עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by dortibi,

אני יודע שכדי לשנות צבע כתב צריך לרשום Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Black; מישהו יודע איך משנים את גודל הכתב?? (בשפת C#)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Talker,

שלום לכולם! התחלתי משחק פוקר וכרגע אני בשלב ההימורים. התחלתי לבנות פונקציית הימור שאני אפעיל אותה לפני כל סיבוב (לפני פלופ, לפני טרן, לפני ריבר ואחרי כל זה...) , אני רוצה שהפונקציה תיהיה באופן כללי ז"א שזה לא יפנה להימור של השחקן/המחשב בלבד כי אני רוצה שכל פעם מישהו אחר יהמר ראשון (זה אחד על אחד...). דבר נוסף זה שאני צריך לעשות "בינה מלאכותית" כביכול למחשב כדי שידע מתי להמר, איך, כמה ומתי להשוות וכ'ו... זה יהיה נחמד אם גם תיהיה אפשרות של מי ניצח. בנתיים זה הפונקצייה שלי- static void betRound(boolean firstToBet) { boolean playerStillHaveCash = true; boolean computerStillHaveCash = true; double playerBet = 0; // If the player is the first to bet if (firstToBet …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני משתמש בפונקציה writeObject כדי לשלוח אובייקט בשרת לקוח הבעיה היא שלאחר שאני מקבל את האובייקט הוא מעבד בדרך את ה LISTENER שלו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by Shlompy,

שלום אנשים. יש לי מבחן בשפת C עוד מעט וכמה תרגילי חזרה למבחן. יש תרגיל אחד שממש אין לי מושג איך לעשות אותו. זה משהו כזה: כתוב תכנית שקולטת מחרוזת באורך של 4 תווים, ומדפיסה את כל האפשרויות של המחרוזת. לדוגמא: הקלט היה ABCD הפלט יהיה: ABCD, ABDC, ACDB,CBDA וכו' אודה מאוד על עזרה והכוונה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. היי צהריים טובים. אני לא מבין כל כך איך מחשבים את סיבוכיות הזמן בשני הקודים הבאים, אשמח אם תוכלו לעזור. void f3(int n) { int i, m=1; for(i = 0; i < n; i++) m *= n; while( m > 6) m /= 3; } הסיבוכיות היא n*logn int f4(int n) { int i, j, k=1, count; for(i = 0; i < n; i++) { k *= 3; for(j = k; j; j /= 2) count++; } return count; } הסיבוכיות היא n^2 תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 6k צפיות
  6. Started by אוראלהזמיר,

אהלן חבר'ה אני מקווה שזה המקום הנכון ושמרתי על הכללים.. אני רוצה בבקשה לדעת מה הסביבה המולמצת לפיתוח בשפה הזו NETBEANS או VISUAL STUDIO ? מה יותר נוח ומומלץ?:] תודה לעוזרים אוראל.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  7. Started by Nahum2,

אני נחום הנדסאי תוכנה .התחלתי בזמנו לתכנן משחק מחשב ב XNA2.0 זו ספריה מבוססת C#EXPRESS יש לי התחלה של של התחלה של מנוע גרפי. יש TERRAIN שניתן להסתובב עליו. ועוד כמה שטויות. אני מחפש מישהו מראשל"צ שמכיר את C# ברמה סבירה+ ידע ב גרפיקה מחשבית חובה. ידע ב XNA כמובן יבורך ביותר. שירצה אולי לפתח יחד איתי. המטרה הראשונית היא מנוע גרפי 3D ובעתיד אני לא ממש בטוח. אם מישהו מתעניין אבל חסר את הידע אני יכול להפנות אותכם לסיפרות המתאימה.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by ImFondOfComputers,

האם מישהו מכיר ספר רקורסיה (ספרות מקצועית) שממש מכסה את כל התחום ומציג דרכים וטכניקות לפתרון בעיות רקורסיביות?

9. Started by ImFondOfComputers,

היי, לימוד אסמבלי מחד גיסא, כרוך בהרבה זמן וריכוז במהלכו, ומאידך גיסא מעניין מאוד. התחלתי ללמוד אסמבלי לפני מספר ימים מבוטל מאוד. ובזמן הלמידה שלי מתועררות שאלות רבות כגון: מה אסמבלי יעזור לי ? האם הוא חשוב ? האם אפשר להסתדר בלעדיו? האם אסמבלי נותן לך יתרון בעודך מתכנת בשפות עליות? האם לפעמים פותר לך בעיות שלא היית יכול לפתור בעזרת שפה עילית? בקיצור, מדוע ללמוד אסמבלי אם אפשר להסתדר בלעדיו? לכן פתחתי אשכול זה, על מנת לבקש הסבר על חשיבות אסמבלי, והאם בשוק העבודה עדיין מחפשים מתכנתי אסמבלי. איזה אפליקציות חברות בונות בעזרת אסמבלי? תודה

• 16 תגובות
    • 10k צפיות
  10. Started by GNR,

היי , יש לי בבית ספר פרויקט לבנית אתר , הבעיה היא שהASP נכתב למעלה ולא במקום שאני רוצה (בתוך הריבוע האפור איך אפשר שהוא יכתוב את כל הRESPONSE בתוך הריבוע האפור? יש לי גם בעיה של ג'יבריש שמופיע , זה גם כן דיי מעצבן . תודה <%@ Page Language="C#" %> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html dir="rtl" ;xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head > <title>איך כור גרעיני עובד?</title> <link href="styleglobal.css" rel="stylesheet" type="text/css"/> <link rel="SHORTCUT ICON" href="images/radioactive.ico"/> …

11. Started by דניאל נ,

שלום, אני צריך עזרה בתרגיל בשפתJAVA (יש לציין שאנחנו עובדים בכיתה עם ECLIPSE ): קבוצת אנשים נקראת קבוצה הומוגנית אם הפרש הגילאים בין כל שני אנשים בקבוצה לא עולה על 5 שנים . כתוב שיטה ראשית שקולטת מספר אנשים בקבוצה ואחריו גילאים שלהם ופולטת הודעה האם הקבוצה הומוגנית או לא . יש לציין שיש להשתמש בלולאת FOR - זהו הנושא העיקרי . תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by meirtz4,

שלום, מישהו אולי יודע איפה אפשר למצוא תוכנה שבודקת אם בסיום תוכנה ב-C, השתחרר כל הזיכרון שהוקצה במהלך הריצה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by efod26,

נתונה הבעיה : יש לכתוב פוקציה רקוסיבית שמקבלת כקלט מס שלם חיובי ומדפיסה אותו הפוך, לדוג' הקלט היה 123 הפלט יהיה 321 יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by SweeT_EviL,

אני רוצה להוסיף פרטים לWIZARD הזה.. ראיתי שאני יכול להוסיף עוד שלב לתהליך ההרשמה או לערוך את הדף הנוכחי. אבל שני האפשרות האלה לא באמת מוסיפים לי אותו לDB.. בנוסף אני מעוניין לבצע בדיקת אימות לאימייל(UNIQUE) ולשנות את התנאים של הסיסמא (למשל שזה יהיה 7 תווים ומעלה אבל לא משהו אחר..). חשבתי על ליצור בעצמי אבל אני לא רואה איך אני יכול לקשר את שאר הכלים לDB שלי(כמו ה LOGINVIEW עם שני המצבים שלו).

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by ניר.,

שלום רב !! בניתי משחק APPLET וברצוני לעלות אותו לאתר מסויים (שיש לי גישה לשרת) ולשים בו את המשחק.. א. אילו קבצים אני צריך לעלות לשרת ? ב. אם יש תמונות במשחק האם צריך לעלות גם אותם ? ג. איזה פקודה יש לרשום בדף לשם הצגת המשחק ? ד. אם יהיו עידכונים לגירסת הג'אווה האם זה התעדכן לבד או שאני אצטרך לעדכן אותו באופן ידני ?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by IlanF,

אני מחפש רכיב SCP חינמי לדוט נט. מצאתי כמה כאלו, אבל הם בתשלום. ולי אין ממש תקציב לשלם על משהו כזה... למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? אולי יש למישהו איזה רכיב חינמי?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  17. שלום לכולם. לאחרונה גיליתי ש GCC לא ממש הולך לפי הדרישות של הסטנדרטים ובעיקר (מה שנקלתי בו כרגע) זה הגדרת משתנה לא בתחילת בלוק. נכון זה נוח אבל כשאני מנסה לקמפל את אותו קוד בקופיילר אחר (של MS לדוגמא) אני מקבל 20-30שגיאות בקשר לזה, אני כן משתדל להגדיר בלוקים ולהגדיר משתנים בתחילת בלוק אבל לפעמים יוצא שלא. אז איך ניתן להכריח את GCC לבדוק את הנושא? ניסיתי -ansi ו -pedantic אבל זה כבר הגזמה, למה שקומפיילר לא יתמוך בהערות שמתחילות ב //, לא בא לי לשנות כמויות של הערות בגלל זה. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Alex89,

אני בונה משחק דומינו ברשת ואני לא צליח לעשות כך שכשאחד משחק אצל השני כל הלוח יהיה בלתי פעיל, איך אני עושה את זה? אם למישהו יש דוגמא של משחק מוכן עם רשת (שרת לקוח) אני ישמח אם הוא יביא לי לראות איך זה בנוי

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  19. אני משתמש ב-toolkit של גרפיקה שנקרא Coin3D שאמור להתממשק ל-VS ע"י ממשק שנקרא SoWin. הגדרתי את ספריית הקבצים ב-System environmental variables. כשאני מריץ תוכנית שבניתי לנסיון הכל מתקמפל כמו שצריך בלי שגיאות, אבל אחרי שאני מריץ את התכנית עם F5 אני מקבל הודעת שגיאה שאחד מקבצי ה-dll חסר. עכשיו אותו קובץ נמצא בספרייה שהוגדרה כבר. האם יש מקום מסוים ב-VS שצריך להגדיר בו ספריות שבהן צריך לחפש את הקבצים האלו? הידע שלי ב-VS כמעט אפסי, אז זה כנראה משהו מאוד בסיסי ששכחתי לעשות, שלא צריך בשבילו להכיר את ה-toolkit הזה ספציפית. אני אשמח לכל הכוונה שהיא!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by girl20,

שאלה קצת טיפשית, אבל מה ההבדל מה PHP לוקאלי לPHP מרוחק? תודה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  21. Started by ElemenTal,

איך יוצרים חלון קופץ לתמונה או סרטון ? חלון שאין לו את הגבולות של ה EXPLORER והוא לא נחשב כחלון חדש אלה חלק מהדף ! תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Snufkin,

היי כולם, יש לי שאלה, נקווה שתוכלו לעזור לי.... באתר באוניברסיטה שלי יש מערך שעות אונליין, הבעיה היא שכל פעם שאני רוצה להגיע למערך שעות שלי אני צריך לעבור הרבה בחירות ואפשרויות שדי מעיקות על הבחירה. הבחירה נעשית בלינק הבא: http://rooster.vu.nl/ עכשיו, המערך שעות מופיע הבא: http://rooster.vu.nl/showtimetable.aspx אני מנסה להבין אילו ערכים נשלחים כדי שאני אוכל ליצור לינק ישיר.... כל עזרה או הכוונה תתקבל בברכה כי אני כבר אמרתי נואש...

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  23. אהלן, כבר זמן מה שאני עובד על מערכת ב-PHP, שכוללת הרשמה, LOGIN, ופאנל אדמיניסטרציה מצומצם. מה שאני צריך ממכם, חברי הפורום זה לנסות ולשגע את המערכת, SQL INJECTION, XSS וכו', וגם בדיקה קטנה למה שכבר יש. כמו כן, עבדתי במשך מספר שעות על מערכת ANTI-PROXY ומערכת הרשמה ב-JS, אשמח אם חברי הפורום ייבדקו את הכל. תודה לכל המשתתפים http://84.109.228.17 במידה ואתם רוצים לנסות את ה-ADMIN PANEL - שם משתמש: admin סיסמא: 111111

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  24. יש לי רקע בתכנות עוד מתק' התיכון (פורטרן, בייסיק ופסקל) וכן בJava מהלימודים באוניברסיטה. אין ספק שעבר לא מעט זמן מאז אך אני יכול לומר שאני נהנתי מאד מלימודי התכנות. חשוב לי לבחור נכון את תחום הלימודים כי אין לי מקום לטעויות פה... למעשה אני מתלבט בין תכנות לבין כמה תחומי IT נוספים (הנטייה היא לתכנות), אך כדאי שאני אהיה סגור על מה בתכנות... הנה כמה שאלות בהם תוכלו לעשות לי סדר: - איפה יש ביקוש היום, אם בכלל, ואיפה השוק מוצף (net.?) - מה צפי ההכנסה בתחילת הדרך ובהמשך לאחר צבירת נסיון מסויים? - איזה נתיב ייתן לי אפשרויות טובות יותר להתפתח ולהתקדם בהם? - איזו שפה נראה שהולכת להיות יותר דומיננטית בשוק העבודה ונוגעת ביותר תחמים? - מהם היישומים השונים של כל שפה ומה הצפי לעתיד? תו…

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. Started by Itai Amit,

שלום לכולם. אם מישהו יוכל לעשותאת השאלה הבאה זה יהיה נחמד השאלה: נגדיר מערך כמערך "מדרגה" אם ערכיו מקיימים את התנאים הבאים: יש בו ערכים זהים בזוגות. כלומר הערך הראשון זהה לערך השני, השלישי ולרביעי, וכן הלאה. קיים הפרש זהה בין הזוגות הזהים וההפרש הוא מספר חיובי גדול מ-0. דוגמא למערך מדרגה: [13][13][9][9][5][5][1][1][3-][3-] כתוב פעולה המקבלת מערך arr בגודל זוגי N ומחזירה את ההפרש בין המדרגות אם המערך הוא מערך "מדרגה", אחרת יוחזר 1-. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים