עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by greenvector,

איך אפשר לייצר כפתור שמתחבר לרשת WIFI מסויימת? כלומר, במקום להשתמש בכלי המובנה של הווינדוס לאיתור רשתות והתחברות, לבנות תוכנה עם כפתור יחיד (לצורך העיניין) שכל מה שהוא עושה זה מתחבר לרשת XYZ. תודה.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by skyitay,

שלום אני בונה אתרים יש לי נתיב במחשב שבו אני צריך להתייחס רק לחלק ממנו הנתיב נראה ככה @"D:\Invoices\01" איך אני מתייחס רק ל-"01" ובודק ומכניס אותו לתוך משתנה כדי שאני יכול להשתשמש בו. אני כותב את התוכנה ב-c# תודה על העזרה. איתי

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by et_gershon,

יש איזה אתר ישראלי של עיצובים ולקחתי עיצוב (זה בחינם) והורדתי אחד מהעיצובים ויש שם הרבה קבצים הנה: ואני מתכנן להתחיל לבנות אתר ויש לי שרת ודומיין ואיך אני מתקין את העיצוב על השרת?? יש לי ידע בתכנות ואני יודע html ו-avascript אבל שחכתי איך עושים את זה אז אני מחכה לתשובה תודה

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by generalA,

למישהו יש רעיון ללוח כפל כלומר הצגה ע"י מטריצה, של לוח הכפל בפתרון ע"י לולאות ? בבקשה רק שורות קוד ולא עצות אחיטופל תודה !

• 2 תגובות
    • 5.3k צפיות
  5. Started by LRa,

שלום, היכן יש לוח מודעות לעבודות תכנות? אני מחפש סטונדט למדעי המחשב, או משהו בסגנון לכתיבת תוכנה ששולפת מידע מאתר WEB כולל Parsing כשהתוצר הסופי הוא קובץ CSV. ניסיתי לפרסם באחת מהאוניברסיטאות בארץ, בקמפוס, אך לא קבלתי תגובות. יש לוח מקוון למטרה זו? תודה

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  6. היי, יש לי משחק בJAVA לבנות. יש לו 4 מחלקות קצרות וMAIN שמנהל אותו. ההדפסה של החיילים עובדת לי.... יש בעיה בהחלפה בין 2 השחקנים/קבוצות (team) וקביעת אדום או כחול לכל אחד מהם. איפה במחלקות לשים את הקבוצות בMain ששמו Game?? האם לשים לכל סוג של שחקן (חייל/דרקון את המשתנה team) מהם???? במתודה להזיז אותם קשה להבין איך ניתן לבצע את ההזזה ללא הגדרת הקבוצות מצרפת את כל המחלקות שעשיתי... תודה לעוזרים (::::: import java.util.Scanner; public class Game { static Scanner s = new Scanner(System.in); static String[][] board; static gameOfThrone teamRed; static gameOfThrone teamBlue; public gameOfThrone getRed() { return teamRed; } pub…

• 0 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by satlan1,

שלום אני חדש פה אני צריך עזרה... יש לי תרגיל לבית ואני הסתבכתי בו.... התרגיל זה לכתוב תוכנית שמקבלת יום בשבוע בו חל האחד בינואר, ושנה מסויימת... התוכנית תדפיס לוח שנה של אותה השנה. הנה מה שעשיתי: #include <stdio.h> #include <conio.h> int global; int days_month(int month, int year); int full_week(); int headline (int month); int first_week(int day); int head_day(); int full_week(); int main (){ int year,jday; printf ("Please enter the year: "); scanf("%d",&year); printf ("Please enter the day of 1st of January: "); scanf("%d",&jday); head_day(); first_week(jday); full_week(); getch () ; } int headline (int month){ if (…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ~שירה,

רוצה לממש את הלולאה הבאה: for (int i=0; i<5; i++( k[i= i+5;] אני יודעת לבדוק את התנאי i<5 ולבצע את הקפיצה. איך מבצעים את ההצבה? <i נמצא ברגיסטר $0, k נמצא ברגיסטר $1>

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by drordror,

יש לי טבלה ,בעלת 3 שדות id-year-season , הממויינת בסדר עולה, כדלקמן 1-2000-3 1-2001-4 1-2002-5 2-2002-6 2-2003-3 3-2000-5 3-2002-9 4-2005-8 4-2006-3 עליי להציג את שלושת הנתונים בשורה, שהם מייצגים רק את השנה האחרונה בכל id. לדוגמה 1-2002-5, 2-2003-3 ניסיתי לייצור לולאה אם מצביע אחד. בלולאה יש שני תנאים 1) אשר בודק בכל שורה אם ה id גדול מהמשתנה של id בערך של השורה הקודמת. 2) תנאי שבודק אם הערך של ה id בטבלה שווה לערך במשתנה של id המצציג את השורה שלמעלה. על פי לולאה זו אינני מצליח להציג רק את הנתונים הרלוונטים. חשבתי על פתרון אחר, להשתמש בשני מצביעים. בתחילה לקדם את המצביע השני פעמיים. ולבדוק אם ה id של המצביע השני גדול מה -id של המצביע הראשון. אם כן, אז להכניס למשתנה את …

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by coben,

למה הקוד הבא מבצע את הprintf פעמיים לפני השהוא מבצע scanf נוסף ? #include <stdio.h> int main() { char selection; do { printf("enter a character:\n"); scanf("%c",&selection); }while(selection!='e'); return 0; }

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by intel suck,

אני צריך לעשות לולאה שקולטת 30 מס' מחשבת ומציגה כפלט את סכום המספרים הזוגיים שנקלטו בלי להשתמש ב-WHILE רק ב-FOR תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by eido300,

כתבתי משפט for ומשום מה הוא כותב לי שגיאה. זה הקוד { } for (int t1,t2,t3,t4,a=0;t1!=13;) וזאת השגיאה use of unassigned local variable 't1' אשמח אם תוכלו לעזור לי.

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by liat9189,

היי אני עושה תואר בהנדסת אלקטרוניקה והתחלנו לגעת בקטנה בלולאות for וקיבלנו את השאלה הבאה.. כתבו תוכנית שקולטת 20 ומדפיסה רק את המספרים החד ספרתיים שבניהם. שהדגש הוא לפתור את זה רק באמצעות if, for ללא array או כל דבר אחר איך אני שומרת את המספרים אחרי התנאי מבלי ש"ייעלמו" לי מחוץ ללולאה?

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by NiTRo37,

יש לי בעיה קטנה....נו טוב , גדולה , במדעי המחשב - לולאות. זה גרם לי להכשל במבחן הקודם , בגלל שבכלל לא הבנתי את הנושא , או שהמורה שלי לא מלמדת טוב. קיצר , רציתי לדעת אם מישהו יוכל להסביר לי את העניין בקצרה , או אפילו להביא מדריכים והסברים. תודה רבה , ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by neogod,

נגדיר: אלכסון ראשי של מערך דו-ממדי b ריבועי בגודל nXn מכיל את האיברים b[0,0],b[1,1],...,b[n-1,n-1]). הוסיפו למחלקה Matrix שיטה בשם square. השיטה תבדוק האם קיים מערך דו-ממדי ריבועי חלקי בפינה הימנית התחתונה של המערך המאוחסן במחלקה Matrix אשר מכיל 1 -ים באלכסונו הראשי והיתר אפסים. אם קיים - השיטה תחזיר את מספר השורות/עמודות של מערך ריבועי חלקי זה; אם לא קיים - השיטה תחזיר 0. אני לא מצליח לחשוב על שיטה שאוכל למצוא את האפסים מסביב לאחדים בעזרת לולאות....מישהו יכול לתת כיוון ?

16. Started by Ovid,

חשבתי תחילה שהבעיה התכנית, אבל אז כדי לבדוק את זה רשמתי סתם איזה משהו #include <stdio.h> void main() { int i; for (i=0;i<9 ; i++) printf(“%d\n”,i); } מריץ , וזה מריץ לי בכלל תכנית אחרונה שעשיתי... שיניתי לתכנית בלי FOR, עובד בסדר, אחרי זה שוב ניסיתי עם FOR, שוב מריץ את התכנית האחרונה שעשיתי..

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  17. Started by efod26,

למישו יש רעיון איך להדפיס פלט של ריבוע הולך ונעלם: ***** ***** **** ***** **** *** ***** **** *** ** ***** **** *** ** *

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by DNA_na,

שלום, אני רוצה לכתוב תוכנית בJava שמשתמשת במערך בוליאני כתנאי יציאה מלולאת while. איך אני יכול לעשות את זה? תודה לכל העוזרים

19. שלום, אני מנסה להריץ את: Function Test(n) As Long For j = 1 To 26 Range("B" & j).Value = j Next j Test = 777 End Function אבל לא מצליח. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by PeaS,

נתקלתי בהתנהגות לא צפויה שהצלחתי למקד אותה למקרה הפשוט הבא: #include <stdio.h> main(){ double c,d=2; for (c=0;c<4;c+=1) { printf("%lf\n",c); if (c==d) printf("hit\n"); } } כשהקפיצות ב-C הן של 1, הקוד עובד כמו שצריך - מדפיס את הספרות מ-0 ועד 3 בקפיצות של אחד, ומדפיס hit אחרי 2. לעומת זאת כשאני הופך את הקפיצות של c ל-0.1, התוכנה מדפיסה כצפוי את המספרים מ-0 עד 3.9 בקפיצות של 0.1, אבל התנאי עצמו לא מתקיים, כלומר התוכנה לא מדפיסה hit אחרי 2. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by kEv,

הנה תמונה של התוכנית: http://img469.imageshack.us/my.php?image=sabh5.png עשיתי משהו לא נכון? ודרך אגב איך אני בודק את התוכנית עם עשיתי נכון, אם הוא באמת עובד?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ערב טוב, השנה התחלתי ללמוד תואר ראשון בהנדסת תוכנה בשנקר . הצפי הוא ללמוד שפת C (לפני שנלמד C נעבור קצת על פסאדוס בשביל להבין איך לחשוב אלגוריתמית ) אני רוצה להתייעץ איתכם האם כדאי ללמוד בלי קשר לשפה הזאת (באופן עצמאי ) שפות אחרות. שאלה שנייה, מוצע לי כרגע להירשם לאחד משני הקורסים הבאים : JAVA למתחילים פיתוח אפליקציות לסמארטפונים למתחילים במה כדאי לבחור ? תודה רבה לעונים !

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by gal_il50,

אני מנסה להריץ את אחד התוכנות והחלון דוס נפתח ומיד נסגר. אגב לפי מה שרשום באתר שממנו אני לומד רשום stdio.h שאני מחליף ב-conio.h,בתחילת התוכנית רשום void main שאני מחליף ב-int main וגם מוסיף בסוף התוכנית getch; האם עשיתי בסדר ומה הבעיה שלי? (אתם יכולים לראות לפי התמונה באיזה קומפיילר אני משתמש)

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  24. אני כרגע לומד מסלול של פיתוח תוכנה (MCPD), דיברתי עם כמה אנשים אצלי בעבודה (אני עובד בחברת הייטק בתור בודק) והם הסבירו לי שחוץ מהקורס ישנם עוד דברים מאוד חשובים מעבר לכתיבה של הקוד כמו למשל הדיז'ן שלפני, דברים כמו מבני נתונים ואלוגריתמים השאלה שלי היא לאחר סיום המסלול שלי במידה וארצה להמשיך וללמוד ובאמת להתפתח איפה אוכל ללמוד דברים כאלו וכמה הם יועילו לי ?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  25. את התרגילים ב-php? כדי שאני יוכל לתרגל? תודה.

• 9 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים