עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by gkman,

שלום לכולם התקנתי במחשבי את תוכנת אפאצי כדי שאוכל לתכנת בPHP בקלות אבל התוכנה קולטת כדף ראשי רק דף בשם index.html ואני רוצה שהוא יהיה מסוגל גם לקלוט כעמוד ראשי דף בשם index.php איך אני עושה את זה? תודה רבה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by issac,

ערב טוב, אז ככה, יש לי דף עסקי בפייסבוק ואני מעוניין ליצור יישומים שיופיעו לי בדף העסקי. דוגמא: https://www.facebook.com/pages/%D7%A...836449?fref=ts אם תכנסו לדף הזה, יש מרובעים שכתוב: "על המועמד" "המצע שלנו". אני מעוניין ליצור כאלה. אני יודע שעושים את זה דרך ישומיים, התחלתי להקים יישומים שיובילו לדף אינטרנט ושם תהיה תמונה עם המידע שאני רוצה. העניין הוא איך אני מוסיף את היישומים לדף הבית של העסק שלי? תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by @ALeX.NeT,

הצלחתי לשכוח בדיוק אכשיו איך מציגים משתנים בC# אז בבקשה עזרה זה במיקרה: console.wirteline(" {%name} "); x

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by RoNeR,

שלום לכולם.. החלטתי להתחיל ללמוד JAVA באופן עצמאי בעזרת JAVA על כוס קפה... אני מסתבך עם העברית.. משהו לא מסתדר לי.. ניסיתי להריץ את הקוד הבא public class RoN { public static void main(String[] args) { char s; s = 'א'; System.out.println(s); } } .. כל מה שאני מקבל זה רק את α במקום האות א.... אני משתמש בשורת הפקודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. עשיתי תוכנית קטנה (הקוד כאן לא רלוונטי בכדי שאני יציג) וצצו לי כמה שאלת בדרך בקשר למערכים ומחלקות. בC++ בניגוד לVB כל מערך Char נחשב String. לכן אם אני רוצה למשל ליצור "מערך של Stringים" אני עושה מערך דו מימדי? (אם אפשר בC) כמו כן זה בערך אותה שאלה על מחלקות. האם אפשר ליצור מערך מחלקות ואולי אפילו בעזרת לולאת For ליצור לכל אחת פונקציה בניה משלה? יש לי עוד שאלה אחת. כיצד אני עושה אפקט של בחירת מספרים אקראית? בVB יש פונקציה לזה, אבל לא נתקלתי בזה בC++. תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן ! יצרתי כפתור על הטופס . על הכפתור מיקמתי תיבת תמונה (הכפתור הוא די גדול) . מה שקורה על התמונה הזאת הם כל מיני אנימציות שמשתנות באופן דינמי תוך כדי ריצת התוכנית . הכל מצטייר פשוט על התיבת תמונה בצורה חוזרת ונשנית . עכשיו הבעיה שלי : ברגע שאני נכנס ויוצא לתחומי הכפתור, התיבת תמונה בעצם מקבלת איזשהו ארוע REFRESH וכל הציורים נקטעים ומתחילים מחדש . (אולי REPAINT) . אני רוצה שתיבת התמונה שעל הכפתור לא תהיה מושפעת מכניסת ויצאת העכבר לתחומי הכפתור ולא יתבצע ארוע REPAINT על תיבת התמונה . עזרה מישהו??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה הגדיר גודל מסויים של GRIDVIEW שאחרי שהרוחב חרג ממה שאני מגדיר הוא יוסיף SCOLL רוחבי. מה שקורה עכשיו, מכיוון שיש הרבה נתונים בטבלה זה, התוצאה מצורפת בתמונה המצורפת. ניסיתי להגדיר רוחב, ניסיתי להכניס לDIV שום דבר לא עזר עד כה. מישהו מכיר פקודה לזה? הבעיה היא שזה ניזון מDB... תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by IlanF,

איך אני מקפיץ חלון ושיהיה רשום בו מה שהיה רשום בTEXTAREA? יש לי את הקוד הבא: function PopUp() { // open the window win3 = window.open("", "Text", "width=320,height=210,scrollbars=yes"); // write to window win3.document.writeln(frm1.text2speach.value); } אבל הוא לא עובד בFF. וגם איך אני משנה את התכונות של החלון החדש (לדוגמה צבע רקע)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Dror Arasheven,

אני צריך משהו שיבדוק 3 קבצים שעשיתי לצורך פרוייקט גמר . איפה טעויות וכו' אני די חדש בתוכנה הזאת ואני צריך עין חיצונית בשביל להשתפר בזה .... test 2.rar

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי איזה הקדמה לאתר (intro) כזאת שעשיתי עם כמה אפקטים וסאונד וכמובן יצרתי שם כפתור עכשיו אני רוצה שבלחיצה עליו יפתח לי חלון חדש עם עמוד ASP. השאלה איך עושים זאת? האם אני יכול לרשום בלינק של הכפתור פקודה של JAVASCRIPT שתפתח לי את החלון כמו למלשל: <script language="JavaScript"> <!-- function openWin( windowURL, windowName, windowFeatures ) { return window.open( windowURL, windowName, windowFeatures ) ; } // --> </script> ובלינק עצמו יהיה רשום: "JavaScript: newWindow = openWin( 'website.asp', 'website', 'width=780,height=640,toolbar=1,location=0,directories=0,status=1,menuBar=1,scrollBars=1,resizable=0' ); newWindow.focus()" onMouseDo…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הייתי רוצה להבין את הקונספט ברקע כמו באתר הזה: http://video.uefa.com/video/index.html שהרקע נהיה בהיר יותר מהקצה העליון של העמוד לתחתון. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by psychuil,

ישנו מערך של 36*8. בכל אחד מהמקומות במערך ישנו ערך בין 1- ל20. צריך לחשב ממוצע לכל שמונת השורות של 0-34 ולשים את זה בעמודה 35. (אם מופיע 1-, יש להתעלם) הקוד שניתן הוא: int q,s,calc,num; for (q=0;q<8;q++) { ...for (__________) ...{ ......if (__________) ......{ ......... ___________ ; ......... ___________ ; ......} ...} ...points[35][q]=calc; } בבקשה תעזרו לי, אני מתחרפן כי אני לא מצליח למצוא תשובה..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by MasterDK,

שלום ברצוני ליצור מערכת סקרים לאתר שלי. חשבתי על רעיון כזה: ני יוצר שתי טבלאות במסד poll poll_answers שיהיו קשורים לפי id ו pid הבעיה שלי מתחילה פה: איך אני יכול ליצור חסימה שמשתמש מסויים שכבר הצביע לא יצביע פעמיים או יותר? איך אני יוצר גראף תוצאות בלי שימוש ב GD? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מצורף בזאת קובץ המכיל פרויקט ב-VB אשר מדגים לכם את מה שאני רוצה מהחיים שלכם שזה בעיקר: שתראו בעזרת איזה טיפוס נתונים בניתי פוליגון ואיך הדברים עובדים אצלי כדי שתוכלו לעזור לי עם בקשתי. קודם כל תריצו את התוכנית, תלחצו על הכפתור NEW POLY וכפתורי השליטה בפוליגון הם: החיצים בשביל להזיזו ממקום למקום, 1-להגדיל, 2-להקטין, 3-לסובב לצד אחד, 4-לסובב לצד שני. שימו לב שיש בדיקת גבולות לפוליגון שלא יצא מהטופס. עכשיו הסיבה שאני מזיין לכם את השכל עם זה היא כי אני רוצה לבנות פונקציה מסוימת ואין לי מושג איך. טענת כניסה: מקבלת שני פוליגונים ובודקת אם אחד יצא מהשני (הכוונה שפוליגון אחד תקוע בשני והפונקציה בודקת אם חלק מסוים שלו יצא) טענת יציאה: אם לא יצא מחזיר 0 אם יצאו בודק מאיזה כיוון (צי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shon,

אהלן! אני מתחיל לבנות כרגע בבי"ס פרוייקט שכולל ניתוח תמונה ב visual basic כחלק מרובוט. הייתי שמח לקבל מידע מאיפה אוכל להתחיל ללמוד על הנושא, כי ממש אין לי ידע מוקדם בנושא. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by RoD,

אממ יש לנו מין שיעור תכנות בVB בבי"ס(כתה ז') והתחלנו לעשות מין משחק סנייק פשוט.. לא עשינו כמעט כלום(חוסר זמן, סיימנו פרויקט קטן אחר ודחקנו את זה לסוף) חוץ מהתזוזה של SHAPE יחיד.. בכל מקרה, ניסיתי לעשות את זה בבית וקצת התקדמתי(אלגוריתם תזוזה שונה, התנגשות בגבולות, אפשרות לאתחל ועוד דברים פשוטים.. S:),אבל לא הצלחתי ליצור תנועה רציפה של כל החלקים(זה מSHAPES) אני מניח גם שיש דרך ליצור העתקים או משהו כזה IN GAME, ולא ליצור מאות העתקים מראש שיתחברו בהמשך.. -הכל בVB6 Dim X%, Y%, i%, z%, t%, s%, Done$ Function Game_Over() Beep Timer1.Enabled = False Done = MsgBox("Game Over, Retry?", vbYesNo, "Game Over") If Done = vbYes Then Restart Else End End If End Funct…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by SUBX2,

יש לי לדוגמה img בשם img_car יש לי לחצן בשם cmd_s מה אני צריך להוסיף לתמונה כדי שלוחצים הלחצן יציג ויסתיר את התמונה תודה לכם...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mega1234,

*זה יותר שייך לפורום שיעורי בית - לא הגיע הזמן לפתוח אחד כזה ?? בכול מקרה שבוע הבא יש לי מבחן בתיכנות (בקורס מבוא לתכנות - לא משהו רציני) המבחן עם חומר פתוח ורציתי אולי לדעת אם יש אתרים עם שאלות ופתרונות ב-C , ככה שנביא את זה למבחן אולי במזל יהיה שמה משהו שימושי. לא צריך להסביר איזה סוג שאלות יש במבחנים האלה - מיון רשימות מקושרות, מחרוזות וכאלה. תודה מראש לכול העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eido300,

אני מחפש תוכנות קוד פתוח שכתובות ב#c כדי לראות איך קוד אמור להיראות ואיך תוכנה אמורה להיות כתובה, מישהו מכיר כאלה תוכנות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by bdoron,

עשיתי עץ של כפתורים תראו בתמונה כל אחד מהלחצנים הוא input מסוג button שעשיתי לו שינוי בעיצוב, בכל אופן ברגע שאני לוחץ על לחצן הוא עושה לי visible ל div מסויים, יש לי חמישה div שאני רוצה להציב את כולם באותו מקום ורק כל לחצן יחליף לי את הdiv הנוכחי במילים פשוטות כל פעם אחד מהחמישה רואים אותו והשאר הופכים להיות hidden הבעיה היא שאני לא מצליח להציב את חמשת הדיבים באותו המקום איך אני יכול להציב דיבים באותו מקום ? שאחרי זה אני פשוט משחק עם הhidden והvisible

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אני חושב שזה אמור להיות HTML. בקיצור אני רוצה ליצור צלמיות של תמונות וכשלוחצים עליהם נפתח התמונה מהמיקום שלו במחשב. זה אמור להיות מסובך? כי ראיתי שילדים בכתה ה' עושים את זה לשיעורי בית

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני מנסה לכתוב תוכנית פשוטה בC שמגרילה שלןשה שברים עשרוניים בין 0 ל-1 (לא כולל 1) למשתנים n1,n2,n3 ומדפיסה את ממוצע המספרים שהתקבלו בהגרלה כתבתי את התוכנית כך: #include<stdio.h> #include<stdlib.h> void main() { float n1,n2,n3,avg; randomize(); n1=rand(); n2=rand(); n3=rand(); avg=(n1+n2+n3)/3; printf("avg=%4.2f",avg); } אז ניסיתי להריץ את זה על וויזואל סטודיו ושלח לי שגיאות אחרי זה ניסיתי על בורלנד ואותו סיפור אז הבנתי שהמהדרים האלה לא מכירים את ה-randomize יכול להיות שה-dev יעזור? היה לי dev אבל לא היה נראה לי שהוא מתאים רק לכתיבה בשפת C אלא יותר ל- C++ אז מחקתי אותו מישהו מכיר dev טוב ל-C? או בכלל איך אני יכול להריץ את ההגרלה הזו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. היי יש ליש שאלה בקשר ל WH_KEYBOARD_LL (פרמטר שניתן לפוקנציה SetWindowHookEx ) אני רוצה לכתוב תוכנה שתגרום לחסימה של קלט מהמקלדת במקרה שנלחץ מקש שבחרתי ( במקרה זה A) החסימה תתבצע על ידי BLOCKINPUT().. אם אני יכול לבצע את זה? דרך WH_KEYBOARD_LL? (אני לא מעוניין לבצע את זה דרך GetKeyState() )

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. זה אמור להיות נסיון לתוכנית של חישוב מטריצה של 3x3. אם מישהו יסביר מה לא נכון זה באמת יהיה יפה מצידו. #include <iostream.h> int menu(int ans,int arr[3][3]) { int a,b; cout<<"\t\tCurrent table is:\n\n"; for(a=0; a<3; a++) { for(b=0; b<3; b++) cout<<matrix[a]<<"\t"; cout<<"\n"; } cout<<"\nWhich action do you want to perform?"; cout<<"\n\t1.Add two lines"; cout<<"\n\t2.Multiply a line by a number"; cout<<"\n\t3.Divide a line by a number"; cout<<"\n\t4.Exit\n"; cin>>choice; return(ans) } void add(int &x, int &y) { x …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by seanpeleg,

מישהו בבקשה יכול להמליץ על ספרי לימוד לjava טובים ומפורטים והכי חושב עם דוכמאות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.