה, היא דרך גישה למסד יודעת לעשות עיבוד ולהחזיר תשובה. 3. לקוח - אפליקציה, כרגע אנדרואיד (לכן כל השאר בג'אווה גם כן...). הייתי רוצה ממש להפיץ את זה - אם זה רק אפליקציה זה לא בעיה, הבעיה שיש פה צד שרת (שכולל "אפילו" מסד...). אשמח לכל עזרה באיך אפשר להמשיך מפה (כרגע ולו בשביל הקטע יכול להשקיע אפילו עד אלפי שקלים בודדים לנ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך משהו שיבדוק 3 קבצים שעשיתי לצורך פרוייקט גמר . איפה טעויות וכו' אני די חדש בתוכנה הזאת ואני צריך עין חיצונית בשביל להשתפר בזה .... test 2.rar
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הפונקציה הזאת עושה??..קצת הסבר על הפרמטרים... ומצאתי בגוגל את זה...אבל זה באנגלית... http://www.techonthenet.com/excel/formulas/vlookup.htm
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מעוניין לעשות תרגיל מסויים שבו אני נדרש להתייחס למספר שלם דו ספרתי אבל לכל ספרה שלו בנפרד לדוגמא: 24 אז להגיד למחשב תבדוק אם 2+4 = 6 אז אם 6 מתחלק ב 24 אז הביטוי נכון. עכשיו אין לי בעייה לעשות את כל זה יש לי בעיה אחרת איך לייצג מאות ועשרות כלומר איך להגיד למחשב האם 24 מתחלק ל 2 ו ל 4 אז אני עושה את זה ע"י %10 וככה הוא מתייחס לי לספרת האחדות אבל איך אני יכול להגיד לו שיתייחס לי לספרת העשרות ניסיתי %100 לא הלך!?? שאלתי בקיצור אם יש לי מספר דו ספרתי איך להגיד לקומפיילר שאני רוצה להתייחס רק לספרת העשרות? תודה רן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להשתמש במחשב שלי כשרת פורומית (PHPBB) מישהו עשה את זה פעם? זה אפשרי בכלל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה שאני תוהה לגביה..... בשביל עצמי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שרת IIS על 2K SERVER אני רוצה להוסיף איזה תוכנה/קוד/ כל פתרון אחר - בכדי שאני אדע כמה כניסות היו לי לאתר בפרק זמן שאני בוחר ( למשל בשעה האחרונה ביום חמישי וכו...) יש לציין שהאתר מחולק ל4 חלקים כך שאני אצתרך לבדוק לגבי כל חלק את הפרטים עדיף תוכנה חינמית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני רוצה ללמוד איך לבצע QA על מכשיר מסויים. הבעיה היא שרוב המדריכים באינטרנט מתבססים על בדיקת תוכנה. מביאים לי דוגמא של "בדוק כניסת Login" או "בדוק רכישה באינטרנט". להבנתי תחום זה נקרא Test case. הבעיה היא שאני צריך ללמוד להכין בדיקת QA למכשיר, ואני לא יודע איך לגשת לזה. אשמח אם מישהו יכוון אותי איך נקרא התחום הזה ומה לרשום במילות המפתח בחיפוש על מנת למצוא את מה שאני מחפש. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השפה בא אני משתמש היא jsp,העבודה הזו היא לבניית אתר לבגרות לבית ספר. השפות האחרות שנמצאות בעבודה: html, css,jsp,mysql,java script. כעת אני מנסה לבנות פעולה שתשנה ערכים במסד נתונים ואני לא מבין מה הבעיה. [ <%@ page language="java" contentType="text/html; charset=windows-1255" pageEncoding="windows-1255"%> <%@ page import ="java.sql.*" %> <%! String connectionURL = "jdbc:mysql://localhost:3306/tomer"; Connection connection = null; Statement statement = null; ResultSet rs = null; %> <%! void connectDB(){ try { Class.forName ("com.mysql.jdbc.Driver").newInstance(); connection =DriverManager.getConnection(connectionURL,"root","root"); statement = conn…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. החלטתי להתחיל ללמוד JAVA באופן עצמאי בעזרת JAVA על כוס קפה... אני מסתבך עם העברית.. משהו לא מסתדר לי.. ניסיתי להריץ את הקוד הבא public class RoN { public static void main(String[] args) { char s; s = 'א'; System.out.println(s); } } .. כל מה שאני מקבל זה רק את α במקום האות א.... אני משתמש בשורת הפקודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מריץ לולאה ב powershell foreach($user in $members) { $c.cells.item($m,$j) = $user $j = $j + 1 } $j = 2 $m = $m +1 } אני רוצה להוסיף בדיקה שאם קוד: $user = "adminstartor" אז שידלג לערך הבא שמגיע עבור $user לא מצליח, אודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש בידיי את הקובץ הזה: @echo off :new_Call ipconfig > testip_old rasdial "Connection" /disconnect ping -n 15 127.0.0.1 >nul rasdial "Connection" "user" "user" ipconfig > testip_new set rez=0 FOR /F "skip=1 tokens=1" %%A IN ('fc /L testip_old testip_new') DO set rez=%%A if %rez%==FC: goto new_Call מה שהוא עושה בעצם, זה מתנתק מהחייגן, מתחבר חזרה, בודק אם הIP הקודם שווה לIP העכשווי. אם שווה עושה את הלולאה עוד הפעם, אם לא היא יוצא מהתוכנית. עכשיו נוצרה פה לולאה אינסופית כשזה עושה שגיאה, לדוגמא 619: זה אף פעם לא עוצר! השאלה שלי: כיצד להוסיף לתכנית למעלה, Counter, אשר יספור את מספר השגיאות, כשיגועו מספר השגיאות ל-2, יפתח קובץ אחר על …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התכנית מקבלת שלושה מספרים שלמים ומדפיסה אותם מהגדול לקטן הבעיה שלי מתחילה כאשר המספרים אינם שונים. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפתרון השאלה הפשוטה הזאת תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-